Webflowalternativer

Webflowalternativer


Webflow – er en berømt platform, der er rettet mod professionelle webdesignere og -udviklere. Systemet leverer et omfattende funktionssæt, der omfatter flere redigerings- og designtilpasningsmuligheder, kraftfulde integrationer, tilføjelser og webstedspromoteringsværktøjer.

Hvad du dog skal vide, er, at tjenesten leveres med en kompleks struktur og webdesignværktøjer, der kan virke ret forvirrede og kompliceret for førstegangsholdere, der mangler tekniske færdigheder og webdesignbaggrund. I denne henseende ligner Webflow noget af det Content Management System, der kræver dybere opmærksomhed på webdesign nuancer. Netop af denne grund begynder mange brugere at lede efter enklere Webflow-alternativer designet til mennesker uden webudvikling eller kodningsevner.

Uanset årsagerne til at du leder efter et passende Webflow-alternativ, er det et must at være opmærksom på de tjenester, der kan være en dejlig erstatning for denne platform. Dette skyldes, at du er nødt til at finde ud af de stærke og svage punkter i hvert system, du potentielt kan bruge til din webstedsudviklingsproces.

Bedste webflowalternativer

Antag, at du har besluttet at skifte fra Webflow til et enklere og mere intuitivt alternativ, som vil omfatte fleksibilitet, avanceret funktionalitet og overkommelige priser. Hvilken service fungerer bedre til dette formål? Hvilken af ​​dem kan give den udtømmende funktion, der dækker den herskende mængde behov for webudvikling?

I denne forskning har vi undersøgt de mest populære platforme, du kan bruge i stedet for Webflow, afhængigt af de webdesignopgaver, du har angivet. Således vil vi gennemgå alt-i-en-løsninger såvel som specialiserede systemer til at identificere deres faldgruber såvel som væsentlige funktioner, der gør disse platforme til de bedste webflow-erstatninger.

1. Wix

Wix startside

Wix – er det bedste alternativ til Webflow. Det har lavet et godt navn for sig selv og praler af millioner af smukke websteder på det globale web. Det har vist sig at være et enkelt og effektivt webstedsbygningsværktøj for brugere uden kodning eller webdesignbaggrund.

Wix leverer tilstrækkelig fleksibilitet til at håndtere enhver type websted. Brugere kan drage fordel af en intuitiv interface og redigeringsværktøjer ud over et bredt udvalg af mobiloptimerede skabeloner, en enorm samling af widgets og tilføjelser, integrationskapaciteter og mere.

Hvilke typer websteder er Wix god til?

Wix giver dig mulighed for at opbygge bogstaveligt talt enhver type websted. Det leverer et uendeligt udvalg af klar-til-brug skabeloner fra over 70 forskellige kategorier, herunder e-handel, blogs, forretningssteder osv..

Du kan bruge platformen til at oprette professionelle porteføljer med billeder i høj kvalitet, der helt sikkert vil henlede potentielle kunders opmærksomhed. Wix er en god mulighed for landingssider eller hjemmesider på én side. Platformen har nok e-handelsfunktioner til at opbygge, styre og promovere en medium digital butik. En AI-baseret software gør byggeprocessen endnu lettere. Det stiller en bruger flere enkle spørgsmål og opretter en brugerdefineret skabelon baseret på svar og præferencer.

Wix kan prale af en fantastisk blogging-funktion for dem, der ønsker at tale bind på det globale web. Brugere kan oprette en kraftfuld blogplatform og implementere tilgængelige SEO-indstillinger for at nå et bredere publikum og få stedet til højere rækker i søgemaskiner.

Hvorfor Wix er et bedre alternativ til webflow?

Platformen leverer et stort udvalg af praktiske funktioner ud af kassen ud over dets enkelhed:

 • Enkle redigeringsværktøjer – Wix var designet til nybegynder. Det betyder, at du kan opbygge og udgive enhver type websted inden for et par timer uden særlige færdigheder takket være WYSIWYG webstededitor. Det giver dig mulighed for at tage kontrol over hver enkelt bygningsproces samt tilføje indhold og mediefiler ved hjælp af en træk-og-slip-funktion.
 • Mobiloptimerede skabeloner – Et udvalg af mobilvenlige skabeloner er tilgængelige for brugere. En bruger skal kun vælge et tema fra en bestemt kategori og begynde at redigere.
 • Wix ADI – Kunstig intelligens gør processen med webstedsopbygning lettere end nogensinde før. Wix ADI-værktøj vælger en skabelon og organiserer indholdet i overensstemmelse med dine præferencer og mål.
 • Design – Wix gør det nemt at integrere yderligere værktøjer som visuelle effekter. Desuden kan du eksperimentere med Wix-koden, hvis du i det mindste har grundlæggende kodningsevner til at komme med et unikt websteddesign og skille sig ud fra konkurrenter.
 • Fleksibilitet og funktioner – Platformen har sin egen App Store med uendelige widgets og tilføjelser fra e-handels- og SEO-funktioner som SEO Wizard, der vil tilbyde den ultimative SEO-panoram til dit særlige websted til kraftfulde blog- og marketingværktøjer.

Wix har en gratis plan, der er god til test af systemet. Det kommer godt med, når du vil tjekke alle de tilgængelige værktøjer gratis. Det er dog ikke nok til at opbygge et solidt websted. Du skal starte med et Combo-anlæg til $ 8,50 pr. Måned. Den betalte pakke leveres med et gratis domænenavn, der allerede er inkluderet i prisen ud over en hosting, SSL-sikkerhed, kundesupport og mere.

Prøv Wix nu

2. WordPress

WordPress webstedsbygger

WordPress – er den mest passende løsning, hvis du i stedet ønsker at bruge CMS Webflow. Dette er det verdens populære kraftfulde Content Management System, som ikke kræver nogen præsentation på grund af dets fleksibilitet, avancerede designtilpasningsværktøjer og omfattende integrationsmuligheder.

Tjenesten dækker et bredt spektrum af webdesignbehov, der giver et rigt funktionssæt, imponerende dybde af webstedstilpasning og overflod af plugins, der gør det muligt at afsløre dens funktionalitet til fordel.

Hvilke typer websteder er WordPress god til?

Bortset fra høj kvalitet og funktionelle blogs, som er den største WordPress-specialisering, kan du også starte firmawebsteder, destinationssider, porteføljer, webportaler og endda e-handelswebsteder med WordPress. Uanset hvilken type websted du har brug for finder du faktisk en udvidelse, et plugin eller en tilføjelse til at nå dette mål.

Antallet af disse udvidelser øges fortsat, mens selve systemet opdateres regelmæssigt for at have integrationsmuligheder, funktionalitet, fleksibilitet og designfrihedstilpasning. Alle WordPress-baserede projekter er SEO-optimerede, hvilket betyder, at deres chancer for at rangere højt i søgemaskinerne er ret høje.

Hvorfor er WordPress et bedre alternativ til webflow?

Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af det fantastiske funktionssæt og avancerede integrationsmuligheder. Lad os se på nogle af dem nu:

 • Hosting Choice – Systemet tilbyder ikke integreret hosting, men det giver mulighed for at vælge en hvilken som helst hosting-udbyder efter dit valg. Det er op til dig at beslutte, hvilken platform du kan overdrage dit websted. På samme måde er det op til dig at vælge det foretrukne domænenavn til dit projekt for at fremhæve dit websted og brandets popularitet. Forresten, processen med at vælge et domæne og installere et websted til hosting efter eget valg er hurtig og problemfri.
 • Plugin-integration – WordPress giver mulighed for at vælge mellem masser af plugins af høj kvalitet til ekstra webstedsydelse og promovering. Når du surfer på nettet, kan du komme på tværs af plugins til SEO-optimering, anti-spam-beskyttelse, e-handelsbrug, oprettelse af sitemap, oversættelse af titler og mange flere. Valget afhænger intuitivt af din webside type og specialisering.
 • Integreret kodeeditor – Erfarne brugere kan arbejde med HTML-, PHP- og CSS-koder og integrere dem i deres projekter for maksimal ydeevne. Dette er den bedste måde at dybt tilpasse dit websted, integrere indholdsblokke eller widgets, erstatte de eksisterende kommentarer med eksterne apps og hvad ikke.
 • Skabeloner – WordPress-skabelonsamling er fantastisk, og den omfatter i øjeblikket tusinder af tilgængelige temaer i systemet og på nettet. Designerne er gratis og betalt, og det er kun op til dig at tage det rigtige valg.
 • Kraftfuldt samfund – WordPress har et af de mest fantastiske, omfattende og støttende samfund derude, der giver dig alle former for hjælp, der er nødvendig for at starte, styre og promovere et kvalitetsprojekt.

WordPress er et helt gratis system. Dette betyder, at du overhovedet kan downloade og installere den uden omkostninger. Vær dog opmærksom på, at du ikke går uden at købe plugins, skabeloner, domænenavn og hosting. Omkostningerne ved disse elementer er forskellige med hensyn til hostingudbyderen og den plan, du vil gå efter (Bluehost er den bedste mulighed her, hvor den billigste plan kun udgør $ 3,95 / mo), kompleksiteten af ​​de design, du vil vælge (betalte planer koster dig fra $ 25 og op til $ 300), domænenavnet og andre afgørende parametre.

Prøv WordPress nu

3. Shopify

Shopify eCommerce-software

Shopify – er bedre end Webflow, hvis du vælger et e-handelswebsted. Systemet er et rimeligt valg for brugere, der ønsker at starte deres egne online butikker for at sælge digitale eller fysiske produkter.

Med Shopify får du adgang til et bredt spektrum af funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at starte, styre, opdatere og promovere et fuldt udstyret eCommerce-websted. Softwaren giver dig mulighed for at starte en funktionsladet webshop med hundreder af produkter, der er anført i nichekollektionerne og overflod af marketing- og webpromoveringsværktøjer. Platformen giver dig mulighed for at justere forsendelses-, beskatnings- og betalingsparametre og sikre den største sikkerhed i alle trin i shoppingprocessen.

Hvilke typer websteder er Shopify god til?

Den eneste type websted, du effektivt kan starte og administrere med Shopify, er en online butik. Der er ikke noget dårligt ved det. Det handler om den specifikke nichespecialisering af platformen, der blev bygget med eСommerce webdesignorientering i tankerne.

Når du arbejder med Shopify, kan du oprette en storskala online butik, hvis ikke engang et hypermarked. Dette er stedet, hvor du vil kunne sælge forskellige typer produkter (både fysiske og digitale), oprette og organisere imponerende produktgallerier med flere parametre, der er tildelt dem, oprette kriterier for designtilpasning, promovering og marketingegenskaber osv..

Hvorfor er Shopify et bedre alternativ til webflow?

Shopify udmærker sig ved funktionalitet. Platformen leverer et fantastisk sæt funktioner, der dækker en bred vifte af marketing-, webstedspromotions- og shoppingbehov. Her er funktionslisten, der får Shopify til at sejre over sine konkurrenter:

 • Kraftige integrations- og synkroniseringsindstillinger – Systemet synkroniserer og integrerer effektivt med tredjeparts applikationer og udvidelser (disse inkluderer Quickbooks, Xero, Amazon Marketplace, eBay og mere).
 • Indstillinger for produktvisning – Det er op til dig at oprette og tilføje produktgallerier, justere visningsindstillinger, tildele egenskaber til dem, bruge CSV-filimport / eksportfunktionen, oprette showvinduer osv. Shopify tilbyder også funktionen Augmented Reality, der giver 3D-billeder af de tilbudte produkter til salg, og skildrer således deres specielle egenskaber i detaljer og bidrager til forbedret brugerunderholdning.
 • e-handelsspecifikke funktioner – Softwaren gør det muligt at indstille og administrere e-handelsfunktioner. Disse inkluderer multikanals support (handelsplatforme, konti på sociale netværk), gendannelse af checkout, SSL-certificering, Anti-Fraud Protection for personlig information og betalingsinfo, Shopcode-introduktion, flersproget support.
 • Marketingfunktioner – Med Shopify kan du bruge flere marketingværktøjer, der tilføjer den effektive salgsproces. Disse inkluderer POS-software, mulighed for at se og sortere kundeprofiler, besøge og vælge apps og tilføjelser fra Shopify App Store, gøre brug af Shopify Ping-mobilapp for at være i stand til at administrere din webshop fra enhver placering, mulighed der giver dig mulighed introducer rabatter og specialtilbud, dynamisk checkout-procedure samt avancerede detailfunktioner. Softwaren tilbyder også den splinternye Shopify Tap & Chip Reader – marketingfunktionen, der gør det muligt at foretage “tryk” -betalinger via Google-apps eller Apple Pay.

Shopify har en gratis prøveversion, der strækker sig i 14 dage. Så snart testperioden er slut, kan du opgradere til et af de betalte abonnementer – Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Omkostningerne ved planerne starter med $ 9 / mo for at nå $ 299 / mo. De eventuelle omkostninger ved abonnementet afhænger af det indbyggede funktion, vilkår, værktøjer og tjenester.

Prøv Shopify nu

4. uKit

uKit startside

uKit – er det billigste Webflow-alternativ. UKit er udviklet som en simpel DIY-software og bruger de nyeste teknologier til at oprette websteder til små virksomheder. Det tilbyder et udvalg af smarte responsive skabeloner, der er kombineret med instrumenter til at skabe indhold fra bunden og styre digital identitet på websteder.

Hvilke typer websteder kan du bygge med uKit?

Ligesom Wix er de vigtigste uKit-missioner til at hjælpe nybegynder med at opbygge et solidt websted fra bunden. Ingen særlige kodnings- eller programmeringsevner er nødvendige. En bruger behøver kun at logge ind, vælge en skabelon, redigere den, tilføje indhold og udgive et brugervenligt websted.

uKit var designet til at hjælpe dig med at opbygge små webshops, websteder til små virksomheder, sider på én side, visitkort, landingssider osv. Du kan tilføje nogle fotos i høj kvalitet for at oprette en professionel portefølje eller starte en personlig blog.

CRM-integration og e-handelsfunktionalitet gør platformen til en god mulighed for små e-handelswebsteder. Brugere kan komme med små digitale butikker og drage fordel af salgssporing og produktstyringsværktøjer.

Hvad gør uKit et bedre webflowalternativ?

Lad os se på alle de vigtigste funktioner, der gør uKit til et bedre valg for ikke-teknikere:

 • Mobil responsive skabeloner – Mens uKit er en multifunktionel webstedsbygger, leverer den et udvalg af forskellige mobile responsive skabeloner, inklusive brugervenlige små digitale butikker, en-sides skabeloner osv..
 • Preview til mobil side – En fantastisk funktion til at se, hvordan dit websted vil se ud på forskellige typer mobile enheder. Brugere kan ikke kun forhåndsvise, men også redigere nogle af sektionssektionerne og blokke, skjule eller vise dem, når det er nødvendigt.
 • Træk-og-slip-funktion – Platforms editor gør det nemt at arbejde med enhver form for indhold. Du kan organisere sidestrukturen samt styre sektioner, tekster eller mediefiler.
 • e-handelsfunktionalitet – uKit lader brugere bygge små digitale butikker og leverer værktøjer til at administrere produkter, implementere funktionen “tilføj til indkøbskurv”, redigere produktbeskrivelser og billeder.
 • Outsourcing-funktion – Webstedsbyggeren lader dig nemt samarbejde med tredjeparts webudviklere og virksomheder for at arbejde på webstedet ved hjælp af funktionen Developer Access.

Du kan prøve alle tilgængelige uKit-funktioner gratis. Softwaren indeholder en 14-prøveperiode. Samtidig ser de betalte planer ud som en lejlighedskøb. Premium-planen koster $ 4 pr. Måned og er nok til at oprette et professionelt websted eller visitkort på siden. Hvis du efterspørger flere funktioner til at opbygge et e-handelswebsted, kan du vælge en avanceret plan, der koster $ 12 / måned.

Prøv uKit nu

Bundlinjen

Webflow er bestemt værd at være opmærksom på grund af dets mange funktioner, kraftfulde redigerings- og designværktøjer, integrationer og tilføjelser. dens live-webstedeksempler server det bedste bevis på denne erklæring. Platformen er dog hovedsageligt fokuseret på professionelle webdesignere og redaktører. Newbies vil ikke klare at finde ud af, hvordan systemet fungerer på grund af dets kompleksitet. Det er her alt-i-en og specialiserede platforme til webstedsbygning kan hjælpe.

TOP Webflow-alternativer:

WixWix – er det bedste webflowalternativ. Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette fantastiske, visuelt attraktive og funktionelle websteder, selv til nybegynder. Du behøver ikke at bekymre dig om kodningsfærdigheder eller valg af hosting, når du bruger tjenesten til dine personlige eller forretningsmæssige webdesignbehov. Wix.com

WordPressWordPress – er den bedste CMS-erstatning for Webflow. Systemet giver avancerede integrationsmuligheder, der påvirker resultatet af webstedsudvikling. På trods af dets kompleksitet kan det stadig udforskes og bruges af webeksperter og begyndere – bare invester lidt tid på at beherske systemet. WordPress.org

ShopifyShopify – er det bedste e-handelsalternativ til Webflow, der fungerer godt for brugere, der er villige til at starte og styre kvalitetswebbutikker. Systemet leveres med skabeloner af høj kvalitet, avancerede tilpasningsværktøjer og overflod af marketing, webstedsudvikling og promoveringsfunktioner. Shopify.com

UKITuKit – er det billigste webflow-erstatning, der hovedsageligt er fokuseret på udvikling af små og mellemstore forretningswebsteder. Dette er en overkommelig løsning til alle brugerkategorier, der imponerer alle ved sin ekstraordinære brugervenlighed, rimelige priser og bekvemmelighed. uKit.com

Alle de ovenfor anførte systemer såvel som nogle andre populære tjenester som Adobe Muse, Squarespace eller Webydo kan betragtes som værdige webflowalternativer. Det endelige valg skal dog afhænge af dine webdesignfærdigheder og det resultat, du håber at opnå ved afslutningen af ​​webudviklingsprocessen. Hvis du har tid og budget til at investere i webdesignprocessen, skal du tage dig tid til at teste dem, der mest opfylder dine krav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map