Strikingly Wix: Hvilken er bedre?

Slående vs Wix


Slående og Wix er nettstedbyggere, som brukes til å designe alle typer nettsteder, fra og med enkle prosjekter på én side og opp til porteføljer eller nettbutikker. Begge systemene har karakteristiske sett og designtilpassingsalternativer som trengs for å dekke et bredt utvalg av brukernes behov. Imidlertid leverer hver av dem personlig funksjonalitet som samsvarer med kravene til nybegynnere og proffs for webdesign.

Wix og Strikingly har allsidige funksjoner, prisalternativer og designtilpassingsverktøy som er nødvendige for å lansere kvalitetsnettsteder. Nettstedsbyggerne er intuitive og fleksible, men det er fremdeles avgjørende skiller som skiller dem fra hverandre. For å kunne velge riktig verktøy, er det et must å gjennomgå hvert system i detaljer. Det er den helt sikre måten å definere, hvilken av dem som oppfyller dine behov og krav mest.

Sammenligningstabell for nettstedbyggere

SlåendeWix
Poengsummen vår:
Grunnlagt:20122006
nettside:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Beste for:Bedriftsnettsteder, små nettbutikker, porteføljer, bloggerForretningsprosjekter, promoteringsnettsteder, blogger, destinasjonssider, små / mellomstore nettbutikker
Brukervennlig:LettMeget lett
maler:Begrenset valg av gratis responsive designHundrevis av gratis, mobiloptimaliserte, bransjespesifikke design
Teknisk støtte:Kraftig kunnskapsbase, pre-publish sjekkliste, idéforum, 24/7 live chatOmfattende kunnskapsbase, billettsystem, VIP-støtte
blogging:Innebygd bloggmotorIntegrert bloggplattform
SEO-alternativer:Omfattende SEO-alternativerKraftige og allsidige SEO-funksjoner
Priser:Gratis til $ 49 / moGratis til $ 49 / mo
Mer informasjon:Slående anmeldelse →Wix Review →

Strikingly og Wix gjør det mulig å starte kvalitetsnettsteder, men de fleste brukere står fremdeles overfor flere spørsmål og problemer, når det gjelder valget av en verdig plattform. Hvilken tjeneste har mer å tilby? Hvilken av dem kan dekke et bredere utvalg av webdesignbehov for å sikre best mulig resultat? For å finne svar på disse og andre spørsmål er det fornuftig å gjennomgå og analysere hvert system i detaljer. Det er hva vi skal gjøre med en gang.

Strikingly Wix: Generell oversikt

Strikingly Wix: Generell oversikt

Slående er en moderne byggherre av DIY-nettsteder, som har fått en enorm popularitet på grunn av sin fleksibilitet og funksjonalitet. Systemet tilfredsstiller behovene til alle brukerkategorier, og det fortjener verdig evaluering på grunn av dets intuitive natur, brukervennlighet og brukervennlighet. Du trenger ikke å ha kodingsferdigheter eller bakgrunn i webdesign for å starte kvalitetsnettprosjekter med påfallende – bare følg anbefalingene, tipsene og retningslinjene systemet genererer som standard for å gi et verdig resultat.

Grensesnittet er intuitivt og kodefritt – akkurat som selve systemet. Dette er en reell fordel for nybegynnere som aldri før har hatt noen webdesignopplevelse før som ønsker å starte profesjonelle prosjekter med full funksjonalitet. Samtidig tillater Strikingly å sette inn HTML / CSS-koder i bunntekst eller topptekst på nettstedet.

Strikingly Wix: Hvilken er bedre?

Påfallende sikrer en enkel og rask registreringsprosess, som bare kan fullføres med noen få klikk. Du forventes bare å oppgi innloggingsdetaljene dine og velge den mest passende malen for å begynne å jobbe med systemet. På grunn av den praktiske og forståelige WYSIWYG-webdesignopplevelsen og innholdsredigering som støttes av plattformen, viser prosessen med nettstedutvikling å være engasjerende, morsom, intuitiv, rask og enkel.

Så langt nettstedsbyggeren hovedsakelig er orientert om behovene og ferdighetene til nybegynnere, tilfredsstiller designtilpasningstilnærmingen deres krav helt. Det er dette som gjør systemet til et verdig valg for denne brukerkategorien. Det tar rundt en time eller to å fullføre et prosjekt med Slående, selv om dette er din første webdesignopplevelse noensinne.

Wix har utmerket seg som verdenskjent alt-i-ett nettsted byggherre, som leverer et kraftig funksjonssett, integrerte blogg- og e-handelsmotorer, flere redigeringsalternativer på nettstedet og verktøy for tilpasning av avanserte design. Dette er bare noen av funksjonene som har gjort nettstedbyggeren til en leder av det moderne webdesignmarkedet som ikke ser ut til å ha noen alvorlige konkurrenter. Funksjonssettet til systemet er mer enn nok til å la førstegangsutviklere og dyktige webutviklere starte og administrere mobilklare avanserte webprosjekter, som avviker i fordypning, kompleksitetsnivå, størrelse og mål.

Wix-redaktør

Wix ble lansert i 2006, og har nå blitt den beste nettstedbyggeren med hovedkvarter over hele verden (Canada, USA, Israel, Tyskland, Irland, Litauen, India, Brasil, Ukraina osv.). Du kan Bruk plattformen til å lage nettsteder med full funksjonalitet, selv om du ikke har noen kodingsferdighet eller nettdesignbakgrunn i det hele tatt. Med Wix er det mulig å starte bedriftsnettsteder, blogger, forretningsprosjekter, destinasjonssider samt små til mellomstore nettbutikker. Systemet tilbyr freemium-modellen, som gjør det mulig å teste funksjonalitet på en gratis plan, men gjør det likevel mulig å oppgradere til et av de betalte abonnementene når det er nødvendig.

Nettstedsbyggeren er kjent for sitt omfattende utvalg av mobile-klare design, som er 100% tilpassbare og kan tilpasses med hensyn til dine behov i den praktiske dra-og-slipp-redigereren av systemet. Det finnes også et omfattende utvalg av avanserte designtilpasningsverktøy, effektive systemintegrasjoner og andre elementer som bidrar til enkel og problemfri utviklingsprosess for nettsteder.

Wix er et flott valg for alle brukere som mangler ferdigheter til å utforme web, men likevel ønsker å uttrykke sine kreative ideer for å starte profesjonelle nettsteder. Systemet vil fungere utmerket for modeller, artister, reklamer, musikere så vel som for gründere som er villige til å etablere online tilstedeværelse for sine virksomheter.

Dermed er Strikingly og Wix virkelig verdt brukeroppmerksomhet som kvalitet og funksjonelle nettstedbyggere. Når du kommer nærmere deres fleksibilitet og funksjonssett, vil du oppdage at Wix råder over konkurrentene på grunn av det enkle instrumentpanelet, det intuitive kontrollpanelet som bugner av funksjoner, verktøy og elementer som er innen rekkevidde her for alle.

Strikingly Wix: Hvilken er enklere å bruke?

Slående vs Wix: Hvilken er enklere å bruke?

Slående er en mangefasettert nettstedbygger, som fungerer utmerket for utvikling av forskjellige typer prosjekter. Disse inkluderer for det meste nettsider, forretningsprosjekter, destinasjonssider, blogger og porteføljer. Det er også mulig å starte en liten nettbutikk, om nødvendig, da systemet leveres med eCommerce-motoren realisert gjennom integrasjonen av Simple Store-widgeten. For å administrere og markedsføre en nettbutikk med systemet, vil du kunne opprette og oppdatere produktgallerier, tilpasse og redigere nettbutikkens sider, justere leverings- / betalingsinnstillinger, eksportere / importere produkter fra CSV-filer, administrere klientbestillinger og fullføre flere nettbutikkrelaterte oppgaver.

Påfallende e-handel

Bortsett fra utvikling av e-handel, tillater Strikingly å starte og endre blogg med full funksjonalitet. Det du kan gjøre her er å legge til og oppdatere innlegg, koble til eksisterende innlegg og sosiale nettverk, integrere mediefiler (for eksempel bilder, videoer, lyd, grafikk, CTA-knapper osv.), Legge til kommentarer og mer. Nettstedsbyggeren har også utmerket seg på grunn av det integrerte App Market som likner det som tilbys av Wix. Dette er den beste destinasjonen for nettdesignere som leter etter widgets og plugins som vil bidra til deres prosjektytelse. De mest populære integrerbare påfallende widgetene inkluderer Business, e-handel, Sosial, dokumentrelatert osv. I tillegg vil Pro Plan-abonnenter få muligheten til å legge inn noen av de populære nettstedskodene for å få mest mulig ut av prosjektenes funksjonalitet og design.

Et annet høydepunkt i systemet er tilgjengeligheten av markedsføringsfunksjoner det tilbyr. Dermed gir nettstedbyggeren et alternativ som lar deg bruke et kraftig e-postmarkedsføringsverktøy, som lar deg integrere effektivt med MailChimp. Denne funksjonen er imidlertid foreløpig bare tilgjengelig for Pro Plan-abonnenter.

Når det gjelder brukervennligheten, viser det seg påfallende å være et av de enkleste systemene som gjør det mulig å håndtere alle trinnene i webdesignprosessen uten problemer og koding i det hele tatt. Enkelhet blir avslørt på alle stadier av nettstedutviklingsprosessen, og starter med registreringsprosessen og frem til den endelige prosjektpublikasjonen. Sammen med den intuitive designredigereren gir Strikingly tilgang til den avanserte HTML / CSS-redigereren, som lar Pro Plan-abonnenter gjøre redigeringshode / bunntekst.

Andre viktige fordeler med nettstedbyggeren inkluderer integrasjonsalternativer for sosiale medier, integrerte nettstedanalyser og markedsføringsverktøy / funksjoner, SSL Certificate-tilkoblingsalternativ, mobiloptimalisering, registrering av domenenavn og overføringsalternativer.

Wix skiller seg ut fra mengden på grunn av det avanserte funksjonssettet som gir mulighet for problemfri, praktisk og enkel nettstedutvikling. Plattformen kommer med en intuitiv dra-og-slipp-redigeringsprogram, tydelig grensesnitt og rikt utvalg av designtilpasningsverktøy du kan bruke til å starte nesten alle typer prosjekt, det være seg en bedriftsnettsted, en blogg, en nettbutikk, en portefølje eller en destinasjonsside.

Et av de særpregene ved nettstedbyggeren er dens omfattende redigeringsalternativer for design. Dermed gjør systemet det mulig for nybegynnere å jobbe med det integrerte Wix ADI-verktøy. Det lar deg få mest mulig ut av kunstige intelligens-funksjonene til starte et kvalitetsprosjekt nesten fra bunnen av. Det du trenger er bare å svare på spørsmålene systemet genererer for å la det designe et nettsted for deg i automatisert modus. Hvis du fortsatt ønsker å tilpasse prosjektet fullt ut og ha programmeringskunnskap for å gjøre det, kan du få tilgang til integrert Standard Wix-editor å fullføre oppgaven på egen hånd.

Wix ADI

På samme måte som konkurrenten, tillater Wix å plukke og integrere applikasjoner og widgets fra App Market. Det er rundt 300 betalte og gratis apper her, og alle tilleggene vil være et perfekt bidrag til ethvert prosjekt du jobber med. Wix gjør det i tillegg mulig å lage webapplikasjoner uten programmeringskunnskap. Dette er mulig på grunn av applikasjonen av avansert Corvid av Wix verktøyet – byggherren av apper som gjør nesten all jobben for deg.

Wix app-marked

Endelig leverer Wix kvalitets e-handel og blogging. Systemet lar deg angi og administrere blogger og små til mellomstore nettbutikker. Imidlertid, hvis du har tenkt å utvikle et hypermarked, vil Wix ikke være den beste løsningen for det. Tenk på alle disse nyansene mens du bestemmer hvilken prosjekttype du ønsker å sette opp.

Plattformen innebærer ikke bevisstheten om koding av det grunnleggende for å designe prosjekter med den. Hvis det er noe du ikke forstår, eller hvis du trenger profesjonell hjelp, kan du kontakte kundesupportteamet for tjenesten. Det består av det omfattende Knowledge Base, VIP supportalternativer, billettsystem og andre nyttige løsninger.

Når den takler brukervennlighets- og bekvemmelighetsaspektet, både Slående og Wix har mye å tilby sine abonnenter. Wix er imidlertid den ubestridelige vinneren i denne sammenligningsdelen og det beste alternativet å gå for. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av dets integrerte blogg- og e-handelsplattformer, avanserte Wix ADI-verktøy drevet av Artificial Intelligence, omfattende App Market, Wix Code-verktøy og overflod av designtilpassingsalternativer som trengs for å starte et profesjonelt responsivt nettsted fra bunnen av.

Strikingly Wix: Design og fleksibilitet

Strikingly Wix: Design og fleksibilitet

Påfallende kan ikke skilte med en omfattende samling maler. For øyeblikket omfatter katalogen rundt 30 design, som har fin kvalitet. Alle designene er imidlertid tilpassbare og responsive, noe som gjør at de enkelt kan tilpasses alle mobile og stasjonære enheter. Systemet gjør det mulig å bytte mellom temaene, noe som betyr at du kan velge en annen design midtveis i opprettelsesprosessen for nettstedet. Det som er viktig, vil du ikke miste tidligere innsendt innhold, noe som sparer din krefter og tid.

Nettstedsbyggeren har en praktisk forhåndsvisningsfunksjon som lar deg se hvordan prosjektet ditt vil se ut på mobile og stasjonære enheter. Alle temaene er grundig delt inn i kategorier basert på nisjene de tilhører. Dette hjelper med å kutte ned brukertid og bidrar til systemets bekvemmelighet. Pro Plan-brukere har i tillegg tilgang til bare funksjoner for mobil, som kan legge til funksjonalitet på nettstedene deres.

Slående mal

En av de mest imponerende nyansene som skiller påfallende fra andre nettstedbyggere, er den avanserte Template Switcher, som gjør det mulig å sende tekst og utforske designene du kanskje er interessert i. Bare aktiver forhåndsvisningsfunksjonen og se hvordan nettstedet ditt vil se ut før det publiseres. Hvis du er en kodebevisst bruker, gjør Strikingly det mulig for deg å sette inn koder i bunnteksten / overskriften på nettstedet ditt for å gi det et mer personlig utseende. Systemet tillater imidlertid ikke større frihet for designtilpasning.

I motsetning til påfallende har Wix merkbar utbredelse når det gjelder designtilpasning og fleksibilitet. Nettstedbyggeren kan for tiden skryte av rundt 550 profesjonelle maler, som også kan tilpasses med hensyn til dine behov. De er som standard mobilklare, og de er delt inn i kategorier basert på nisjene de refererer til. I tillegg er det mulig å velge fra populære og nye maler, som også er utpekt i separate kategorier. For de systemabonnentene, som ikke finner et passende design fra de som tilbys av plattformen, er det en mulighet til å velge en blank mal og designe et helt personlig nettsted fra bunnen av (se ekte Wix nettstedeksempler).

Wix-maler

Den eneste ulempen vi allerede har nevnt, er det faktum at systemet ikke lar deg endre maler under prosessen med tilpasning av prosjekter. Så ta deg tid til å ta et smart valg. Heldigvis har systemet et forhåndsvisningsalternativ som lar deg se hvilket tema akkurat du skal velge.

Bortsett fra standardalternativer for designredigering, tillater Wix jobber med den mobile versjonen av prosjektet ditt. Husk at alle endringene du gjør i mobilversjonen, ikke vises i skrivebordsmodus. Imidlertid vil endringene du gjør i desktop-versjonen av nettstedet gjenspeiles i mobilmodus. Dette er veldig praktisk og praktisk for nybegynnere og fagpersoner.

Når vi snakker om designvalg og tilpasning, er det til og med ingen mening å sammenligne Strikingly og Wix. Wix er en tydelig leder i denne delen av sammenligningen. Den overvinner konkurrenten i kvaliteten og mengden av malene som tilbys, mengden tilpassede verktøy for design, fri malingredigering og andre designrelaterte parametere.

Strikingly Wix: Generell prissammenligning

Strikingly Wix: Generell prissammenligning

Påfallende prispolitikk er ganske rimelig for alle. Nettstedsbyggeren har en gratis plan, som gjør det mulig å teste funksjonaliteten i løpet av en ubegrenset periode. For de brukerne, som bestemmer seg for å bruke de avanserte funksjonene i tjenesten, er det en mulighet til å oppgradere til et av de betalte abonnementene. Det er tre planer å velge mellom:

Påfallende priser

 • Begrenset ($ 8 / mo faktureres årlig) – tilpasset domenenavn, 2 begrensede nettsteder, ubegrenset gratis nettsteder, 50 GB månedlig båndbredde, 1 GB disklagringsplass per nettsted, gratis domene, 24/7 support, enkel nettbutikk (5 produkter per side);
 • Pro ($ 16 / mo faktureres årlig) – tilpasset domenenavn, 3 pro-nettsteder, ubegrenset gratis nettsteder, ubegrenset båndbredde, 3 GB lagringsplass per nettsted, enkel butikk (300 produkter per nettsted), Slående App Store-tilgang, HTML / CSS / JavaScript-innebygging, fravær av systemannonsebanneret, passordbeskyttelse, opplasting av tilpasset font;
 • VIP ($ 49 / mo faktureres årlig) – 10 GB lagringsplass per nettsted, enkel butikk (500 produkter per nettsted), prioritert kundeservice, nyhetsbrev (2000 kontakter per måned), kontoadministrasjon, engelsk telefonsupport.

Uansett hvilken plan du er interessert i, kan du teste den uten kostnad i løpet av 14-dagers prøveversjon. Påfallende introduserer også rabatter som gjør det mulig å spare stort, hvis du bestemmer deg for å velge 2, 5 eller 10-årsplan og foreta en engangsbetaling. Jo lengre tidsintervall abonnementet er, jo større vil økonomien vise seg å være. Med Slående kan du få et domenenavn for $ 24,95 per år, og hvis du trenger en e-post knyttet til det, vil kostnadene utgjøre $ 25 / år.

Wix tilbyr en mer omfattende og rimelig prispolitikk sammenlignet med påfallende. Den har også en gratis plan, som aldri utløper og lar deg lage det ubegrensede antall nettsteder med det. Når det gjelder de betalte abonnementene, Wix har flere planer tilbys som en del av planene Standard og Business / e-handel. Ta en titt på vilkårene og tjenestene deres med en gang:

Standard Wix-planer

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis hosting, fravær av systemannonsebannere, gratis domenenavnstilkobling;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – 10 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – integrerte verktøy for Google Analytics og statistikkinnsamling, 2 timers lagringsplass for video;
 • VIP ($ 39 / mo) – profesjonell logo, førsteprioritetsstøtte osv.

Forretnings / e-handelsplaner

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betalinger;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – forretningsutviklingsverktøy, integrert e-handelsplattform, spesielle apper for gründere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagringsplass for video, komplett Wix Suite;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som gir den høyeste funksjonaliteten og maksimale mengden verktøy.

Nettstedsbyggeren er også kjent for sine sjenerøse spesialtilbud. Den har spesielle rabatter og bonuser (som a gratis domenenavn) gitt regelmessig for å øke kundelojaliteten og for å oppmuntre nye brukere til å delta i systemet. Forresten, Wix har pengene-tilbake-garanti alternativet som lar deg få tilbake pengene du har investert i planen. Du kan bruke alternativet i løpet av 14 dager siden kjøpsøyeblikket.

Når det gjelder prispolitikken, er både Strikingly og Wix moderat priset. Når du sammenligner systemene, vil du imidlertid oppdage at Wix fortsatt har vinnende posisjoner. Selv om kostnadene for planene som tilbys av begge nettstedsbyggerne er nesten like, er alternativene som tilbys av Wix-redaktøren mye mer omfattende sammenlignet med de som er gitt av Strikingly. Dette for ikke å nevne hundrevis av gratis applikasjoner plattformen kommer med for å øke ytelsen på nettstedet.

Strikingly Wix: Hvilken er best for SEO?

Strikingly Wix: Hvilken er best for SEO?

Slående lar deg fylle ut spesielle SEO-parametere for prosjektet ditt for å sikre dets høye rangering i søkemotorene. Dermed kan du fylle ut metakoder for separate nettsider, så vel som for hele nettstedet. Disse inkluderer titler, beskrivelser og nøkkelord. Det er også mulig å velge og angi nettstedkategorien din, velge og angi favoritt, sosial delingsbilde for prosjektet ditt. Hva som er viktig og praktisk, nettstedbyggeren gir den detaljerte SEO-sjekklisten som gir nyttige tips om de viktigste SEO-parameterne som krever forbedring for å øke Googles nettsted rangering.

Slående SEO

For å få tilgang til påfallende SEO-parametere, bør du nå Innstillingsdelen som er tilgjengelig i dashbordet. Det er her du i tillegg vil komme over avanserte verktøy som vil bidra til å øke nettstedets synlighet. For å gjøre det, kan du legge til nøkkelord i tekstoverskriftene, aktivere Google Site verifiseringsfunksjon, tilordne Image Alt-tagger og fullføre andre trinn som er et must for å ha effektiv SEO-markedsføring.

Wix er en SEO-vennlig nettstedbygger, som gjør det mulig å lage prosjekter som er godt optimalisert for søkemotorene og er dermed bedre indeksert for å inneha høyere posisjoner. Dette oppnås på grunn av bruken av det avanserte SEO Wiz-verktøyet, som gjør det mulig å sette opp, redigere og endre viktige SEO-parametere. Praktiske trinnvise retningslinjer og tips vil hjelpe deg med å kutte ned tiden du investerer i SEO-markedsføringen på nettstedet ditt, og holde prosessen under kontroll.

Sammen med SEO Wiz-verktøyet kan du velge og integrere spesielle widgets og tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i App Market. De gjør det mulig å spore nettstedstatistikken din, og bidrar dermed til bedre prosjektfremming. Disse inkluderer tilbakeringingsordre-knapper, verktøy for distribusjon av e-post og sosiale nettverk, online konsulent, popup-vinduer og markedsføringsverktøy. Wix tillater også å sette opp SEO-parametere for nettsteder (metatagger for nettsider, overskrifttagger, bilde-Alt-tagger, omdirigeringsverktøy, ankerkoblinger, Google Analytics, verifisering av nettsteder osv.) I manuell modus.

Både påfallende og Wix sikrer fin SEO-optimalisering av nettsteder opprettet med dem. Wix kommer imidlertid med det avanserte SEO Wiz-verktøyet samt spesielle integrerbare widgeter / tilleggsprogrammer. De forenkler prosessen med promotering av nettsteder, og hjelper deg med å kontrollere / sette opp de må-ha SEO-parameterne i tide.

Strikingly Wix: Hvilken er bedre for nettstedet for små bedrifter

Strikingly Wix: Hvilken er bedre for nettstedet for små bedrifter

Slående er et ganske fint valg når det gjelder utvikling av forretningsnettsteder. Systemet tillater administrering og redigering av forskjellige typer forretningsprosjekter. Nettstedsbyggeren har et omfattende integrert funksjonssett, som gjør det mulig å laste opp innhold, koble til egendefinert domene, legge til nye nettstedseksjoner og redigere prosjektdesign. Det er en mulighet til å integrere medieblokker, kontaktskjemaer, informasjonsbokser og andre forretningselementer som er et must for denne nettstedtypen.

Hvis du ønsker å integrere med sosiale mediekontoer, lar Strikingly deg koble til en sosial feed-seksjon for å endre den ytterligere med hensyn til forretningsbehovene dine. Nettstedsbyggeren lar deg også se og analysere nettstedstatistikken din for å spore antall brukere i løpet av en viss tid, steder de kommer fra, sider de besøker oftere, trafikkilder, populære produkter / tjenester brukere er interessert i osv. Entreprenører , som har en intensjon om å selge noe via nettstedet, har en mulighet til å koble SSL-sertifikater til sine prosjekter for å sikre maksimal sikkerhet og bruke e-postmarkedsføringsverktøyet for å holde kontakten med kundene sine.

Wix fungerer bra for å lage bedriftsnettsteder, uansett hvilke nisjer de refererer til. Den integrerte virksomhetssentrerte funksjonaliteten til tjenesten vil spesielt appellere til reklamer som har til hensikt å selge verkene sine (håndlagde produkter, bilder, bilder, videoer osv.) online og tjene penger med dem (se levende eksempler)

På samme måte vil systemet være til stor hjelp for eierne av hoteller, kafeer, restauranter, reisebyrå og andre virksomheter som innebærer samhandling / samarbeid med klienter. For å øke effektiviteten og populariteten til slike prosjekter, gjør Wix det mulig å velge og integrere flere forretningswidgets fra App Market (bestilling av mat / rom / billetter, allsidige bestillingsalternativer). Et virkelig høydepunkt for nettstedbyggeren er den avanserte Ascend-plattformen. Dette er alt-i-ett-settet med forretningsverktøy (det er mer enn 20 av dem her) som gir mulighet for profesjonell styring og markedsføring av bedriftsnettsteder.

Hvis du trenger et bedriftsnettsted av høy kvalitet, bør valget mellom Strikingly og Wix ikke være komplisert i det hele tatt. Wix sett med integrerte forretningsfunksjoner og verktøy er virkelig imponerende og kraftig. Det sikrer det beste resultatet uten noen seriøs investering i tid / krefter, selv om du ikke er en webdesignproff.

Hvilken er den beste for netthandel – påfallende eller Wix?

Hvilken er den beste for netthandel - påfallende eller Wix?

Slående eCommerce-plattformen er ikke så kraftig, men den lar deg starte og administrere en liten nettbutikk. Dette kan gjøres ved å aktivere den tilsvarende e-handelsdelen for å laste opp / redigere produkter ytterligere og justere de nødvendige nettbutikkinnstillingene. Du kan også nå instrumentpanelet for å teste forskjellige oppsett, tilpasse hele stilen til nettbutikken din, sette opp betalings- / leveringsparametere osv..

Påfallende belaster ingen transaksjonsgebyrer for kjøp / salg gjennom sine nettbutikker. Det forventes at du foretar et standard Stripe / PayPal transaksjonsgebyr som systemet innebærer. Antall produkter du vil kunne selge, samt utvalget av tjenester du vil benytte, avhenger av planen du vil abonnere på. Jo flere funksjoner og produkter du trenger – jo mer avanserte (dyrt) abonnementet skal være.

Wix leverer et virkelig omfattende funksjonssett for utvikling av e-handel. Tilkoblingsfunksjon for nettbutikk realiseres ved hjelp av Wix Store widget-integrasjon. Widgeten lar deg lage flere produktkort og tiltalende showvinduer, sette / administrere spesielle nettbutikkparametere, velge mellom flere e-handelswidgets som er tilgjengelige i det integrerte Wix App Market. Med Wix kan du på samme måte legge til og selge både fysiske og digitale produkter, noe som særlig utvider e-handelspotensialet ditt (se bevis). For å øke kundelojaliteten og oppmuntre nye kunder til å takle deg, er det mulig å opprette og tilby flere rabatter, bonuser, spesialtilbud og til og med gavekort.

Dessuten gir Wix tilgang til avanserte analyse- og statistikksporingsverktøy, e-postmarkedsførings- / nettverksfunksjoner, klientinteraksjonsalternativer, omfattende produktstyringsløsninger, betalings- / forsendelsesalternativer, flere e-handelsmaler og andre funksjoner / verktøy som er et must-have for ditt lille / mellomstore e-handelsnettsted.

Når vi snakker om e-handelsaspektet, er valget av den beste plattformen åpenbart. Wix er den nettstedsbyggeren som gir effektiv, enkel og praktisk opprettelse / administrasjonsprosess for nettbutikker. Bortsett fra det brede spekteret av integrerte e-handelsfunksjoner, leverer nettstedsbyggeren også allsidige markedsføringsverktøy for sosiale medier og promotering av nettsteder som vil bidra til mer effektiv markedsføring av eCommerce-prosjektet.

Hvilken du skal velge for blogging – påfallende eller Wix?

Hvilken skal jeg velge for blogging - påfallende eller vekk?

Slående gjør det mulig å starte og administrere en fin blogg. Med dette formålet bør du bare legge til Bloggseksjonen på ønsket side etter eget valg og begynne å administrere / tilpasse den med hensyn til dine behov. Systemet gjør det mulig å legge til det ubegrensede antall innlegg og sette inn mediefiler i hver av dem for å gi bloggen din den nødvendige funksjonaliteten. Dette kan være bilder, sitater, sosiale bokmerkeelementer, videoer, oppfordringsknapper og hva ikke. Påfallende dra-og-slipp-redigerer gjør det mulig å arrangere og oppdatere blogginnholdet ditt med hensyn til dine behov. Du står fritt til å tilpasse blogginnleggene dine og aktivere kommentarer / sosiale delingsfunksjoner når det er nødvendig.

Wix bloggplattformen er ganske kraftig og rik også. Nettstedsbyggeren tillater start og administrasjon av fullstendige blogger relatert til forskjellige nisjer. Systemet lar deg legge til, planlegge og redigere blogginnlegg, lage flere seksjoner og tilpassede feeder, aktivere kommentarfunksjon, legge til / tilordne bloggkategorier, sortere eksisterende publikasjoner osv. Wix malsamling har en egen bloggseksjon, hvor du kan velge en passende mal for å tilpasse den ytterligere etter behov. I tillegg kan du legge til en Featured posts-seksjon, benytte deg av avansert AMP-teknologi, importere den eksisterende WordPress-bloggen til Wix, sette opp SEO-parametere og fullføre et bredt spekter av andre bloggrelaterte oppgaver.

Når du velger Strikingly and Wix for dine bloggbehov, er det definitivt fornuftig å gi preferanse til Wix. Nettstedsbyggeren har en kraftig og funksjonsbelastet bloggplattform som bugner av funksjoner, verktøy og alternativer som kreves for å starte / administrere en personlig eller en forretningsblogg. Systemet tilbyr også avanserte blogghåndterings- og markedsføringsverktøy for effektivt å markedsføre prosjektet ditt på nettet.

Viktige forskjeller mellom påfallende og Wix

SlåendeWix
Brukervennlighet:Påfallende er en brukervennlig nettstedbygger, som vil appellere til nybegynnere og webdesigneksperter. Systemet gjør det mulig å starte / administrere forretningsnettsteder, blogger, destinasjonssider, porteføljer og til og med små nettbutikker.Wix er et fint valg for nybegynnere og webdesigneksperter, selv om det kanskje ikke er lett å mestre redaktøren på en gang. Nettstedsbyggeren tilbyr et high end Wix ADI-verktøy som hjelper deg med å opprette en ny webside fra bunnen av i automatisert modus ved å bruke den foreløpige innsendte informasjonen. Standard Editor gir mulighet for dypere designtilpasning. Wix er bra for forretningsnettsteder, blogger, porteføljer, fora, destinasjonssider og små nettbutikker.
funksjonalitet:Systemet er kjent for sine enkle designtilpassingsalternativer, integrerte blogg- og e-handelsplattformer, integrasjonsalternativer for sosiale medier, markedsføring, SEO, sikkerhets- og statistikksporingsverktøy.Nettstedsbyggeren har integrert funksjonalitet av høy kvalitet. Bortsett fra kraftige designredigeringsalternativer, er det tilgang til det rike App Market-, Wix Corvid- og Ascend-plattformene.
Design:Slående malsamling er ikke rik. Det er rundt 30 maler her, men alle er lydhøre, sortert etter bransje, tilpasses og kvalitet.Systemet gjør det mulig å velge mellom mer enn 550 gratis bransjespesifikke design, som er tilpassbare og mobilklare som standard.
eCommerce:Nettstedsbyggeren lar deg starte og administrere små nettbutikker ved å opprette produktgallerier, justere betalings- / fraktalternativer, sette opp visningsalternativer for visningsvinduer osv..Wix Store lar deg lage små og mellomstore nettbutikker, og gi tilgang til mange e-handelsverktøy og funksjoner.
blogging:Med Slående kan du også legge til en bloggseksjon til hvilken som helst nettside du trenger. Det er her du kan laste opp nye innlegg, redigere de eksisterende, tilpasse layout og bloggdesign generelt, integrere mediefiler osv.Wix bloggplattform gjør det mulig å starte og administrere blogger for personlig eller virksomhet, ved å bruke det avanserte funksjonssettet til systemet.
Lite firma:Nettstedsbyggeren kan brukes til å starte og administrere småbedriftsprosjekter, integrere nye widgeter og mediefiler, laste opp nytt innhold, sette opp SEO / sikkerhetsparametere osv..Systemet er bra for småbedriftsprosjekter, da det kommer med flere forretningsspesifikke widgeter, avansert Ascend-plattform, nisjemaler og andre forretningsrelaterte funksjoner.
Priser:Påfallende har en gratis plan og tre betalte abonnement, kostnadene for dette starter med $ 8 / mo.Wix har en gratis plan og to grupper av abonnement for Standard og Business / eCommerce nettsteder. Kostnadene deres starter med $ 13 / mo.
SEO:Med påfallende er det mulig å sette opp og administrere SEO-parameterne på nettstedet ditt for å maksimere sine posisjoner i søkemotorene.Plattformen gjør det mulig å bruke SEO Wiz-verktøyet for å forenkle prosessen med optimalisering av nettstedets SEO.
Kundeservice:Informativ kunnskapsbase, praktisk sjekkliste før publisering, idéforum, live chat 24/7Kraftig kunnskapsbase, billettsystem, VIP-støtte

Sammenligning Konklusjon: Hvilken er bedre?

Når du velger mellom Wix og Strikingly, er det flere aspekter å vurdere. Begge nettstedbyggere er rettet mot nybegynnere og proffs for webdesign, og begge er funksjonsbelastede nok til å utvikle profesjonelle prosjekter. Systemene er imidlertid fortsatt forskjellige i designtilpasningsalternativer og funksjonalitet som til slutt påvirker resultatet.

Wix er vinneren i alle deler av sammenligningen. Nettstedsbyggeren har vunnet popularitet hos millioner av brukere over hele verden og ikke forgjeves. Dette er en av de mest anerkjente, rimelige og profesjonelle nettstedbyggere som er tilgjengelige der ute, og det er absolutt verdt å bruke, hvis du har tenkt å designe avanserte prosjekter.

Påfallende er en DIY nettsted byggherre, som kommer med integrert blogging og e-handel funksjonalitet, App Market, responsive maler og flere funksjoner som lar deg lage alle typer enkle og komplekse prosjekter. Wix på sin side skiller seg ut fra mengden på grunn av det integrerte Wix ADI-verktøyet, e-handel og bloggmotorer, Wix Code-funksjonen, Rich App Market og hundrevis av profesjonelle responsive design. Dette er funksjonene som gjør det til den udiskutable lederen for den moderne nettdesignnisjen.

Strikingly Wix: Hvilken er bedre? 5.0

 • Den beste alt-i-ett-nettstedsbyggeren
 • Wix ADI og Standard Editor
 • Wix Ascend-plattformen
 • Standard / forretningsplaner

Besøk nettsiden wix.com Strikingly Wix: Hvilken er bedre? 3,5

 • Out-of-the-box mobiloptimalisering
 • Integrerte blogg- og butikkmotorer
 • Sjekklister før publisering og SEO
 • Tre betalte abonnement

Besøk nettstedet strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map