Slående vs Squarespace: Hvilken er bedre?

Slående vs Squarespace


Strikingly og Squarespace er kendte DIY-webstedsbyggere, som fortjener særlig opmærksomhed på grund af deres funktionalitet, omfattende tilpassbarhed og overkommelige priser. Systemerne fungerer stort set lige for begyndere og webdesign-proffere og tilbyder en bred vifte af værktøjer og funktioner, der kræves for at gennemføre alle slags projekter.

Du kan vælge en af ​​disse webstedsbyggere, hvis du har brug for at starte et kvalitetsprojekt uden specifikke kodningsfærdigheder eller webdesignoplevelser. Disse mangefacetterede platforme fungerer godt til udvikling af blogs, porteføljer, forretningswebsteder, destinationssider og andre typer projekter. Hver af dem har imidlertid sin integrerede funktionalitet, prispolitik og designtilpasningsmuligheder, der appellerer til en bestemt brugerkategori. Dette er, hvad der ofte får brugerne til at tøve mellem valg af det rigtige webbygningsværktøj der fungerer bedst for deres webopbygningsopgaver.

Sammenligningstabel for webstedsbyggere

PåfaldendeWix
Vores score:
Grundlagt:20122003
Internet side:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
Bedst til:Forretningswebsteder, små webbutikker, porteføljer, blogsBlogs, websteder til små virksomheder, professionelle porteføljer, webbutikker
lethed:LetGennemsnit
Skabeloner:Begrænset valg af gratis lydhør designDusinvis af gratis responsive skabeloner
Teknisk support:Kraftfuld vidensbase, Pre-Publicer Checkliste, Ideforum, 24/7 Live Chat24/7 Live Chat, E-mail support, Community Forum, Ticketing System, FAQ-sektion
Blogging:Indbygget blogging-motorIntegreret blogging platform
SEO muligheder:Omfattende SEO mulighederAvancerede SEO-parametre
Priser:Gratis til $ 49 / moStart fra $ 12 / mo
Mere info:Slående anmeldelse →Squarespace Review →

Strikingly og Squarespace er værdige repræsentanter for den moderne webdesignniche, men alligevel har hver af dem noget specielt at tilbyde. Så hvem af dem vil vinde sammenligningen? Hvilken service kan give dig de bedste resultater i forhold til de investerede penge og krævede kræfter? Lad os finde ud af det nu. Heldigvis er det ganske let, da de to webstedsbyggerne er meget forskellige

Slående vs Squarespace: Generelt overblik

Slående vs Squarespace: Generelt overblik

Påfaldende er en mangefacetteret websitebygger, der har vundet verdensomspændende anerkendelse på grund af sin enkelhed, som ikke går på kompromis med fleksibilitet og funktionalitet. Systemet er et godt valg for alle brugere, uanset deres webdesignekspertise og færdighedsniveau. Du kan bruge platformen til at starte standardprojekter og en-side-projekter samt komplekse forretnings / personlige websteder.

Webstedsbyggeren er kendt for sin ekstraordinære enkelhed, som ikke går på kompromis med bekvemmelighed og funktionalitet. På grund af den intuitive og kodefrie interface kan alle mestre systemet på kortest mulig tid og uden særlige færdigheder. På samme tid er det muligt at indsætte den krævede HTML / CSS-kode.

Slående Editor

Webstedsbyggeren tilbyder enkel og hurtig tilmeldingsproces, og det er også ret let at navigere selv til de brugere, der ikke har gjort det før. Platformen understøtter redigering af indhold online, hvilket sikrer den største WYSIWYG-webdesignoplevelse. Det er et andet højdepunkt for webstedsbyggeren.

Slående blev skabt med behovene hos newbies i tankerne, hvilket forklarer dens enkle designtilpasningstilgang. Selve processen med webstedsudvikling tager ikke længere end et par timer, men den endelige tid afhænger stadig af typen og kompleksiteten af ​​det projekt, du arbejder på.

Squarespace kører nu i sin syvende version, som er meget mere intuitiv end sine forgængere. Ikke desto mindre har den stadig en lille indlæringskurve, der indebærer behovet for at investere kræfter og tid i systemudforskningen.

Squarespace er en ganske kompliceret platform, især for de brugere, der ikke har haft nogen webdesignoplevelse før. Systemet kan dog prale af en logisk struktureret og smuk intuitiv grænseflade, hvis minimalistiske design gør processen med systemudforskning og brug noget enklere for begyndere.

Squarespace Editor

Webstedsbyggeren understøtter inline-redigeringstilstand, hvilket eliminerer behovet for at skifte mellem webstedsadministrator og preview-tilstand. Uanset hvilke redigeringer du foretager, vil de uundgåeligt blive vist på skærmen, så du kan se resultatet og rette fejlene til tiden. Når du opretter webstedsdesign, skal du ikke bekymre dig om at gemme backup-versionen af ​​projektet som alle ændringer gemmes automatisk.

Denne funktion har dog en ulempe – manglende evne til at se den endelige version af websitet før offentliggørelsen. Med andre ord skal du vende tilbage til designredigeringstilstand for at foretage de krævede redigeringer og derefter offentliggøre projektet igen.

Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er dens kraftfulde Style Editor, som er praktisk og let at bruge for alle. Editoren gør det muligt at tilpasse siderne på dit websted, eksperimentere med objekter, elementer og sektioner, der er tilgængelige der. Som et resultat vil du være i stand til at oprette alsidige websidetyper, herunder produktsider, forside, blog, gallerier, begivenheds- og indekssider osv. Som et resultat får du et multifunktionelt websted, der dækker hele spektret af vores behov for webbygning.

Slående og kvadratisk plads er to webstedsbyggere af høj kvalitet, men sidstnævnte slår bestemt konkurrenten med hensyn til fleksibilitet og funktionalitet. På samme tid tager det dog stadig kræfter og tid at mestre Squarespace på grund af dens komplekse dashboard og komplicerede webstedsudviklingsproces.

Slående vs firkant: Hvilken af ​​dem er lettere at bruge?

Slående vs firkant: Hvilken af ​​dem er lettere at bruge?

Påfaldende er en ganske funktionsladet platform, der har udviklet sig til en magtfuld service siden datoen for dens oprettelse. Systemet bruges i øjeblikket til at starte og administrere moderne personlige og forretningswebsteder, webbutikker, landingssider og andre projekter, der hjælper brugerne med effektivt at præsentere deres tjenester / produkter på en kompakt og visuelt virkningsfuld måde.

Det leveres med avancerede e-handels- og bloggingmotorer, der gør det muligt at oprette og administrere fuldt udstyrede online butikker og blogs. Disse funktioner realiseres gennem muligheden for at integrere Simple Store og Simple Blog widgets.

Når du arbejder med din webshopudvikling, vil du være i stand til at uploade og administrere produkter, indstille betalings- og forsendelsesparametre, redigere webstedsstil, acceptere og administrere ordrer i det tilsvarende ordre-dashboard-afsnit. Dette er også stedet, hvor du kan spore inventarværktøjer, eksportere ordredata til CSV-filer for at forenkle bogføring, behandle ordrer og udføre andre handlinger.

Slående e-handel

Hvis du har til hensigt at tilføje en blog til dit websted, får du adgang til følgende muligheder: post tilføjelse, opdatering og publikation, link til sociale netværk og andre indlæg, der er offentliggjort i din blog, aktivering af kommentarfunktionen, indsættelse af mediefiler osv. Blandt de medieelementer, du vil være i stand til at integrere, det giver mening at nævne CTA-knapper, billeder, videoer, sociale bogmærkeelementer og mange flere.

Integreret appmarked er en anden markant fordel. Når du gennemser sektionen, vil du være i stand til at finde og vælge flere plugins og widgets til dit websted. Det er her du vil støde på alsidige sociale, forretningsmæssige, dokumentrelaterede, e-handel og andre applikationer. Hvis du besidder kodefærdigheder og har abonneret på Pro-planen, kan du integrere alle HTML / CSS / JavaScript i dit projekt for at give det ekstra ydelse.

Slående udmærker sig også ved markedsføringsmuligheder. Det leveres med avanceret e-mail-marketingværktøj (selvom det kun er tilgængeligt for Pro Plan-brugere). Værktøjet giver mulighed for hurtig og nem integration med MailChimp. Desuden er det muligt at tilføje brugerformularer, kontaktsider og andre webstedselementer til bestemte felter. Alt i alt tilbyder webstedsbyggeren nok værktøjer til at opbygge et bemærkelsesværdigt projekt.

Selvom webstedsbyggeren er ret let at mestre for alle, tilbyder den stadig en imponerende Knowledge Base til alle systembrugere. Dette vil især komme godt med nybegynderne, der arbejder med platformen for første gang. En praktisk tjekliste før udgivelse hjælper dig med at kontrollere alle faser i webstedets designproces, før du går live. Hvad mere er, platformen giver adgang til den omfattende Community-sektion, e-mail-support og live chat. Tekst- / videotutorials, tip og spørgsmål om, hvordan man opretter kvalitetsprojekter med Slående er også tilgængelige her.

Squarespace retter sig mod både veteran webudviklere og nye brugere. Det tilbyder både en DIY-redigeringsgrænseflade og avanceret Developer-tilstand, der giver brugerne dybt mulighed for at personalisere deres websteder med flere sider.

Squarespace’s funktioner er meget rig. Det kan prale med kraftige blogging- og e-handelsmotorer, mulighed for at tilføje flere bidragydere osv. Systemet tilbyder også omfattende import / eksportmuligheder, som tillader import af blogindhold fra populære platforme som tumblr, WordPress, Blogger, Posterous med mere. Derudover kan du importere indhold fra andre typer websteder, herunder Shopify, BigCartel, Smugmug og mere. Indholdseksport til WordPress er også muligt her.

Squarespace e-handel

Webstedsbyggeren gør det muligt at vælge og integrere en lang række widgets og apps i dit projekt. Disse inkluderer tilføjelser og widgets til e-handelsprojekter, billedgallerier, restauranter og caféer, Google Analytics, sociale medieknapper osv. Hvis du er en aktiv bruger af det sociale netværk, kan du dele dit webstedsindhold i populære systemer som Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp og mange flere. Dette giver mulighed for mere effektiv og hurtig webstedsudvikling og -fremme.

Squarespace skiller sig ud fra mængden på grund af sin Logo Maker Tool og Acuity Scheduling. Systemet giver dig mulighed for at designe og uploade dit eget forretningslogo for at øge din virksomheds popularitet. Du kan vælge en hvilken som helst logo stil og justere de vigtigste designindstillinger for at oprette et one-of-a-kind logo. Når vi taler om online kalender, gør webstedsbyggeren det muligt at integrere den på dit websted for at holde brugerne opmærksomme på nyheder, begivenheder, opdateringer, særlige tilbud og andre oplysninger relateret til din virksomhed.

Squarespace logo maker

Andre funktioner, der gør Squarespace til et af de mest imponerende systemer i webdesignniche, der omfatter Google Maps Embedding, SEO-værktøjer, e-mail-marketing, mulighed for Team Cooperation osv. Systemet integreres også med Unfold, som er et avanceret fortællingsværktøjssæt, som gør det muligt at oprette og udgive spændende historier til Snapchat og sociale netværk.

For at vænne sig til webstedsbyggeren og til at begynde at arbejde med det tilbyder systemet praktiske muligheder for kundesupport. Der er en mulighed for at komme i kontakt med supportteamet via 24/7 live chat, sende e-mail-anmodninger, gennemse ekstra kilder som f.eks. Instruktionsressourcer eller Community Forum med flere videoer, artikler og ofte stillede spørgsmål, der forenkler processen med at arbejde med systemet. Derudover tilbyder webstedsbyggeren billetsystem med rundt-klik, mulighed for at deltage i webinarer samt adgang til Hjælp med flere retningslinjer og workshops.

Den vigtigste forskel mellem Slående og kvadratisk plads er, at det første system er en komplet webstedsbygger med en intuitiv grænseflade, hvilket gør det godt for begyndere. Squarespace er på sin side et sofistikeret CMS, der giver meget plads til tilpasning og vækst men det har brug for meget mere erfaring at tilpasse et websted korrekt. Det er stadig op til dig at vælge det system, der fungerer bedst til dine individuelle webdesign behov og krav.

Slående vs Squarespace: Design og fleksibilitet

Slående vs Squarespace: Design og fleksibilitet

Påfaldende tilbyder en samling af 29 moderne produktcentrerede skabeloner. Disse kan skiftes: Når du først har offentliggjort dit websted, kan du gå tilbage til biblioteket og vælge et andet tema.

Den gode nyhed er, at ændring af skabelonen vil bevare alle data fra din side. Hver markant skabelon har en ‘blok’ indholdsstruktur, så indhold let kan overføres mellem skabeloner.

Slående temaer er alle lydhør og 100% tilpasses. Brug forhåndsvisning af mobil / tablet for at se, hvordan dit websted ser ud på mindre skærme. For at lette søgningen er de opdelt i kategorier baseret på emner, de er relateret til. Nogle af de mest populære temaer inkluderer skabeloner til personlig, forretning, blog, butik, portefølje og opstart. Hvis du er en Pro Plan-abonnent, giver systemet en mulighed for at tilføje funktioner, der kun har mobil, såsom klik-til-tekst, klik-for-opkald osv..

Slående skabelon

Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af det høje ende Template Switcher-værktøj, der giver dig mulighed for at tekst og udforske de temaer, du er interesseret i uden indholdstab og begrænsninger. En praktisk eksempelvisningsfunktion gør det på sin side muligt at se resultatet af den igangværende webdesignproces, inden du beslutter at udgive den. Brugere med kodekode kan indsætte brugerdefinerede koder til deres sidefødder og sidehoveder, men de bliver nødt til at opgradere til Pro-planen for at gøre det. CSS-kodedigering er heller ikke tilladt her. Dette betyder, at Strikingly ikke sikrer omfattende frihed til designtilpasning, men det giver dig mulighed for at give dit projekt et strejf af personalisering.

Squarespace skabeloner passer også til alle skærmstørrelser. Deres samling er større end på Slående – der er omkring fyrre temaer her, nogle skabt i samarbejde ‘med et par af verdens mest indflydelsesrige mennesker’. Du kan når som helst skifte uden at miste dit indhold.

Squarespace-temaer har moderne udseende, og de har lydhøre karakter. De fleste af dem har unikke mobile design, der automatisk justeres til alle skærmopløsninger og størrelser. Denne funktion er kendt som “mobil stil” -design, og den er som standard aktiveret, når du begynder at arbejde på din skabelontilpasning. Hvis du dog ikke har brug for denne funktion, kan du deaktivere den når som helst. Hvis du vil se på, hvordan dit projekt ser ud på mobile enheder, kan du aktivere funktionen Enhedsvisning i kontrolpanelet på dit websted.

Et andet designrelateret højdepunkt på systemet er dets integrerede Cover Page Builder. Det giver mulighed for at skabe imponerende forside til ethvert projekt, du arbejder på. Hvad du har brug for at designe en fantastisk forside er at udfylde den med indholdsblokke efter eget valg, tilføje forretningsrelateret indhold, indsætte mediefiler, redigere webstedsindstillinger osv. Forretningsabonnement giver dig desuden mulighed for at redigere websider ved hjælp af CSS / HTML kode redigering for at få et virkelig unikt websted design.

Når det kommer til designtilpasning og fleksibilitet, Squarespace er den klare vinder her. Webstedsbyggeren bugner af indstillinger og elementer, der gør det muligt at oprette en enestående webstedsdesign. Det tilbyder også flere skabeloner, der har professionelt udseende og som responsive som standard. I modsætning til Squarespace er indstillinger for tilpasning af slående design ikke så alsidige.

Slående vs Squarespace: Generel prissammenligning

Slående vs Squarespace: Generel prissammenligning

Påfaldende prispolitik er overkommelig og alsidig. Webstedsbyggeren gør det muligt at teste systemets funktionalitet og øve dine evner ved at bruge dets gratis plan. Det er tilgængeligt i det ubegrænsede tidsinterval. Så snart du sørger for, at systemet lever op til dit behov, og du ønsker at starte et projekt med det, kan du opgradere til et af dets betalte abonnementer. I øjeblikket tilbyder webstedsbyggeren tre af dem:

Slående priser

 • Limited ($ 8 / mo faktureres årligt) – 2 begrænsede websteder, brugerdefineret domænenavn, 1 GB diskplads pr. Websted, 50 GB månedlig båndbredde, gratis domæne, ubegrænset gratis websteder, enkel webshop (5 produkter pr. Sted), 24/7 support;
 • Pro ($ 16 / mo faktureres årligt) – brugerdefineret domænenavn, 3 pro-sites, 3 GB lagerplads pr. Websted, enkel butik (300 produkter pr. Sted), ubegrænset gratis sider, fravær af systemannoncebanneret, HTML / CSS / JavaScript-indlejring, upload af brugerdefineret font, ubegrænset båndbredde, slående App Store-adgang, adgangskodebeskyttelse;
 • VIP ($ 49 / mo faktureres årligt) – enkel butik (500 produkter pr. Sted), prioriteret kundeservice, 10 GB lagerplads pr. websted, nyhedsbreve (2000 kontakter pr. Måned), kontoadministration, engelsk telefonsupport.

Alle markante planer er forskellige med hensyn til deres integrerede funktionalitet, vilkår og tjenester inkluderet. Uanset hvilket abonnement du vil vælge, vil du være i stand til at teste dets funktionssæt under de gratis forsøg, der strækker sig over 14 dage. Webstedsbyggeren gør det desuden muligt at bruge sine rabatter, der introduceres regelmæssigt, så du sparer stort. Dette bliver muligt, hvis du foretager en engangsbetaling for en plan, der varer i 2, 5 eller 10 år. Hvis du vælger at købe et slående domænenavn, koster det dig $ 24,95 pr. År. Prisen på det domænenavn, der følger med den vedhæftede e-mail, vil være noget højere og udgør $ 25 pr. År.

Squarespace prisindstillinger er mere alsidige sammenlignet med Slående. Webstedsbyggeren er rimelig pris, selvom den ikke har en gratis plan. I stedet tillader det test af systemets funktionalitet i løbet af den 14-dages gratis prøveperiode. Når du opgraderer til betalte planer, kan du vælge mellem dem, der er beregnet til standardwebsteder og til webbutikker. Se på listen over standardplaner nu:

Priser på firkantet

 • Personlig ($ 12 / mo) – 20 websider, 3% salgstransaktionsgebyr, gratis brugerdefineret domænenavn;
 • Forretning ($ 18 / mo) – ubegrænset webside, 2% salgstransaktionsgebyr, AdWords-kredit;
 • Grundlæggende ($ 26 / mo) – ubegrænset antal produkter, der skal sælges, ubegrænset mængde lager og båndbredde, integrerede regnskabsmuligheder;
 • Fremskreden ($ 40 / mo) – etiketudskrivning, levering i realtid af fragtmand, forladt check-autorecovery.

Alle Squarespace-abonnementer leveres med gratis hosting og domænenavn. Hvis du allerede ejer et domæne, har du en mulighed for at udpege det til Squarespace og justere de krævede indstillinger.

Når vi sammenligner valgmuligheder for slående og Squarespace-priser, skal vi indrømme, at sidstnævnte webstedsbygger er mere rimeligt prissat. Selvom Strikingly har en gratis plan, er dens prisindstillinger mindre alsidige og funktionsbelastede sammenlignet med dem, der tilbydes af Squarespace. Derudover gør Squarespace det muligt at vælge mellem standard- og e-handelsabonnementer afhængigt af dine webdesignpræferencer.

Slående vs Squarespace: Hvilken der er bedst til SEO?

Slående vs Squarespace: Hvilken af ​​dem er bedst til SEO?

Påfaldende leverer ekstensive SEO muligheder. Webstedsbyggeren gør det muligt at udfylde SEP-parametre på webstedet for bedre projektrangering i søgemaskinerne. Blandt de indstillinger, du kan udfylde, er det fornuftigt at optage metakoder til alle sider på dit websted såvel som for hele projektet. Derudover kan du vælge og indstille den korrekte webstedskategori, passende favorit, socialt delingsbillede til dit websted og andre konfigurationer, der er et must-have for dit websteds søgemaskineoptimering. Newbies vil helt sikkert sætte pris på muligheden for at gennemse SEO-checklisten, hvilket gør det muligt at kontrollere, om du har udfyldt alle parametre korrekt, før du går live med dit projekt.

Squarespace SEO-kapaciteter er også på et værdigt niveau. Systemet giver adgang til de grundlæggende indstillinger for produktsider (hvis du driver en webshop) eller blogsektioner. I modsætning til slående og masser af andre standard hjemmeside bygherrer, Squarespace vælger og bruger automatisk navnet på et produkt eller en postoverskrift som SEO-titel på en webside. For øvrig er det umuligt at manuelt redigere det, hvis du ønsker at sammensætte en anden titel. Det samme handler om din webstittel, som også vises på alle websidesider. Et bemærkelsesværdigt højdepunkt ved webstedsbyggeren er, at det giver dig mulighed for at skjule webstedet fra indekseringen af ​​søgemaskinerne, uanset hvilke grunde du har til at gøre det. Bare tilføj mærket “noindex” til netop den webside, du gerne vil skjule for indeksering. Det er det.

Når det kommer til SEO muligheder, er Squarespace også førende. Webstedsbyggeren gør det muligt ikke kun at udfylde alle de nødvendige parametre til korrekt søgemaskineoptimering af dit projekt, men også tillade / afvise indeksering af bestemte websidesider. Dette er afgørende for projekter, der stadig er under opførelse.

Slående vs firkant: Hvilken der er bedre til websitet for små virksomheder

Slående vs firkant: Hvilken der er bedre til websitet for små virksomheder

Påfaldende fungerer temmelig godt til udvikling af små virksomheder. Webstedsbyggeren gør det muligt at redigere og styre forskellige forretningsprojekter med hensyn til dine krav til webdesign og specielle behov. På grund af platformens omfattende integrerede funktionalitet kan alle brugere starte forretningsprojekter, uploade / administrere / opdatere indhold, tilføje / ændre nye sektioner, forbinde domænenavne, tilpasse design osv..

Derudover er det muligt at integrere kontaktformularer, medieblokke, informationsbokse, sociale medieelementer og andet indhold, hvilket bidrager til bedre ydelse og udvikling af din lille virksomhedswebsted. Tilslutning af sociale mediekonti er også muligt her. Du kan gøre det ved at integrere et socialt feed-afsnit i projektet for yderligere at ændre det i overensstemmelse med dit webstedets udviklingsbehov.

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at kontrollere og analysere webstedsstatistikker for at kontrollere de parametre, der påvirker din projektydelse. Disse inkluderer antallet af besøgende på websitet, de største trafikkilder, placeringer, som brugerne kommer fra, ofte besøgte websider, de mest populære tjenester og produkter osv. Derudover kan brugerne forbinde SSL-certifikater til deres websteder for at sikre sig, at de er helt sikre til gennemsyn en yderligere forfremmelse.

Squarespace er et perfekt valg til professionel udvikling af små virksomhedswebsteder. Webstedsbyggeren leverer et bredt spektrum af værktøjer og funktioner, der gør det muligt for iværksættere at starte og effektivt promovere deres projekter (se reelle eksempler). Systemet leveres med flere widgets og tilføjelsesprogrammer, hvis integration især kan øge din virksomheds websteds ydelse. Derudover er det muligt at bruge e-mail-marketingværktøjer, sociale medieintegrationer og statistiksporingsmuligheder. Med Squarespace kan du oprette dit websteds logo, integrere Google Maps, online kalender og andre must-have forretningsværktøjer.

Webstedsbyggerens virkelige højdepunkt er dens Acuity Scheduling platform. Dette er online planlægningssystem for aftaler, som tjener et nyttigt værktøj for iværksættere, der er villige til at promovere deres projekter. Platformen gør det muligt at gennemføre salg og holde kontakten med kunderne, når det er nødvendigt.

Når du vælger mellem Slående og kvadratisk plads til din virksomheds webstedsudvikling, det giver bestemt mening at foretrække Squarespace. Webstedsbyggeren leveres med et bredt spektrum af værktøjer og funktioner, der er beregnet til oprettelse og styring af erhvervsprojekter, herunder flere integrerede widgets, Acuity Scheduling-platform, Google Maps og indbyggingsmulighed til kommenteringssystem, online kalender og mange flere.

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel – slående eller Wix?

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel - slående eller Wix?

Påfaldende kan ikke prale af en kraftfuld e-handelsmotor, men det gør det stadig muligt at starte og styre små online butikker. For at aktivere funktionen skal du oprindeligt aktivere de e-handelsafsnit, der er tilgængelige i instrumentbrættet på dit websted og derefter uploade produkter, du planlægger at tilbyde til salg der. For at give udstillingsvinduet det krævede design er du velkommen til at tilpasse og redigere produktkataloget samt designe det samlede webbutiks layout og stil. Her er det også muligt at indstille forsendelses- / betalingsparametre. Når du lancerer en webshop med Slående, skal du huske, at webstedsbyggeren ikke opkræver transaktionsgebyrer for salget foretaget med systemet. Det er også vigtigt at understrege, at antallet af produkter såvel som det udvalg af tjenester, du får adgang til, afhænger af det abonnement, du vil opgradere til.

Squarespace er et godt valg, når det kommer til e-handelswebsudvikling. Systemet er rettet mod oprettelse af små / mellemstore webbutikker, og det giver også en bred vifte af værktøjer / funktioner, der kræves for at starte og styre et værdig og fuldt udstyret e-handelswebsted. Den funktionalitet, du har brug for, når du bruger Squarespace, afhænger også af den type abonnement, du vil gå til. Webstedsbyggeren har en separat gruppe planer beregnet til e-handelsprojekter. Alle af dem gør det imidlertid muligt at forbinde et gratis SSL-certifikat til din webshop, integrere en indkøbskurv på en hvilken som helst side efter eget valg, oprette / ændre produktlister, tilføje billeder, tildele produktkategorier, justere SKU’er og betalingsmuligheder, implementere kundeloyalitetsmuligheder, integrere konti på sociale medier, integrere Google Maps og kommenteringsmulighed osv. Webbutiksejere kan også integrere online kalendere i deres projekter og forbinde SSL-certifikater til den forbedrede webshop / betalingssikkerhed. Hvis du planlægger at arbejde på din webshop med et team af medarbejdere, er det også muligt at tilføje flere bidragydere til den samme konto.

Hvis du har ret i at starte en webshop og ikke kan vælge mellem Strikingly og Squarespace, det giver mening at foretrække Squarespace. Webstedsbyggeren tilbyder et omfattende udvalg af e-handelsrelaterede funktioner, værktøjer, integrationer, produktstyring og statistiksporingsmuligheder. Dette er mere end nok til at oprette og administrere en funktionsladet online butik.

[rå]

Hvilken man skal vælge til blogging – slående eller firkantet?

Hvilken man skal vælge for blogging - slående eller firkantet?

Påfaldende giver mulighed for udvikling og yderligere styring af en ret flot blog. For at gøre dette, skal du tilføje det tilsvarende Blog-afsnit til den valgte webside og fortsætte med dets tilpasning. Ved at bruge webstedsbyggeren vil du være i stand til at tilføje og redigere ethvert antal blogindlæg, indsætte mediefiler i dem, tilføje billeder, sociale bogmærkeelementer, videoer, CTA-knapper og andre blogrelaterede elementer. Webstedsbyggeren leveres med en praktisk drag-and-drop-editor, som gør det muligt at starte og opdatere dit blogindhold, når det kræves. Du kan også aktivere sociale delings- / kommentarfunktioner, hvis det er nødvendigt.

Squarespace blogging-motor er ganske kraftfuld, og det gør det muligt at oprette / tilpasse en kvalitetsfyldt blog (se på rigtige blogs drevet af Squarespace). Dette er hvad du kan gøre for at give det det krævede design og funktionalitet: tilføj geolocation tags, aktiver trackbacks, RSS feed og kommentarer, brug iTunes tagging osv. Webstedsbyggeren gør det også muligt at importere en blog fra Tumblr eller WordPress. Hvis du har konti i sociale netværk, kan du integrere dem i din blog for at underrette dine læsere om de opdateringer, nyheder og andre vigtige oplysninger, du gerne vil have dem til at vide.

Således gør både Slående og Squarespace det muligt at starte og administrere funktionsbelastede blogs. Valget skal afhænge af den blogstørrelse og funktionalitet, du forventer at benytte. Hvis du sigter mod at oprette en fuldt udstyret blog, er det fornuftigt at vælge Squarespace som en mere funktionel og nichefokuseret platform.

Slående vs Squarespace: Generelt sammenligningskort

PåfaldendeSquarespace
Brugervenlighed:Slående er en brugervenlig webstedsbygger, der appellerer til newbies og webdesigneksperter. Systemet gør det muligt at starte / administrere forretningswebsteder, blogs, landingssider, porteføljer og endda små webbutikker.Squarespace er en simpel webstedsbygger med drag-and-drop-editoren. Systemet fungerer godt for brugere med forskellig webdesignbaggrund, hvilket gør det muligt at starte blogs, forretningsprojekter, webbutikker, landingssider osv..
Funktionalitet:Systemet er kendt for sine enkle designtilpasningsmuligheder, integrerede blogging- og eCommerce-platforme, sociale medieintegrationsmuligheder, marketing, SEO, sikkerhed og statistiksporingsværktøjer.Webstedsbyggeren leveres med en praktisk WYSIWYG-editor, indbyggede blogging- og eCommerce-motorer, Cover Page Builder, Logo Maker, sociale integrationer, avanceret marketing, SEO, statistiksporingsværktøjer samt Google Maps indlejringsfunktioner og kraftfuld Acuity Scheduling platform.
Design:Skabelonsamlingen af ​​systemet er ikke rig. Der er omkring 30 skabeloner her, men alle af dem er lydhøre, nichespecifikke, tilpasses og kvalitet.Squarespace-skabelonsamling er ikke helt rig, men designerne er lydhøre og kvalitet. De gør det muligt at starte forskellige typer projekter, som er professionelle og fuldt tilpassede.
eCommerce:Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at starte og administrere små onlinebutikker ved at oprette / opdatere produktgallerier, justere betalings- / forsendelsesmuligheder, indstille visningsparametre for visningsvinduer osv..Squarespace eCommerce-motor gør det muligt at starte og styre små og mellemstore webbutikker ved at indstille deres afgørende parametre.
Blogging:Med Slående kan du også tilføje en blogsektion til enhver side, du har brug for. Det er her du kan uploade nye indlæg, redigere de eksisterende, tilpasse layout og blogdesign generelt, integrere mediefiler osv.Med Squarespace kan du også oprette en kvalitetsblog. Det er op til dig at opdatere det med nye indlæg, når det er nødvendigt, samt tilpasse dets design baseret på dine projektindstillinger.
Lille virksomhed:Webstedsbyggeren kan bruges til at starte og styre små virksomhedsprojekter, integrere nye widgets og mediefiler, uploade nyt indhold, opsætte SEO / sikkerhedsparametre osv..Platformen er et godt valg til udvikling af små virksomheder på websteder. Det giver mulighed for at integrere flere forretnings widgets, mediefiler, Acuity Platform samt nyttige e-mail-marketing og statistiksporingsværktøjer.
Priser:Påfallende har et gratis abonnement og tre betalte planer. Deres omkostninger starter med $ 8 / mo.Squarespace har en 14-dages gratis prøveversion og flere prisplaner for standard- og e-handelswebsteder. Deres omkostninger starter med $ 12 / mo.
SEO:Med slående er det muligt at oprette dine SEO-parametre for at øge dens positioner i søgemaskinerne.Squarespace er en SEO-venlig webstedsbygger. Bortset fra at lade dig udfylde de vigtigste SEO-parametre for bedre projektfremme, giver det også mulighed for at skjule dit websted eller dets sider fra indeksering af søgemaskinerne.
Kunde support:Informativ vidensbase, praktisk før-publicerende checkliste, idéforum, 24/7 live chat24/7 Live Chat, FAQ-sektion, Ticketing System, E-mail support, Community Forum

Sammenligning Konklusion: Hvilken der er bedre?

Strikingly og Squarespace er begge fuldt udstyrede webstedsbyggere, der bugner af muligheder og værktøjer, der bruges til at starte og styre professionelle projekter. Hver af dem har imidlertid noget særligt at tilbyde sine brugere, hvilket afslører den faktiske implikation af systemerne.

Mens Slående hovedsageligt fungerer godt til opbygning af blogs, landingssider og små webshops, Squarespace fungerer som et fuldt udbygget indholdsstyringssystem. Det kan bruges effektivt til at starte og effektivt styre funktionsbelastede websteder for små virksomheder, online butikker og professionelle porteføljer. Webstedsbyggeren leverer et bredt spektrum af funktioner, tjenester og værktøjer, der er nødvendige for at oprette og promovere alle typer projekter. Dens high-end designtilpasningsmuligheder sammen med avancerede forretningsværktøjer sikrer kvalitetsresultat uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Disse funktioner gør platformen til et fantastisk valg for alle brugerkategorier, uanset deres baggrund i webdesign.

Slående vs Squarespace: Hvilken er bedre? 4.5

 • Fuldt udstyret webstedsbygger
 • Acuity planlægningsplatform
 • Prisbillig pris
 • Udfold – historiefortællingsværktøj

Besøg webstedet squarespace.com Slående vs Squarespace: Hvilken er bedre? 3,5

 • Out-of-the-box mobiloptimering
 • Blogging og e-handelsmotorer
 • Pre-publicering og SEO checklister
 • Moderat prispolitik

Besøg webstedet strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map