Një përmbledhje e vogël portokalli

Një përmbledhje e vogël portokalli


Vizitoni ASmallOrange.com

Një përmbledhje e vogël portokalli

Një Portokalli e Vogël të përcaktuara me një qëllim shumë të thjeshtë të misionit; për të kombinuar një përdorim të fuqishëm të hosteve të fuqishëm me shërbime të jashtëzakonshme të klientit dhe shërbime mbështetëse. Që prej këtyre fillesave të përulura, ASO ngadalë por me siguri ka rritur bazën e saj të klientëve dhe sot shërben me dhjetëra mijëra klientë në mbarë globin. ASO krenohen me shërbimin e tyre të brendshëm dhe personal, dhe kompania është e drejtuar në parimet e pesë vlerave themelore të saj; Njerëzit, varësia, pasioni, integriteti dhe marrëdhëniet. Ndërsa kushdo që ka pasur përvojë të dobët me kompanitë e mbajtjes në internet do t’ju tregojë, mungesa e integritetit të biznesit është çështja më e madhe në treg. ASO beson me ngulm se kjo u lejon atyre që të veçohen nga konkurrentët e tyre. Planet e tyre janë të strukturuara në mënyrë që ju të paguani për burimet që i nevojiten biznesit tuaj. Kjo do të thotë asnjë pretendim i planeve të pakufizuara që në të vërtetë përfshijnë përmirësime të shtrenjta poshtë vijës.

Një veçori të vogla portokalli

Pra, çfarë lloj pritjeje ofron një Portokalli e Vogël? Ekzistojnë 5 opsione pritjeje në dispozicion, dhe brenda secilës prej këtyre opsioneve janë nivele që do të varen nga sa plan i madh ju nevojitet.

Përfshirë Emrin e Domainit

Rezervime të automatizuara ditore

Fushat e pakufizuara

Garancia e kthimit të parave 90 ditë

Pesë llojet e hostimit të ofruar janë

Ndarja e përbashkët – Asnjë kontratë e përbashkët e pritjes që vjen me futje automatike të skenarit dhe panelit të kontrollit cPanel. Konsumatorët kanë qasje në email 24/7 dhe mbështetje për biseda të drejtpërdrejta, madje edhe në nivelin më themelor, dhe vetë serverët si SHBA me bazë, në Dallas, Texas dhe Dearborn Michigan.

Pritja e biznesit – Planet e strehimit të dizajnuara me tregti elektronike, këto janë plane të përbashkëta pritëse. Serverat azhurnohen rregullisht për të siguruar pajtueshmërinë me standardet e sigurisë së të dhënave të industrisë së Kartave të Pagesave dhe planet përfshijnë një Certifikatë SSL falas. Planet e pritjes së biznesit të ASO gjithashtu përfshijnë mjete të menaxhimit të bazës së të dhënave – një prekje e bukur që e bën fillimin fillestar që pak më të lehtë.

Pritja gjysmë e përkushtuar – Ndërsa tingëllon. Pritja gjysmë e dedikuar u lejon klientëve të përdorin serverë të veçantë me qasje të plotë në rrënjë. Më e lirë se një server i dedikuar i menaxhuar por me shumë nga performanca e përmirësuar dhe shërbimi me cilësi të lartë që do të prisni. Përfshinë rezervë të përditshme, futje në firewall, softuer për parandalimin e sulmeve DOS dhe më shumë.

Server i përkushtuar i menaxhuar – Crème de la crème e paketave pritëse. Paketat e dedikuara të serverit përfshijnë konfigurimin fillestar, sigurinë e vazhdueshme dhe mirëmbajtjen e serverit tuaj. Me një server të dedikuar të menaxhuar, ju gjithashtu keni përfitimin e një shërbimi monitorimi aktiv, i cili është funksional 24/7. Kjo do të thotë që ASO do të monitorojë vazhdimisht performancën e serverit tuaj dhe do t’ju kontaktojë direkt nëse ekziston mundësia që shërbimi juaj të preket.

Rezervimi i cloud VPS – Pritja për ata që kanë faqe në internet dhe nevoja që vazhdimisht ndryshojnë dhe zhvillohen. Cloud VPS hosting u lejon klientëve të shkallëzojnë me lehtësi kërkesat e tyre sipas nevojës. Në këtë mënyrë, nevojat e pritjes mund të rregullohen për t’iu përshtatur nevojave tuaja specifike

Një veçori të vogla portokalli

uptime & Performance

ASO ofron një garanci në kohë – Uebfaqja dhe shërbimet tuaja që ndikojnë drejtpërdrejt në shfaqjen e saj në internet do të jenë të arritshme 99.9% të kohës gjatë një muaji kalendarik. Nëse kjo nuk përmbushet, klientëve u merret një shërbim falas i një dite për çdo 45 minuta jashtë garancisë 99.9%.

Ndërsa kjo është siguruese dhe tregon një nivel të besimit në emër të ASO, kostoja për një biznes të shkaktuar nga joproduktive mund të jetë e gjatë. Sidoqoftë, ndryshe nga shumë kompani të tjera që mbajnë në internet atje, ASO janë të sinqertë dhe kryesorë në marrëdhëniet e tyre. Ata nuk i mbivlerësojnë burimet e tyre dhe as pretendojnë një nivel të papërballueshëm të performancës me supozimin se kërkesat e klientëve nuk do të arrijnë kurrë në nivele të tilla.

Ky lloj i integritetit të biznesit është freskues, veçanërisht në një treg që është plot me histori tmerri. ASO kanë përfituar nga pronarët EIG duke mos u munduar të ndryshojnë modelin e biznesit, dhe si rezultat performanca nuk ka treguar ndonjë rënie të dukshme në dy vitet e kaluara.

Dobësia e vetme për të gjithë këtë është që ASO nuk ofrojnë hapësirë ​​të pakufizuar me bandë dhe hapësirë ​​në disk. A do të ishte mirë nëse pako të tilla do të ishin në dispozicion? Po. A është një ndërprerje e marrëveshjeve? Jo. Shumë ndërmarrje të mbajtura në internet po bien mbi veten e tyre për të ofruar një bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk. Realiteti është se pak nga këto kompani në të vërtetë nënkuptojnë të pakufizuara kur e thonë atë.

ASO janë plotësisht përpara për atë që po merrni me secilën pako. Shërbimi është tek klienti për të siguruar që ata zgjedhin një paketë që në të vërtetë është e përshtatshme për nevojat e tyre.

Ndihmë & mbështetje

Një nga pikat kryesore të shitjes së një Portokalli të Vogël është e tyre përkushtim për shërbimin ndaj klientit. Stafi i tyre mbështetës është i etur për të ndihmuar, dhe të tregojë një fokus të qartë të klientit, i cili është i dukshëm nga të gjitha marrëdhëniet me ta. Mbështetja e postës elektronike është në dispozicion 24/7 me teknikë në dorë për të trajtuar të gjitha pyetjet, ndërsa ekziston një mundësi e bisedës live direkt nga faqja e internetit e tyre.

Të gjitha, por paketat më themelore gjithashtu ofrojnë mbështetje telefonike, dhe ASO kanë forume të tyre mbështetës ku klientët e tjerë dhe anëtarët e stafit ofrojnë mbështetje në kohë reale për të gjitha pyetjet.

Edhe pse ASO nuk janë aspak një kompani e vogël, ata janë larg nga një gjigant që pret web, dhe krenohen me sistemin e tyre personal dhe interaktiv të mbështetjes. Me kalimin e viteve, ata kanë ndërtuar një reputacion si një nga kompanitë më të mira të mbajtjes në internet për shërbimin dhe mbështetjen e klientëve, dhe ata punojnë shumë për të siguruar që kjo reputacion të ruhet.

Në një treg të ngopur nga konglomerate, me të vërtetë është mirë të ndjeheni sikur kompania juaj që pret web është e etur të krijojë një marrëdhënie me klientët e saj.

Një kod i vogël kuponi portokalli

Këtu ju gjeni Një kupon i vogël portokalli kode (Përditësimi 2015 – testuar dhe duke punuar) për t’ju kursyer para në planet e web hosting nga Një Portokall i Vogël. Përdorni këtë kupon ASmallOrange.com për të marrë 15 përqind zbritje në të gjitha planet, përveç serverëve të dedikuar.

Merr 15% zbritje nga planet e vogla të mbajtjes në Portokalli. Me kodin e përdorimit të arka: 2H60j

asmallorange.com

Rreth një Portokalli të Vogël

A e dini se një Portokall i Vogël u themelua në Atlanta në vitin 2003. ASO u ble nga Endurance International Group (EIG) në vitin 2012. Ndërsa EIG kanë bërë një zakon të blejnë ndërmarrje më të vogla të mbajtjes së faqeve në internet dhe më pas të ndryshojnë bazat e kompanisë, ata kanë lënë shumë pak nga ASO si një entitet autonom. Si rezultat, cilësia e shërbimit dhe modeli i biznesit nuk ka ndryshuar qëkur ASO u soll nën ombrellën EIG.

burimi: asmallorange.com/about-us

Një Portokalli e Vogël në Twitter

Një Testimonials të Vogla Portokalli

Më duhej shumë duar mbajtëse dhe një portokall i vogël me të vërtetë më ndihmoi, u ndjeva sikur merrej me një biznes të drejtuar familjar. Faleminderit! (Simone – 1 maj 2015)

një portokall i vogël është një kompani e shkëlqyer pritëse për këdo që dëshiron një host të sigurt dhe të besueshëm në internet, dhe ata janë shumë të lirë (Danny B – 23 janar 2015)

Vlerësimi mesatar i ASmallOrange.com është

5 nga 5.
Bazuar në 2 shqyrtime.

Një Plan i Vogël Portokalli & Çmimeve

Një Portokalli i Vogël ofron një gamë të planeve të mbajtjes së faqeve në internet, nga të përbashkëta deri te shitësi, VPS, Dedikuar dhe Cloud hosting. Më poshtë është një përmbledhje më e hollësishme e opsioneve të planit të tyre të përbashkët të hostimit.

Plani i vogël

 • 35 dollarë për vit
 • Emri i domain falas
 • 500 MB memorje
 • Gjerësia e bandës prej 5 GB
 • 1 Domain Addon
 • Instalim automatik i skenarit softaculous (d.m.th. instalimi i WordPress)
 • FTP i plotë & Qasja në SFTP
 • POP3, IMAP dhe hyrje në internet
 • 99.% garanci në kohë
 • 24/7 Email + Mbështetje e Chat-it live
 • 90 ditë garanci për kthimin e parave

Plani i vogël

 • 5 dollarë për muaj
 • Emri i domain falas
 • Ruajtje prej 5 GB
 • Gjerësia e bandës 50 GB
 • Domenet e pakufizuara të Addon
 • Instalim automatik i skenarit softaculous (d.m.th. instalimi i WordPress)
 • FTP i plotë & Qasja në SFTP
 • POP3, IMAP dhe hyrje në internet
 • 99.% garanci në kohë
 • 24/7 Email + Mbështetje e Chat-it live
 • 90 ditë garanci për kthimin e parave

Plani i mesëm

 • 10 dollarë për MUAJ
 • Emri i domain falas
 • Magazinim 15 GB
 • Gjerësia e bandës 150 GB
 • Domenet e pakufizuara të Addon
 • Instalim automatik i skenarit softaculous (d.m.th. instalimi i WordPress)
 • FTP i plotë & Qasja në SFTP
 • POP3, IMAP dhe hyrje në internet
 • 99.% garanci në kohë
 • 24/7 Email + Mbështetje e Chat-it live
 • 90 ditë garanci për kthimin e parave

Plan i madh

 • 20 dollarë për muaj
 • Emri i domain falas
 • 30 GB ruajtje
 • Gjerësia e bandës 500 GB
 • Domenet e pakufizuara të Addon
 • Instalim automatik i skenarit softaculous (d.m.th. instalimi i WordPress)
 • FTP i plotë & Qasja në SFTP
 • POP3, IMAP dhe hyrje në internet
 • 99.% garanci në kohë
 • 24/7 Email + Mbështetje e Chat-it live
 • 90 ditë garanci për kthimin e parave

Një përmbledhje e vogël e rishikimit të portokallit

Pra, a është ndonjë Portokalli i Vogël çdo të mirë?

MIRA: E lirë. Garanci e kthimit të parave 90 ditë. Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit. Emri i domain falas përfshihet.

JO-SO-MIROOD: Jo opsioni më i lirë i përbashkët i pritjes.

Në përgjithësi, ka shumë pak për të kritikuar Një Portokalli e Vogël me. Ndërsa ka pasur një reagim kundër EIG dhe numrit të kompanive të vogla pritëse që ata kanë ndërmarrë të cilat më pas kanë treguar një rënie të performancës dhe reputacionit, është e vështirë të nivelizosh atë akuzë këtu.

Nivelet e performancës nuk janë zhytur dhe ASO në të vërtetë i ka mbështetur pretendimet e tyre për 99.9% në kohën e duhur me një gjurmues të drejtpërdrejtë të çdo çështje të performancës dhe një strategji kompensimi për çdo klient që bien jashtë numrit magjik 99.9%.

Nuk ka angazhime afatgjata të kontratës që nuk mund të prishen – kjo është një pagë ndërsa shkoni në shërbimin e pritjes. Një kompani që nuk ka besim në aftësinë e saj për të ofruar nuk do të ofrojë një butësi të tillë për klientët potencialisht të pakënaqur. Në mënyrë të ngjashme, ata kanë një Garanci e kthimit të parave 90 ditë në vend. Përsëri, këto nuk janë veprimet e një kompanie që nuk beson se mund të kënaqë klientët e saj.

Edhe pse ata krenohen me numrin e paketave që ata ofrojnë, mund të jetë pak marramendëse për dikë të ri në web hosting duke u përballur me një përzgjedhje të tillë. Brenda secilës prej 5 opsioneve të pritjes janë plane të shumta çmimesh, dhe dikush i panjohur me mbajtjen në internet mund ta ketë të vështirë të identifikojë çfarë saktësisht kërkojnë.

Sidoqoftë, kjo është një çështje e vogël. Shtrirja e opsioneve e bën shumë më të mundshme që klientët në të vërtetë mund të paguajnë për një shërbim që përputhet në mënyrë të përsosur me nevojat e tyre. Për më tepër, klientët mund të bisedojnë live me një anëtar të stafit i cili do të kalojë në nevojat e tyre të veçanta dhe të shpjegojë se cilat pako do të ishin të përshtatshme.

Një Portokalli i Vogël nuk është ndërmarrja më e lirë e pritjes në internet që do të gjeni. Ata nuk pretendojnë se janë. Ajo që ata pretendojnë është të ofrojnë shërbime pritëse të një cilësie më të lartë, të mbështetur nga një ekip i shkëlqyeshëm i shërbimit ndaj klientit, të cilët janë të etur për të ndihmuar. Ata pretendojnë se ofrojnë vetëm shërbime që mund t’i ofrojnë plotësisht; për të mos shitur shërbime të panevojshme për klientët ose për t’i detyruar ata të përmirësohen me ngritje të shtrenjta të linjës. Ata pretendojnë se kanë integritet në një treg të njohur për mungesën e tij.

Shtë e vështirë të diskutosh me ta.

Një përmbledhje e Një Portokalli e Vogël nga Mbretëria e Pritjes. Përditësuar për herë të fundit në 4 nëntor 2015.

Shtëpi ›Shqyrtime› Një përmbledhje e vogël portokalli

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map