Squarespace-alternativer

Squarespace Alternatives - af swb


Squarespace er en af ​​de mest respektfulde og genkendelige webstedsbyggere, du kan støde på i disse dage. Det kan bruges til udvikling af bogstaveligt talt alle typer websteder, men der er et problem, de fleste brugere støder på, når de beslutter at arbejde med systemet.

På trods af Squarespace’s funktionalitet er det langt fra et let og forståeligt værktøj for brugere, hvis færdigheder i webdesign ikke er på det bedste niveau. Og det er ikke underligt, da systemet hovedsageligt er rettet mod behovene og færdighederne for de brugere, der har en idé og erfaring med at arbejde med lignende programmer.

Bedste firkantede alternativer

Når du starter et websted med Squarespace, står du uundgåeligt over for behovet for at udforske og beherske alle disse komplicerede menuer, undermenuer, kategorier, værktøjer og andre elementer, som systemet leveres med. Som et resultat er det nu altid nemt at mestre alle nuancer ved at arbejde med tjenesten, især hvis du er den første gang bruger. Dette er en af ​​de vigtigste grunde til, at Squarespace-brugere leder efter enklere alternativer baseret på deres specifikke krav og webdesignmål.

Antag, at du har besluttet at bruge en webstedsbygger til at skabe imponerende webtilstedeværelse. Hvilken service fungerer bedst til dine personlige eller kommercielle behov? Hvilken af ​​dem opfylder dine vigtigste krav og sikrer det resultat, du oprindeligt har planlagt at nå?

Nedenfor skal vi gennemgå fire mest populære Squarespace-alternativer, der helt sikkert vil opfylde dine forventninger. Disse er Wix, uKit, Shopify, Weebly og WordPress – fire webbygningsplatforme, der ikke kræver præsentation og i øjeblikket betragtes som de mest populære inden for webdesignindustrien. Så lad os møde TOP 5 Squarespace-alternativer i detaljer.

1. Wix

Wix webstedsbygger

Wix – er det bedste Squarespace-alternativ til enhver type websted, du planlægger at starte. Med sin verdensomspændende popularitet, overflod af muligheder og rigt funktionssæt viser webstedbyggeren sig at være en yderst konkurrencedygtig virksomhed, der bestemt er nichebrugernes opmærksomhed værd. Systemet fungerer godt for brugere med forskellig kompetence og ekspertiseniveau. Her er de største fordele ved webstedsbyggeren:

 • Mobilklare skabeloner. Webstedsbyggeren udmærker sig i kvaliteten og brancheopdelingen af ​​de skabeloner, der tilbydes. Alle af dem er mobile klar og ser professionelt ud. Fra i dag kan systemet prale af over 550 skabeloner, hvis antal opdateres regelmæssigt. Skabeloner er webstedsbyggerens ægte stolthed. I modsætning til Wix kan Squarespace ikke prale af et så omfattende skabelongalleri, for ikke at nævne kvaliteten og tilpassbarheden af ​​temaerne.
 • customizability. Uanset hvilket design du foretrækker, vil du komme på tværs af flere tilpasningsværktøjer for at give det unikt og unikt look. Du kan vælge mellem gratis og betalte indstillinger, der vil have markant indflydelse på dit design look (slideshow-integration, cinemagraphs, grafiske elementer, designindstillinger, mediefiler og integration af sociale netværksknapper er kun nogle af de bedste eksempler at vælge imellem) ).
 • Design redigeringstilstande. Wix tilbyder to kraftfulde designredigeringsmetoder, der hver især imødekommer forskellige brugerkategoriers behov. Disse er Wix ADI og standard webstededitor. Med det kunstige design-intelligensværktøj kan endda en nybegynder let være i stand til at oprette og derefter styre et websted uden besvær og spild af tid. Dette skyldes, at systemet automatisk gør det for dig baseret på de forretningsinfo, du sender. Hvis dine webdesignfærdigheder er på et anstændigt niveau, er det fortrinsvis at vælge en Standard Website Editor, der giver dig mulighed for manuelt at redigere dit skabelondesign og dermed forbedre din professionalisme.
 • Mobile Editor. Hvis du ønsker, at dit websted skal være tilgængelig i mobiltilstand, du kan foretage redigeringerne i dens mobile version. Dette gøres i kontrolpanelet med et par klik når som helst på dagen. Vær opmærksom på, at de ændringer, du foretager i mobiltilstand, ikke kan ses i den store desktopversion af dit websted, mens de, du foretager i desktoptilstanden, straks vises i mobilversionen..
 • Blogging. Wix har en integreret blogging-platform, der tillader tilføjelse og redigering af indlæg, tildeling af særlige indstillinger og egenskaber til dem, planlægning af publikationer, oprettelse af sektioner om udvalgte poster, tilføjelse af tags, valg og tilpasning af blogfeeds eller skabeloner osv..
 • App-marked. Wix App Market er stedet, hvor du kan finde hundredvis af gratis og betalte applikationer, der imødekommer alle præferencer og behov. Uanset hvilken niche du specialiserer dig i og uanset hvilken webstedtype du planlægger at lancere, vil du helt sikkert være glad for at integrere apps af høj kvalitet herfra. I dag kan Squarespace ikke tilbyde denne funktion.
 • e-handelsmotor. Wix gør det muligt for hver bruger at starte og administrere små og mellemstore online butikker. Ved at bruge systemet kan du designe imponerende showvinduer til at vise dine digitale eller fysiske produkter og tjenester, administrere og opdatere butikken 24/7, justere betalings- og forsendelsesoplysninger, ændre skatteindstillinger, vælge og tilpasse e-handelsskabeloner, importere / eksportere produkter fra CSV-filen (dette udføres manuelt) osv.
 • Gratis Forum Builder. Ligesom det er muligt at tilføje en blog eller en webshop til din hjemmeside, er det ikke et problem at forbinde et forum gratis til det også. Mens Squarespace ikke har dette værktøj, tilbyder Wix en sådan mulighed, hvilket øger værdien og omdømmet af webstedsbyggeren.
 • Wix-kode. Selvom Squarespace hovedsageligt er orienteret om professionelle webudviklere, hænger Wix ikke bag det med hensyn til funktionalitet. Wix Code-værktøjet gør det muligt for nybegynderne at oprette funktionelle webapplikationer til yderligere at integrere dem i deres projekter. Hvad der er vigtigt, betyder funktionen ikke nogen kodningsbevidsthed eller viden om webdesign – alt her er enkelt og intuitivt.
 • SEO Wizard. Wix SEO Wizard giver dig mulighed for at forbedre dine søgemaskineoptimeringsresultater ved at spore de tilgængelige svage punkter og skitsere de stærke. Sådan ved du, om dit websted er klar til offentliggørelse, og hvilke foranstaltninger der skal træffes forbedre sin SEO-placering. I øjeblikket har Squarespace ikke et lignende alternativ, hvilket er en alvorlig ulempe med systemet.

Koste: Når det kommer til omkostningsaspektet, har Wix en bemærkelsesværdig fordel i forhold til Squarespace i denne henseende. Sagen er, at Wix har en gratis plan, som gør det muligt ikke kun at teste de vigtigste funktioner i tjenesten, men også at oprette enkle websteder for at forbedre dine webbygningsevner og ekspertiseniveau. Den gratis version af systemet er ubegrænset. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit websted, er du velkommen til at opgradere til en af ​​de betalte planer, der starter fra $ 4,50 / md.

Prøv Wix gratis

2. uKit

uKit webstedsbygger

uKit – er det billigste alternativ til Squarespace, hvis kvalitet ikke går på kompromis med den, der tilbydes af Wix. Builder giver virksomhederne mulighed for at oprette kvalitetswebsteder på egen hånd for at præsentere deres forretninger i det globale netværk. Dens intuitive interface gør det muligt kun at udforske og beherske systemet på et par timer. En sådan mulighed kan bare ikke forblive ubemærket. Lad os få et hurtigt overblik over de største uKit-højdepunkter nu:

 • WYSIWYG Webstedseditor. uKit er oprindeligt kendt for sin avancerede webstededitor, der giver dig mulighed for at se og kontrollere alle de redigeringer, du foretager på websiden for at kunne rette dem til tiden.
 • Brugerinteraktionsværktøjer. For at komme i kontakt med brugerne og hjælpe dem med at løse deres problemer tilbyder uKit et sæt interaktionsindstillinger via brug af specialiserede værktøjer og widgets (Callback Forms, LiveChat Widget, MailChimp er de bedste prøver i denne henseende). Dette øger kundernes tillid og dit websteds troværdighed.
 • CRM-integration. Hvis du har ret i at lancere et forretningswebsted, går du ikke uden CRM Integration-funktionen og de fordele, det giver. Dette er et perfekt værktøj til at kontrollere kundeforhold, projektets rentabilitet, dens statistikker samt styre forretningsopgaver og ordrer uden at forlade systemet. Dette betyder meget for e-handelswebsteder.
 • Skabelonsamling. uKit-skabelonsamling omfatter i øjeblikket ca. 400 temaer, som alle er lydhøre og professionelt designet lige fra starten. Du kan gennemse mellem flere sektioner, der er tematisk fokuseret, tilpasse det valgte design og endda ændre dem under webbygningsprocessen, hvis du føler, at du oprindeligt har taget det forkerte valg.
 • Widget-integration. Webstedsbyggeren gør det muligt at vælge og integrere flere skabeloner i dit projekt baseret på dets specialisering og webdesignopgaver, du har angivet. Systemet tilbyder i øjeblikket snesevis af widgets, hvis integration kun kræver et par klik. Dette er widgets af sociale netværk (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest osv.), Media Widgets (SoundCloud, SlideShare, Video, Nyheder, Timer, trin osv.), Kontakter (Callback Forms, MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoSite, Cost Lommeregner – uCalc osv.).
 • e-handelsfunktionalitet. Med uKit kan du oprette et lille til mellemstore e-handelswebsted på en af ​​to effektive måder. Den første implicerer forbindelsen af ​​eCommerce-widget til webstedet, mens den anden tillader integration af Ecwid-plugin i det eksisterende websted for at give det e-handelsfokus.
 • Midlertidig adgangsrettigheder til webstedsadministration. De fleste webdesignbureauer praktiserer teamwork, når de håndterer specialbestilte projekter. For at få mest muligt ud af dette samarbejde giver uKit dig mulighed for at dele midlertidige rettigheder til webstedsadgang (de strækker sig ikke længere end 999 dage) med andre teammedlemmer. Et vigtigt spørgsmål er, at rettighedsindehaverne ikke har adgang til fakturerings- eller betalingsoplysninger (det er dig, der er ansvarlig for denne infolagring), men de vil være i stand til at foretage ændringer for effektiv projektudvikling og promovering.

Koste: uKit tilbyder en 14-dages gratis prøveversion af den plan, du gerne vil teste. Betalte planer vil helt sikkert passe ind i dit budget på grund af deres overkommelige priser og rige funktionssæt inkluderet. Prisen for den billigste plan udgør $ 4 / mo, mens prisen for det dyreste abonnement er $ 12 / mo. UKit-prispolitik er således mere end overkommelig for alle, og den er bestemt meget billigere sammenlignet med Squarespace-planer.

Prøv uKit gratis

3. Shopify

Shopify eCommerce-software

Shopify – er det bedste e-handelsalternativ til Squarespace, som giver dig mulighed for effektivt at oprette og administrere fuldt udstyrede online butikker, der adskiller sig fra størrelse (fra små til store), nichespecialisering, kompleksitet, krævet fleksibilitet, budget og andre vigtige nuancer. Dette er i øjeblikket den mest kendte e-handelssoftware i verden, som er let at udforske og lære uanset dens styrke og fleksibilitet. Det er et godt valg for brugere med ringe eller ingen baggrund af webdesign overhovedet, som stadig har til hensigt at få deres forretninger på nettet og opbygge pålidelig webtilstedeværelse for dem. Se på nogle af de mest bemærkelsesværdige Shopify-funktioner:

 • POS-software. Point-of-Sale-softwaren er et af højdepunkterne i det system, som de fleste brugere er opmærksomme på, når de beslutter at starte deres webbaserede virksomheder. Værktøjet gør det muligt for lokale iværksættere at sælge deres tjenester og produkter ikke kun i onlinetilstand, men også i lokale detailforretninger. Dette hjælper til sidst med at udvide systemets kundegrundlag.
 • Responsive design. Shopify udmærker sig i højkvalitets, velstruktureret, lydhør og 100% tilpassbare skabeloner. De falder ind i tematiske nichekategorier baseret på specialisering af webshop. Designerne er gratis og betalt, men dette har ikke betydelig indflydelse på deres kvalitet og indtryk, de gør på kunderne.
 • Marketingmuligheder. ECommerce-softwaren gør det muligt at bruge et sæt marketingværktøjer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af webstedsstatistikken, evaluering af ydeevne, sporing af kunder og ordrer, klientkontrol, justering af indstillinger for webshop, forbedring af kundens engagement og forretningsmæssig rentabilitet i generel.
 • Kraftige synkroniserings- og integrationsindstillinger. Shopify er klar til at tilbyde sine kunder et sæt kraftfulde og effektive integrations- og synkroniseringsværktøjer og muligheder. Ved at integrere din Shopify-konto med Xero, Amazon, Quickbooks og andre eksterne tjenester, vil du være i stand til at bidrage til en vellykket og hurtig promovering af dine projekter.
 • Engagerende produktpræsentation. For at øge kundens engagement rate giver Shopify mulighed for at præsentere og vise digitale eller fysiske produkter, de tilbyder i en række variationer af show-vinduer. De indfører også særlige foranstaltninger for at få mest muligt ud af produktpræsentationen. Således tilbydes brugere at prøve Augmented Reality Feature, detalisering af produktanmeldelser, oprettelse af tiltalende video- og billedsamlinger osv..
 • Sikkerhedsaspekt. Som den avancerede kundeorienterede eCommerce-software bekymrer Shopify oprindeligt meget om brugersikkerhed og bevarelse af fortrolige data. Når du starter en webshop, er det vigtigt at sikre, at din betaling og dine personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret tredjepartsadgang. Med Shopify kan du forbinde SSL-certifikatet til dit websted, integrere svigbeskyttelsesfunktion, gøre brug af systemet Shopcodes, Tag and Chip Reader og andre sikkerhedsbeskyttelsesværktøjer.

Koste: Tjenesten tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode, hvor du kan prøve alle dens funktioner. Antallet af betalte abonnementer udgør i øjeblikket 4 planer. Du bliver nødt til at betale $ 9 / mo for den billigste plan og $ 299 / mo for det dyreste abonnement. Der er ingen ekstra transaktionsgebyrer her, men systemet opkræver penge for kreditkortbetalinger, der er foretaget med det. På samme tid har Shopify ofte rabatterede tilbud til første gang og loyale brugere, som undertiden kan reducere abonnementsomkostningerne med 8-10%.

Prøv Shopify gratis

4. Weebly

Weebly Website Builder

Weebly – er et anstændigt Squarespace-alternativ for dem, der har brug for en lille online butik. Platformens e-handelsfokus betyder ikke, at Weebly er et strengt e-handelssystem. Uanset om du agter at oprette et forretningswebsted, en destinationsside, en portefølje eller ethvert andet projekt, hjælper webstedsbyggeren dig med at udføre opgaven uden besvær overhovedet. Hvis du ønsker at finde ud af mere om de funktioner, som Weebly i øjeblikket kan prale af, vil følgende være af stor interesse for dig:

 • Stærk e-handelsaccent. Fra i dag leverer systemet et sæt e-handelsværktøjer og -funktioner (CSV-produktfil eksport / import, lagerstyring, ordre- og lageropsporing, fysiske / digitale varer, fleksible forsendelsesmuligheder, integreret indkøbsvogn, kuponkoder, filtreret produktsøgning, mobil butik, enkel og praktisk produkt upload og administrationsproces), der gør den yderst konkurrencedygtig inden for webbygningsniche.
 • App Center. Webstedsbyggeren har et App Center, der hurtigt udvikler sig og giver mulighed for at integrere funktionelle widgets, tilføjelser, udvidelser osv. I et projekt for at øge dens ydelse.
 • Effektiv e-mail-marketing. Funktionen gør det muligt at få mest muligt ud af e-mail-marketingindstillingen, som Weebly tilbyder. Ved at bruge platformen kan du holde dine kunder opmærksomme på de seneste nyheder, opdateringer, specialtilbud og andre webstedsrelaterede begivenheder.
 • Skabelontilpasningsindstillinger. Systemet har ikke hundredvis af skabeloner i kataloget (i modsætning til det store konkurrenter), men dem, der er inkluderet i tematiske kategorier, er værd at være opmærksomme på grund af deres høje kvalitet, 100% tilpasningsevne og lydhøre karakter. Hvis du ønsker at gøre brug af dine kodningsevner, kan du redigere en af ​​de tilgængelige skabeloner for at give det mere avanceret design eller endda integrere din egen skabelon, hvis du har den.
 • Teamwebsite management. Systemet giver mulighed for at dele webstedets adgangsrettigheder med de teammedlemmer, du planlægger at arbejde med på projektet.
 • Blogging. Med Weebly kan du starte og administrere en fuldt udstyret blog enten til personlig eller forretningsbrug. Hvad du kan gøre her er at tilføje og redigere blogindlæg, opsætte kommentarfunktionen og styringsværktøjer, designe blogskabelon og layout, udvikle poststruktur osv..

Koste: De, der planlægger at udvikle et standardwebsted, kan vælge mellem fem abonnementer, der spænder fra en gratis plan og op til den dyreste forretningsplan ($ 25 / mo). Brugere, der har til hensigt at bruge Weebly til e-handel webbygningsformål, tilbydes en mulighed for at vælge mellem fire betalte planer. Prisen for det billigste abonnement udgør i øjeblikket $ 8 / mo, mens prisen på den dyreste Performance Plan koster dig $ 38 / mo (med den årlige betaling).

Prøv Weebly gratis

5. WordPress

WordPress webstedsbygger

WordPress – er det bedste gratis CMS-alternativ til Squarespace. Platformen er oprindeligt rettet mod færdighederne og kodningsbevidstheden for professionelle webdesign, da det er tæt på umuligt at gå uden programmeringskendskab her. WordPress er imidlertid også en dejlig løsning for førstegangsbrugere, der planlægger at teste og forbedre deres webdesignfærdigheder. Fravær af gebyrer, open source-kode redigeringsmuligheder og plugin-integration er kun nogle af de kendsgerninger, der gør dem til et lokkende tilbud for brugerne. Blandt de funktioner, der er de største fordele ved tjenesten, skal følgende være de første til at nævne:

 • Plugin-integration. Selvom WordPress har en samling integrerede foruddesignede plugins, er der stadig snesevis af dem tilgængelige på nettet. Hvis du ikke kan finde lagerplugin, er du velkommen til at surfe på Internettet for at vælge mellem dem der er udviklet af andre webdesignere. Plugins er gratis og betalt. Vær opmærksom på, at gratis plugins ofte er mindre sikre end betalte, da de kan indeholde ondsindede koder, som potentielt kan true din hjemmesides sikkerhed. På samme tid skal du altid huske dit valg, uanset hvilket plugin du går til.
 • Blogging Engine. CMS er en verdenskendt blogging-platform, hvilket ikke er underligt, da systemet oprindeligt blev oprettet med blogudviklingsformål i tankerne. Imidlertid er det hurtigt blevet alt-i-en-løsningen for brugere, der er villige til at designe andre projekttyper på et anstændigt niveau.
 • Skabelonvalg. Situationen med skabeloner ligner den med plugins i WordPress. Systemet har en samling af færdige temaer, men deres beløb er for lille til at imødekomme alle brugeres behov. De har også et lignende udseende, hvilket ikke er ønskeligt, hvis du ønsker at være i stand til at modstå nichekonkurrence. Så hvis du har brug for mere avancerede og alsidige WordPress-temaer, er du velkommen til at surfe på nettet for at få dem der. Igen, husk personligheden af ​​den webdesigner, du beskæftiger dig med.
 • Websteds kode redigering. For at give dit websted avanceret design og for at få det til at skille sig ud fra mængden er det et must at have mindst grundlæggende programmeringsevner. Hvis du mangler dem, skal du ikke forvente meget af projektets kvalitet – dette er ikke at nævne manglende evne til at styre dine projekter bagefter.
 • Hosting Choice. Så vidt WordPress ikke tilbyder integreret hosting lige fra starten, giver det dig valgfriheden. Shop rundt for at finde passende tilbud.
 • Kraftigt og understøttende brugerfællesskab. Selvom systemet ikke tilbyder kundesupport som standard, finder mange brugere det kompliceret at søge svar på deres systemrelaterede spørgsmål. Det er her, omfattende, understøttende og magtfulde brugerfællesskab vil være til stor hjælp. Der diskuteres mange emner her hver dag. Ligegyldigt hvad dit spørgsmål eller problem er – du vil helt sikkert få det løst her gratis!

Koste: WordPress er et gratis open source CMS, der nu bruges til at designe flere enkle til komplekse projekter. Hvis du agter at starte et mere magtfuldt projekt med WordPress, går du ikke uden at integrere betalte skabeloner, plugins, widgets, add-ons og extensions. Glem ikke dit websteddomæne og hosting. Vær opmærksom på at WordPress ikke har integrerede hostingløsninger, men det anbefaler officielt, at du handler Bluehost. Dette er en betroet hosting-udbyder med masser af funktioner, tjenester og værktøjer til rådighed i flere planer. Kun på $ 2,95 / mo får du en næsten ubegrænset hosting og en bonus domænenavn med Bluehost. Er det ikke et værdigt tilbud?

Prøv WordPress gratis

Bundlinie

Squarespace er en af ​​de mest genkendelige og professionelle webstedsbygger, som for det meste er skabt til at imødekomme behovene hos webdesigneksperter, der arbejder med udvikling af komplekse personlige og specialfremstillede projekter. Når det kommer til uerfarne brugere, har systemet imidlertid ikke meget at tilbyde. Dette er, når de står over for behovet for at se efter enklere Squarespace-alternativer, der også sikrer et godt resultat uden at kræve viden om kodningsevner.

TOP Squarespace Alternativer:

WixWix er den bedste alt-i-én-webstedsbygger, der hersker over Squarespace med hensyn til kvalitet, omkostninger og effektivitet af webudviklingsprocessen. Uanset hvilket websted du planlægger at lancere, og hvad dine webdesignfærdigheder er, er Wix en sikker måde at få succes. Wix.com

UKITuKit er den billigste erstatning til Squarespace, der hovedsageligt anvendes til design af små virksomhedswebsteder. Systemets funktionssæt gør det imidlertid muligt at bruge det til udvikling af andre projekter, der afslører kvalitet, funktionalitet og visuelt tiltalende responsivt design. uKit.com

ShopifyShopify er det bedste e-handelsalternativ til Squarespace. Overfladen af ​​eCommerce-funktioner, tilpassbare responsive skabeloner, masser af marketing-, promoverings- og webudviklingsmuligheder gør tjenesten til den berømte leder af den moderne eCommerce-niche. Shopify.com

WeeblyWeebly er en betroet webstedsbygger, som effektivt kan bruges af to typer brugere: dem, der har til hensigt at designe standardprojekter og dem, der har en idé om at opbygge små e-handelswebsteder. Tjenesten leveres med kraftfulde nichespecifikke værktøjer, avancerede tilpasningsfunktioner og flere skabelonindstillinger. weebly.com

WordPressWordPress er et gratis open source CMS, som gør det muligt at oprette og opdatere små til komplekse projekter, men alligevel indebærer bevidstheden om kodning af det grundlæggende for at få mest muligt ud af sit fulde potentiale. WordPress.org

Hvad er det bedste alternativ til Squarespace? Det hele afhænger af, hvad du vil have ud af dit websted, hvor dybtgående du vil være i stand til at tilpasse det, og hvor meget du er villig til at betale for det. Prøv alle disse Squarespace-erstatninger og vælg dit valg.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map