Rishikimi i tempullit të mediave

Rishikimi i tempullit të mediave


Vizitoni MediaTemple.net

Rishikimi i tempullit të mediave

Tempulli i mediave ose (mt), u themelua në 1998 në California, dhe ka shkuar të bëhet një nga emrat premium në web hosting dhe shërbime cloud. Sot, Temple Media mbështet më shumë se 1.5 milion faqet e internetit në të gjithë botën dhe punësojnë drejtpërdrejt mbi 200 të punësuar.

Njerëzit në Media Temple e konsiderojnë prej kohësh veten si udhëheqës të tregut. Në vitin 2006, ata filluan një nga sistemet e para publike të cloud (The Grid), dhe shumë blogerë profesionistë dhe zhvillues të internetit i konsiderojnë ata mbretër të padiskutueshëm të botës së mbajtjes së faqes në internet..

Karakteristikat e tempullit të mediave (mt)

Tempulli i mediave ose (mt) ka qenë një ofrues i primitive të primit të internetit për 16 vjet.

Bandwidth që peshon (Reddit ready-tashmë)

Ruajtja e SSD (SSD ngarkojnë faqet tuaja deri në 50% më shpejt)

100 site unike / fusha alternative

30 ditë garanci për kthimin e parave

Temple Media aktualisht ofron 4 lloje kryesore të zgjidhjeve të hostimit. Brenda këtyre 4 opsioneve të pritjes janë një gamë e paketave më specifike në varësi të nevojave specifike të klientit. 4 kategoritë e pritjes janë:

Ndarja e përbashkët – Në vitin 2006, Media Temple filloi The Grid – një sistem cloud pionier i cili është bërë një nga themelet mbi të cilin është rritur ndërmarrja. Grid është një seri serverësh të ndërlidhur të cilët vazhdimisht punojnë së bashku. Në këtë mënyrë, klientët nuk mbështeten vetëm në një server të përbashkët, por në një sistem të serverëve që përshtatin furnizimin e tyre në varësi të kërkesave tuaja në çdo kohë të caktuar. Me paketat e pritura në rrjetë, klientët mund të përfitojnë nga 1 TB e bandës në muaj, 100 GB ruajtje dhe 24/7 mbështetje teknike dhe e konsumatorit..

Pritje Premium WordPress Hosting – Një azhurnim i llojeve në hostimin standard të Grid, shërbimi Premium WordPress Hosting u lançua në vitin 2014 dhe ka për qëllim përdoruesit që kërkojnë një zgjidhje specifike të hostimit për faqet e tyre të WordPress. Konsumatorët mund të instalojnë WordPress në pritjen standarde të përbashkët, por paketa e WordPress Hosting është krijuar në mënyrë që gjithçka të jetë më e lehtë për t’u përdorur. Produkti u lançua me programuesit e internetit dhe projektuesit në mendje, dhe përfshin gjerësi bande të pakufizuar dhe lehtësirën për skenë me një klikim.

VPS Hosting – Planet e hostimit të VPS Media Temple vijnë me një garanci në kohë 99,999%, dhe u ofrojnë përdoruesve tre lloje të ndryshme të paketave. Planet VPS të Vetë-Manaxhuara kanë për qëllim ata që kërkojnë të ndërtojnë sitin e tyre nga toka lart, dhe ato ofrojnë qasje rrënjësore në server. Planet e menaxhuara VPS u japin përdoruesve qasje në një panel kontrolli intuitiv, me qasje rrënjësore të disponueshme sipas kërkesës. Një plan i menaxhuar plotësisht i VPS është gjithashtu i disponueshëm – klientët lënë të gjithë konfigurimin dhe kontrollin te mirat.

Server i dedikuar – Ngjashëm me opsionet e VPS Hosting, opsioni Server i Dedikuar është i disponueshëm për ata që kanë nevojë për më të mirën absolute në fuqi dhe performancë. Këto paketa përfshijnë 10TB të rreshtit të bandës mujore, 1TB të ruajtjes me të gjithë SSD dhe 128 GB DDR3 Ram të bufferuar. Përsëri, si VPS Hosting, klientët mund të zgjedhin midis paketave të dedikuara të vetë-menaxhuara, të menaxhuara ose të menaxhuara plotësisht. Konsumatorët në serverët e dedikuar Media Temple përfshijnë Diesel dhe Steve Madden.

Karakteristikat e tempullit të mediave

uptime & Performance

Temple Media ofron një 20/20 garanci në kohë në produktet e saj DV. Produktet DV përfshijnë ndonjë nga paketat e tij të hostimit VPS dhe paketat e dedikuara të serverëve. Kjo do të thotë që Media Temple do të garantojë një kohëzgjatje prej 99,999% në cilindo nga këto pako. Nëse kjo garanci nuk përmbushet, klienti mund të kërkojë përsëri 20% të tarifës mujore të pritjes për çdo 20 minuta kohë të ndërhyrjes. Kjo është një garanci e shkëlqyeshme, dhe ajo që tregon besim në performancën e tyre. Raportet për çështje për klientët me produkte DV janë të pakta dhe shumë larg.

Sidoqoftë, asnjë garanci e tillë nuk ekziston për paketat e pritura në rrjet. Kjo përfshin hostimin standard të përbashkët dhe paketën Premium WordPress Hosting. Paketat e përbashkëta të pritjes të Media Temple nuk janë më të lira – larg prej tij, dhe kështu është disi zhgënjyese që ato nuk ofrojnë asnjë lloj garancie për kohën e duhur ose për performancën. Kjo do të thuhet, shumica e statistikave të testimit tregojnë se Grid bën mesatare në kohë prej 99.9%, dhe sigurisht që është një nga shërbimet më të shpejta në dispozicion.

Pritja e përbashkët do të krijojë gjithmonë probleme. Mënyra se si është krijuar Rrjeti i Tempullit të Media, ndryshon nga kompanitë e tjera pritëse. Pasi që të gjithë serverët janë duke punuar së bashku, mosarritja e një serveri nuk duhet të bëjë që faqja e internetit tuaj të shkojë poshtë, pasi serverët e tjerë do të marrin shpejtësinë. Sidoqoftë, si me çdo shërbim të përbashkët të pritjes, një rritje e madhe e kërkesës në të gjithë rrjetin mund të shkaktojë probleme, pasi thjesht nuk ka fuqi të mjaftueshme për të përmbushur një rritje të madhe. Ky është një problem për çdo shërbim të përbashkët të pritjes.

Me tempullin e mediave, rritja duhet të jetë e gjerë e rrjetit, si strukturë e vullnetit të Rrjetit lehtësimin e rritjes së lokalizuar në rritje të trafikut pa prekur përdoruesit e tjerë. Në këtë drejtim, Temple Media është veçuar nga shumë konkurrentë.

Ndihmë & mbështetje

Temple Media përdor e tyre rekord për shërbimin ndaj klientit si një pikë e vështirë shitëse, dhe nuk është e vështirë të shihet pse. Ata ofrojnë mbështetje 24/7 të klientit përmes bisedave të drejtpërdrejta, kërkesave për mbështetje, thirrjeve dhe tweet-eve, dhe kanë një strukturë të gjerë të vetë-ndihmës së KnowledgeBase dhe forume bisede ku përdoruesit dhe stafi diskutojnë çështje të ndryshme.

Në vitin 2014, Temple Media fitoi katër çmime Stevie. Stmimet Stevie janë çmime vjetore të biznesit ndërkombëtar që u jepen kompanive që arrijnë përsosmëri në aspektet e biznesit të tyre.

Media Temple mori në shtëpi një çmim Gold Stevie për ekipin e tij të Mbështetjes CloudTech Premium, si dhe u njoh me tre çmime Silver Stevie në kategoritë e Qendrës së Kontaktit të Vitit (Deri në 100 Vende) – Industritë e Teknologjisë; Ekipi i Menaxhimit të Shërbimit të Klientit të vitit – Të gjitha industritë e tjera, dhe Departamenti i Shërbimit të Klientëve të Vitit – Hardware kompjuteri & Shërbimet kompjuterike.

Fitimi i çmimeve Stevie është mjaft i rrallë dhe është një masë e asaj se sa shumë e vlerësuar është ekipi i shërbimit të klientëve në Media Temple nga bashkësia ndërkombëtare.

Rreth tempullit të mediave

A e dini se Media Temple është themeluar në vitin 1998 dhe është njohur si një nga kompanitë me rritje më të shpejtë në Amerikën e Veriut dhe një nga vendet më të mira për të punuar në Los Angeles. MT fuqizon 1.5 milion faqe në internet në 100 vende të ndryshme. (mt) u ble nga GoDaddy në tetor 2013. Megjithëse kjo shkaktoi shqetësim fillestar për disa, Media Temple ka ruajtur autonominë e saj. Runshtë drejtuar në mënyrë të pavarur nga GoDaddy, dhe kontrata e blerjes përcakton që kjo nuk do të ndryshojë. Kjo marrëveshje i ka lejuar tempullit të Media të vazhdojë të zgjerojë rritjen e saj, dhe nuk po tregon shenja të ngadalësimit në çdo kohë së shpejti.

burimi: mediatemple.net/company/about-us

Tempulli i mediave në Twitter

Dëshmitë e tempullit mediatik

WP hosting që jep, unë jam duke përdorur planin e tyre Grid dhe gjithçka është rock’n roll !! (Leroy – 28 Prill 2015)

Unë u regjistrova me planin e tyre Grid (të përbashkët). Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit, Media Temple është me të vërtetë e shpejtë dhe është një host i besueshëm në internet. (Ian P – 30 Janar 2015)

Vlerësimi mesatar i MediaTemple.net është

5 nga 5.
Bazuar në 2 shqyrtime.

Planet e tempullit të mediave & Çmimeve

Media Temple ofron një gamë të opsioneve primitive të pritjes së faqeve në internet, nga pritja e përbashkët, pritja e WordPress tek VPS, Dedikuar dhe hostimi në Cloud.

(mt) pritje e përbashkët

 • Nga 20 dollarë në muaj
 • E shkëlqyeshme për blogerët, bizneset dhe projektuesit
 • Pritni deri në 100 faqe interneti
 • Gjerësia e bandës prej 5 GB
 • Bandwidth mujor 1TB
 • 100 GB Ruajtja e të dhënave SSD
 • 1.000 llogari emaili
 • 24/7/365 mbështetje live
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

(mt) Pritja e WordPress

 • Nga 29 dollarë në muaj
 • E shkëlqyeshme për projektuesit e WordPress & zhvilluesit, blogerët
 • shpejt & host i thjeshtë i WordPress
 • Thelbi automatik i WordPress & azhurnimet e sigurisë
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Mjedisi skenik me 1 klik
 • Paneli i kontrollit Gjithë në një
 • Përfshin 3 instalime të WordPress
 • 24/7/365 mbështetje live
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Përmbledhje e Rishikimit të Tempullit të Medias

Pra, a ka ndonjë tempull të Media?

MIRA: Përshtatur për WordPress. Koha e mirë e kohës dhe përgjigjes. Mbështetje çdo herë e klientit. Secure.

JO-SO-MIR: Më e shtrenjtë se pritja tradicionale e përbashkët.

Media Temple është një nga emrat e parë në buzët e shumë njerëzve kur u kërkohet të rekomandojë një kompani profesionale në internet të presë, dhe kjo nuk është në asnjë pjesë të vogël për shkak të angazhimit të Media Temple për të përkulur veten ndaj komunitetit profesional të tregtisë elektronike. Ata e kanë bërë këtë përmes shërbim i jashtëzakonshëm, performancë e shkëlqyer dhe ndërtimin e besimit me klientët.

Kjo duke u thënë – ato nuk janë për të gjithë. Klientët që kërkojnë të krijojnë një blog të thjeshtë ose faqe WordPress që nuk do të marrin numër të madh të trafikut, thjesht nuk u duhen Media Temple. Mimet e tyre janë reflektuese të llojit të klientit që ata synojnë. Dikush që kërkon të krijojë uebfaqen e tyre të parë ose një blog themelor mund të gjejë një pritje më të lirë diku tjetër. Për këta klientë, pritja me Media Temple do të ishte sikur të sillnit një mitraloz në një përleshje të grushtit. Thjesht nuk është e nevojshme.

Sidoqoftë, njerëzit me përvojë të biznesit në internet, projektuesit e internetit dhe pronarët e biznesit duhet të hedhin një vështrim të mirë në Temple Media. Ajo ofron stabilitet i shkëlqyeshëm i serverit dhe lehtëson pritjen e shkallëzuar në varësi të kërkesës. Shërbimi i tij i klientit është fjalë për fjalë fituese, dhe aktualisht ofron zgjidhje pritëse për disa nga markat më të njohura të rrugës së lartë. Nëse besueshmëria, shërbimi i shkëlqyer i klientit dhe performanca kryesore e industrisë janë gjëra që ju nevojiten biznesi juaj, atëherë Media Temple mund të jetë pritësi i faqes në internet për ju.

Një përmbledhje e Tempulli i mediave nga Mbretëria e Pritjes. Përditësuar për herë të fundit në 4 nëntor 2015.

Shtëpi ›Shqyrtime› Rishikimi i tempullit të mediave

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map