Nettstrøm vs WordPress

nettstrøm vs wordpress


Når det gjelder profesjonell utvikling av nettsteder, kan brukere ofte ikke bestemme seg for den mest passende plattformen å gå etter. Selv om det finnes systemer som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av deres eksklusive orientering om profesjonell nettstedutvikling, er det også de som posisjonerer seg som alt-i-ett-løsninger, som inkluderer en mengde verktøy og funksjoner som fungerer bra for alle brukerkategorier.

Som et resultat blir valget av den mest passende plattformen en av de vanskeligste utfordringene bare fordi flertallet av brukerne ikke er klar over de viktigste egenskapene og nyansene som er verdt å være oppmerksom på. Etter å ha testet og gjennomgått mange nettverksbyggingsverktøy for webansvarlige, har vi kommet til at Webflow og WordPress er to systemer, som absolutt er verdt å prøve, hvis du har tenkt å designe, administrere og promotere et fullverdig prosjekt.

Et raskt øyeblikksbilde:

WebflowWebflow – er en nettstedsbygger som har laget et navn for seg selv som en populær skybasert SaaS-plattform. Samtidig har omfanget og kompleksiteten av verktøy og alternativer systemet tilbyr gitt det CMS-lignende funksjoner, noe som gjør systemet til et slags lerret for profesjonelle nettdesignere med fokus på nettstedets semantiske og visualisering. Webflow.com

WordPressWordPress – er det åpen kildekode-PHP-baserte innholdsstyringssystemet, som ikke krever introduksjon på grunn av dets anerkjennelse og høye etterspørsel fra brukere etter verktøyene og funksjonene det tilbyr. WordPress er kjent for sine omfattende integrasjonsalternativer og fleksibilitet i valg av tilpasning av webdesigndesign. WordPress.org

Begge systemene er verdige konkurrenter, som gjør det mulig å lage funksjonsrike prosjekter. På samme måte tar det tid å lære og mestre hver enkelt av dem fordi Webflow og WordPress kommer med komplekse redaktører og overflod av verktøy og elementer som må utforskes grundig.. Så hvilken plattform råder over konkurrenten? Hvilken av dem er verdt brukeroppmerksomhet og tid eller budsjettinvestering? Hva er skillene mellom dem som kan påvirke valget ditt?

Vi har kommet med en detaljert oversikt over WordPress vs Webflow-sammenligning for å markere noen av fordelene og mulige ulempene med systemene for brukere.

1. Brukervennlighet

 • Webflow. Webflow ble designet for profesjonelle utviklere. Du vil aldri synes det er vanskelig å jobbe med plattformen hvis du vet at begreper som klasse, DIV, Container, etc. må forholde seg til koding. Det vil ikke ta deg lang tid å forstå hvordan Webflow Content Management System fungerer.

  Webflow Editor

  Plattformen ser kjent ut også for profesjonelle designere som regelmessig jobber med redaktører som Photoshop eller Adobe Muse. Grensesnittet er stort sett det samme. Du vil brukes til alle tilgjengelige verktøy og seksjoner veldig raskt for å legge til forskjellige elementer, style og plassere dem.

  Webflow kan skryte av et avansert Content Management System med Site Editor som lar brukere legge til nytt innhold så vel som å bruke tidligere oppsett og jobbe i samarbeid med andre utviklere eller designere. Du kan definere de tilpassede innholdstypene enten det er et blogginnlegg, teammedlem eller prosjekt som lager egendefinerte felt for hver type.

  Nettstrøm CMS

 • WordPress. WordPress-kilden til WordPress gjør plattformen til et godt valg for profesjonelle utviklere og designere. Du har flere måter å tilpasse maler eller skrive koden for ditt fremtidige nettsted ved å bruke din HTML / PHP kunnskap og mange betalte og gratis plugins.

  WordPress Visual Editor

  Som en åpen kildekodeplattform lar WordPress brukere håndtere PHP- og HTML-redigering. Du kan endre hvilken som helst mal for å lage en unik stil for nettstedet. Samtidig står du fritt til å legge til nye blokker og elementer. Du vil sikkert trenge dem på grunn av at de fleste WordPress-maler er ganske enkle og alle ser like ut. Du vil kanskje ha litt ekstra tilpasning i tillegg til den solide HTML-kunnskapen.

Nettstrøm vs WordPress: de to plattformene etablerer forskjellige filosofier med henvisning til byggeprosessen på nettstedet. Vi har WordPress med tusenvis av like maler og behovet for å tilpasse dem med HTML / PHP kunnskap på den ene siden. Og på den andre siden har vi Webflow med sin unike automatiserte Site Creator og kodefrie måte. Brukervennlighet er problemet der Webflow absolutt tar ledelsen.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Webflow. Profesjonelle designere og utviklere vil sette pris på det faktum at Webflow er 100% brennbart, bare som Webydo – en velkjent hvit etikett nettsted byggherre. Det betyr at både frilansere og byråer kan bruke plattformfasiliteter for å tilby sine tjenester. Webflow, er en plattform som er selv vert. Det betyr imidlertid ikke at du trenger å holde deg til det hele tiden. Programvaren har eksportfunksjoner som lar brukere erstatte hele nettstedskoden og være vert for den et annet sted, selv om det neppe er den beste ideen fra sikkerhetsperspektiver (vi nevner bare muligheten).

 • Webflow Professional Editor

  Hvis du planlegger å kjøre flere prosjekter samtidig, lar Webflow deg veksle mellom dem samt kopiere og lime inn dine tidligere oppsett. Du kan duplisere noen elementer så vel som hele sidene fra forrige prosjekt.

  Programvaren leverer forskjellige innebygde muligheter utenfor boksen i tillegg til integrert hosting med et gratis integrert SSL-sertifikat som ikke krever forlengelse. Den distribuerte infrastrukturen og et innebygd innholdsleveringsnettverk er på listen over ekstra Webflow Hosting-fordeler som kan forbedre ytelsen til nettstedet.

  Nettflyt Typografi

  Webflow kommer nå med sin egen integrerte e-handelsmotor som lar brukere bygge og vokse butikker med utmerket design og ytelse. Systemet setter en bruker ansvarlig for nettutviklingsprosessen, og sporer alle trinnene fra begynnelsen og frem til den endelige publiseringen av nettbutikken. Ingen koding er nødvendig for å starte og utvide din nettbaserte virksomhet med systemet.

  Nettstrøm e-handel

  Det du kan gjøre her er å legge til og administrere produktsamlinger, tilpasse den integrerte handlekurven, tilordne titler, beskrivelser og prisspesifikasjoner til hvert eneste produkt du skal tilby for salg. Webflow integreres med eksterne tjenester, inkludert Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks og mer. Det er også mulig å spore ytelse og bestillingsstatus på nettstedet, tilpasse transaksjonelle e-poster, integrere parallakseffekter og animasjoner. Til slutt er det opp til deg å justere betalings-, frakt- og avgiftsparametere, samt oppdatere nettbutikkdetaljer 24/7.

 • WordPress. Du bør vurdere at WordPress opprinnelig ble designet som en bloggplattform. Det betyr at hvis du oppretter en unik webside av alle andre typer, må du gjøre mye koding i tillegg til en uendelig liste over plugins. WordPress tilbyr alle plugins du måtte trenge. Jo flere av dem du har, jo flere oppdateringer trenger du imidlertid. Samtidig kan noen plugins inneholde ondsinnede koder. Det kan ha en negativ effekt ikke bare på nettstedets ytelse, men også på søkemotorrangeringene, trafikken osv.

  WordPress-plugins

  Nettutviklere vil sette pris på ekstra fleksibilitet når det kommer til webhotell. De kan velge mellom flere alternativer og bruke sine egne servere til å være vertskap for nettstedets filer, selv om prosedyren krever ekstra kostnader og spesielle ferdigheter. I tillegg kan WordPress integreres med en hvilken som helst tredjeparts tjeneste og gir tilgang til WordPress nettstedsdatabase hvor du kan jobbe med filkonfigurasjoner og mer.

Nettstrøm vs WordPress: WordPress ser mer sammensatt ut, da du trenger å bygge nettstedet ditt bokstavelig talt fra bunnen av. Det er ingen integrerte tjenester eller forhåndsbygde plugins med unntak av noen grunnleggende widgeter. Mangler noen viktige elementer som spambeskyttelse, for eksempel, kan det skade nettstedets ytelse. På den annen side kommer Webflow med alle nødvendige innebygde funksjoner inkludert integrert hosting og digitale sikkerhetsmidler.

3. Design

 • Webflow. Webflow Site Designer fungerer som et kodingsautomatiseringsverktøy der du kan håndtere HTML, CSS og JavaScript uten å kode. Du kan visualisere koden, og systemet vil automatisk justere den til en valgt layout. Site Designer skriver med andre ord koden for alle elementer og oppsett.

  Sammenlign diagram

  WebflowWordPress
  Antall temaer:20010 000
  Tilpassede temaer:&# X2714; JA&# X2714; JA
  Temaer koster:Gratis til 79 dollarGratis til 299 dollar
  Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
  Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
  CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA

  Hvis du ikke ønsker å forholde deg til Site Designer, kan du velge mellom et utvalg av 30 bruksklare 30 gratis og rundt 100 betalte maler. Premium maler skiller seg fra gratis temaer. De ser mer profesjonelle og funksjonelle ut. Webflow profesjonelle samfunn har designet alle tilgjengelige betalte maler. Det betyr ingen tredjeparter og 100 $ jevn kjøring på stasjonære og mobile enheter.

  Animasjonsfunksjoner er absolutt verdt å være ekstra oppmerksom. Tilgjengelig under “Interaction” -delen på panelet, og lar brukere gi praktisk talt alle elementer på hjemmesidene sine liv. Du kan lage animasjoner for menyer, blokker, innholdsblokker, bilder og mer. Verktøyet inneholder nok forskjellige alternativer til å animere opptil 90% av sideinnholdet.

 • WordPress. Til tross for mange maler levert av WordPress, ser de stort sett like ut. Selv premium-temaer er begrenset til visuelle effekter. Du kan legge til parallaks og noen animasjoner i Temaalternativer-innstillingene. Imidlertid vil profesjonelle nettdesignere og utviklere neppe synes det er vanskelig å lage en unik webside. Som en åpen kildekode-plattform gir WordPress full tilgang til CSS-filer. Det betyr at du kan endre utseendet på nettstedet vårt ved å endre koden uten å velge en visuell redaktør.

  Brukere kan jobbe med skriftfarge, typografi og generell ytelse på nettstedet. Avanserte temainnstillinger lar deg endre typografi, skriftfarge, tittelstørrelser osv. Du kan tilpasse noen deler av siden, endre topptekst, bunntekst eller sidefelt.

Nettstrøm vs WordPress: Uansett hvor god du er i HTML / PHP-redigering, vil WordPress neppe gi den samme designfriheten og tilpasningsverktøyene som Webflow med sin avanserte Site Designer og Interactions-funksjon. Plattformen gjør det enkelt å opprette bokstavelig talt hva som helst mens systemet automatisk vil publisere og slå sammen dataene.

4. Kundesupport

 • Webflow. Plattformen har et stort kunnskapsgrunnlag levert av det digitale universitetet. Her kan du finne all nødvendig informasjon om hvordan du kommer i gang med nettstedsbyggingen i tillegg til grunnleggende design, hosting, integrasjon og mer. 101 opplæringsvideoer er tilgjengelige for besøkende på Webflow University. Bortsett fra kunnskapsbase og videoguider, kan brukere holde kontakten med kundestøtten via telefon eller live chat.

 • WordPress. Mens det er en åpen kildekodeplattform, har ikke WordPress et kundesupportteam. Du kan bare stole på opplevelsen fra tidligere utviklere og nettdesignere som møtte de samme problemene. Som regel beskrives problematiske problemer på mange fora som er tilgjengelige online, inkludert det offisielle WordPress.org-samfunnet.

WordPress vs Webflow: Webflow ser ut som en mer informativ plattform med sin egen enorme kunnskapsbase, videoer, online og telefonstøtte. På den annen side bør brukerne være forberedt på å lære alt på egen hånd når det gjelder WordPress.

5. Prising

 • Webflow. Plattformen har en GRATIS plan, selv om den ser for begrenset ut. En bruker kan bare opprette to sider på plattformens offisielle underdomen. Hvis du trenger å bygge et større prosjekt, kan du velge flere betalte planer som inkluderer Lite og Pro. Det er her alle vanskeligheter starter.

  Situasjonen med Webflow-planer er litt forvirrende. Du kan synes det er vanskelig å velge en riktig plan. På den ene siden har vi to klare betalte planer: Lite ($ 16 / mo) og Pro ($ 35 / mo). På den annen side har vi her flere grupper av planer fordelt på 3 kategorier. De inkluderer en gruppe for de som bare trenger ett nettsted, for selskaper og for de som trenger vanlige designsider. I hver gruppe vil du finne 3 flere planer med forskjellige priser som spenner fra $ 0 til $ 36. Du trenger litt tid på å finne ut hvilken plan som passer deg best.

  WebflowWordPress
  Prisalternativer:&# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Team ($ 35 / mo per bruker).
  &# X2714; Hosting ($ 10 / mo);
  &# X2714; Plugins ($ 10-20 / mo).
  Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Ubegrenset hosting;
  &# X2714; Blogg motor.
  &# X2714; Full tilpasning;
  &# X2714; Sterkt samfunn;
  &# X2714; Unik design.
 • WordPress. Plattformen er 100% gratis å bruke. Imidlertid må du håndtere mange ekstra kostnader som et sted å være vert for ditt fremtidige nettsted for betalte premium-temaer og forskjellige utvidelser hver gang du vil ta maksimalt fra SEO-pluginen.

  Den endelige kostnaden for å bygge et nettsted ved hjelp av WordPress kan bli enda høyere hvis man sammenligner med Webflow-betalte planer. Det avhenger av antall premium plugins du bruker. I tillegg trenger du hosting-tjenester av førsteklasses kvalitet for å sikre at nettstedet går jevnt og bra. Det vil påvirke prisen på prosjektet.

Nettstrøm vs WordPress: Selv om WordPress ser ut til å være en mer kostnadseffektiv løsning, kan bruk av plattformen til slutt føre til høyere prosjektkostnader, spesielt hvis du trenger en unik og solid webside med god online-ytelse. I dette tilfellet trenger du ekstra premium-plugins og pålitelige vertsfasiliteter. Disse faktorene vil også påvirke den totale kostnaden for nettstedet. Fra dette synspunktet ser Webflow ut som et bedre alternativ på grunn av valg av planer med alle nødvendige verktøy i pakken.

Bunnlinjen

Hvilken tjeneste – Webflow eller WordPress – har utbredelse over konkurrenten? Hvilken av dem leverer mer omfattende alternativ for designtilpasning uten at det går utover bekvemmeligheten og fornuftige priser? Begge systemene har mye å tilby proffs for webdesign, selv om de bruker noe forskjellige tilnærminger og teknikker for prosessen med utvikling av nettsteder.

WebflowWebflow er et fint verktøy for å lage produksjonsklare nettsteder fra bunnen av uten å programmere. Det lar nettdesignere og utviklere bringe ideene sine til live ved å bruke Webflow som lerret. Plattformens filosofi kan beskrives som smarthet uten koding. Imidlertid er det fortsatt mer orientert om webdesigneksperter snarere enn på førstegangsbrukere. Dette faktum skal ikke la være ubemerket. Webflow.com

WordPressWordPress er et anerkjent Content Management System som leverer hundrevis av gratis maler og plugins for å bygge forskjellige typer nettsteder uten problemer, noe som appellerer både til nybegynnere og webansvarlige. Uavhengig av kompleksiteten har plattformen vist seg å være feilfri for forskjellige online formål, for eksempel kraftig blogging, e-handel og andre felt for nettrepresentasjon.. WordPress.org

Etter å ha fullført analysen av begge plattformene, kan vi konkludere med at det endelige valget av nettbyggingstjenesten skal være i samsvar med dine individuelle webdesignkrav, behov, forventninger og webdesignferdigheter. Til tross for det store antallet alternativer, Webflow ser ut til å ha et større potensial for webdesignere som er villige til å komme med et solid nettsted og pleide å jobbe med SaaS nettstedbyggere som Square. Den har en rekke tilpassede utviklingsoppsett og en verdig integrert e-handelsmotor.

Det er også mer fleksibelt og funksjonelt takket være en kombinasjon av design- og redigeringsverktøyene som er integrert i CMS. Rimelig prispolitikk, valg av planer, integrert SSL-sikkerhet og fantastiske designverktøy legger WordPress bak med sine begrensede maler, men plattformen forbeholder seg likevel mye tilpassingsfrihet for utviklere.

Oversikt Sammenligningstabell

WebflowWordPress
Brukervennlighet:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress
Funksjoner:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress
design:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress
Kundeservice:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress
Priser:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress
Total poengsum:Nettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPressNettstrøm vs WordPress

Prøv nettstrøm nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map