Nettstrøm vs Elementor

Nettstrøm vs Elementor


Webflow og Elementor er to nettbyggingsløsninger, som hver tjener et bestemt mål. Mens Webflow er en DIY-nettstedbygger som hovedsakelig er ment for designere, er Elementor en sidebygger designet for WordPress.

Begge systemene er verdt å være oppmerksom på på grunn av deres funksjonalitet og allsidighet i alternativene for designtilpasning. Det er imidlertid viktig å være klar over deres individuelle funksjoner og spesifikasjoner som kan påvirke resultatet av prosjektet ditt.

Et raskt øyeblikksbilde:

WebflowWebflow – er en moderne nettstedsbygger av skyen, som har fått et godt omdømme på grunn av sin pålitelighet, funksjonalitet og eksklusive tilnærming til webdesign. Plattformen kan sammenlignes med Content Management System som WordPress med tanke på kompleksitet og funksjoner som tilbys. Det brukes til å starte profesjonelle prosjekter for personlig bruk og virksomhet. Webflow

ElementorElementor – er en webside-byggherre, som er designet for å lage nettsider for WordPress-prosjekter. Systemet har en dra-og-slipp-redigerer og et ganske intuitivt grensesnitt som gjør det forståelig for ikke-teknologier og proffs for webdesign. Dessuten krever det ikke HTML / CSS-kunnskap for å komme i gang med letthet. Elementor

Begge systemene skiller seg ut fra mengden på grunn av deres tilnærmingsmessige tilnærming til design, funksjonalitet og utvalg av funksjoner som tilbys. Hvilken av dem fungerer bedre for lansering av standard nettsteder, og hvilken målgruppe retter de seg? Det er på høy tid å finne ut av det i sammenligningen vår nå.

1. Brukervennlighet

 • Webflow. Som vi tidligere har uttalt i vår Webydo vs Webflow-sammenligning, nettstedbyggeren tilbyr en ganske enkel registreringsprosess. Det er imidlertid ikke det enkleste systemet du kan finne på nettet. Det kommer med et komplisert instrumentpanel og kontrollpanel som er overmettet med funksjoner og verktøy. Nybegynnere vil finne dette komplisert, og de vil definitivt kreve mye tid og krefter for å bli vant til systemet og dets spesifikasjoner. Det er grunnen til at nettstedbyggeren hovedsakelig er rettet mot webdesignbyråer og profesjonelle utviklere med grunnleggende nettdesignkompetanse.

  Webflow Editor

  Når du jobber med webdesignprosjektet ditt, vil du komme over flere alternativer, verktøy, kategorier og seksjoner du trenger å bla for å lykkes med oppgaven. For å få mest mulig ut av implikasjonen deres, må du lære HTML-grunnleggende. Dette er den eneste sikre måten å gi ditt prosjekt personlig og unik design. Dermed kan vi konkludere med at Webflow er langt mer komplisert sammenlignet med nisjekonkurrentene, og det tar definitivt tid å mestre systemet.

 • Elementor. Dette er den spesialiserte gratis nettstedsbyggeren for WordPress nettsteder, som ble opprettet for nettstedutviklere, markedsføringsspesialister og gründere. Det gjør det mulig for webdesignere å få full kontroll over prosjektene sine, noe som gir dem avslappet look og avansert funksjonalitet.

  Systemet ble opprettet i 2016, og klarte å utvikle seg til et populært verktøy som har blitt utbredt i over 180 land i verden. Ved å bruke verktøyet kan du starte kvalitetsblogger, destinasjonssider, bedriftsnettsteder og til og med nettbutikker. Systemet krever nedlasting og installasjon, men dette tar ikke mye tid. Prosessen er enkel, rask og intuitiv, og det samme gjelder nettstedsbyggeren.

  Elementor Editor

  Elementor er et flott valg for brukere som ønsker å presentere innholdet for publikum uten noen CSS / HTML ferdigheter involvert. Systemet har en dra-og-slipp-grensesnitt, som er ganske intuitivt og brukervennlig. Med Elementor kan du lage tilpassede nye websider og innlegg, bygge nye innholdsstrukturer og nye elementer, bruke plugin-modulen med et hvilket som helst WP-tema du ønsker osv. For å forenkle applikasjonen av systemet, kan du se den introduksjonsvideoen det tilbyr riktig fra starten for å skissere de grunnleggende tipsene og trinnene som trengs for å starte og administrere et high end WordPress-prosjekt.

Nettstrøm vs Elementor. Begge nettstedbyggere er brukervennlige og funksjonelle, men nettstrømmen er litt mer komplisert sammenlignet med Elementor på grunn av det overmettede og funksjonsbelagte instrumentbordet. Men husk at elementor krever nedlasting og installasjon, noe som innebærer ekstra tid og krefter.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Webflow. Nettstedsbyggeren bugner av funksjoner, verktøy og designtilpasningselementer som gjør at det råder over konkurrentene. Som nevnt over, er det noe overmettet med verktøy og funksjoner som gir det CMS-lignende funksjoner. Systemet har mye å tilby eksperter på webdesign, og lar dem dermed lage enestående prosjekter. Det leveres med en avansert HTML / CSS-redigeringsprogram, omfattende alternativer for blogging, integrasjon og promotering av nettsteder. Nettstedsbyggeren integreres sømløst med en rekke eksterne tjenester som Zapier, After Effects, Lottie og mange flere. Disse integrasjonene gir prosjektets høye ytelse og utmerket design.

  Webflow-oversikten

  e-handelsmotor er et av høydepunktene i systemet. Det gjør det mulig å lage nettbutikker av høy kvalitet, som imidlertid er noe begrenset i funksjonalitet sammenlignet med de som er lansert med mange Alternativer for nettstrøm. Det er ikke rart ettersom nettstedbyggeren ikke utelukkende fokuserer på prosjektutvikling av e-handel. Når du starter nettbutikker med Webflow, vil du kunne integrere en handlekurv, legge til og oppdatere produktlister, implementere rabatter og spesialtilbud, sette opp betalings- og leveringsdetaljer. Systemet har også gjort det mulig for eiere av nettbutikker å samle inn og lagre kundenes informasjon for å bruke den videre til markedsføringsformål.

  Oppretting og integrering av lysboksgallerier er en annen fordel med systemet. Det er opp til deg å velge bilder og videoer du ønsker å presentere for målgruppen som et Lightbox-galleri. Dette vil øke kundens engasjement og popularitet på nettstedet generelt.

 • Elementor. Nettsidebyggeren har et sett med funksjoner som er nødvendige for å fullføre et bredt spekter av webdesignoppgaver. Listen over funksjoner inkluderer utvikling av popup-skjemaer, e-handel-prosjekter, destinasjonssider, tilpassede nettstedsseksjoner og hva ikke.

  Det som er viktig, systemet er kompatibelt med alle WordPress-temaer. Uansett hvilken mal du velger for prosjektet ditt, vil det sømløst fungere med det, det være seg et gratis eller et betalt tema. Systemet gir flerspråklig støtte ettersom det for tiden er tilgjengelig på over 20 språk. I tillegg kan brukere velge alternativet som lar dem oversette prosjektet til de språkene som ikke er inkludert i listen.

  Elementor lar deg lage interaktive og engasjerende nettsteder ved bruk av interaktive animasjonsverktøy og funksjoner. De gjør det mulig å lage rulleanimasjoner og sveveeffekter som gir prosjektene et unikt og stilig utseende.

  Elementor Text Editor

  Når vi snakker om Elementor-funksjonalitet, kan vi ikke annet enn å nevne flere integrasjonsfunksjoner systemet tilbyr. Blant de mest populære tredjeparts tjenester systemet integreres med, er det fornuftig å nevne MailChimp, ActiveCampaign, ConvertKit, HubSpot, Campaign Monitor, Zapier, Adobe TypeKit, Discord, GetResponse, Drip, MailerLite, Slack, Custom Icon Libraries etc. I tillegg , har systemet avanserte alternativer og verktøy for sosiale medier. Disse inkluderer delingsknapper, blockquote, widgeter for sosiale ikoner, Facebook-innebyggingsalternativer, Facebook-side og kommentarer, Facebook-knapp og mer.

  Elementor tilbyr også en popup-byggherre, som gjør det mulig å opprette og integrere popup-skjemaer for bedre ytelse på nettstedet og målretting for høye sluttbrukere. Det er også en profesjonell temabygger og integrert WooCommerce byggherre, som gjør det mulig å starte og administrere nettbutikker. Forresten, du kan også opprette og administrere nettbutikker på grunn av den integrerte eCommerce-plattformen, som gjør det mulig å bruke populære apper og widgets til å lage avanserte pristabeller, legge til menyer og produktkataloger, vise WooCommerce-produkter og deres kategorier osv..

  Elementor Popups

  Nettstedsbyggeren gir tilgang til flere markedsføringsfunksjoner som bidrar til raskere promotering av ferdige WordPress-prosjekter. Det du kan gjøre med systemet er å lansere profesjonelle destinasjonssider, lage profesjonelle online skjemaer via integrasjon av skjemawidget, legge til en roterende brukervurderingskarusell og en ratingstjernevidget, integrere en nedtellingstimer i prosjektet ditt. Du kan også legge til handlingslenker som gir tilgang til populære meldinger som WhatsApp og andre tjenester, nemlig Google Kalender, Waze og mange flere.

  Endelig gjør nettstedsbyggeren det mulig å bruke et bredt spekter av interaksjoner, for eksempel rulleeffekter, CTA-widget, animerte overskriftswidget, sveveanimasjoner, flipbox-widget, inngangsanimasjoner, parallax, 3D-tilt og museffekter for å nevne noen få.

Nettstrøm vs Elementor. Når det gjelder funksjonalitetsaspektet, har begge systemene mye å tilby. Webflow er imidlertid en mer funksjonsbelastet plattform da den gir tilgang til et kraftig, allsidig og effektivt sett med funksjoner. Nettstedsbyggeren tillater også å lage forskjellige typer prosjekter for forskjellige plattformer, mens Elementor bare er kompatibel med WordPress-maler.

3. Design

Sammenlign diagram

WebflowElementor
Antall temaer:200300
Temaimport:&# X2714; JA✘ NEI
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Webflow. Malsamlingen til nettstedbyggeren er ganske imponerende og allsidig, noe som tydelig sees i flere nettstrømeksempler. For øyeblikket omfatter malgalleriet for tjenesten over 200 profesjonelle design, som alle har avansert kvalitet og responsiv layout.

  Antallet Webflow-maler øker imidlertid med hvert år som går, da utviklerne av systemet legger stor vekt på utviklingen.

  Nettstedsbyggeren har gratis og betalte premium-design, selv om det ikke er noen stor forskjell mellom dem, ifølge ekspertenes mening.

  Per i dag er det over 30 gratis maler. Når det gjelder den betalte, varierer kostnadene mellom $ 24 og $ 79 per tema. Et interessant aspekt er at nettstedbyggeren lar deg velge flere malalternativer for forskjellige sider, inkludert hjemmeside, tjenester / produkter, anmeldelser, kontakter osv..

  Nettflytmaler

  Når du velger en mal, kan du se på den i detaljer ved å bruke forhåndsvisningsmodus. Hvis du ikke liker de tilgjengelige malene av en eller annen grunn, lar Webflow deg velge et blankt lerret for å tilpasse det fra bunnen av og få et absolutt personlig webdesign..

 • Elementor. Nettstedets byggherre tilbys som det alt-i-ett designsettet som kommer med over 80 avanserte designverktøy. Dette gjør det enklere å opprette et helt gratis nettsted fra bunnen av, inkludert utvikling av 404 sider, søkesider, bunntekst og topptekster, webarkiv og andre viktige elementer på nettstedet.

  Elementor responsiv modusvisning

  Hvis du har en intensjon om å bruke et ferdig tema, tillater Elementor å gjøre det også. Malens samling omfatter mange populære sidetyper, for eksempel destinasjonsside og porteføljelayouter, service / produktseksjoner, kontaktskjemaer osv. Å velge et ferdig tema betyr ikke at du ikke vil kunne tilpasse det som du vil . Systemet gir tilgang til instrumentbordet, der du kan legge til nye elementer, flytte og endre posisjonene til innholdsblokker og fullføre andre designrelaterte trinn. For å gi nettstedet ditt eksklusivt utseende, lar systemet integrere bakgrunnsvideoer, endre innstillingene og visningsalternativene.

  Nettstedsbyggeren gjør det mulig å kontrollere hvordan prosjektet ditt ser ut ved å forhåndsvise designen i forskjellige skjermmodus og dimensjoner – både stasjonær og mobil. Hvis du er fornøyd med resultatet og ønsker å lagre det, gir Elementor tilgang til “Lagre” -knappen for å la deg lagre malen din for fremtidige prosjekter.

Nettstrøm vs Elementor. Begge nettstedbyggere utmerker seg ved designtilpasning. De gjør det mulig å starte og administrere profesjonelle og funksjonsbelastede prosjekter. Webflow kommer imidlertid med en mer omfattende malsamling, mens mengden av de integrerte alternativene for designtilpasning definitivt overstiger konkurrenten. I denne henseende råder Webflow over Elementor.

4. Kundesupport

 • Webflow. En annen grunn til å foretrekke nettstedsbyggeren er den kraftige kundesupportjenesten. Som nevnt i vår tidligere anmeldelser, systemet tilbyr en verdig kunnskapsbase som består av flere video- og tekstopplæringer. De viser seg å være svært nyttige, og tar hensyn til kompleksiteten til nettstedbyggeren og dens sterke designerfokus. Brukere kan også få tilgang til et forum og en blogg, der alle kan finne systemrelatert informasjon. I tillegg gir plattformen individuell støtte og assistanse fra sine eksperter til de brukerne, som ikke kan finne svar på spørsmålene sine på egen hånd. Dette er når live chat og e-poststøtte vil være til god hjelp. Heldigvis er disse alternativene tilgjengelige 24/7.

  Bare som Adobe Muse og andre profesjonelle webdesigntjenester, målretter Webflow hovedsakelig profesjonelle webdesignere. Imidlertid legger det fortsatt sterk vekt på det pedagogiske aspektet. Hver bruker kan få tilgang til Webflow University for å få ekstra kunnskap om det grunnleggende om å jobbe med systemet.

 • Elementor. Sidebyggeren har nyttig og utvidet kundesupport, som lar gratis og premium brukere få all den nødvendige systemrelaterte informasjonen. For å komme i kontakt med brukerstøtteteamet og finne svar på spørsmålene dine, er det bedre å sende inn et spørsmål via Kontakt oss-skjemaet som er tilgjengelig på nettstedet. Abonnenter på betalt plan får utbredelse fra systemeksperter, noe som gir svarene mye raskere.

  Etter at du har registrert deg for tjenesten, vil du kunne se den introduksjonsvideoen, som er tilgjengelig i dashbordet på WordPress-nettstedet ditt. En bemerkelsesverdig bonus er at det ikke er behov for å bytte fra administratorpanelet til prosjektet og Elementor nettsted for å gjøre det. Alt er raskt, enkelt og praktisk. Et annet alternativ for å håndtere problemene dine er å bla gjennom den omfattende kunnskapsbasen i systemet. Dette er den beste destinasjonen for brukere som leter etter artikler, som dekker alle trinnene og detaljene i prosessen med design av nettstedet. Hvis du vurderer en mulighet til å bytte til WordPress eller bare planlegger å starte et prosjekt med CMS fra bunnen av, vil du være glad for å finne ut at Elementor kan skryte av et omfattende brukerfellesskap, som fortsetter å vokse og kan hjelpe deg med å løse problemene i tide.

Nettstrøm vs Elementor. Begge systemene er fantastiske når det takler kundestøtte. Bortsett fra den omfattende kunnskapsbasen og overflod av retningslinjer, gir de individuell hjelp, utdanningsressurser og et kraftig brukerfellesskap. Webflow gir imidlertid også tilgang til live chat-funksjonen, som for øyeblikket ikke er tilgjengelig i Elementor.

5. Prispolitikk

WebflowElementor
Prisalternativer:&# X2714; Nettstedsplaner:
nettsted
(Grunnleggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Virksomhet $ 36 / mo
) og
eCommerce (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Individuell
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og
Team (Team $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Personlig plan: $ 5 / mo for 1 nettsted;
&# X2714; Forretningsplan $ 9 / mo for 3 nettsteder;
&# X2714; Ubegrenset plan $ 17 / mo for det ubegrensede antall nettsteder.
Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrenset hosting;
&# X2714; Kundefaktureringsløsning.
&# X2714; 300+ Pro-maler;
&# X2714; Over 50 widgets;
&# X2714; 1-års støtte og oppdateringer;
&# X2714; Popup og temabygger.
 • Webflow. Bare som Wix og mange andre moderne freemium-systemer, har nettstedsbyggeren en gratis plan, som aldri utløper og flere premiumabonnementer. Gratis plan fungerer bra for testing av systemet, men det vil neppe være et fint valg for utvikling av funksjonsbelastede prosjekter. Dette er fordi en gratis plan har visse systembegrensninger som ikke lar deg få mest mulig ut av plattformens funksjonssett. Dermed fjerner et gratis abonnement ikke annonsebanneret til systemet fra nettstedet, og det tilbyr ikke kodeeksportfunksjon.

  Prisplaner for nettstrøm

  Når vi snakker om betalte planer, tilbyr Webflow to store grupper av abonnement. Dette er nettsted- og kontoplaner. Hver av dem på sin side har en mer detaljert planspesifikasjon. Dermed er nettstedplaner representert av nettsted- og e-handelsabonnement, mens kontoplaner omfatter individuelle abonnement og teamabonnement. Hver av disse gruppegruppene er på sin side videre representert av mindre grupper av planer. I tillegg tilbyr nettstedbyggeren en faktureringsløsning for avanserte klienter, som eliminerer behovet for at frilansere skal betale for systembruken, og diskuterer dette spørsmålet individuelt med en klient.

 • Elementor. Sidebyggeren er helt gratis å laste ned, installere og bruke. Systemet setter imidlertid visse funksjonsbegrensninger for de brukerne som fortsatt er på gratisplanen. Hvis du har tenkt å få mer fleksibilitet og avansert funksjonalitet, lar systemet velge mellom tre betalte abonnement. Disse inkluderer personlige, forretnings- og ubegrensede planer. Det viktigste skillet mellom dem er i antall nettsteder en bruker kan opprette, mengde widgets og maler som tilbys til en viss pris.

  Elementorkostnad

Nettstrøm vs Elementor. Når det gjelder prisingsaspektet, er Webflow noe dyrere sammenlignet med Elementor. Samtidig tilbyr nettstedsbyggeren et mer allsidig og omfattende valg av planer, som lar brukere velge abonnementet som fungerer best for deres prosjekttype. Det tilbyr også mer avansert funksjonssett, som til slutt lar deg starte et funksjonsbelastet prosjekt.

Bunnlinjen

Avgjørelsen om å velge mellom Webflow og Elementor er ikke så vanskelig, ettersom hver nettstedsbygger tilbyr et bestemt mål og har et distinkt sett med funksjoner. Imidlertid har hvert system sine spesifikasjoner og unike parametere brukeren skal være klar over når de går videre til webdesignprosessen.

WebflowWebflow – er en funksjonsbelastet nettstedsbygger, som gjør det mulig å starte og administrere forskjellige typer nettsteder. Systemet er komplisert og litt overveldende for førstegangsbrukere, ettersom hovedfokuset blir lagt på profesjonelle webutviklere. Webflow

ElementorElementor – er en populær websidebygger, som brukes til å lage kvalitet, visuelt tiltalende og tilpassbare WordPress-maler. Systemet er gratis, men det krever foreløpig nedlasting og installasjon. Den har et distinkt sett med funksjoner og verktøy som er nødvendige for å starte et verdig og funksjonelt WordPress-prosjekt. Elementor

Når du velger mellom systemene, anbefaler vi å starte med Webflow. Hvis du innser at det ikke tilfredsstiller dine behov av en eller annen grunn, vil det være mulig uten problemer bytt til WordPress, installer Elementor og fortsett å jobbe med den.

Webflow vs Shopify: Comparison Chart

WebflowElementor
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funksjoner9 av 108 av 10
3. Design9 av 108 av 10
4. Støtte10 av 109 av 10
5. Prising10 av 109 av 10
Alt i alt:9.2 av 108,8 av 10
Prøv det nå Prøv det nå
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map