Nettstrøm vs Shopify

Nettstrøm vs Shopify


Webflow og Shopify er pålitelige og funksjonsbelastede nettstedbyggere, som allerede har fått anerkjennelse hos millioner av brukere over hele verden. Systemene oppdateres jevnlig av utviklerne sine for å komme opp til de siste trendene for webdesign.

Begge er like kraftige, men likevel har hver tjeneste sin nisjespesialisering som gjør den til et perfekt valg for visse brukerkategorier.

Et raskt øyeblikksbilde:

WebflowWebflow – er en DIY-nettstedbygger, med det omfattende funksjonssettet og fleksibiliteten som gjør at det ligner på moderne Content Management Systems som WordPress. Nettstedsbyggeren er hovedsakelig rettet mot profesjonelle webdesignere og byråer, og krever derfor en mer bevisst og smart tilnærming til utviklingsprosessen for nettstedet. Webflow

ShopifyShopify – er en topp e-handelsprogramvare, som for tiden gir millioner av nettsteder over hele verden. Det fungerer bra for utvikling av alle typer nettbutikker, uavhengig av deres kompleksitet, størrelse og bransjefokus. Systemet kommer med mange widgets, tjenester og apper som er nødvendige for vellykkede markedsførings- og promoteringstjenester. ShopifyShopify – er en topp e-handelsprogramvare, som for tiden gir millioner av nettsteder over hele verden. Det fungerer bra for utvikling av alle typer nettbutikker, uavhengig av deres kompleksitet, størrelse og bransjefokus. Systemet kommer med mange widgets, tjenester og apper som er nødvendige for vellykkede markedsførings- og promoteringstjenester.

Begge nettstedbyggere har mye å tilby målgruppen sin da de er fullverdige og pålitelige. Hvilken av dem er imidlertid et mer foretrukket valg? Hvilket system kan regnes som vinneren av sammenligningen, eller begge deler er verdt investeringen? For å svare på disse og andre systemrelaterte spørsmål har vi analysert Shopify og Webflow.

1. Brukervennlighet

 • Webflow. Som nevnt i vår tidligere sammenligninger, Nettstedsbyggeren retter seg først mot profesjonelle webutviklere og designbyråer. Dette innebærer allerede at plattformen ikke er ganske enkel å utforske og mestre helt fra starten. Selv om systemet tilbyr rask og enkel registreringsprosess, kommer det fremdeles med et forvirrende instrumentpanel og kontrollpanel som kan virke overmettet med verktøy og funksjoner.

  Webflow Editor

  Hvis du ikke har nok kodingsevner eller i det minste foreløpig opplevelse av webdesign, vil du definitivt kreve mer tid på å bli vant til grensesnittet og strukturen til tjenesten. Når du kommer til kontrollpanelet på nettstedet, vil du oppdage at det bugner av seksjoner, elementer og kategorier, mens verktøyet vil imponere deg av dets allsidighet og mangfoldighet. I tillegg tillater nettstedbyggeren å bruke den avanserte HTML-redigereren til å lage personlig webdesign.

 • Shopify. Uavhengig av high end-funksjonaliteten til nettstedbyggeren, har Shopify fremdeles eksepsjonell brukervennlighet. Systemet har et rikt dashbord, som er ganske enkelt å forstå og bli vant til. Shopify har en dra-og-slipp-intuitiv redaktør, som bidrar til at nettstedets utviklingsprosess er enkelt. På grunn av den enkle innholdsredigereren blir prosedyren for oppretting av nettsteder mye forenklet, mens omfattende dashbordinnstillinger gir tilgang til et bredt spekter av verktøy, inkludert logoer, stil- og fontinnstillinger, valg av nettstedselementer og andre designtilpasningsalternativer..

  Shopify Dashboard

  Bortsett fra designinnstillingene, kan Shopify også skryte av et omfattende malvalg, hvor tilpasning ikke innebærer noen kodingsferdigheter i det hele tatt. Plattformen har også en rekke integrerte e-handelsfunksjoner som gir mulighet for dyp og fleksibel designtilpasning. Shopify-funksjonaliteten går derfor ikke på akkord med brukervennlighet, og det er dette som appellerer til de fleste systembrukere.

Nettstrøm vs Shopify. Når det gjelder brukervennligheten, ser Webflow ut til å være et litt mer komplisert system. Dashbordet, kontrollpanelet og det generelle brukergrensesnittet krever mer tid for utforskning, og de innebærer også bevissthet om kodingsferdigheter. Shopify er på sin side enklere å mestre, men tjenesten tilbyr fremdeles et bredere utvalg av redigeringsverktøy for design som er nødvendig for å starte og administrere en nettbutikk.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Webflow. Som nevnt ovenfor, ligner nettstedbyggeren på CMS når det gjelder funksjonalitet, men du bør også vite at det er mye enklere sammenlignet med mange andre Alternativer for nettstrøm. Plattformen fokuserer opprinnelig på behovene til proffs for webdesign, noe som tilsvarer at den kommer med avanserte designtilpasningsverktøy, HTML / CSS-editor, kraftige blogg- og integrasjonsalternativer. Dermed gjør Webflow det mulig å integrere tilpassede HTML-koder i topptekst og bunntekst på et nettsted du jobber på. Systemet integreres også med Zapier og andre tjenester som kan forbedre ytelsen til nettstedet ditt.

  Alternativer for nettstrømkode

  Alternativer for e-handel for nettstedbyggeren er også på toppnivå. Systemet gjør det mulig å starte og administrere fullverdige nettbutikker med avansert funksjonalitet, men disse prosjektene vil ikke være i stor skala, siden systemet ikke er rettet mot nettutvikling av e-handel. Uansett kompleksitet, innebærer Webflow ikke bruk eller kunnskap om programmeringsspråk.

  Nettstrøm e-handel

  Som vi har lagt det inn i vårt Webydo vs webflyt sammenligning, koding ferdigheter er ønskelig, hvis du ønsker å få mest mulig ut av din eCommerce utviklingsprosess. Slik vil du kunne integrere en handlekurv i nettbutikken din, legge til, oppdatere og administrere produkter, lage produktgallerier og samlinger, utstede kupongkoder og rabatter etc. Webflow har forresten nylig gjort det mulig å samle inn og lagre informasjon kunder sender inn i løpet av kassen. Dette vil være nyttig for videre promotering og utvikling av nettsteder. Endelig introduserer nettstedsbyggeren praktiske betalings- og leveringsalternativer for å sikre absolutt valgfrihet for hver eneste kunde.

  Med Webflow vil du kunne opprette Lightbox-gallerier ved å bruke flere videoer og bilder du vil velge for dette formålet. I tillegg er det en mulighet til å integrere AfterEffects og Lottie-systemer. Dette kan være nyttig når det gjelder å kontrollere avspillingen av vektoranimasjoner ved bruk av systeminteraksjoner. En slik tilnærming sikrer at nettstedet ditt vil se mer engasjerende, interaktivt og profesjonelt sammenlignet med de som er opprettet av nisjekonkurrenter.

 • Shopify. Som en e-handelsfokusert programvare, Shopify-funksjonen er sentrert rundt utviklingen av nettbutikker. Systemet tilbyr mange verktøy og funksjoner som kan øke markedsføringsstrategier, betalings- og frakttjenester, salgs- og markedsføringsfunksjoner osv.

  Systemet har kraftige synkroniseringsalternativer, ettersom det gjør det mulig å integrere kontoen din med Quickbooks og Xero-tjenester, så vel som med regnskapsprogramvare og andre populære systemer. Plattformen gir også avanserte produktstyringsalternativer, mulighet for å integrere eksterne og innebygde systemwidgets, tilgang til tredjeparts handelsløsninger, bloggmotor, avanserte rapporteringsfunksjoner og andre unike e-handelsfunksjoner.

  Shopify butikkoppsett

  Shopify App store gir tilgang til markedet, som har et sett med kraftige widgeter og tilleggsprogrammer som definitivt vil legge til funksjonalitet i nettbutikken din. Et annet høydepunkt for eCommerce-programvaren er det Augmented Reality-funksjonen, som gir 3D-visualisering av produkter som tilbys for salg. Dette kan definitivt øke populariteten til nettbutikkene og kan bidra til å bygge kundebase da brukere vil kunne se bilder av det virkelige livet av produkter de er interessert i.

  Shopify salgskanaler

  Systemet er også kjent for sitt multikanals supportalternativ, som lar deg effektivt synkronisere kontoen din med Amazon Marketplace, Facebook, eBay, Instagram og andre populære kanaler, noe som kan bidra til å øke salgsvolumet ditt og bringe nettbutikkens popularitet til det splitter nye nivået . Andre funksjoner som er verdt å være oppmerksom på inkluderer SSL-sertifisering, forlatt kassegjenoppretting, introduksjon av butikkode, svindelbeskyttelse, flerspråklig støtte, avanserte alternativer for administrasjon av nettbutikker (kundeprofiler, kundekontoer, grupper, dropshipping-muligheter, e-postmaler, rask ordreoppfylling osv.).

  Shopify-markedsføringsfunksjoner gjør at systemet skiller seg ut fra mengden. Den mest populære av dem inkluderer tilgjengeligheten av POS (Utsalgssted) programvare, kundeprofiler, Shopify Ping-mobilapp, Kjøp en – Få One-rabatter, dynamisk utsjekking, Shopify Tap and Chip Reader, avanserte detaljfunksjoner, UPS Shopify Shipping-funksjon, nettbutikkanalyse og mange flere.

Nettstrøm vs Shopify. Begge systemene rangerer høyt når det gjelder funksjonalitet, fleksibilitet og funksjonssett. Den eneste forskjellen er at deres verktøy og funksjoner retter seg mot forskjellige mål. Selv om Shopify-funksjonene hovedsakelig er sentrert rundt utvikling og styring av nettbutikker, er Webflow alt-i-ett-verktøyet som brukes til å starte forskjellige typer profesjonelle prosjekter. Dermed fungerer begge plattformene utmerket i sine egne nisjer og fortjener spesiell oppmerksomhet.

3. Design

Sammenlign diagram

WebflowShopify
Antall temaer:32200
Temaimport:✘ NEI&# X2714; JA
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Webflow. Nettstedsbyggeren kan skryte av en ganske fin samling med kvalitetsmaler. Det eneste utseendet på det mest imponerende Eksempler på nettstrøm gir klar visjon og forståelse av plattformens alternativ for designtilpasning. For øyeblikket inneholder malsamlingen til tjenesten mer enn 200 profesjonelle temaer. Dette antallet vokser jevnlig på grunn av innsatsen fra webdesignere.

  Webflow-maler er både betalte og gratis, selv om antallet gratis temaer er mindre enn for betalte. Brukere kan velge rundt 30 gratis design, mens kostnadene for betalte maler starter med $ 24 for å nå opp til $ 79 per tema. Eksperter understreker imidlertid at det ikke er noen stor forskjell mellom premium og standard design.

  Systemet tillater å velge flere malversjoner for hovedsidene, inkludert hjemmeside, kontakter, anmeldelser, tjenester / produkter osv. Webflow kommer også med forhåndsvisningsalternativet, som lar deg se alle detaljene til en mal du skal velge i detaljer . Dessuten er det en mulighet til å velge et helt tomt lerret for å lage et 100% personlig design med hensyn til nisjen virksomheten din fokuserer på.

 • Shopify. Programvaren kommer med en samling profesjonelle og tiltalende maler, som også er tilgjengelige i gratis og betalte versjoner. Husk at antall gratis temaer er mindre enn for betalte temaer – per i dag er det rundt 10 gratis temaer, men kvaliteten er ikke på tilstrekkelig nivå. For å forbedre malkvaliteten, kan brukere bruke HTML / CSS-redigeringsevner, men dette kan bare gjøres av kodingseksperter. Shopify snakker om betalte design og tilbyr over 60 kvalitetstemaer. Alle av dem er profesjonelle, visuelt tiltalende og kan tilpasses. For brukervennlighet er alle malene delt inn i kategorier basert på emnene de tilhører. Shopify-design reagerer, men kostnadene er over gjennomsnittet. Husk det når du tar det endelige valget.

Nettstrøm vs Shopify. Systemene er verdige konkurrenter når det gjelder designutvikling og maltilpasning. Shopify-malkolleksjonen er ikke så omfattende og rik sammenlignet med Webflow, men det er fortsatt verdt å være oppmerksom på grunn av deres kvalitet og tilpassbarhet. Shopify-design er imidlertid også dyrere sammenlignet med de som er utviklet av Webflow.

4. Kundesupport

 • Webflow. Kundestøtte til nettstedbyggeren er på toppnivå. Uavhengig av det profesjonelle fokuset i systemet, anser det fremdeles den pedagogiske faktoren som avgjørende for hver enkelt bruker. Med dette formålet har tjenesten introdusert Webflow universitet – stedet, der brukerne kan komme over all nødvendig systemrelatert info. Det har ikke noe å si, om du sitter fast med Webflow og ønsker det bytte fra det eller det er andre systemnyanser du er interessert i, er Webflow-universitetet definitivt stedet å få tilgang til.

  Det er mange tekst- og videotutorials, manualer og andre nyttige ressurser du kan bruke for å begynne å lage nettsteder med systemet. En blogg og et forum vil også være nyttig for brukere som søker informasjon om nettstedbyggeren. Hvis du trenger individuell assistanse fra systemeksperter, vil Webflow ivrig tilby live chat og e-post support 24/7.

 • Shopify. Programvaren har også mye å tilby når det gjelder kundestøtte. Det er flere alternativer du kan velge mellom for å finne den nødvendige informasjonen om plattformen. Dermed kan du gå gjennom guider og opplæringsprogrammer som er tilgjengelige i den kraftige kunnskapsbasen til systemet. Det finnes også et regelmessig oppdatert forum, der du kan bla gjennom de tilgjengelige trådene og til og med lage dine egne, hvis du av en eller annen grunn ikke finner den nødvendige informasjonen.

  Når det gjelder individuell assistanse, tillater Shopify å bruke telefon, e-post og live chat-alternativer 24/7. Akkurat som Webflow gir Shopify tilgang til eCommerce University, hvor du vil komme over flere webinarer, e-bøker, videoer og andre nettbaserte ressurser som gir informasjon om programvaren..

Nettstrøm vs Shopify. Kundestøtte er det begge plattformene er gode på. Webflow og Shopify tilbyr allsidige supportalternativer. Disse inkluderer tutorials for kunnskapsbase, individuell assistanse og til og med ytterligere pedagogiske løsninger (Webflow og Shopify University). Uansett hvilket system du bruker, vil du definitivt kunne finne den nødvendige hjelpen når det er nødvendig.

5. Prispolitikk

WebflowShopify
Prisalternativer:&# X2714; Nettstedsplaner:
nettsted
(Grunnleggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Virksomhet $ 36 / mo
) og
eCommerce (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Individuell
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og
Team (Team $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Lite ($ 9);
&# X2714; Grunnleggende Shopify ($ 29);
&# X2714; Shopify ($ 79);
&# X2714; Avansert Shopify ($ 299);
Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrenset hosting;
&# X2714; Kundefaktureringsløsning.
&# X2714; Gratis SSL-sertifikat;
&# X2714; 14-dagers gratis prøveperiode;
&# X2714; Ingen transaksjonsgebyrer;
&# X2714; Mangfold av vilkår inkludert.
 • Webflow. Nettstedsbyggeren tilbyr for tiden en av de mest allsidige prismetodene. I så måte kan sammenlignes med Wix. Enten du sammenligner nettstedbyggeren med Adobe Muse eller med et hvilket som helst annet system, vil denne funksjonen forbli et av høydepunktene på plattformen. Nettstedsbyggeren har en helt gratis aldri utløper plan, som imidlertid er noe begrenset med tanke på designtilpasning og prosjektfunksjonalitet. En gratis plan har ingen kodeeksport eller bannerfjerningsfunksjon, pluss at den bare bygger nettsted på systemunderdomenet.

  Når det gjelder de betalte abonnementene, har Webflow to store grupper av planer (Nettsted og konto planer), som videre er delt inn i små grupper av abonnementer (Nettsteds-, e-handel, individuelle og teamplaner som tilsvarende er delt inn i mer detaljerte grupper av abonnement). Et av høydepunktene til nettstedbyggeren er kundefaktureringsløsningen, som lar frilansere bruke funksjoner av tjenesten, og betale en viss sum penger til en klient.

 • Shopify. Programvaren tilbyr fire betalte abonnement basert på størrelsen og kompleksiteten til en nettbutikk du trenger. Brukere kan velge mellom Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify-abonnement. Hver av dem tilbyr et særtrekk som kreves for å fullføre et bestemt prosjekt. Programvaren har ikke noen gratis abonnement, men den tillater å teste funksjonssettet for planen du er interessert i i 14 dager uten kostnad i det hele tatt.

Nettstrøm vs Shopify. Når vi snakker om kostnadsspørsmålet, tilbyr begge systemene et mangfold av alternativer. Webflow har flere planer sammenlignet med Shopify, men kostnadene for å bruke begge systemene er fortsatt over gjennomsnittet. Imidlertid er funksjonssettet og funksjonaliteten til begge plattformene så vel som resultatet du vil benytte på lang sikt absolutt verdt investeringen.

Bunnlinjen

Valget av den beste plattformen for nettbygging bør i utgangspunktet avhenge av målet du søker, og resultatet du ønsker å oppnå i det lange løp. Dette angår også valget mellom Webflow og Shopify. Systemene er funksjonelle og de har mye å tilby. Det eneste avgjørende skillet handler om hovedfokuset i systemene og nisjespesialiseringen deres.

WebflowWebflow – er en fullverdig DIY nettstedbygger, som gjør det mulig å starte og administrere alle typer prosjekter. Nettstedsbyggeren er ikke lett å mestre, ettersom funksjonene og verktøyene hovedsakelig er rettet mot behovene, ferdighetene og kravene til proffs for webdesign.. Webflow

ShopifyShopify – er den verdensberømte eCommerce-programvaren, som fungerer bra for utvikling av nettbutikker. Plattformen sikrer dyp prosjekttilpasning og tilbyr responsive maler samt e-handelsfunksjoner og verktøy som gjør den til et godt valg for alle brukerkategorier. ShopifyShopify – er den verdensberømte eCommerce-programvaren, som fungerer bra for utvikling av nettbutikker. Plattformen sikrer dyp prosjekttilpasning og tilbyr responsive maler samt e-handelsfunksjoner og verktøy som gjør den til et godt valg for alle brukerkategorier.

Så hvilken tjeneste kan ha en ledende posisjon? Dette avhenger av resultatet du forventer. Mens Webflow er alt-i-ett-tjenesten som vil fungere utmerket for alle typer prosjekter, har Shopify alltid vært og er fortsatt den ubestridelige lederen for eCommerce web design nisje.

Webflow vs Shopify: Comparison Chart

WebflowShopify
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funksjoner9 av 1010 av 10
3. Design9 av 109 av 10
4. Støtte10 av 1010 av 10
5. Prising10 av 1010 av 10
Alt i alt:9.2 av 109.6 av 10
Prøv det nå Prøv det nå
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map