WordPress-alternativer

wordpress-alternativer


WordPress er et af de mest populære og mest anvendte CMS, der tillader oprettelse af kvalitets, professionelle og funktionelle websteder. Systemet er imidlertid ikke så let at bruge, som det kan synes ved første øjekast. Hvis du nogensinde har forsøgt at starte et websted med denne platform, har du den førstehåndskendskab til, hvor udfordrende og tidskrævende processen er.

Mens erfarne webudviklere allerede har lært at klare WordPress-udfordringer temmelig godt, står newbies over for mange uventede problemer. Som et resultat dette påvirker kvaliteten og ydeevnen på deres websteder. Dette er ikke at nævne spild af tid og kræfter, der kan bruges på webstedsudvikling og promovering.

For at undgå disse vanskeligheder giver det mening at bruge enkle platforme, som er lettere at mestre og sikre anstændigt resultat.

Bedste WordPress-alternativer

Mens WordPress oprindeligt er et blogging Content Management System, står uerfarne brugere ofte over for behovet for at kigge efter enklere webbygningsalternativer. I denne henseende er webstedsbyggere det bedste valg. Disse systemer er med vilje rettet mod kravene, færdigheder og budgetter hos nykommere i tankerne. De kræver ikke kodningskendskab, komplekse programmeringsnyancer fra tidligere webdesignoplevelser til fordel.

Ved at bruge en multifacetteret webstedsbygger af kvalitet, starte en portefølje, -en forretningswebsted, -en destinationsside og endda en webshop vil slet ikke være et problem. Hvad du forventes at gøre er at tilmelde dig den service, du vælger, vælge en skabelon og nå instrumentbrættet for at vælge de krævede værktøjer til designtilpasning for at gøre webstedet klar til offentliggørelse. Det er på høje tid at gennemgå de bedste nicherepræsentanter nu for at vælge de platforme, du kan bruge i stedet for WordPress.

1. Wix

Wix webstedsbygger

Wix – er det bedste WordPress-alternativ og den mest populære, brugervenlige og pålidelige webstedsbygger, du kan finde i den moderne webbygningsniche. Systemet er meget brugt i over 190 lande i verden og tilbyder over 17 sproglige lokaliseringer, og flere af dem tilføjes af systemudviklerne for at udvide dets popularitet og høje ydeevneniveau. Webstedsbyggeren har moderne udseende og giver mulighed for at opbygge alle typer projekter baseret på brugernes behov og dygtighed. Tjenestens funktion er værd at adskille opmærksomhed, og den har i øjeblikket meget at tilbyde brugere:

 • Blogging-platform. Mens WordPress oprindeligt blev designet som en blogging platform, tilbyder Wix nu sin egen integrerede blogging motor. Det giver mulighed for at tilføje en multifunktionel blog til dit websted for at tilføje og planlægge indlæg, justere og ændre blogindstillinger, tilføje et Featured Posts-afsnit og en tag-sky, vælge blogskabeloner, skifte Facebook-kommentarer, oprette brugerdefinerede feeds og mere.
 • Skabelonsamling. Wix-skabelonsamling overstiger i øjeblikket 550 højkvalitets- og mobilklare temaer. De kan tilpasses 100%, opdeles i tematiske emner og fås både gratis og ekstra omkostninger.
 • Avancerede designtilpasningsmuligheder. Webstedsbyggeren har unikke funktioner, der især kan bidrage til den visuelle appell på websiden. De værktøjer og muligheder, der er tilgængelige i dashboardet inkluderer slideshow-integration, filmafsnit, grafiske elementer, designindstillinger, integration af sociale netværksknapper, indsættelse af mediefiler osv..
 • Wix ADI. Webstedsbyggeren tilbyder en avanceret Wix ADI værktøj der automatisk opretter en hvilken som helst webstedstype ved hjælp af det medfølgende indhold. Dette eliminerer behovet for at forbedre dine kodningsevner (selvom du har nogen) for at få det resultat, du håbede at kunne benytte.
 • Standard og mobile redaktører. Hvis du ikke planlægger at bruge Wix ADI af en eller anden grund, giver webstedsbyggeren en mulighed for manuelt at designe den valgte webstedsskabelon såvel som dens mobilversion. Redigeringerne foretaget i mobiltilstand vises ikke i skrivebordsversionen, mens de, du foretager i standardeditoren, straks præsenteres i standardwebstedtilstand.
 • App butik. Mens WordPress er kendt for sine plugin-integrationsmuligheder, tillader Wix at vælge og integrere hundredevis af gratis og betalte widgets, udvidelser og tilføjelser. Deres valg er ret omfattende, og der er mulighed for søgefilter til at hjælpe dine med at finde widgets, der perfekt matcher din websteds specialisering.
 • Alt-i-en-pakke. Uanset hvilket betalt abonnement du beslutter at vælge, får du hosting, domæne, skabeloner og andre funktioner (mange af dem er gratis) ud over SSL-sikkerhed, ubegrænset båndbredde og opbevaring afhængigt af planen.

Koste: Wix har en gavnlig ubegrænset gratis plan for førstegangssystembrugere, der ønsker at teste dens funktioner og øve deres færdigheder. Webstedsbyggeren tilbyder desuden betalte planer for de brugere, der planlægger at arbejde med det i fremtiden. Alt i alt er der fem betalte abonnementer her, hvis omkostninger varierer mellem $ 4,50 og $ 24,50 pr. Måned baseret på de inkluderede vilkår og de intentioner, brugerne har.

Prøv Wix gratis

2. Shopify

Shopify eCommerce-software

Shopify – er den verdensberømte eCommerce-software, og det er det, der gør, til et godt alternativ til WordPress-brugere, der sigter mod at starte deres eCommerce-forretning. Ved at bruge systemet kan du oprette, styre, opdatere og udvikle forskellige typer online-butikker – fra små og op til stor skala. Tjenesten fungerer godt for brugere, der agter at sælge deres produkter og tjenester på nettet, uanset hvilken niche de fokuserer på. Systemet samarbejder med velkendte varemærker og mærker med succes, hvilket er et af de vigtigste bevis for dets troværdighed og professionalisme. De vigtigste fordele ved softwaren er som følger:

 • Point-of-Sale-software. POS-softwaren er et af systemets højdepunkter, som tillader, at iværksættere sælger deres produkter både i online og offline tilstand, administrerer flere medarbejderkonti og synkroniserer med den tilgængelige regnskabssoftware.
 • Integrations- og synkroniseringsindstillinger. Shopify er stolt af sin avancerede integrations- og synkroniseringsmuligheder. De giver dig mulighed for at få mest muligt ud af at integrere din Shopify-konto med de vigtige eksterne systemer og populære markedspladser som Amazon, Xero, Quickbooks og hvad ikke.
 • Omfattende marketingfunktioner. Med Shopify kan du effektivt øge din webstedsstatistik. Systemet bruger et sæt marketingværktøjer, der gør det muligt at spore, kontrollere, analysere og ændre marketingtilgang til hele webstedspræstationsprocessen for at øge dens statistik, kundengagementhastighed og rentabilitet (Live View Mode, adgang til kundeprofiler, forladt checkout opsving, konverteringsfrekvenser og faktorer, der påvirker dem, flere betalingsmuligheder, shopping- og ordreparametre, placeringsstatistik, brugeraktiviteter for shopping osv.).
 • Sikkerhedsforanstaltninger. Systemet lægger særlig vægt på sikkerhedsaspektet, da det er ansvarligt for at holde e-handelswebsteder oprettet med det sikkert og beskyttet mod forbudt adgang til websteder fra tredjepartsbrugere. Af denne grund har softwaren for nylig introduceret indstillingen Fraud Protection, SSL-certificering, Tag og Chip Reader, Shopcodes osv..
 • Produktpræsentation. Oprindeligt orienteret om at øge brugerengagement og tilfredshed, implementerer Shopify særlige foranstaltninger for at præsentere de produkter, der tilbydes til salg i det mest gunstige lys. Brugere kan oprette og administrere tiltalende showvinduer og gøre brug af Augmented Reality Feature, læse detaljerede produktanmeldelser, gennemse billedsamlinger og gallerier osv.

Koste: Shopify er ikke en billig e-handelssoftware, men dens omkostninger er bestemt investeringen værd. Systemet har en gratis 14-dages prøveperiode, og det tilbyder fire betalte abonnementer. Prisen for den billigste mulighed udgør $ 9 / mo, mens den af ​​den dyreste mulighed når $ 299 / mo. Systemet opkræver ikke ekstra gebyrer for de transaktioner, der er foretaget i det, men det indebærer dog kreditkorttransaktionsomkostninger. Softwaren tilbyder ofte rabatter, der gør det muligt at spare op til 8-10% af planens oprindelige omkostninger.

Prøv Shopify gratis

3. uKit

uKit webstedsbygger

uKit – er en anstændig webstedsbygger, som kan være en stor erstatning for WordPress med hensyn til enkelhed, praktisk, overkommelig pris og intuitiv webbygningsart. Ligesom WordPress kan uKit bruges til at starte forretningswebsteder. Den eneste bemærkelsesværdige forskel er, at uKit oprindeligt var rettet mod afslutningen af ​​disse opgaver. Oprettelse af små websteder for iværksættere er den største specialisering af tjenesten. Lad os se nærmere på det omfattende funktionssæt for tjenesten:

 • Enestående brugervenlighed. uKit er ikke bare simpelt for alle – det er usædvanligt let at bruge, især for de mennesker, der ikke har en enkelt forestilling om, hvad webstedsudvikling faktisk er. Dette skyldes delvist WYSIWYG webstededitor og træk-og-slip-funktion, der gør det muligt at kontrollere alle faser i webdesignprocessen med lethed.
 • Skabelonsamling. uKit har en rig samling af responsive skabeloner, der falder i nichekategorier og kan 100% tilpasses, så de passer til enhver niche.
 • Forbedret systemintegration. Du er velkommen til at integrere din uKit-konto med den for andre eksterne tjenester eller CRM for at øge salgsbeløbet, spore kundeemner, webstedsstatistikker, konverteringsfrekvenser og faktorer, der påvirker dem. Dette er en dejlig måde at få ekstra overskud og fordele fra de muligheder, der ydes af tredjepartsudvidelser, du har med at gøre, som video- og lydafspillere, Analytics, streaming apps og hvad ikke.
 • Outsourcing kapaciteter. uKit Developer Access gør det muligt for virksomhedsejere at etablere partnerskabsrelationer med udviklere, marketingfolk, content manager og andre medlemmer, der kan arbejde til fordel for virksomheden.
 • Integrerede forretnings widgets. Webstedsbyggeren har et sæt forretningsspecifikke widgets og tilføjelsesprogrammer, hvis integration vil øge din virksomheds hjemmesides specialisering. Disse inkluderer online-regnemaskine (den velkendte uCalc), tidslinje, trin og mere.
 • Midlertidig adgangsrettigheder til webstedsadministration. Hvis du agter at arbejde på din webstedsudvikling med co-partnere, kan du tildele delt adgangsrettigheder til dem. Disse mennesker vil være i stand til at foretage de store webstedsændringer som at redigere / opdatere indholdet, tilføje / fjerne widgets og sider, få adgang til Google Analytics-formularer, konfigurere SEO-parametre osv., Men de har ikke adgang til betalings- og faktureringsoplysninger (det er kun kontoejeren, der har adgang til disse data). Derudover opretter systemet automatisk sikkerhedskopieringsversionen af ​​webstedet, så snart du aktiverer funktionen.
 • e-handelsindstillinger. Med uKit kan du starte en webshop på en af ​​to måder – enten ved at integrere en speciel eCommerce-widget på webstedet eller ved at synkronisere din uKit-konto med den på Ecwid.

Koste: uKit er en af ​​de mest overkommelige bygherrer til små virksomheder, der er tilgængelige derude. Det har en gratis prøveperiode, der strækker sig over 14 dage og fire betalte abonnementer. Prisen for de betalte planer strækker sig fra $ 4 / mo for den mest overkommelige Premium Plan og vokser op til $ 12 / mo for den mest kostbare Pro Plan. Således er priserne mere end rimelige under hensyntagen til platformens forretningsfokus. Derudover tilbyder webstedsbyggeren regelmæssigt rabatter og specialtilbud for at reducere omkostningerne ved webstedsudvikling for regelmæssige brugere og nybegynder.

Prøv uKit gratis

4. Joomla

Joomla CMS

Joomla er det bedste gratis WordPress-alternativ, hvis du beslutter at oprette et websted med CMS. Lanceret i 2005 og har vundet popularitet hos brugere, der sigter mod udvikling af fuldt udstyrede projekter. Joomla er dog mere kompliceret sammenlignet med WordPress med hensyn til brugervenlighed, brugervenlighed og bekvemmelighed. Samtidig tilbyder det mindre integrerede temaer og plugins end WordPress. Blandt de mest åbenlyse højdepunkter ved tjenesten er det fornuftigt at nævne følgende:

 • Nem og hurtig installation. Det kræver ikke meget indsats og tid at installere softwaren. Der kræves heller ikke kodningsevner. Alt er enkelt og intuitivt – bare følg de tip og instruktioner, som systemet genererer for effektivt at guide dig gennem alle faser i webdesignprocessen.
 • Forbedret funktionalitet. Mens WordPress kræver plugins til hver webstedsfunktion, har Joomla et sæt integrerede widgets, udvidelser, tilføjelser og funktioner, der leveres ud af boksen. Dette betyder dog ikke, at du ikke har en mulighed for at integrere tredjeparts plugins eller widgets fra internettet – der er mange af dem derude, og det er kun op til dig at beslutte, om du har brug for dem eller ej.
 • Intuitivt instrumentbræt. CMS har et brugervenligt og intuitivt dashboard, der leveres med et sæt integrerede værktøjer, der er nødvendige for at forenkle webdesignprocessen for alle brugerkategorier. Det tager mere tid at mestre dashboardet sammenlignet med WordPress, men så snart du formår at gøre det, vil du indse, hvor praktisk og nemt det er at tilføje og opdatere nye moduler, sektioner, kategorier og andre indholdstyper.
 • Behovet for PHP- og SQL-databasefærdigheder. For at få mest muligt ud af at arbejde med systemet indebærer Joomla viden om PHP- og SQL-basics.

Koste: Joomla er et gratis indholdsstyringssystem. Det kræver ingen tilmeldings- eller brugsafgifter. I denne henseende ligner det WordPress. Ligeledes kan du støde på betalte skabeloner og plugins, der er tilgængelige på nettet. Meget opmærksomhed bør gives til valg af vært. Den mest foretrukne løsning, når du bruger Joomla er Bluehost. Denne hosting-udbyder er i øjeblikket øverst på listen i sin niche. Dette skyldes, at tjenesten er den officielle WordPress-hostingudbyder, der er kendt for sin stærke oppetid, hurtige sidehastighedshastighed, avancerede muligheder for kundesupport, fleksibilitet, sikkerhed og overkommelige planer. Omkostningerne ved brug af Bluehost starter med $ 2,95 / mo og når $ 5,45 / mo baseret på de tjenester og betingelser, der er inkluderet i hver pakke.

Prøv Joomla gratis

5. Drupal

Drupal CMS

Drupal – er Open Source Content Management System, der har fået anerkendelse fra lokalsamfundet som et anstændigt WordPress-alternativ til udvikling af webshop. Dette er platformen, der gør det muligt at organisere og derefter lancere og styre onlines butikker – fra små butikker og op til seriøse hypermarkeder. Eksperter understreger ofte, at Drupal-funktioner gør det meget mere end bare en standard open source CMS. Platformen har en ramme for appudvikling, velstruktureret tilgang til webdesign og omfattende koderedigeringsmuligheder. Her er en kort oversigt over de vigtigste Drupal-funktioner:

 • Avanceret menu og brugeradministration. Softwaren leveres med et sæt funktioner, der gør det lettere for brugerne at oprette enkle, men alligevel komplette websteder, porteføljer, blogs, indstillinger for sociale netværk osv..
 • Indholdsstyring. Med Drupal kan brugere oprette og administrere flere indholdstyper, herunder afstemninger, tekster, videoer og billeder, blogs osv.
 • customizability. CMS kan tilpasses meget, hvilket betyder, at det er muligt at redigere websteder, der er oprettet med det, integrere og implementere nye funktioner og muligheder. Drupal er en af ​​nichelederne, når det kommer til pålidelighed, skalerbarhed, sikkerhed, ressourcetilgængelighed, håndterbarhed og andre aspekter, der betyder meget.
 • Drupal taksonomisystem. CMS har stærk taksonomi, der hjælper med at organisere og mærke indholdet. Systemet gør det enklere at målrette mod de krævede nøgleord, da det mest er designet til samfundsbaserede projekter.
 • Plugins og design. Du kan vælge mellem indbyggede og integrerede Drupal-plugins og designs, afhængigt af dit websteds specialisering og forretningsmæssige mål.

Koste: Drupal er en gratis open source-platform. Download og installation af systemet er helt gratis for alle. Resten af ​​udgifterne vil hovedsageligt afhænge af den funktionsskala og det mål, du angiver. Hvis du ønsker, at dit projekt skal være fuldt udstyret, kan du desuden integrere ekstra plugins, skabeloner, widgets, add-ons og andre udvidelser. Der er mange af dem tilgængelige på nettet, og de er tilgængelige både gratis og mod ekstra omkostninger.

Derudover skal du passe på hosting, som ikke leveres i systemet som standard. En af de mest passende og rimelige løsninger til Drupal er SiteGround. Dette er et uafhængigt hostingfirma, der har sine servere over hele verden. Systemet er kendetegnet ved fleksibilitet, godt oppetidsaspekt, rækkevidde-funktionssæt, udvidet 24/7 kundesupport osv. Den mest omkostningseffektive opstartplan koster $ 3,95 / mo, mens den dyreste GoGeek-løsning koster $ 11,95 / mo.

Prøv Drupal gratis

Bundlinie

WordPress har altid været og forbliver en af ​​de bedste CMS, hvilket gør det muligt at oprette kvalitetswebsteder med overlegen funktionalitet. Der er dog brugere, der ikke er helt tilfredse med udvalget af tjenester, der leveres af CMS. Systemet kan virke for kompliceret til nybegynder på grund af nødvendigheden af ​​at beherske mange funktioner ad gangen. De tillader dog oprettelse af forskellige typer projekter baseret på brugernes særlige behov.

TOP WordPress Alternativer:

WixWix er den alt-i-én-webstedsbygger, som er det mest populære alternativ til WordPress på grund af dets fantastiske funktionssæt, omfattende webdesignmuligheder, tilpassbarhed, enkelhed og overkommelige priser. Systemet hjælper med at udføre forskellige webdesignopgaver uden næsten ingen besvær og spild af tid overhovedet. Wix.com

ShopifyShopify er verdens største og mest kraftfulde e-handelssoftware, der tillader opbygning af små til store onlinebutikker og tilbyder en bred vifte af funktioner, der er nødvendige for at dække disse opgaver. Webstedsbyggeren fungerer godt for ansvarlige iværksættere, der er kundeorienterede og har til hensigt at udvikle deres e-handelsstarter med maksimal effektivitet. Shopify.com

UKITuKit er den nemmeste webstedsbygger, der fokuserer på e-handelsniche. Dets funktionssæt, designtilpasningsværktøjer, SEO og marketingmuligheder og andre elementer er rettet mod udvikling af små og mellemstore virksomheder. Webstedsbyggeren imponerer alle ved sin avancerede prispolitik, som er mere end overkommelig for moderne forretningsejere. uKit.com

JoomlaJoomla er et berømt CMS, som rangerer nummer to efter WordPress med hensyn til popularitet række af dækkede tjenester, designegenskaber, funktionssæt og integrationsmuligheder. Systemet er et af de ældste Content Management Systemer, der fungerer godt til udvikling af fuldt udstyrede projekter, selvom det er mere kompliceret at mestre det sammenlignet med WordPress. joomla.org

DrupalDrupal er eCommerce CMS, popularitetsgraden er noget mindre sammenlignet med WordPress og endda Joomla. Tjenesten er ret vanskelig at mestre, især for første gang brugere. Det kræver integration af eksterne plugins og temaer, der er nødvendige for at starte og administrere små-til-store onlinebutikker. drupal.org

WordPress er en fuldgyldig open source CMS, der nyder verdensomspændende popularitet og er bredt genkendelig i den moderne webdesignniche. Hvis du er vant til at arbejde med softwaren og står over for nødvendigheden af ​​at lede efter et bedre alternativ til det, kan det tage lidt tid og kræfter at finde det bedste alternativ til WordPress.

Hvis du i øjeblikket har et sådant problem, skal du tage dig tid til at udforske og teste webstedsbyggerne og CMS gennemgået i stillingen. Disse systemer er specielt oprettet med behov og færdigheder i forskellige brugerkategorier i tankerne, og du vil helt sikkert finde den bedste WordPress-erstatning blandt dem. Bare prøv det!

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map