Slående vs Wix: Hvilken er bedre?

Slående vs Wix


Slående og Wix er webstedsbyggere, der begynder med at designe alle typer websteder enkle projekter på én side og op til porteføljer eller webbutikker. Begge systemer har forskellige karakteristiske sæt og designtilpasningsmuligheder, der er nødvendige for at dække en bred vifte af brugernes behov. Imidlertid leverer hver af dem personlig funktionalitet, der svarer til kravene til nybegynderne og webdesignprofæer.

Wix og Strikingly leveres med alsidige funktioner, prisindstillinger og designtilpasningsværktøjer, der er nødvendige for at lancere kvalitetswebsteder. Webstedsbyggerne er intuitive og fleksible, men der er stadig afgørende sondringer, der adskiller dem fra hinanden. For at kunne vælge det rigtige værktøj er det et must at gennemgå hvert system i detaljer. Det er den helt sikkert måde at definere, hvilken af ​​dem der passer mest til dine behov og krav.

Sammenligningstabel for webstedsbyggere

PåfaldendeWix
Vores score:
Grundlagt:20122006
Internet side:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Bedst til:Forretningswebsteder, små webbutikker, porteføljer, blogsVirksomhedsprojekter, promo-websteder, blogs, destinationssider, små / mellemstore webbutikker
lethed:LetMeget let
Skabeloner:Begrænset valg af gratis lydhør designHundreder af gratis, mobiloptimeret, branchespecifikt design
Teknisk support:Kraftig vidensbase, Pre-Publicer Checkliste, Ideforum, 24/7 Live ChatOmfattende vidensbase, billetsystem, VIP support
Blogging:Indbygget blogging-motorIntegreret blogging platform
SEO muligheder:Omfattende SEO mulighederKraftfulde og alsidige SEO-funktioner
Priser:Gratis til $ 49 / moGratis til $ 49 / mo
Mere info:Slående anmeldelse →Wix Review →

Strikingly og Wix gør det muligt at starte kvalitetswebsteder, men de fleste brugere står stadig over for flere spørgsmål og problemer, når det kommer til valget af en værdig platform. Hvilken service har mere at tilbyde? Hvilken af ​​dem kan dække en bredere række behov for webdesign for at sikre det bedste resultat? For at finde ud af svar på disse og andre spørgsmål er det fornuftigt at gennemgå og analysere hvert system i detaljer. Det er hvad vi skal gøre med det samme.

Slående vs Wix: Generelt overblik

Slående vs Wix: Generelt overblik

Påfaldende er en moderne DIY-webstedsbygger, der har vundet enorm popularitet på grund af dens fleksibilitet og funktionalitet. Systemet imødekommer alle brugerkategoriers behov, og det fortjener en værdifuld evaluering på grund af dens intuitive karakter, bekvemmelighed og brugervenlighed. Du behøver ikke at have kodningsfærdigheder eller baggrund af webdesign at starte webprojekter af høj kvalitet med Slående – bare følg de anbefalinger, tip og retningslinjer, som systemet genererer som standard for at give et værdigt resultat.

Dens interface er intuitiv og kodefri – ligesom selve systemet. Dette er en reel fordel for begyndere, der aldrig før har haft nogen webdesignoplevelse før, som endnu ønsker at starte professionelle fuldfunktionsprojekter. På samme tid tillader markant indsættelse af HTML / CSS-koder i webstedets sidefod eller sidehoved.

Slående vs Wix: Hvilken er bedre?

Slående sikrer let og hurtig registreringsproces, som kun kan udføres med et par klik. Du forventes bare at give dine loginoplysninger og vælge den mest passende skabelon til at begynde at arbejde med systemet. På grund af den praktiske og forståelige WYSIWYG webdesignoplevelse og in-line redigering af indhold understøttet af platformen, viser processen med webstedsudvikling at være engagerende, sjov, intuitiv, hurtig og enkel.

For så vidt webstedsbyggeren hovedsageligt er orienteret om newbies ‘behov og færdigheder, overholder dens designtilpasningsmetode fuldstændigt deres krav. Dette er hvad der gør systemet til et værdigt valg for denne brugerkategori. Det tager omkring en time eller to at afslutte et projekt med Slående, selvom dette er din første webdesignoplevelse nogensinde.

Wix har udmærket sig som verdensberømt alt-i-en-webstedsbygger, som leverer et kraftfuldt funktionssæt, integrerede blogging- og eCommerce-motorer, flere redigeringsmuligheder for websteder og high end designtilpasningsværktøjer. Dette er kun nogle af de funktioner, der har gjort webstedsbyggeren til en leder af det moderne webdesignmarked, der ikke ser ud til at have nogen seriøse konkurrenter. Systemets funktionssæt er mere end nok til at lade første-timere og dygtige webudviklere starte og styre mobil-klar avancerede web-projekter, der adskiller sig i specialisering, kompleksitetsniveau, størrelse og mål.

Wix redaktør

Lanceret i 2006 er Wix nu blevet den øverste webstedsbygger med hovedkvarter over hele verden (Canada, USA, Israel, Tyskland, Irland, Litauen, Indien, Brasilien, Ukraine osv.). Du kan Brug platformen til at oprette fuldt udstyrede websteder, selvom du slet ikke har nogen kodningsfærdigheder eller webdesignbaggrund. Med Wix er det muligt at starte forretningswebsteder, blogs, forretningsprojekter, destinationssider samt små til mellemstore online butikker. Systemet tilbyder freemium-modellen, som tillader at teste dens funktionalitet på en gratis plan, men alligevel gør det muligt at opgradere til et af de betalte abonnementer, når det er nødvendigt.

Webstedsbyggeren er kendt for sit omfattende udvalg af mobilklar-design, der kan tilpasses 100% og kan tilpasses med hensyn til dine behov i den praktiske træk-og-slip-editor til systemet. Der er også et omfattende udvalg af avancerede designtilpasningsværktøjer, effektive systemintegrationer og andre elementer, der bidrager til let og problemfri webstedets udviklingsproces.

Wix er et godt valg for alle brugere, der mangler kompetencer inden for webdesign og alligevel ønsker at udtrykke deres kreative ideer til at starte professionelle websteder. Systemet fungerer godt for modeller, kunstnere, annoncer, musikere såvel som for iværksættere, der er villige til at etablere online tilstedeværelse for deres virksomheder.

Således er Strikingly og Wix virkelig værd at være opmærksom på brugerne som kvalitet og funktionelle webstedsbyggere. Når du kommer tættere på deres fleksibilitet og funktionssæt, vil du opdage, at Wix hersker over sin konkurrent på grund af det enkle instrumentbræt, det intuitive kontrolpanel, der bugner af funktioner, værktøjer og elementer, der er inden for rækkevidde her for alle.

Slående vs Wix: Hvilken er lettere at bruge?

Slående vs Wix: Hvilken er lettere at bruge?

Påfaldende er en multifacetteret webstedsbygger, der fungerer godt til udvikling af forskellige typer projekter. Disse inkluderer hovedsageligt websteder på én side, forretningsprojekter, landingssider, blogs og porteføljer. Det er også muligt at starte en lille webshop om nødvendigt, da systemet leveres med eCommerce-motoren realiseret gennem integrationen af ​​Simple Store-widget. For at administrere og promovere en webshop med systemet, vil du være i stand til at oprette og opdatere produktgallerier, tilpasse og redigere webshopsider, justere forsendelses- / betalingsindstillinger, eksportere / importere produkter fra CSV-filer, administrere klientordrer og udføre flere webbutikrelaterede opgaver.

Slående e-handel

Bortset fra eCommerce-webstedsudvikling giver Strikingly mulighed for at starte og ændre fuldt udstyrede blogs. Hvad du kan gøre her er at tilføje og opdatere indlæg, linke til de eksisterende indlæg og sociale netværk, integrere mediefiler (såsom billeder, videoer, lydbånd, grafik, CTA-knapper osv.), Tilføje kommentarer og mere. Webstedsbyggeren har også markeret sig på grund af det integrerede App Market, der ligner det, der tilbydes af Wix. Dette er den bedste destination for webdesignere, der leder efter widgets og plugins, der vil bidrage til deres projektydelse. De mest populære integrerede Strikingly-widgets inkluderer Business, e-handel, Social, Dokumentrelateret osv. Derudover tilbydes Pro Plan-abonnenter en mulighed for at integrere nogle af de populære webstedskoder for at få mest muligt ud af deres projekteres funktionalitet og design.

Et andet højdepunkt i systemet er tilgængeligheden af ​​marketingfunktioner, det tilbyder. Webstedsbyggeren giver således en mulighed der giver mulighed for at bruge et kraftfuldt e-mail-marketingværktøj, som giver dig mulighed for effektivt at integrere med MailChimp. Denne funktion er imidlertid i øjeblikket kun tilgængelig for Pro Plan-abonnenter.

Når det gælder brugervenligheden, viser det sig slående at være et af de enkleste systemer, der gør det muligt at håndtere alle trin i webdesignprocessen uden besvær og kodningsbevidsthed overhovedet. Enkelheden afsløres på alle stadier i webstedets udviklingsproces, startende med tilmeldingsprocessen og frem til den endelige projektpublikation. Sammen med den intuitive designeditor giver Strikingly adgang til den avancerede HTML / CSS-editor, som lader Pro Plan-abonnenter foretage redigering af header / sidefod.

Andre bemærkelsesværdige fordele ved webstedsbyggeren inkluderer integrationsmuligheder på sociale medier, integrerede webstedsanalyser og marketingværktøjer / funktioner, SSL-certifikatforbindelsesmulighed, mobiloptimering, registrering af domænenavne og overførselsmuligheder.

Wix skiller sig ud fra mængden på grund af dets avancerede funktionssæt, der giver mulighed for problemfri, praktisk og enkel webstedsudvikling. Platformen leveres med en intuitiv drag-and-drop-editor, klar grænseflade og et rigt udvalg af designtilpasningsværktøjer, du kan bruge til at starte næsten enhver type projekt, hvad enten det er et forretningswebsted, en blog, en webshop, en portefølje eller en destinationsside.

Et af de særlige træk ved webstedsbyggeren er dets omfattende redigeringsmuligheder for design. Systemet gør det således muligt for begyndere at arbejde med det integrerede Wix ADI værktøj. Det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af kunstige intelligensfunktioner til starte et kvalitetsprojekt næsten fra bunden. Hvad du har brug for er bare at besvare de spørgsmål, systemet genererer for at lade det designe et websted til dig i den automatiserede tilstand. Hvis du stadig ønsker at tilpasse projektet fuldt ud og besidde programmeringskendskab til at gøre det, kan du få adgang til integreret Standard Wix editor at udføre opgaven på egen hånd.

Wix ADI

På samme måde som sin konkurrent giver Wix mulighed for at vælge og integrere applikationer og widgets fra App Market. Der er omkring 300 betalte og gratis apps her, og alle tilføjelser vil være et perfekt bidrag til ethvert projekt, du arbejder på. Wix gør det desuden muligt at oprette webapplikationer uden krævet programmering. Dette er muligt på grund af anvendelsen af ​​avanceret Corvid af Wix værktøj – web-app-builder, der gør næsten alt jobbet for dig.

Wix app-marked

Endelig leverer Wix kvalitet af e-handel og blogging. Systemet giver dig mulighed for at indstille og administrere blogs og små til mellemliggende online butikker. Hvis du imidlertid agter at udvikle et hypermarked, vil Wix ikke være den bedste løsning til det. Overvej alle disse nuancer, mens du beslutter, hvilken projekttype du ønsker at oprette.

Platformen indebærer ikke bevidsthed om kodning af det grundlæggende for at designe projekter med den. Hvis der er noget, du ikke forstår, eller hvis du har brug for professionel assistance, kan du kontakte kundesupportteamet for tjenesten. Det består af den omfattende Knowledge Base, VIP supportmuligheder, billetsystem og andre nyttige løsninger.

Når det håndterer brugervenlighed og bekvemmelighedsaspekt, både Slående og Wix har meget at tilbyde deres abonnenter. Wix er imidlertid den ubestridelige vinder i denne sammenligningsdel og den bedste mulighed at gå efter. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets integrerede blogging og eCommerce platforme, avanceret Wix ADI værktøj drevet af kunstig intelligens, omfattende App Market, Wix Code værktøj og overflod af designtilpasningsmuligheder, der er nødvendige for at starte et professionelt responsivt websted fra bunden.

Slående vs Wix: Design og fleksibilitet

Slående vs Wix: Design og fleksibilitet

Slående kan ikke prale af en omfattende samling af skabeloner. I øjeblikket omfatter dets katalog omkring 30 design, der har en god kvalitet. Alle design er dog tilpasselige og lydhøre, hvilket gør dem nemt at tilpasse sig til alle mobile og desktop enheder. Systemet giver mulighed for at skifte mellem temaerne, hvilket betyder, at du kan vælge et andet design midtvejs gennem oprettelsen af ​​webstedet. Det, der er vigtigt, mister ikke tidligere indsendt indhold, hvilket sparer din indsats og tid.

Webstedsbyggeren leveres med en praktisk preview-funktion, der giver dig mulighed for at se, hvordan dit projekt ser ud på mobile og desktop-enheder. Alle temaer er grundigt opdelt i kategorier baseret på de nicher, de tilhører. Dette hjælper med at reducere brugernes søgningstid og bidrager til systemets bekvemmelighed. Pro Plan-brugere har desuden adgang til funktioner, der kun har mobil, som kan tilføje funktionalitet til deres websteder.

Slående skabelon

En af de mest imponerende nuancer, der markant adskiller sig fra andre webstedsbyggere, er den avancerede Template Switcher, som tillader tekst og udforskning af de designs, du måske er interesseret i. Bare aktiver funktionen Preview og se, hvordan dit websted vil se ud, inden det offentliggøres. Hvis du er en kode-opmærksom bruger, gør Strikingly det muligt for dig at indsætte koder til sidefoden / overskriften på dit websted for at give det et mere personlig look. Systemet tillader dog ikke større frihed til designtilpasning.

I modsætning til slående har Wix en markant udbredelse med hensyn til designtilpasning og fleksibilitet. Webstedsbyggeren præsenterer i øjeblikket omkring 550 professionelle skabeloner, som også kan tilpasses efter dine behov. De er som standard klar til mobil, og de er opdelt i kategorier baseret på nicher, de henviser til. Derudover er det muligt at vælge mellem populære og nye skabeloner, der også er udpeget i separate kategorier. For de systemabonnenter, der ikke kan finde et passende design blandt dem, der tilbydes af platformen, er der en mulighed for at vælge en blank skabelon og designe et helt personlig websted fra bunden (se ægte Wix-webstedeksempler).

Wix-skabeloner

Den eneste ulempe, vi allerede har nævnt, er det faktum, at systemet ikke giver dig mulighed for at ændre skabeloner under processen med projekttilpasning. Så tag dig tid til at tage et smart valg. Heldigvis har systemet en forhåndsvisningsmulighed, så du kan se, hvilket tema nøjagtigt du vil vælge.

Bortset fra standardindstillinger for designredigering tillader Wix arbejder på den mobile version af dit projekt. Vær opmærksom på, at alle de ændringer, du foretager i den mobile version, ikke vises i skrivebordstilstand. Dog vil de ændringer, du foretager i desktopwebsite-versionen, afspejles i mobiltilstanden. Dette er meget praktisk og praktisk for førstegangsholdere og fagfolk.

Når vi taler om designvalg og tilpasning, er der endda ingen mening i at sammenligne Strikingly og Wix. Wix er en markant leder inden for denne del af sammenligningen. Det overvinder sin konkurrent i kvaliteten og mængden af ​​de tilbudte skabeloner, mængden af ​​designtilpasningsværktøjer, frihed til skabelonredigering og andre designrelaterede parametre.

Slående vs Wix: Sammenligning af generelle priser

Slående vs Wix: Sammenligning af generelle priser

En markant prispolitik er ganske overkommelig for alle. Webstedsbyggeren har en gratis plan, som gør det muligt at teste dens funktionalitet i en ubegrænset periode. For de brugere, der beslutter at bruge de avancerede funktioner i tjenesten, er der en mulighed for at opgradere til en af ​​dens betalte abonnementer. Der er tre planer at vælge imellem:

Slående priser

 • Begrænset ($ 8 / mo faktureres årligt) – brugerdefineret domænenavn, 2 begrænsede websteder, ubegrænset gratis websteder, 50 GB månedlig båndbredde, 1 GB disklagringsplads per sted, gratis domæne, 24/7 support, enkel webshop (5 produkter pr. Site);
 • Pro ($ 16 / mo faktureres årligt) – brugerdefineret domænenavn, 3 pro-websteder, ubegrænset gratis websteder, ubegrænset båndbredde, 3 GB lagerplads pr. Websted, enkel butik (300 produkter pr. Sted), Slående App Store-adgang, HTML / CSS / JavaScript-indlejring, fravær af systemannoncebanner, adgangskodebeskyttelse, upload af brugerdefineret font;
 • VIP ($ 49 / mo faktureres årligt) – 10 GB lagerplads pr. Site, enkel butik (500 produkter pr. Site), prioriteret kundeservice, nyhedsbreve (2000 kontakter pr. Måned), kontoadministration, engelsk telefonsupport.

Uanset hvilken plan du er interesseret i, kan du teste den uden omkostninger i løbet af den 14-dages prøveperiode. Påfaldende introducerer også rabatter, der gør det muligt at spare stort, hvis du beslutter dig for at vælge 2, 5 eller 10-årig plan og foretage en engangsbetaling. Jo længere tidsintervallet for abonnementet er, jo større vil økonomien vise sig at være. Med Slående kan du få et domænenavn for $ 24,95 / år, og hvis du har brug for en e-mail knyttet til det, udgør omkostningerne $ 25 / år.

Wix tilbyder en mere omfattende og rimelig prispolitik sammenlignet med Slående. Det har også en gratis plan, der aldrig udløber og giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal websteder med det. Hvad angår de betalte abonnementer, Wix har flere planer tilbydes som en del af standard- og forretnings- / e-handelsplaner. Se med det samme deres vilkår og service:

Standard Wix-planer

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis hosting, fravær af systemannoncebannere, gratis domænenavneforbindelse;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – 10 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – integreret Google Analytics og statistikindsamlingsværktøjer, 2 timers videolagringsplads;
 • VIP ($ 39 / mo) – professionelt logo, første prioriteret support osv.

Forretnings / e-handelsplaner

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – accept af online betalinger;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – forretningsudviklingsværktøjer, integreret e-handelsplatform, specielle apps til iværksættere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrænset båndbredde, ubegrænset videoopbevaringsplads, komplet Wix Suite;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde værktøjer.

Webstedsbyggeren er også kendt for sine generøse specialtilbud. Det har særlige rabatter og bonusser (som f.eks gratis domænenavn) leveres regelmæssigt for at øge kundeloyaliteten og til at opfordre nye brugere til at deltage i systemet. For øvrigt har Wix muligheden for pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at få tilbage de penge, du har investeret i planen. Du kan bruge indstillingen i løbet af 14 dage siden købsøyeblikket.

Hvad angår prispolitikken, er Strikingly og Wix begge moderat pris. Når du sammenligner systemerne, vil du dog opdage, at Wix stadig har vindende positioner. Selvom udgifterne til planer, der tilbydes af begge webstedsbyggerne, er næsten lige, er Wix-editorens muligheder meget mere omfattende sammenlignet med dem, der leveres af Strikingly. Dette er ikke at nævne hundreder af gratis applikationer, platformen leveres med, for at øge hjemmesidens ydelse.

Slående vs Wix: Hvilken der er bedst til SEO?

Slående vs Wix: Hvilken af ​​dem er bedst til SEO?

Påfaldende giver dig mulighed for at udfylde særlige SEO-parametre for dit projekt for at sikre dets høje placering i søgemaskinerne. Således kan du udfylde metatags for separate webstedssider såvel som for hele websitet. Disse inkluderer titler, beskrivelser og nøgleord. Det er også muligt at vælge og indstille din webstedskategori, vælge og indstille favorit, social delingsbillede til dit projekt osv. Hvad er vigtigt og praktisk, webstedsbyggeren giver den detaljerede SEO-checkliste, der giver nyttige tip om de vigtigste SEO-parametre, der kræver forbedring at øge Googles webstedsrangering.

Slående SEO

For at få adgang til markante SEO-parametre skal du nå indstillingsafsnittet, der er tilgængeligt på instrumentbrættet. Det er her du desuden kommer på tværs af avancerede værktøjer, der hjælper med at øge dit websteds synlighed. For at gøre det kan du tilføje nøgleord til tekstoverskrifterne, aktivere Google Site-verificeringsfunktion, tildele Image Alt-tags og udføre andre trin, der er et must-have for effektiv SEO-promovering.

Wix er en SEO-venlig webstedsbygger, som gør det muligt at oprette projekter, der er godt optimeret til søgemaskinerne og er derfor bedre indekseret til at have højere positioner. Dette opnås på grund af brugen af ​​det avancerede SEO Wiz-værktøj, som gør det muligt at opsætte, redigere og ændre vigtige SEO-parametre. Nyttige trin-for-trin-retningslinjer og tip hjælper dig med at skære ned på den mængde tid, du investerer i dit websteds SEO-promovering, og holder processen under kontrol.

Sammen med SEO Wiz-værktøjet kan du vælge og integrere specielle widgets og tilføjelser, der er tilgængelige i App Market. De gør det muligt at spore dine webstedsstatistikker og bidrager således til bedre projektfremme. Disse inkluderer callback-ordreknapper, e-mail-distribution og sociale netværksværktøjer, online-konsulent, pop-up-vinduer og marketingværktøjer. Wix tillader også opsætning af websides SEO-parametre (metatags til websider, overskrifttags, billed-alt-tags, omdirigeringsværktøjer, ankerlink, Google Analytics, webstedsverifikation osv.) I den manuelle tilstand.

Både slående og Wix sikrer dejlig SEO optimering af websteder oprettet med dem. Wix leveres dog med det avancerede SEO Wiz-værktøj såvel som specielle integrerede widgets / add-ons. De forenkler processen med webstedsfremme og hjælper med at kontrollere / opsætte de must-have SEO-parametre til tiden.

Slående vs Wix: Hvilken der er bedre til websteder med mindre virksomheder

Slående vs Wix: Hvilken der er bedre til websteder med mindre virksomheder

Påfaldende er et ret godt valg, når det kommer til udvikling af forretningswebsteder. Systemet tillader styring og redigering af forskellige typer forretningsprojekter. Webstedsbyggeren har et omfattende integreret funktionssæt, der tillader upload af indhold, forbindelse af brugerdefineret domæne, tilføjelse af nye webstedsektioner og redigering af projektdesign. Der er mulighed for at integrere medieblokke, kontaktformularer, infobokse og andre forretningselementer, der er et must-have for denne webstype.

Hvis du ønsker at integrere med sociale mediekonti, giver Strikingly dig mulighed for at oprette forbindelse til et socialt feed-afsnit for yderligere at ændre det med hensyn til dine forretningsbehov. Webstedsbyggeren giver dig også mulighed for at se og analysere dine webstedsstatistikker for at spore antallet af brugere i et bestemt tidsrum, placeringer, de kommer fra, sider, de besøger oftere, trafikkilder, populære produkter / tjenester, som brugerne er interesseret i osv. Entreprenører , der har til hensigt at sælge noget via hjemmesiden, har en mulighed for at forbinde SSL-certifikater til deres projekter for at sikre maksimal sikkerhed og bruge e-mail-marketingværktøjet for at holde kontakten med deres klienter.

Wix fungerer godt til oprettelse af forretningswebsteder, uanset hvilke nicher de refererer til. Tjenestens integrerede forretningsorienterede funktionalitet vil især appellere til annoncer, der har til hensigt at sælge deres værker (håndlavede produkter, billeder, fotos, videoer osv.) online og tjene penge med dem (se levende eksempler)

Ligeledes vil systemet være til stor hjælp for ejerne af hoteller, caféer, restauranter, rejsebureauer og andre virksomheder, der indebærer interaktion / samarbejde med klienter. For at øge effektiviteten og populariteten af ​​sådanne projekter gør Wix det muligt at vælge og integrere flere forretnings widgets fra sit App Market (mad / værelse / billetbestilling, alsidige bookingindstillinger). Et ægte højdepunkt for webstedsbyggeren er dens avancerede Ascend-platform. Dette er det alt-i-et-sæt forretningsværktøjer (der er mere end 20 af dem her) der giver mulighed for professionel styring og promovering af forretningswebsteder.

Hvis du har brug for et kvalitetsselskabswebsted, skal valget mellem Slående og Wix slet ikke være kompliceret. Wixs sæt af integrerede forretningsfunktioner og værktøjer er virkelig imponerende og kraftfuld. Det sikrer det bedste resultat uden nogen seriøs investering i tid / kræfter, selvom du ikke er webdesignpro.

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel – slående eller Wix?

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel - slående eller wix?

Påfaldende eCommerce-platformen er ikke ret stærk, men det giver dig mulighed for at starte og administrere en lille webshop. Dette kan gøres ved at aktivere den tilsvarende sektion for e-handel for yderligere at uploade / redigere produkter og justere de krævede indstillinger for webshop. Du kan også nå dashboardet for at teste forskellige layout, tilpasse hele stilen i din online butik, indstille betalings- / forsendelsesparametre osv..

Påfaldende opkræver ikke transaktionsgebyrer for køb / salg, der foretages via dets webshop. Det forventes, at du opretter et standard Stripe / PayPal-transaktionsgebyr, som systemet indebærer. Antallet af produkter, du vil kunne sælge samt udvalget af tjenester, du vil benytte, afhænger af den plan, du vil abonnere på. Jo flere funktioner og produkter du har brug for – jo mere avanceret (dyrt) abonnementet skal være.

Wix leverer et virkelig omfattende funktionssæt til udvikling af eCommerce-websteder. Webbutikforbindelsesfunktion realiseres ved hjælp af Wix Store widget-integration. Widgeten tillader oprettelse af flere produktkort og tiltalende showvinduer, indstilling / styring af specielle webshop-parametre, valg af flere e-handelswidgets, der er tilgængelige i det integrerede Wix App Market. Med Wix kan du lige så tilføje og sælge både fysiske og digitale produkter, hvilket især udvider dit e-handelspotentiale (se beviser). For at øge kundeloyaliteten og tilskynde nye kunder til at handle med dig er det muligt at oprette og tilbyde flere rabatter, bonusser, særlige tilbud og endda gavekort.

Hvad mere er, Wix giver adgang til avancerede analytiske og statistiske sporingsværktøjer, e-mail-marketing / netværksfunktioner, klientinteraktionsmuligheder, omfattende produktstyringsløsninger, betalings- / forsendelsesalternativer, flere e-handelsskabeloner og andre funktioner / værktøjer, der er et must-have til dit lille / mellemstore e-handelswebsted.

Når vi taler om e-handelsaspektet, er valget af den bedste platform åbenlyst. Wix er netop denne webstedsbygger, der muliggør effektiv, enkel og praktisk oprettelse / styring af webshop. Bortset fra den brede vifte af integrerede e-handelsfunktioner, leverer webstedsbyggeren også alsidige social media marketing og webstedspromotionsværktøjer, der vil bidrage til en mere effektiv promovering af dit eCommerce-projekt.

Hvilken man skal vælge til blogging – slående eller wix?

Hvilken man skal vælge til blogging - slående eller wix?

Påfaldende gør det muligt at starte og styre en dejlig blog. Med dette formål skal du bare tilføje Blog-sektionen til den ønskede side efter dit valg og begynde at administrere / tilpasse det med hensyn til dine behov. Systemet giver mulighed for at tilføje det ubegrænsede antal indlæg og indsætte mediefiler i hver af dem for at give din blog den krævede funktionalitet. Dette kan være billeder, citater, sociale bogmærkeelementer, videoer, opfordring til handling-knapper og hvad ikke. Slående-og-slip-editor gør det muligt at arrangere og opdatere dit blogindhold med hensyn til dine behov. Du kan frit tilpasse dine blogindlæg og aktivere kommentarer / sociale delingsfunktioner, når det er nødvendigt.

Wix blogging platform er også meget magtfuld og rig. Webstedsbyggeren tillader start og styring af fuldt udstyrede blogs relateret til forskellige nicher. Systemet giver dig mulighed for at tilføje, planlægge og redigere blogindlæg, oprette flere sektioner og brugerdefinerede feeds, aktivere kommentarfunktion, tilføje / tildele blogkategorier, sortere de eksisterende publikationer osv. Wix-skabelonsamling har en separat Blog-sektion, hvor du kan vælge en passende skabelon til yderligere at tilpasse den efter behov. Derudover kan du tilføje et afsnit om udvalgte indlæg, gøre brug af den avancerede AMP-teknologi, importere den eksisterende WordPress-blog til Wix, oprette SEO-parametre og udføre en lang række andre blogrelaterede opgaver.

Når du vælger fra Strikingly og Wix til dine blogoprettelsesbehov, er det bestemt fornuftigt at foretrække Wix. Webstedsbyggeren har en stærk og funktionsladet blogging-platform, der bugner af funktioner, værktøjer og muligheder, der kræves for at starte / styre en personlig eller en forretningsblog. Systemet tilbyder også avancerede blogadministrations- og marketingværktøjer til effektivt at promovere dit projekt på nettet.

De vigtigste forskelle mellem slående og Wix

PåfaldendeWix
Brugervenlighed:Slående er en brugervenlig webstedsbygger, der appellerer til newbies og webdesigneksperter. Systemet gør det muligt at starte / administrere forretningswebsteder, blogs, landingssider, porteføljer og endda små webbutikker.Wix er et dejligt valg for nybegynderne og webdesigneksperter, selvom det måske ikke er let at beherske dens redaktør på én gang. Webstedsbyggeren tilbyder et high end Wix ADI-værktøj, der hjælper med at oprette et nyt websted fra bunden i den automatiserede tilstand ved hjælp af de foreløbige indsendte oplysninger. Standard Editor giver mulighed for dybere designtilpasning. Wix er godt til forretningswebsteder, blogs, porteføljer, fora, destinationssider og små webbutikker.
Funktionalitet:Systemet er kendt for sine enkle designtilpasningsmuligheder, integrerede blogging- og eCommerce-platforme, sociale medieintegrationsmuligheder, marketing, SEO, sikkerhed og statistiksporingsværktøjer.Webstedsbyggeren leveres med avanceret integreret funktionalitet. Bortset fra kraftige designredigeringsmuligheder er der adgang til dets rigtige App Market-, Wix Corvid- og Ascend-platforme.
Design:Slående skabelonsamling er ikke rig. Der er omkring 30 skabeloner her, men alle dem er lydhøre, sorteret efter industri, tilpasses og kvalitet.Systemet gør det muligt at vælge mellem mere end 550 gratis industrispecifikke design, som som standard kan tilpasses og være mobile klar.
eCommerce:Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at starte og administrere små webbutikker ved at oprette produktgallerier, justere betalings- / forsendelsesmuligheder, indstille visningsindstillinger for visningsvinduer osv..Wix Store giver mulighed for at oprette små og mellemstore webbutikker, der giver adgang til masser af e-handelsværktøjer og -funktioner.
Blogging:Med Slående kan du også tilføje en blogsektion til enhver webside, du har brug for. Det er her du kan uploade nye indlæg, redigere de eksisterende, tilpasse layout og blogdesign generelt, integrere mediefiler osv.Wix-blogplatform gør det muligt at starte og administrere blogs til personlig eller forretning ved hjælp af systemets avancerede funktionssæt.
Lille virksomhed:Webstedsbyggeren kan bruges til at starte og styre små virksomhedsprojekter, integrere nye widgets og mediefiler, uploade nyt indhold, opsætte SEO / sikkerhedsparametre osv..Systemet er godt til små virksomhedsprojekter, da det kommer med flere forretningsspecifikke widgets, avanceret Ascend-platform, nicheskabeloner og andre forretningsrelaterede funktioner.
Priser:Påfallende har en gratis plan og tre betalte abonnementer, hvis omkostninger starter med $ 8 / mo.Wix har en gratis plan og to grupper af abonnementer på standard- og forretnings- / e-handelswebsteder. Deres omkostninger starter med $ 13 / mo.
SEO:Med slående er det muligt at konfigurere og administrere SEO-webstedets parametre for at maksimere dens positioner i søgemaskinerne.Platformen gør det muligt at bruge sit SEO Wiz-værktøj til at forenkle processen med SEO-optimering af websteder.
Kunde support:Informativ vidensbase, praktisk før-publicerende checkliste, idéforum, 24/7 live chatKraftfuld Knowledge Base, billetsystem, VIP support

Sammenligning Konklusion: Hvilken der er bedre?

Når du vælger mellem Wix og Strikingly, er der flere aspekter, du skal overveje. Begge webstedsbyggere er målrettet mod begyndere og webdesign-proffer, og begge af dem er funktionsfyldte nok til at udvikle professionelle projekter. Systemerne er dog stadig forskellige i deres designtilpasningsmuligheder og funktionalitet, der til sidst påvirker resultatet.

Wix er vinderen i alle sammenligningens dele. Webstedsbyggeren har vundet popularitet hos millioner af brugere overalt i verden og ikke forgæves. Dette er en af ​​de mest velrenommerede, overkommelige og professionelle webstedsbyggere der findes, og det er bestemt værd at bruge, hvis du agter at designe high end-projekter.

Slående er en DIY-webstedsbygger, der leveres med integreret blogging og e-handelsfunktionalitet, App Market, responsive skabeloner og flere funktioner, der giver mulighed for at oprette alle typer enkle og komplekse projekter. Wix på sin side skiller sig ud fra mængden på grund af det integrerede Wix ADI-værktøj, e-handel og blogging motorer, Wix Code-funktion, Rich App Market og hundreder af professionelle responsive designs. Dette er de funktioner, der gør det til den uomtvistelige leder af den moderne webdesignniche.

Slående vs Wix: Hvilken er bedre? 5,0

 • Den bedste alt-i-en-webstedsbygger
 • Wix ADI og Standard Editor
 • Wix Ascend platform
 • Standard / forretningsplaner

Besøg webstedet wix.com Slående vs Wix: Hvilken er bedre? 3,5

 • Out-of-the-box mobiloptimering
 • Integrerede blog- og butiksmotorer
 • Pre-publish og SEO checklister
 • Tre betalte abonnementer

Besøg webstedet strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map