Stablehost: een betaalbare webhostingoplossing en -expert

Als het tijd is om een webhostingbedrijf voor uw blog, uw persoonlijke website, uw bedrijf of uw e-commercesite, er zijn letterlijk duizenden opties om uit te kiezen.


Met de miljarden sites die online zijn gekomen sinds gebruikers 20 jaar geleden massaal op internet kwamen, is het veld vol met webhostingproviders. Het is niet verrassend dat deze competitieve arena betekent dat er alle niveaus van prijs en waarde zijn.

Naast de kosten van uw hostingbedrijf moet u rekening houden met het volgende:

 • Snelheid
 • Veiligheid
 • Onderhoud
 • Schaal

We zullen deze een voor een bespreken en dan zullen we een beetje praten over wat Stablehost te bieden heeft.

Waar u op moet letten bij een webhostingoplossing

Wereldbol met CPU

Snelheid

De snelheid van uw site is direct gekoppeld aan bandbreedte, wat een maat is voor hoeveel gegevensstroom uw site aankan. Wanneer een gebruiker uw site opent met een browser, ontvangt de server van de hostingprovider een verzoek en reageert vervolgens door de inhoud van uw site letterlijk weer te geven. Naarmate het verkeer naar uw site toeneemt, heeft u meer bandbreedte nodig om meer gegevens te kunnen leveren en aan de vraag te kunnen voldoen.

Veiligheid

Beveiliging is van het grootste belang in elk bedrijf of e-commerce site, natuurlijk. Uw bezoekers en klanten moeten er zeker van zijn dat hun informatie veilig is, vooral in de huidige omgeving van gegevens in zowel sociale media als e-commerce.

De Northn Credit Card Association heeft een reeks standaarden opgesteld voor webbeveiligings- en e-commercesites en die van de site SSL-certificaat is de sleutel tot die normen. Als u ooit een klein hangslotpictogram in het webadresgedeelte van uw browser heeft opgemerkt, betekent dit dat een site een SSL-certificaat heeft – een gecodeerde link tussen de browser en de webserver van de host. Deze codering is een garantie dat alle informatie die tussen de twee systemen wordt doorgegeven, veilig en privé zal zijn. SSL-certificaten verhogen ook de SEO-ranglijst voor e-commerce en zakelijke sites.

Onderhoud

Service is natuurlijk ook een grote zorg bij elke website. Als u op zoek bent naar een webhostingbedrijf, moet u vragen wat voor soort klantenservice en ondersteuning zij kunnen bieden. Is er 24 uur per dag telefonische ondersteuning? Wordt ondersteuning verleend via e-mail of chat? Biedt de provider een help-ticketsysteem aan? Zo ja, hoe snel is de doorlooptijd? Is er een soort uptime-garantie?

Laten we, in het licht van deze zorgen, praten over Stablehost ze hebben te bieden.

Waarom niet Stablehost?

Logo van Stablehost

Bij Stablehost kunt u kiezen uit verschillende opties en niveaus, afhankelijk van uw site en uw behoeften.

 • WordPress: WordPress is verreweg de meest populaire optie voor bloggers, met meer dan 70 miljoen gebruikers over de hele wereld die dit gebruiksvriendelijke platform gebruiken. Voor WordPress-gebruikers biedt Stablehost meer dan 10.000 gratis thema’s die perfect zijn voor mobiel, tablet of pc-gebruik. Het is een perfecte tool voor bloggers, kan met één klik worden geïnstalleerd en is volledig aanpasbaar met HTML of code.
 • Gedeelde hosting: als u een kleinere site heeft, is gedeelde hosting een uitstekende optie. Shared hosting betekent simpelweg dat een aantal afzonderlijke websites via dezelfde server worden verwerkt. Beschouw de server als een appartementengebouw en elke website als een appartement. Gedeelde hosting heeft mogelijk beperkingen als het gaat om opslagruimte en bronnen, maar het is kosteneffectief. De gedeelde hostingoplossingen van Stablehost omvatten onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte websites (met Pro- of Platinum-abonnementen), 24/7/365 e-mailondersteuning (e-mail en telefoon met Pro-abonnement), probleemoplossing voor scripts en DDoS-bescherming.
 • Zakelijke webhosting: zelfs als u een beginner bent of een startup zonder ervaring, maakt Stablehost het gemakkelijk om aan de slag te gaan met zakelijke webhostingopties. U kunt genieten van totale gemoedsrust en veiligheid met onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte websites (op Pro- en Platinum-niveaus), 500 accounts per server (50 op Platinum-niveau), scriptproblemen oplossen, 24/7/365 e-mailondersteuning (e-mail) en telefoon op platina-niveau), en 2 Gbit / s DDoS-bescherming.

Gevirtualiseerde privéservers

Veel website-eigenaren vinden gevirtualiseerde privéservers (VPS) een goed compromis tussen gedeelde servers en dedicated hosting, waar elke site zijn eigen server heeft. VPS bevat virtualisatiesoftware waarmee elke website kan werken alsof deze op een speciale server is ondergebracht. VPS is flexibel en op zichzelf staand, met een toegewezen aantal middelen dat kan functioneren als een op zichzelf staand geïsoleerd microsysteem.

Als u denkt dat VPS een goede optie is voor uw bedrijf, bekijk dan enkele van de VPS-plannen en -functies die Stablehost te bieden heeft, waaronder zaken als:

 • Hardware op bedrijfsniveau met 96 gigabytes RAM, pure SSD-harde schijven en dubbele E5-2620-hardware – allemaal up-to-date en robuust.
 • Ondersteuning door branche-experts, met technici van niveau 3 die alles weten over hun systemen en servers. Geen vertraging, geen gedoe, geen frustrerende niet-antwoorden – alleen solide ondersteuning van techneuten die weten waar ze het over hebben.
 • Virtuozzo en KVM-technologie
 • Serverbanken in Phoenix, Chicago en Amsterdam

Alle VPS’en worden onderworpen aan een fraudescreeningsproces en worden vervolgens handmatig geactiveerd (wat tot 24 uur kan duren). VPS-abonnementen bieden snelheden tot een gigabit, met bursts tot 1000 Mit / s indien nodig. Website-eigenaren hebben controle over hun sites en alle VPS-abonnementen worden compleet geleverd met root-toegang en SSH voor autonomie bij beslissingen en configuratie. Immers, wiens website het is, hoe dan ook?

Geclusterde hosting met hoge beschikbaarheid

Als je hebt gelezen over geclusterde opslagnetwerken maar je bent een beetje afgeschrikt door de prijs, wil Stablehost met je praten. Hun geclusterde hostingoplossingen bewaken de gezondheid van alle SSD-schijven eens in de 60 seconden. Telkens wanneer een bestand op een website wordt toegevoegd of gewijzigd, wordt het automatisch verplaatst naar de beste server die op dat moment beschikbaar is.

Als er een overbelasting of een plotseling hardwareprobleem is, wordt uw website automatisch verplaatst naar een andere schijf, zodat u geen onderbrekingen in de service ervaart en alleen de best mogelijke prestaties. Dit systeem van fail-safes en back-ups betekent dat defecte knooppunten automatisch worden gedetecteerd en dat websites binnen 60 seconden aan een andere server worden toegewezen voor een garantie van nul downtime. Geclusterde hosting is een bijzonder belangrijke optie voor e-commercesites die letterlijk geen downtime kunnen betalen.

Toegewijde hosting

Voor sommige sites is dedicated hosting de enige manier die logisch is. Als u veel verkeer verwacht, behoefte heeft aan veel bandbreedte of de gemoedsrust die gepaard gaat met extra beveiliging, is dedicated hosting een geweldige optie.

Als u dit bent, biedt Stablehost speciale serveroplossingen Linux-, Unix- of Windows-gebaseerd, met servers die zijn geschaald om te passen bij zowat elk dedicated hostingbudget of behoeften. Je kunt kiezen uit 4, 8 of 16 GB RAM met aangepaste servers beschikbaar als je meer nodig hebt, allemaal met fenomenale prestaties en betrouwbaarheid. De mensen bij Stablehost zullen zelfs gratis alles migreren van uw huidige servers naar hun dedicated servers.

Hier volgt een kort overzicht van prijzen en pakketten voor dedicated servers:


Instantie 1

PROFESSIONEEL

$

145

/ mo

 • Intel Pentium G3450 3,4 GHz 2C

 • 4 GB RAM

 • Harde schijven 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB aan verkeer


Boek nu

PREMIE

$

165

/ mo

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0 Ghz 4C

 • 8 GB RAM

 • Harde schijven 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB aan verkeer


BOEK NU

ULTIEME

$

245

/ mo

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1,65 GHz 6C

 • 16 GB RAM

 • Harde schijven 2 x 300 GB SAS

 • 4 TB aan verkeer


Boek nu

Als u op zoek bent naar een domeinnaam, hebben de mensen bij Stablehost u ook gedekt. Alle nieuwe domeinen zijn beschikbaar met .uk-, .club-, .xyz-, .nyc- of .bio-adressen, met gratis WHOIS-bescherming om uw identiteit online te beveiligen. Elk domein heeft een eigen e-mailadres dat kan worden doorgestuurd naar uw huidige Gmail- of Outlook-account, met een DNS-editor en eersteklas ondersteuning om u te helpen wanneer u hulp nodig heeft.

Sitebuilder-functies

Een aspect van Stablehost waar gebruikers echt van zijn gaan houden, is de selectie van tools en bronnen die beschikbaar zijn om websites vanaf de grond af te bouwen. Stablehost biedt honderden sjablonen met thema’s zoals Restaurant, Business, Portfolio, Personeel, Blog en meer, gebouwd met HTML5 en gemaakt door ervaren, professionele ontwerpers.

Hun Sitebuilder-tools zijn gemakkelijk te gebruiken – zo simpel als het slepen en neerzetten van afbeeldingen (geen codering vereist). U kunt videogidsen en veelgestelde vragen vinden die u door het proces kunnen leiden, met bronnen die uw site gemakkelijk kunnen verbinden met sociale media zoals Facebook en Twitter. Sjablonen zijn geoptimaliseerd voor internet, mobiel en tablet en SEO-tools zijn zelfs beschikbaar om de positie van uw site in zoekmachines te verbeteren met slechts een paar muisklikken.

Reseller-systeem

Wilt u nog een inkomstenstroom toevoegen? Met de resellerhostingplannen van Stablehost kunt u aanzienlijke inkomsten genereren door uw eigen de facto webhostingbedrijf voor klanten te zijn. Voor $ 9,95 per maand kun je het basispakket van 20 GB schijfruimte krijgen en maximaal tien clients hosten, of upgraden naar Pro met 40 GB schijfruimte en maximaal 50 clients voor $ 19,95 per maand. Voor high-end resellers die 50 klanten of meer willen aannemen, is er het Plus-pakket, met 60 GB schijfruimte en maximaal 100 klanten.

Deze worden allemaal geleverd met SSD-schijfhardware, onbeperkte bandbreedte, LiteSpeed’s PHP-caching (tot negen keer sneller dan de meeste servers), industriestandaard cPanel-software voor het beheren van websites en R1-back-up die weken aan herstelpunten opslaat en een back-up maakt van alle sites dagelijks. En natuurlijk kunt u rekenen op dezelfde uitstekende ondersteuning die u gewend bent van het helpcentrum van Stablehost. U kunt ook een partner worden bij Stablehost en tot $ 55 verdienen voor elke klant die u naar hen verwijst (allemaal te betalen via PayPal).

Over Stablehost

Stablehost

Samen met een fantastische selectie van services en functies tegen lage prijzen, zijn dit enkele dingen die maken Stablehost zo’n geweldige plek om zaken te doen:

 • Stablehost is een hecht team van ongeveer 15 mensen die diep betrokken zijn bij wat ze doen en die persoonlijke aandacht kunnen geven aan uw behoeften. Het staat ver af van de enorme, gezichtsloze webhostingbedrijven van megamerken die duizenden werknemers hebben en u meer als een nummer (of een bedrag op een grootboek) behandelen dan een bedrijf of een individu.
 • De controlepanelen van Stablehost voor web- en VPS-hosting zijn industriestandaard. Het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden en Stablehost wil het voor klanten gemakkelijk maken om de controle over hun websites te houden en niet op de hoogte te hoeven komen van een geheel nieuw configuratieschermsysteem wanneer ze een overstap maken van hostingbedrijven.
 • Hoewel de kerngroep van Stablehost misschien klein is, zijn ze in privébezit en zijn ze sinds hun oprichting in 2009 gestaag gestegen. Ze dragen geen schulden en vouwen alle inkomsten terug naar Stablehost voor behendigheid en reactievermogen. Ze zijn een klantgericht bedrijf dat klanten nieuwe functies en nieuwe voordelen blijft bieden.

Dit zijn slechts enkele van de dingen die Stablehost tot een unieke keuze maken uit alle duizenden webhostingproviders over de hele wereld. Ze bieden een combinatie van beveiliging, service, flexibiliteit en snelheid tegen prijzen die de concurrentie verslaan als je vergelijkt met wat er daadwerkelijk wordt aangeboden en voor dat prijsniveau op tafel wordt gelegd.

Het beste van alles is dat hun services en opties volledig schaalbaar zijn en klaar zijn om te groeien wanneer uw bedrijf van start gaat of uw website meer verkeer binnenhaalt. Stablehost gelooft er niet in om je te verbinden met diensten en prijzen die meer zijn dan wat je nodig hebt, in de hoop dat je er uiteindelijk in kunt groeien.

Als u op zoek bent naar opties voor webhosting, is het zeker de moeite waard om ze een kans te geven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map