Wix vs Weebly: Hvilken er bedre?

Wix vs Weebly


Wix og Weebly er to anerkendte ledere inden for den moderne webdesignniche. Begge systemer er gode, når det gælder udviklingen af ​​avancerede websteder og funktionsbelastede websteder. Det er de også let at bruge og praktisk både for begyndere og webdesign-fordele, fordi de allerede er blevet synonymer til udvikling af DIY-websteder.

Uanset deres nichepopularitet, adskiller webstedsbyggerne stadig hvad angår kompleksitet, let udforskning, bekvemmelighed, integreret funktionalitet, leverede tjenester og prispolitik. Det er, hvad der ofte får brugerne til at tænke over valget af det rigtige webbygningsværktøj. For at definere den platform, der fungerer bedst til dine individuelle webdesignbehov, er det fornuftigt at gennemgå og analysere hvert system i detaljer.

Sammenligningstabel for webstedsbyggere

WixWeebly
Vores score:
Grundlagt:20062006
Internet side:https://www.wix.com/https://www.weebly.com/
Bedst til:Promo-websteder, blogs, forretningsprojekter, destinationssiderPorteføljer, blogs, e-butikker
lethed:GennemsnitAlt er intuitivt
Skabeloner:Hundredvis af gratis, mobiloptimerede, nichespecifikke skabelonerForuddesignede skabeloner sorteret efter webstedstype
Teknisk support:Omfattende vidensbase, billetsystem, VIP supportE-mail-billetsupport, community-svar
Blogging:Integreret blogging platformBloggen er ombord
SEO muligheder:Avancere SEO mulighederStandard SEO muligheder
Priser:Gratis til $ 49 / moGratis til $ 26 / mo
Mere info:Wix Review →Weebly Review →

For at hjælpe dig med at træffe det objektive valg af den bedste webstedsbygger er det vigtigt at sammenligne deres specielle funktioner, parametre, designtilpasningsmuligheder, integreret funktionalitet, kundesupportalternativer samt SEO og prisaspekter. Er du klar til at finde ud af den eneste vinder? Så lad os komme i gang!

Wix vs Weebly: Generelt overblik

Wix vs Weebly: Generelt overblik

Wix har i øjeblikket positionen som de bedste og verdens mest populære webstedsbygger. Virksomheden blev grundlagt i Israel i 2006 og har vundet enorm popularitet over hele kloden og har nu sine kontorer i Tyskland, Brasilien, Indien, Canada, USA, Irland, Ukraine og Litauen. Webstedsbyggeren følger freemium-forretningsmodellen, hvilket gør det muligt at opgradere fra sin gratis plan til et af de betalte abonnementer for at få adgang til avancerede webdesignfunktioner.

Webstedsbyggeren fungerer godt til udvikling af alle typer websteder, men det fokuserer hovedsageligt på oprettelse af blogs, promo-websteder, destinationssider og forretningsprojekter. Det er også muligt at starte små og mellemstore webbutikker med systemet, som også vil være funktionsbelastet og funktionelt.

Wix Real Estate Editor

Wix tilbyder en række tilpassbare skabeloner sammen med praktisk træk-og-slip-editor der giver alle mulighed for at give dem personlig design uden nogen nødvendige kodningsfærdigheder. Dette er hvad der gør webstedets bygherre til værdig valg til begyndere såvel som for dygtige brugere, der er villige til at oprette tiltalende projekter med høj slutpræstation.

Alt i alt er Wix en professionel webstedsbygger, der vil være et perfekt valg for kreative, musikere, skuespillere, fotografer, modeller og designere. Systemet vil også være interessant for virksomhedsejere på grund af dets enkelhed og bekvemmelighed ved oprettelse af websteder. Prislister, diagrammer, formularer, bannere, adgang til webstedsregistrering – alle disse funktioner gør det muligt at oprette et effektivt forretningswebsted.

Weebly er også den alt-i-én-webstedsbygger, der lader sine abonnenter starte kvalitet og visuelt attraktive projekter. Ligesom Wix blev det grundlagt i 2006 for hurtigt at få verdensomspændende anerkendelse. Platformen gør det muligt at starte porteføljer, blogs og forretningswebsteder. Imidlertid går dens vigtigste nichespecialisering i øjeblikket ned til udvikling af e-handelsprojekt. Systemet har fået et stærkt fokus på webshopdesign i 2018 efter dets overtagelse af verdens e-handelsgigant – Square.

Webstedsbyggeren leveres med en praktisk drag-and-drop-editor, som bidrager til den intuitive og enkle webdesignproces. Editoren er velorganiseret, mens systemets instrumentbræt er let at læse og logisk struktureret.

Weebly Editor

Fra at ændre din kontoadgangskode til at offentliggøre det færdige projekt, alt kan gøres med blot et par klik her. Systemet gør det muligt at tilpasse foruddesignede responsive skabeloner til at skabe personlig webdesign. Weebly fungerer godt for iværksættere, annoncer og ejere af webbutikker, der ønsker at popularisere deres forretninger på internationalt niveau. Systemet kræver ikke nogen kodningsfærdighed, men det er også muligt at redigere HTML / CSS-kode her, hvis det er nødvendigt.

Dermed, Wix og Weebly er kvalitetswebdesignplatforme, der imødekommer behovene hos førstegangsholdere og webdesigneksperter. Begge systemer har godt strukturerede og intuitive kontrolpaneler, der er opdelt i to områder, nemlig Dashboard og Editor. Dette gør det nemt at administrere flere websteder effektivt fra en konto.

Det er vigtigt at bemærke det Wix understøtter fuld træk og slip, hvilket betyder, at du kan slippe det valgte objekt hvor som helst på lærredet. Weebly tilbyder også træk og slip, og alligevel er det noget begrænset – alle elementer falder til specifikke containere (der udgør din Weebly-skabelon), og du kan ikke flytte trækbare objekter rundt på siden med pixelnøjagtighed, som i Wix.

Hvilket system er bedre i det lange løb – Wix eller Weebly? Dette afhænger af de mål, du har sat, og det resultat, du forventer at få. Wix er dog den bedste alt-i-en-løsning til alle brugerkategorier og projekttyper, der giver brugervenlighed, som ikke går på kompromis med funktionaliteten.

Wix vs Weebly: Hvilken er lettere at bruge?

Wix vs Weebly: Hvilken af ​​dem er lettere at bruge?

Wix leveres med en klar og brugervenlig grænseflade og overflod af designtilpasningsværktøjer, der gør det muligt at redigere både standard- og mobile webstedsversioner. Systemets instrumentbræt er også tiltalende, praktisk og praktisk. Hvad du også skal vide, er, at Wix følger modellen “absolut positionering”, hvilket indebærer tilgængeligheden af ​​specifikke blokpositioner for hvert element på en webside. Som et resultat bliver det umuligt at skifte mellem de valgte skabeloner, efter at du har startet tilpasningsprocessen. Det er dette, der gør valget af design til et vigtigt trin.

Bortset fra at opsætte, tilføje og ændre webside-elementer, kan du også redigere hver widget / blok, når du har justeret dens placering. Hvad du kan gøre her, er at erstatte de tilgængelige blokke med widgets i en hvilken som helst foretrukken rækkefølge, ændre deres stilarter og baggrunde, størrelser, indholdslayout, rammer og andre nødvendige elementer. Integrering af billeder, videoer og andre mediefiler er også tilladt her.

Hvis du ønsker det, kan du beskytte dine websidesider med et kodeord eller skjule dem overhovedet og tilbyde adgang til de brugerkategorier, du oprindeligt har valgt, eller give et link til denne webside. Der er også en enkel, men bekvemt realiseret mulighed for at tilføje medforfattere til webstedet: med blot et par klik kan du tilføje webstededitorer, som får lov til at foretage sekundære ændringer, men de kan ikke ødelægge noget, selv hvis de ønsker det.

Det er også meget praktisk at redigere tekst i Wix. Systemeditoren tillader formatering af artikler på en tiltalende måde, tilføjelse af elementer til dem, inklusive animationer, diagrammer, diagrammer, videoer, fotos, lister osv. Den anden redigeringsmulighed på websitet er Wix ADI (Kunstig design intelligens). Dette er det integrerede system, der bruges til automatisk oprettelse af websted (struktur, design, indhold) baseret på de oprindelige data leveret af en bruger. Dette er en alternativ mulighed for dem, der ikke forstår noget om webstedsopbygning og overvejer valget af en skabelon for kompliceret. For at bruge værktøjet med succes skal du angive dit virksomheds navn, dets geografiske placering, niche og vælge den krævede funktionalitet (online butik, blog).

Wix ADI

Et andet højdepunkt på systemet er Corvid by Wix. Dette er et kraftfuldt værktøj, der bruges til at oprette forskellige typer komplicerede webapplikationer på en hurtig og nem måde. Uanset den åbenlyse navneimplikation er kodningskendskab ikke et must for at bruge funktionen. Vi beskæftiger os ikke med tekstredaktører og compiler her, men med grænsefladen, der tillader organisering af logiske forbindelser, der fører til gennemførelsen af ​​forskellige handlinger og indsamling af dem i en fungerende applikation til dit websted. Med andre ord snakker vi om konstruktøren af ​​webapps.

Næsten enhver person kan bruge funktionssætet fra webstedsbyggeren. Her kræves ingen specielle færdigheder bortset fra tålmodighed og smag. Hvis du stadig har brug for hjælp til din webstedsudviklingsproces eller andre relaterede spørgsmål, skal du gå videre til at bruge kundesupportassistance. Wix leveres med en omfattende og informativ Knowledge Base, billetsystem og VIP supportfunktioner, der giver mulighed for at opnå det bedste resultat.

Weebly kan også prale af kraftig fleksibilitet og masser af muligheder. Det er her du kan finde alt, hvad du muligvis har brug for, når du arbejder på din websideudvikling. Dashboardstrukturen er logisk og enkel. Designet er tiltalende. Alle indstillinger er grupperet i fem vandrette menusektioner, nemlig “Opret”, “Design”, “Sider”, “Online butik”, “Parametre”.

Weebly-funktionssæt er udtømmende. Der er næsten intet, du kan tilføje her. Alt er baseret på træk-og-slip-funktionen. I denne henseende fungerer systemet også godt – det er praktisk, kraftfuldt og tiltalende. I modsætning til Wix med sin “absolutte positionering” -metode, praktiserer Weebly “Box-modellen”, som er mere restriktiv, men alligevel giver brugerne mulighed for at ændre skabeloner på ethvert trin i webstedsudviklingsprocessen.

Med Weebly kan du tilføje flere bidragydere til dit websted (Kontoadministrator, forfatter, kun betjeningspanel). De sidstnævnte to typer er kun tilgængelige for Pro-brugere.

Wix vs Weebly: Hvilken er bedre?

Webstedsbyggeren samarbejder med IFTTT for at hjælpe dig med at automatisere mange handlinger relateret til dit websted. Du kan vælge en klar ‘opskrift’ eller oprette din egen til at automatisere en brugerdefineret handling. For at give dit websted enestående og fuldstændigt personlig design, lader Weebly dig bruge dens avancerede funktioner. Disse inkluderer HTML5-baseret Image Editor, integreret formbygger, App Center, Video Hosting, high end Weebly for Education-løsninger og mange flere.

For at guide dig gennem hele processen med webstedsudvikling tilbyder Weebly flere typer supportmuligheder. Sammen med det selvforklarende kontrolpanel, der indeholder nyttige pop-ups og anmodninger, kan brugerne få adgang til live charme-telefon og e-mail-supporthjælp samt billetfunktion. Hvis du støder på problemer, skal du først besøge Weebly Hjælp. Det indeholder svar på de hyppigst stillede spørgsmål og mange nyttige tuts. Weebly er også ret aktiv på sociale medier. I presserende tilfælde kan du kontakte dem via Twitter eller Facebook.

For at opsummere det, Wix og Weebly tilbyder imponerende features, og det er virkelig svært at sammenligne dem, fordi det ser ud til, at begge tilbyder mere end nok til at oprette et anstændigt websted. Wix skiller sig imidlertid ud fra mængden på grund af det oprindelige fokus på brugernes behov og færdigheder. Webstedsbyggeren er lettere at bruge, mens dens funktionalitet er langt over gennemsnittet. Dette angår valget af webstedets redigeringsfunktioner, et rigt udvalg af integrerede apps / widgets, webstedsstyring og promoveringsværktøjer. Det samme handler om kundesupport til platformen, der realiseres på forskellige måder her.

Wix vs Weebly: Design og fleksibilitet

Wix vs Weebly: Design og fleksibilitet

Wix er bestemt værd at være opmærksom på grund af dens fantastiske skabelonsamling. Til en vis respekt synes webstedsbyggeren ikke overhovedet at have nogen konkurrenter her. Wix-design imponerer alle ikke kun efter deres beløb (deres antal er allerede overskredet 550 temaer), men også efter deres kvalitet og alsidighed. Alle af dem er mobilklar og absolut tilpasselige.

For at sikre maksimal brugervenlighed har systemudviklere opdelt dem i kategorier baseret på nicher, de henviser til. Derudover er det muligt at vælge mellem populære og nye skabeloner, der også er udpeget i separate kategorier. For de systemabonnenter, som ikke kan finde et passende design blandt dem, der tilbydes af platformen, er der en mulighed for at vælge en blank skabelon og designe et helt personaliseret websted fra bunden.

Wix e-handelsskabeloner

Den eneste ulempe, vi allerede har nævnt, er det faktum, at systemet ikke lader dig ændre skabeloner under processen med tilpasning af projektet. Så tag dig tid til at tage et smart valg. Heldigvis har systemet en forhåndsvisningsmulighed, så du kan se, hvilket tema nøjagtigt du vil vælge.

Bortset fra standardindstillinger for designredigering tillader Wix arbejder på den mobile version af dit projekt. Vær dog opmærksom på, at alle de redigeringer, du foretager i den mobile version, ikke vises i skrivebordstilstand. Dog vil de ændringer, du foretager i desktopwebsite-versionen, afspejles i mobiltilstanden. Dette er meget praktisk og praktisk for førstegangsholdere og fagfolk.

Weebly skabeloner har også professionelt udseende, skønt deres antal er mindre end det, der tilbydes af Wix. Alle design er lydhøre og 100% tilpasses. De er grupperet baseret på deres stilarter og farver. Du kan vælge farveskemaet for at opfylde en bestemt skabelon. Der er 5-10 varianter tilgængelige her, og deres valg vises i forhåndsvisningen lige fra starten, så du kan tage det rigtige valg.

Weebly skabeloner

Skabeloner er virkelig alsidige og giver respekt for webdesignere, der arbejder med deres udvikling. Du opfylder ikke sådan kvalitet for ofte. Deres strukturer og design er forskellige, alle miniatyrer er fyldt med kvalitetsdemoindhold. Arbejdet med systemwebudviklere er virkelig imponerende. I modsætning til Wix er det indledende skabelonvalg ikke endeligt her. Du kan ændre det når som helst under webdesignprocessen. I denne henseende rangerer Weebly højt. Ligeledes er det muligt at redigere webstedets HTML / CSS-kode på dit websted for at give det en helt personlig touch, hvis du har programmeringsevner.

Når det kommer til designaspektet, Wix og Weebly begge tilbyder skabeloner af høj kvalitet, gratis og tilpasses, der er egnede til browsing på mobiltelefon og desktop. Wix skiller sig dog bestemt ud fra mængden. Det har et bedre valg af temaer sammen med kunstigt design intelligens værktøj, der giver mulighed for nem og hurtig skabelontilpasning.

Wix vs Weebly: Generel prissammenligning

Wix vs Weebly: Generel prissammenligning

Wix prispolitik er overkommelig for alle brugere, da systemet har alsidige planer for at imødekomme ethvert behov og budget. Der er en helt gratis plan her, der aldrig slutter og giver dig mulighed for at eksperimentere med dine webstedsudviklingsopgaver, så længe du har brug for det. Brug af en gratis plan er en fantastisk måde at øge dit webdesign og kodningsevner. Så snart du beslutter dig for at starte og udgive et funktionsbelastet websted, får du tilbud om at vælge et af de betalte abonnementer. Se på de pakker, systemet tilbyder, og de planer, de omfatter.

Standard Wix-planer

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis domænenavneforbindelse, gratis hosting, fravær af systemannoncebannere;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – ubegrænset båndbredde, 10 GB lagerplads;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 timers videolagringsplads, integreret Google Analytics og statistikindsamlingsværktøjer;
 • VIP ($ 39 / mo) – første prioriteret support, professionelt logo osv.

Forretnings / e-handelsplaner

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – accept af online betalinger;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – integreret e-handelsplatform, specielle apps til iværksættere, forretningsudviklingsværktøjer;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrænset videolagringsplads, ubegrænset båndbredde, komplet Wix Suite;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde værktøjer.

Wix skiller sig også ud fra mængden på grund af dets særlige tilbud, rabatter og bonusser, som systemet tilbyder regelmæssigt. De hjælper med at øge kundernes loyalitet og modstå hård nichekonkurrence. Derudover benytter enhver ny abonnent muligheden for at få tilbage de penge, der er investeret i abonnementet i løbet af 14-dages sigt, hvis der er noget, han / hun ikke er tilfreds med.

Weebly priser er også ret alsidige og gennemsigtige. Ligesom Wix har webstedsbyggeren en gratis plan, der aldrig udløber og er egnet til bevidst testning af platformen. Se på listen og oversigt over planer, du kan vælge imellem:

Fugtigt prissætning

 • Personlig ($ 6 / mo) – ubegrænset diskplads, fravær af systemannoncer, mulighed for at forbinde dit eget domæne, integreret træk-og-slip-editor, SSL-sikkerhed og avanceret webstedsstatistik;
 • Professionel ($ 12 / mo) – ubegrænset antal medlemmer, fravær af transaktionsgebyrer, registreringsfunktion, ubegrænset antal produkter, mulighed for at acceptere betalinger på individuelle domæner, mulighed for at sælge digitale produkter;
 • Ydeevne ($ 26 / mo) – beregnet til e-handelsprojekter, forladte indkøbskurvmeddelelser, gavekort, realtidsforsendelsespriser osv.

Uanset hvilket abonnement du vil gå til, giver Weebly dig kun forbindelse til et domænenavn for $ 19. Det giver også adgang til Google-annoncer med en $ 100-bonus, live chat-funktion, e-mail-support og forum community-medlemskab.

Wix og Weebly prisindstillinger er omfattende, alsidige og overkommelige. Begge systemer giver mulighed for at teste deres funktionalitet med gratis planer. De giver også adgang til flere grupper af betalte abonnementer beregnet til standard- og e-handelsprojekter. De er forskellige med hensyn til værktøjer og tjenester inkluderet. Wix-planer er dog stadig billigere sammenlignet med dem, der tilbydes af Weebly, mens deres funktionalitet er over gennemsnittet.

Wix vs Weebly: Hvilken der er bedst til SEO?

Wix vs Weebly: Hvilken af ​​dem er bedst til SEO?

Wix er en SEO-venlig webstedsbygger der tillader optimering af et færdigt websted til søgemaskinerne på den bedst mulige måde. Det bruger et avanceret SEO Wiz-værktøj, der giver dig mulighed for at opsætte SEO-parametre direkte i afsnittet Management. Til netop dette formål tilbyder systemet trin-for-trin retningslinjer og instruktioner, der hjælper med at kontrollere alle nuancerne i processen.

Wix SEO Wiz

Derudover giver webstedsbyggeren adgang til App Market med flere widgets og tilføjelser, der gør det muligt at spore webstedsstatistikker og effektivt promovere projektet på nettet. Disse inkluderer pop-up-vinduer, sociale netværk og marketingværktøjer, e-mail-distribueringswidgets, online-konsulent- og callback-ordreknapper osv. Brugere kan også manuelt justere specielle SEO-parametre, inklusive metatags for sider (titler, beskrivelser osv.), overskrifttags, Alt-tags, ankerlink, omdirigeringsværktøjer, webstedsverifikation og Google Analytics osv. Dette bidrager også til effektiv SEO-promovering af Wix-websteder.

Weebly er også god, når det kommer til SEO. Webstedsbyggeren tilbyder et sæt standardværktøjer til effektiv søgemaskineoptimering af projekter, der er lanceret med det. Det er muligt at tildele en unik URL til hver webside, opsætte titler, nøgleord og beskrivelser. Dette hjælper med at øge placeringerne af websteder i søgemaskinerne for bedre indeksering. Derudover giver systemet dig mulighed for at konfigurere og redigere permalinks, integrere header- og sidefodskoder på de krævede sider, skjule siderne fra søgemaskinerne, opsætte omdirigeringer osv. Alle disse og andre handlinger kan udføres i den tilsvarende SEO-del af internet side.

Weebly SEO-indstillinger

Begge Wix og Weebly rangerer højt, når det kommer til SEO optimering af websteder oprettet med dem. Systemet gør det muligt at indstille de største SEO-parametre, foretage ændringer, når det er nødvendigt, og kontrollere webstedsstatistikker generelt. Wix giver dog adgang til dets avancerede SEO Wiz-værktøj, der forenkler processen med at oprette parametre til søgemaskineoptimering, selv til de brugere, der har lidt eller ingen viden om det.

Wix vs Weebly: Hvilken af ​​dem er bedre til websteder med mindre virksomheder

Wix vs Weebly: Hvilken af ​​dem er bedre til websteder med mindre virksomheder

Wix er et godt valg for iværksættere, der er villige til at starte, styre og markedsføre forretningswebsteder, uanset deres specialiseringsområde. Dette vedrører især projekter, der kræver kreativ tilgang. Systemet fungerer stort set godt for repræsentanter for kreative erhverv, der ønsker at leve live med deres projekter og begynde at tjene penge på at sælge deres værker (håndlavede genstande, audios og fotos, videoer, billeder osv.).

Det giver også flere webdesignmuligheder til ejere af restauranter, caféer, hoteller, turistbureauer og andre lignende virksomheder (se ægte Wix webiste-eksempler). For disse forretningskategorier tilbyder webstedsbyggeren et stort udvalg af widgets og udvidelser, der giver det krævede funktionalitetsniveau (bestilling og booking af billetter, værelsesborde, mad sammen med praktiske reservationsmuligheder osv.). Wix skiller sig også ud fra mængden på grund af sin kraftfulde integrerede Ascend-platform – den alt-i-en-forretningsservice, der tilbyder 20 værktøjer til professionel forretningsstyring og promovering.

Weebly er også godt til forretningswebsteder, men dets største specialiseringsområde går ned til udviklingen af ​​blogging og e-handelsprojekter. Det er dog muligt at starte websteder med små virksomheder med systemet ved hjælp af dets kraftfulde integrerede funktionssæt (se afsnittet beviser). Platformen tillader at bruge sit Weebly Promote-værktøj, der bidrager til de avancerede indstillinger for e-mail-marketing. Værktøjet genererer automatisk meddelelser og giver dig mulighed for at sende nyhedsbreve til registrerede webstedsmedlemmer for at holde dem opmærksomme på dine forretningsopdateringer og nyheder.

Ved siden af ​​gør Weebly det muligt at integrere onlineformularer på din virksomhedswebsted, videoer og billeder, spore projektstatistikker, integrere med IFTTT-platformen for at oprette automatiserede begivenheder og opgaver osv. Endelig giver webstedsbyggeren dig mulighed for at vælge og bruge nogle af de praktiske apps tilgængelig i App App Center (PinPoll, LiveChat, Call-Out-Box) etc.

Når du vælger mellem Wix og Weebly til oprettelse af din virksomhedswebsite, kan du bruge et af disse systemer til at udføre opgaverne. Imidlertid, Wix har en vis udbredelse over konkurrenten, da det giver et bedre sortiment af forretningsværktøjer, widgets og tilføjelser, der kan bruges til oprettelse af denne webstytype. Det er også kendt for sin high end Ascend-platform, der hjælper med at administrere og promovere dit projekt med lethed og bekvemmelighed, selvom du ikke er en webdesignpro.

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel – Wix eller Weebly?

Hvilken af ​​dem er bedst til e-handel - Wix eller Weebly?

Wix afslører flere muligheder for udvikling af webshop. Det leveres med den integrerede eCommerce-motor realiseret via Wix Store widgetforbindelse. Det giver mange muligheder og værktøjer til effektiv produktvisningsvindue præsentation, samling af produktkort og gallerier samt opsætning af specielle parametre for webshop.

Webstedsbyggeren tilbyder også aktuel widgets, der er tilgængelige i det rigtige App-marked, der bidrager til bedre optimering af online-salg. Disse inkluderer integrationer med populære markedspladser, sociale netværk osv. Systemet giver mulighed for at oprette rabat- / gavekort, bonusser og særlige tilbud for at øge dine kunders loyalitet. Bortset fra at sælge fysiske produkter, gør Wix det også muligt at sælge digitale varer, såsom foto-, video- og lydfiler og hvad ikke.

Der er en kraftfuld integreret CRM-system, avancerede analytiske værktøjer og tjenester, kundeinteraktionsværktøjer, netværksfunktioner via e-mail og andre midler til effektiv styring og promovering af webshop. Andre Wix eCommerce-højdepunkter er som følger: CSV-produktimport / -eksport, flere betalingsmuligheder, skatte- / forsendelsesalternativer, professionelle webbutikhåndteringsværktøjer, mobiloptimering, eCommerce-skabeloner optimeret til mobilvisning og mange flere. Disse funktioner gør Wix til et dejligt valg til lancering af små og mellemstore webbutikker, men de er stadig ikke nok til store hypermarkeder med avanceret funktionalitet.

Når det tackle Weebly, webstedsbyggeren viser sig at have et stærkt e-handelsfokus. Således fungerer det godt til udvikling af alle typer webbutikker, lige fra små projekter og op til store funktionsbelastede internationale hypermarkeder. Weebly plejede at have et langvarigt partnerskab med Square, hvilket endelig resulterede i fusionen af ​​to virksomheder i 2018. Weebly & Square har et fælles mål: at hjælpe verdens kendte iværksættere med at lykkes med deres bestræbelser via opbygning af professionelle websteder og støtte kraftfulde offline-satsninger.

Webstedsbyggeren skiller sig nu ud fra mængden på grund af sin kraftfulde e-handelsmotor, som er fyldt med flere forretningsspecifikke og e-handelsfunktioner / -værktøjer. Disse inkluderer integreret indkøbskurv, sikker betalings- / forsendelsesmuligheder, mulighed for at uploade, sælge og administrere tusinder af produkter, praktiske søgefilterindstillinger, integration af socialt netværk, mobiloptimering osv..

Når vi taler om e-handelsfunktionalitet, har Wix og Weebly meget at tilbyde. Begge webstedsbyggere giver adgang til flere webshopbygningsværktøjer og -funktioner, og begge har separate prisindstillinger for e-handelswebsteder. Wix-funktionalitet tillader dog oprettelse af små og mellemstore online butikker, mens Weebly også fungerer godt til udvikling af store e-handelsprojekter. Således skal det endelige valg baseres på dine e-handelswebdesignbehov, krav og budget.

Hvilken man skal vælge til blogging – Weebly eller Wix?

Hvilken man skal vælge for blogging - Weebly eller Wix?

Wix blogging potentiale er ret omfattende på grund af den integrerede og fuldt udstyrede blogging platform systemet leveres med (se eksempler). Webstedsbyggeren omfatter en niche-CMS, der giver mulighed for bekvem og enkel artikelforsendelse. Bortset fra det er det muligt at oprette et ubegrænset antal sektioner, aktivere Facebook-kommentarer, oprette et brugerdefineret feed, tildele blogkategorier, sortere og planlægge publikationer, vælge fra flere blogskabeloner, tilføje et afsnit om udvalgte indlæg, importere blogs fra WordPress for yderligere at tilpasse dem. Et andet ubestrideligt højdepunkt ved systemet er muligheden for at forbinde AMP-teknologien, der giver mulighed for bedre optimering af Wix-blogsidens indlæsning på mobile enheder. Uanset om du har brug for en personlig eller en forretningsblog, vil Wix klare dens udvikling og styring på et højt niveau.

Weebly er en af ​​de bedste webstedsbyggere til at starte en blog. Dette skyldes, at platformen oprindeligt blev oprettet til bloggingsformål, og derfor kommer den med et kraftfuldt sæt e-handelsfunktioner / værktøjer (se på blogs drevet af Weebly). Opsætning og konfiguration af en blog med Weebly er let, praktisk og kodefri. Generelt tager processen kun flere minutter, da alle funktioner leveres på lager. Hvad du kan gøre for at oprette en funktionsladet blog her er at skrive, planlægge, redigere og administrere blogindlæg, vælge muligheder for deling af sociale medier, vælge blandt masser af gratis blogskabeloner, tildele metatags til separate indlæg, vælge forskellige kommenteringssystemer, tilføjelse af overskrifter og sidefødder osv.

Begge Wix og Weebly vise sig at være et dejligt valg til blogging. Selvom Weebly har mere avancerede blogging-indstillinger, hænger Wix heller ikke bagud med det, når det kommer til at oprette og styre blogs. Platformerne gør det muligt at bruge flere funktioner, værktøjer og parametre til at starte kvalitetsblogs til personlige og forretningsmæssige behov.

Vigtigste forskelle mellem Wix og Weebly

WixWeebly
Brugervenlighed:Wix er let at bruge til begyndere og webdesignprofæer, selvom det kan tage tid at mestre dens redaktør. Newbies vil sætte pris på muligheden for at bruge Wix ADI-værktøj, mens dygtige brugere vil være tilfredse med Standard Editor for tjenesten. Wix fungerer godt til promo-websteder, blogs, landingssider, porteføljer, fora og forretningsprojekter.Weebly leveres med en intuitiv og praktisk rediger, der er egnet til førstegangsholdere og webdesignprofæer. Det følger “boksmodellen”, der giver dig mulighed for at oprette webstedslayout ud af indholdsblokke. Webstedsbyggeren er et godt valg til blogs, webbutikker og destinationssider.
Funktionalitet:Øverste hakAlt er intuitivt
Skabeloner:Webstedsbyggeren tilbyder avanceret funktionalitet. Sammen med omfattende designredigeringsmuligheder leveres det med et rigt App Market, professionel Wix Ascend platform, Wix Corvid til appudvikling osv..Weebly udmærker sig også ved funktionalitet. Med sit høje redigerede værktøj, flere video- og billedredigeringsmuligheder, e-mail-marketing, kraftfulde e-handels- og webstedsadministrationsværktøjer rangerer systemet højt på listen over moderne webdesignplatforme.
Design:Systemet kan prale af over 550 gratis nichespecifikke skabeloner, som som standard kan tilpasses og mobilklare.Weebly-skabelonsamling er ikke så rig, men dens design er også lydhøre, tilpasses og branchespecifik.
eCommerce:Wix Store gør det muligt at starte små og mellemstore e-handelswebsteder med flere funktioner og værktøjer til at forenkle udviklingen / styringsprocessen for webshoppen.Weebly kan prale af en professionel og funktionsladet e-handelsmotor, der giver adgang til fleksible og alsidige webbutikstyringsværktøjer og funktioner.
Blogging:Wix blogging platform gør det muligt at starte og administrere personlige / forretnings blogs ved hjælp af systemets avancerede funktionssæt.Weebly blev oprindeligt oprettet med blogging-formål i tankerne. Platformen leverer et omfattende integreret featuresæt, der bruges til at oprette og redigere professionelle blogs.
Lille virksomhed:Systemet giver dig mulighed for at starte små forretningswebsteder ved hjælp af dets flere forretningsspecifikke widgets, skabeloner, Ascend-værktøj osv.Platformen indeholder et sæt forretningsfunktioner, integrerbare widgets og tilføjelser, Weebly Promote værktøj, integreret form builder osv..
Priser:Wix har en gratis plan og to grupper af abonnementer på standard- og forretnings- / e-handelswebsteder. Deres omkostninger starter med $ 13 / mo.Weebly har en gratis plan og flere betalte abonnementer på personlige og e-handelsprojekter. Deres omkostninger starter med $ 6 / mo.
SEO:Platformen tilbyder et avanceret SEO Wiz-værktøj, der forenkler processen med Wix SEO-optimering.Systemet er SEO-venligt, hvilket gør det muligt at konfigurere de største SEO-parametre for dets projekter.
Kunde support:Kraftfuld Knowledge Base, billetsystem, VIP supportE-mail-billetsupport, community-forum, informativ videnbase.

Sammenligning Konklusion: Hvilken der er bedre?

Når det kommer til DIY-webstedsudvikling, er Wix og Weebly de platforme, som brugerne ofte vælger. Webstedsbyggerne rangerer højt med hensyn til designtilpasningsmuligheder, e-handel og blogging-funktioner, priser og kundesupportløsninger. Hvert system bruger imidlertid en unik tilgang til processen med oprettelse af websteder, der giver det sin specifikke lokkemåde.

Wix virker mere interessant og gavnlig end Weebly baseret på følgende parametre: funktionalitet, skabelonkvalitet, bekvemmelighed, pris. Weebly er placeret som webstedsbyggeren, der bruges til at oprette blogs og små online butikker. Det fungerer virkelig ikke godt for andre websitetstyper i betragtning af høje omkostninger og tilgængelighed af den stærke nichekonkurrent, som er Wix. Det endelige resultat ser imidlertid mere interessant ud, når det udvikles med Wix. Vi taler om brugerprojekter, ikke om teoretiske redigeringsfunktioner.

Begge systemer har et attraktivt interface. De er næsten ens i denne parameter. Med hensyn til resten af ​​funktioner, Weebly har ikke noget at modvirke Wix, især under hensyntagen til dets højere omkostninger. Derudover kan du betale for Wix-planer omkring 50% mindre, når du bruger en rabat. Forskellen er virkelig slående. Weebly har ikke noget at tilbyde i denne henseende – dets priser er faste, og der forventes ingen rabatter. Generelt er Weebly mere interessant for sine fans, mens Wix fortsat er markedsleder.

Bemærk: Hvis du først vælger Weebly og derefter beslutter at migrere til Wix-platformen, er det muligt at organisere, bare følg dette Vejledende til Wix tranfer instruktion.

Wix vs Weebly: Hvilken er bedre? 5,0

 • Den bedste webstedsbygger i verden
 • Wix ADI og Standard Editor
 • Over 550 gratis mobile-ready skabeloner
 • Wix Ascend platform

Besøg webstedet wix.com Wix vs Weebly: Hvilken er bedre? 4.5

 • Kraftig e-handelsplatform
 • Weebly Promote værktøj
 • App Center
 • Standard / eCommerce-abonnementer

Besøg webstedet weebly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map