Pinegrow vs webflyt

Pinegrow vs webflyt


Når det gjelder bygging av nettsteder, møter brukere ofte det samme problemet – valget av riktig nettbyggingsverktøy. Når så mange av dem er tilgjengelige på nettet, blir dette en virkelig utfordring, spesielt for førstegangsfødere.

Pinegrow og Webflow er to nettdesignsystemer, som gir samme mulighet – å starte funksjonsbelagte nettsteder som er forskjellige i kompleksitet og spesialisering..

Et raskt øyeblikksbilde:

PinegrowPinegrow – er en avansert desktop webredigerer designet for Windows, Linux og Mac. Den lar deg bygge responsive nettsteder for Bootstrap, WordPress og Foundation med live flersidig redigering, SAAS & CSS-styling, CSS Grid-redigeringsprogram og andre kraftige verktøy og teknologier som gjør det mulig å oppnå høye sluttresultater. Pinegrow

WebflowWebflow – er en moderne nettstedsbygger, som skiller seg ut fra mengden på grunn av funksjonalitet, fleksibilitet og omdømme. Systemet har et komplisert instrumentpanel som gjør det ligner på moderne CMS og dermed krever det grundig utforskning for å kunne mestres. Webflow

Pinegrow og Webflow bruker forskjellige tilnærminger til prosessen med utvikling av nettsteder. De har også forskjellige funksjoner, mange designtilpasningsverktøy og resultat de sikrer i det lange løp. Hvilke av disse tjenestene er imidlertid lederen for sammenligningen? Hvilken av dem kan gi større fleksibilitet og kreativ frihet? Les videre for å finne det ut i vår videre.

1. Brukervennlighet

 • Pinegrow. Dette er en nettstedsbygger som kan åpne og lagre standard CSS- og HTML-filer. Programvaren krever nedlasting og installasjon for å bli brukt til fordel, men det tar ikke lang tid å komme i gang med systemet. Førstegangsbrukere vil imidlertid finne systemet komplisert på grunn av kontrollpanelet. Saken er at nettstedbyggeren bugner av innstillinger, verktøy, funksjoner og alternativer man bør bruke for å starte og administrere nettsteder.

  Tilpasning av pinegrow side

  Når du kommer til kontrollpanelet, vil du komme over flere designtilpassingsverktøy, seksjoner og kategorier du må bla for å justere nettstedets layout, visuelle appell og funksjonalitetsinnstillinger. Pinegrow krever kunnskap om grunnleggende CSS og HTML, og er derfor hovedsakelig rettet mot profesjonelle webutviklere.

  Det som er viktig, kan du lagre prosjektet som er under utvikling for å fortsette å jobbe videre med det. For å gjøre det, må du velge prosjektnavnet, åpne det og deretter redigere. Pinegrow kan brukes sammen med andre nettutviklingsverktøy, noe som øker sjansene dine for å få et helt unikt personlig design. En annen fordel er at systemet tillater utforming av nettsteder offline, noe som eliminerer behovet for å stole på Internett-tilkoblingen.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren er ikke den enkleste plattformen du kan finne på nettet. Imidlertid tilbyr den problemfri og enkel registreringsprosess som bare tar noen minutter. Bare oppgi innloggingsdetaljene dine som skal omdirigeres til systemets instrumentbord for å begynne å jobbe med prosjektutviklingen din.

  Webflow Editor

  Så snart du kommer til kontrollpanelet, vil du kunne velge malen og fortsette med tilpasningen. Det er her du må velge mellom flere verktøy, funksjoner og alternativer for å gi prosjektet ditt høye design og avansert funksjonalitet. Husk at nybegynnere kan være litt forundret over kompleksiteten i kontrollpanelet og overflod av funksjoner eller verktøy de må velge mellom.

  I så måte ser systemet noe overmettet ut og dermed komplisert ut. Derfor kan vi konkludere med at Webflow hovedsakelig er rettet mot profesjonelle webutviklere, som allerede har hatt viss webdesignkompetanse. I tillegg vil systemet kreve programmeringskunnskap for å gi ditt prosjekt et personlig utseende.

Pinegrow vs webflyt. Systemene er begge ganske kompliserte for de brukerne, som ikke har hatt noen webdesignkompetanse før. Det er vanskelig å kalle dem brukervennlige på grunn av de flere verktøyene og funksjonene brukerne vil beherske. Imidlertid er Webflow fortsatt en mer foretrukket løsning når det gjelder brukervennligheten ettersom nettstedbyggeren er enklere å utforske og amme i forhold til sin desktop-konkurrent..

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Pinegrow. Hvis du ofte jobber med WordPress-temaer, HTML-sider, Foundation og Bootstrap-prosjekter, da er Pinegrow et av de må-ha verktøyene i samlingen din. Her er grunnen. Nettseditoren fremskynder prosessen med å bygge HTML-nettsteder med visuelle kraftverktøy ment for å legge til, redigere, duplisere og slette HTML-elementer. For akkurat dette formålet lar systemet deg velge og bruke verktøy som Repeater, Smart Drag&Slipp, sidebiblioteker, sidekodeditor, Sett inn elementer og mer.

  Pinegrow Review

  Pinegrow er også kjent for sitt kraftige interaksjonsverktøy. Systemet kan skilte med en kraftig visuell redigeringsverktøy som ble brukt til å designe nettinteraksjoner og animasjoner via bruk av interaksjonskomponist og fullstendig funksjoner for animasjons tidslinjer. Verktøyet lar deg designe animerte bladescener og legge til tilpasset interaksjon til ethvert websideelement. Det tilbyr også et sett klar-til-bruk animasjons forhåndsinnstillinger, som kan brukes for å lage raske interaksjoner.

  Blant Pinegrow-produktene er det fornuftig å nevne en frittstående Web Editor, en Web Editor med WordPress Theme Builder, Theme Converter for WordPress, Pinegrow Snapshots og mer. Programvaren kommer også med det generelle CSS Grid Editor.

  Pinegrow PRO er en annen funksjon som lar nettstedbyggeren skille seg ut fra mengden, som lar deg fremskynde webdesignprosessen ved bruk av smarte funksjoner som magesider, som lar deg definere prosjektmaler. Pinegrow PRO lar deg også lage WordPress-maler av høy kvalitet raskt og med maksimal effekt. Systemet lar deg style websider og lage responsive nettsteder fra bunnen av. Du vil kunne redigere innhold på en side, designe kodebiter, samarbeide med andre utviklere osv.

 • Webflow. Når du sammenligner systemet med profesjonelle webdesigntjenester som Adobe Muse, Dreamweaver eller Mobirise, Vi kan ikke annet enn å understreke at systemet er kjent for sitt omfattende sett med funksjoner, overflod av designtilpasningsverktøy og flere elementer. De får tjenesten til å råde over sine mange konkurrenter. Når du først utforsker systemet, vil du merke at det er overveldet med funksjoner og verktøy du kan velge og bruke til å designe et avansert prosjekt. I denne forbindelse ligner Webflow på Content Management Systems (tar ikke hensyn til spesialiserte visuelle plugins som Elementor).

  Nettflyt bugner av funksjoner som gjør det mulig å lage profesjonelle prosjekter. Systemet gir en mulighet til å redigere websider ved bruk av den integrerte HTML / CSS-redigereren. Den tilbyr også fleksible verktøy for blogging, markedsføring på nettet og markedsføring. Webflow-integrasjon med verdens populære programmer som Adobe Effects, Zapier, Lottie etc., bidrar til enkel, praktisk og dyp tilpasning av nettstedet og dens videre ytelse.

  En av funksjonene som gjør Webflow til et verdig valg for millioner av nettstedutviklere er den integrerte e-handelsmotoren. Nettstedsbyggeren tillater å sette opp funksjonelle små og mellomstore nettbutikker som er forskjellige i kompleksitet, størrelse og design. Funksjonaliteten deres begrenset det imidlertid av funksjonssettet til plattformen, som ikke kun er fokusert på e-handelsaspektet. Hvis du ønsker å designe en mer fleksibel og funksjonsbelastet nettbutikk, er det fornuftig å velge et av Webflow-alternativene som Square, for eksempel eller andre spesialiserte systemer som Shopify for å få mest mulig ut av e-handelsfunksjonssettet. I tilfelle du ikke har tenkt å starte et funksjonelt e-handelsprosjekt, kan Webflow være et ganske bra system å starte.

  Nettstrøm e-handel

  Plattformen gjør det mulig å integrere en handlekurv, opprette og oppdatere produktgallerier, introdusere spesialtilbud og rabatter, justere frakt-, avgifts- og betalingsdetaljer osv. Det er også mulig å lagre kundenes data her for å bruke dem videre til markedsføring og markedsføring av nettsteder. I tillegg kan nettstedseiere benytte seg av Lightbox-integrasjonsalternativer, mens de oppretter video- og fotogallerier for å øke kundenes engasjement og opprettholdelsesgrad.

Pinegrow vs webflyt. Når vi snakker om funksjonalitetsproblemet, råder Webflow definitivt over konkurrentene. Nettstedsbyggeren inkluderer flere designtilpasningsverktøy og funksjoner som bidrar til rask og effektiv webdesignprosess. Systemet gjør det mulig å lage alle slags prosjekter, uavhengig av deres kompleksitet, størrelse og nisjespesialisering. Pinegrow har et mer begrenset funksjonssett, og det er hovedsakelig fokusert på å tilpasse nettsider for populære plattformer.

3. Design

Sammenlign diagram

PinegrowWebflow
Antall temaer:0200
Temaimport:&# X2714; JA&# X2714; JA
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Pinegrow. Systemet tilbyr ikke integrerte temaer, men det lar deg velge mellom flere alternativer for oppretting av nettsteder. Det er mulig å bygge nettsteder direkte fra bunnen av eller redigere eksisterende prosjekter. Systemet har alt en bruker kan trenge for å starte og tilpasse prosjekter, inkludert flere avanserte rammeverk og CMS-verktøy, HTML-redigeringsfunksjoner, biblioteker med nettstedskomponenter og mange flere.

  Brukere kan raskt mockup hjemmesider for å kunne duplisere ytterligere og eksperimentere med allsidige oppsett. Anvendelse av CSS-variabler og avanserte webdesignfunksjoner bidrar til utvikling av avanserte tilpassede og personaliserte prosjekter. Nettsteder opprettet med Pinegrow er lydhøre, med mange stiler som gjenspeiles i sanntid-modus på alle sidene under opprettelsen av nettstedet.

  Pinegrow Maler & Design

  Pinegrow gjør det mulig å velge og åpne eksterne maler en bruker kan videre redigere og tilpasse med eget innhold og mediefiler. Dette lar deg se om det valgte temaet fungerer bra for deg eller ikke helt fra starten. Det du trenger for å prøve ut et tema, er å åpne en webside du finner på nettet (det er ingen grunn til å kjøpe eller laste ned det), bruk forhåndsvisnings- / demoknappen for å åpne den i nettleseren, få URLen og begynne å tilpasse den, leke med flere funksjoner og verktøy. Du kan lagre endringene under nettutviklingsprosessen for ikke å miste resultatet.

  Bortsett fra omfattende designtilpasningsalternativer, tillater Pinegrows også teamarbeid. Det tillater bruk av standard kildekontrollverktøy som Git, for eksempel for avansert kodeadministrasjon og teamsamarbeid.

 • Webflow. Bare som Wix, nettstedbyggeren kan skryte av en av de mest omfattende og imponerende malsamlingene. Alle webflyt-temaer er responsive som standard, og alle har høy kvalitet og profesjonell design. Bare se på den allsidige og rike samlingen av eksempler på nettstedet å sørge for at systemet virkelig er verdt oppmerksomheten.

  Nettflytmaler

  For øyeblikket tilbyr systemet mer enn 200 profesjonelle temaer, og nettstedutviklere planlegger ikke å stoppe med denne prestasjonen. De jobber videre med å lage avanserte Webflow-maler som kan tilpasses for å få unike nettsteder på lang sikt. Nettstedsbyggeren har gratis og betalte maler. Eksperter understreker imidlertid at det ikke er nevneverdige skiller mellom dem. For å være presis kan du velge mellom 30 gratis temaer og mange betalte temaer. Kostnaden for førsteklasses design varierer mellom $ 24 og $ 79.

  Hvis du ikke er sikker på designet du skal velge, er det en mulighet til å aktivere forhåndsvisningsmodus for å se på detaljene. Endelig lar nettstedbyggeren deg tilpasse et ferdig tema absolutt fra bunnen av for å gi det et personlig utseende.

Pinegrow vs webflyt. Mens Pinegrow ikke tilbyr en integrert samling av maler og gjør det mulig å velge eksterne temaer for tilpasning, tilbyr Webflow et omfattende og imponerende sett med responsive gratis og betalte temaer. Dette er mer praktisk, trygt og tidsbesparende for de fleste systembrukere.

4. Kundesupport

 • Pinegrow. Som stasjonær programvare tilbyr Pinegrow ingen live supporthjelp via chats, Skype eller populære messengers. I stedet har systemet et ganske fint og informativt hjelpesenter, der man kan lese den systemrelaterte dokumentasjonen og veiledningen og se videoopplæringer. Det er også en mulighet til å besøke Community Forum eller bla gjennom FAQ-delen for å finne svar på de mest utbredte spørsmålene. Nybegynnere kan få ekstra støtte fra Pinegrow-teamet – de kan benytte tilgang til nybegynnerguiden, der de vil finne en rask introduksjon til systemet og dets grunnleggende.

  Pinegrow kundesupport

  Programvaren gjør det også mulig å bli med i deres supervennlige samfunn på Slack og følge det siste produktet oppdatert på Twitter og andre sosiale nettverk. Hvis det fortsatt er spørsmål igjen, eller hvis du får problemer du ikke kan løse på egen hånd, lar Pinegrow deg kontakte supportteamet deres per post. Profesjonelle assistenter vil gi all den nødvendige informasjonen om Pinegrow-funksjoner, lisenser / faktureringsnyanser eller alle andre aspekter du ønsker å finne ut.

 • Webflow. Kundestøtte er en annen grunn til å foretrekke nettstedsbyggeren. Enten du ønsker det finne ut hvordan du bytter fra Webflow, tilpasser den valgte malen eller foretar de nødvendige prosjektinnstillingene, systemet vil gi deg alle typer profesjonell og rettidig assistanse. Det er en kraftig kunnskapsbase med mange tekstopplæringer og videoveiledninger samt individuell brukerstøtte. Sistnevnte er levert av de beste systemekspertene, som ivrig vil hjelpe kundene sine med å finne svar på alle spørsmålene som takler systemets funksjonalitet. Individuell støtte realiseres via live chat og e-postassistanse. Disse alternativene er tilgjengelige 24/7.

  Tilsvarende Webydo og mange andre populære nettstedbyggere, fokuserer Webflow hovedsakelig på behovene til profesjonelle webutviklere i stedet for nybegynnere. Dette forklares av kompleksiteten til nettstedbyggeren og dens unike tilnærming til webdesign. Samtidig tar systemet hensyn til det pedagogiske aspektet, og gir en mulighet til å få dyp kunnskap i seksjonen Webflow University.

Pinegrow vs webflyt. Når det kommer til kundesupport-aspektet, tilbyr begge systemer kvalifisert brukerstøtte. Webflow råder imidlertid over Pinegrow på grunn av muligheten til å få live chat support, noe som betyr mye for alle systembrukere, som forventer å oppnå kvalitetsresultat på kortest mulig tid uten å måtte vente på systemresponsen.

5. Prispolitikk

WebflowPinegrow
Prisalternativer:&# X2714; Nettstedsplaner:
nettsted
(Grunnleggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Virksomhet $ 36 / mo
) og
eCommerce (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Individuell
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og
Team (Team $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Personlige lisenser: Pinegrow Pro med interaksjoner ($ 99 / år)
og Pinegrow Pro med interaksjoner og WordPress ($ 149 / år)
eller $ 99 / lisens for Pinegrow Pro Plan og $ 149 / lisens
for Pinegrow Pro med WordPress Plan med den årlige betalingen;
&# X2714; Firmelisenser: Pinegrow Pro med interaksjoner ($ 179 / år)
og Pinegrow Pro med interaksjoner og WordPress ($ 259 / år)
eller $ 179 / lisens for Pinegrow Pro Plan og $ 259 / lisens
for Pinegrow Pro med WordPress Plan med den årlige betalingen;
&# X2714; Student- og ideell lisenser:
Standardabonnement ($ 25 / lisens),
Pinegrow Pro Plan ($ 49 / lisens)
og Pinegrow Pro med WordPress ($ 63 / lisens).
Funksjoner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrenset hosting;
&# X2714; Kundefaktureringsløsning.
&# X2714; 30 dager pengene tilbake-garanti;
&# X2714; Support and Friendly Community;
&# X2714; Gratis oppdateringer;
&# X2714; Må-ha verktøysett.
 • Pinegrow. Programvaren tilbyr flere utgaver og betalingsplaner for å imøtekomme allsidige brukerbehov. Brukere kan for tiden velge mellom lisenser for personlig, firma og student.

  Pinegrow planer og priser

  Personlige lisenser fungerer bra for frilansere og enkeltpersoner. De omfatter to typer planer: Pinegrow Pro med interaksjoner ($ 99 / år) og Pinegrow Pro med interaksjoner og WordPress ($ 149 / år). Hvis du bestemmer deg for å foreta en engangsbetaling, vil du tilsvarende få planer uten samhandling. Kostnadene vil utgjøre $ 99 / lisens for Pinegrow Pro Plan og $ 149 / lisens for Pinegrow Pro med WordPress Plan.

  Firmelisenser er bra for organisasjoner og bedrifter. De inkluderer også to typer planer: Pinegrow Pro med interaksjoner ($ 179 / år) og Pinegrow Pro med interaksjoner og WordPress ($ 259 / år). Hvis du ønsker å foreta en engangsbetaling, vil du tilsvarende få planer uten samhandling. Kostnadene vil utgjøre $ 179 / lisens for Pinegrow Pro Plan og $ 259 / lisens for Pinegrow Pro med WordPress Plan.

  Student & Ideelle lisenser er en verdig løsning for studenter, ideelle organisasjoner og lærere. For disse brukerkategoriene tillater systemet å bruke funksjonene for bare halve prisen. Det er mulig å velge en av tre planer: Standardabonnement ($ 25 / lisens), Pinegrow Pro Plan ($ 49 / lisens) og Pinegrow Pro med WordPress ($ 63 / lisens).

  Uansett hvilken plan du vil gå for, tilbyr systemet 30 dager pengene-tilbake-garanti, hvis du bestemmer deg for å kansellere abonnementet av en eller annen grunn.

 • Webflow. Tilsvarende populær Alternativer for nettstrøm, nettstedbyggeren følger en hendig og praktisk freemium-modell. Dette betyr at den har en gratis plan som aldri går ut som har funksjonelle begrensninger og flere betalte abonnementer som dekker en rekke allsidige brukerbehov.

  Når det gjelder de betalte planene, har Webflow to store grupper av abonnement. Disse inkluderer SIte- og kontoplaner. Hver av disse planene faller på sin side i to grupper av abonnement. Dette er nettsted- og e-handelsabonnement for nettstedplanene, samt individuelle og teamabonnement for kontoplaner. Men det er det ikke. Disse planene er også representert av flere andre prisløsninger. I tillegg har nettstedbyggeren et individuelt tilbud for frilansere. De får en sjanse til å benytte seg av kundefaktureringsløsningen, som ikke innebærer noen betalinger for bruk av systemet, men likevel gir en mulighet til å håndtere en klient i en person, diskutere kostnadene for hvert prosjekt individuelt.

Nettstrøm vs Pinegrow. Når det gjelder prispolitikken, tilbyr Pinegrow praktiske planer for forskjellige brukerkategorier. Det er en mulighet til å velge planer med / uten interaksjoner, så vel som det mest foretrukne prisalternativet (enten per år eller per lisens). Pinegrow-prisene er imidlertid fortsatt over gjennomsnittet. Webflow tilbyr på sin side en mer allsidig og fleksibel prispolitikk med flere grupper av planer brukere kan velge ut fra deres behov. Kostnadene for planene er moderate, noe som appellerer til flere brukere.

Bunnlinjen

Pinegrow og Webflow er to helt forskjellige nettbyggingstjenester, som tjener forskjellige mål og retter seg mot forskjellige brukerkategorier. Valget mellom systemene, tilsvarende, bør avhenge av flere faktorer, nemlig typen nettsted du planlegger å lansere, bevisstheten om webdesign, tid / krefter / budsjett du er klar til å investere i prosjektet.

PinegrowPinegrow – er en stasjonær applikasjon som brukes til å lage nettsteder for Bootstrap, WordPress og Foundation. Den kommer med et unikt funksjonssett som trengs for å lage og redigere profesjonelle websider. Disse inkluderer live CSS-stylingsalternativer, et bredt spekter av Foundation- og Bootstrap-komponenter, WordPress-temautvikler, avansert integrasjonsverktøy og mange flere. Pinegrow

WebflowWebflow – er en avansert moderne nettstedbygger, som fungerer utmerket for utvikling og styring av kompliserte prosjekter. Systemet er primært rettet mot profesjonelle nettdesignere, og det kan således skilte med et bredt spekter av funksjoner. Disse omfatter alternativer for blogging, integrasjon, e-handel og markedsføring. Webflow

Pinegrow og Webflow-sammenligning har avslørt at begge systemene er fullverdige og funksjonelle nok til å starte selv de mest komplekse prosjektene. Nettflyt viser seg imidlertid å være en mer foretrukket løsning fra alle synsvinkler. Dette gjelder brukervennlighet, funksjonalitet, prispolitikk, designalternativer og kundesupport. Pinegrow virker for komplisert selv for profesjonelle nettutviklere, for ikke å nevne vanlige brukere.

Pinegrow vs Webflow: Comparison Chart

PinegrowWebflow
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funksjoner7 av 109 av 10
3. Design8 av 109 av 10
4. Støtte10 av 109 av 10
5. Prising9 av 109 av 10
Alt i alt:8.2 av 109.2 av 10
Prøv det nå Prøv det nå
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map