Stablehost: Pristupačno web hosting rješenje i stručnjak

Kada dođe vrijeme za odabir a tvrtka za web hosting za vaš blog, vaše osobno web mjesto, vaše poslovanje ili web mjesto za e-trgovinu, postoje doslovno tisuće opcija koje možete odabrati.


S milijardama stranica koje su se pojavile na mreži otkad su korisnici počeli plijeniti internetom prije 20 godina, polje je postalo prepuno davatelja web hostinga. Nije iznenađujuće što ova konkurentna arena znači da postoje sve razine cijene i vrijednosti.

Uz troškove vaše hosting kompanije, morate uzeti u obzir i sljedeće:

 • Ubrzati
 • sigurnosti
 • Servis
 • ljestvica

Pregledaćemo ih jednu po jednu, a potom ćemo malo razgovarati o onome što Stablehost može ponuditi.

Što tražiti u rješenju za web hosting

Globe s CPU-om

Ubrzati

Brzina vaše web lokacije izravno je vezana za širinu pojasa, što je mjera koliko protoka podataka vaša web stranica može obraditi. Kada korisnik pristupi vašoj web lokaciji putem preglednika, poslužitelj pružatelja usluga hostinga prima zahtjev, a zatim reagira doslovnim posluživanjem sadržaja vaše web lokacije. Kako se promet na vašoj web lokaciji skuplja, trebat će vam veća propusnost da biste mogli isporučiti više podataka i obraditi potražnju.

sigurnosti

Sigurnost je najvažnija u bilo kojem poslu ili web mjesto e-trgovine, naravno. Vaši posjetitelji i kupci moraju biti sigurni da su njihove informacije sigurne, posebno u današnjem okruženju podataka i na društvenim medijima i u e-trgovini..

Udruženje kreditnih kartica Northn postavilo je skup standarda za web mjesto sigurnosti i e-trgovine, te web mjesto SSL certifikat je ključno za te standarde. Ako ste ikada primijetili malu ikonu lokota u odjeljku web adrese preglednika, to znači da web lokacija ima SSL certifikat – koji je šifrirana veza između preglednika i web poslužitelja domaćina. Ova enkripcija jamči je da će svi podaci koji se šalju između dva sustava biti sigurni i privatni. SSL certifikati također poboljšavaju SEO ljestvicu za e-trgovinu i poslovne stranice.

Servis

Usluga, naravno, također je velika briga s bilo kojom web stranicom. Ako ne tražite web hosting tvrtku, morat ćete pitati kakvu korisničku uslugu i podršku mogu pružiti. Postoji li 24-satna telefonska podrška? Je li podrška izvršena putem e-pošte ili chata? Da li davatelj nudi sustav karata za pomoć? Ako je odgovor tako, koliko je brzo vrijeme preokreta? Postoji li neka vrsta produžnog jamstva?

U svjetlu tih briga, razgovarajmo o tome Stablehost moraju ponuditi.

Zašto ne Stablehost?

Stablehost logotip

Na Stablehostu možete birati između nekoliko različitih opcija i slojeva, ovisno o web lokaciji i vašim potrebama.

 • WordPress: WordPress je daleko najpopularnija opcija za blogere, s preko 70 milijuna korisnika širom svijeta koji koriste ovu platformu koja se lako koristi. Za WordPress korisnike Stablehost nudi više od 10 000 besplatnih tema koje su savršene za upotrebu putem mobilnih uređaja, tableta ili računala. To je savršen alat za blogere, može se instalirati jednim klikom i potpuno je prilagodljiv HTML ili kod.
 • Zajedničko gostovanje: Ako imate manje web mjesta, zajedničko hosting odlična je opcija. Dijeljeni hosting jednostavno znači da se niz istog web mjesta obrađuje putem istog poslužitelja. Mislite na poslužitelj kao stambenu zgradu, a na svaku web lokaciju kao na stan. Dijeljeni hosting može imati ograničenja kada je riječ o skladišnom prostoru i resursima, ali je isplativ. Stablehostova rješenja za dijeljenje hostinga uključuju neograničen prostor na disku, neograničenu propusnost, neograničenu web stranicu (s Pro ili Platinum planovima), podršku 24/7/365 e-pošte (e-pošta i telefon s Pro planom), rješavanje problema sa skriptu i zaštitu DDoS-a.
 • Web hosting poduzeća: Čak i ako ste početnik ili pokretač koji nema iskustva, Stablehost vam omogućuje jednostavno pokretanje korporativnih web hosting opcija. Možete uživati ​​u potpunom miru i sigurnosti uz neograničen prostor na disku, neograničenu propusnost, neograničeno web mjesta (na razini Pro i Platinum), 500 računa po poslužitelju (50 na razini Platinuma), rješavanje problema sa skriptu, podršku 24/7/365 e-pošte (e-pošta i telefon na razini Platinum), te 2 Gbit / s DDoS zaštite.

Virtualizirani privatni poslužitelji

Mnogi vlasnici web stranica smatraju da su virtualizirani privatni poslužitelji (VPS) dobar kompromis između zajedničkih poslužitelja i namjenskog hostinga, gdje svaka web lokacija ima svoj poslužitelj. VPS sadrži softver za virtualizaciju koji svakoj web stranici omogućuje rad kao da je smješten na namjenskom poslužitelju. VPS je fleksibilan i samostalan, s dodijeljenim brojem resursa koji mogu djelovati kao vlastiti izolirani mikrosistem.

Ako mislite da će VPS biti dobra opcija za vaše poslovanje, pogledajte neke od VPS planova i značajki koje Stablehost može ponuditi, uključujući stvari poput:

 • Poduzetnički nivo hardvera s 96 gigata RAM-a, hard-diskova s ​​čistim SSD-om i dvostrukim hardverom E5-2620 – sav moderni i robusni.
 • Stručna podrška u industriji, s tehničarima razine 3 koji znaju sve o svom sustavu i poslužiteljima. Bez odugovlačenja, bez žurbe, bez frustrirajućih neodgovora – samo čvrsta podrška tehničara koji znaju o čemu razgovaraju.
 • Virtuozzo i KVM tehnologija
 • Banke poslužitelja Phoenix, Chicago i Amsterdam

Svi VPS-ovi izloženi su postupku provjere prijevare, a zatim se ručno aktiviraju (što može potrajati do 24 sata). VPS planovi nude brzinu do gigabita, s rafalima do 1000 Mit / s ako je potrebno. Vlasnici web stranica imaju kontrolu nad svojim web mjestima, a svi VPS planovi zajedno s korijenskim pristupom i SSH omogućuju autonomiju odluka i konfiguracije. Uostalom, čija je to web stranica?

Hosting s klasterima visoke dostupnosti

Ako ste čitali o klasteriranim mrežama za pohranu, ali vas pomalo smeta cijena, Stablehost želi razgovarati s vama. Njihova klasterirana hosting rješenja prate zdravlje svih SSD diskova jednom u 60 sekundi. Svaki put kada se datoteka doda ili promijeni na web mjestu, ona se automatski premješta na najbolji poslužitelj koji je dostupan u tom određenom trenutku..

Ako dođe do preopterećenja ili iznenadnog problema s hardverom, vaše web mjesto automatski se prebacuje na drugi pogon, tako da nema prekida u servisu i samo najbolje moguće performanse. Ovaj sustav sigurnosnih sefova i sigurnosnih kopija znači da se neuspjeli čvorovi otkrivaju automatski, a web stranice se dodjeljuju drugom poslužitelju unutar 60 sekundi kako bi se osiguralo nula mirovanja.. Clustered hosting posebno je važna opcija za web lokacije e-trgovine koja doslovno ne mogu priuštiti stanke.

Namjenski hosting

Za neke web stranice je namjenski hosting jedini put koji ima smisla. Ako predviđate puno prometa, potreba za velikim propusnim opsegom ili bezbrižan mir koji vam donosi dodatnu sigurnost, namjenski hosting odlična je opcija.

Ako ste to vi, Stablehost nudi posvećena rješenja poslužitelja koja jesu Linux-, Unix ili Windows temeljen na poslužiteljima koji se skaliraju tako da odgovaraju gotovo bilo kojem namjenskom hosting proračunu ili potrebama. Možete odabrati između 4, 8 ili 16 GB RAM-a s prilagođenim poslužiteljima koji su vam dostupni ako vam treba više, a sve to uz fenomenalne performanse i pouzdanost. Ljudi na Stablehostu besplatno će premjestiti sve sa svojih trenutnih poslužitelja na njihove namjenske poslužitelje.

Evo kratkog raščlambe cijena i paketa za namjenske poslužitelje:


Primjerak 1

STRUČNI

$

145

/ mj

 • Intel Pentium G3450 3.4GHz 2C

 • 4 GB RAM-a

 • Tvrdi diskovi 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB prometa


Rezervirajte sada

PREMIJA

$

165

/ mj

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0Ghz 4C

 • 8 GB RAM-a

 • Tvrdi diskovi 2 x 300 GB SAS

 • 2 TB prometa


REZERVIRAJTE SADA

ULTIMATIVNO

$

245

/ mj

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1,65GHz 6C

 • 16 GB RAM-a

 • Tvrdi diskovi 2 x 300 GB SAS

 • 4 TB prometa


Rezervirajte sada

Ako tražite ime domene, i korisnici Stablehosta su se obrušili. Sve nove domene dostupne su s .uk, .club, .xyz, .nyc ili .bio adresama, s besplatnom WHOIS zaštitom za vaš identitet na mreži. Svaka domena dolazi s vlastitom adresom e-pošte koja se može proslijediti na vaš trenutni Gmail ili Outlook račun, s DNS uređivačem i vrhunskom podrškom kako bi vam pomogla kad vam je potrebna pomoć.

Značajke graditelja web mjesta

Jedan od aspekata Stablehosta koji su korisnici zaista zavoljeli je odabir alata i resursa koji su dostupni za izradu web stranica od početka. Stablehost nudi stotine predložaka s temama kao što su restoran, posao, portfelj, osoblje, blog i još mnogo toga, izgrađeni s HTML5 i kreirani od strane iskusnih, profesionalnih dizajnera.

Njihovi su alati za izgradnju web mjesta jednostavno koristiti – jednostavni su kao povlačenje i ispuštanje slika (nije potrebno kodiranje). Možete pronaći video vodiče i često postavljana pitanja koja vas mogu voditi kroz postupak s resursima koji lako mogu povezati vaše web mjesto s društvenim medijima poput Facebooka i Twittera. Predlošci su optimizirani za web, mobitel i tablet, a dostupni su i SEO alati za poboljšanje rangiranja na vašoj web stranici s samo nekoliko klikova mišem.

Reseller sustav

Želite li dodati još jedan tok prihoda? Planovi hostinga za prodavače Stablehostova omogućavaju vam donošenje značajnih prihoda poslužujući kao vlastito de facto poduzeće za web hosting za klijente. Za 9,95 USD mjesečno možete dobiti Basic paket od 20 GB prostora na disku i ugostiti do deset klijenata ili nadograditi na Pro s 40 GB prostora na disku i do 50 klijenata za 19,95 USD mjesečno. Za napredne prodavače koji žele primiti 50 klijenata ili više, tu je Plus paket, sa 60 GB prostora na disku i do 100 klijenata.

Sve to dolazi sa hardverom SSD pogona, neograničenom propusnošću, LiteSpeedovim PHP predmemoriranjem (do devet puta bržim od većine poslužitelja), standardnim cPanel softverom za upravljanje web mjestima i sigurnosnom kopijom R1 koja pohranjuje točke obnavljanja i sigurnosne kopije svih stranica svakodnevno. I naravno, možete računati na istu izvrsnu podršku koju ste očekivali u Stablehostovom centru za pomoć. Također možete postati podružnica sa Stablehost-om, zarađujući do 55 USD za svakog klijenta kojeg mu uputite (sve plaća putem PayPala).

O Stablehostu

Stablehost

Uz fantastičan izbor usluga i značajki po niskim cijenama, ovo su neke od stvari koje čine Stablehost tako sjajno mjesto za poslovanje:

 • Stablehost je čvrsto složen tim od oko 15 ljudi koji su duboko angažirani u onome što rade i koji mogu osobno posvetiti vašim potrebama. Daleko je plač od ogromnih, bezličnih mega-brandova s ​​web hosting tvrtkama koje imaju tisuće zaposlenih i tretiraju vas više kao broj (ili zbroj na knjizi) nego tvrtka ili pojedinac.
 • Stablehostove upravljačke ploče za web i VPS hosting su industrijski standardi. Nema potrebe za izumom kotača, a Stablehost želi kupcima olakšati kontrolu nad svojim web stranicama i ne moraju brzati na potpuno novom sustavu upravljačke ploče kada promijene hosting tvrtke.
 • Iako je osnovna grupa Stablehosta mala, oni su u privatnom vlasništvu i stalno su u porastu od početka, od kada su započeli 2009. godine. Oni ne nose nikakav dug i sve prihode prebacuju natrag u Stablehost radi agilnosti i reaktivnosti. Oni su tvrtka koja je okrenuta klijentima i dalje nudi nove značajke i novi napredak.

Ovo je samo nekoliko stvari koje Stablehost čine jedinstvenim izborom od svih tisuća pružatelja usluga web hostinga širom svijeta. Nude kombinaciju sigurnosti, usluge, fleksibilnosti i brzine po cijenama koje pobjeđuju konkurenciju ako usporedite ono što se zapravo nudi i stavite na stol po toj cijeni..

Najbolje od svega je što su njihove usluge i mogućnosti potpuno skalabilne i spremne su za rast kada se vaše poduzeće pokrene ili vaše web mjesto počne unositi više prometa. Stablehost ne vjeruje u povezanost s uslugama i cijenama većim od onoga što vam treba, u nadi da ćete s vremenom moći prerasti u njih.

Ako proučite mogućnosti web hostinga, svakako vam vrijedi izdvojiti vrijeme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map