Nettstrøm vs Squarespace

Nettstrøm vs Squarespace


Når det gjelder profesjonell utvikling av nettsteder, regnes Webflow og Squarespace som to nettstedsbyggere som er målrettet mot webdesignproffer og gjør det mulig å starte prosjekter med full funksjonalitet.

Tjenestene fungerer utmerket for utvikling av kompliserte, spesiallagde, spesiallagde nettsteder og har kraftig funksjonalitet samt flere webdesignverktøy som er nødvendige for å starte profesjonelle prosjekter..

Et raskt øyeblikksbilde:

WebflowWebflow – er en nettstedsbygger, som gir prosjekter for webdesign (både nettbyråer og uavhengige designere eller til og med frilansere) å bygge visuelt attraktive nettsteder. Selv om nettstedsbyggeren ikke tilbyr flere maler, kommer den fortsatt med en fin e-handelsmotor og gjør det mulig å lage eksklusive prosjekter fra bunnen av. Webflow.com

SquareSquarespace – er en profesjonell nettbyggingstjeneste, med en rekke alternativer og funksjoner som er mer enn nok til å bygge kvalitetsprosjekter. Nettstedsbyggeren er en av de eldste tjenestene der ute, som hovedsakelig er rettet mot kreative og uavhengige profesjonelle webdesign, nettbutikker, bloggere og små bedrifter. Systemet har en rekke funksjoner som fungerer like fint for ikke-kodere så vel som for HTML / CSS-spesialister. squarespace.com

Hvilken tjeneste er den distinkte nisjelederen? Eller er det foreløpig umulig å definere systemet som råder over konkurrenten? Begge nettstedbyggere retter seg mot nesten den samme nisjen og det samme publikummet, men hver tjeneste har sitt unike funksjonssett og implikasjoner. Det er på høy tid å gjøre det klart i sammenligningen av Squarespace vs Webflow nå.

1. Brukervennlighet

 • Webflow. Når du begynner å bruke tjenesten, får du i utgangspunktet tilgang til instrumentbordet. Dette er når du innser at systemet ikke er orientert om amatører, men hovedsakelig fokuserer på de brukerne, som allerede har jobbet med designfokusert programvare.

  Webflow Editor

  Grensesnittet til systemet ser noe komplisert og overveldende ut for brukere med null kodingsevner, men systemet er ikke rettet mot denne brukerkategorien. Til en viss grad det ligner Adobe Muse struktur.

  Webflow Blog Editor

  Nettdesignere med nisjespesifikk kunnskap vil raskt bli vant til det. Nettstedets redigeringsgrensesnitt leveres med flere verktøylinjer, HTML / CSS redigeringsalternativer og forhåndsvisning av nettstedet, noe som gjør det mulig å kontrollere måten nettstedet opprettes på.

 • Square. Nettstedsbyggeren er noe enklere enn Webflow, da du ikke trenger å være en profesjonell webdesigner for å lansere nettsteder med tjenesten. Den er hovedsakelig orientert mot sluttbrukeren, og dermed har den en tettere læringskurve.

  Squarespace Editor

  Når du jobber med systemet, trenger du ikke å investere mye tid for å få et kvalitetsprosjekt, og det er ikke nødvendig å lære grunnleggende koding. En av de ubestridelige fordelene med nettstedbyggeren er dens sammenheng. Systemet tilbyr hele funksjonssettet som trengs for å lansere, tilpasse, publisere og administrere et nettsted som ikke er mulig. Det er også mulig å få hosting og domenenavn her, som er en annen fordel for brukere som mangler tid til å lete etter dem andre steder.

Nettstrøm vs Squarespace. Begge nettstedbyggere er profesjonelle og tillater å bygge nettsteder av høy kvalitet. Nettflyt virker imidlertid mer komplisert enn Squarespace, og det er dette som gjør plattformen til et anstendig valg for proffs for webdesign.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Webflow. Nettstedsbyggeren kan skryte av et avansert funksjonssett som til og med vil komme opp til utviklingen av de mest kompliserte oppgavene. CSS / HTML-redigeringsalternativene kombinert med kraftige designtilpasningsverktøy gjør det mulig å oppnå topp resultat.

  Webflow Code Editor

  Systemet gjør det mulig å legge til tilpasset HTML til topptekst og bunntekst og integreres med Zapier-tjenesten for å kunne starte samarbeidsarbeid om prosjektet og gjøre fullføringen av mange oppgaver automatisert.

  Til en viss grad er Webflow ikke lik den hovedkonkurrentene. Den posisjonerer seg som en e-handel, bloggplattform og visuell CMS. Samtidig er systemet ganske fleksibelt og tilbyr flere muligheter for webdesign. Det gir følgende funksjoner:

  • tilpassbare former;
  • rullegardinmenyer;
  • HTML / CSS innebygd alternativ;
  • HTML / CSS-karuseller og glidebrytere;
  • faner;
  • bakgrunnsglidebryter og videointegrasjon;
  • interaktive Google-kart;
  • alternativ for sosial deling;
  • Lightbox-komponenter;
  • tilpasset typografi;
  • tilpassede animasjoner og interaksjoner;
  • responsiv nettstednavigasjon osv.

  Webflow gjør det mulig å opprette mobiloptimaliserte nettsteder som vil bli sett på alle enheter. Dette er med på å bygge og beholde publikum.

  Et av de ubestridelige høydepunktene i systemet er en mulighet til å eksportere nettstedkoden du har generert når du jobber med prosjektet. Du kan bruke dette alternativet til å videreføre nettstedet til en annen plattform eller for å eksportere det til utvikleren for forbedret tilpasning. Det er noen få nettstedbyggere som demonstrerer slik mobilitet og fleksibilitet, og det er dette som gjør at Webflow skiller seg ut fra mengden.

  Nettstrømmer

  Nettstedsbyggeren fortjener også spesiell oppmerksomhet på grunn av den integrerte e-handelsmotoren. Ved å bruke den, vil du kunne designe, skalere og selge din nettbutikk, uavhengig av størrelse og kompleksitet. Dette krever ikke koding i det hele tatt, mens resultatet du vil benytte vil overgå forventningene dine. Systemet gir deg ansvaret for etableringen av nettbutikken, slik at du kan håndtere alle nyansene for å lage designen du opprinnelig har opprettet.

  Webflow integreres effektivt med kraftige tredjeparts e-handelstjenester, nemlig Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks og mer. Den lar deg opprette og oppdatere produktgallerier – bare legg til ønsket produktmengde og spesifiser deres viktigste egenskaper.

  For å øke ytelsen til nettbutikken din, kan du også spore statistikken på grunn av de integrerte analyse- og sporingsverktøyene, angi frakt-, betalings- og avgiftsdetaljer, bruke parallakseffekter og legge til animasjoner i prosjektet, lage kampanjer og spesialtilbud for første gang og lojale kunder osv. Husk at alle nettstrømmer e-handelsnettsteder er SEO-vennlige. Dette betyr at prosjektet ditt har gode sjanser til å rangere høyt i søkemotorene, og dermed føre til mer trafikk.

  En annen fordel med nettstedbyggeren er alternativet som gjør det mulig å endre utformingen av nettstedet. Dette alternativet er ikke tilgjengelig i mange andre tjenester, men det har betydelig innvirkning på maltilpasningen. Hvis du ønsker å gi nettstedet ditt stilig interaktiv design, gjør Webflow det mulig å integrere de beste hakkbevegelsesdesignfunksjonene.

  Nettstedsbyggeren er også kjent for sine hvite merkingsalternativer. Systembrukerne kan bruke det under merkenavn (det samme som Webydo – et kjent SaaS-merke som kan selges, for å bygge kundenes tillit og øke forretningsytelsen.

 • Square. Nettstedsbyggeren er mer fleksibel sammenlignet med Webflow. Dette er fordi det ikke bare brukes til å designe førsteklasses nettsteder, men også for å gjøre dem fullverdige. Nettstedsbyggeren leveres med en integrert handlekurv, automatisk posting av innhold til de valgte tjenestene osv. Oppført nedenfor er funksjonene som gjør plattformen til et anstendig valg for alle:

  • rik samling av interne widgets og applikasjoner;
  • flere designtilpasningsverktøy;
  • produkt / innhold import / eksport alternativet;
  • team-samarbeidsmulighet (systemet gir tilgang til forskjellige nettstedsadministrasjonsnivåer som Administrator, Content Editor, Fakturering, Rapportering, Kommentator Moderator, Trusted Commenter og Store Manager);
  • synkronisering med eksterne tjenester (Dropbox, automatisk posting til sosiale nettverk etc.).

  Squarespace kommer med en kraftig bloggmotor. Det støtter alternativ for postplanlegging, integrert Google Author Rank, innlegg for visningsalternativer, støtte fra flere forfattere, geo-tagging, URL-tilpasning osv..

  Squarespace Content Legg til

  Nettstedsbyggeren er også kjent for sine e-handelsfunksjoner. Det gir en mulighet til å selge fysiske og digitale produkter, justere leverings- / betalingsdetaljer, integrere med ShipStation og Stripe, PayPal-support osv. Det er mer mulig å tilpasse e-postmeldinger om ordrebekreftelse, legge til flere nettbutikkledere, lage kuponger, eksportere data etc.

Nettstrøm vs Squarespace. Webflow har hovedsakelig fokusert på profesjonelle webdesignere, og har et mer omfattende funksjonssett og kraftigere alternativ for designtilpasning. Den har et sett designorienterte spesifikke funksjoner som hjelper utviklerne med å lansere anstendige skreddersydde nettsteder for klienter.

Squarespace er på sin side mer orientert mot sluttbrukeren. Funksjonene og funksjonene er mer fleksible, intuitive og praktiske for å imøtekomme behovene til ikke-erfarne brukere.

3. Design

 • Webflow. Nettstedsbyggeren har en ganske fin samling med maler. Per i dag overstiger antallet 180 profesjonelle temaer, som alle har responsiv design.

  Sammenlign diagram

  WebflowSquare
  Antall temaer:200105
  Tilpassede temaer:&# X2714; JA✘ NEI
  Temaer koster:GratisGratis
  Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
  Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
  CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA

  Malene er gratis og betalte, og det er opp til deg å velge dem som overholder dine nåværende økonomiske evner og webdesignbehov. Kostnadene for de betalte temaene varierer mellom $ 19 og $ 79, noe som absolutt holder seg til deres kvalitet.

  Nettflytmaler sorteres ut etter bransje. Dette er nyttig når det gjelder valg av nisjespesifikke maler. Hvis du ikke klarer å finne en mal i samlingen, kan du lage ditt eget tema fra bunnen av ved å velge et tomt lerret.

  Maltilpasning er mulig ved bruk av redigeringsalternativer for HTML / CSS / JavaScript. derimot, i motsetning til den populære WordPress det er ikke nødvendig å manuelt redigere kodene – bare starte et nettsted, legge ut innholdet og se hvordan systemet automatisk genererer klar semantisk kode. Hvis du ønsker det, kan du redigere denne koden selv ved å velge og ordne blokkene. Du kan også velge typografi, forhåndsvise og tilpasse nettstedsoppsett for mobil surfing, sette opp bakgrunnsbilder og videoer, legge over radielle og lineære CSS-gradienter osv..

  Det er også en mulighet til å designe, laste opp og sette opp ditt eget favorittbilde, lage backup-versjonen av nettstedet ditt. Men husk at det er umulig å bytte maler mens du er på farten. Så vær oppmerksom når du velger passende tema.

 • Square. Systemet er kjent for sine visuelt tiltalende maler for topp hakk, som anses å være blant de beste bransjeprøvene. Nettstedbyggeren tilbyr for tiden over 105 maler for standard nettsteder og over et dusin temaer for nettbutikker.

  Malene er også lydhøre og optimalisert for mobilvisning. De er delt inn i tematiske kategorier for å lette søk. Hvis du ønsker å bruke kodingsferdighetene dine for å forbedre utseendet på nettstedet ditt, kan du gjøre det når du måtte ønske, uavhengig av hvilken mal som er valgt.

  I motsetning til nettstrøm, tillater Squarespace å velge en annen mal under webdesignprosessen. Samtidig vil du ikke kunne designe et unikt nettsted fra bunnen av, selv om malene som tilbys ikke oppfyller dine krav.

Nettstrøm vs Squarespace. Når det gjelder design, har hvert system sine fordeler og ulemper. Webflow-malgalleriet er mer omfattende og profesjonelt sammenlignet med Squarespace. Tjenestene til designtilpasning av tjenesten er også mer avanserte, noe som påvirker kvaliteten og funksjonaliteten til ferdige prosjekter. Systemet tillater imidlertid ikke å bytte tema midt i designprosessen.

4. Kundesupport

 • Webflow. Å være et brukerorientert system, tilbyr nettstedbyggeren en anstendig kunnskapsbase. Det er et fantastisk og informativt hjelpesenter her, som inkluderer flere kundesupportalternativer.

  Du kan se og utforske nyttige video- og tekstopplæringer, hvordan du gjør artikler, brukertips og anbefalinger om hvordan du får mest mulig ut av å jobbe med nettstedbyggeren. Hvis det er noe du ikke forstår og ikke finner i brukerstøtten, kan du kontakte kundestøtteteamet via e-post.

 • Square. Nettstedsbyggeren kan skryte av en omfattende kunnskapsbase som består av flere videoopplæringer, live chat, personlige verksteder, e-poststøtte. Det er også et informativt fellesskapsforum, der du kan stille spørsmål om systemet og se gjennom informasjonen som er sendt inn av andre brukere.

Squarespace vs Webflow. Begge tjenestene fortjener spesiell oppmerksomhet når det gjelder kundestøtte. Selv om Webflow ikke har en live chat, er utvalget av støttealternativer fremdeles ganske omfattende. Det som er interessant, kan du dele nettstrømprosjektene dine med samfunnet med noen få klikk slik at andre brukere kan se prosjektene dine uten å gjøre noen redigeringer av dem.

5. Prispolitikk

 • Webflow. Nettstrømmen er i utgangspunktet gratis for alle. Det er ingen prøveperiode eller ekstra gebyrer for å begynne å bygge nettsteder med systemet. Når det gjelder publisering av prosjektet, må du betale for hosting. Prisen vil avhenge av antall nettsteder du planlegger å opprette. Når det gjelder de betalte opsjoner, varierer prisene mellom $ 16 og opp til $ 35. Pro- og teamplaner tilbyr ubegrensede alternativer for webhotellhotell, funksjonen White label og andre fordeler.

  WebflowSquare
  Prisalternativer:&# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Team ($ 35 / mo per bruker).
  &# X2714; Personlig ($ 12 / mo);
  &# X2714; Virksomhet ($ 18 / mo);
  &# X2714; Grunnleggende butikk ($ 26 / mo);
  &# X2714; Avansert butikk ($ 40).
  Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Ubegrenset hosting;
  &# X2714; hvit etikett.
  &# X2714; Sterk e-handel;
  &# X2714; CSS-redaktør;
  &# X2714; Importer til WordPress.
 • Square. Plattformen har ikke en gratis versjon, men den tilbyr fortsatt en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste alle funksjonene systemet tilbyr. Personlige og forretningsplaner brukes vanligvis til å bygge standard nettsteder, mens grunnleggende og avanserte planer fungerer best for å lansere nettbutikker.

Nettstrøm vs Squarespace. Nettstedsbyggere er forskjellige med hensyn til prispolitikk. Webflow gjør det mulig å bygge nettsteder helt gratis, mens Squarespace ikke har et slikt alternativ. Squarespace tilbyr på sin side separate planer for standard nettsteder og e-handel nettsteder. Deres funksjoner og resultater du kan benytte, oppfyller forskjellige krav og behov, noe som gjør det mulig å velge den beste planen på en enklere og mer effektiv måte.

Bunnlinjen

Webflow og Squarespace er anstendige representanter for profesjonelle nettstedbyggere. Begge systemene kan skilte med kraftige funksjonssett og avanserte alternativ for designtilpasning. Nettsteder opprettet med disse tjenestene ser profesjonelle ut og sikrer høy kvalitet. Derfor er det ganske komplisert å definere lederen for sammenligningen for den rådende mengden brukere. Så, hvem av dem er vinneren i så måte? Hvilken tjeneste som kan gi bedre avkastning på investeringene?

WebflowWebflow er en nettstedsbygger som har mye å tilby til profesjonelle webdesignere. Dette er plattformen, som i utgangspunktet posisjonerer seg som et visuelt CMS orientert mot erfarne webdesignere og byråer. Disse klientene tar hovedsakelig sikte på utvikling av kompliserte prosjekter (inkludert nettsteder for e-handel) og trenger en tjeneste for å møte disse spesifikke kravene. Nettflyt kan samsvare med disse behovene. Webflow.com

SquareSquarespace er en nettstedsbygger, som er utstyrt med sin egen eCommerce-motor og har separate planer for nettbutikker. Nettstedsbyggeren sikrer komparativ brukervennlighet, men det fungerer fortsatt best for webansvarlige. Imidlertid henger systemet noe etter Webflow med tanke på funksjonalitet, funksjonssett og designtilpasningsalternativer. squarespace.com

Alt i alt kan du teste begge systemene og gjøre ditt valg avhengig av dine behov. Før du velger den, veier du alle fordeler og ulemper med hver plattform, så vel som systemorientering og publikum den målretter seg mot. Dette vil til slutt hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Oversikt Sammenligningstabell

WebflowSquare
Brukervennlighet:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace
Funksjoner:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace
design:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace
Kundeservice:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace
Priser:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace
Total poengsum:Nettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs SquarespaceNettstrøm vs Squarespace

Prøv nettstrøm nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map