Slående vs Weebly

Slående vs Weebly


Påfaldende og Weebly er inkluderet på listen over de mest populære websitebygere og ikke forgæves. Disse systemer skiller sig ud fra mængden på grund af deres funktionalitet, fleksibilitet, designtilpasningsmuligheder, brugervenlighed og enkelhed.

Begge platforme er efterspurgt med millioner af brugere over hele kloden, da de bruges til at starte og styre forskellige typer projekter – fra standardlandingssider og op til online butikker.

Et hurtigt snapshot:

PåfaldendePåfaldende – er en multifacetteret DIY-webstedsbygger, der har fået en hær af fans på grund af dens brugervenlighed og orientering på forskellige brugerkategorier. Tjenesten fungerer godt for alle webdesignere uanset deres ekspertiseniveau og færdigheder. Systemet fungerer godt til udvikling af hjemmesider på én side og standard, der lader brugerne fokusere på specifikke forretnings / personlige mål. Påfaldende

WeeblyWeebly – er en skywebsite-builder, der oprindeligt blev lanceret til bloggingsformål, men har fået et stærkt e-handelsfokus efter sin erhvervelse af Square. Systemet gør det muligt at starte appellerende og funktionelle websteder uden en enkelt kodningslinje. Dens praktiske træk-og-slip-editor tillader oprettelse af fuldt udstyrede websteder uden en enkelt kodningslinje, selvom der er mulighed for avanceret kodedigering for brugere, der er kompetente i niche. weebly.com

I dag er vi glade for at dykke mere detaljeret om disse til verdensberømte webstedsbyggere. De har meget til fælles, og de deler det samme mål – at hjælpe begyndere med at oprette websteder på en kodefri måde. Deres tilgange til webdesignprocessen er dog stadig noget forskellig. Lad os finde ud af, hvad nøjagtigt platformene har at tilbyde, og hvilken af ​​dem der er frem for konkurrenten.

1. Brugervenlighed

 • Påfaldende. Webstedsbyggeren imponerer brugerne med sin enkelhed. Faktisk er dette et af systemets højdepunkter. Slående let at navigere og det kræver slet ingen teknologiske færdigheder og webdesignbaggrund. Systemet understøtter in-line redigering, der giver en komplet WYSIWYG webdesign og tilpasningsoplevelse.

  Brugervenlighed afsløres på alle stadier i webudviklingsprocessen – startende med tilmeldingsprocessen og frem til projektpublikationen. For at registrere dig i systemet skal du først oplyse dine login-oplysninger, det vil sige din e-mail, adgangskode og fornavn.

  Slående Editor

  Webstedsbyggeren leveres med intuitiv editor, som ikke kun forenkler processen med oprettelse og styring af websteder, men også gør den spændende og sjov for alle. Så snart du kommer til instrumentbrættet, tilbyder redigeringssystemet dig en hurtig rundvisning for at informere dig om nuancerne ved at arbejde med det.

  Alt i alt tager det omkring en time at oprette et websted med systemet. Påfaldende websteder består af sektioner, og det er op til dig at ændre en af ​​dem for at oprette dit eget projektlayout. Hvad der er vigtigt, behøver du ikke at være en webdesignekspert for at klare opgaven på egen hånd. Hvis du stadig besidder HTML / CSS-færdigheder, vil det være en bonus for dig, da du kan opgradere til Pro-planen for at foretage de nødvendige redigeringer i sidefoden / overskriften på dit websted.

 • Weebly. Systemet er temmelig forståeligt for alle. Det har flere funktioner og værktøjer at tilbyde sammenlignet med Slående, men det er også meget elegant og strømlinet. Den leveres med en detaljeret opstartguide, der afslører det grundlæggende ved at arbejde med tjenesten og forenkler webdesignprocessen generelt.

  Weeblys redaktør er også intuitiv, enkel, klar, godt designet og logisk struktureret. Dashboardet giver hurtig adgang til al den krævede information og de muligheder, du muligvis har brug for for at begynde at bygge websteder. Du står ikke over for nogen problemer, når du når frem til systemværktøjssættet, selvom du er en newbie. Uanset om du planlægger at integrere billedgallerier, kort, lysbilledshows, produktannoncer, medieafspillere eller andre funktioner, vil Weebly give dig et tip om, hvordan du gør det med maksimal komfort og lethed.

  Weebly webstededitor

  Vær dog opmærksom på, at redigereren af ​​webstedsbyggeren ikke har fortryd / gentag knapper, der gør det muligt at annullere de ændringer, du har foretaget. Det er således umuligt at gendanne den forrige webstedsversion. Du skal foretage webstedsredigeringer med omhu for ikke at redesigne det bagefter.

  Weebly leveres med et træk-og-slip-redigeringsprogram, der lader dig vælge og placere de vigtigste webstedselementer, som du har brug for. Det bruger også en “boks” -tilstand til korrekt organisering af webstedsindhold. I henhold til modellen falder alt webstedsindhold i tematiske containere, når det trækkes til websiden. Dette gør det nemt for dig at arrangere det på en side og endda overføre det tilgængelige indhold fra en skabelon til en anden, hvis der er et sådant behov. Dette er ret praktisk og praktisk for alle.

Slående vs Weebly. Begge platforme har praktiske dashboards, hvor du kan konfigurere større indstillinger på din konto og intuitive redaktører, der giver dig mulighed for at designe dit websted i et WYSIWYG-redigeringsmiljø. Fordelen ved Weebly er, at den understøtter træk-og-slip-funktion, mens med Slående nye elementer tilføjes siden ved at pege og klikke.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

 • Påfaldende. Lige efter grundlæggelsen var webstedsbyggeren hovedsageligt fokuseret på udvikling af hjemmesider med en side. Efterhånden som systemet gik udvidede systemsættet og funktionaliteten for at gøre det til den platform, der nu bruges til at starte og styre alle slags projekter.

  Kommer markant med blogging og e-handelsmotorer realiseret gennem muligheden for at integrere Simple Blog- og Simple Store-funktioner i dit projekt, hvis du agter at starte en blog eller en webshop. Hvis du beslutter at tilføje en blog til dit websted, vil du være i stand til at sende og opdatere artikler, linke til andre blogindlæg og sociale konti, aktivere brugerkommentaringsfunktion, indsætte mediefiler (videoer, billeder, CTA-knapper, citater, sociale bogmærkeelementer osv.).

  Slående butik

  Med hensyn til eCommerce-funktionalitet tillader webstedsbyggeren at tilføje en webshop til dit websted ved at aktivere og styre et tilsvarende afsnit. Dette er, hvordan du kan starte en webshop, uploade og tilpasse produkter, redigere webstedsstil, indstille betalings- og forsendelsesmuligheder mv. Betalingsmuligheder inkluderer Stripe og PayPal. Order Dashboard i builder giver dig mulighed for at spore din beholdning, ordrer og andre processer; det giver dig mulighed for at eksportere dine ordredata til en CSV-fil for nem bogføring.

  Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er dets integrerede App Market, hvor brugere kan finde forskellige plugins for at tilføje funktionalitet til deres websted. Der er forretnings, social, e-handel, dokumenter-relaterede og andre apps. Pro-brugere kan integrere enhver HTML / CSS / JavaScript direkte på deres websted.

  Systemet er også kendt på grund af dets mobilfokuserede design. Du kan skifte fra desktop til tablet eller mobilvisning på ethvert trin i webudviklingsprocessen for at se resultatet i handling.

  Når det kommer til markedsføringsmuligheder, har Strikingly meget at tilbyde også. Det leveres med avanceret e-mail-marketingværktøj, som kun er tilgængeligt for Pro-planbrugere og giver en mulighed for at integrere med MailChimp-systemet. Derudover er det muligt at føje brugerformularer og kontaktsider til specielle webstedsfelter. Dette giver brugerne mulighed for at komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt.

 • Weebly. At være en af ​​de ældste bygherrer (grundlagt i 2006), Weebly har et imponerende featuresæt. Udover avanceret blogging og e-handel, der inkluderer mobil handel, understøtter bygherren medlemskab og flere bidragydere. Med Weebly kan du oprette websteder på flere sider. Det er en alsidig webstedsbygger, der hovedsageligt bruges til at oprette blogs, porteføljer, online butikker og forretningswebsteder.

  Skønt Weebly er blevet bygget med blogging-formål i tankerne, har det nu et stærkt e-handelsfokus, der gør det muligt at skabe fuldt udstyrede online butikker, der adskiller sig i funktionalitet og nichespecialisering. Systemet er fyldt med forretningsspecifikke funktioner, der hjælper med at øge din webbutiks ydelse. Systemet leveres med en integreret indkøbskurv, indlæsnings- og administrationsindstillinger for produkter, praktisk søgefilterindstilling, flere indstillinger for eksklusive tilbud, fysiske / digitale produkter, håndlavede varer, ekstra tjenester osv..

  Weebly e-handel

  Bortset fra eCommerce-funktionen gør Weebly det også muligt at starte og administrere en blog ved hjælp af den praktiske træk-og-slip-editor. Faktisk tager det hele blogoprettelsesprocessen ikke længere end et par minutter, mens processen med dens styring afhænger af webstedets størrelse og kompleksitet. Således kan du tilføje og opdatere blogindlæg, planlægge tidspunktet for deres offentliggørelse, vælge muligheder for deling af sociale medier, aktivere kommenteringssystemer, udfylde metatags til forskellige indlæg, tilføje sidefødder og overskrifter osv. Der er også en samling gratis blogskabeloner du kan gennemse for at vælge den, der matcher din blogspecialisering.

  Weebly-marketingværktøjer er også værd at være opmærksomme. Webstedsbyggeren giver således adgang til det avancerede Promote-værktøj, som kommer med et sæt foruddesignede skabeloner til forskellige typer e-mails, statistiksporingsværktøjer, e-mail-træk-og-slip-builder, teknisk supportværktøjer og mere.

  Webstedsbyggeren skiller sig også ud fra mængden på grund af dens videohostingsmuligheder, avanceret Image Editor, formbygger, omfattende App Center med flere gratis og betalte widgets og tilføjelser, der kun kan integreres og aktiveres med et enkelt klik.

Slående vs Weebly. Alt i alt er Weebly en klar vinder her. Selv om Slående gør et godt indtryk og tilbyder et væld af gode funktioner til at få de fleste typer websteder. Men stadig kan det ikke konkurrere med Weebly, der giver mulighed for dybere tilpasning og kraftfuld e-handelsintegration. Begge webstedsbyggere tilbyder gratis mobilapps, der giver brugerne mulighed for at administrere deres websteder på farten.

3. Design

Sammenligning af diagram

PåfaldendeWeebly
Antal temaer:2955
Tilpassede temaer:&# X2714; JA&# X2714; JA
Temaomkostninger:GratisGratis
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
Temaændring:✘ NEJ&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ&# X2714; JA
 • Påfaldende. Webstedsbyggeren har en samling af moderne og rene lydhør skabeloner. De kan tilpasses 100%, og du kan i øjeblikket vælge mellem 29 temaer, der leveres med klargjort indhold. Du kan lade det være som det er eller erstatte med din egen info. Designerne er nemt opdelt i kategorier baseret på de emner, de henviser til. Disse inkluderer forretning, personlig, opstart, portefølje, butik og blog. Pro-brugere kan tilføje funktioner til kun mobiltelefon (klik-til-opkald, klik-til-tekst osv.).

  Et af de ubestridelige højdepunkter i webstedsbyggeren er skabelonskifteværktøjet, som gør det muligt at udforske og teste alle de temaer, du er interesseret i uden nogen begrænsninger og indholdstab. Faktisk kan du skifte mellem designene så mange gange, som du har brug for, indtil du finder det, der bedst kommer til dit websteds specialisering. En anden stor fordel er tilgængeligheden af ​​muligheden Preview, der giver dig mulighed for at se, hvordan dit projekt ser ud efter publikationen. Hvis der er noget, der kræver redigering, kan du gøre det, før du gør dit websted tilgængeligt på nettet.

  Slående skabeloner

  Selvom Påfaldende ikke kræver brug af kodningsfærdigheder, kan du stadig tilføje en brugerdefineret HTML-kode til din webside sidefod eller sidehoved, hvis du ved, hvordan du gør det. Denne funktion er imidlertid kun tilgængelig for Pro Plan-brugere. Den oprindelige CSS-kode på sin side kan slet ikke redigeres. Således giver slående ikke meget plads til designtilpasning, men det giver alligevel mulighed for at give dit websted personlig look.

 • Weebly. Skabelonsamlingen af ​​webstedsbyggeren er meget mere omfattende sammenlignet med Slående. Desuden opdaterer udviklerne af tjenesten regelmæssigt. Fra i dag møder det over 55 designs, som som standard er responsive og kan redigeres med hensyn til dine behov.

  Der er tre valgmuligheder for skabelonvalg, du kan vælge imellem. Den første er at vælge et færdigt tema. Den anden er at vælge et design udviklet af en af ​​tredjepartseksperterne. Finalen (og den mest populære) er at vælge og derefter tilpasse et af de design, der er inkluderet i systemets samling. Denne løsning giver mulighed for at oprette de mest personaliserede temaer, da webstedsbyggeren leveres med både WYSIWYG og HTML / CSS redigeringsmuligheder.

  Weebly Blog Post Editor

  Den gode nyhed er, at Weebly-temaer kan skiftes, og du kan skifte til et andet design i nødvendigt tilfælde uden at være bange for at miste tidligere indsendt indhold.

Slående vs Weebly. Mens markante indstillinger for tilpasning af skabeloner er noget begrænsede, giver Weebly mulighed for kreativ frihed og flere designredigeringsmuligheder. Weebly-skabelonsamling er også mere omfattende, og der er en mulighed, der giver mulighed for kodedigering for at give projektet personlig design. Dette er hvad der gør Weebly til en vinder med hensyn til designtilpasning.

4. Kundesupport

 • Påfaldende. Påfallende har en omfattende videnbase med startvideo-tutorials og systemrelateret info. Der er også nok prompter i selve kontrolpanelet. Platformen tilbyder desuden en praktisk tjekliste forudgivet, som giver dig mulighed for at gennemgå trinene til must have for at starte og udgive et færdigt projekt. Denne funktion er især nyttig for førstegangssystemabonnenter.

  Påfallende har en avanceret fællesskabssektion, som inkluderer idéforum, blog og bydelen Talk om byerne, der hjælper dig med at få mest muligt ud af systemudforskningsmulighederne. Endelig har hver bruger en mulighed for at komme i kontakt med supportteamet via e-mail eller live chat tilgængeligt døgnet rundt.

 • Weebly. Weebly har et enormt Hjælp-center med mange videolektioner, artikler, livechat og telefonstøtte. Du kan også indsende en anmodning via e-mail. Når du når kontrolpanelet, vil du blive imponeret over at se flere prompter og pop-ups, der forenkler processen med systemudforskning.

Slående vs Weebly. Begge webstedsbyggere tilbyder avancerede muligheder for kundesupport, der gør det muligt at starte, styre og promovere projekter, der er bygget sammen med dem. Uanset hvilke problemer du støder på, mens du arbejder med platforme, vil du være i stand til at vælge mellem flere supportløsninger for at finde svar på dine spørgsmål.

5. Prispolitik

 • Påfaldende. Slående er en freemium-webtjeneste. Du kan offentliggøre så mange sider med gratis funktioner, som du ønsker. Til avanceret tilpasning er der tre betalte pakker, nemlig Limited, Pro og VIP-planer. Systemet giver mulighed for at teste hvert af disse abonnementer gratis under 14-dages prøveperiode for at kontrollere, om deres funktioner opfylder dine behov og webdesignkrav eller ej. Omkostningerne til planerne udgør tilsvarende $ 12 / mo, $ 20 / mo og $ 48 / mo tilsvarende.

  Slående priser

  For øvrig kan du betale for hele året eller for 2, 5 og 10 år for at bruge tjenesten på én gang. Jo mere omfattende varigheden er, jo flere penge kan du spare på lang sigt. Derudover vil du blive tilbudt at købe et domænenavn for 24,95 pr. År eller det med den brugerdefinerede e-mail. Sidstnævnte koster dig $ 25 / år.

 • Weebly. Webstedsbyggeren tillader at vælge mellem to typer abonnementer – til standardwebsteder og til online butikker. I tilfælde af at du har til hensigt at starte et almindeligt projekt, vil du have mulighed for at vælge mellem Gratis, Connect, Starter, Pro og Business-abonnementer. Deres omkostninger udgør $ 0, $ 4, $ 8, $ 12 og $ 25 pr. Måned tilsvarende tildelt, at du foretager en engangsbetaling. Ønsker du at starte og administrere en fuldt udstyret webshop? Så har du en mulighed for at vælge en avanceret ydelsesplan, der er specielt orienteret efter detailhandlernes behov og lader dig oprette en storstilet webshop. Prisen for abonnementet udgør $ 38 / mo.

  Fugtigt prissætning

PåfaldendeWeebly
Prisindstillinger:&# 10004; Begrænset ($ 12 / mo);
&# 10004; Pro ($ 20 / mo);
VIP ($ 48 / mo);
&# 10004; Forbinde ($ 4 / mo);
&# 10004; Forret ($ 8 / mo);
&# 10004; Pro ($ 12 / mo);
&# 10004; Forretning ($ 25 / mo);
&# 10004; Ydeevne ($ 38 / mo).
Funktioner:&# 10004; Ubegrænset båndbredde;
&# 10004; Integrer HTML-kode;
&# 10004; Ubegrænset gratis websteder;
&# 10004; e-handelsløsning.
&# 10004; SSL-sikkerhed;
&# 10004; Indbygget indkøbsvogn;
&# 10004; SEO værktøjer;
&# 10004; Live support;
&# 10004; Responsive temaer.

Slående vs Weebly. Weeblys tilbud ser mere attraktive ud, og der er mere valgfrihed her. Webstedsbyggeren gør det muligt at vælge planer for standard- og e-handelswebsteder. Der er fem betalte abonnementer at overveje, og hver af dem leveres med værdige vilkår. En markant prispolitik er også moderat, men den har mindre abonnement i forhold til dens konkurrent.

Bundlinie

Slående og Weebly er de websitebygere, der holder højt på listen over de bedste webbygningsværktøjer. Begge af dem er funktionsladede, og begge kan bruges til at starte og derefter effektivt styre kvalitetsprojekter.

PåfaldendePåfaldende – er en webstedsbygger, der er kendt for sin brugervenlighed, intuitive karakter, responsive website design tilgang og overkommelige priser. Systemet kan bruges til at starte personlige og forretningsmæssige projekter, og det er også et godt valg for begyndere og webdesign fagfolk. Påfaldende

WeeblyWeebly – er en anerkendt DIY-webstedsbygger, som er enkel at udforske og bruge, men alligevel tilbyder det et markant sæt funktioner, der er nødvendige for at starte og styre et kvalitetsprojekt. Webstedsbyggeren leveres med en samling lydhør, tilpassbare skabeloner, kraftfuld e-handelsmotor og moderat prisplaner for at imødekomme alsidige behov. weebly.com

Så hvilken service kan betragtes som et bedre valg? Efter alle testene er vi kommet til følgende konklusion: Hvert system har noget specielt at tilbyde brugerne. Selvom Slående fungerer bedre for begyndere på grund af dets begrænsede indstillinger for designtilpasning, er Weebly en fantastisk løsning til alle brugerkategorier. Webstedsbyggeren er funktionsladet, brugervenlig og fleksibel, hvilket gør det til en mere foretrukken løsning i det lange løb.

Slående vs Weebly: Sammenligningstabel

PåfaldendeWeebly
1. lethed8 af 109 af 10
2. Funktioner8 af 109 af 10
3. Design8 af 109 af 10
4. Support9 af 1010 af 10
5. Prissætning9 af 1010 af 10
Samlet set:8.4 af 109.4 af 10
Prøv det nu Prøv det nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map