Weebly-alternativer

Weebly-alternativer


Weebly – er en nettstedsbygger som gjør det mulig å lage kvalitetsblogger, nettbutikker og forretningsnettsteder. Den kommer med mange profesjonelle maler, praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, skreddersyr trinnvise retningslinjer og andre funksjoner som bidrar til den raske og effektive nettbyggingsprosessen.

Et slikt utvalg av verktøy og alternativer kan imidlertid virke litt forvirrende for brukerne med liten eller ingen kodingskunnskap i det hele tatt. Det tar tid å utforske og mestre alle funksjonene i systemet. Dette er en av de viktigste grunnene til at brukere ser etter enklere Weebly-alternativer.

De beste alternativene til Weebly

 1. WIX – Det beste weebly-alternativet
 2. WordPress – Selvbetjent weebly alternativ (CMS)
 3. Shopify – Beste netthandelalternativ
 4. uKit – Den billigste og enkleste nettstedbyggeren
 5. Nettflyt – Responsivt webdesignverktøy og CMS
 6. Squarespace – Alt-i-ett nettsted byggherre

WIX – Det beste weebly-alternativet

WIX - Det beste weebly-alternativet

Wix – er nettstedsbyggeren som betjener forskjellige behov. Det gir nok fleksibilitet til å lage forskjellige nettsteder uten kodingsevner. Selv om Weebly fortsatt krever litt teknisk kunnskap, er Wix en mye enklere løsning takket være dra-og-slipp-redigereren og AI-baserte funksjonen. Innebygd avansert teknologi oppretter nettsteder for en bruker basert på hans eller hennes forventninger.

Dessuten kan du dra nytte av ekstra funksjoner:

 • Responsive Maler – Wix har sannsynligvis den største samlingen av responsive maler blant andre SaaS nettstedbyggere. Det tilbyr for tiden 500+ temaer for enhver forretningsnisje. Brukere kan velge mellom ferdige porteføljer, eiendomsmodeller, småbedriftssider, digitale butikker osv. Alle maler refererer til en bestemt kategori. Dessuten er de gratis å bruke, redigere eller tilpasse.
 • Wix App Market – til tross for at Weebly har et eget App Center, tilbyr Wix et bredere utvalg av tilleggsprogrammer og widgets. Fra tellere, gallerier og kontaktskjemaer til analyser og betalingsalternativer – brukere kan koble til enhver tjeneste med et klikk. Bare noe lett manuelt oppsett er nødvendig. Nok en gang får plattformabonnenter gratis tilgang til appmarkedet.
 • eCommerce – Å bygge en digital butikk ved hjelp av Wix er enkelt. Du får et komplett sett med alternativer fra ferdige online butikkmaler med integrerte funksjoner til den tilpassede Wix-pakken. Redaktøren har et intuitivt produktstyringssystem der du kan legge til og redigere elementer, laste opp bilder, sette priser, koble til betalingsportaler og mer uten tekniske ferdigheter.
 • Wix ADI – funksjonen som gjør programvaren til en av de enkleste nettstedbyggerne i markedet. Gjennomføringen av Kunstig intelligens gjort det mulig å lage ferdige nettsteder på mindre enn 10 minutter. En bruker skal bare gi grunnleggende informasjon om det fremtidige nettstedet og virksomheten, mens systemet automatisk velger en layout og et sett med innebygde funksjoner uten behov for å tilpasse nettstedet.

Wix-pris: brukere kan ha fordel av en ubegrenset gratis plan uten tidsrammer. Det gir imidlertid ikke full tilgang til alle funksjonene. Dessuten må du kjøpe et domenenavn hver for seg. Det gir ingen mening, da Wix er en alt-i-ett-løsning. For bare $ 13 per måned, får du et komplett sett med alternativer i tillegg til en 1-års gratis domene og hosting. De som handler med nettbutikker kan kreve litt mer ressurser. Systemet tilbyr e-handel planer som begynner på $ 23 per måned.

Prøv Wix gratis

WordPress – Selvbetjent Weebly-alternativ (CMS)

WordPress - Selvbetjent Weebly-alternativ (CMS)

WordPress – er et av markedets lengste løpende CMS. At det opprinnelig ble utviklet for innholdsbaserte nettsteder, gjør WP til bedre alternativ til Weebly når det gjelder bygging av blogger, nyhetsportaler, online magasiner osv. Innholdsstyringssystemet med åpen kildekode tilbyr uendelige tilpasningsmuligheter. Dessuten ser det ut til å være mer fleksibelt med tanke på budsjettplanlegging eller å velge et sted å være vert for nettstedet ditt.

På den ene siden er systemet ikke så lett å mestre for nybegynnere helt fra starten. Men etter at du har funnet ut hvordan det fungerer, drar du fordel av økt fleksibilitet og følgende funksjoner:

 • Integrering & plugins – et WordPress-nettsted kan ha så mange plugins som du trenger. Utvalget av tillegg er overveldende. Her har vi både betalte plugins, så vel som deres gratis alternativer. Noen er tilgjengelige på abonnementsbaser, mens andre har en levetid betaling. Fra kontaktskjemaer, kalendere, skript og kildekodebokser til e-handel, e-postmarkedsføring, annonsekampanjer, visuelle effekter og sanntidsanalyse – bare velg den og få den installert i dashbordet. Vær også oppmerksom på at de fleste plugins krever manuell konfigurering og oppdateringer. Men dette kan løses ved hjelp av WP-optimalisert hosting (lære mer i “WordPress-prisen” -paragrafen).
 • Tusenvis av maler – en annen grunn til å velge WordPress. Brukere kan velge mellom bokstavelig talt tusenvis av gratis og betalte maler. De fleste temaer fungerer utmerket for innholdsbaserte og andre typer nettsteder. Selv om noen ser litt like ut, kan du tilpasse dem ved å redigere kildekoden eller ved hjelp av mange plugins.
 • SEO og innholdsstyring – WordPress er en av de mest fleksible plattformene når det gjelder innholdsreklame og SEO-optimalisering. Først av alt er systemet åpen kildekode. Det betyr at du kan redigere koden og gjøre den mer søkemotorvennlig. Det vil kreve noen tekniske ferdigheter. For det andre hjelper forskjellige plugins brukerne til å komme med riktig tekstformatering som gjør innholdet lettere å lese og mer attraktivt for søkebots. Sist, men ikke minst, er brukere i stand til å redigere avanserte SEO-innstillinger, inkludert metadata, URL-er, fokusord, osv. Noen tjenester hjelper til med å se om innholdet er lesbart og SEO-vennlig nok.

WordPress-pris: Du vil kunne redigere og tilpasse nettstedet uten omkostninger. Hvis du vil leve med det, trenger du imidlertid et domene og hosting. WP-optimaliserte servere ser ut til å være rimelige. De tilbyr sømløs integrasjon, automatiserte plugin- og systemoppdateringer, avanserte sikkerhetsmidler og forbedret ytelse. Bluehost er ennå en av de beste og WordPress-anbefalte hostingleverandørene med WP planlegger å koste fra $ 2,95 per måned.

Prøv WordPress nå

Shopify – Beste netthandelalternativ

Shopify - Beste netthandelalternativ

Shopify – er en e-handelsorientert plattform. Den ble utviklet for å hjelpe gründere og selskaper med å selge produkter på nettet. Det kommer med forbedret funksjonalitet, ikke bare for å lage digitale butikker i alle størrelser, men også for å lansere markedsføringskampanjer, kampanjer, tilpassede tilbud og øke salget. Plattformen leverer et sett med ekstra fordeler, som gjør det til et bedre alternativ til Weebly når det gjelder e-handel.

 • Avansert produktstyringssystem – bortsett fra produktproduktbilder, titler og beskrivelser, tilbyr Shopify et bredere spekter av verktøy for å representere varene dine på den mest attraktive måten. Her har vi tilpassede gallerier til fremheve produkter i 3D, funksjoner for funksjon, integrerte katalogmoduler, verktøy for å angi rabatter eller salg, tilby kuponger og kampanjekoder osv.
 • Flere betalingsportaler – Det er enkelt å selge varer med Shopify. Du kan tilby fleksible løsninger for kjøperen i ansiktet hvis flere betalingsmetoder som kan integreres med et klikk. Bortsett fra tradisjonell PayPal og Stripe, har systemet støtte for Amazon Pay, Klarna, Worldpay og andre.
 • Widgets og apper – plattformen kan skryte av sin egen App Store med verktøy for å forhindre oppsigelse av handlekurv, promoteringsinstrumenter, nedtellingen, glidebrytere og gallerier for produktbilder, forretningskart osv..
 • Analytiske verktøy – eCommerce-prosjekter krever forbedret analyse, og dette er hva Shopify kan gjøre. Systemet har et tilpasset dashbord for å spore salg og kunder. Den genererer automatiserte rapporter med de mest gunstige og mest solgte produktene inkludert shoppingøkter eller inntektskilder. Brukere kan også dra fordel av innsikt i annonsekamping og promotering.
 • POS-integrasjon – Med Shopify kan du utvide salgsinnflytelsen og distribuere produkter ikke bare online, men også på live nettsteder. Systemet kan integreres med forskjellige POS-løsninger som Square for å selge merchandising og fysiske produkter.

Shopify pris: det er tre tilgjengelige Shopify-panner, avhengig av butikkstørrelse og mengde varer du skal selge. Planene inkluderer henholdsvis Basic, Shopify main og Advanced, som koster henholdsvis $ 29, $ 79 og $ 299.

Prøv Shopify gratis

uKit – Den billigste og enkleste nettstedbyggeren

uKit - Den billigste og enkleste nettstedbyggeren

uKit – er en enkel plattform som lar brukere lage ferdige nettsteder til minimumskostnad og innsats. Det krever ingen teknisk bakgrunn, mens byggeprosessen neppe vil ta deg mer enn 30 minutter. Dessuten er uKit en alt-i-ett-løsning. Det betyr null bry når du leter etter en skryt eller registrerer et domenenavn. Brukere vil sette pris på en samling responsive maler med grunnleggende SEO-innstillinger og innebygde funksjoner.

 • Flott for småbedrifter – uKit er den beste plattformen å lage profesjonelle porteføljer, destinasjonssider, småbedrifter eller en-siders nettsteder. På grunn av brukervennligheten kan den ikke fullføres med Weebly når det gjelder tilpasning, men det er definitivt et billigere og enklere alternativ for nybegynnere som ønsker å bygge online representasjon raskt.
 • Responsive Maler – malkolleksjonen er ganske bred. Den inneholder rundt 400 temaer, og hver av dem ser stilig ut. De kjører bra på forskjellige enheter og kommer med et forhåndsvisnings- og redigeringsalternativ for mobilen. I de tilgjengelige kategoriene kan brukere finne forskjellige oppsett for å lage destinasjonssider, porteføljer eller til og med små digitale butikker med allerede integrerte apper og tilleggsprogrammer.
 • eCommerce – Til tross for at digitale butikker ikke er den viktigste uKit-spesialiseringen, tilbyr plattformen fremdeles baseline eCommerce-funksjonalitet. Det er bra for gründere som bare vil komme i gang med et lite antall produkter å selge på nettet. Forenklet funksjonalitet leveres med intuitive produktstyringsverktøy, innebygde betalingsportaler, instrumentstyringsinstrumenter og mer.

pris på pris: hver av de 4 tilgjengelige planene har en 14-dagers gratis prøveperiode. Hvis du trenger et enkelt nettsted for en liten bedrift eller en portefølje, vil den minimale planen som koster $ 5 per måned være nok. Grunnleggende plan er for brukere som trenger avansert innsikt og statistikk. Det koster $ 10 månedlig. Det er et eget e-handelsabonnement som koster $ 12 og en Pro-plan for $ 15 med kodingsmuligheter for erfarne brukere.

Prøv uKit gratis

Nettflyt – Responsivt webdesignverktøy og CMS

Nettflyt - Responsivt webdesignverktøy og CMS

Webflow – er en plattform utviklet for erfarne proffer. Både Webflow og Weebly er fokusert på dedikerte webutviklere, men på en annen måte. Den viktigste forskjellen er at Webflow har sitt tilpassede innholdsstyringssystem som gjør det lettere for brukere å jobbe med programvaren.

 • Avansert CMS – systemet har sin skikk CMS-verktøy å redigere og administrere innhold på stedet. Det gjør det mulig å legge til tekster, medieinnhold, bilder osv. Brukere står fritt til å opprette layoutmal og bruke den på forskjellige sider i tillegg til å identifisere innholdstypen med forhåndsdesignede tilpassede felt. Ekstra CMS-funksjoner inkluderer samarbeidsarbeid med andre utviklere og webdesignere.
 • Tilpasset nettsteddesigner – denne funksjonen vil være nyttig for utviklere som jobber med HTML / CSS / JS. Det er et automatiseringsinstrument som hjelper til med å redigere kildekoden uten å programmere. Alt du trenger er å velge en ønsket funksjon og justere den med Site Editor til ethvert sted på siden. Når vi sier “funksjon”, mener vi noen elementer, komponenter eller deler av nettstedoppsettet.
 • animasjon – Webflow leverer avanserte samhandlingsinstrumenter ut av esken. Animasjonsfunksjonen er en av dem. Ideen er å bringe bokstavelig talt alle elementer på siden til liv. Funksjonen kan brukes på hvilken som helst komponent fra en menyblokk til et bestemt innholdsinnhold, slik at den beveger seg hver gang en bruker samhandler.

Nettflytpris: plattformen tilbyr fleksible prisalternativer som er delt inn i to hovedkategorier: nettsted- og kontoplaner. Nettstedsplaner er tilgjengelige i tre hovedalternativer som koster $ 12, $ 16 og $ 36 per måned. Det er også en egen pakke for e-handelsbehov. Kontoplaner inkluderer Starter, Lite og Pro som koster $ 0, $ 16 og $ 35 per måned. Brukere kan prøve hver pakke gratis.

Prøv nettstrøm nå

Squarespace – Alt-i-ett nettsted byggherre

Squarespace - Alt-i-ett nettsted byggherre

Squarespace – er en nettstedsbygger som leverer svært fleksible maler som kan endres og redigeres for å skape en virkelig unik layout for fremtidens nettsted. Byggeprosessen er mye enklere enn med Weebly, det krever ikke tekniske ferdigheter, mens responsive temaer ser veldig stilige og oppdaterte ut. Nettstedets byggherre kan tjene flere behov. Det er bra for e-handel også.

 • Stilig maldesign – temasamlingen har mer enn 90 forskjellige oppsett. De ser fantastiske ut og er 100% lydhøre. De fleste mockups refererer hovedsakelig til blogger og nettsteder for små bedrifter. Imidlertid har e-handelsdelen flere flotte nettbutikkmaler også. Alle temaene er enkle å endre. Brukere kan redigere hvert element, omorganisere komponenter, endre styling osv.
 • Forsidebygger – et flott instrument for å lage profesjonelle destinasjonssider mens du er på farten. Den inneholder omtrent 30 forhåndsdesignede maler med tilgang til HTML / CSS. Funksjonen for tilpasning av kode er kun tilgjengelig med Premium-planer.
 • eCommerce – Hvis du vil selge på nettet, tilbyr plattformen et intuitivt produktstyringssystem med muligheten til å integrere PayPal, Stripe eller Apple Pay. Brukere kan sortere elementer etter kategorier, redigere priser, angi bilder, beskrivelser og tilleggsinfo. Det er et innebygd varslingssystem som sporer mengden av produktene ion lager og varsler når du går tom for en eller annen vare.
 • Kampanjeverktøy – For å få mer trafikk og forbedre brukernes tilfredshet, tilbyr Squarespace markedsføringsalternativer som inkluderer gratis fraktkuponger, popup-annonser, personlige tilbud, kommende salgsmeldinger og mer.

Kvadratpris: de fire tilgjengelige Squarespace-planene inkluderer Personlige som koster $ 12 per måned (to ganger høyere hvis sammenlignet med Weebly Starter-plan), Virksomhet ($ 18 per måned), Grunnleggende e-handel ($ 26 per måned), og avansert e-handel (40 dollar per måned). Prisene er angitt ved årlig fakturering. For faktisk samme pris.

Prøv Squarespace gratis

Konklusjon

Weebly er en god nettstedsbygger du kan bruke til å opprette og administrere kvalitetslandingssider, forretningsnettsteder og nettbutikker. Systemet har mye å tilby til brukerne, og dets funksjonssett fortsetter å utvikle seg raskt. Imidlertid er det ikke helt praktisk og brukervennlig for nybegynnere. Det mangler noe dra-og-slipp-alternativer, og det krever tid å mestre.

Brukere, som alltid mangler tid og krefter på å utforske Weebly, kan velge fra de gjennomgåtte plattformene som er verdt alternativer til nettstedbyggeren med flere fordeler og spesifikke parametere å tilby. Uansett hvilket Weebly-alternativ du vil gå for, vil du ikke angre. Disse tjenestene er lederne på listen over de beste nettstedbyggere. De er absolutt verdt å bruke!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map