Wix vs GoDaddy Nettstedsbygger

wix vs godaddy


Nettstedsbyggere er designet for å gjøre det enkelt for brukerne å etablere en profesjonell og tiltalende representasjon på nettet. Både Wix og GoDaddy kan skryte av et høyt anerkjennelsesnivå sammenlignet med andre byggeplattformer på nettstedet.

De ser ut til å være et godt valg hver gang du tenker på å bygge et nettsted fra bunnen av med minimumsinnsats og ingen tekniske ferdigheter.

Et raskt øyeblikksbilde:

WixWix – er en av de mest populære plattformene for bygging av nettsteder designet for å hjelpe nybegynnere å gå på nettet med solide prosjekter. Instrumentet er perfekt for småbedriftsnettsteder, blogger, porteføljer, små og mellomstore digitale butikker, etc. Det er veldig enkelt å bruke takket være implementerte moderne teknologier som bruker Artificial Intelligence. Brukere kan distribuere et brukervennlig og fullt tilpassbar nettsted innen flere minutter. Wix.com

Gå pappaGoDaddy – er plattformen som tok veien fra en typisk hostingleverandør til en anstendig nettstedbyggingsprogramvare med et godt funksjonssett. Selskapet kan skryte av over to tiår med tilstedeværelse på nettet med oppdaterte nettprodukter for både Windows og Linux brukere. Plattformen har et brukervennlig grensesnitt med et sett av innovasjoner og praktiske brukerveiledninger for å gjøre byggeprosessen så enkel som mulig. GoDaddy.com

Så hva er den beste programvaren å velge? Hvilke mulige fordeler og ulemper skiller Wix fra GoDaddy? Hva nettstedbyggeren er bedre og hvorfor? La oss finne det ut!

1. Brukervennlighet

 • Wix. Wix har en dra-n-slipp-funksjon som gjør det enkelt å jobbe med innhold, legge til nye blokker og sider, laste ned mediefiler av et annet format, endre farger, skrifter og andre elementer du trenger for å etablere en unik stil for din fremtidige webside. Wix følger de siste teknologiske trender.

  • Wix ADI – den AI-basert verktøy ble implementert for å gjøre byggeprosessen så rask og enkel som mulig. Instrumentet tilbyr flere nettstedsoppsett avhengig av brukerens mål. Det fungerer ganske enkelt: en bruker blir bedt om å svare på flere grunnleggende spørsmål relatert til hans eller hennes fremtidige prosjekt, mål, nettstedstype osv. Systemet vil automatisk designe et tilpasset oppsett som passer best for dine behov. Samtidig står du fremdeles fritt til å velge forskjellige seksjonstyper fra gallerier og lister til bilder og tekster. Den nye utvidelsen gir en bedre redigeringsopplevelse. Det tar omtrent flere minutter å komme på et ferdig nettsted med Wix ADI. Systemet er forbedret, og gir tilgang til plattformens Photo Studio og lager fantastiske porteføljer eller fotografers nettsteder.
  • Wix ADI Editor

  • Wix Editor – et godt verktøy for deg som vil dykke dypt inn i byggeprosessen uten tekniske ferdigheter eller AI-assistenter. Det er en stor sjanse til å uttrykke kreativiteten din. Bare velg hvilken som helst av 500 tilgjengelige maler eller begynn med den blanke siden. Basert på en dra-og-slipp-funksjonalitet lar redaktøren deg implementere forskjellige verdige elementer og detaljer som Parallax-effekt, endre bakgrunn, legge til animasjon osv. Verktøyet gjør det enkelt å oversette betalingsmetoder til forskjellige språk, samt tilpasse dine nettsted fra en mobilenhet. New Media Manager kommer som et praktisk instrument for å holde seg organisert med prosjektene dine som har alle nødvendige undermapper, bildebehandlingsverktøy, bidragsytere og tagger på ett sted.
  • Wix Editor

  • Wix Corvid – denne er for dedikert webdesigner som ønsker etter ubegrenset bygningsfrihet. Det er et godt verktøy for de som er involvert i koding og programmering, Corvid lar deg ta den fullstendige formen Wix-plattform og lage en eksklusiv nettdesign av deg selv. API-tilgang gjør det enkelt å administrere nettstedet ditt mens Wix CRM backend API er i stand til å sende varsler til dine bidragsytere. Vi bør også nevne så små, men fortsatt viktige ting som dataformatering, feilsøking av nettsteder og overvåking.
 • Gå pappa. GoDaddy kan ikke skryte av slike nyvinninger, selv om plattformen er ganske enkel å bruke. Du vil aldri spørre deg selv “hva skal jeg gjøre videre?” når du bruker denne nettstedsbyggeren. Det tilbyr en logisk og direkte videresendt ombordfunksjon. Når du har registrert deg, vil programvaren nøyaktig guide deg fra et byggetrinn til et annet til du trenger å trykke på “publiser” -knappen.

  • Nettstedets redaktør – plattformen har et ganske enkelt og godt strukturert redigeringsverktøy. Det kan komme til tilgang fra både stasjonære og mobile enheter. Systemet tilbyr forskjellige blokker og elementer for siden tilgjengelig i flere varianter. De ser ganske stilige ut selv om den stive designen kan føre til mangel på bygningsfrihet. Med andre ord vil du neppe få problemer når du legger til en ny seksjon. Imidlertid vil du absolutt ikke like kompleksiteten når du endrer design eller prøver å tilpasse siden.
  • GoDaddy Editor

  • HTML-Element – verktøyet gjør det enkelt å legge til HTML og JavaScript til nettstedet ditt, selv om det fremdeles krever minst grunnleggende kunnskap om programmering og koding.
  • Flere redigeringsverktøy – GoDaddy har en redigerer for kontaktskjema. Vel, det er mer som en rekke forhåndsinnstilte blokker, siden det ikke er noen sjanse til å legge til flere filer som “kommentarer” eller “Emne”.

Wix vs GoDaddy. Begge plattformene er ekstremt enkle å bruke. Imidlertid ser Wix ut som et raskere og enklere alternativ å lage et nettsted med bare noen få klikk ved å bruke sin AI-baserte teknologi. Samtidig tilbyr Wix mer frihet til kodere og programmerere mens GoDaddy ser ut til å være litt mer begrenset når det gjelder redigerings- og tilpasningsmuligheter..

2. Funksjoner og fleksibilitet

 • Wix. Wix er en av de mest fleksible plattformene når det gjelder integrasjons- og tilpasningsfunksjonalitet. Den har et rikt funksjonssett for å håndtere byggeprosessen til tross for teknisk bakgrunn eller sentrale mål. Hovedfunksjonene inkluderer:

  • Utvidet e-handel – Wix gjør det ganske enkelt å bygge og sette nettbutikken din. Bortsett fra baseline eCommerce-funksjoner som produktstyring, integrasjon av betalingsalternativer og avgiftsavtaler, kommer plattformen med fleksible kupongstrategier, gratis frakt tilbud, rabatter og salgsinnstillinger, lagre Analytics for å se dataene og optimalisere butikken din. Mobile Gallery Filters vil gjøre det enkelt for kundene å sortere ut produkter etter pris, størrelse eller andre egenskaper. Wix tilbyr ultimate e-handelsintegrasjonsfunksjoner med plattformer som Avalar og Fetchy for å takle sanntids skattesatser samt implementere avanserte online fraktløsninger.
  • Wix eCommerce Editor

  • SEO og markedsføring – bortsett fra grunninnstillinger for SEO som metakoder, titell beskrivelser, fokus søkeord og forhåndsvisningsmodus for sosiale medier, har systemet sin tilpassede Wix SEO Wizard som lar deg dra nytte av høyere SEO rangeringer som tilbyr en effektiv SEO plan. Forbedret e-postmarkedsføringsfunksjon vil gjøre det enkelt å utvide abonnentlisten din ved hjelp av nylig implementerte verktøy som videofunksjonalitet, prøve og utløse e-poster, maler og mer bra for e-postkampanjer..
  • Android- og iOS-apper – en flott for brukere som alltid er på farten, men som fremdeles vil ha en sjanse og jobbe på sine nettsteder fra mobilenhet. Du får faktisk nesten samme funksjonalitet som på skrivebordet. Legg til innhold, administrer produktene dine eller chat med live besøkende. Alle bilder og videoer kommer som medieinnhold som er klar til netthinne tilgjengelig for enheter med høy oppløsning.
  • blogging – Det er viktig å ha en profesjonell blogg på nettstedet ditt. Wix gjør det enkelt å lage en flott bloggseksjon og tilpasse den ved å legge til nye kategorier, lage profilsider, dele innleggene dine via sosiale medieplattformer, osv..
  • Wix Blog Editor

  • Wix App Market – tilbyr et bredere utvalg av widgets og tilleggsprogrammer. Det kan skilte med sitt eget appmarked der du kan velge hvilken widget du trenger, og den er gratis. Alle apper og tillegg er inkludert i den månedlige planprisen. Du trenger ikke å betale for mye for hver forbedring. Wix har et PRO-galleri, kart, analyseverktøy, forumseksjoner, kalendere, abonnementsformer, hendelses widgets og mange andre nyttige elementer som vil forbedre brukerne deres engasjement og opplevelse.
 • Gå pappa. Tjenesten har ikke sin App Store, som absolutt er en enorm glipp. På den annen side kan brukere velge noen grunnleggende funksjoner som deling av sosiale medier eller bildegalleri. Du vil også kunne legge til nettstedet ditt til Google AdSense. Hvis du trenger noen mer omfattende alternativer som Paypal-knapp eller SEO Wizard, må du kjøpe minst forretningsplan.

  GoDaddy-funksjoner

  Når vi snakker om SEO Wizard, ser det enkelt ut og guider en bruker fra et trinn til et annet og la redigere titler og beskrivelser. Problemet er at GoDaddy har en merkelig overskriftsordre som ikke har noen mening. Google liker kanskje ikke det. Du kan legge til en blogg, men du må være vert for den et annet sted.

  GoDaddy har også en grunnleggende bloggfunksjon. Det er ikke så omfattende som i Wix. Dessuten vil ikke brukerne kunne spore nye innlegg fra RSS-feeden, siden det ikke er RSS-støtte. En annen glipp er at forfattere ikke kan legge til innleggskoder eller lage autoriserte artikler. I tillegg vil du ikke kunne jobbe med SEO-innstillinger. Oppsummert er det faktisk ingen bruk av en slik bloggfunksjon, selv om den fremdeles er tilgjengelig.

  Gode ​​nyheter er at plattformen har sin tilpassede Kontaktformular-byggherre (vi har allerede nevnt den før). Det tilbyr et sett med ferdige blokker. De ser ganske typiske ut uten sjanser til å tilpasse dem eller redigere nye felt. På den annen side kan tredjepartsintegrering med markedsføringsverktøy for e-post forbedre nyhetsbrevkampanjen din, noe som vil gi bedre brukerinnkjøpsfrekvens.

Wix vs GoDaddy. Wix ser mer funksjonell ut med et stort utvalg av apper og tilleggsprogrammer mens GoDaddy hovedsakelig kommer med forhåndsinnstilte funksjoner som er vanskelig å tilpasse. Dessuten har Wix mer forbedret blogging og SEO-funksjoner i tillegg til utvidede verktøy for markedsføring via e-post. Det er her GoDaddy mangler fleksibilitet.

3. Design

Sammenlign diagram

WixGå pappa
Antall temaer:55020
Mobile Editor:&# X2714; JA✘ NEI
AI Nettstedsdesign:&# X2714; JA✘ NEI
Dra&Miste:&# X2714; JA&# X2714; JA
Mobiloptimalisert:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Wix. Wix er en mer fleksibel og allsidig plattform. Brukere kan velge mellom 70+ forskjellige kategorier av profesjonelt designet mobiloptimaliserte maler. Den lar deg både gjennomgå og redigere malene dine i en mobilmodus.

  Bortsett fra en dra-n-slipp-funksjon for en enkel redigering og legge til nye elementer på en nødvendig side, kan du redigere menyen, endre farger og legge ved mediefiler i forskjellige formater, arbeide med typografi og etablere en eksklusiv stil for nettstedet ditt . Den eneste ulempen er når du velger en mal, må du holde deg for å spise. Det er ingen eksportfunksjon.

  Wix Mobile Editor

  Wix Editor lar brukere få liv til sine egne webdesignideer. Uten kodingsferdigheter. Du står fritt til å bygge nettsteder med stilige bilder eller videoer på bakgrunnen, legge til nye engasjerende elementer som Parallax-effekt og animasjoner til menyer og sideseksjoner eller kode en eksklusiv webside fra bunnen av ved hjelp av Wix Corvid.

 • Gå pappa. GoDaddy tilbyr et begrenset sett med maler. Dessuten vil du ikke ha en sjanse til å endre dem i samsvar med dine behov. Mangelen på dra-n-slipp-funksjonen gjør det umulig å endre bakgrunnsfarger, skrifter, typografi osv. Selv om du fremdeles kan legge til nye seksjoner eller slette blokker, har alle maler allerede utformede elementer som du ikke kan tilpasse..

  GoDaddy Theme Setup

  Malene ser helt fine ut. Det er ikke noe genialt med dem selv om de er mobilvennlige. Alle sidene er flotte nok. Husk imidlertid at du aldri vil få en sjanse til å gå langt utover de grunnleggende designinnstillingene. Det er umulig å fortsette med noen layoutendringer. Glem redigering av HTML eller CSS. Alt du kan gjøre er å velge en farge og den generelle stilen for temaet ditt.

Wix vs GoDaddy. Wix tilbyr et stort antall maler mens GoDaddy faktisk leverer forskjellige temastiler i stedet for oppsett. Samtidig gjør Wix det enkelt å tilpasse hver mal ved å få tilgang til CSS. Du vil ikke ha en slik mulighet når du bruker GoDaddy.

4. Kundesupport

 • Wix.  Nettstedbyggeren har en enorm kunnskapsbase og blogg, hvor du kan finne litt nyttig informasjon. Samtidig står du fritt til å be om en chatstøtte i tillegg til enkle tips om hvordan du sender inn billettene dine i tilfelle det skulle oppstå noe problem.

 • Gå pappa. Plattformen kan skryte av et profesjonelt supportteam, som er et must for ethvert selskap som leverer hosting- og domenetjenester. Når det gjelder programvaren for bygging av nettsteder, har GoDaddy et enormt kunnskapsgrunnlag, et forum for å stille spørsmål og verdensomspennende support via telefon. Brukere står fritt til å kontakte supportledere i arbeidstiden. Du finner listen over alle telefonnumre over hele kloden i supportdelen.

  De angir også arbeidstiden for et bestemt land. Selskapet tilbyr forskjellige produkter som ikke bare inkluderer verktøy for bygging av nettsteder og domener, men også SSL-sertifiseringer, online auksjoner og mer. Av denne grunn vil du neppe få problemer når du kontakter supportspesialisten for å løse problemer.

Wix vs GoDaddy. GoDaddy ser ut til å ha flere alternativer for brukere å holde kontakten med supportteamet. På den annen side kan det å løse et problem være skremmende med tanke på antall produkter de selger på GoDaddy. Wix-ledere er mer fokusert på problemene som hovedsakelig er relatert til en byggeprosess.

5. Prising

 • Wix. Plattformen tilbyr en gratis plan, men med bare 500 MB lagringsplass uten domenenavn eller hosting. For bare 8,50 dollar per måned kan du imidlertid kjøpe en kombinasjonsplan og få alt du trenger i en pakke. SSL datasikkerhet, gratis hosting og domene, gratis maler, widgets og tillegg er allerede inkludert i denne prisen.

  Trenger du å bygge et mer komplisert nettsted med mange funksjoner og kompleks struktur? Ubegrenset Wix-plan starter fra $ 12,50 per måned. Den er perfekt for større prosjekter. Trenger du en solid nettbutikk? E-handel planen er riktig for deg for bare $ 17 per måned. VIP-plan koster $ 24,50 per måned med ekstra funksjoner for profesjonell markedsføring og e-postkampanjer.

 • WixGå pappa
  Prisalternativer: &# X2714; Koble til domene ($ 4.50 / mo);
  &# X2714; Combo ($ 8.50 / mo);
  &# X2714; Ubegrenset ($ 12.50 / mo);
  &# X2714; e-handel (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24.50 / mo).
  &# X2714; Personlig ($ 5.99 / mo);
  &# X2714; Virksomhet ($ 9.99 / mo);
  &# X2714; Business Plus ($ 14.99 / mo);
  &# X2714; Online-butikk ($ 19.99 / mo).
  Funksjoner:&# X2714; Fri for bruk;
  &# X2714; Maler og widgets;
  &# X2714; Online-butikk;
  &# X2714; Gratis logo og markedsføringsfunksjoner.
  &# X2714; Hosting + SSL;
  &# X2714; Integrasjon av sosiale medier;
  &# X2714; SEO;
  &# X2714; Apple Pay, PayPal og kredittkortintegrasjon.
 • Gå pappa. Hvis du velger denne programvaren, må du forberede deg til å betale for hver nye funksjon og oppdatering du vil legge til. Planprisen for et nettsted starter fra $ 5,99 per måned. Ser ut som et rimelig tilbud, gjør det ikke?

  Imidlertid inkluderer det ikke noen funksjoner og tilleggsprogrammer du måtte trenge i fremtiden. Du må betale minst $ 29 per måned for en plan som inkluderer tillegg for netthandel. Hvis du trenger SSL-beskyttelse og koblinger til sosiale medier, må du betale mer for en Business- eller Business Plus-plan som koster henholdsvis $ 9,99 og $ 14,99..

Wix vs GoDaddy. Wix ser absolutt mer attraktiv ut fra økonomiske perspektiver. Du trenger ikke betale separat for hver widget du trenger å legge til. En bruker får alt i pakken for en enkelt månedlig betaling.

Bunnlinjen

Å velge en plattform avhenger hovedsakelig av formål og mål. Skal det være en digital butikk eller et lite forretningsnettsted? Du må være 100% sikker; en valgt programvare har alle nødvendige funksjoner du måtte trenge.

WixWix er en mer allsidig og fleksibel plattform som vil fungere utmerket for forskjellige nettsteder. Det kommer med flere tilpasningsverktøy, utvidet liste over widgeter, tilleggsprogrammer og integrasjoner i tillegg til avanserte ADI- og Corvid-teknologier for både nybegynnere og dedikerte webdesignere. Det tilbyr bredere alternativer når det gjelder design så vel som videre promotering av nettsteder med tanke på SEO, blogging og noen andre funksjoner. Wix.com

Gå pappaGoDaddy kan også fungere fint for noen små og mellomstore nettsteder samt nettbutikker på nettet. Samtidig kan det også være bra med tanke på vertsløsningen. Nettstedsbyggeren mangler imidlertid absolutt fleksibilitet med lite verktøy for å integrere mens forhåndsinnstilte oppsett kanskje ikke er nok for et solid online prosjekt. GoDaddy.com

Oppsummert ser det ut som om vi har en åpenbar vinner med så mange nye og flotte verktøy å tilby.

Oversikt Sammenligningstabell

WixGå pappa
Brukervennlighet:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger
Funksjoner:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger
design:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger
Kundeservice:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger
Priser:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger
Total poengsum:Wix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy NettstedsbyggerWix vs GoDaddy Nettstedsbygger

Prøv Wix nå

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map