Webydo vs webflyt

webydo vs nettflyt


Moderne nettstedbyggere er ikke de samme som de har vært for et par år siden. De gir kreativ frihet som smelter sammen med introduksjonen av avanserte trender for webdesign.

Det kan virke rart, men dette er en av de viktigste årsakene som skaper problemer, når det gjelder valg av en passende plattform. Blant en rekke profesjonelle nettstedbyggere skiller Webydo og Webflow seg fra mengden.

Et raskt øyeblikksbilde:

WebydoWebydo – er en kjent nettstedbygger, som støtter dra-og-slipp-redigeringsalternativer for nettsteder og er ment å lage anstendige nettsteder for profesjonell bruk. Systemet er litt komplisert for førstegangsbrukere, og det er ikke rart ettersom utviklerne av tjenesten kaller det “den komplette nettstedbyggeren & CMS for designere ”. Selvfølgelig gir systemet det avanserte funksjonssettet som trengs for å lage imponerende nettsteder med hvite etiketter for klienter. Webydo.com

WebflowWebflow – er en skybuilder og CMS, som gir profesjonelle og erfarne webdesignere, frilansere og nettbyråer å starte og administrere visuelt tiltalende og funksjonelle nettsteder for sine kunder. Det tar tid og krefter å mestre plattformen da den kommer med et rikt utvalg av designtilpasningsverktøy og alternativer. Webflow.com

Begge nettstedbyggere inkluderer funksjonene som er typiske for nettstedbyggere og CMS. De fungerer godt for dyktige webdesignere, og avduker et fantastisk sett med alternativer og verktøy for å lage og administrere fantastiske skreddersydde prosjekter

Hvilken av dem fungerer best for nettstedutviklere? Er det noen funksjoner som kan få en tjeneste til å råde over konkurrenten? Les på Webflow vs Webydo-sammenligningen for å finne ut av det.

1. Brukervennlighet

 • Webydo. Webydo kommer med et intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt, som er lett å navigere. Imidlertid kan det være litt vanskelig for deg å mestre intrikatene i grensesnittet helt fra første forsøk. Systemet er delt inn i to seksjoner, nemlig Dashboard og Design Studio.

  Webydo Editor

  Den siste delen inneholder designmodus (stedet, hvor du kan justere designinnstillingene på nettstedet ditt), innholdsmodus (seksjonen, der du kan laste opp og redigere innholdet) og forhåndsvisningsmodus (delen, hvor du kan ta en titt ved resultatet og gjøre de nødvendige endringene før du publiserer prosjektet). Webydo tilbyr en praktisk Revisjonshistorikk-funksjon, noe som gjør det mulig å se de eldre versjonene av nettstedet og gjenopprette den du anser som den mest vellykkede.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren er åpenbart rettet mot behovene til proffs for webdesign. Selv om systemet gjør det mulig å fylle ut nettsidemaler med ditt eget innhold, er funksjonssettet mye mer imponerende. Ved å overse de angitte alternativene, kan du sitte utilfreds med det endelige resultatet. Dermed er det umulig å kalle webflytgrensesnitt enkelt eller minimalistisk sammenligne med Squarespace i det hele tatt. Den kommer med flere verktøysett, funksjoner og seksjoner du må utforske.

  Webflow Editor

  Samtidig er Webflow-grensesnittet logisk strukturert, med alle elementene på deres steder. Jo raskere du mestrer plattformen – jo raskere vil du kunne begynne å jobbe med prosjektet ditt. Til en viss grad ligner Webflow-grensesnittet det fra Adobe Muse men enklere, som tilbyr mange verktøylinjer, HTML / CSS-editor, forhåndsvisningsalternativ og andre funksjoner som lar deg få kontroll over nettbyggingsprosessen.

Webydo vs webflyt. Begge nettstedbyggere er noe overveldende for nybegynnere. Grensesnittene deres likner Adobe-produktene. Hvis du er kjent med dem, vil det være lettere for deg å lære grensesnittmessighetene til disse tjenestene. Webflow er fremdeles en enklere og mer intuitiv løsning sammenlignet med Webydo.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Webydo. Nettstedsbyggeren har et kraftig funksjonssett, som omslutter flere designtilpasningsverktøy og alternativer som er nødvendige for å lage et komplett nettsted for profesjonell bruk.

  Plattformen har ikke en rik samling av widgets og applikasjoner. De eneste appene som er verdt å være oppmerksom på her, er de som trengs for å opprette e-handelsnettsteder. Når det gjelder resten av widgets, er de ikke så allsidige som de som tilbys av systemkonkurrentene.

  Webydo Mobile Editor

  Dra-og-slipp-grensesnittet til systemet lar deg legge til og endre elementene og deres posisjoner for å lage et tiltalende nettsted. Elementene er allsidige og inkluderer tekster, videoer, bilder, figurer, gallerier, Flash-filer, widgets, menyer osv. Systemet har også en avansert integrert kodefri Parallax-rulleanimator. Ved å bruke den vil du kunne bruke fantastiske animasjonseffekter på ethvert objekt du trenger, inkludert bilder, former, former, gallerier, .gif-filer, widgets osv..

  Webydo-typografi

  Webydo kan skilte med anstendige blogg- og e-handelsmotorer. Hvis du planlegger å opprette en blogg, går du til Blog Content Mode for å legge til nyheter og innlegg regelmessig. For dette formålet må du designe en ensartet mal for å bruke og oppdatere den når det er nødvendig. I tilfelle du har tenkt å starte en nettbutikk, vil systemet også gi deg et sett med alternativer og verktøy. Den har sin egen e-handelsløsning som gjør det mulig å opprette, legge til og oppdatere den nødvendige mengden produkter.

 • Webflow. Webflow har et sterkt fokus på utvikling av profesjonelle nettsteder. Kombinasjonen av HTML / CSS redigeringsalternativer og avanserte verktøy for designtilpasning gir mulighet for å oppnå et anstendig resultat. I denne forbindelse ligner systemet en CMS, e-handel og en bloggplattform med flere funksjoner og verktøy, som gir en sterk fordel i forhold til konkurrenter.

  Med Webflow kan du legge til tilpasset HTML i bunntekst og topptekst. Det er også mulig å integrere med Zapier-tjenesten for å samarbeide med et team av utviklere, som også driver med utvikling av nettsteder.

  Nettstrøm CMS

  ECommerce-funksjonen er kraftfullt realisert i nettstedbyggeren. Webflow gjør det nå mulig å designe små til mellomstore nettbutikker, men hvis du prøver og bruker den avanserte kodingskunnskapen din, kan du til og med starte en stor, omfattende nettbutikk med den. Plattformen setter en bruker ansvarlig for eCommerce nettbyggingsprosessen, og gir en mulighet til å justere og oppdatere frakt-, betalings- og avgiftsinnstillinger. Webflow integreres også med eksterne tjenester som bidrar til bedre ytelse av nettbutikker opprettet med den. Blant systemene du kan integrere med, er det fornuftig å nevne MailChimp, QuickBooks, ShipStation og mange flere.

  Opplasting og administrasjon av produkter er også enkelt og raskt med byggherren av nettstedet. Det er her du kan lage produktgallerier med det ubegrensede antall varer som tilbys for salg. I tillegg kan du legge til produktbeskrivelser, titler, priser, bilder og annen relatert informasjon. Integrering av avanserte designtilpasningsinnstillinger, parallakseffekter, animasjoner og andre elementer gjør eCommerce-funksjonen til et av høydepunktene til nettstedbyggeren.

  Nettstrøm e-handel

  Nettstedsbyggeren fungerer utmerket for å lage mobilklare nettsteder, mye enklere enn i populære CMS som WordPress. Dette er viktig for kunder som bestiller tilpassede prosjekter og ønsker at de skal vises på alle mobile enheter. Et annet avgjørende høydepunkt i systemet er en mulighet til å eksportere koden du har generert for å videreføre prosjektet til en annen plattform du ønsker. Nettdesignere kan også benytte seg av en mulighet til å endre nettstedoppsettet. Webflow gjør det også mulig å integrere et sett avanserte funksjoner for bevegelsesdesign.

  Webflow gjør det mulig å jobbe med maler i to hovedmodus, nemlig Designer og Editor-modus. Det første alternativet gjør det mulig å integrere flere widgets på en webside for forbedret ytelse.

  Blant widgetene du kan bruke, er det fornuftig å nevne følgende: div-block, captcha, seksjon, container, bakgrunnsvideo, kolonner, liste, knapp, abstrakt, tittel, lenke, sosiale nettverk, kompleks tekst, form, oppføring felt, avkrysningsrute, kodeintegrasjon, standard- og popup-vinduer med mer.

  Editor-modus gjør det mulig å redigere innholdet på en webside (legg til tekster, mediefiler, grafikk, lenker og andre elementer). Bortsett fra det er det mulig å bruke spesielle symboler, også kjent som identifikatorer, når du oppretter et nettsted med Webflow. Dette er lagrede blokker som leveres med ferdige design for å fullføre en rekke oppgaver.

Webydo vs webflyt. Begge nettstedbyggere tillater å lage kraftige og fullverdige nettsteder ment for profesjonell bruk. De er rike på nisjespesifikke funksjoner og gir tilgang til flere designtilpasningsverktøy og alternativer som ikke er tilgjengelige i andre lignende tjenester.

Begge nettstedbyggere genererer produksjonsklar kode som er W3C-kompatibel og kan deles med utviklere hvis det må gjøres tilpassede endringer. Men Webydo er fremdeles litt enklere enn Webflow, og dermed er funksjonssettet noe mindre omfattende. Nettflyt vil på sin side imponere alle av mulighetene for webdesign.

3. Design

 • Sammenlign diagram

  WebydoWebflow
  Antall temaer:32200
  Temaimport:✘ NEI&# X2714; JA
  Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
  CSS-kode redigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
  Responsiv utforming:&# X2714; JA&# X2714; JA

  Webydo. Plattformen gir brukerne tre alternativ for design av nettsteder. Du kan enten bruke et blankt lerret for å designe et prosjekt fra bunnen av, en layout eller en ferdig mal. Det totale antallet Webydo-temaer utgjør i dag rundt 30 maler.

  De er gratis, responsive og 100% tilpassbare. Systemet tilbyr avanserte alternativer for redigering av CSS-maler. Når du jobber med prosjektet ditt, kan du manuelt opprette separate versjoner for forskjellige typer mobile enheter, avhengig av webdesignbehov og preferanser.

 • Webflow. Nettstedsbyggeren tilbyr en fantastisk samling av ferdige maler. Antall temaer har overskredet 200 prøver, og det vokser stadig. Husk at ikke alle Webflow-maler er gratis. Antall temaer du kan få uten kostnad utgjør 30 artikler.

  Kostnaden for betalte maler varierer mellom $ 24 og $ 79. Mange maler tilbys i flere varianter av presentasjon av nettsider. For eksempel kan det være rundt 5-10 eksempler på temaer som gjelder for en hjemmeside, kontakter osv. Bortsett fra ferdige temaer, er det en mulighet til å velge et blankt lerret for å gi det et personlig utseende. Det finnes også et galleri med nettsteder designet av andre nettutviklere slik at du kan se på de mest vellykkede løsningene.

Webydo vs webflyt. Når det gjelder designaspektet, har Webflow flere fordeler i forhold til konkurrenten. Malens samling er mye mer omfattende. Systemet gir et kraftig funksjonssett og flere designredigeringsfunksjoner, som har betydelig innvirkning på funksjonaliteten og kvaliteten på ferdige nettsteder.

4. Kundesupport

 • Webydo. Nettstedsbyggeren er kjent for sitt brukervennlige fellesskap og flere kundestøttealternativer. Det er en LiveChat tilgjengelig direkte i kontrollpanelet klar til å svare på spørsmål brukerne måtte ha. Tjenestene har også en omfattende kunnskapsbase som består av video- og tekstopplæringer. I tillegg kan du kontakte brukerstøtteteamet når som helst på dagen (for de amerikanske innbyggerne) eller ved å fylle ut et tilbakemeldingsskjema.

 • Webflow. Webflow har sitt eget universitet, mange video- og tekstopplæringsprogrammer, omfattende kunnskapsbase. Disse kundesupportalternativene er tilgjengelige i nettstedredigereren. Teknisk support er tilgjengelig via nettprat og e-post 24/7.

Nettflyt vs Webydo. Begge nettstedbyggere tilbyr nok materiale til å hjelpe brukere med å løse sine systemrelaterte problemer og finne svar på spørsmålene deres. Webflow har imidlertid et eget universitet, der alle abonnenter kan få nok kunnskap om hvordan de kan bruke tjenesten til fordel.

5. Prispolitikk

 • Webydo. Nettstedsbyggeren har ikke en gratis plan, men den tilbyr tre betalte alternativer i stedet. Hver av de betalte planene har en gratis prøveperiode på 30 dager, men du må oppgi kredittkortsdataene før du registrerer deg for noen av dem. Dette er en alvorlig ulempe, som kanskje ikke appellerer til brukere, som bare ønsker å teste systemet før de bestemmer seg for dets videre bruk.

  Betalte planer inkluderer Pro ($ 90 / mo), Team ($ 180 / mo) og Byrået ($ 480 / mo). Valget av det mest passende alternativet bør avhenge av antall prosjekter du planlegger å starte. Hvis du har seriøse og langvarige ambisjoner, er det rimelig å oppgradere til en avansert byråplan, som gjør det mulig å få et merkevaredomdomene til systemet, klient DIY-veiviser, mulighet til å samarbeide med opptil 10 teammedlemmer. Det er også en forretningsplan, hvis vilkår diskuteres individuelt med en klient.

  WebydoWebflow
  Prisalternativer:✓ Pro ($ 90 / mo);
  ✓ Team ($ 180 / mo);
  ✓ Byrå ($ 480 / mo).
  ✓ Starter ($ 0 / mo);
  ✓ Lite ($ 15 / mo);
  ✓ Pro ($ 35 / mo).
  Funksjoner:✓ Gratis hosting;
  ✓ Hvit etikett;
  ✓ Kundefakturering;
  ✓ Dedikert kontosjef.
  ✓ Gratis plan;
  ✓ Kundefakturering;
  ✓ 24/7 support;
  ✓ Ubegrenset lagring;
  ✓ Hvit etikett.
 • Webflow. Plattformen har en gratis, uendelig ”Starter” -plan, som imidlertid har visse begrensninger. Det du får her er underdomenet til tjenesten og annonsebanneret. Du vil ikke kunne bruke kodeeksportfunksjonen i tillegg. Dette er ikke det de fleste målstyrte brukere trenger.

  Når det gjelder de betalte planene, er de delt inn i standard og team, som kan faktureres på månedlig eller årlig basis. Prisforskjellen er påfallende og kan utgjøre opptil 20-50% avhengig av det valgte alternativet.

  Standardplaner inkluderer Lite og Pro opsjoner, hvis kostnad utgjør $ 16 og $ 35 per måned tilsvarende. Lagplaner inkluderer små, mellomstore og store alternativer, som vil koste deg $ 70, $ 140 og $ 280 per måned. Husk at hvis du er en frilanser som jobber på klientens vegne, kan du designe nettsteder gratis ved å bruke alternativet Klientfakturering.

Webydo vs webflyt. Webflow tilbyr mer allsidige og funksjonsrike planer for individuell bruk og teambruk. Utvalget av alternativer og verktøy disse planene innebærer, er også forskjellig. Dette gir mulighet for en valgfrihet. Webflow har også en gratis plan i motsetning til Webydo, som har en gratis prøveperiode med krav om å foreta en forhåndsbetaling.

Bunnlinjen

Webydo og Webflow er to kraftige nettstedbyggere designet spesielt for dyktige webutviklere. Begge plattformene rangerer høyt i den profesjonelle nettbyggingsnisjen. De har et sterkt fokus på behovene til dyktige webdesignere og gjør det mulig å lage imponerende nettsteder for bedre markedsføring på nettet. Hvilken av dem kan imidlertid betraktes som en leder? Hvilken tjeneste som råder over konkurrentene fra synspunkt om kundetilfredshet, funksjonalitet og bekvemmelighet?

WebydoWebydo er mer orientert mot nettdesignbyråer ettersom funksjonene er mindre allsidige. Det er mye du kan gjøre her for å tilpasse nettsteddesignen, men funksjonssettet og designtilpassingsverktøyene du kan benytte deg av er ikke så omfattende som det er ønskelig. Webydo.com

WebflowWebflow har mer avanserte designtilpasningsfunksjoner, verktøy, og det er mer praktisk for freelance webdesignere. Nettstedsbyggeren lar deg lage forskjellige prosjekttyper – fra standard bedriftsnettsteder og opp til e-handelsprosjekter. Dette gjør det til en bedre løsning for frilansere og dyktige brukere. Webflow.com

Som du ser, er disse nettstedbyggerne nære konkurrenter. De følger det samme målet – å hjelpe profesjonelle designere med å bygge nettsteder på en visuell måte, uten å måtte konvertere designene sine manuelt til kode. Det er bare opp til deg å velge det beste verktøyet basert på dine individuelle behov og prosjektspesifikasjoner.

Oversikt Sammenligningstabell

WebydoWebflow
Brukervennlighet:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt
Funksjoner:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt
design:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt
Kundeservice:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt
Priser:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt
Total poengsum:Webydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflytWebydo vs webflyt

Prøv nettstrøm nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map