Wix vs webflyt

wix vs nettstrøm


Enten du trenger et nettsted for personlig eller forretningsbruk, vil du ikke gå uten et verktøy for nettbygging som gir utallige funksjoner og alternativer for nettbygging.

Wix og Webflow er to nettstedbyggere, som kan inkluderes i topplisten over de mest populære moderne nettstedbyggere. De fungerer bra for nybegynnere og proffs for webdesign, og tilbyr omfattende funksjonssett og malsamlinger.

Et raskt øyeblikksbilde:

WixWix – er den verdensberømte alt-i-ett-nettstedsbyggeren, som ikke krever noen presentasjon. Tjenesten har oppnådd global anerkjennelse på grunn av sin imponerende brukervennlighet, bekvemmelighet, svake læringskurve, overflod av høykvalitetsmaler og rimelig prispolitikk. Wix.com

WebflowWebflow – er en pålitelig tjeneste som omfatter funksjonene til en nettstedsbygger og CMS. Dermed fungerer det bedre for profesjonell utvikling av nettsteder, slik at frilans webdesignere og byråer kan lage komplette kompliserte nettsteder for kunder. Webflow.com

Det at begge nettstedbyggere liker en så enorm popularitet, gjør valget av det beste verktøyet mye mer komplisert. Så hvilken tjeneste kan vinne din tillit på lang sikt? Hvilken av dem fungerer bedre for alle brukerkategorier? Hva er de sterke og svake punktene til begge nettstedbyggere som gjør at hver av dem skiller seg ut fra mengden?

For å svare på disse og andre spørsmål som kan gi deg et hint om hvilken plattform du kan velge for dine neste prosjekter, kan du ta deg tid til å lese denne gjennomgangen. Det er her vi samlet den tilgjengelige informasjonen om byggherrer for å hjelpe deg med å ta det riktige valget. La oss utforske sammenligningen av Webflow vs Wix!

1. Brukervennlighet

 • Wix. Nettstedsbyggeren er utrolig enkel og intuitiv for hver enkelt bruker, uavhengig av tilgjengelige ferdigheter, tidligere webdesignfaring og mål. Det tar rundt ett minutt å registrere deg for systemet og krever ikke for mye innsats. Rett etter registreringen kommer du til kontrollpanelet, som er ganske forståelig og logisk organisert.

  Wix Editor

  Wix kontrollpanel består av to områder, nemlig Dashboard og Editor selv. Dette gjør det mulig å kontrollere hvert trinn du gjør, mens du jobber med prosjektutviklingen, og fikser feilene i tide. Ved å gi WYSIWYG opplevelse av å bygge nettsteder, lar Wix deg velge den foretrukne malen og tilpasse den med hensyn til dine behov og standarder.

  Dra-og-slipp-redigeringsprogrammet gir mulighet for raskt og enkelt valg av nødvendige elementer, widgeter og tilleggsprogrammer. Systemet følger “absolutt posisjonering” -modellen, noe som bidrar til bedre visning av alle nettstedets elementer. Dette er imidlertid også grunnen til at du ikke kan bytte maler under nettbyggingsprosessen.

  Dessuten jobber Wix-utviklere kontinuerlig med å forenkle nettbyggingsmetoden uten å påvirke resultatet. Per i dag kan nettstedbyggeren skryte av en oppdatert omdesignet redaktør som gjør det mulig å lage moderne nettsteder med avanserte rulleeffekter av parallax, enkel navigering, integrasjonsalternativer for videobakgrunn og andre kraftige effekter.

  Wix Standard Editor

 • Webflow. Nettstedets byggherre er skapt med behovene til proffs for webdesign, og har en mer komplisert tilnærming til webdesign. Systemet omfatter mange funksjoner og verktøy, hvis undervurdering kan føre til lav prosjektkvalitet.

  Registreringsprosessen er også rask og enkel her, men du vil definitivt trenge mye mer tid for å bli vant til kontrollpanelet til tjenesten og utforske alle verktøyene, kategoriene, elementene og seksjonene det innebærer. Nettstedsbyggeren tilbyr mange komplekse verktøylinjer, HTML / CSS nettstedredigerer og avanserte designtilpassingsalternativer som krever dyp forståelse og til og med viss webdesignbakgrunn.

  Webflow Editor

  Nettstrømgrensesnittet er ikke enkelt og intuitivt i det hele tatt – det er mye å bla gjennom, undersøke og lære her. Førstegangsbrukere vil helt sikkert bli forvirret av et slikt utvalg av verktøy og innstillinger de vil komme over i kontrollpanelet til tjenesten. Det skal imidlertid nevnes at grensesnittet til systemet er logisk strukturert, noe som noe forenkler utforskningen.

Wix vs webflyt. Brukervennlighet er absolutt den faktoren Wix utmerker seg med, spesielt sammenlignet med Webflow. Systemet er intuitivt, praktisk og enkelt å mestre for alle kategorier av brukere. Det kommer med mange opplæringsprogrammer, kraftige kundestøttealternativer og forståelig kontrollpanel, som gir mange verktøy og tilpasningsmuligheter.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

 • Wix. Nettstedsbyggeren bugner av funksjoner, verktøy og alternativer som sikrer rask, enkel og problemfri webdesignprosess. Det er ikke nødvendig å eie eller lære grunnleggende koding for å starte nettsteder med det – alle nødvendige funksjoner og verktøy leveres som standard her. Bare gå til dashbordet for å finne ut hva tjenesten har å tilby. Det er her du vil komme over mange funksjonelle elementer for å starte og tilpasse personlige og forretningsprosjekter, inkludert bedriftsnettsteder, blogger, landingssider, porteføljer, kommersielle nettsteder, non-profit prosjekter og til og med små til mellomstore nettbutikker..

  Den rådende mengden alternativer er tilgjengelig i kontrollpanelet, og du kan bruke dem når som helst du trenger for å designe et nettsted. Samtidig har Wix et omfattende appmarked som bugner av småprogram, tilleggsprogrammer og utvidelser. De er betalte og gratis, så det er bare opp til deg å velge elementene du ønsker å integrere i prosjektet ditt.

  Et av de særegne høydepunktene til nettstedbyggeren er dens avanserte Wix ADI (Artificial Design Intelligence) -verktøy, som lar deg tilpasse og publisere et kvalitetsnettsted uten innsats og tidsinvestering i det hele tatt. Systemet vil generere et par spørsmål for ytterligere å opprette et nettsted for deg i den automatiserte modusen basert på svarene du vil gi. Hvis du derimot føler at dine ferdigheter til webdesign er på toppnivå, kan du velge et fint alternativ ved å designe et nettsted i standardredigereren. Dette alternativet krever ikke dyp programmeringskunnskap også.

  Wix ADI Editor

  Wix er også stolt av blogging og e-handelsmotorer. Systemet lar deg opprette, administrere og regelmessig oppdatere fullstendige blogger, så vel som små eller mellomstore nettbutikker. Hvis du skal starte en blogg med tjenesten, vil du kunne velge en mal for den, skrive og legge til innlegg, justere synlighetsinnstillinger, aktivere / deaktivere kommenteringsalternativ osv. I tilfelle du har tenkt å sette opp en nettbutikk, den integrerte e-handelsmotoren hjelper deg med å komme i gang med letthet. Du kan administrere nettbutikken din i et visuelt grensesnitt, legge til og organisere en produktliste, lage samlinger av digitale / fysiske gjenstander du planlegger å selge, justere forsendelses-, avgifts- og leveringsparametere, angi de viktigste produktparametrene, legge til bilder og spesifikasjoner osv.

  Wix har nylig lagt til et sett med nye avanserte funksjoner som har positiv innvirkning på nettstedets ytelse, design så vel som enkel prosjektledelse. Dermed består Wix Turbo av et sett med verktøy, som lar optimalisere gjengivelse av nettstedet uten å påvirke ytelsesindikatorene. Som et resultat vil nettstedets lastehastighet øke sammen med kundens engasjement.

  Wix Blog Editor

  En annen funksjon som øker kundetilfredshetsnivået er verktøyet Wix Ascend. Dette er et avansert moderne alt-i-ett-virksomhetssett som tilbyr over 20 produkter og verktøy, som er et must for effektiv styring og promotering av prosjektet ditt. Disse verktøyene er praktisk organisert i seksjoner basert på indikasjonen.

  Selv om Wix kan skryte av brukervennlighet, kan det være en flott kilde til funksjoner og verktøy som kreves for apputviklingen. Wix Code-funksjonen gjør det mulig å starte forskjellige typer applikasjoner uten å lære seg kodingsaspekter. Du trenger ikke å jobbe i tekstredigereren eller velge spesielle verktøy for å komme i gang – bare nå grensesnittet til tjenesten for å lage appene dine der. Det du kan gjøre her er å legge til nytt innhold og spesialeffekter, lansere databaser og legge inn flere elementer systemet tilbyr.

 • Webflow. Som en utviklerorientert tjeneste kan Webflow ikke annet enn tilby et omfattende funksjonssett rettet mot å lage komplekse prosjekter. Tilgjengeligheten til avanserte designtilpasningsverktøy, HTML / CSS redigeringsfunksjon, blogging og integrasjonsalternativer gir nettstedbyggeren CMS-spesifikt fokus. Utforsking av disse funksjonene gjør det mulig å oppnå imponerende resultat, gitt at dine webdesign ferdigheter er på ønsket nivå.

  Nettstrøm CMS

  Webflow lar deg integrere tilpassede HTML-koder i nettstedets topptekst og bunntekst, mens integrasjon med Zapier-systemet muliggjør et effektivt og fruktbart teamsamarbeid. Dette betyr at du kan tildele rettigheter til styring av nettsteder til alle teammedlemmene, som jobber med utviklingen av et bestemt prosjekt sammen med deg.

  Når du jobber med Webflow, vil du kunne tilpasse de valgte malene i en av to moduser – Designer eller Editor. Designermodus lar deg integrere eksterne tilleggsprogrammer og widgets på websidene dine for å øke funksjonaliteten deres. Dette kan være sosiale nettverk, tekst, form, oppføringsfelt, div-block, captcha, seksjon, container, abstrakt, tittel, lenke, avkrysningsboks-widgeter samt bakgrunnsvideo, kolonner, liste, knapp, kodeintegrering, standard og pop- opp vinduer osv. Når det gjelder redigeringsmodus, lar den deg effektivt redigere innholdet på websiden, for eksempel tekster, lenker, mediefiler, grafiske og bevegelsesdesignelementer og mer.

  Nettstrøm e-handel

  Det som er viktig, nettstrømnettsteder er mobilklare, og du kan oppdatere dem selv mens du er på farten. Hvis det er behov for å eksportere nettstedskoden som en CSV-fil for ytterligere å importere den til en annen plattform, gir nettstedbyggeren dette alternativet uten kostnad. Bare nå samlingens del av systemet og eksporter filene dit. Det er veldig praktisk og praktisk.

Wix vs webflyt. Når det gjelder funksjonalitetsaspektet, har Wix også ledende posisjoner her, uavhengig av Webflow-kompleksitet. Systemet leveres med kraftige designtilpassingsverktøy, blogg- og e-handelsmotorer, Wix ADI, Turbo Mode, integrert App Market og mange andre funksjoner som gjør det til det enestående verktøyet for nettbygging. Nettflytfunksjonssettet er mindre omfattende, og det er også mye mer komplisert for vanlige brukere.

3. Design

Sammenlign diagram

WixWebflow
Antall temaer:550200
Mobile Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
AI Nettstedsdesign:&# X2714; JA✘ NEI
Dra&Miste:&# X2714; JA&# X2714; JA
Mobiloptimalisert:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Wix. Wix tilbyr en av de mest imponerende, allsidige og omfattende samlingene av kvalitetsmaler. For øyeblikket kan brukere velge mellom over 550 fantastiske og fullt tilpassbare temaer. De faller inn i nisjekategorier basert på temaene de tilhører. Malkolleksjonen til systemet oppdateres jevnlig med fantastiske temaer utviklet av tjenestens webdesignere. Malene er responsive som standard, noe som betyr at de perfekt tilpasser seg alle skjermtyper, oppløsninger og størrelser.

  Et praktisk forhåndsvisningsalternativ lar deg se på hvordan nettstedet ditt vil vises i mobil- og skrivebordsversjoner. Det er også en mulighet til å redigere din mobil nettstedversjon mens du er på farten, noe som er veldig praktisk og tidsbesparende. Husk at endringene du gjør i mobilmodus ikke vises i desktop-versjonen av nettstedet, mens de du gjør i skrivebordsmodus, umiddelbart vises godt i mobilregimet.

  Uavhengig av den rike malsamlingen til nettstedbyggeren, får brukerne muligheten til å velge et tomt tema og tilpasse det fra bunnen av. Dette er en sikker måte å få et unikt prosjektdesign på. Som nevnt ovenfor tillater ikke Wix å bytte malene midtveis i tilpasningsprosessen for nettstedet, noe som forklares med redigeringsmodusen “absolutt posisjonering” som følger. Dette utløser nødvendigheten av å velge en mal nøye helt fra starten.

 • Webflow. Malkolleksjonen til systemet er også ganske rik, selv om det henger noe etter Wix med tanke på antall temaer og deres kvalitet. Imidlertid fortsetter utviklerne av tjenesten å designe nye temaer for å utvide samlingen.

  Per i dag omfatter Webflow-designsett over 200 temaer, hvorav 30 er gratis og resten er betalt. Kostnadene for temaene du kan få mot et pristillegg varierer mellom $ 24 og $ 79. Brukere kan velge mellom flere malversjoner for hver webside. Disse inkluderer hjemmeside, tjenester, om oss, anmeldelser, kontakter og mer. Valget av design går ikke bare til ferdige maler. Brukere kan også velge et blankt lerret for å tilpasse det fra bunnen av basert på deres preferanser og nisjekrav.

Wix vs webflyt. Wix råder over Webflow med tanke på designvariabilitet og alternativ for maltilpasning. Malens samling av tjenesten er mer omfattende – akkurat som antall gratis temaer. Wix kommer også med den integrerte mobilredigereren som gjør det mulig å opprette og endre mobilversjonen av prosjektet når som helst på dagen..

4. Kundesupport

 • Wix. Kundestøtteteamet til nettstedbyggeren er brukervennlig og alltid klar til å gi kundene all slags hjelp. Tjenesten skiller seg ut fra mengden på grunn av det intuitive grensesnittet, enkle navigasjonen og nyttige spørsmål, tips samt instruksjoner for hvordan du effektivt kan bruke dette eller det nettstedelementet eller verktøyet. Uansett hvilket redigerbart element du klikker, kommer det med et spørsmålstegn for å gi all nødvendig informasjon og praktiske tips om det.

  Hvis det er noe du ikke forstår eller ikke finner, lar nettstedbyggeren deg få tilgang til forumet eller støttesenteret ditt for å finne svar der. I tillegg gir Wix kunnskapsbase flere trinnvise veiledninger, retningslinjer og hvordan du gjør videoer for å forenkle prosessen med å jobbe med plattformen. Endelig er det en mulighet til å kontakte Wix proff via e-poststøtte.

 • Webflow. Webflow kundesupportalternativer er også allsidige og nyttige. Nettstedets byggherre er opprinnelig orientert om behovene til fagpersoner, og anser det fortsatt som viktig å være veldig oppmerksom på utdanningsaspektet. Du kan nå University-seksjonen her, hvor du vil komme over flere videoopplæringsprogrammer, rik kunnskapsbase og annet kvalitetsmateriell tilgjengelig i redigeringsmodus.

  Brukere kan også få tilgang til et forum og en blogg i systemet, der de vil kunne oppdage viktig informasjon om det grunnleggende ved bruk av tjenesten – bare bli med og bla gjennom sosiale nettverksgrupper, nå bøker og retningslinjer, delta i diskusjoner for å finne svar på dine systemrelaterte spørsmål. Snakker om teknisk support, er det tilgjengelig 24/7 her. Hjelp til live chat og e-post, så vel som et omfattende fellesskap av systemet, vil dekke de fleste av dine webflow-orienterte henvendelser.

Nettstrøm vs Wix. Både Wix og Webflow er gode på kundestøttealternativer. Systemene har omfattende kunnskapsbaser, fora, blogger, videooppgaver, manualer og nyttige retningslinjer. Uansett hvilket problem du møter når du utforsker deres funksjoner, vil nyttige kundestøtteteam gi deg de riktige løsningene. Begge systemene er klientorienterte, selv om Wix fortsatt kan skryte av høyere informasjonsverdi.

5. Prispolitikk

 • Wix. Prispolicyen til nettstedbyggeren er mer enn rimelig for alle, med tanke på variasjonen i funksjonene systemet tilbyr. Det er en helt gratis versjon av plattformen, som lar deg teste funksjonaliteten til tjenesten og utforske det grunnleggende før du fortsetter til webutviklingsprosessen. Så snart du bestemmer deg for å lage et fullverdig prosjekt, går du ikke uten å oppgradere til et av de betalte abonnementene. Disse inkluderer Connect Domain ($ 4,50 / mo), Combo ($ 8,50 / mo), Ubegrenset ($ 12,50 / mo), eCommerce ($ 16,50 / mo) og VIP (24,50 / mo), gitt at du starter med en årlig plan.

  Når du velger en betalt plan, husk imidlertid at det billigste Connect Domain-abonnementet kommer med et annonsebanner som vises på nettstedet.

  Wix har en 14-dagers pengene-tilbake-garanti for alle, som av en eller annen grunn ikke er fornøyd med vilkårene i planene. Det som er viktig, tilbyr nettstedsbyggeren ofte spesialtilbud, rabatter, lojalitetsprogrammer og bonuser til eksisterende og nyregistrerte brukere. Ved å bruke disse tilbudene kan du spesielt redusere kostnadene for planene, og dermed få det nødvendige abonnementet til reduserte kostnader.

 • WixWebflow
  Prisalternativer: &# X2714; Koble til domene ($ 4.50 / mo);
  &# X2714; Combo ($ 8.50 / mo);
  &# X2714; Ubegrenset ($ 12.50 / mo);
  &# X2714; e-handel (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24.50 / mo).
  &# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Team ($ 35 / mo per bruker).
  Funksjoner:&# X2714; Mange gratis alternativer;
  &# X2714; Nisjemaler;
  &# X2714; eCommerce;
  &# X2714; Gratis blogg og foum.
  &# X2714; Gratis plan;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Ubegrenset hosting;
  &# X2714; Byråløsning.
 • Webflow. Systemet tilbyr en gratis “Starter” -plan som aldri utløper og lar deg utforske funksjonssettet til nettstedbyggeren så lenge du trenger, men med visse begrensninger. Nettsteder bygget med gratisplan leveres med underdomenet og annonsebanneret som vises på hjemmesiden til tjenesten. Kodeeksportfunksjon er ikke tilgjengelig her. For å benytte deg av de avanserte funksjonene til nettstedbyggeren, vil du bli tilbudt å velge mellom standard- og teamplaner. Begge abonnementstyper kan faktureres på månedlig og årlig basis. Prisforskjellen mellom abonnementene varierer opp til 50%, basert på betingelsene implisitte av planene.

  Standard Webflow-planer inkluderer Lite- og Pro-abonnement. Kostnadene utgjør $ 16 og $ 35 / mo. Når det gjelder teamplanen, inkluderer de små, mellomstore og store abonnement. Kostnadene for planene utgjør henholdsvis $ 70, $ 140 og $ 280 per måned. I tillegg lar nettstedsbyggeren frilansere bruke Client Billing-løsningen, som gjør det mulig å lage nettsteder uten kostnader. Det vil være kundene dine som vil betale for å bruke systemet, mens du utelukkende vil være ansvarlig for nettutviklingsprosessen som den er.

Wix vs webflyt. Når vi snakker om kostnadsaspektet, holder Wix fremdeles de ledende posisjonene. Nettstedsbyggeren har en gratis plan og fem betalte abonnement for alle brukerkategorier. Betalte planer omfatter omfattende sett med funksjoner som samsvarer med allsidige behov for webdesign. Prispolitikken til nettstedbyggeren er rimelig, men det går ikke på akkord med det høye sluttresultatet.

Bunnlinjen

Valget mellom Wix og Webflow kan være en utfordring, spesielt for ikke-teknikere, som ikke kan skilte med rik webdesignkompetanse, men likevel trenger å velge en tjeneste som vil oppfylle deres krav. Begge nettstedbyggere er verdige konkurrenter, selv om hver enkelt av dem retter seg mot forskjellige brukerkategorier og dermed dekker et bredt spekter av behov for nettbygging.

WixWix er et fullt utstyrt system, som omfatter de beste hakk-webdesignkriteriene. Disse inkluderer responsive maler av høy kvalitet, avanserte designtilpasningsverktøy, Wix ADI-verktøy, e-handel og bloggmotorer, omfattende integrasjonsalternativer samt Turbo- og Ascend-funksjoner. Wix.com

WebflowWebflow er en nettstedsbygger, som hovedsakelig er orientert om behovene til profesjonelle webutviklere, og som dermed tilbyr et bredt utvalg av temaer, integrasjoner, redigeringsmodus for redigering, eksport av malkoder, eksklusive redigeringsverktøy for nettsteder og andre funksjoner som gjør det til en god velg for uavhengige nettdesignere og byråer. Webflow.com

Så hvilken tjeneste er lederen for sammenligningen? Dette avhenger av hvilke mål du setter deg og resultatet du ønsker å oppnå i det lange løp. Selv om Webflow er en verdig løsning for profesjonelle webdesignere, kan Wix like dekke behovene til nybegynnere og eksperter. Nettstedsbyggeren omfatter mange avanserte funksjoner, og tilbyr profesjonelle maler og verktøy som er nødvendige for å tilpasse dem med letthet. Vurder prioriteringene og målene dine før du tar det endelige valget.

Oversikt Sammenligningstabell

WixWebflow
Brukervennlighet:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt
Funksjoner:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt
design:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt
Kundeservice:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt
Priser:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt
Total poengsum:Wix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflytWix vs webflyt

Prøv Wix nå

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map