Nettstrømalternativer

Nettstrømalternativer


Webflow – er en kjent plattform, som er rettet mot profesjonelle webdesignere og utviklere. Systemet gir et omfattende funksjonssett, som omfatter flere alternativer for redigering og designtilpasning, kraftige integrasjoner, tilleggsprogrammer og verktøy for promotering av nettsteder.

Det du imidlertid bør vite er at tjenesten kommer med en sammensatt struktur og webdesignverktøy som kan virke ganske forvirrende og komplisert for førstegangere, som mangler tekniske ferdigheter og webdesignbakgrunn. I denne forbindelse ligner Webflow noe på Content Management System som krever dypere bevissthet om nettdesignnyanser. Nettopp av denne grunn begynner mange brukere å lete etter enklere Webflow-alternativer designet for mennesker uten nettutvikling eller kodingsevner.

Uavhengig av årsakene til at du må se etter et passende Webflow-alternativ, er det et must å være klar over tjenestene som kan være en fin erstatning for denne plattformen. Dette er fordi du må finne ut de sterke og svake punktene i hvert system du potensielt kan bruke for utviklingen av nettstedet ditt.

Beste nettstrømalternativer

Anta at du har bestemt deg for å bytte fra Webflow til et enklere og mer intuitivt alternativ, som vil omfatte fleksibilitet, avansert funksjonalitet og rimelig pris. Hvilken tjeneste fungerer bedre for dette formålet? Hvilken av dem kan tilby den uttømmende funksjonen som dekker den rådende mengden webutviklingsbehov?

I denne forskningen har vi undersøkt de mest populære plattformene du kan bruke i stedet for Webflow, avhengig av webdesignoppgaver du har angitt. Dermed skal vi gjennomgå alt-i-ett-løsninger så vel som spesialiserte systemer for å identifisere fallgruvene deres, så vel som viktige funksjoner som gjør disse plattformene til de beste erstatningene for Webflow.

1. Wix

Wix hjemmeside

Wix – er det beste alternativet til Webflow. Det har gjort et flott navn for seg selv og kan skryte av millioner av vakre nettsteder på Global Web. Det har vist seg å være et enkelt og effektivt nettstedbyggingsverktøy for brukere uten koding eller nettdesignbakgrunn.

Wix leverer nok fleksibilitet til å håndtere alle typer nettsteder. Brukere kan dra nytte av et intuitivt grensesnitt og redigeringsverktøy i tillegg til et bredt utvalg av mobiloptimaliserte maler, en enorm samling av widgets og tilleggsprogrammer, integrasjonsfunksjoner og mer.

Hvilke typer nettsteder er Wix bra for?

Wix lar deg bygge bokstavelig talt alle typer nettsteder. Den leverer et uendelig utvalg av brukervennlige maler fra over 70 forskjellige kategorier, inkludert e-handel, blogger, bedriftsnettsteder osv..

Du kan bruke plattformen til å lage profesjonelle porteføljer med bilder av høy kvalitet som absolutt vil trekke oppmerksomheten til potensielle kunder. Wix er et godt alternativ for destinasjonssider eller nettsider på én side. Plattformen har nok e-handelsfunksjoner til å bygge, administrere og markedsføre en middels digital butikk. En AI-basert programvare gjør byggeprosessen enda enklere. Den stiller brukeren flere enkle spørsmål og lager en tilpasset mal basert på svarene og preferansene.

Wix kan skryte av en flott bloggfunksjon for deg som vil snakke volumer på det globale nettet. Brukere kan lage en kraftig bloggplattform og implementere tilgjengelige SEO-innstillinger for å nå et bredere publikum og få nettstedet til høyere søkemotorrangeringer..

Hvorfor Wix er et bedre alternativ til nettstrøm?

Plattformen leverer et stort utvalg av praktiske funksjoner ut av esken i tillegg til enkelhet:

 • Enkle redigeringsverktøy – Wix var designet for nybegynnere. Det betyr at du kan bygge og publisere alle typer nettsteder i løpet av et par timer uten spesielle ferdigheter takket være WYSIWYG Website Editor. Den lar deg ta kontroll over hver eneste byggeprosess, samt legge til innhold og mediefiler ved å dra og slippe-funksjonen.
 • Mobiloptimaliserte maler – Et utvalg mobilvennlige maler er tilgjengelig for brukere. En bruker skal bare velge et tema fra en bestemt kategori og begynne å redigere.
 • Wix ADI – Kunstig intelligens gjør prosessen med bygging av nettsteder enklere enn noen gang før. Wix ADI-verktøyet vil velge en mal og organisere innholdet i samsvar med dine preferanser og mål.
 • Design – Wix gjør det enkelt å integrere tilleggsverktøy som visuelle effekter. Dessuten kan du eksperimentere med Wix-koden i tilfelle du har minst grunnleggende kodingsevner for å komme med et unikt nettsteddesign og skiller seg ut fra konkurrenter.
 • Fleksibilitet og funksjoner – Plattformen har sin egen App Store med uendelige widgeter og tillegg fra e-handels- og SEO-funksjoner som SEO Wizard som vil tilby den ultimate SEO-panoreren til akkurat ditt nettsted til kraftige blogg- og markedsføringsverktøy.

Wix har en gratis plan som er god for å teste systemet. Det kommer til nytte når du vil sjekke alle tilgjengelige verktøy gratis. Det er imidlertid ikke nok for å bygge et solid nettsted. Du bør starte med et Combo-anlegg for $ 8,50 per måned. Den betalte pakken kommer med et gratis domenenavn som allerede er inkludert i prisen i tillegg til en hosting, SSL-sikkerhet, kundesupport og mer.

Prøv Wix nå

2. WordPress

WordPress nettsted byggherre

WordPress – er den mest passende løsningen hvis du ønsker å bruke CMS i stedet Webflow. Dette er det verdensomspennende kraftige Content Management System, som ikke krever presentasjon på grunn av fleksibilitet, avanserte designtilpasningsverktøy og omfattende integrasjonsalternativer.

Tjenesten dekker et bredt spekter av behov for webdesign, og gir et rikt funksjonssett, imponerende dybde av tilpasning av nettsteder og overflod av plugins som gjør det mulig å avsløre funksjonaliteten til fordel.

Hvilke typer nettsteder er WordPress bra for?

Bortsett fra høykvalitets og funksjonelle blogger, som er den viktigste WordPress-spesialiseringen, kan du også lansere bedriftsnettsteder, landingssider, porteføljer, nettportaler og til og med e-handelsnettsteder med WordPress. Uansett hvilken type nettsted du trenger, vil du finne en utvidelse, et plugin eller et tillegg for å nå dette målet.

Antallet av disse utvidelsene fortsetter å øke, mens selve systemet oppdateres regelmessig for å ha integrasjonsalternativer, funksjonalitet, fleksibilitet og designfrihet. Alle WordPress-baserte prosjekter er SEO-optimaliserte, noe som betyr at sjansene deres til å rangere høyt i søkemotorene er ganske høye.

Hvorfor er WordPress et bedre alternativ til nettstrøm?

Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av det fantastiske finessesettet og integrasjonsalternativene for ende. La oss se på noen av dem nå:

 • Hosting Choice – Systemet tilbyr ikke integrert hosting, men det gjør det mulig å velge hvilken som helst hostingleverandør du velger. Det er opp til deg å bestemme hvilken plattform du kan overlate til nettstedet ditt. På samme måte er det opp til deg å velge det foretrukne domenenavnet for prosjektet for å fremheve nettstedets og merkevarepopulariteten. Forresten, prosessen med å plukke et domene og installere et nettsted på hosting etter eget valg er raskt og problemfritt.
 • Plugin Integrasjon – WordPress lar deg velge mellom mange plugins for kvalitet for ekstra ytelse og promotering på nettstedet. Når du surfer på nettet, kan det hende du kommer over plugins for SEO-optimalisering, anti-spam-beskyttelse, e-handelsbruk, oppretting av nettkart, oversettelse av titler og mange flere. Valget avhenger intuitivt av nettstedstypen og spesialiseringen.
 • Integrert kodeditor – Erfarne brukere kan jobbe med HTML-, PHP- og CSS-koder og legge dem inn i prosjektene sine for maksimal ytelse. Dette er den beste måten å tilpasse nettstedet ditt, integrere innholdsblokker eller widgets, erstatte eksisterende kommentarer med eksterne apper og hva ikke.
 • maler – WordPress malsamling er fantastisk, og den omfatter for tiden tusenvis av temaer som er tilgjengelige i systemet og på nettet. Designene er gratis og betalt, og det er bare opp til deg å ta det riktige valget.
 • Kraftig fellesskap – WordPress har et av de mest fantastiske, omfattende og støttende samfunn der ute som vil gi deg all slags hjelp som trengs for å starte, administrere og promotere et kvalitetsprosjekt.

WordPress er et helt gratis system. Dette betyr at du kan laste ned og installere den uten kostnad. Husk imidlertid at du ikke går uten å kjøpe plugins, maler, domenenavn og hosting. Kostnadene for disse elementene er forskjellige med hensyn til hostingleverandøren og planen du vil gå for (Bluehost er det beste alternativet her, hvor den billigste planen kun utgjør $ 3.95 / mo), kompleksiteten i designene du vil velge (betalte planer vil koste deg fra $ 25 og opp til $ 300), domenenavnet og andre viktige parametere.

Prøv WordPress nå

3. Shopify

Shopify eCommerce-programvare

Shopify – er bedre enn Webflow hvis du velger et nettsted for e-handel. Systemet er et rimelig valg for brukere som ønsker å starte egne nettbutikker for å selge digitale eller fysiske produkter.

Med Shopify får du tilgang til et bredt spekter av funksjoner og verktøy som er nødvendige for å starte, administrere, oppdatere og markedsføre et fullstendig e-handelsnettsted. Programvaren lar deg starte en funksjonsbelastet nettbutikk med hundrevis av produkter som er oppført i nisjekolleksjonene og mange markedsførings- og markedsføringsverktøy. Plattformen lar deg justere forsendelses-, avgifts- og betalingsparametere, og sikre den ytterste sikkerhet for alle trinnene i handleprosessen.

Hvilke typer nettsteder er Shopify bra for?

Den eneste typen nettsted du effektivt kan starte og administrere med Shopify er en nettbutikk. Det er ikke noe dårlig med det. Det handler om den spesifikke nisjespesialiseringen av plattformen, som ble bygget med nettdesignorientering for nettet i tankene.

Når du jobber med Shopify, kan du sette opp en storstilt nettbutikk, om ikke engang et hypermarked. Dette er stedet, hvor du vil kunne selge forskjellige typer produkter (både fysiske og digitale), lage og organisere imponerende produktgallerier med flere parametere som er tilordnet dem, sette opp designtilpassingskriterier, promotering og markedsføringsegenskaper osv..

Hvorfor er Shopify et bedre alternativ til nettstrøm?

Shopify utmerker seg med funksjonalitet. Plattformen leverer et fantastisk sett med funksjoner som dekker et bredt spekter av behov for markedsføring, promotering av nettsteder og shopping. Her er funksjonslisten som får Shopify til å seire over konkurrentene:

 • Kraftige integrasjons- og synkroniseringsalternativer – Systemet synkroniserer og integrerer effektivt med tredjeparts applikasjoner og utvidelser (disse inkluderer Quickbooks, Xero, Amazon Marketplace, eBay og mer).
 • Innstillinger for produktvisning – Det er opp til deg å opprette og legge til produktgallerier, justere visningsalternativer, tilordne egenskaper til dem, bruke CSV-filimport / eksportfunksjonen, lage showvinduer osv. Shopify tilbyr også funksjonen Augmented Reality, som gir 3D-bilder av tilbudte produkter for salg, og skildrer dermed deres spesielle egenskaper i detaljer og bidrar til forbedret brukerunderholdning.
 • e-handelsspesifikke funksjoner – Programvaren gjør det mulig å stille inn og administrere e-handelsfunksjoner. Disse inkluderer flerkanalsstøtte (handelsplattformer, kontoer i sosiale nettverk), gjenoppretting av kassa, SSL-sertifisering, Anti-Fraud Protection for personlig informasjon og betalingsinfo, Shopcode introduksjon, flerspråklig support.
 • Markedsføringsfunksjoner – Med Shopify kan du bruke flere markedsføringsverktøy som bidrar til den effektive salgsprosessen. Disse inkluderer POS-programvare, mulighet til å se og sortere kundeprofiler, besøke og velge apper og tillegg fra Shopify App Store, benytte deg av Shopify Ping mobilapp for å kunne administrere nettbutikken din fra et hvilket som helst sted, alternativ som lar deg introdusere rabatter og spesialtilbud, dynamisk utsjekkingsprosedyre samt avanserte detaljfunksjoner. Programvaren tilbyr også den splitter nye Shopify Tap & Chip Reader – markedsføringsfunksjonen som gjør det mulig å utføre “trykk” -betalinger via Google-apper eller Apple Pay.

Shopify har en gratis prøveperiode som strekker seg over 14 dager. Så snart testperioden er over, kan du oppgradere til et av de betalte abonnementene – Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Kostnadene for planene starter med $ 9 / mo og når $ 299 / mo. Eventuell kostnad for abonnementet avhenger av funksjonssettet, vilkårene, verktøyene og tjenestene som er inkludert.

Prøv Shopify nå

4. uKit

uKit hjemmeside

uKit – er det billigste alternativet for nettstrøm. UKit er utviklet som en enkel DIY-programvare, og bruker de nyeste teknologiene for å lage nettsteder for små bedrifter. Den tilbyr et utvalg av flotte responsive maler kombinert med instrumenter for å lage innhold fra bunnen av og administrere digitale identitet på nettsteder.

Hvilke typer nettsteder kan du bygge med uKit?

Akkurat som Wix er de viktigste uKit-oppdragene for å hjelpe nybegynnere å bygge et solid nettsted fra bunnen av. Ingen spesielle kodings- eller programmeringsferdigheter er nødvendig. En bruker trenger bare å logge på, velge en mal, redigere den, legge til innhold og publisere et brukervennlig nettsted.

uKit ble designet for å hjelpe deg med å bygge små nettbutikker, nettsteder for små bedrifter, sider på én side, visittkort, destinasjonssider osv. Du kan legge til noen bilder av høy kvalitet for å lage en profesjonell portefølje eller starte en personlig blogg.

CRM-integrasjon og e-handelsfunksjonalitet gjør plattformen til et godt alternativ for små e-handelsnettsteder. Brukere kan komme med små digitale butikker og dra fordel av salgssporing og produktstyringsverktøy.

Hva gjør uKit et bedre nettstrømalternativ?

La oss se på alle viktige funksjoner som gjør uKit til et bedre valg for ikke-teknikere:

 • Mobile responsive maler – Mens uKit er en flerbruksnettstedbygger, leverer den et utvalg av forskjellige mobile responsive maler, inkludert brukervennlige små digitale butikker, en-sides maler osv..
 • Forhåndsvisning av mobilnettsted – En flott funksjon for å se hvordan nettstedet ditt vil se ut på forskjellige typer mobile enheter. Brukere kan ikke bare forhåndsvise, men også redigere noen av områdeseksjonene og -blokkene, skjule eller vise dem når det er nødvendig.
 • Dra-og-slipp-funksjon – Platformens redaktør gjør det enkelt å jobbe med alle typer innhold. Du kan organisere sidestrukturen samt administrere seksjoner, tekster eller mediefiler.
 • e-handelsfunksjonalitet – uKit lar brukere bygge små digitale butikker og tilbyr verktøy for å administrere produkter, implementere funksjonen “legg i handlekurv”, redigere produktbeskrivelser og bilder.
 • Outsourcing-funksjon – Nettstedsbyggeren lar deg enkelt samarbeide med tredjeparts webutviklere og selskaper for å jobbe på nettstedet ved å bruke Developer Access-funksjonen.

Du kan prøve alle tilgjengelige uKit-funksjoner gratis. Programvaren har en 14-prøveperiode. Samtidig ser de betalte planene ut som et godt kjøp. Premium-planen koster $ 4 per måned og er nok til å lage et profesjonelt nettsted eller visittkort på siden. Hvis du ønsker etter flere funksjoner for å bygge et e-handelsnettsted, kan du velge en avansert plan som koster $ 12 / måned.

Prøv uKit nå

Bunnlinjen

Webflow er absolutt verdt å være oppmerksom på grunn av dets mange funksjoner, kraftige redigerings- og designverktøy, integrasjoner og tillegg. Det er levende nettstedeksempler tjene det beste beviset på denne uttalelsen. Imidlertid er plattformen hovedsakelig fokusert på profesjonelle webdesignere og redaktører. Nybegynnere vil ikke klare å finne ut hvordan systemet fungerer på grunn av dets kompleksitet. Det er her alt-i-ett og spesialiserte byggeplattformer kan hjelpe.

TOPP Nettflytalternativer:

WixWix – er det beste alternativet for nettstrøm. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage fantastiske, visuelt attraktive og funksjonelle nettsteder til og med nybegynnere. Du trenger ikke å bekymre deg for kodingsferdigheter eller valg av hosting når du bruker tjenesten til dine personlige eller forretningsmessige webdesignbehov. Wix.com

WordPressWordPress – er den beste CMS-erstatningen til Webflow. Systemet gir avanserte integrasjonsalternativer som påvirker resultatet av nettstedutvikling. Til tross for dets kompleksitet, kan det fremdeles utforskes og brukes av webeksperter og nybegynnere – bare invester litt tid for å mestre systemet. WordPress.org

ShopifyShopify – er det beste e-handelsalternativet til Webflow, som fungerer utmerket for brukere som er villige til å starte og administrere nettbutikker av høy kvalitet. Systemet kommer med høykvalitetsmaler, avanserte tilpasningsverktøy og overflod av markedsføring, utvikling av nettsteder og promoteringsfunksjoner. Shopify.com

uKituKit – er den billigste erstatning for nettstrøm, som hovedsakelig er fokusert på utvikling av små og mellomstore bedriftsnettsteder. Dette er en rimelig løsning for alle brukerkategorier, som imponerer alle med sin eksepsjonelle brukervennlighet, rimelige priser og bekvemmelighet. uKit.com

Alle systemene som er oppført over, så vel som noen andre populære tjenester som Adobe Muse, Square eller Webydo kan betraktes som verdige Webflow-alternativer. Det endelige valget bør imidlertid avhenge av dine ferdigheter til webdesign og resultatet du håper å oppnå ved slutten av webutviklingsprosessen. Hvis du har tid og budsjett til å investere i webdesignprosessen, kan du ta deg tid til å teste de av dem som mest oppfyller dine krav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map