Webstrøm vs Elementor

Webstrøm vs Elementor


Webflow og Elementor er to webbygningsløsninger, der hver tjener et bestemt mål. Mens Webflow er en DIY-webstedsbygger, der primært er beregnet til designere, er Elementor en side-builder designet til WordPress.

Begge systemer er værd at være opmærksomme på grund af deres funktionalitet og alsidighed i designtilpasningsmuligheder. Det er dog vigtigt at være opmærksom på deres individuelle funktioner og specifikationer, der kan påvirke resultatet af dit projekt.

Et hurtigt snapshot:

WebflowWebflow – er en moderne cloud-webstedsbygger, der har fået et godt omdømme på grund af dets pålidelighed, funktionalitet og eksklusive tilgang til webdesign. Platformen kan sammenlignes med Content Management System som WordPress med hensyn til kompleksitet og tilbudt funktionssæt. Det bruges til at starte avancerede professionelle projekter til personlig og forretningsbrug. Webflow

ElementorElementor – er en webside-builder, der er designet til at oprette websidesider til WordPress-projekter. Systemet leveres med en drag-and-drop-editor og en ganske intuitiv grænseflade, der gør det forståeligt for ikke-teknikere og webdesignprofæer. Derudover kræver det ikke nogen HTML / CSS-viden for at komme i gang med lethed. Elementor

Begge systemer skiller sig ud fra mængden på grund af deres høje ende designtilpasning tilgang, funktionalitet og række funktioner leveret. Hvilken af ​​dem fungerer bedre til lancering af standardwebsteder, og hvilket målgruppe retter de sig mod? Det er på høje tid at finde ud af det i vores sammenligning nu.

1. Brugervenlighed

 • Webflow. Som vi tidligere har anført i vores Webydo vs webflow-sammenligning, webstedsbyggeren tilbyder en ganske enkel tilmeldingsproces. Det er dog ikke det nemmeste system, du i øjeblikket kan finde på Internettet. Det leveres med et kompliceret instrumentbræt og kontrolpanel, der er overmættet med funktioner og værktøjer. Newbies finder dette kompliceret, og de vil bestemt kræve meget tid og kræfter for at vænne sig til systemet og dets specifikationer. Det er grunden til, at webstedsbyggeren hovedsageligt er rettet mod webdesignbureauer og professionelle udviklere med grundlæggende ekspertise i webdesign.

  Webflow Editor

  Når du arbejder på dit webdesignprojekt, vil du støde på flere indstillinger, værktøjer, kategorier og sektioner, du skal bruge til at gennemse for at klare opgaven. For at få mest muligt ud af deres implikationer, skal du lære HTML-basics. Dette er den eneste sikre måde at give dit projekt personlig og unikt design. Således kan vi konkludere, at Webflow er langt mere kompliceret sammenlignet med dets nichekonkurrenter, og det tager bestemt tid at mestre systemet.

 • Elementor. Dette er den specialiserede front-end gratis webstedsbygger til WordPress-websteder, som blev oprettet til webstedsudviklere, marketingspecialister og iværksættere. Det gør det muligt for webdesignere at få fuld kontrol over deres projekter, hvilket giver dem avanceret look og avanceret funktionalitet.

  Oprettet i 2016 lykkedes det systemet at udvikle sig til et populært værktøj, der er blevet udbredt i over 180 lande i verden. Ved at bruge værktøjet kan du starte kvalitetsblogs, destinationssider, forretningswebsteder og endda online butikker. Systemet kræver download og installation, men det tager ikke meget tid. Processen er enkel, hurtig og intuitiv, og det samme er webstedsbyggeren.

  Elementor Editor

  Elementor er et godt valg for brugere, der ønsker at præsentere deres indhold til publikum uden nogen CSS / HTML-færdigheder involveret. Systemet har en træk-og-slip-grænseflade, hvilket er temmelig intuitivt og brugervenligt. Med Elementor kan du oprette tilpassede nye websider og indlæg, opbygge nye indholdsstrukturer og nye elementer, bruge plugin med ethvert WP-tema efter eget valg osv. For at forenkle anvendelsen af ​​systemet kan du se den introduktionsvideo, det tilbyder rigtigt fra starten for at skitsere de grundlæggende tip og trin, der er nødvendige for at starte og styre et high end WordPress-projekt.

Webstrøm vs Elementor. Begge webstedsbyggere er brugervenlige og funktionelle, men Webflow er en smule mere kompliceret sammenlignet med Elementor på grund af dets overmættede og funktionsfyldte instrumentbræt. Vær dog opmærksom på, at elementor kræver download og installation, hvilket indebærer ekstra tid og kræfter investering.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

 • Webflow. Webstedsbyggeren bugner af funktioner, værktøjer og designtilpasningselementer, der får det til at sejre over konkurrenterne. Som nævnt ovenfor er det noget overmættet med værktøjer og funktioner, der giver det CMS-lignende funktioner. Systemet har meget at tilbyde webdesigneksperter, og lader dem således skabe enestående projekter. Det leveres med en avanceret HTML / CSS-editor, omfattende blogging, integration og promovering af websteder. Webstedsbyggeren integreres problemfrit med en række eksterne tjenester som Zapier, After Effects, Lottie og mange flere. Disse integrationer giver dit projekt høj ydeevne og fremragende design.

  Webflow Dashboard

  eCommerce-motor er et af systemets højdepunkter. Det giver mulighed for at skabe webbutikker af høj kvalitet, som dog er noget begrænset i funktionalitet sammenlignet med dem, der er lanceret med mange Webflowalternativer. Det er ikke underligt, da webstedsbyggeren ikke udelukkende er fokuseret på e-handelsprojektudvikling. Når du starter webbutikker med Webflow, vil du være i stand til at integrere en indkøbsvogn, tilføje og opdatere produktlister, implementere rabatter og specialtilbud, opsætte betalings- og forsendelsesoplysninger. Systemet har også gjort det muligt for webshopsejere at indsamle og gemme kundernes oplysninger til yderligere at bruge dem til markedsføringsformål.

  Oprettelse og integration af Lightbox-galleri er en anden fordel ved systemet. Det er op til dig at vælge billeder og videoer, du ønsker at præsentere for målgruppen som et Lightbox-galleri. Dette vil øge din kundeengagement og webstedets popularitet generelt.

 • Elementor. Webbagsbyggeren leveres med et sæt funktioner, der er nødvendige for at udføre en bred vifte af webdesignopgaver med succes. Listen over funktioner omfatter udvikling af popup-formularer, e-handelsprojekter, landingssider, brugerdefinerede webstedsektioner og hvad ikke.

  Hvad der er vigtigt, er systemet kompatibelt med alle WordPress-temaer. Uanset hvilken skabelon du vælger til dit projekt, fungerer det problemfrit med det, det være sig et gratis eller et betalt tema. Systemet giver flersproget support, da det i øjeblikket er tilgængeligt på over 20 sprog. Derudover kan brugere vælge den mulighed, der giver dem mulighed for at oversætte projektet til de sprog, der ikke er inkluderet på listen.

  Elementor giver dig mulighed for at oprette interaktive og engagerende websteder ved hjælp af interaktive animationsværktøjer og funktioner. De gør det muligt at oprette rulleanimationer og svæveeffekter, der giver projekterne unikt og stilfuldt look.

  Elementor Teksteditor

  Når vi taler om Elementor-funktionalitet, kan vi ikke andet end nævne flere integrationsfunktioner, som systemet tilbyder. Blandt de mest populære tredjeparts tjenester, som systemet integreres med, giver det mening at nævne MailChimp, ActiveCampaign, ConvertKit, HubSpot, Campaign Monitor, Zapier, Adobe TypeKit, Discord, GetResponse, Drip, MailerLite, Slack, Custom Icon Libraries osv. , systemet har avancerede muligheder og værktøjer til sociale medier. Disse inkluderer delingsknapper, blokquote, widget til sociale ikoner, Facebook-indlejringsmuligheder, Facebook-side og kommentarer, Facebook-knap og mere.

  Elementor tilbyder også en popup-builder, der tillader oprettelse og integration af popup-formularer til bedre webstedspræstation og målretningsmuligheder for høje slutbrugere. Der er også en professionel temabygger og integreret WooCommerce builder, som tillader lancering og styring af webbutikker. Forresten kan du også oprette og administrere webbutikker på grund af den integrerede eCommerce-platform, som gør det muligt at bruge populære apps og widgets til at oprette avancerede pristabeller, tilføje menuer og produktkataloger, vise WooCommerce-produkter og deres kategorier osv..

  Elementor pop-ups

  Webstedsbyggeren giver adgang til flere marketingfunktioner, der bidrager til hurtigere promovering af færdige WordPress-projekter. Hvad du kan gøre med systemet er at lancere professionelle destinationssider, oprette professionelle onlineformularer via integration af formularwidget, tilføje en roterende brugervurderingskarusel og en vurderingstjernevidget, integrere en nedtællingstimer i dit projekt. Du kan også integrere action-links, der giver adgang til populære messengers som WhatsApp og andre tjenester, nemlig Google Kalender, Waze og mange flere.

  Endelig gør webstedsbyggeren det muligt at anvende en bred vifte af interaktioner, såsom rulleeffekter, CTA-widget, animerede overskriftswidget, svæveanimationer, flipbox-widget, indgangsanimationer, parallax, 3D-hældning og museffekter for at nævne nogle få.

Webstrøm vs Elementor. Når det kommer til funktionsaspektet, har begge systemer meget at tilbyde. Webflow er imidlertid en mere funktionsladet platform, da den giver adgang til et kraftfuldt, alsidigt og effektivt sæt funktioner. Webstedsbyggeren tillader også oprettelse af forskellige typer projekter til forskellige platforme, mens Elementor kun er kompatibel med WordPress-skabeloner.

3. Design

Sammenligning af diagram

WebflowElementor
Antal temaer:200300
Temaimport:&# X2714; JA✘ NEJ
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Webflow. Skabelonsamlingen af ​​webstedsbyggeren er temmelig imponerende og alsidig, hvilket tydeligt ses i flere Webflow-eksempler. I øjeblikket omfatter skabelongalleriet for tjenesten over 200 professionelle design, som alle har avanceret kvalitet og responsivt layout.

  Antallet af webflow-skabeloner øges dog med hvert år, der går, da systemudviklerne er meget opmærksomme på dets udvikling.

  Webstedsbyggeren har gratis og betalte premium-design, selvom der ikke er nogen stor forskel mellem dem, ifølge eksperternes mening.

  Fra i dag er der over 30 gratis skabeloner. Hvad angår den betalte, varierer deres omkostninger mellem $ 24 og $ 79 pr. Tema. Et interessant aspekt er, at webstedsbyggeren giver dig mulighed for at vælge flere skabelonindstillinger for forskellige sider, herunder Startside, Services / Produkter, Anmeldelser, Kontakter osv..

  Webflow-skabeloner

  Når du vælger en skabelon, kan du se på den i detaljer ved hjælp af tilstanden Preview. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide de tilgængelige skabeloner, giver Webflow dig mulighed for at vælge et tomt lærred for yderligere at tilpasse det fra bunden og få et absolut personaliseret websteddesign.

 • Elementor. Webstedsbyggeren leveres som det alt-i-én design-sæt, der leveres med over 80 avancerede designværktøjer. Dette gør det enklere at oprette et helt gratis websted fra bunden, herunder udvikling af 404 sider, søgesider, sidefødder og overskrifter, webarkiver og andre vigtige webstedselementer.

  Elementor responsiv tilstand visning

  Hvis du har til hensigt at bruge et færdigt tema, tillader Elementor at gøre det også. Dens skabelonsamling involverer masser af populære sidetyper, såsom landing page og portfolio layouts, service / produktsektioner, kontaktformularer osv. At vælge et færdiglavet tema betyder ikke, at du ikke vil være i stand til at tilpasse det, som du vil . Systemet giver adgang til dets dashboard, hvor du kan tilføje nye elementer, flytte og ændre positionerne for indholdsblokke og udføre andre designrelaterede trin. For at give dit websted et eksklusivt look giver systemet mulighed for at integrere baggrundsvideoer, ændre deres indstillinger og displayindstillinger.

  Webstedsbyggeren gør det muligt at kontrollere, hvordan dit projekt ser ud ved at forhåndsvise dets design i forskellige skærmtilstande og dimensioner – både desktop og mobil. Hvis du er tilfreds med resultatet og ønsker at gemme det, giver Elementor adgang til “Gem” -knappen for at lade dig gemme din skabelon til fremtidige projekter.

Webstrøm vs Elementor. Begge webstedsbyggere udmærker sig ved designtilpasning. De gør det muligt at starte og styre professionelle og funktionsbelastede projekter. Webflow leveres dog med en mere omfattende skabelonsamling, mens mængden af ​​dets integrerede designtilpasningsmuligheder bestemt overstiger konkurrenten. I denne henseende råder Webflow over Elementor.

4. Kundesupport

 • Webflow. En anden grund til at foretrække webstedsbyggeren er dens kraftfulde kundesupport service. Som nævnt i vores tidligere anmeldelser, systemet tilbyder en værdig Knowledge Base, der består af flere video- og tekstvejledninger. De viser sig at være meget nyttige under hensyntagen til kompleksiteten af ​​webstedsbyggeren og dens stærke designerfokus. Brugere kan også få adgang til et forum og en blog, hvor alle kan finde systemrelateret information. Derudover giver platformen individuel support og assistance fra dens eksperter til de brugere, der ikke kan finde svar på deres spørgsmål på egen hånd. Dette er, når live chat og e-mail-support vil være til stor hjælp. Heldigvis er disse muligheder tilgængelige 24/7.

  Lige som Adobe Muse og andre professionelle webdesigntjenester er webflow hovedsageligt rettet mod professionelle webdesignere. Dog lægger den stadig stærk vægt på det uddannelsesmæssige aspekt. Hver bruger kan få adgang til Webflow University for at få ekstra viden om det grundlæggende ved at arbejde med systemet.

 • Elementor. Sidebyggeren leveres med hjælpsom og udvidet kundesupport, som giver gratis og premium-brugere mulighed for at få alle de nødvendige systemrelaterede oplysninger. For at komme i kontakt med supportteamet og finde svar på dine spørgsmål, er det bedre at indsende et spørgsmål via formularen Kontakt os, der findes på webstedet. Abonnenter på betalt plan får forekomst af systemeksperter, hvilket giver svarene meget hurtigere.

  Når du har tilmeldt dig tjenesten, vil du kunne se den indledende video, som er tilgængelig i instrumentbrættet på dit WordPress-websted. En bemærkelsesværdig bonus er, at der ikke er behov for at skifte fra administrationspanelet til projektet og Elementor-webstedet for at gøre det. Alt er hurtigt, enkelt og praktisk. En anden mulighed til at håndtere dine problemer er at gennemse den omfattende Knowledge Base på systemet. Dette er den bedste destination for brugere, der leder efter artikler, der dækker alle trin og detaljer i webdesignprocessen. Hvis du overvejer en mulighed for at skifte til WordPress eller bare planlægger at starte et projekt med CMS fra bunden, vil du være glad for at finde ud af, at Elementor kan prale af et omfattende brugerfællesskab, som fortsætter med at vokse og kan hjælpe dig med at løse problemerne til tiden.

Webstrøm vs Elementor. Begge systemer er fantastiske, når det tackle kundesupportassistance. Bortset fra den omfattende videnbase og overflod af retningslinjer, giver de individuel hjælp, uddannelsesressourcer og et stærkt brugerfællesskab. Webflow giver dog også adgang til live chat-funktionen, som ikke i øjeblikket er tilgængelig i Elementor.

5. Prispolitik

WebflowElementor
Prisindstillinger:&# X2714; Site planer:
Internet side
(Grundlæggende $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Forretning $ 36 / mo
) og
eCommerce (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Individuel
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) og
Hold (Hold $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Personlig plan: $ 5 / mo for 1 websted;
&# X2714; Forretningsplan $ 9 / mo for 3 websteder;
&# X2714; Ubegrænset plan $ 17 / mo for det ubegrænsede antal websteder.
Funktioner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Ubegrænset hosting;
&# X2714; Klientfaktureringsløsning.
&# X2714; 300+ Pro skabeloner;
&# X2714; Over 50 widgets;
&# X2714; 1-års support og opdateringer;
&# X2714; Popup og temabygger.
 • Webflow. Lige som Wix og masser af andre moderne freemium-systemer, har webstedsbyggeren en gratis plan, der aldrig udløber og flere premium-abonnementer. Gratis plan fungerer godt til test af systemet, men det vil næppe være et godt valg for udviklingen af ​​funktionsbelastede projekter. Dette skyldes, at en gratis plan har visse systembegrænsninger, som ikke giver dig mulighed for at få mest muligt ud af platformens funktionssæt. Således fjerner et gratis abonnement ikke systemets annoncebanner fra webstedet, og det tilbyder ikke kodeeksportfunktion.

  Webflow-prisplaner

  Når vi taler om betalte planer, tilbyder Webflow to store grupper af abonnementer. Dette er Site- og Kontoplaner. Hver af dem på sin side leveres med en mere detaljeret planspecifikation. Webstedsplaner er således repræsenteret af abonnementet på webstedet og e-handel, mens kontoplaner omfatter individuelle og team-abonnementer. Hver af disse grupper af planer er på sin side yderligere repræsenteret af mindre grupper af planer. Derudover tilbyder webstedsbyggeren en fakturaløsning til high end-klienter, der eliminerer behovet for freelancere til at betale for systemanvendelsen ved at diskutere dette spørgsmål individuelt med en klient.

 • Elementor. Sidebyggeren er helt gratis at downloade, installere og bruge. Systemet indstiller dog visse funktionalitetsbegrænsninger til de brugere, der forbliver på den gratis plan. Hvis du agter at få mere fleksibilitet og avanceret funktionalitet, tillader systemet at vælge mellem tre betalte abonnementer. Disse inkluderer personlige, forretnings- og ubegrænsede planer. Den største sondring mellem dem er i antallet af websteder, en bruger kan oprette, mængde widgets og skabeloner, der tilbydes til en bestemt pris.

  Elementoromkostninger

Webstrøm vs Elementor. Med hensyn til prisfastsættelsesaspektet er Webflow noget dyrere sammenlignet med Elementor. Samtidig tilbyder webstedsbyggeren et mere alsidigt og omfattende valg af planer, der giver brugerne mulighed for at vælge det abonnement, der fungerer bedst til deres projekttype. Det tilbyder også mere avanceret funktionssæt, som til sidst tillader lancering af et funktionsbelastet projekt.

Bundlinie

Beslutningen om at vælge mellem Webflow og Elementor er ikke rigtig vanskelig, da hver webstedsbygger servicerer et bestemt mål og kommer med et tydeligt sæt funktioner. Imidlertid har hvert system sine specifikationer og unikke parametre, som brugeren skal være opmærksom på, når de går videre til webdesignprocessen.

WebflowWebflow – er en funktionsladet webstedsbygger, som gør det muligt at starte og styre forskellige typer websteder. Systemet er kompliceret og noget overvældende for første gang, da dets hovedfokus placeres på professionelle webudviklere. Webflow

ElementorElementor – er en populær websidebygger, der bruges til at skabe kvalitet, visuelt tiltalende og tilpassbare WordPress-skabeloner. Systemet er gratis, men det kræver foreløbig download og installation. Det leveres med et tydeligt sæt funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at starte et værdigt og funktionelt WordPress-projekt. Elementor

Når du vælger mellem systemerne, anbefaler vi, at du starter med Webflow. Hvis du er klar over, at det af en eller anden grund ikke kommer op til dine behov, er det muligt problemfrit skift til WordPress, installer Elementor og fortsæt med at arbejde med det.

Webflow vs Shopify: Sammenligningstabel

WebflowElementor
1. lethed8 af 109 af 10
2. Funktioner9 af 108 af 10
3. Design9 af 108 af 10
4. Support10 af 109 af 10
5. Prissætning10 af 109 af 10
Samlet set:9.2 af 108,8 af 10
Prøv det nu Prøv det nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map