Mobirise vs webflyt

Mobirise vs webflyt


Mobirise og Webflow er to nettstedbyggere, som gjør det mulig å lage forretnings- og personlige nettsteder. De er inkludert i listen over den mest anerkjente og funksjonsbelastede webbyggingsprogramvaren, som fungerer utmerket for nybegynnere og webeksperter.

Imidlertid er disse systemene forskjellige i funksjonalitet og tilnærming til webdesign.

Et raskt øyeblikksbilde:

MobiriseMobirise – er en gratis offline nettsted byggherre, som krever nedlasting og installasjon. Plattformen tar mest sikte på utvikling av destinasjonssider og promo-nettsteder, men det er også mulig å starte andre typer prosjekter med den. MobiriseMobirise – er en gratis offline nettsted byggherre, som krever nedlasting og installasjon. Plattformen tar mest sikte på utvikling av destinasjonssider og promo-nettsteder, men det er også mulig å starte andre typer prosjekter med den.

WebflowWebflow – er en populær nettbasert nettstedsbygger, som omfatter funksjonene til CMS og nettstedbygger. Systemet er rettet mot profesjonelle webutviklere og nettbyråer snarere enn førstegangsinnledere. Det krever grundig nettdesigntilnærming og bevissthet om kodingsferdigheter. Webflow

Begge nettstedbyggere er funksjonsbelastede og kvalitet, men hvilken av dem er fortsatt verdt oppmerksomheten til brukerne? For å finne ut av det, er det fornuftig å sammenligne den beste Mobirise og Webflow nettstedeksempler for å gjennomgå og diskutere hver nettstedbygger i detalj. Les videre for å finne fakta bak disse systemene nå.

1. Brukervennlighet

 • Mobirise. Nettstedsbyggeren er et av de enkleste verktøyene for nettbygging som er tilgjengelige i den moderne nettdesignnisjen. Det tilbyr enkel, praktisk og problemfri registreringsprosess, men gjør deg klar til å laste ned og installere systemet før du jobber med det. Dette er imidlertid veldig enkelt, og det tar bare noen minutter å komme i gang.

  Etter registreringsprosessen vil du bli omdirigert til dashbordet, som er intuitivt, enkelt og brukervennlig. Grensesnittet til tjenesten er tiltalende og forståelig også, uansett hva webdesignopplevelsen din er.

  Mobirise-redaktør

  Mobirise kommer med dra-og-slipp-redigeringsprogram som gjør det mulig å se prosessen med utvikling av nettsteder i aksjon. Alt i alt kan det ta rundt 15 minutter å lage nettstedstruktur og layout. Det du må gjøre i etterkant er å fylle prosjektet ditt med innhold basert på dine nåværende behov og forventninger.

 • Webflow. Systemet ble laget med tanke på krav fra webdesignprofes. Se på Webydo vs Webflow-sammenligning, å se at dette er en av funksjonene som er felles for begge plattformene. Programvaren er nettbasert, men den er mer komplisert og tilbyr sofistikert webdesigntilnærming som innebærer kunnskap om kodingsferdigheter. Imidlertid tilbyr systemet en rask og enkel registreringsprosess som bare kan fullføres i noen få trinn.

  Webflow editor

  Når du kommer til dashbordet, vil du oppdage at det er ganske uvanlig og ikke så lett å forstå helt fra starten. Enten du er en nybegynner eller en webdesignproff, vil du fremdeles trenge tid til å bli vant til kontrollpanelet til systemet. Det bugner av verktøy, seksjoner, kategorier og elementer som trengs for å starte et nettsted. Det er også en avansert HTML-redigerer som lar deg bruke avanserte designtilpasningsalternativer for å lage nettstedlayout.

  Det samme handler om grensesnittet til systemet. Det er ikke intuitivt og lett i det hele tatt – det er mye å lære og utforske her før du fortsetter med å lage nettstedsprosessen. Grensesnittet er imidlertid logisk strukturert, noe som noe forenkler oppgaven.

Mobirise vs webflyt. Når det gjelder brukervennligheten, går Mobirise definitivt først. Systemet er ment for nybegynnere og det tar ikke mye tid å bli vant til det. Det er intuitivt, enkelt og praktisk. Webflow på sin side kan se litt overmettet ut med webdesignverktøy, kategorier og elementer, men når du blir vant til kontrollpanelet, vil du få mer handlefrihet mens du jobber videre med prosjektutviklingen.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Mobirise. Nettstedsbyggeren er hovedsakelig rettet mot utvikling av bedriftsnettsteder, destinasjonssider, promon-nettsteder og porteføljer, men dette betyr ikke at du ikke kan opprette andre typer prosjekter med det. Dashbordet til systemet er enkelt, og det kommer med en WYSIWYG-redigerer som gjør prosessen med å lage nettsteder problemfri og praktisk.

  En av de viktigste distinksjonene av systemet er at programvaren er nedlastbar. Dette betyr at det kreves nedlasting og installasjon samt hosting og domenevalg. Det siste faktum kan være noe komplisert for nybegynnere, men det er mange vertsleverandører som tilbyr sine tjenester til en rimelig pris der ute.

  Mobirise temaredaktør

  Mobirise lar deg lage nettsteder av innholdsblokker eller moduler som utgjør nettstedstrukturen. Disse blokkene er tilgjengelige direkte i kontrollpanelet til tjenesten, og du kan velge dem som fungerer utmerket for prosjektet ditt og kan øke ytelsen. Blokkene faller i kategorier basert på funksjonaliteten de leverer. Disse inkluderer glidebrytere og gallerier, bunntekst og topptekster, artikler, attester, prissettingstabeller, skjemaer, kart, media og mer. Du kan velge hvilken som helst av disse blokkene og deretter dra dem til siden for å danne strukturen og utformingen. Men husk at du må bytte ut demoinnholdet med ditt eget for å få ønsket resultat.

  Et annet høydepunkt for nettstedbyggeren er AMP-funksjonen. Accelerated Mobile Pages-nettstedbyggeren er verktøyet med åpen kildekode, som gjør det mulig å øke ytelsen til mobile nettsteder som vises og fungerer bra på alle enheter og plattformer. AMP Website Builder sikrer jevn og rask prosjektbelastning på mobile og stasjonære enheter, effektiv SEO-markedsføring, tilgjengelighet av maler osv. Hva er viktig, det krever ingen kodingsferdigheter, noe som betyr at prosessen med å bruke den er rask og superenkelig for alle.

  Mobirise-utvidelser

  Endelig kommer Mobirise med flere gratis utvidelser som også kan ha positiv innvirkning på nettstedets ytelse. Disse inkluderer Facebook-kommentarer, Dropdown-meny, Soundcloud, Cookies Alert, Twitter Feed, Google Analytics osv. Deres effektive applikasjon gjør det mulig å aktivere kommentarer på nettstedet, justere statistikkinnstillinger, legge til pop-out-menyer osv. Mobirise har således en særegen funksjonalitet, noe som er flott for bygge mobile og stasjonære nettsteder.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren ligner CMS når det gjelder funksjonalitet, selv om den fremdeles er noe enklere enn flertallet av andre velkjente Alternativer for nettstrøm. Dette er en utviklerfokusert plattform, hvis funksjonssett er nok til å lage enda kompliserte prosjekter. Systemet har HTML / CSS redigeringsfunksjon, avanserte designtilpasningsverktøy, kraftige integrasjons- og bloggalternativer.

  Når du jobber med nettstedbyggeren, kan du integrere tilpassede HTML-koder i prosjektets bunntekst og topptekst og aktivere teamsamarbeidsfunksjon når du installerer Zapier-verktøyet. Enten du fullfører Nettstrøm vs Squarespace sammenligning eller bare ønsker å analysere eCommerce-aspektet av systemet hver for seg, vil du endelig konkludere med at nettstedbyggeren også har kraftig e-handelsfunksjonalitet som gjør det mulig å starte nettbutikker med ypperlig ytelse. Ingen koding er nødvendig for å starte e-handelsprosjekter med systemet, men hvis du har programmeringsferdigheter, kan du bruke dem til å redigere nettstedskoder.

  Nettstrøm e-handel

  Med Webflow kan du tilpasse og administrere den integrerte handlekurven, opprette og oppdatere produktlister, kategorier og samlinger. Egentlig kan du lage og selge fysiske og digitale produkter samt tilby kupongkoder og kampanjer. Det som er interessant systemet har nylig gjort det mulig for eiere av nettbutikker å fange opp kundenes informasjon som ble sendt inn under kassen. Systemet tilbyr også praktiske frakt- og betalingsalternativer for å gi valgfrihet.

  Webflow gjør det også mulig å lage tiltalende og absolutt oppslukende Lightbox-gallerier av bilder og videoer fra CMS og e-handel. Det er også en mulighet til å integrere Lottie og After Effects-systemer, som gjør det mulig å kontrollere avspillingen av vektoranimasjoner via applikasjonen av systeminteraksjoner. Dette er en av funksjonene som hjelper deg med å gjøre nettstedet ditt engasjerende, interaktivt, visuelt tiltalende, profesjonelt og funksjonelt om gangen.

Mobirise vs webflyt. Når den takler funksjonalitetsaspektet, Nettstrøm vs WordPress sammenligning kan være nyttig for deg ettersom systemene har noe til felles. Selv om Webflow likner CMS i sin struktur og webdesigntilnærming, er det definitivt utenfor konkurransen, sammenlignet med Mobirise. Nettstedsbyggeren har kompliserte designtilpasningsfunksjoner og verktøy, kraftig e-handelsmotor, Lightbox, Zapier og After Effects-integrasjon, så vel som andre high end-funksjoner. Funksjonen til Mobirise er noe begrenset, men det er også verdt å være oppmerksom.

3. Design

Sammenlign diagram

MobiriseWebflow
Antall temaer:32200
Temaimport:✘ NEI&# X2714; JA
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Mobirise. Nettstedsbyggeren tilbyr ikke standardmaler i motsetning til flere typiske systemer. Det er ingen forhåndsdesignede temaer her, men systemet tilbyr en samling ferdige tilpassede innholdsblokker brukere kan velge med tanke på deres behov. Disse blokkene er også kjent som temaer, og de er tilgjengelige i gratis og betalte versjoner. Dette eliminerer behovet for å lage mer kompliserte maler fra bunnen av.

  For øyeblikket overstiger malsamlingen til Mobirise 1500 blokker / elementer. I tillegg tilbyr tjenesten over 150 demosider og 50 temaer du kan bruke til å lage ønsket nettstedlayout. Noen av dem er som følger: bilder og videoer, CTA, Google maps, skyvekontroller, tellere, topptekst, bunntekst, dataformer, fullskjerms introer, prisbord, lightbox gallerier, tidslinjer, attester, artikler, sosiale blokker og mange flere. Uansett hvilken blokkering du vil gå for, vil den være fleksibel og enkel å tilpasse. Mobirise maler er ikke bare kvalitet, men de er også basert på Bootstrap 4-teknologien. Dette gjør det mulig for nybegynnere å lansere unike design fra bunnen av.

 • Webflow. Malsamlingen til systemet er rik og imponerende. For øyeblikket omfatter nettstedbyggeren over 200 høykvalitets design, og dette antallet fortsetter å vokse med hvert år som går. Ikke alle malene er betalte – du kan velge mellom rundt 30 temaer som blir tilbudt gratis. Kostnaden for betalte design varierer mellom $ 24 og $ 79, avhengig av type mal, nisje den tilhører og kompleksitet. Husk at forskjellen mellom standard og premium design ikke er så åpenbar – alle malene er verdt oppmerksomheten.

  Nettflytmaler

  Det er mulig å velge flere malversjoner for hver nettside, inkludert Om oss, kontakter, anmeldelser, tjenester og mange flere. Forhåndsvisningsalternativ lar deg se malen i detaljer før du tar valget. Endelig er det et tomt lerret du kan velge og tilpasse helt fra bunnen av for å få et helt unikt og personlig design som samsvarer med nettstedets spesialisering..

Mobirise vs webflyt. Når det gjelder designaspektet, har Webflow også mye mer å tilby. Selv om Mobirise ikke har en standard malsamling og innebærer bruk av ferdige innholdsblokker, kommer Webflow med et imponerende sett med design som er fullstendig tilpassbare, responsive og profesjonelle.

4. Kundesupport

 • Mobirise. Programvaren tilbyr flere kundesupportalternativer. Disse inkluderer videoopplæringer, e-post, hjelpeseksjonen og brukerfora, som er ganske informative og nyttige, spesielt for nybegynnere. Det er flere tematiske grener og seksjoner der, der brukere kan komme over informasjon de er interessert i, delta i diskusjonene og be om tredjepartshjelp for å løse sine systemrelaterte problemer. I tillegg tilbyr nettstedsbyggeren et praktisk søkefilteralternativ, som hjelper deg med å kutte ned tiden hvor brukeren trenger å finne den nødvendige informasjonen.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren tilbyr også omfattende kundesupportalternativer. Selv om systemet er mer orientert om behovene og ferdighetene til webeksperter i tankene, betaler det fortsatt mye oppmerksomhet på det pedagogiske aspektet. Dette er hva som gjør kundesupportdelen informativ og nyttig for alle. Webflow-universitetet er den beste destinasjonen for brukere som leter etter systemrelatert info.

  Enten du ønsker å oppdage hvordan du bytter fra Webflow til WordPress eller trenger andre data, vil du sikkert finne svarene her. De leveres i videoopplæringer, flere manualer og annet kvalitetsmateriell tilgjengelig i kunnskapsbasen til systemet. Dessuten kan brukere få tilgang til blogg og forum for å søke på ønsket info der. E-post og live chat-assistanse er tilgjengelig 24/7 slik at hver bruker kan få øyeblikkelig online hjelp i tide.

Mobirise vs webflyt. Begge nettstedbyggere tilbyr tilstrekkelige muligheter for kundestøtte. Nettflyt utmerker seg imidlertid Mobirise når det gjelder løsninger for brukerstøtte. Bortsett fra den kraftige kunnskapsbasen og hjelpesenteret, leveres systemet 24/7 live chat og e-poststøtte, som hjelper brukerne med å få akutt hjelp med webutvikling.

5. Prispolitikk

MobiriseWebflow
Prisalternativer:&# X2714; Gratis å laste ned og installere;
&# X2714; WOW Slider ($ 29);
&# X2714; PayPal handlekurv ($ 29);
&# X2714; Ikoner ($ 19);
&# X2714; Code Editor ($ 69);
&# X2714; Alt-i-ett-sett ($ 129).
&# X2714; Nettstedsplaner:
nettsted

(Grunnleggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Virksomhet $ 36 / mo
) og
eCommerce
(Standard $ 29 / mo, pluss $ 74 / mo,
Avansert $ 212 / mo
);
&# X2714; Kontoplaner: Individuelle
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og Team
(Team $ 29 / mo,
Enterprise $ 74 / mo
).
Funksjoner:&# X2714; Betalte utvidelser;
&# X2714; Krever hosting og domenenavn.
&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrenset hosting;
&# X2714; Kundefaktureringsløsning.
 • Mobirise. Som offline-basert programvare er Mobirise helt gratis å laste ned og installere. Du trenger bare å registrere deg i systemet for å få tilgang til funksjonaliteten. Gjør deg imidlertid klar til å investere i domenenavn og hosting. I tillegg kan du vurdere det som nødvendig å få noen av utvidelsene systemet tilbyr for å øke ytelsen på nettstedet. Noen av disse er som følger: WOW Slider ($ 29), PayPal handlekurv ($ 29), Ikoner ($ 19), Kodeditor ($ 69), Alt-i-ett-sett ($ 129) og mange flere.

 • Webflow. Prispolitikk er et annet høydepunkt for nettstedbyggeren. Wix vs webflyt sammenligning, for eksempel, avslører at det er mulig å bruke systemet helt gratis. Men husk at i dette tilfellet vil webdesignhandlingene dine fortsatt være begrenset av underdomenet til tjenesten, tilgjengeligheten av annonsebanneret, ingen funksjon for eksport av kode osv. Den gratis planen utløper aldri, og den fungerer bra for å forbedre nettet ditt designferdigheter så vel som for å utforske systemet.

  Når det gjelder de betalte abonnementene, har Webflow ganske omfattende alternativer. Systemet tilbyr “Site” og “Account” -planer, som på sin side også er delt inn i flere andre grupper. Nettstedsplaner omfatter dermed nettsted (Grunnleggende, CMS, Business) og e-handel (Standard, pluss, avansert) abonnement. Kontoplaner inkluderer individuelle (Gratis, Lite, Pro) og Team (Team, Enterprise) abonnement. Dessuten tilbyr systemet kundefaktureringsløsning til frilansere som lar dem bruke nettstedbyggeren uten kostnad. Denne tjenesten betyr at en bruker ikke trenger å betale for å jobbe med nettstedbyggeren, men vil måtte diskutere kostnadene ved å bruke verktøyet direkte med en klient.

Mobirise vs webflyt. Med hensyn til kostnadsaspektet tilbyr Webflow mye mer omfattende muligheter sammenlignet med Mobirise. Nettstedbyggeren har en gratis plan som aldri utløper, men den gir også en imponerende valgfrihet når det gjelder oppgradering til betalte abonnement. Sistnevnte inkluderer to grupper av planer, som tilsvarende er delt inn i mindre grupper basert på vilkårene og alternativene som gis.

Bunnlinjen

Enten det gjelder valg mellom Adobe Muse og webflyt eller Mobirise og Webflow, kan brukere være litt forvirrede. Dette er fordi plattformene er funksjonsbelastede og dekker et bredt spekter av behov for webdesign. Mobirise og Webflow bruker imidlertid forskjellige tilnærminger til prosessen med utvikling av nettsteder. Her er grunnen.

MobiriseMobirise – er en gratis offline-basert programvare som må lastes ned og installeres før du fortsetter til webdesignprosessen. Nettstedsbyggeren ble lansert med behovene og ferdighetene til førstegangsfødere i tankene, og det krever ingen kodingsferdigheter for å komme i gang. MobiriseMobirise – er en gratis offline-basert programvare som må lastes ned og installeres før du fortsetter til webdesignprosessen. Nettstedsbyggeren ble lansert med behovene og ferdighetene til førstegangsfødere i tankene, og det krever ingen kodingsferdigheter for å komme i gang.

WebflowWebflow – er en fullverdig webbasert nettstedsbygger, med spesialisering og kompleksitet som sentrerer rundt kravene til webdesigneksperter. Nettstedets byggherre har et rikt utvalg av maler, kraftige integrasjons- og kodedigeringsalternativer, flere webredigeringsverktøy og andre avanserte funksjoner som er bra for profesjonelle og designbyråer.. Webflow

Hvilken tjeneste er fremdeles et bedre valg, og for hvem? Etter å ha analysert alle funksjonene og aspektene til begge nettstedbyggere, har vi kommet til at Webflow definitivt er på toppen av listen. Systemet har mye å tilby til profesjonelle, men det kan også mestres av brukerne som ikke har rik webdesign erfaring, men som ønsker å starte et verdig prosjekt.

Mobirise vs Webflow: Sammenligningstabell

MobiriseWebflow
1. Enkelhet8 av 108 av 10
2. Funksjoner8 av 109 av 10
3. Design9 av 109 av 10
4. Støtte9 av 1010 av 10
5. Prising10 av 1010 av 10
Alt i alt:8,8 av 109.2 av 10
Prøv det nå Prøv det nå
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map