Stablehost: o soluție de web hosting accesibilă și expertă

Când vine timpul să selectați a companie de gazduire web pentru blogul dvs., site-ul dvs. personal, afacerea dvs. sau site-ul dvs. de comerț electronic, există literalmente mii de opțiuni acolo pentru a alege.


Cu miliarde de site-uri care au venit online de când utilizatorii au început să folosească internetul în urmă cu 20 de ani, domeniul a devenit aglomerat cu furnizori de găzduire web. Nu este surprinzător, această arenă competitivă înseamnă că există toate nivelurile de preț și valoare.

Alături de costurile companiei dvs. de găzduire, trebuie să luați în considerare următoarele:

 • Viteză
 • Securitate
 • Serviciu
 • Scară

Vom trece peste acestea una câte una, apoi vom vorbi puțin despre ce are de oferit Stablehost.

Ce să căutați într-o soluție de găzduire web

Glob cu procesor

Viteză

Viteza site-ului dvs. este direct legată de lățimea de bandă, ceea ce reprezintă o măsură a câtului flux de date poate gestiona site-ul dvs. Atunci când un utilizator accesează site-ul dvs. cu un browser, serverul furnizorului de găzduire primește o solicitare și apoi răspunde, literalmente, furnizând conținutul site-ului. Odată cu creșterea traficului către site-ul dvs., veți avea nevoie de mai multă lățime de bandă pentru a putea furniza mai multe date și pentru a gestiona cererea.

Securitate

Securitatea este importantă în orice afacere sau site de comerț electronic, desigur. Vizitatorii și clienții dvs. trebuie să fie siguri că informațiile lor sunt sigure, în special în mediul actual de date atât în ​​rețeaua de socializare, cât și în comerțul electronic.

Asociația Northn Credit Card a creat un set de standarde pentru securitatea web și site-urile de comerț electronic și site-ul Certificat SSL este esențială pentru aceste standarde. Dacă ați observat vreodată o pictogramă cu lacăt în secțiunea de adrese web a browserului dvs., înseamnă că un site are un certificat SSL – care este o legătură criptată între browser și serverul web al gazdei. Această criptare este o garanție că orice informație transmisă între cele două sisteme va fi sigură și privată. Certificatele SSL stimulează, de asemenea, clasamentul SEO pentru site-urile de comerț electronic și de afaceri.

Serviciu

Desigur, serviciul este, de asemenea, o preocupare imensă cu orice site web. Deoarece căutați o companie de găzduire web, va trebui să vă întrebați ce fel de servicii și asistență pentru clienți pot oferi. Există asistență telefonică 24 de ore? Asistența se face prin e-mail sau chat? Furnizorul oferă un sistem de bilete de ajutor? Dacă da, cât de rapid este timpul de transformare? Există vreun fel de garanție de funcționare?

Având în vedere aceste preocupări, să vorbim Stablehost ei trebuie să ofere.

De ce nu Stablehost?

Logo Stablehost

La Stablehost, puteți alege dintre mai multe opțiuni și niveluri diferite, în funcție de site-ul dvs. și de nevoile dvs..

 • WordPress: WordPress este departe și departe cea mai populară opțiune pentru bloggeri, peste 70 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosind această platformă ușor de utilizat. Pentru utilizatorii WordPress, Stablehost oferă mai mult de 10.000 de teme gratuite care sunt perfecte pentru utilizare mobilă, tabletă sau computer. Este un instrument perfect pentru bloggeri, poate fi instalat cu un singur clic și este complet personalizabil HTML sau cod.
 • Gazduire partajată: Dacă aveți un site mai mic, găzduirea partajată este o opțiune excelentă. Gazduirea partajată înseamnă pur și simplu o serie de site-uri web separate care sunt procesate prin același server. Gândiți-vă că serverul este o clădire de apartamente și fiecare site web ca un apartament. Gazduirea comună poate avea limitări în ceea ce privește spațiul de stocare și resurse, dar este rentabilă. Soluțiile de găzduire partajate ale Stablehost includ spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată, site-uri web nelimitate (cu planuri Pro sau Platinum), asistență de e-mail 24/7/365 (e-mail și telefon cu plan Pro), depanare script și protecție DDoS.
 • Găzduire web Enterprise: Chiar dacă sunteți un începător sau un startup fără experiență, Stablehost vă permite să treceți cu ușurință cu opțiunile de găzduire web pentru întreprinderi. Vă puteți bucura de liniște sufletească și securitate totală cu spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată, site-uri web nelimitate (la nivel de Pro și Platinum), 500 de conturi pe server (50 la nivel Platinum), depanare script, 24/7/365 asistență prin e-mail (e-mail și telefon la nivel Platinum) și 2 Gbit / s de protecție DDoS.

Servere private virtuale

Mulți proprietari de site-uri consideră că servere private virtuale (VPS) reprezintă un bun compromis între serverele partajate și găzduirea dedicată, care este locul în care fiecare site are propriul său server. VPS încorporează software de virtualizare care permite fiecărui site să funcționeze ca și cum ar fi găzduit pe un server dedicat. VPS este flexibil și de sine stătător, cu un număr alocat de resurse care poate funcționa ca un microsistem izolat.

Dacă credeți că VPS va fi o opțiune bună pentru afacerea dvs., consultați câteva dintre planurile și funcțiile VPS pe care Stablehost trebuie să le ofere, inclusiv lucruri precum:

 • Hardware la nivel de companie, cu 96 de instrumente RAM, hard disk-uri SSD pure și hardware dual E5-2620 – toate actualizate și robuste.
 • Suport specializat în industrie, cu tehnicieni de nivel 3 care știu tot ce trebuie să știe despre sistemele și serverele lor. Fără împiedicare, fără obuză, fără răspunsuri frustrante – doar un sprijin solid din partea tehnicienilor care știu despre ce vorbesc.
 • Tehnologia Virtuozzo și KVM
 • Băncile de server Phoenix, Chicago și Amsterdam

Toate VPS-urile sunt supuse unui proces de depistare a fraudei și sunt apoi activate manual (care poate dura până la 24 de ore până la final). Planurile VPS oferă viteze de până la un gigabit, cu rafale de până la 1000 Mit / s, dacă este necesar. Proprietarii de site-uri web au control asupra site-urilor lor, iar toate planurile VPS vin complet cu acces root și SSH pentru autonomie la decizii și configurare. Până la urmă, al cărui site este, oricum?

Gazduire clusteră de înaltă disponibilitate

Dacă ați citit despre rețelele de stocare grupate, dar sunteți reduse de preț, Stablehost vrea să vă vorbească. Soluțiile lor de găzduire grupate monitorizează starea de sănătate a tuturor unităților SSD o dată la 60 de secunde. De fiecare dată când un fișier este adăugat sau schimbat pe un site web, acesta este mutat automat pe cel mai bun server disponibil la acel moment..

Dacă există o suprasarcină sau o problemă bruscă de hardware, site-ul dvs. este transferat automat pe o altă unitate, astfel încât să nu înregistrați întreruperi în service și doar cea mai bună performanță posibilă. Acest sistem de eșecuri de siguranță și copii de rezervă înseamnă că nodurile eșuate sunt detectate automat, iar site-urile web sunt alocate la un server diferit în termen de 60 de secunde pentru o asigurare a timpului de oprire zero.. Gazduire grupata este o opțiune deosebit de importantă pentru site-urile de comerț electronic care, literalmente, nu își pot permite timpul de oprire.

Gazduire dedicată

Pentru unele site-uri, hostingul dedicat este singurul mod de a merge, ceea ce are sens. Dacă anticipezi mult trafic, necesitatea unei mari lățimi de bandă sau liniștea sufletească care oferă o siguranță suplimentară, găzduirea dedicată este o opțiune excelentă.

Dacă ești tu, Stablehost oferă soluții dedicate de server care sunt Linux-, Unix sau bazat pe Windows, cu servere care sunt dimensionate pentru a se potrivi cu aproape orice buget dedicat sau necesități. Puteți alege dintre 4, 8 sau 16 GB RAM cu servere personalizate disponibile dacă aveți nevoie de mai multe, toate cu performanțe și fiabilitate fenomenale. Oamenii de la Stablehost vor migra chiar și totul de la serverele actuale la serverele dedicate gratuit.

Iată o defalcare rapidă a prețurilor și a pachetelor pentru serverele dedicate:


Instanța 1

PROFESIONIST

$

145

/ mo

 • Intel Pentium G3450 3.4GHz 2C

 • 4 GB RAM

 • Hard disk-uri de 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB de trafic


Rezerva acum

PREMIUM

$

165

/ mo

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0GHz 4C

 • 8 GB RAM

 • Hard disk-uri de 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB de trafic


REZERVA ACUM

FINAL

$

245

/ mo

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1.65GHz 6C

 • 16 GB RAM

 • Hard disk-uri de 2 x 300 GB SAS

 • 4 TB de trafic


Rezerva acum

Dacă sunteți în căutarea unui nume de domeniu, cei de la Stablehost v-au acoperit și voi. Toate domeniile noi sunt disponibile cu adrese .uk, .club, .xyz, .nyc sau .bio, cu protecție WHOIS gratuită pentru a vă asigura identitatea online. Fiecare domeniu vine cu propria sa adresă de e-mail care poate fi redirecționată către contul dvs. actual Gmail sau Outlook, cu un editor DNS și suport de nivel superior pentru a vă ajuta atunci când aveți nevoie de ajutor.

Caracteristici Sitebuilder

Un aspect al Stablehost pe care utilizatorii l-au îndrăgit este selectarea instrumentelor și resurselor disponibile pentru construirea de site-uri web de la început. Stablehost oferă sute de șabloane cu teme precum Restaurant, Afaceri, Portofoliu, Personal, Blog și altele, construite cu HTML5 și create de designeri profesioniști experimentați.

Instrumentele lor Sitebuilder sunt ușor de utilizat – la fel de simple ca glisarea și aruncarea imaginilor (nu este necesară codarea). Puteți găsi ghiduri video și întrebări frecvente care vă pot conduce prin proces, cu resurse care vă pot conecta cu ușurință site-ul dvs. la rețelele de socializare precum Facebook și Twitter. Șabloanele sunt optimizate pentru web, mobil și tabletă, iar instrumentele SEO sunt chiar disponibile pentru a îmbunătăți poziția motorului de căutare a site-ului dvs. cu doar doar câteva clicuri de mouse..

Sistem de revânzători

Căutați să adăugați un alt flux de venituri? Planurile de găzduire ale distribuitorilor Stablehost vă permit să aduceți venituri semnificative servind ca propria companie de găzduire web de facto pentru clienți. Pentru 9,95 USD pe lună, puteți obține pachetul de bază de 20 GB spațiu pe disc și găzdui până la zece clienți sau puteți face upgrade la Pro cu 40 GB spațiu pe disc și până la 50 clienți pentru 19,95 USD pe lună. Pentru revânzătorii de top care doresc să accepte 50 de clienți sau mai mulți, există pachetul Plus, cu 60 GB spațiu pe disc și până la 100 de clienți.

Toate sunt dotate cu hardware de disc SSD, lățime de bandă nelimitată, memorie cache PHP LiteSpeed ​​(de până la nouă ori mai rapid decât majoritatea serverelor), software-ul cPanel standard pentru gestionarea site-urilor web și backup R1, care stochează săptămâni de restaurare a punctelor și face backup pentru toate site-urile. zilnic. Și, desigur, puteți conta pe același sprijin excelent pe care l-ați așteptat cu centrul de ajutor al Stablehost. De asemenea, puteți deveni un afiliat cu Stablehost, câștigând până la 55 de dolari pentru fiecare client la care vă referiți (toate plătite prin PayPal).

Despre Stablehost

Stablehost

Alături de o selecție fantastică de servicii și caracteristici la prețuri mici, acestea sunt unele dintre lucrurile care fac Stablehost un loc atât de grozav pentru a face afaceri:

 • Stablehost este o echipă strâns împletită de aproximativ 15 persoane care sunt profund implicate în ceea ce fac și care pot acorda atenție personală nevoilor tale. Este departe de companiile de găzduire web mega-brand imense, fără chip, care au mii de angajați și vă tratează mai mult ca un număr (sau o sumă pe un registru) decât o companie sau o persoană fizică.
 • Panourile de control ale Stablehost pentru găzduire web și VPS sunt standarde industriale. Nu este nevoie să reinventați roata, iar Stablehost dorește să le ușureze clienților să păstreze controlul site-urilor lor web și să nu fie nevoiți să se ridice la viteză pe un sistem complet nou de panou de control atunci când fac un schimb de companii de găzduire..
 • În timp ce grupul principal al Stablehost poate fi mic, sunt deținute în mod privat și au fost pe o cale constantă de creștere de la înființare în 2009. Încă nu au datorii și nu împlinesc toate veniturile în Stablehost pentru agilitate și reacție. Sunt o companie orientată către clienți care continuă să ofere clienților noi funcții și avansuri noi.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care fac din Stablehost o alegere unică dintre toate miile de furnizori de găzduire web din întreaga lume. Acestea oferă o combinație de securitate, servicii, flexibilitate și viteză la prețuri care bat competiția atunci când comparați ceea ce este de fapt oferit și puneți pe masă la acel punct de preț.

Cel mai bine, serviciile și opțiunile lor sunt complet scalabile și sunt gata să crească atunci când afacerea îți decolează sau site-ul tău începe să aducă mai mult trafic. Stablehost nu crede în a vă conecta la servicii și prețuri care sunt mai mari decât ceea ce aveți nevoie, în speranța că veți putea crește în cele din urmă.

Dacă te uiți la opțiuni pentru găzduire web, cu siguranță merită să-ți faci o vacanță.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map