Volusjon vs Squarespace

Volusion og Squarespace er to populære nettbyggingsplattformer som brukes av flere titalls millioner brukere over hele kloden.


VolusionSquare
Brukervennlighet:4/54/5
Funksjoner:5/54/5
design:4/54/5
Brukerstøtte:5/55/5
Priser:4/54/5
Total poengsum:4.4 / 54.2 / 5

Volusion er orientert mot etablering av nettbutikker, mens Square er en universell nettstedbygger som gir mulighet for utvikling av forskjellige typer nettsteder – fra enkle promosider og destinasjonssider og opp til kraftige blogger.

Volusjon er vanskeligere å mestre, men det tilbyr mer omfattende e-handelsalternativer. Squarespace er enklere å bruke selv for nybegynnere, men det gir også alternativer for å lage fullverdige nettbutikker.

I dette innlegget vil vi definere hvilken tjeneste som fungerer best når det kommer til nettbutikkoppretting – Squarespace eller Volusion. Merk at denne sammenligningen viser e-handelsfunksjoner på disse plattformene, men ikke en allsidig. Så la oss komme i gang.

Brukervennlighet

 • Volusion. Det er vanskelig å kalle denne nettstedsbyggeren enkel å bruke. Det ser ganske forståelig ut etter registreringen. Når du har fått tilgang til Storefront, velger du bare malen ved hjelp av veiviseren, laster opp firmalogo, legger til produkter, tilpasser design og meny på fremtidens nettsted om nødvendig, og velg planen (dette trinnet kan utelates på grunn av tilgjengeligheten av prøveversjonen versjon).

  Volusion DashBoard

  Imidlertid kan disse trinnene være ganske utfordrende for en nybegynner. Her er det mange alternativer, diagrammer og innstillinger. Du vil trenge flere dager for å mestre dem ordentlig. Dette kan gjøre etableringen av en nettbutikk med Volusion til en tidskrevende prosess, spesielt hvis du planlegger å selge dusinvis av produkter.

 • Square. Plattformen er mye enklere: bare velg design (det er en egen malgruppe for nettbutikker), registrer, last opp logo, navn og beskrivelse av et nettsted og … det er det.

  Du kan tilpasse design og plassering av nettstedselementer i det åpne vinduet samt legge til produkter og deres beskrivelser, angi innstillinger for betaling og frakt. Prosessen er enkel og intuitiv.

  Squarespace Nettstedredaktør

  Dashbordelementer er gruppert for å hjelpe en bruker til å forstå, hvor de skal se etter de nødvendige innstillingene. Så langt vi fokuserer på nettbutikkoppretting, vil du i utgangspunktet få tilgang til e-handelsinnstillinger, der du kan administrere bestillinger, legge til nye produkter og sette opp rabatter.

Volusjon vs Squarespace. Squarespace er et bedre valg enn Volusion med tanke på brukervennligheten. Intuitiv visuell redaktør og forståelige innstillinger gjør det praktisk for rask opprettelse av en tiltalende nettbutikk. Du vil trenge mye tid for å mestre Volusion i stedet.

Men hvis du planlegger å utvikle en stor nettbutikk, er det fornuftig å bruke Volusion. Overflod av spesialverktøy gjør det mulig å lage et kraftig online hypermarked for en mengde produkter.

Funksjonssett og fleksibilitet

 • Volusion. Den største fordelen med Volusion er en rik mengde e-handelsfunksjoner. Detaljerte innstillinger gjør det mulig å sette opp hvert produkt individuelt, redigere leveringsinnstillinger, spesifisere leverandører og administrere lagerprodukter.

  Volusjon vs Squarespace

  Bortsett fra det tilbyr Volusion kraftige analysesystem du kan bruke for å spore trafikk på nettstedet, samt for å analysere salgsindekser, TOP-selgende produkter samt økonomiske indekser som ROI.

  Key Volusion Funksjoner

  • CRM – systemet med ordrestyring som gjør det mulig å spore salg av nettsteder fra det øyeblikket produktet kjøpes og frem til det leveres til kunden.
  • Drop Shipping – en mulighet til å tiltrekke seg partnere for å selge produktene dine.
  • ROI-sporing – sporing av ROI-verktøyet, som viser tilbakebetalingsprosenten.
  • Administrator sosial ledelse – et alternativ for å administrere sosiale nettkontoer fra nettbutikken rett fra dashbordet.
  • Selg på Facebook, Ebay og Amazon – verktøyet som brukes til å organisere salg gjennom sosiale nettverk og nettbutikker som Amazon og eBay.
 • Square. En av de største fordelene med Squarespace i prosessen med å lage e-handelsnettsteder er deres bekvemmelighet for en kunde. Nettstedet vil være enkelt å bruke både på et skrivebord og på hvilken som helst mobil enhet.

  Squarespace e-handel

  Bortsett fra det, kommer Squarespace med kraftig blogging-funksjonalitet. Selv om en tiltalende blogg ikke er et must for en nettbutikk, er tilgjengeligheten en ekstra kilde til kundenes attraksjon og deres oppbevaring på nettstedet.

  Viktige Squarespace e-handelsfunksjoner

  • Produktimport – en mulighet til å importere produkter fra andre tjenester: Shopify, Etsy, Big Cartel osv.
  • Express Checkout Mode – en mulighet til å gjøre innkjøp uten registrering på nettstedet. Dette alternativet er veldig praktisk når en nettbutikk bare selger ett produkt.
  • Gjenopprettet utsjekking – e-postmeldinger om forlatte vogner. Dette er praktisk hvis en kunde har lagt et produkt i handlekurven, men har forlatt et nettsted uten å kjøpe noe.
  • Xero-integrasjon – en mulighet til å utarbeide XERO-regnskapsrapporter. Dette alternativet er bare tilgjengelig for amerikanske brukere.
  • Flere valutaer – en mulighet til å selge produkter i valutaen til landet kundene er fra. Per i dag støtter Squarespace 21 valutatyper.
  • Stripe og PayPal. Squarespace-integrasjon med Stripe og PayPal gir en sjanse til å kjøpe et produkt med ett klikk bare ved å bruke et kredittkort eller en PayPal-konto.

Volusjon kontra Squarespace. Når det gjelder mengden e-handelsfunksjoner, overgår Volusion spesielt Squarespace. Du kan administrere alt her, starter med designinnstillinger og opp til superdetaljerte skatte- og fraktfunksjoner. Squarespace legger vekt på design – nettsteder ser mer attraktive ut her.

design

Sammenlign diagram

VolusionSquare
Antall temaer:4967
Temaer koster:$ 180Gratis
Visual Editor:✔ JA✔ JA
Responsiv utforming:✔ JA✔ JA
Sorter etter bransje:✔ JA✔ JA
CSS-kode redigering:✔ JA✔ JA
 • Volusion. Det er 49 temaer i Volusion, hvorav 11 er gratis. Kostnaden for premium design utgjør $ 180 per tema. Malusjonspremiermal er ikke bare forskjellige i fargeskjemaet. De er virkelig unike og har allsidig struktur.

  En fin fordel er at enhver mal (til og med en betalt en) kan tilpasses. Du kan redigere både CSS og innledende HTML-koder, noe som gjør det mulig å legge til de nødvendige kodeelementene, for eksempel Facebook-piksel, for eksempel til nettstedet uten problemer.

 • Square. Squarespace har 84 maler tilgjengelig for brukere, men bare 14 av dem er spesialutviklet for å lage nettbutikker. Alle malene er gratis, og det er en mulighet til å sortere dem etter bransje.

  Squarespace Maler

  Bortsett fra det, er det et alternativ som lar brukere endre den valgte malen, mens de lagrer innholdet. Nødvendigheten er imidlertid ganske tvilsom ut fra et kommersielt prosjekt, fordi prosessen med opprettelse av nettbutikker er ganske alvorlig, og fordelene ved dette eller den designen bør vurderes på forhånd.

Volusjon vs Squarespace. Squarespace har flere fordeler når det gjelder design av nettsteder. Nettbutikker opprettet med systemet er mer attraktive både på stasjonære datamaskiner og smarttelefoner. De er praktiske i ferd med å navigere på nettet og foreta kjøp. Det er et alternativ som lar deg endre malen “på farten”. Betalte og gratis Volusion-maler kommer med responsiv design og kan tilpasses for å få unik design.

Kundeservice

 • Volusion. Den store Volusion-fordelen er Live-chatten, der du kan få kvalifisert assistanse fra teknisk supporteksperter og e-handelsrådgivere. De kan hjelpe brukere med å løse sine økonomiske, markedsføringsmessige og økonomiske problemer, og tilbyr trinnvis veiledning og gi råd om det beste valget i tvilsomme situasjoner.

  I tillegg kommer Volusion med et kraftig hjelpesenter for å løse tekniske problemer og guider, der alle nyttige anbefalinger for de gründere, som nettopp starter sine virksomheter, blir gitt.

 • Square. Kundestøtte til denne nettstedsbyggeren innebærer tilgjengeligheten av kunnskapsbasen, videoopplæringsprogrammer og samfunnsforum, der brukere hjelper hverandre med å løse sine problemer.

Volusjon vs Squarespace. Volusjon overgår Squarespace når det gjelder bekvemmelighet ved kommunikasjon med teknisk support. Det er mulig å få hjelp fra Volusion Live-chatten helt fra starten her. Chat-vinduet vil være tilgjengelig gjennom hver serviceøkt.

Prispolitikk

 • Volusion. Prispolitikk for volusjon ser mer demokratisk ut sammenlignet med den til den største konkurrenten – Shopify (se anmeldelse). Du kan opprette og administrere en nettbutikk opptil 100 produkter for $ 15 / mo her. Den dyreste premiumplanen som gjør det mulig å starte en nettbutikk med det ubegrensede antallet produkter og å få en individuell kontosjef vil koste en bruker $ 135 / mo (sammenlignet med $ 279 / mo som tilbys av Shopify).

  Optimale varianter av betalt abonnement er Plus- og Pro-planer ($ 35 og $ 75 / mo tilsvarende), som gjør det mulig å administrere nettbutikker med mange titusenvis av produkter.

Prissammenligningskart

VolusionSquare
Prisalternativer:&# 10004; Mini ($ 15 / mo);
&# 10004; I tillegg til ($ 35 / mo);
&# 10004; Pro ($ 75 / mo);
&# 10004; Premium ($ 135 / mo).
&# 10004; Personlig ($ 12 / mo);
&# 10004; Virksomhet ($ 18 / mo);
&# 10004; Grunnleggende butikk ($ 26 / mo);
&# 10004; Avansert butikk ($ 40 / mo).
Funksjoner:&# 10004; Fra 1 GB til 135 GB Båndbredde;
&# 10004; Fra 100 til ubegrensede produkter;
&# 10004; Online telefonstøtte;
&# 10004; Dedikert kontosjef.
&# 10004; Gratis tilpasset domene;
&# 10004; SSL-tilkobling;
&# 10004; 24/7 support;
&# 10004; Ubegrenset lagring og båndbredde;
&# 10004; Fullt responsivt nettsted.
 • Square. Prispolitikk for firkantet innebærer to planer for kommersielle nettsteder, nemlig Basic and Advanced ($ 26 og $ 40 / mo). Begge planene gjør det mulig å opprette nettbutikker med ubegrenset antall produkter. Den viktigste forskjellen er at Advance-plan støtter gjenopprettet utsjekking utvinning, realtid transportør og automatiske rabatter.

Volusjon vs Squarespace. Kostnaden for å lansere en stor nettbutikk med Volusion er verdt det oppnådde resultatet. Dessuten overgår kostnadene for å opprette små nettbutikker med Volusion kostnadene for Squarespace og utgjør $ 15 / mo versus $ 26 / mo. Alternativer for e-handel råder her.

Konklusjon

Volusion er et kraftig verktøy som kombinerer funksjonene til en nettstedsbygger, CMS og CRM-system. Det er mulig å opprette en nettbutikk med den for å selge ubegrenset antall produkter. Volusjon er vanskelig å utforske ved første blikk, men det praktiske grensesnittet og døgnet rundt support gjør det mulig å mestre nettstedsbyggeren med letthet.

Squarespace fungerer bedre for nybegynnere, som nettopp starter sine online virksomheter, og utforsker vitenskapen om nettstedsbygging. Intuitivt grensesnitt gjør det mulig å opprette en nettbutikk på mindre enn en dag. Imidlertid er ikke denne nettstedsbyggeren et godt valg når det gjelder lansering av store handelsplattformer.

Dermed anbefaler jeg å bruke Volusion, selv om du planlegger å starte med en liten nettbutikk med ideen om å utvikle den til et storstilt prosjekt i tankene. Med denne nettstedsbyggeren er perspektivene for din nettbutikkutvikling nær ubegrenset.

Lag en nettbutikk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map