Wix vs GoDaddy Webstedsbygger

wix vs godaddy


Webstedsbyggere er designet til at gøre det nemt for brugerne at etablere en professionel og tiltalende repræsentation på Internettet. Både Wix og GoDaddy kan prale af et højt anerkendelsesniveau, sammenlignet med andre platforme til websidebygning.

De ser ud til at være et godt valg, hver gang du tænker på at opbygge et websted fra bunden med mindst mulig indsats og ingen tekniske færdigheder.

Et hurtigt snapshot:

WixWix – er en af ​​de mest populære platforme til websidebygning designet til at hjælpe nybegyndere med at gå online med solide projekter. Instrumentet er perfekt til små virksomhedswebsteder, blogs, porteføljer, små og mellemstore digitale butikker osv. Det er meget let at bruge takket være implementerede moderne teknologier, der bruger kunstig intelligens. Brugere kan implementere et brugervenligt og fuldt tilpasseligt websted inden for flere minutter. Wix.com

Kom så farGoDaddy – er den platform, der gik vej fra en typisk hosting-udbyder til en anstændig webstedsbygningssoftware med et godt funktionssæt. Virksomheden kan prale af over to årtier med web-tilstedeværelse med opdaterede webprodukter til både Windows- og Linux-brugere. Platformen har en brugervenlig grænseflade med et sæt af innovationer og praktiske brugervejledninger, der gør bygningsprocessen så let som muligt. GoDaddy.com

Så hvad er den bedste software at vælge? Hvilke mulige fordele og ulemper adskiller Wix fra GoDaddy? Hvad webstedsbyggeren er bedre, og hvorfor? Lad os finde ud af det!

1. Brugervenlighed

 • Wix. Wix har en drag-n-drop-funktion, der gør det nemt at arbejde med indhold, tilføje nye blokke og sider, downloade mediefiler i et andet format, ændre farver, skrifttyper og andre elementer, du har brug for for at etablere en unik stil til dit fremtidige websted. Wix følger de nyeste teknologiske tendenser.

  • Wix ADI – det AI-baseret værktøj blev implementeret for at gøre byggeprocessen så hurtig og let som muligt. Instrumentet tilbyder flere webstedslayouts afhængigt af brugerens mål. Det fungerer ganske enkelt: en bruger bliver bedt om at besvare flere grundlæggende spørgsmål relateret til hans eller hendes fremtidige projekt, mål, webstedstype osv. Systemet designer automatisk et tilpasset layout, der er bedst egnet til at imødekomme dine særlige behov. På samme tid kan du stadig vælge forskellige sektionstyper fra gallerier og lister til billeder og tekster. Den nye udvidelse giver en bedre redigeringsoplevelse. Det tager cirka flere minutter at komme med et færdiglavet websted ved hjælp af Wix ADI. Systemet er forbedret, hvilket giver adgang til platformens Photo Studio og skaber fantastiske porteføljer eller fotografers websteder.
  • Wix ADI Editor

  • Wix Editor – et godt værktøj for dem, der vil dykke dybt ind i byggeprocessen uden tekniske færdigheder eller AI-assistenter. Det er en stor chance for at udtrykke din kreativitet. Vælg blot 500 tilgængelige skabeloner eller start med den tomme side. Baseret på en træk-og-slip-funktion, giver redaktøren dig mulighed for at implementere forskellige værdige elementer og detaljer som Parallax-effekt, ændre baggrunden, tilføje animation osv. Værktøjet gør det nemt at oversætte betalingsmetoder til forskellige sprog samt tilpasse din websted fra en mobilenhed. New Media Manager kommer som et praktisk instrument til at forblive organiseret med dine projekter med alle nødvendige undermapper, billedhåndteringsværktøjer, bidragydere og tags ét sted.
  • Wix Editor

  • Wix Corvid – denne er til dedikeret webdesigner, der efterspørger ubegrænset bygningsfrihed. Det er et godt værktøj for dem, der er involveret i kodning og programmering, Corvid giver dig mulighed for at tage den fulde form af Wix-platform og skabe et eksklusivt webdesign på din egen. API-adgang gør det nemt at administrere dit websted, mens Wix CRM backend API er i stand til at sende underretninger til dine bidragydere. Vi skal også nævne så små, men stadig vigtige ting som dataformatering, fejlsøgning og overvågning af websteder.
 • Kom så far. GoDaddy kan ikke prale af sådanne innovationer, selvom platformen er ret nem at bruge. Du vil aldrig spørge dig selv “hvad skal jeg gøre nu?” når du bruger denne webstedsbygger. Det tilbyder en logisk og direkte fremadrettet onboarding-funktion. Når du er tilmeldt, vil softwaren nøjagtigt guide dig fra et bygningstrin til et andet til højre, indtil du har brug for at trykke på knappen “publicer”.

  • Websted Editor – platformen har et temmelig enkelt og velstruktureret redigeringsværktøj. Det åbnes muligvis fra både stationære og mobile enheder. Systemet tilbyder forskellige blokke og elementer til siden tilgængelig i flere varianter. De ser temmelig stilfulde ud, selvom det stive design kan resultere i manglen på bygningsfrihed. Med andre ord vil du næppe have problemer med at tilføje en ny sektion. Du vil dog bestemt ikke lide kompleksiteten, når du ændrer dets design eller forsøger at tilpasse siden.
  • GoDaddy Editor

  • HTML-Element – værktøjet gør det let at tilføje HTML og JavaScript til dit websted, skønt det stadig kræver mindst grundlæggende viden om programmering og kodning.
  • Flere redigeringsværktøjer – GoDaddy har en kontaktformularredaktør. Det er mere som en række forindstillede blokke, da der ikke er nogen chance for at tilføje flere filer som “kommentarer” eller “Emne”.

Wix vs GoDaddy. Begge platforme er ekstremt nemme at bruge. Dog ser Wix ud som en hurtigere og enklere mulighed for at oprette et websted med blot et par klik ved hjælp af dets AI-baserede teknologi. På samme tid tilbyder Wix mere frihed for kodere og programmerere, mens GoDaddy ser ud til at være lidt mere begrænset med hensyn til redigering og tilpasningsmuligheder.

2. Funktioner og fleksibilitet

 • Wix. Wix er en af ​​de mest fleksible platforme med hensyn til integration og tilpasningsfunktionalitet. Det har et rigt funktionssæt til håndtering af byggeprocessen på trods af den tekniske baggrund eller nøglemål. De vigtigste funktioner inkluderer:

  • Udvidet e-handel – Wix gør det temmelig let at bygge og indstille din online butik. Bortset fra baseline e-handelsfunktioner som produktstyring, integration af betalingsmuligheder og skatteaftaler kommer platformen med fleksible kuponstrategier, gratis forsendelsestilbud, rabatter og salgsindstillinger, butik Analytics for at se dataene og optimere din butik. Mobile Gallery Filters gør det let for kunderne at sortere produkter efter pris, størrelse eller andre egenskaber. Wix tilbyder ultimative e-handelsintegrationsfunktioner med platforme som Avalar og Fetchy til at håndtere realtidsskattesatser samt implementere avancerede online forsendelsesløsninger.
  • Wix eCommerce Editor

  • SEO og marketing – bortset fra baseline SEO-indstillinger som metatags, titellister, fokusnøgleord og forhåndsvisningstilstande på sociale medier, har systemet sin tilpassede Wix SEO-guide, så du kan drage fordel af højere SEO-placeringer, der tilbyder en effektiv SEO-plan. Forbedret e-mail-marketingfunktion gør det nemt at udvide din abonnentliste ved hjælp af nyligt implementerede værktøjer såsom videofunktionalitet, prøve og udløse e-mails, skabeloner og mere fantastisk til dine e-mail-kampagner.
  • Android- og iOS-apps – en stor mulighed for brugere, der altid er på farten, men alligevel vil have en chance og arbejde på deres websteder fra mobilenhed. Du får faktisk næsten den samme funktionalitet som på skrivebordet. Tilføj indhold, administrer dine produkter eller chat med live besøgende. Alle billeder og videoer leveres som medieindholdsklar med nethindeklar til rådighed til enheder med høj opløsning.
  • Blogging – Det er vigtigt at have en professionel blog på dit websted. Wix gør det nemt at oprette en stor blogsektion og tilpasse den ved at tilføje nye kategorier, oprette profilsider, dele dine indlæg via sociale medier platforme osv..
  • Wix Blog Editor

  • Wix App Market – tilbyder et bredere udvalg af widgets og tilføjelser. Det kan prale af sit eget App Market, hvor du kan vælge en hvilken som helst widget, du har brug for, og den er gratis. Alle apps og tilføjelser er inkluderet i din månedlige planpris. Du behøver ikke at betale for meget for hver forbedring. Wix har et PRO-galleri, kort, analytiske værktøjer, forumsektioner, kalendere, abonnementsformularer, begivenheds widgets og masser af andre praktiske elementer, der vil forbedre dine brugers engagement og oplevelse.
 • Kom så far. Tjenesten har ikke sin App Store, hvilket bestemt er en enorm miss. På den anden side kan brugere vælge nogle grundlæggende funktioner som deling af sociale medier eller billedgalleri. Du vil også kunne føje dit websted til Google AdSense. Hvis du har brug for nogle mere omfattende muligheder som Paypal-knap eller SEO Wizard, skal du mindst købe forretningsplan.

  GoDaddy-funktioner

  Når vi taler om SEO-guiden, ser det enkelt ud og guider en bruger fra en fase til en anden ved at lade redigere titler og beskrivelser. Problemet er, at GoDaddy har en mærkelig overskrift, der ikke har nogen mening. Google kan måske ikke lide det. Du kan tilføje en blog, men du bliver nødt til at være vært for den et andet sted.

  GoDaddy har også en grundlæggende bloggefunktion. Det er ikke så omfattende som i Wix. Desuden vil brugere ikke være i stand til at spore nye indlæg fra RSS-feedet, da der ikke er nogen RSS-support. En anden miss er, at forfattere ikke er i stand til at tilføje post-tags eller oprette autoriserede artikler. Derudover vil du ikke være i stand til at arbejde med SEO-indstillinger. Sammenfattende er der faktisk ingen brug af sådan blogging-funktion, selvom den stadig er tilgængelig.

  Gode ​​nyheder er, at platformen har sin brugerdefinerede Kontaktformular-builder (vi har allerede nævnt den før). Det tilbyder et sæt færdige blokke. De ser temmelig typiske ud uden chancer for at tilpasse dem eller redigere nye felter. På den anden side kan tredjepartsintegration med e-mail-marketingværktøjer muligvis forbedre din nyhedsbrevskampagne, hvilket resulterer i bedre brugerkøbshastighed.

Wix vs GoDaddy. Wix ser mere funktionel ud med et stort udvalg af apps og tilføjelser, mens GoDaddy hovedsagelig leveres med forudindstillede funktioner, der er svære at tilpasse. Derudover har Wix mere forbedret blogging og SEO-funktioner ud over udvidede e-mail-marketingværktøjer. Det er her GoDaddy mangler fleksibilitet.

3. Design

Sammenligning af diagram

WixKom så far
Antal temaer:55020
Mobileditor:&# X2714; JA✘ NEJ
AI Website Design:&# X2714; JA✘ NEJ
Træk&Dråbe:&# X2714; JA&# X2714; JA
Mobiloptimeret:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Wix. Wix er en mere fleksibel og alsidig platform. Brugere kan vælge mellem 70+ forskellige kategorier af professionelt designede mobiloptimerede skabeloner. Det giver dig mulighed for både at gennemgå og redigere dine skabeloner i en mobiltilstand.

  Bortset fra en drag-n-drop-funktion til en enkel redigering og tilføjelse af nye elementer til en nødvendig side, kan du redigere din menu, ændre farver og vedhæfte mediefiler i forskellige formater, arbejde med typografi og etablere en eksklusiv stil til dit websted . Den eneste ulempe er, når du vælger en skabelon, skal du holde fast for at spise. Der er ingen eksportfunktion.

  Wix Mobile Editor

  Wix Editor lader brugere bringe deres egne webdesignideer til live. Uden kodningsevner. Du er fri til at opbygge websteder med stilfulde billeder eller videoer på baggrunden, tilføje nye engagerende elementer som Parallax-effekt og animationer til menuer og sidesektioner eller kode et eksklusivt websted fra bunden ved hjælp af Wix Corvid.

 • Kom så far. GoDaddy tilbyder et begrænset sæt skabeloner. Derudover har du ikke en chance for at ændre dem i overensstemmelse med dine behov. Manglen på drag-n-drop-funktion gør det umuligt at ændre baggrundsfarver, skrifttyper, typografi osv. Selvom du stadig kan tilføje nye sektioner eller slette blokke, har alle skabeloner allerede designede elementer, som du ikke er i stand til at tilpasse.

  GoDaddy Temaopsætning

  Skabelonerne ser fint ud. Der er ikke noget genialt ved dem, selvom de er mobilvenlige. Alle sider ser godt ud. Husk dog, at du aldrig får en chance for at gå langt ud over de grundlæggende designindstillinger. Det er umuligt at fortsætte med ændringer i layout. Glem at redigere HTML eller CSS. Alt du kan gøre er at vælge en farve og den generelle stil til dit tema.

Wix vs GoDaddy. Wix tilbyder et knusende antal skabeloner, mens GoDaddy faktisk leverer forskellige temastiler frem for layout. Samtidig gør Wix det let at tilpasse hver skabelon ved at få adgang til dens CSS. Du har ikke en sådan mulighed, når du bruger GoDaddy.

4. Kundesupport

 • Wix.  Webstedsbyggeren har en enorm videnbase og blog, hvor du kan finde nogle nyttige oplysninger. Samtidig er du fri til at anmode om en chat support ud over enkle tip til, hvordan du indsender dine billetter, i tilfælde af at der opstår problemer.

 • Kom så far. Platformen kan prale af et professionelt supportteam, som er et must for enhver virksomhed, der leverer hosting- og domænetjenester. Med hensyn til software til websidebygning har GoDaddy en enorm videnbase, et forum til at stille ethvert spørgsmål og en verdensomspændende support via telefon. Brugere kan frit kontakte supportledere i løbet af arbejdstiden. Du kan finde listen over alle telefonnumre over hele kloden i supportafsnittet.

  De angiver også arbejdstiden for et bestemt land. Virksomheden tilbyder forskellige produkter, der ikke kun inkluderer webstedsbygningsværktøjer og domæner, men også SSL-certificeringer, online-auktioner og mere. Af denne grund vil du næppe komme i vanskeligheder, når du kommer i kontakt med supportspecialisten for at løse noget problem.

Wix vs GoDaddy. GoDaddy ser ud til at have flere muligheder for brugere at holde kontakten med supportteamet. På den anden side kan det være afskrækkende at løse et problem i betragtning af antallet af produkter, de sælger hos GoDaddy. Wix-ledere er mere fokuseret på de spørgsmål, der hovedsageligt er relateret til en webstedopbygningsproces.

5. Prissætning

 • Wix. Platformen tilbyder en gratis plan, dog med kun 500 MB lagerplads uden et domænenavn eller hosting. For kun $ 8,50 / måned kan du købe en kombinationsplan og få alt, hvad du har brug for i en pakke. SSL datasikkerhed, gratis hosting og domæne, gratis skabeloner, widgets og tilføjelser er allerede inkluderet i denne pris.

  Har du brug for at opbygge et mere kompliceret websted med masser af funktioner og kompleks struktur? Ubegrænset Wix-plan starter fra $ 12,50 pr. Måned. Det er perfekt til større projekter. Brug for en solid webshop? E-handelsplan er den rigtige for dig for kun $ 17 pr. Måned. VIP-plan koster $ 24,50 pr. Måned med ekstra funktioner til professionel marketing og e-mail-kampagner.

 • WixKom så far
  Prisindstillinger: &# X2714; Forbind domæne ($ 4,50 / mo);
  &# X2714; Combo ($ 8,50 / mo);
  &# X2714; Ubegrænset ($ 12,50 / mo);
  &# X2714; eCommerce (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24,50 / mo).
  &# X2714; Personlig ($ 5,99 / mo);
  &# X2714; Forretning ($ 9,99 / mo);
  &# X2714; Business Plus ($ 14,99 / mo);
  &# X2714; Online butik ($ 19,99 / mo).
  Funktioner:&# X2714; Fri for brug;
  &# X2714; Skabeloner og widgets;
  &# X2714; Online butik;
  &# X2714; Gratis logo og marketingfunktioner.
  &# X2714; Hosting + SSL;
  &# X2714; Integration af sociale medier;
  &# X2714; SEO;
  &# X2714; Apple Pay, PayPal og kreditkortintegration.
 • Kom så far. Hvis du vælger denne software, skal du forberede dig på at betale for hver nye funktion og opdatering, du vil tilføje. Planprisen for et websted starter fra $ 5,99 pr. Måned. Ser ud som et overkommeligt tilbud, gør det ikke?

  Det inkluderer dog ikke de funktioner og tilføjelser, du muligvis har brug for i fremtiden. Du skal betale mindst $ 29 pr. Måned for en plan, der inkluderer tilføjelser til e-handel. Hvis du har brug for SSL-beskyttelse og links til sociale medier, skal du betale mere for en Business- eller Business Plus-plan, der koster henholdsvis $ 9,99 og $ 14,99.

Wix vs GoDaddy. Wix ser bestemt mere attraktiv ud fra økonomiske perspektiver. Du behøver ikke at betale separat for hver widget, du har brug for at tilføje. En bruger får alt i pakken for en enkelt månedlig betaling.

Bundlinie

Valg af en platform afhænger hovedsageligt af formål og mål. Skal det være en digital butik eller et websted for mindre virksomheder? Du skal være 100% sikker; en valgt software har alle de nødvendige funktioner, du muligvis har brug for.

WixWix er en mere alsidig og fleksibel platform, der fungerer godt til forskellige websitetstyper. Det leveres med flere tilpasningsværktøjer, udvidet liste over widgets, tilføjelser og integrationer ud over avancerede ADI- og Corvid-teknologier til både nybegynderne og dedikerede webdesignere. Det tilbyder bredere muligheder med hensyn til design såvel som yderligere reklame på webstedet i betragtning af SEO, blogging og nogle andre funktioner. Wix.com

Kom så farGoDaddy fungerer muligvis også fint til nogle små og mellemstore websteder samt online butikker på indgangsniveau. På samme tid kan det også være godt med hensyn til hosting-løsning. Imidlertid mangler dets webstedsbygger bestemt fleksibilitet med lidt værktøjer til at integrere, mens forudindstillede layouts muligvis ikke er nok til et solidt online projekt. GoDaddy.com

Sammenfattende ser det ud til, at vi har en indlysende vinder med så mange nye og fantastiske værktøjer at tilbyde.

Oversigt Sammenligningstabel

WixKom så far
Brugervenlighed:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger
Funktioner:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger
Design:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger
Kunde support:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger
Priser:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger
Samlet resultat:Wix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy WebstedsbyggerWix vs GoDaddy Webstedsbygger

Prøv Wix nu

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map