Weebly alternativer

Weebly alternativer


Weebly – er en webstedsbygger, der tillader oprettelse af blogs af høj kvalitet, onlinebutikker og forretningswebsteder. Det leveres med masser af professionelle skabeloner, praktisk træk-og-slip-editor, skræddersy trin-for-trin-retningslinjer og andre funktioner, der bidrager til den hurtige og effektive webbygningsproces.

En sådan række forskellige værktøjer og muligheder kan imidlertid virke en smule forvirrende for brugerne med ringe eller ingen kodningskendskab overhovedet. Det tager tid at udforske og mestre alle funktionerne i systemet. Dette er en af ​​de vigtigste årsager, der får brugerne til at se efter enklere Weebly-alternativer.

De bedste alternativer til Weebly

 1. WIX – Det bedste weebly-alternativ
 2. WordPress – Selvhost Weebly Alternativ (CMS)
 3. Shopify – Bedste e-handelsalternativ
 4. uKit – Den billigste og letteste webstedsbygger
 5. Webflow – responsivt webdesignværktøj og CMS
 6. Squarespace – Alt-i-en webstedsbygger

WIX – Det bedste weebly-alternativ

WIX - Det bedste weebly-alternativ

Wix – er webstedsbyggeren, der tjener forskellige behov. Det leverer tilstrækkelig fleksibilitet til at oprette forskellige websteder uden kodningsevner. Mens Weebly stadig kræver lidt teknisk viden, er Wix en meget enklere løsning takket være dens træk-og-slip-editor og AI-baserede funktion. Indbygget avanceret teknologi opretter websteder for en bruger baseret på hans eller hendes forventninger.

Desuden kan du drage fordel af ekstra funktioner:

 • Responsive skabeloner – Wix har sandsynligvis den største samling af responsive skabeloner blandt andre SaaS-webstedsbyggere. Det tilbyder i øjeblikket 500+ temaer til enhver forretningsniche. Brugere kan vælge mellem færdige porteføljer, ejendomsmodeller, mindre virksomhedswebsteder, digitale butikker osv. Alle skabeloner henviser til en bestemt kategori. Desuden er de gratis at bruge, redigere eller tilpasse.
 • Wix App Market – på trods af at Weebly har sit eget App Center, tilbyder Wix et bredere udvalg af tilføjelser og widgets. Fra tællere, gallerier og kontaktformularer til analyse- og betalingsmuligheder – brugere kan forbinde enhver service med et klik. Der kræves kun en vis manuel opsætning. Endnu en gang får platformabonnenter gratis adgang til appmarkedet.
 • eCommerce – Det er nemt at oprette en digital butik ved hjælp af Wix. Du får et komplet sæt indstillinger fra færdige online shop-skabeloner med integrerede funktioner til den tilpassede Wix-pakke. Editoren leveres med et intuitivt produktadministrationssystem, hvor du kan tilføje og redigere genstande, uploade fotos, sætte priser, forbinde betalingsgateways og mere uden tekniske færdigheder.
 • Wix ADI – den funktion, der gør softwaren til en af ​​de nemmeste webstedsbyggere på markedet. Implementeringen af Kunstig intelligens gjort det muligt at oprette klar til at gå websteder på mindre end 10 minutter. En bruger skal kun give grundlæggende info om det fremtidige websted og forretning, mens systemet automatisk vælger et layout og et sæt indbyggede funktioner uden behov for at tilpasse webstedet.

Wix-pris: brugere kan drage fordel af en ubegrænset gratis plan uden tidsrammer. Det giver dog ikke fuld adgang til alle funktioner. Desuden bliver du nødt til at købe et domænenavn separat. Det giver ingen mening, da Wix er en alt-i-en-løsning. For kun $ 13 pr. Måned får du et komplet sæt indstillinger ud over en 1-års gratis domæne og hosting. De, der handler med onlinebutikker, har muligvis brug for lidt mere ressourcer. Systemet tilbyder spate e-handelsplaner, der starter ved $ 23 pr. Måned.

Prøv Wix gratis

WordPress – Selvhost Weebly Alternativ (CMS)

WordPress - Selvhost Weebly Alternativ (CMS)

WordPress – er en af ​​markedets længstkørende CMS. Det faktum, at det oprindeligt blev udviklet til indholdsbaserede websteder, gør WP til bedre alternativ til Weebly når det kommer til bygning af blogs, nyhedsportaler, online magasiner osv. Open source-indholdsstyringssystemet tilbyder uendelige tilpasningsmuligheder. Derudover ser det ud til at være mere fleksibelt med hensyn til budgetplanlægning eller vælge et sted at være vært for dit websted.

På den ene side er systemet ikke så let at mestre for nybegynder lige fra starten. Men efter at du har fundet ud af, hvordan det fungerer, drager du fordel af forbedret fleksibilitet og følgende funktioner:

 • Integration & plugins – Et WordPress-websted kan have så mange plugins, som du har brug for. Valget af tilføjelser er overvældende. Her har vi både betalte plugins såvel som deres gratis alternativer. Nogle er tilgængelige på abonnementsbaser, mens andre er ved en levetid betaling. Fra kontaktformularer, kalendere, scripts og kildekodefelt til e-handel, e-mail-marketing, annoncekampagner, visuelle effekter og realtidsanalyse – vælg blot den og få den installeret i dit instrumentbræt. Bemærk også, at de fleste plugins kræver manuel opsætning og opdateringer. Men dette kan løses ved hjælp af WP-optimeret hosting (få flere oplysninger i afsnittet “WordPress-pris”).
 • Tusinder af skabeloner – en anden grund til at vælge WordPress. Brugere kan vælge mellem bogstaveligt talt tusinder af gratis og betalte skabeloner. De fleste temaer fungerer godt til indholdsbaserede og andre typer websteder. Selvom nogle ser lidt ens ud, kan du tilpasse dem ved at redigere kildekoden eller ved hjælp af adskillige plugins.
 • SEO og indholdsstyring – WordPress er en af ​​de mest fleksible platforme med hensyn til indholdsfremme og SEO-optimering. Først og fremmest er systemet open source. Det betyder, at du kan redigere koden og gøre den mere søgemaskine-venlig. Det kræver nogle tekniske færdigheder. For det andet hjælper forskellige plugins brugere med at finde frem til korrekt tekstformatering, hvilket gør indholdet lettere at læse og mere attraktivt for søgebots. Sidst, men ikke mindst, er brugere i stand til at redigere avancerede SEO-indstillinger, herunder metadata, URL’er, nøgleord med fokus osv. Nogle tjenester hjælper med at se, om indholdet er læsbart og SEO-venligt nok.

WordPress-pris: Du vil være i stand til at redigere og tilpasse webstedet uden omkostninger. For at gå live med det har du brug for et domæne og hosting. WP-optimerede servere ser ud til at være overkommelige. De tilbyder problemfri integration, automatiserede plugin- og systemopdateringer, avancerede sikkerhedsmidler og forbedret ydelse. Bluehost er endnu en af ​​de bedste og WordPress-anbefalede hostingudbydere med WP planlægger at koste fra $ 2,95 pr. måned.

Prøv WordPress nu

Shopify – Bedste e-handelsalternativ

Shopify - Bedste e-handelsalternativ

Shopify – er en e-handelsorienteret platform. Det blev udviklet til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at sælge produkter online. Det leveres med forbedret funktionalitet ikke kun til at oprette digitale butikker af enhver størrelse, men også til at lancere marketingkampagner, kampagner, personaliserede tilbud og øge salget. Platformen leverer et sæt ekstra frynsegoder, som gør det til et bedre alternativ til Weebly med hensyn til e-handel.

 • Avanceret produktstyringssystem – Bortset fra basisproduktbilleder, titler og beskrivelser, tilbyder Shopify en bredere vifte af værktøjer til at repræsentere dine varer på den mest attraktive måde. Her har vi brugerdefinerede gallerier til fremhæv produkter i 3D, fremhævede varefunktion, integrerede katalogmoduler, værktøjer til at indstille rabatter eller salg, tilbyde kuponer og promokoder osv.
 • Flere betalingsportaler – at sælge varer med Shopify er let. Du kan tilbyde fleksible løsninger til køberen i ansigtet, hvis flere betalingsmetoder, der kan integreres med et klik. Bortset fra traditionelle PayPal og Stripe har systemet support til Amazon Pay, Klarna, Worldpay og andre.
 • Widgets og apps – platformen kan prale af sin egen App Store med værktøjer til at forhindre afvisning af vogne, promoveringsinstrumenter, nedtællinger, produktbillede-skydere og gallerier, firmakart osv..
 • Analytiske værktøjer – e-handelsprojekter kræver forbedret analyse, og det er hvad Shopify kan gøre. Systemet har et brugerdefineret instrumentbræt til at spore salg og kunder. Det genererer automatiserede rapporter med de mest fordelagtige og bedst sælgende produkter inklusive shopping sessioner eller indtægtskilder. Brugere kan også drage fordel af indsigtscamping og salgsfremmende indsigt.
 • POS-integration – Shopify giver dig mulighed for at udvide salgsindflydelsen og distribuere produkter ikke kun online, men også på live-websteder. Systemet kan integreres med forskellige POS-løsninger såsom Square til salg af merchandising og fysiske produkter.

Shopify pris: der er tre tilgængelige Shopify-pander, afhængigt af butikstørrelsen og mængden af ​​varer, du vil sælge. Planerne inkluderer henholdsvis Basis-, Shopify-hoved- og avanceret plan, der koster henholdsvis $ 29, $ 79 og $ 299.

Prøv Shopify gratis

uKit – Den billigste og letteste webstedsbygger

uKit - Den billigste og letteste webstedsbygger

uKit – er en simpel platform, der giver brugerne mulighed for at oprette klar til at gå websteder til minimale omkostninger og kræfter. Det kræver ingen teknisk baggrund, mens byggeprocessen næppe vil tage dig mere end 30 minutter. Hvad mere er, uKit er en alt-i-en-løsning. Det betyder nulbesvær, når du leder efter en prale eller registrerer et domænenavn. Brugere vil sætte pris på en samling responsive skabeloner med baseline SEO-indstillinger og indbyggede funktioner.

 • Fantastisk til små virksomheders behov – uKit er den bedste platform at skabe professionelle porteføljer, destinationssider, små virksomheder eller sider med en side. På grund af brugervenligheden kan det ikke komplette med Weebly med hensyn til tilpasning, men det er bestemt et billigere og enklere alternativ for nybegynderne, der vil bygge online-repræsentation hurtigt.
 • Responsive skabeloner – skabelonsamlingen er temmelig bred. Det indeholder omkring 400 temaer, og hver af dem ser stilfuld ud. De kører godt på forskellige enheder og kommer med en mobil preview- og redigeringsindstilling. I de tilgængelige kategorier kan brugerne muligvis finde forskellige layouts til at oprette landingssider, porteføljer eller endda små digitale butikker med allerede integrerede apps og tilføjelser.
 • eCommerce – på trods af at digitale butikker ikke er den vigtigste uKit-specialisering, tilbyder platformen stadig baseline eCommerce-funktionalitet. Det er godt for iværksættere, der kun vil komme i gang med et lille antal produkter at sælge online. Forenklet funktionalitet leveres med intuitive produktstyringsværktøjer, indbyggede betalingsportaler, indkøbsstyringsinstrumenter med mere.

uKit-pris: hver af de 4 tilgængelige planer leveres med en 14-dages gratis prøveperiode. Hvis du har brug for et enkelt websted for mindre virksomheder eller en portefølje, ville den minimale plan, der koster $ 5 pr. Måned, være nok. Den grundlæggende plan er til brugere, der har brug for avanceret indsigt og statistik. Det koster $ 10 månedligt. Der er et separat e-handelsabonnement, der koster $ 12 og en Pro-plan til $ 15 med kodningsmuligheder for erfarne brugere.

Prøv uKit gratis

Webflow – responsivt webdesignværktøj og CMS

Webflow - responsivt webdesignværktøj og CMS

Webflow – er en platform udviklet til erfarne professionelle. Både Webflow og Weebly er fokuseret på dedikerede webudviklere, men på en anden måde. Den vigtigste forskel er, at Webflow har sit brugerdefinerede indholdsstyringssystem, der gør det lettere for brugerne at arbejde med softwaren.

 • Avanceret CMS – systemet har sin brugerdefinerede CMS værktøj at redigere og administrere indhold på stedet. Det gør det muligt at tilføje tekster, medieindhold, billeder osv. Brugere kan frit oprette layoutskabelonen og anvende den på forskellige sider samt identificere indholdstypen med foruddesignede brugerdefinerede felter. Ekstra CMS-funktioner inkluderer samarbejde med andre udviklere og webdesignere.
 • Brugerdefineret site designer – denne funktion vil være nyttig for udviklere, der arbejder med HTML / CSS / JS. Det er et automatiseringsinstrument, der hjælper med at redigere kildekoden uden programmering. Alt hvad du behøver er at vælge en påkrævet funktion og justere den ved hjælp af Site Editor til ethvert sted på siden. Når vi siger “funktion”, mener vi nogle elementer, komponenter eller dele af webstedets layout.
 • Animation – Webflow leverer avancerede interaktionsinstrumenter ud af boksen. Animationsfunktion er en af ​​dem. Ideen er at bringe bogstaveligt talt alle elementer på siden til live. Funktionen kan anvendes på en hvilken som helst komponent fra en menublok til et bestemt stykke indhold, der får den til at flytte hver gang en bruger interagerer.

Webflow-pris: platformen tilbyder fleksible prisindstillinger, der er opdelt i to hovedkategorier: website- og kontoplaner. Webstedsplaner er tilgængelige i tre hovedindstillinger, der koster $ 12, $ 16 og $ 36 per måned. Der er også en separat pakke til e-handelsbehov. Kontoplaner inkluderer Starter, Lite og Pro, der koster $ 0, $ 16 og $ 35 per måned. Brugere kan prøve hver pakke gratis.

Prøv webflow nu

Squarespace – Alt-i-en webstedsbygger

Squarespace - Alt-i-en webstedsbygger

Squarespace – er en webstedsbygger, der leverer meget fleksible skabeloner, der kan ændres og redigeres for at skabe et virkelig unikt layout til det fremtidige websted. Bygningsprocessen er meget lettere end med Weebly, det kræver ikke tekniske færdigheder, mens lydhøre temaer ser meget stilfulde og opdaterede ud. Webstedsbyggeren tjener muligvis flere behov. Det er også godt for e-handel.

 • Stilfuldt skabelon design – temasamlingen har mere end 90 forskellige layouts. De ser fremragende ud og er 100% lydhøre. De fleste mockups henviser hovedsageligt til blogs og websteder med mindre virksomheder. Imidlertid har e-handelsafsnittet adskillige flotte webshopskabeloner også. Alle temaer er lette at ændre. Brugere kan redigere hvert element, omarrangere komponenter, ændre styling osv.
 • Cover Page Builder – et godt instrument til at skabe professionelle destinationssider på farten. Det indeholder cirka 30 foruddesignede skabeloner med adgang til HTML / CSS. Funktionen til tilpasning af kode er kun tilgængelig med Premium-planer.
 • eCommerce – Hvis du vil sælge online, tilbyder platformen et intuitivt produktstyringssystem med muligheden for at integrere PayPal, Stripe eller Apple Pay. Brugere kan sortere emner efter kategorier, redigere priser, angive billeder, beskrivelser og yderligere oplysninger. Der er et indbygget alarmsystem, der sporer mængden af ​​produkter, ionlager, og giver besked, når du løber tør for noget.
 • Promoveringsværktøjer – For at skabe mere trafik og forbedre brugernes tilfredshed giver Squarespace marketingmuligheder, der inkluderer gratis forsendelseskuponer, pop-up-annoncer, personaliserede tilbud, kommende salgsmeddelelser og mere.

Pladspris: de fire disponible Squarespace-planer inkluderer Personlige, der koster $ 12 per måned (to gange højere i sammenligning med Weebly Starter-plan), Forretning ($ 18 per måned), Grundlæggende e-handel ($ 26 per måned) og avanceret e-handel ($ 40 per måned). Priserne er angivet i tilfælde af årlig fakturering. For faktisk den samme pris.

Prøv Squarespace gratis

Konklusion

Weebly er en god webstedsbygger, du kan bruge til at oprette og administrere kvalitetslandingssider, forretningswebsteder og online butikker. Systemet har meget at tilbyde brugere, og dets funktionssæt fortsætter hurtigt med at udvikle sig. Det er dog ikke helt praktisk og let at bruge for begyndere. Det mangler noget træk-og-slip-indstillinger, og det kræver tid at blive mestret.

Brugere, der altid mangler tid og kræfter på at udforske Weebly, kan vælge fra de gennemgåede platforme, der er værd alternativer til webstedsbyggeren med flere fordele og specifikke parametre at tilbyde. Uanset hvilket Weebly-alternativ du vil gå efter, vil du ikke fortryde det. Disse tjenester er lederne på listen over de bedste webstedsbyggerne. De er bestemt værd at bruge!

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map