Stablehost: En rimelig løsning for webhotell og ekspert

Når det er på tide å velge a webhotellfirma for bloggen din, ditt personlige nettsted, din virksomhet eller ditt e-handel nettsted, er det bokstavelig talt tusenvis av alternativer der ute å velge mellom.


Med milliarder av nettsteder som har kommet på nettet siden brukere begynte å strømme på internett for 20 år siden, har feltet blitt overfylt av webhotellleverandører. Ikke overraskende betyr denne konkurransearenaen at det er alle nivåer av pris og verdi.

Sammen med kostnadene for ditt vertsfirma, må du vurdere følgende:

 • Hastighet
 • Sikkerhet
 • Service
 • Scale

Vi vil gå over disse en etter en, og så skal vi snakke litt om hva Stablehost har å tilby.

Hva du skal se etter i en webhotelløsning

Kloden med CPU

Hastighet

Nettstedets hastighet er direkte knyttet til båndbredde, som er et mål på hvor mye dataflyt nettstedet ditt kan takle. Når en bruker åpner nettstedet ditt med en nettleser, mottar serverleverandørens server en forespørsel og svarer deretter ved bokstavelig talt å servere innholdet på nettstedet ditt. Når trafikken til nettstedet ditt tar seg opp, trenger du mer båndbredde for å kunne levere mer data og håndtere etterspørselen.

Sikkerhet

Sikkerhet er helt viktig i enhver virksomhet eller netthandel, selvfølgelig. Besøkende og kunder må være sikre på at informasjonen deres er sikker, spesielt i dagens miljø med datasett i både sosiale medier og netthandel.

Northn Credit Card Association har satt opp et sett med standarder for websikkerhet og netthandel, og nettstedet SSL-sertifikat er nøkkelen til disse standardene. Hvis du noen gang har lagt merke til et lite hengelåsikon i nettadresseadelen i nettleseren din, betyr det at et nettsted har et SSL-sertifikat – som er en kryptert lenke mellom nettleseren og vertsens webserver. Denne krypteringen er en garanti for at all informasjon som sendes mellom de to systemene kommer til å være sikker og privat. SSL-sertifikater øker også SEO-rangeringer for netthandel og bedriftsnettsteder.

Service

Service er selvfølgelig også en stor bekymring for ethvert nettsted. Hvis du leter etter et webhotellfirma, må du spørre om hva slags kundeservice og support de kan tilby. Er det 24-timers telefonstøtte? Gjøres støtte via e-post eller chat? Tilbyr leverandøren et hjelpebilletsystem? I så fall, hvor rask er behandlingstid? Er det noen form for oppetid garanti?

La oss snakke om i lys av disse bekymringene Stablehost de har å tilby.

Hvorfor ikke Stablehost?

Stablehost-logo

Hos Stablehost kan du velge mellom flere forskjellige alternativer og nivåer, avhengig av nettstedet ditt og dine behov.

 • WordPress: WordPress er langt fra det mest populære alternativet for bloggere, med over 70 millioner brukere over hele verden som bruker denne brukervennlige plattformen. For WordPress-brukere tilbyr Stablehost mer enn 10.000 gratis temaer som er perfekte for bruk av mobil, nettbrett eller PC. Det er et perfekt verktøy for bloggere, kan installeres med et enkelt klikk og kan tilpasses helt HTML eller kode.
 • Delt hosting: Hvis du har et mindre nettsted, er delt hosting et utmerket alternativ. Delt hosting betyr ganske enkelt at et antall separate nettsteder blir behandlet gjennom den samme serveren. Tenk på serveren som en bygård og hver nettside som en leilighet. Delt hosting kan ha begrensninger når det gjelder lagringsplass og ressurser, men det er kostnadseffektivt. Stablehosts delte hostingløsninger inkluderer ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset nettsteder (med Pro- eller Platinum-planer), 24/7/365 e-poststøtte (e-post og telefon med Pro-plan), feilsøking av skript og DDoS-beskyttelse.
 • Enterprise web hosting: Selv om du er en nybegynner eller en oppstart uten erfaring, gjør Stablehost det enkelt å få rullet med enterprise web hosting alternativer. Du kan glede deg over total trygghet og sikkerhet med ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset nettsteder (på Pro- og Platinum-nivåer), 500 kontoer per server (50 på Platinum-nivå), feilsøking av skript, 24/7/365 e-poststøtte (e-post og telefon på Platinum-nivå), og 2 Gbit / s DDoS-beskyttelse.

Virtualiserte private servere

Mange eiere av nettstedet opplever at virtualiserte private servere (VPS) er et godt kompromiss mellom delte servere og dedikert hosting, og det er her hvert nettsted har sin egen server. VPS inneholder virtualiseringsprogramvare som gjør at hvert nettsted kan fungere som om det var plassert på en dedikert server. VPS er fleksibel og selvforsynt, med et tildelt antall ressurser som kan fungere som et eget isolert mikrosystem.

Hvis du tenker at VPS vil være et godt alternativ for bedriften din, kan du sjekke ut noen av VPS-planene og funksjonene som Stablehost har å tilby, inkludert ting som:

 • Enterprise-maskinvare med 96 spillejobber RAM, ren-SSD-harddisker og dual E5-2620-maskinvare – alt oppdatert og robust.
 • Bransjeekspert support, med nivå 3 teknikere som vet alt det er å vite om systemene og serverne deres. Ingen stopp, ingen famling, ingen frustrerende ikke-svar – bare solid støtte fra teknikere som vet hva de snakker om.
 • Virtuozzo og KVM-teknologi
 • Phoenix, Chicago og Amsterdam serverbanker

Alle VPS-er blir utsatt for en svindelscreeningsprosess og aktiveres deretter manuelt (som kan ta opptil 24 timer å fullføre). VPS-planer tilbyr hastigheter på opptil en gigabit, med utbrudd på opptil 1000 Mit / s om nødvendig. Nettstedseiere har kontroll over nettstedene sine, og alle VPS-planer leveres med rottilgang og SSH for autonomi om beslutninger og konfigurasjon. Tross alt, hvis nettsted er det, uansett?

Clustered Hosting med høy tilgjengelighet

Hvis du har lest om grupperte lagringsnettverk, men er litt utsatt for prisen, vil Stablehost snakke med deg. Deres grupperte vertsløsninger overvåker helsen til alle SSD-stasjoner en gang hvert 60. sekund. Hver gang en fil legges til eller endres på et nettsted, flyttes den automatisk til den beste serveren som er tilgjengelig på det bestemte tidspunktet..

Hvis det er en overbelastning eller et plutselig maskinvareproblem, blir nettstedet ditt automatisk flyttet til en annen stasjon, slik at du ikke opplever noen avbrudd i tjenesten og bare den beste ytelsen som mulig. Dette systemet med feilsikre og sikkerhetskopiering betyr at mislykkede noder blir oppdaget automatisk, og nettsteder tilordnes til en annen server innen 60 sekunder for å sikre null nedetid. Clustered hosting er et spesielt viktig alternativ for netthandelssider som bokstavelig talt ikke har råd til nedetid.

Dedikert hosting

For noen nettsteder er dedikert hosting den eneste veien å gå som gir mening. Hvis du forventer mye trafikk, et behov for mye båndbredde eller tryggheten som følger med ekstra sikkerhet, er dedikert hosting et flott alternativ.

Hvis dette er deg, tilbyr Stablehost dedikerte serverløsninger som er Linux-, Unix- eller Windows-basert, med servere som er skalert for å passe til omtrent ethvert dedikert hostingbudsjett eller behov. Du kan velge mellom 4, 8 eller 16 GB RAM med tilpassede servere tilgjengelig hvis du trenger mer, alt med fenomenal ytelse og pålitelighet. Folkene på Stablehost vil til og med migrere alt fra nåværende servere over til deres dedikerte servere gratis.

Her er en rask oversikt over priser og pakker for dedikerte servere:


Forekomst 1

PROFESJONELL

$

145

/ mo

 • Intel Pentium G3450 3,4 GHz 2C

 • 4 GB RAM

 • Harddisker 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB trafikk


Bestill nå

PREMIUM

$

165

/ mo

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0 GHz 4C

 • 8 GB RAM

 • Harddisker 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB trafikk


BESTILL NÅ

ULTIMAT

$

245

/ mo

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1,65GHz 6C

 • 16 GB RAM

 • Harddisker 2 x 300 GB SAS

 • 4 TB trafikk


Bestill nå

Hvis du leter etter et domenenavn, har folkene på Stablehost deg også dekket. Alle nye domener er tilgjengelige med .uk-, .club-, .xyz-, .nyc- eller .bio-adresser, med gratis WHOIS-beskyttelse for å sikre din identitet på nettet. Hvert domene har sin egen e-postadresse som kan videresendes til din nåværende Gmail- eller Outlook-konto, med en DNS-redigerer, og topplagringsstøtte for å hjelpe deg når du trenger hjelp.

Sitebuilder-funksjoner

Et aspekt av Stablehost som brukere virkelig har blitt glad i, er valg av verktøy og ressurser som er tilgjengelige for å bygge nettsteder fra grunnen av. Stablehost tilbyr hundrevis av maler med temaer som Restaurant, Business, Portfolio, Staff, Blogg og mer, bygget med HTML5 og laget av erfarne, profesjonelle designere.

Sitebuilder-verktøyene deres er enkle å bruke – så enkle som å dra og slippe bilder (ingen koding kreves). Du kan finne videoveiledninger og vanlige spørsmål som kan lede deg gjennom prosessen, med ressurser som enkelt kan koble nettstedet ditt til sosiale medier som Facebook og Twitter. Maler er optimalisert for nett, mobil og nettbrett, og SEO-verktøy er til og med tilgjengelige for å forbedre nettstedets rangering av søkemotorer med bare noen få museklikk.

Forhandler System

Ønsker du å legge til en ny inntektsstrøm? Stablehosts forhandlerhotellplaner lar deg få betydelig inntekt ved å tjene som ditt eget de facto webhotellfirma for kunder. For $ 9,95 i måneden kan du få Basic-pakken på 20 GB diskplass og være vert for opptil ti klienter, eller oppgradere til Pro med 40 GB diskplass og opptil 50 klienter for $ 19,95 per måned. For avanserte forhandlere som ønsker å ta på seg 50 klienter eller mer, er det Plus-pakken, med 60 GB diskplass og opptil 100 klienter.

Disse har alle SSD-stasjonsmaskinvare, ubegrenset båndbredde, LiteSpeeds PHP-hurtigbufring (opptil ni ganger raskere enn de fleste servere), industristandard cPanel-programvare for administrasjon av nettsteder og R1-sikkerhetskopi som lagrer ukers verdi av å gjenopprette poeng og sikkerhetskopiere alle nettsteder. på en daglig basis. Og selvfølgelig kan du stole på den samme utmerkede støtten som du har forventet med Stablehosts hjelpesenter. Du kan også bli tilknyttet Stablehost og tjene opp til $ 55 for hver klient du henviser til dem (alt betales via PayPal).

Om Stablehost

Stablehost

Sammen med et fantastisk utvalg av tjenester og funksjoner til lave priser, er dette noen av tingene som gjør Stablehost et så flott sted å gjøre forretninger:

 • Stablehost er et tett sammensveiset team på rundt 15 personer som er dypt engasjert i hva de gjør og som kan gi personlig oppmerksomhet til dine behov. Det er langt fra de enorme, ansiktsløse megamerkeserveringsselskapene som har tusenvis av ansatte og behandler deg mer som et tall (eller en sum i en hovedbok) enn et selskap eller en enkeltperson.
 • Stablehosts kontrollpaneler for web- og VPS-hosting er industristandard. Det er ingen grunn til å finne opp hjulet på nytt, og Stablehost ønsker å gjøre det enkelt for kundene å holde kontrollen over nettstedene sine og ikke trenger å komme opp i fart på et helt nytt kontrollpanelsystem når de bytter av hostingfirmaer.
 • Selv om kjernen i Stablehost kan være liten, er de privateid og har vært på et jevnt stigende spor etter vekst siden oppstarten i 2009. De har ingen gjeld og bretter alle inntekter tilbake til Stablehost for smidighet og respons. De er et klientvendt selskap som fortsetter å tilby nye funksjoner og nye fremskritt til kundene.

Dette er bare noen få av tingene som gjør Stablehost til et unikt valg blant alle de tusenvis av webhotellleverandører rundt om i verden. De tilbyr en kombinasjon av sikkerhet, service, fleksibilitet og hastighet til priser som slår konkurransen når du sammenligner det som faktisk tilbys og legges på bordet på det prispunktet..

Det beste av alt er at deres tjenester og alternativer er fullstendig skalerbare, og er klare til å vokse når virksomheten starter, eller nettstedet ditt begynner å få mer trafikk. Stablehost tror ikke på å koble deg til tjenester og priser som er mer enn det du trenger, i håp om at du etter hvert kan vokse til det.

Hvis du ser på alternativer for webhotell, er det absolutt verdt din tid å gi dem et skudd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map