Shopify alternativer og konkurrenter

Shopify alternativer


Shopify – er en kraftfuld og avanceret e-handelssoftware der behøver ingen introduktion i det moderne webdesign og e-handelsmarkeder. Systemet har altid været og forbliver nu et af de ubestridelige brancher, der leverer en række funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at dække en bred vifte af kunders behov for webudvikling (se ægte Shopify-webstedeksempler).

Lad os dog se sandheden: uanset hundreder af ubestridelige fordele ved platformen, er den stadig ret kompliceret, især for brugere, der aldrig har været involveret i webstedsudvikling før. Der er desuden brugere, der pludselig står over for behovet for at skære ned på deres e-handelsomkostninger og oprette en mindre webshop. Der er også brugere, der betragter Shopify-transaktionsgebyrer, betalte skabeloner eller tilføjelser for dyre. Dette er en af ​​de største bekymringer for begyndere, der lige er ved at starte deres e-handelsvirksomhed og ikke er klar til at investere meget i processen.

Uanset grund til at se efter et bedre Shopify-alternativ, du har, er du helt sikkert opmærksom på de bedste erstatninger til systemet, som ikke efterlader dig ligeglad. Udviklingen af ​​niche til bygning af websteder forbliver ikke den samme, og konkurrenter fra Shopify begynder at tilbyde løsninger, der er enklere, mere overkommelig, meget bedre i kvalitet og brugervenlighed.

Shopify-alternativer: Wix

Wix webstedsbygger

Wix – er det bedste Shopify-alternativ, som fortjener at blive kaldt lederen af ​​nichen. Selvom dette ikke er den specialiserede service, fungerer den stadig godt til udviklingen af ​​små og mellemstore onlinebutikker, som samtidig har fremragende e-handelsydelse. Det kommer med træk-og-slip-editor, hvilket gør det muligt at oprette og tilpasse designet på dit eCommerce-websted på mindre end ingen tid. Dette er en perfekt webbygningsløsning for brugere med ringe eller ingen erfaring med webdesign overhovedet. Her er en kort oversigt over de vigtigste Wix-højdepunkter:

 • Indstillinger for designredigering. Med Wix kan brugere Vælg mellem to redigeringsmuligheder på webstedet afhængigt af deres færdigheder og kodningsbevidsthedsniveau. Wix ADI fungerer godt for brugere, der ikke kan prale af rig webdesignekspertise, men alligevel ønsker at skabe og tilpasse en effektiv lille til mellemstor webshop. Det kunstige design-intelligensværktøj gør bogstaveligt talt alt arbejde for dig og udfylder den mest passende eCommerce-skabelon i den automatiske tilstand.
 • e-handelsmotor. Systemet leveres med en kraftfuld e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte og administrere en online butik endda en lettere måde end med Shopify. Hvad du kan gøre her er at justere betalings- og forsendelsesmuligheder, oprette eksklusivt design til show-vindue, udstede rabatkuponer og gavekort, indstille skattehåndteringsparametre, importere / eksportere produkter, uploade og administrere produktlister osv..
 • Nem styring. Alle online butikker oprettet med Wix er lette at administrere. Alle ordrer føjes til Store Manager for at give dig mulighed for at spore deres status og detaljer. Du kan også administrere din lagerliste her ved at indstille produktstørrelse og farveindstillinger, angive antallet af tilgængelige produkter osv. Det er også muligt at holde kontakten med kunderne ved at sende ShoutOut-nyhedsbreve for at holde dem underrettet om de aktuelle produkttilbud, salg, planer, begivenheder og hvad ikke.
 • Forskellige professionelle e-handelsskabeloner. Webstedsbyggeren tilbyder et temmelig stort udvalg af e-handelsskabeloner. Alle af dem er som mobile enheder som standard og passer til alle skærmopløsninger og størrelser. Se på ægte Wix online butikker lavet af dets brugere
 • Sikker betalingsmuligheder. Wix er bekymret for sikkerheden ved hver betaling. Det giver mulighed for modtagelse af forskellige typer betalinger, herunder kreditkort, PayPal osv. Som en online butiksejer kan du indstille skatte- og forsendelsesregler, ændre priserne og udføre andre handlinger for at sikre en sikker shoppingoplevelse til dine kunder.
 • Flersproget support. Wix gør det muligt at opret flere sprogversioner af dit websted at målrette kunder og partnere fra udlandet. Dette øger især effektiviteten af ​​webstedsbyggeren og dens e-handelsfokus.
 • e-handelswidgets og apps. Webstedsbyggeren tilbyder et rigt udvalg af e-handelsspecifikke widgets og applikationer, der er tilgængelige i dets App Market. Nogle af widgets, der kan tilføjes til din webbutiks ydelse, inkluderer Wix Stores, Etsy Shop, Enkel e-handel, Google-annoncer & Shopping, få Google-annoncer, hentet levering, Shippo, Multiorders, ShipStation og mere.
 • Stig op af Wix. Dette er den alt-i-en-forretningsløsning, der omfatter 20 produkter til effektiv virksomhedsmarkedsføring og -fremme på ét sted. Værktøjet giver dig mulighed for effektivt at komme i kontakt med dine kunder via online formularer, live chat, adgang til indbakke og integreret kontakt manager. For at optimere kvaliteten af ​​interaktion med klienter er det også muligt at bruge sådanne funktioner som fakturaer, automatiseringer, arbejdsgange, pristilbud, opgaver & Påmindelser. Disse og andre Ascend-funktioner er tilgængelige i sektionen Customer Manager eller Marketing tools for hurtig og nem adgang og integration.

Koste: Der er en gratis plan, der giver dig mulighed for at opbygge, kontrollere og administrere et færdiglavet websted (eller endda oprette flere websteder) let for det ubegrænsede tidsinterval. Når det kommer til eCommerce-webstedsudvikling, fungerer denne plan overhovedet ikke, da den kommer med flere begrænsninger og funktionsbegrænsninger. Heldigvis har Wix en separat gruppe af planer anvendelig til oprettelse af forretnings- og e-handelswebsteder. Disse inkluderer:

 • Business Basic ($ 23 / mo) – integreret e-handelsmotor, accept af online-betalinger, alsidige forsendelses- / betalingsmuligheder;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – avancerede forretningsudviklingsværktøjer, forretningsapps til iværksættere, e-handelsplatform;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – komplet Wix Suite, ubegrænset båndbredde, ubegrænset videoopbevaringsplads;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde værktøjer.

Et trick: du kan oprette en online butik ved hjælp af Wix selv på en gratis plan. For at gøre det skal du bare tilføje PayPal-knappen på siden og indstille dine betalingsindstillinger. Dette fungerer dog, hvis du sælger et eller to produkter. Og selvfølgelig ville der ikke være nogen styringssystem for kunderelationer eller ordrer sporing. I dette tilfælde leveres alle manipulationer på en manuel måde.

Uanset den e-handelspræmieplan, du vil gå efter, tilbyder Wix 14-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er en vigtig fordel for brugere, der gerne vil teste eCommerce-funktionaliteten i webstedsbyggeren, inden de går videre til webshopudviklingen.

Se også:
Wix anmeldelse.
Sådan bruges Wix Website Builder.

Prøv Wix gratis

Shopify-alternativer: WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce – er det bedste CMS-alternativ til Shopify. Det er en open source WordPress indkøbskurv plugin, der giver dig mulighed for at oprette og administrere en perfekt CMS-baseret webshop, ikke værre end hos Shopify. Plugin er absolut gratis at downloade og installere, men det har stadig et sæt betalte funktioner til at bidrage til effektiviteten af ​​webdesignprocessen. Nedenfor er de vigtigste fordele ved plugin:

 • Let at integrere. WooCommerce fungerer godt til at bygge små og mellemstore online butikker. Det er nemt at integrere det i ethvert WordPress-websted for at give det eCommerce-funktionalitet, vores WordPress vs Shopify sammenligning beviser det.
 • Detaljeret applikationsguide. Så snart du downloader og installerer systemet, vil du blive tilbudt en detaljeret guide til, hvordan du kommer i gang med oprettelsen af ​​din webshop og videre administration med succes. Dette er, hvad der gør systemet til et godt valg, selv for mindre erfarne brugere.
 • Komplet sæt out-of-the-box-funktioner. WooCommerce leveres med et komplet sæt e-handelsfunktioner leveret ude af boksen. Plugin tilbyder mobiloptimeret design, rabatter og specialtilbud, geolocation support, mulighed for at uploade og sælge fysiske og digitale produkter, mulighed for oprettelse af kuponkode, produktanmeldelser, sikker og enkel lagerstyring, praktisk produktorganisation, flere kassealternativer og mere.
 • Marketingindstillinger. Når du bruger plugin, kan du kontrollere processen med brugerregistrering, oprette produktkataloger, holde styr på dine salgsstatistikker og målgruppens adfærd, oprette kategorier og indstillinger for søgefilter, indstille betaling, moms og forsendelsesoplysninger, acceptere ordrer og online betalinger, organiser mailouts for at øge brugerengagement og opmærksomhedsfrekvens.
 • e-handelsdesign. WooCommerce giver adgang til flere integrerede eCommerce skabeloner. De har høj kvalitet, absolut tilpassbarhed og mobiloptimering. Det er det, der får WooCommerce-baserede webbutikker til at være fantastisk på alle typer desktop og mobile enheder.
 • Avanceret produktforsendelse. Plugin tilbyder praktisk og alsidig produktforsendelsesfunktionalitet. Det inkluderer sådanne indstillinger som fast prisforsendelse, lokal afhentning, oversøisk og lokal levering osv. Derudover giver systemet adgang til integreret automatisk forsendelsesregnemaskine der gør det muligt at finde ud af omkostningerne ved din ordre, forskellige satser for forskellige forsendelsesområder osv.

Koste: WooCommerce er et absolut gratis plugin. For at gøre brug af det med fordel, går du ikke uden at købe hosting og domænenavn til dit websted. Det mest rimelige valg i dette tilfælde er at bruge Bluehost – den officielt anbefalede WordPress-hostingudbyder. Hosting er let at bruge og forståelig, og den tilbyder også et sæt fordele og funktioner, du kan gøre brug af, herunder sikkerhed, anstændig kundesupport, fejlfri ydelse, rig markedsplads, flere scripts, unik WordPress-fokuserede funktioner, SEO-værktøjer, IP-sortliste, DDOS-beskyttelse, blokeringsværktøj for webstedsadgang og mere. Bluehost-planer er også ganske overkommelige. Deres omkostninger varierer mellem $ 2,95 / mo og $ 13,95 baseret på de implicitte vilkår og tjenester.

Se også:
WordPress anmeldelse.
Sådan oprettes et websted med WordPress.

Prøv WooCommerce gratis

Shopify-alternativer: Squarespace

Squarespace - Webstedsbygger af B&B med reserveringssystem

Squarespace – er en funktionsladet cloud-webstedsbygger, der fungerer godt for begyndere og webdesigneksperter på grund af dets omfattende integrerede funktionssæt. Platformen har en markant e-handelsfunktionalitet, der gør det muligt at starte og effektivt styre forskellige typer online-butikker. Squarespace kræver ikke kodningskompetence alligevel tillader det at tilpasse HTML / CSS-skabelonkode, så du kan oprette avancerede og fuldstændigt personaliserede e-handelsprojekter. Nedenfor er de vigtigste fordele ved webstedsbyggeren forbundet med udvikling af webshoppen:

 • Kraftig e-handelsmotor. Ligesom Shopify, Squarespace skiller sig ud fra mængden på grund af sin integrerede eCommerce-platform, der giver adgang til de mange forskellige udviklingsfunktioner i webshoppen. Systemet giver dig mulighed for at forbinde et gratis SSL-certifikat, integrere en indkøbskurv på en hvilken som helst side, oprette visuelt tiltalende produktvisningsvinduer, justere produktstyringsindstillinger, integrere Google Maps (hvis det er nødvendigt), aktiver e-mail-marketing- og kommentarfunktioner, tilføj alsidige produktvariationer / SKU’er, integrer sociale mediekonti (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp og mere). Ligeledes er det muligt at oprette webshop-logo, tilføje online kalender, justere betalings- / forsendelsesindstillinger og gøre brug af flere fordelagtige loyalitetsmuligheder for højere kundeengagement satser.
 • Tilføjelser og widgets. Webstedsbyggeren giver mulighed for at vælge og integrere specifikke e-handels tilføjelser og widgets. Disse inkluderer udvidelser til billedgallerier, e-handelsværktøjer til caféer og restauranter, knapper på sociale medier og mere.
 • Webshopstatistiksporingsværktøjer. Med platformen kan du bruge integrerede værktøjer til at spore statistik over webshop sammen med kundernes data. Der er en mulighed for at integrere Squarespace Metrics App eller Google Analytics for at registrere de aspekter, der kræver forbedring.
 • Planlægning af skarphed. Squarespace gør det nu muligt at integrere med dets avancerede Acuity Scheduling platform. Dette er et professionelt online aftaleplanlægningssystem, der kan komme godt med ejerne af webbutikker, der også har etableret lokal forretningsmæssig tilstedeværelse. Værktøjet giver dem mulighed for at gennemføre deres salgsaftaler og holde kontakten med klienter på forskellige måder. Du kan foretage og administrere aftaler online og bruge et rigt sæt integrerede små forretningsværktøjer til at planlægge dine e-handelsrelaterede opgaver.
 • Flere bidragydere. Med Squarespace kan du arbejde på din webshopudvikling med et team af webdesignere og tildele særlige rettigheder til webstedsadgang til hver af dem.
 • e-handelsdesign. Squarespace-skabelonsamling indeholder også et sæt kvalitetstemaer til digitale butikker, som er professionelle, tilpasses og lydhøre. Når du arbejder med din skabelontilpasning, kan du indstille synlighedsindstillinger, før du går live. Det er også muligt at bruge Cover Page Builder til at designe en tiltalende forside til dit projekt. Endelig er der en avanceret Checkout Page Editor til digitale butikker her, der giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan din webshop ser ud (se Eksempler på Squarespace e-handel).

Koste: Squarespace er en webstedsbygger til moderat pris. Der er ingen helt gratis plan her, men det er muligt at vælge et af premiumabonnementer og teste det i 14 dage til nul-omkostninger for at se, hvad det har at tilbyde. Her er listen over planer, du i øjeblikket kan vælge fra:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 3% transaktionsgebyr, gratis brugerdefineret domæneforbindelse, 20 websidesider;
 • Forretning ($ 18 / mo) – 2% salgstransaktionsgebyr, AdWords-kredit, ubegrænset antal websider;
 • Grundlæggende ($ 26 / mo) – ubegrænset båndbredde og disklagringsplads, ubegrænset produktnummer, integreret regnskabsfunktion;
 • Fremskreden ($ 40 / mo) – etiketudskrivning, forladt checkout autorecovery, realtid levering af transportør osv.

Uanset hvilken betalt plan du vil gå efter, vil webstedsbyggeren give dig mulighed for at bruge gratis hosting og domænenavn. Hvis du allerede har den, skal du fortsætte med at udpege den til din Squarespace-konto for at fortsætte med at arbejde med den.

Se også: Detaljeret Squarespace-gennemgang.

Prøv Squarespace gratis

Shopify alternativer: Volusion

Builder til e-handel med volusioner

Volusion – er en af ​​de mest overkommelige nichespecifikke eCommerce-webstedsbyggere, hvilket gør det muligt at bygge anstændige webbutikker til moderate omkostninger. Systemet er ikke så populært som de anerkendte nicheledere, der er gennemgået ovenfor, men det er stadig værd at være opmærksom på grund af det imponerende funktioner, der leveres. ECommerce-softwaren sikrer live 24/7 kundesupport, pålidelige anti-scam-beskyttelsesmuligheder, sikre betalingstransaktioner og andre funktioner, som brugerne værdsætter meget. Disse inkluderer:

 • Imponerende e-handelsværktøjer. Softwaren leveres med et sæt vigtige værktøjer, hvoraf mange er er endnu bedre end dem fra Shopify. Disse er: omfattende inventarliste, stregkodesgenerator, avanceret lagerstyringssystem og mere.
 • CSV-filproduktimport / -eksport. Uanset om du vil sælge fysiske eller digitale produkter, vil du ikke få problemer, når du opretter kataloget og uploader produkter der. CSV-filprodukteksport / importfunktion hjælper med at forenkle opgaven.
 • Forbedrede Web Store Performance Tools. Med Volusion kan du forbedre din webbutiks ydelse ved at bruge nichespecifikke funktioner og værktøjer. Blandt de elementer, du kan integrere i dit e-handelswebsted, er det fornuftigt at nævne følgende: forsendelses- og skattesatsregnemaskine, avancerede gendannelsesværktøjer, kundekontohåndtering, specielle leverandørkoder, enkel ordrebehandling, drop shipping-integration, oprettelse af lagre, bot captcha funktion, professionelle valuta værktøjer osv.
 • Kvalitets e-handelsskabeloner. Som et e-handelssystem tilbyder Volusion en samling nicheskabeloner divideret efter kategorier. Valget er ikke ret omfattende (fra i dag er der over 40 eCommerce-skabeloner her), men kvaliteten af ​​temaerne er på det øverste hak niveau (se eksemplerne). Uanset hvilken skabelon du vil gå til, vil den være lydhør, 100% tilpasselig, og tilbyde de avancerede WYSIWYG- og CSS / HTML-kodedigeringsmuligheder for dem, der har sådanne færdigheder.

Koste: Priseringspolitik for fusion overholder forskellige e-handelskrav, mål og færdigheder. Systemet har ingen gratis plan, men det tilbyder dog fire betalte abonnementer i stedet. Disse inkluderer:

 • Personlig ($ 29 / mo) – mulighed for at sælge op til 100 produkter, 1 personalkonto osv .;
 • Professionel ($ 79 / mo) – mulighed for at sælge op til 5.000 produkter;
 • Forretning ($ 299) – ubegrænsede produkter, prioritet support;
 • Prime (prisen forhandles uafhængigt) – fungerer godt til store internationale virksomheder, der har brug for VIP support og avancerede funktioner.

Se også: Gennemsnitlig gennemgang.

Prøv Volusion gratis

Shopify-alternativer: BigCommerce

Bigcommerce e-handelssoftware

BigCommerce – er den bedste e-handelsfokuserede Shopify-erstatning, som giver dig mulighed for at starte websteder til små, mellemstore og store salgsorienterede virksomheder. Selve titlen på eCommerce-webstedsbyggeren giver dig et tip om platformens nichespecialisering, mens rækkevidden af ​​værktøjer og elementer, den tilbyder, i sammenligning med Shopify er over gennemsnittet. Lad os se på de store BigCommerce-funktioner for at forstå, hvad det har at tilbyde:

 • Kraftige e-handelsintegrationsindstillinger. Webstedsbyggeren leveres med et sæt kraftfulde e-handelsintegrationsmuligheder, der er specielt oprettet for at forbedre kvaliteten af ​​webbutikker oprettet med systemet. Blandt de tilgængelige integrationer kan du vælge og forbinde flere marketing- og konverteringsapps (Google AdWords, HubSpot, A / B-testsuiter som Optimizely osv.), ERP-integrationer for at øge effektiviteten af ​​dit websteds ydeevne (Brightpearl, NetSuite og Microsoft Dynamics) , forsendelsesapplikationer (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation og ShippingEasy), CRM-apps (Salesforce, NetSuite og Zoho), API og regnskabsværktøjer osv..
 • Marketingmuligheder. Med BigCommerce kan du konfigurere marketingapps og -funktioner som social kontointegration, sælge produkter via flere handelsplatforme, opsætte automatiserede e-mail-marketingværktøjer, organisere produktudvekslings- / returneringsprocesser, oprette og styre lagerlisten, tildele produktparametre og specifikationer, design af annoncebannere, udstedelse af gavekort og rabat tilbud osv.
 • CSV eksport / import. Systemet gør det muligt let at uploade produktliste ved hjælp af den avancerede CSV eksport / import funktion, som systemet tilbyder som standard.
 • Responsive eCommerce skabeloner. Med BigCommerce kan du vælge mellem mere end 100 skabeloner, som alle er lydhør i naturen og fuldt tilpasses. Vær opmærksom på, at det fremherskende antal temaer leveres på det betalte grundlag, men omkostningerne er moderate og er bestemt værd at kvaliteten af ​​hver leverede skabelon.

Koste: BigCommerce er ikke et gratis system. Der er dog en mulighed for at teste dens funktioner i 14 dage uden omkostninger overhovedet. De betalte planer inkluderer 3 abonnementer, nemlig:

 • Standardplan ($ 29,95 / mo) – ubegrænset båndbredde og disklagringsplads, mulighed for at tilføje det krævede antal produkter;
 • Plusplan ($ 79,95 / mo) – kundesegmenteringsfunktioner, forladt vognbesparer;
 • Pro-plan ($ 249,95 / mo) – brugerdefineret SSL, Google anmeldelser og mere;
 • Virksomhed (omkostningerne afhænger af forretningstypen og kompleksiteten) – en individuelt skræddersyet løsning til store virksomheder med høje salgsmængder og indtægter.

Det er muligt at spare 10% af de oprindelige omkostninger ved at foretage den årlige betaling. Endelig tilbyder systemet en unik virksomhedsplan, der ikke har en fast pris, og hvis omkostninger drøftes detaljeret med produktdirektøren i hvert enkelt tilfælde.

Se også: BigCommerce anmeldelse.

Prøv BigCommerce gratis

Bundlinie

Har du ret i at starte et e-handelswebsted og se efter et bedre Shopify-alternativ? Der er mange tjenester derude, der kan nå op på enhver smag, evner, færdigheder, mål og budget. Webstedsbyggere fungerer godt til den herskende mængde e-handelsopgaver, og du kan vælge en af ​​dem, der passer til dit budget og har mest brug for alle.

Der er mange steder som Shopify; i vores indlæg har vi kun nævnt dem, der adskiller sig fra Shopify i den foretrukne brugergruppe (små og mellemstore virksomheder), funktioner, priser og brugervenlighed. SaaS-websitebygere er den bedste løsning for ejere af små virksomheder og de iværksættere, der vil sælge flere snesevis af produkter.

Fordelene ved Wix, WooCommerce, Squarespace, Volusion og BigCommerce er åbenlyse: enkelheden i weboprettelsesprocessen, brug af handelsmodulets brug og mere overkommelige prisplaner. Uanset hvad er det fornuftigt at teste disse alternativer og træffe dit valg, inden du starter din egen virksomhed.

Opret en online butik gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map