Stablehost: Edullinen web-hosting-ratkaisu ja asiantuntija

Kun on aika valita a web-hosting-yritys blogiisi, henkilökohtaiselle verkkosivustollesi, yrityksellesi tai verkkokauppasivustollesi on kirjaimellisesti tuhansia vaihtoehtoja, joista valita.


Miljardien verkkosivustojen tullessa verkkoon siitä lähtien, kun käyttäjät alkoivat levittää Internetiä 20 vuotta sitten, kenttä on tullut täynnä web-palveluntarjoajia. Ei ole yllättävää, että tämä kilpailukykyinen areena tarkoittaa, että hinnat ja arvo ovat kaikki tasot.

Isäntäyrityksen kustannusten lisäksi sinun on otettava huomioon seuraava:

 • Nopeus
 • turvallisuus
 • palvelu
 • asteikko

Mennään näiden yli yksi kerrallaan, ja puhumme sitten vähän siitä, mitä Stablehost tarjoaa.

Mitä etsiä Web-hosting-ratkaisusta

Maapallo prosessorilla

Nopeus

Sivustosi nopeus on sidottu suoraan kaistanleveyteen, mikä on mitta siitä, kuinka paljon sivustosi pystyy käsittelemään datavirtaa. Kun käyttäjä käyttää sivustoasi selaimen avulla, isännöintipalveluntarjoajan palvelin vastaanottaa pyynnön ja vastaa sitten palvelemalla kirjaimellisesti sivustosi sisältöä. Kun sivustosi liikenne lisääntyy, tarvitset enemmän kaistanleveyttä voidaksesi toimittaa enemmän tietoja ja hoitamaan kysynnän.

turvallisuus

Turvallisuus on erittäin tärkeää missä tahansa liiketoiminnassa tai verkkokauppasivusto, tietysti. Vierailijoidesi ja asiakkaidesi on oltava varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat turvallisia, etenkin nykyisessä ympäristössä, jossa on tietoja sekä sosiaalisessa mediassa että verkkokaupassa.

Northn Luottokorttiyhdistys on asettanut joukon standardeja verkkoturvallisuus- ja verkkokauppasivustoille ja niiden sivustoille SSL-varmenne on avain näihin standardeihin. Jos olet joskus huomannut pienen riippulukon kuvakkeen selaimesi verkkoosoiteosassa, se tarkoittaa, että sivustolla on SSL-varmenne – joka on salattu linkki selaimen ja isännän Web-palvelimen välillä. Tämä salaus on tae siitä, että näiden kahden järjestelmän välillä välitetyt tiedot ovat turvallisia ja yksityisiä. SSL-sertifikaatit lisäävät myös SEO-sijoituksia verkkokauppaan ja yrityssivustoihin.

palvelu

Palvelu on tietysti myös valtava huolenaihe kaikille verkkosivustoille. Kun etsit web-hosting-yritystä, sinun on kysyttävä, millaista asiakaspalvelua ja tukea he voivat tarjota. Onko tarjolla 24 tunnin puhelintukea? Tukeako tuki sähköpostitse tai chatin kautta? Tarjoaako tarjoaja avustuslippujärjestelmän? Jos on, kuinka nopea käännösaika on? Onko olemassa mitään käyttöaikatakuuta?

Puhutaan näiden huolenaiheiden valossa Stablehost heillä on tarjottavanaan.

Miksi ei Stablehost?

Stablehost -logo

Stablehostissa voit valita useista eri vaihtoehdoista ja tasoista sivustosi ja tarpeidesi mukaan.

 • WordPress: WordPress on kaukana suosituin vaihtoehto bloggaajille. Yli 70 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa käyttää tätä helppokäyttöistä alustaa. WordPress-käyttäjille Stablehost tarjoaa yli 10 000 ilmaista teemaa, jotka sopivat täydellisesti mobiili-, tablet- tai PC-käyttöön. Se on täydellinen työkalu bloggaajille, se voidaan asentaa yhdellä napsautuksella, ja se on täysin muokattavissa HTML tai koodi.
 • Jaettu hosting: Jos sinulla on pienempi sivusto, jaettu hosting on erinomainen vaihtoehto. Jaettu hosting tarkoittaa yksinkertaisesti, että useita palvelimia käsitellään saman palvelimen kautta. Ajattele palvelinta olevan kerrostalo ja jokaista verkkosivustoa asunnona. Jaetulla isännöinnillä voi olla rajoituksia tallennustilan ja resurssien suhteen, mutta se on kustannustehokas. Stablehostin jaettuihin hosting-ratkaisuihin sisältyy rajoittamaton levytila, rajaton kaistanleveys, rajaton verkkosivusto (Pro- tai Platinum-suunnitelmilla), 24/7/365 sähköpostituki (sähköposti ja puhelin Pro-suunnitelmalla), komentosarjojen vianetsintä ja DDoS-suojaus.
 • Yritysten web-hosting: Vaikka olet aloittelija tai aloittelija, jolla ei ole kokemusta, Stablehost on helppo käyttöönotto yrityksen verkkopalvelumahdollisuuksien avulla. Voit nauttia täydellisestä mielenrauhasta ja turvallisuudesta rajoittamattomalla levytilalla, rajattomalla kaistanleveydellä, rajattomilla verkkosivustoilla (Pro- ja Platinum-tasoilla), 500 tiliä palvelinta kohti (50 Platinum-tasolla), komentosarjojen vianetsintä, 24/7/365 sähköpostituki (sähköposti ja puhelin Platinum-tasolla) ja 2 Gbit / s DDoS-suojausta.

Virtualisoidut yksityiset palvelimet

Monet verkkosivustojen omistajat katsovat, että virtualisoidut yksityiset palvelimet (VPS) ovat hyvä kompromissi jaettujen palvelimien ja omistetun isännöinnin välillä, missä jokaisella sivustolla on oma palvelin. VPS sisältää virtualisointiohjelmiston, jonka avulla jokainen verkkosivusto toimii kuin ikään kuin se olisi omistettu erilliselle palvelimelle. VPS on joustava ja itsenäinen, sillä on varattu määrä resursseja, jotka voivat toimia erillisenä mikrojärjestelmänä.

Jos luulet VPS: n olevan hyvä vaihtoehto yrityksellesi, tutustu joihinkin VPS-suunnitelmiin ja ominaisuuksiin, joita Stablehost tarjoaa, muun muassa:

 • Yritystason laitteistot, joissa on 96 gigatavua RAM-muistia, puhdas-SSD-kiintolevyt ja kaksois E5-2620 -laitteet – kaikki ajan tasalla ja kestävät.
 • Alan asiantuntijatuki, jonka tason 3 teknikot tietävät kaiken järjestelmän ja palvelimensa. Ei pysähtymistä, turhautumista, turhauttavia vastauksia – vain vankka tuki tekniikoilta, jotka tietävät mitä he puhuvat.
 • Virtuozzo- ja KVM-tekniikka
 • Phoenixin, Chicagon ja Amsterdamin palvelinpankit

Kaikille VPS-laitteille tehdään petoksen seulontaprosessi ja ne aktivoidaan sitten manuaalisesti (joiden valmistuminen voi viedä jopa 24 tuntia). VPS-suunnitelmat tarjoavat jopa gigabitin nopeuden, tarvittaessa purskeilla jopa 1000 Mit / s. Verkkosivuston omistajilla on määräysvalta sivustoissaan, ja kaikissa VPS-suunnitelmissa on juuripääsy ja SSH autonomiaa varten päätöksissä ja kokoonpanossa. Loppujen lopuksi, kenen verkkosivusto se on, joka tapauksessa?

Korkean saatavuuden klusteroitu hosting

Jos olet lukenut klusteroiduista tallennusverkoista, mutta hinta on heikentänyt niitä, Stablehost haluaa puhua kanssasi. Niiden klusteroidut isännöintiratkaisut seuraavat kaikki SSD-asemat 60 sekunnin välein. Aina kun tiedosto lisätään tai muutetaan verkkosivustolla, se siirretään automaattisesti parhaaseen palvelimeen, joka on saatavilla kyseisenä ajankohtana..

Jos ilmenee ylikuormitusta tai äkillistä laitteisto-ongelmaa, verkkosivustosi siirretään automaattisesti toiseen asemaan, joten palvelussa ei tapahdu keskeytyksiä ja vain paras mahdollinen suorituskyky. Tämä virheeturvallisuus- ja varmuuskopiointijärjestelmä tarkoittaa, että vialliset solmut havaitaan automaattisesti, ja verkkosivut osoitetaan toiselle palvelimelle 60 sekunnin sisällä, jotta varmistetaan nolla seisokkeja.. Klusteroitu hosting on erityisen tärkeä vaihtoehto verkkokauppasivustoille, joilla ei kirjallisesti ole varaa seisokkeihin.

Dedicated hosting

Joillekin sivustoille on järkevää omistaa erillinen isännöinti. Jos odotat paljon liikennettä, suurta kaistaleveyttä tai ylimääräisen turvallisuuden mukana tulevaa mielenrauhaa, omistettu isäntä on loistava vaihtoehto.

Jos tämä olet sinä, Stablehost tarjoaa omistettuja palvelinratkaisuja, jotka ovat Linux-, Unix- tai Windows-pohjainen, palvelimilla, jotka on mitoitettu sopimaan juuri mihin tahansa omistettuun hosting-budjettiin tai tarpeisiin. Voit valita 4, 8 tai 16 Gt RAM-muistia käytettävissä olevilla mukautetuilla palvelimilla, jos tarvitset lisää, kaikilla on ilmiömäinen suorituskyky ja luotettavuus. Stablehostin ihmiset siirtävät jopa kaiken nykyisiltä palvelimiltasi omille palvelimilleen ilmaiseksi.

Tässä on erittely omistettujen palvelimien hinnoittelusta ja paketeista:


Esimerkki 1

PROFESSIONAL

$

145

/ mo

 • Intel Pentium G3450 3.4GHz 2C

 • 4 Gt RAM-muistia

 • Kiintolevyt 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB liikennettä


Varaa nyt

PREMIUM

$

165

/ mo

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0GHz 4C

 • 8 Gt RAM-muistia

 • Kiintolevyt 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB liikennettä


VARAA NYT

PERIMMÄINEN

$

245

/ mo

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1,65 GHz 6C

 • 16 Gt RAM-muistia

 • Kiintolevyt 2 x 300 GB SAS

 • 4 TB liikennettä


Varaa nyt

Jos etsit verkkotunnusta, Stablehostin henkilöt antoivat sinulle myös suojan. Kaikki uudet verkkotunnukset ovat saatavana .uk-, .club-, .xyz-, .nyc- tai .bio-osoitteilla ilmaisella WHOIS-suojauksella henkilöllisyytesi turvaamiseksi verkossa. Jokaisella verkkotunnuksella on oma sähköpostiosoite, joka voidaan välittää nykyiselle Gmail- tai Outlook-tilillesi, DNS-editorilla ja ylimmän tuen avulla, kun tarvitset apua.

Sitebuilder-ominaisuudet

Yksi Stablehostin osa, jota käyttäjät ovat todella rakastanut, on työkalujen ja resurssien valinta, jotka ovat käytettävissä verkkosivustojen rakentamiseen alusta alkaen. Stablehost tarjoaa satoja malleja teemoilla, kuten ravintola, liiketoiminta, portfolio, henkilökunta, blogi ja muut, HTML5: llä rakennettujen ja kokeneiden ammattimaisten suunnittelijoiden luomien mallien kanssa..

Niiden Sitebuilder-työkaluja on helppo käyttää – yhtä yksinkertaisia ​​kuin kuvien vetäminen ja pudottaminen (koodausta ei tarvita). Löydät videooppaat ja usein kysytyt kysymykset, jotka opastavat sinut prosessin läpi, ja resursseja, jotka voivat helposti yhdistää sivustosi sosiaaliseen mediaan, kuten Facebook ja Twitter. Mallit on optimoitu verkko-, mobiili- ja tablet-laitteille, ja SEO-työkaluja on saatavana jopa parantamaan sivustosi hakukoneiden sijoitusta vain muutamalla hiiren napsautuksella.

Jälleenmyyjäjärjestelmä

Haluatko lisätä uuden tulovirran? Stablehostin jälleenmyyjien isäntäsuunnitelmat antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa merkittäviä tuloja toimimalla asiakkaidesi omina de facto -verkkosivustoina. 9,95 dollaria kuukaudessa, voit hankkia peruspaketin, joka sisältää 20 Gt levytilaa ja isännöidä jopa kymmentä asiakasta, tai päivittää Pro: ksi 40 Gt levytilaa ja jopa 50 asiakasta 19,95 dollarilla kuukaudessa. Huippuluokan jälleenmyyjille, jotka haluavat ottaa vähintään 50 asiakasta, on Plus-paketti, jossa on 60 Gt levytilaa ja jopa 100 asiakasta.

Kaikissa niissä on SSD-asemalaitteisto, rajaton kaistaleveys, LiteSpeedin PHP-välimuisti (jopa yhdeksän kertaa nopeampi kuin useimmat palvelimet), alan standardi cPanel-ohjelmisto verkkosivustojen hallintaan ja R1-varmuuskopio, joka tallentaa viikkojen mittaisia ​​palautuspisteitä ja varmuuskopioi kaikki sivustot päivittäin. Ja tietysti, voit luottaa samaan erinomaiseen tukeen, jota olet odottanut Stablehostin ohjekeskuksessa. Voit myös tulla tytäryhtiöksi Stablehostissa, ansaitsemalla jopa 55 dollaria jokaisesta asiakkaasta, johon viitat (kaikki maksetaan PayPalin kautta).

Tietoja Stablehostista

Stablehost

Yhdessä fantastisen valikoiman palveluita ja ominaisuuksia edulliseen hintaan, nämä ovat joitain asioita, jotka tekevät Stablehost niin hyvä paikka tehdä liiketoimintaa:

 • Stablehost on tiiviisti sidottu joukkue, jossa on noin 15 henkilöä ja jotka ovat aktiivisesti tekemisissä ja voivat kiinnittää henkilökohtaista huomiota tarpeisiisi. Se on kaukana valtavista, kasvottomista megamerkkisistä web-hosting-yrityksistä, joilla on tuhansia työntekijöitä ja jotka kohtelevat sinua enemmän kuin numero (tai summa pääkirjassa) kuin yritys tai henkilö.
 • Stablehostin verkko- ja VPS-hosting-ohjauspaneelit ovat teollisuusstandardeja. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, ja Stablehost haluaa helpottaa asiakkaiden hallintaa verkkosivuillaan eikä heidän tarvitse joutua nopeuteen täysin uudessa ohjauspaneelijärjestelmässä vaihtaessaan isännöintiyrityksiä..
 • Vaikka Stablehostin ydinryhmä voi olla pieni, ne ovat yksityisomistuksessa ja ovat olleet tasaisesti nousussa etenemisen alkuvaiheessa perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2009. Heillä ei ole velkaa ja taata kaikki tuotot takaisin Stablehostiin ketteryyden ja reagoinnin vuoksi. Ne ovat asiakaslähtöisiä yrityksiä, jotka tarjoavat edelleen uusia ominaisuuksia ja uusia edistysaskelia asiakkaille.

Nämä ovat vain muutamia asioita, jotka tekevät Stablehostista ainutlaatuisen valinnan tuhansista web-palveluntarjoajista ympäri maailmaa. Ne tarjoavat yhdistelmän turvallisuutta, palvelua, joustavuutta ja nopeutta hinnoilla, jotka voittavat kilpailun, kun vertaa mitä todella tarjotaan ja laitetaan pöydälle kyseisessä hintapisteessä.

Mikä parasta, heidän palvelut ja vaihtoehdot ovat täysin skaalautuvia ja ovat valmiita kasvamaan, kun yrityksesi aloittaa tai verkkosivustosi alkaa tuoda lisää liikennettä. Stablehost ei usko kiinnittävän sinut palveluihin ja hintoihin, jotka ovat enemmän kuin tarvitset, toivossa, että voit lopulta kasvaa siihen.

Jos tutkit vaihtoehtoja web-hosting-palveluille, on ehdottomasti aikaa kannattavan antaa heille laukaus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map