Kajian IONOS 1 & 1

1&1 IONOS – adalah salah satu penyedia hosting terbesar di Eropah, yang beribu pejabat di Jerman dan berfungsi hebat untuk perniagaan kecil hingga pertengahan. Syarikat ini pada masa ini menguruskan lebih dari 8 juta kontrak pelanggan dan menguasakan lebih dari 12 juta domain di pusat data tempatannya yang terdapat di seluruh dunia, yang memberikan prestasi dan keselamatan terbaik.


Ditubuhkan pada tahun 1988, syarikat ini dengan cepat berkembang menjadi penyedia hosting Eropah yang paling terkenal. Mereka melihat misi mereka dalam menyediakan teknologi canggih, perlindungan data kedap udara dan dasar privasi yang boleh dipercayai. Selepas penggabungan dengan ProfitBricks pada tahun 2018, 1&1 IONOS telah meningkatkan prestasinya untuk mencapai teknologi digital terkini, sehingga menunjukkan fokus kuat mereka kepada pelanggan dan dedikasi terhadap pendekatan inovatif.

Perkhidmatan ini hebat, cepat dan selamat – betul yang diperlukan oleh kebanyakan pemilik perniagaan untuk mewujudkan kehadiran web yang boleh dipercayai untuk laman web mereka. Syarikat ini menawarkan prestasi yang berskala dengan pentadbiran yang mudah dan sokongan pelanggan sepanjang masa.

1. Kebaikan dan Kekurangan

1&1 IONOS melihat misinya dalam menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi. Sama seperti penyedia hosting lain, syarikat ini mempunyai kelebihan dan kekurangan yang mungkin memberi kesan serius terhadap keputusan pengguna untuk memilih salah satu rancangan yang ditawarkan oleh sistem. Mari cari mereka sekarang.

1&1 Kelebihan IONOS:

 • Kepantasan. 1&1 IONOS dilengkapi dengan teknologi dua platform, yang menjadikan pelayan web dan penyimpanan tetap berada di platform yang sama. Hasilnya, pelawat laman web akan menikmati prestasi dan kelajuan pemuatan yang lebih pantas.
 • Skalabiliti. Sistem akan disesuaikan dengan keperluan laman web anda yang semakin meningkat. Walaupun trafik laman web anda akan bertambah, parameter seperti memori, keupayaan pemprosesan selari dan RAM juga akan meningkat.
 • Protokol HTTP / 2. Pelayan syarikat menjalankan protokol rangkaian HTTP / 2 dengan pemampatan header untuk lalu lintas yang dilindungi SSL. Ini meningkatkan masa muat halaman web, menyumbang kepada prestasi laman web yang lebih baik.
 • Keselamatan. Sistem ini menawarkan perlindungan DDoS, yang melindungi laman web anda dari tindakan penipuan dan peretasan.
 • Penciptaan Sandaran Automatik. Dengan 1&1 IONOS, versi sandaran laman web anda akan disimpan secara automatik di pelayan selama kira-kira 6 hari. Oleh kerana pilihan ini, anda akan dapat memulihkan fail anda sekiranya kehilangannya secara tidak sengaja.
 • Penyulitan SSL dan Perlindungan SiteLock. Apa sahaja 1&1 rancangan IONOS yang akan anda jalani, ia akan disertakan dengan sijil Wildcard SSL percuma dan perlindungan malware SiteLock.
  Ketersediaan rancangan hosting yang berpatutan.

Manfaat yang disenaraikan di atas pasti menghasilkan 1&1 IONOS penyedia hosting yang layak. Namun, anda harus sedar bahawa syarikat itu juga mempunyai sejumlah kekurangan yang harus anda ketahui untuk merasa selamat. Kekurangan utama sistem tersebut dinyatakan di bawah.

1&1 Kekurangan IONOS:

 • Ketiadaan perkhidmatan hosting web penjual semula.
 • Pertumbuhan harga domain setelah 6/12 bulan penggunaan.
 • Keupayaan pemprosesan terhad untuk hosting bersama.

Kekurangannya tidak begitu serius, tetapi anda masih harus mengetahui nuansa apa yang mungkin anda hadapi ketika menggunakan sistem ini.

2. Ciri-ciri Hosting

Sebagai salah satu penyedia hosting yang paling terkenal di Eropah, 1&1 IONOS merangkumi pelbagai keperluan pengguna. Sistem ini dilengkapi dengan fungsi, alat dan aplikasi yang luas sehingga menonjol dari orang ramai. Lihat inti 1&1 ciri IONOS sekarang:

 • RailGun CDN. Sistem ini mempunyai Rangkaian Penyampaian Kandungan RailGun yang maju, yang secara automatik menyebarkan laman web anda ke puluhan pelayan data di seluruh dunia. Hasilnya, laman web anda dimuat dengan pantas dan lancar dari mana-mana tempat di dunia.
 • Aplikasi Pengurus Hosting. Untuk mengurus dan mengemas kini laman web anda semasa dalam perjalanan, anda boleh memasang 1&1 Aplikasi Pentadbir Mudah Alih IONOS pada telefon pintar atau tablet anda. Ini cepat, mudah dan berkesan.
 • Penggunaan Teknologi Canggih. Platform ini dibangunkan berdasarkan pencapaian teknologi terkini. Ia menawarkan versi PHP terbaru dengan had memori 768 MB, yang memastikan kadar prestasi kelas atas dan menyumbang kepada pemuatan laman web anda dengan lebih cepat.
 • Plugin dan Tambahan Berkualiti. Apa sahaja rancangan hosting yang anda putuskan, ia akan disertakan dengan banyak pilihan plugin dan tambahan untuk meningkatkan fungsi laman web anda. Terserah anda untuk memilih antara aplikasi hosting web paling popular yang mungkin diperlukan oleh laman web anda. Ini termasuk Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop dan lain-lain. Plugin disediakan tanpa sebarang kos dan sangat senang untuk disatukan sehingga pemula tidak akan dapat menanganinya dalam masa yang singkat.
 • Pembantu peribadi. Penyedia hosting menawarkan sokongan pasukan tempatan yang tersedia 24/7/365 untuk membantu pemula meneroka sistem dan memilih rancangan yang tepat. Pada masa yang sama, anda boleh mendapatkan bantuan daripada perunding peribadi yang bersedia memberi anda cadangan, petua, kejayaan dalam talian, sokongan teknikal dan garis panduan lain secara percuma. Pembantu peribadi boleh didapati melalui sembang, nombor telefon langsung dan e-mel. Terserah anda untuk memilih pilihan yang paling sesuai.

3. Prestasi

Setelah bergabung dengan ProfitBricks, 1&1 IONOS terus berusaha untuk pengembangan sistem dan peningkatan pengalaman hosting pelanggannya. Syarikat ini menawarkan sekumpulan ciri yang luas yang menjadikan sistem ini menonjol dari orang ramai dan menyumbang kepada peningkatan prestasi sistem.

Penggunaan protokol rangkaian HTTP / 2, skalabilitas, teknologi dual platform, RailGun CDN dan plugin yang dapat disepadukan berkualiti membantu meningkatkan masa memuatkan laman web dari mana-mana bahagian dunia dan memastikan prestasi laman web yang maju.

Pusat Data 1and1

Pembangun sistem terus melakukan kemas kini secara berkala, sementara pasukan sokongan pelanggan 24/7 berusaha sedaya upaya untuk menyelesaikan masalah yang sering dihadapi pengguna. Sistem ini menawarkan kepelbagaian rancangan hosting dan pembangun laman web di luar kotak.

Syarikat ini juga menyediakan alat bersepadu untuk meningkatkan kejayaan dalam talian anda. Ini termasuk alat SEO dan pemasaran, tetapan keterlihatan tempatan dan dalam talian, pilihan komunikasi profesional dan lain-lain.

Baca juga: Cara memeriksa hosting laman web.

4. Keselamatan

Keselamatan adalah salah satu ciri 1&1 IONOS cemerlang di. Setiap laman web yang dihoskan dengan sistem ini pasti mendapat perlindungan anti-spam dan satu set langkah-langkah khusus untuk meningkatkan keselamatan data yang ada di dalamnya. Syarikat ini memberikan perlindungan DDoS yang menghalang akses pengguna pihak ketiga secara tidak sah.

Semua rancangannya merangkumi satu sijil Wildcard SSL percuma dan perlindungan malware SiteLock untuk keselamatan tambahan. Ia kini tersedia untuk rancangan Pro dan Pakar. Alat SiteLock secara berkala mengimbas halaman laman web anda untuk melindunginya dari kemungkinan bug, ancaman dan kerentanan.

5. Pembina Laman Web

1&1 Pembangun laman web IONOS diposisikan sebagai perkhidmatan perniagaan. Ia berdasarkan editor WYSIWYG. Bukan rahsia lagi bahawa pasaran mempunyai banyak penyelesaian yang serupa. Jenama maju seperti Wix, uKit, Squarespace dan lain-lain adalah pesaing khusus yang paling popular. Bolehkah perkhidmatan dibuat sebagai tambahan untuk 1 utama&1 tren pembangun laman web IONOS, membalas sesuatu? Mari kita temui!

Kemudahan penggunaan

Bagi pengguna tersebut, yang biasa dengan spesifik penggunaan pembangun laman web dengan editor visual, 1&1 IONOS akan kelihatan sederhana dan mudah difahami. Antara muka penyunting WYSIWYG adalah standard untuk perkhidmatan jenis ini.

Tidak ada keinginan untuk memuji atau mengkritiknya kerana ergonominya kerana ia menyerupai puluhan perkhidmatan serupa. Ia dilengkapi dengan struktur klasik yang biasa. Perkhidmatan ini sangat baik untuk pemula.

Penyunting laman web 1 dan 1

Ergonomi papan pemuka biasa-biasa saja, walaupun, struktur bahagian pilihan agak logik. Mari kita jelaskan dengan cara berikut: semasa menggunakan papan pemuka, anda akan merasakan bahawa elemen tersebut tidak ada di tempatnya. Ini tidak mempengaruhi kemudahan persepsi, tetapi lebih baik mengubahnya.

Secara amnya, papan pemuka dilengkapi dengan pelbagai blok dan maklumat, yang tidak berguna untuk pemula. Lebih-lebih lagi, beberapa bahagian kosong, sementara yang lain terlalu banyak.

Mungkin terbiasa dalam beberapa jam, itu bukan masalah. Editor visual tidak berbeza dengan gaya atau daya tarikannya, tetapi ia memberikan kesan yang menyenangkan kerana fungsi dan kemudahan penggunaannya.

1&1 IONOS menyumbang kepada keadaan kerja yang baik – anda tidak akan menemui helah hiasan di sini, semuanya ketat dan praktikal.

Set Ciri dan Kelenturan

1&1 set fitur IONOS diedarkan di antara papan pemuka dengan tetapan organisasi amnya dan kawasan kerja yang digunakan untuk membuat halaman laman web, iaitu editor visual.

Menarik bahawa sebelum anda mengakses papan pemuka untuk mendaftar dengan sistem, ia akan menawarkan anda untuk menyiapkan format, mengisi data dan menerbitkan kad perniagaan untuk pelanggan. Ini akan menjadi tetingkap paparan sementara yang akan digunakan sehingga anda menerbitkan versi lengkap laman web anda.

Pilihan editor berada pada tahap tinggi kerana pelbagai widget dan alat yang sesuai yang berguna.

Struktur templat stok boleh diubah sepenuhnya – anda boleh menambahkan baris dan lajur ke setiap bahagian, menyesuaikan kedudukan dan ukurannya mengikut keperluan anda. Kemudian anda boleh menambahkan sebarang widget ke dalam setiap kotak blok. Ini adalah bagaimana 1&1 pengguna IONOS menguasai hampir keseluruhan struktur laman web. Cukup mudah untuk melakukannya – anda hanya perlu merasakan dan memahami matlamat yang ingin anda capai.

Editor laman web 1 dan 1 - reka bentuk global

Sekarang, mari kita bincangkan widget. Ini adalah elemen, yang disertakan dengan sebahagian kecil fungsi laman web. Mereka ditambahkan ke halaman dengan menyeret ke bahagian atau kotak yang diperlukan.

Semua widget dikumpulkan dalam 7 kategori, termasuk satu set elemen yang paling meluas:

  • Popular“, Di mana item berikut dipaparkan secara lalai: teks, gambar, ikon, klik untuk memanggil, peta, slaid gambar, galeri foto, butang, HTML, borang kontak, tajuk besar (H1). Kumpulan widget boleh berubah semasa proses reka bentuk web.

1 dan 1 widget popular

  • Asas“, Yang menawarkan elemen seperti teks, butang, pembahagi, spacer, tajuk besar dan kecil (H1, H3), fail, senarai, lajur (dari 1 hingga 4), teks dan gambar.

Asas widget 1 dan 1

  • Media“Dengan elemen seperti gambar, slaid gambar, galeri foto, ikon, video, SoundCloud, penterjemah laman web.

Media widget 1 dan 1

  • Perniagaan“Yang merangkumi pilihan klik untuk memanggil, peta, OpenTable, E-mel, borang hubungan, PayPal, menu restoran, ulasan Yelp, waktu perniagaan, pelbagai lokasi, kupon, penjadualan dalam talian, jenis pembayaran, testimoni, alat Newsletter, kalendar Google, LiveChat, TripAdvisor, Tempatan.

Perniagaan widget 1 dan 1

  • Sosial“, Di mana anda dapat mencari Kongsi, suapan Twitter, Facebook seperti, komen Facebook, ikon sosial, suapan RSS, komen Disqus, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 dan 1 widget sosial

  • Mahir“Menawarkan HTML, pautan navigasi, glosari, Soalan Lazim.

Widget 1 dan 1 maju

  • Blog“Dengan semua catatan, catatan terkini, catatan carian.

Blog widget 1 dan 1

Dengan mempertimbangkan nama widget, anda dapat memperoleh pemahaman yang berbeza tentang merancang halaman laman web dengan 1&1 IONOS. Sebagai contoh, ia berfungsi dengan baik untuk melancarkan laman web restoran atau kafe (dilengkapi dengan menu hidangan), laman web agensi pelancongan atau perniagaan lain, yang menunjukkan keperluan untuk menempah penginapan, membuat janji temu dll..

Secara ringkasnya, perkhidmatan ini memungkinkan untuk membuat jenis laman web perniagaan yang serba boleh, yang memerlukan pilihan, yang tidak terdapat di setiap pembina laman web khusus.

Tajuk kawasan kerja dilengkapi dengan senarai halaman laman web pengguna boleh beralih antara semasa proses penyuntingan laman web, ikon perubahan format (paparan desktop atau mudah alih), akses ke bahagian sokongan, penerbitan laman web, kod laman web (struktur lengkap semua blok laman web, mod pereka), pratonton laman web dan butang buat asal / buat semula yang berguna.

Bahagian «Halaman» memungkinkan untuk menambah halaman baru dan tetingkap pop timbul ke laman web. Penyertaan menu disokong hingga tahap ke-3. Sebarang halaman boleh diduplikasi atau disembunyikan.

Dari bahagian ini anda juga boleh mengaktifkan fungsi berbilang bahasa di laman web anda. Cukup tambahkan bahasa baru dan anda akan segera menerima versi laman web anda yang diterjemahkan. Bendera di bahagian atas penyunting laman web menunjukkan kepada anda versi bahasa yang sedang diedit sekarang. Sangat selesa.

1 dan 1 sokongan pelbagai bahasa

Penyediaan kata laluan akses laman web juga disokong. Tetapan SEO adalah standard dan merangkumi tajuk / keterangan / kata kunci.

Editor laman web 1 dan 1 - bahagian halaman

Anda juga boleh menambahkan kod HTML / CSS anda sendiri ke tajuk halaman web. Anda boleh membuat pop timbul dengan kandungan yang berbeza, termasuk sambutan, hubungi kami, promosi atau penjualan, kunjungi kami, seperti kami di rangkaian sosial, maklumat lebih lanjut, item kedai baru dll..

Adalah mungkin untuk menyiapkan templat untuk setiap pop timbul (ukuran, animasi, warna, fon dll) dan kandungan di dalamnya.

Bahagian «Kandungan» dilengkapi dengan penyimpanan fail (gambar dan jenis fail lain disimpan secara berasingan), maklumat perniagaan umum yang dapat diedit di seluruh laman web (profil rangkaian sosial, alamat, telefon dll.), profil perniagaan (keterangan mengenai prestasi syarikat, perkhidmatan dll). Anda juga boleh mengimport kandungan dari sumber luaran di sini.

Bahagian «Peribadikan» telah mengagumkan saya dengan peluang yang jarang berlaku untuk membuat peraturan yang sesuai dengan senario yang berbeza. Anda juga boleh menggunakan templat peraturan siap pakai, seperti lawatan pengguna pertama atau berulang, tawaran istimewa, acara dan cuti, pengumuman, pemberitahuan dll..

Contohnya, anda boleh mengaktifkan salji yang turun di laman web anda pada Malam Tahun Baru, ucapan pemula automatik atau mengalihkannya ke halaman khas pada kesempatan tertentu.

Setiap templat peraturan dilengkapi dengan pilihan pratonton.

Editor laman web 1 dan 1 - peribadikan bahagian

Anda juga dapat menambahkan jumlah peraturan anda sendiri yang tidak terbatas, sehingga tidak dapat digabungkan dengan gabungan beberapa pencetus seperti peranti, lokasi, waktu, lawatan, URL kempen.

Anda boleh menyiapkan rancangan acara dengan menggabungkan elemen berikut: baris baru, bar pemberitahuan, pop timbul, JavaScript, kesan khas. Pembentukan peraturan dalam 1&1 IONOS adalah perkara yang menarik dan berguna untuk pemasaran dan interaksi dengan pengguna.

Di bahagian «Blog», anda boleh mengatur paparan suapan berita di laman web. Tambahkan catatan baru, import melalui RSS, siapkan SEO dan format paparan untuk setiap bahan.

Blog mempunyai penampilan yang baik, walaupun fungsinya agak terhad dan tidak sampai ke tahap platform khusus: tidak ada ciri penerbitan artikel yang dijadualkan atau pilihan penapis carian di sini (semuanya dipaparkan di Pengurus Blog di pesanan penyerahan ke laman web).

Walau bagaimanapun, anda boleh mengatur reka bentuk terperinci umpan blog dengan memilih salah satu daripada 3 templat, warna, latar belakang dll.

Secara amnya, yang 1&1 blog IONOS berfungsi dengan baik untuk menguruskan buku harian anda sendiri atau sebagai tambahan untuk laman web perniagaan anda – berita, penyelamatan, perihalan nuansa produk erc. Tidak selesa untuk menguruskan blog niche yang besar.

Bahagian «Tetapan» menyembunyikan banyak parameter serba boleh yang mempunyai makna asas, seperti item umum seperti ikon (rangkaian sosial, favicon), bahasa laman web, maklumat mengenai nama domain dan banyak aspek yang berkaitan dengan SEO, termasuk pengalihan, kod HTML yang terdapat di tajuk dan meta tag untuk keseluruhan laman web.

Di sinilah tempatnya, tempat penyimpanan sandaran disaring berdasarkan tanggal, tetapan privasi (peringatan mengenai penggunaan kuki dan halaman privasi) dan penyesuaian halaman 404. Ciri \ backup \ restore akan sangat membantu semasa kempen promosi tematik (misalnya Malam Krismas atau Black Friday Sale), apabila anda perlu membuat perubahan reka bentuk tematik. Cukup sandarkan laman web anda sebelum berkempen dan pulihkannya selepas tarikh. Ini sangat menjimatkan masa anda.

Bekerja dengan Penyunting Laman Web

Mari kita jelaskan prinsip umum penggunaan kawasan kerja editor WYSIWYG sekarang. Sebagai permulaan, ia sangat memerlukan perhatian kerana pilihannya yang banyak.

Sebarang laman web merangkumi bahagian yang dipenuhi widget – ini adalah bagaimana reka bentuk dan struktur laman web dibentuk di sini.

1. Dengan mengklik butang «+» di antara bahagian yang berdekatan, anda boleh menambahkan blok dengan reka bentuk lengkap dari pelbagai profil, termasuk intro, ciri, tentang, logo, blok teks, pasukan, restoran, testimoni, hubungi kami, promosi, rancangan, sosial, halaman penuh, footer.

Editor laman web 1 dan 1 menambah widget

2. Setiap kategori bahagian baru mengandungi 5-10 varian persembahan kandungan. Kualiti reka bentuk mereka berada di kedudukan tertinggi dan tidak perlu menyesuaikan apa-apa sendiri.

3. Anda hanya perlu mengisi halaman laman web dengan bahagian-bahagian ini dalam urutan yang diperlukan, menggantikan kandungan demo dengan yang anda miliki untuk mendapatkan laman web moden yang direka dengan baik.

4. Perkara yang sama berkaitan dengan templat siap pakai. Anda boleh mengubah elemen apa pun jika diperlukan, tetapi juga mungkin untuk menerbitkan laman web menarik dengan reka bentuk templat dalam satu malam, sehingga dapat menjimatkan banyak waktu.

5. Apabila mengklik elemen atau blok apa pun, anda akan melihat susun atur dan tetapan yang tersedia. Di sudut kiri, selalu ada «ROW»Ikon, yang memberikan akses ke tetapan bahagian:

 • tambah baris / lajur baru,
 • ubah reka bentuk laman web (warna, latar belakang, video, dimensi, warna dan jarak),
 • animasi paparan (8 varian),
 • sembunyikan pada peranti (mudah alih, tablet, desktop),
 • Penyuntingan kod HTML,
 • ditetapkan sebagai sauh,
 • menyalin atau memadam blok.

6. Semasa menonjolkan gambar atau teks, anda akan melihat menu pemilihan gambar atau penyunting teks yang cukup sesuai.

Editor laman web 1 dan 1 - baris

7. Terdapat juga statistik terperinci, pautan ke perkhidmatan dan sumber yang berguna. Terlebih lagi, anda boleh memuat turun aplikasi yang memungkinkan untuk mengurus laman web anda dari mana-mana peranti mudah alih (iOS / Android).

Secara amnya, 1&1 set ciri IONOS sangat hebat dan melebihi kebanyakan pembangun laman web sederhana yang digunakan untuk membuat laman web perniagaan.

Ngomong-ngomong, editor membenarkan menambahkan produk dan menerima pembayaran, tetapi tidak ada gunanya menganalisis platform sebagai perkhidmatan untuk membina kedai dalam talian – pilihan eCommerce biasa-biasa saja di sini dan mereka bahkan berada di bawah tahap rata-rata. Sistem ini mempunyai enjin blog yang baik.

Ketika bekerja dengan halaman pendaratan, perkhidmatan ini agak kekurangan beberapa widget utama dan peluang untuk menguruskan statistik penukaran terperinci dari papan pemuka. 1&1 IONOS cemerlang dalam pengkhususan utamanya – laman web perniagaan. Tidak ada kelemahan yang jelas dalam senario ini.

Reka Bentuk

Anda mendapat sekitar 350 templat yang dibahagikan kepada 9 kategori di luar kotak. Anda juga boleh memilih templat kosong untuk membuat tema dari awal.

Sejauh semua reka bentuk terdiri daripada bahagian siap pakai dan widget editor dengan kandungan demo, masuk akal untuk membuat templat dengan sendiri bahawa anda mempunyai pemahaman yang jelas mengenai matlamat akhir anda. Ini adalah kaedah pasti untuk mendapatkan reka bentuk individu.

Templat 1 dan 1

Kualiti templat ditentukan oleh reka bentuk elemen penyunting dan sekumpulan warna / gambar / fon. Ia berada pada tahap yang baik – pembangun laman web tertumpu pada pencapaian hasil yang menarik.

Setiap templat dapat dilihat dalam mod pratonton. Apa sahaja laman web yang akan anda lancarkan dengan 1&1 IONOS, ia akan responsif. Penyesuaian reka bentuk juga kuat di sini – selain daripada cara untuk bekerja dengan struktur halaman web yang dijelaskan di atas, terdapat bahagian yang terpisah untuk tetapan reka bentuk laman web global.

1&1 pembangun IONOS menggunakan pendekatan penyatuan reka bentuk. Ini memungkinkan untuk mengelakkan percanggahan antara reka bentuk elemen laman web yang serupa.

Anda boleh menetapkan parameter teks, butang, baris dan latar belakang untuk keseluruhan laman web dengan menetapkan peraturan pengurusan umum untuk setiap elemen baru.

6. Sokongan Pelanggan

1&1 IONOS menawarkan sokongan pelanggan 24/7/365 yang mesra pengguna dan bersedia untuk bertindak balas terhadap sebarang pertanyaan dalam masa sesingkat mungkin. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan pilihan rancangan, anda juga dapat menghubungi pakar syarikat untuk mendapatkan nasihat profesional. Selain itu, terdapat Pusat Bantuan yang informatif, yang banyak memuat artikel, arahan dan cadangan mengenai produk dan perkhidmatan tuan rumah.

Salah satu ciri syarikat yang paling istimewa adalah peluang untuk menghubungi pembantu peribadi, yang akan memberikan cadangan profesional, petua dan bantuan lain secara percuma. Anda boleh menghubungi perunding melalui sembang, e-mel atau telefon. Terdapat juga Callback Service, yang menawarkan klien untuk meninggalkan nombor telefon mereka untuk dihubungi, bila diperlukan.

7. Dasar Penentuan Harga

Penyedia hosting menawarkan tiga rancangan harga, semuanya disertakan pilihan sambungan domain percuma, Sijil Wildcard SSL dan sokongan 24/7. Setiap rancangan tambahan merangkumi ciri lain, iaitu:

 • Perniagaan – untuk satu laman web atau projek ($ 1 / bulan selama 12 bulan, kemudian $ 8 / bulan) – storan 100 GB, 25 pangkalan data, 25 akaun e-mel dan lain-lain;
 • Pro – untuk projek web yang lebih besar ($ 1 / bulan selama 6 bulan, kemudian $ 10 / bulan) – penyimpanan 250 GB, 100 pangkalan data, 100 akaun e-mel, perlindungan malware SiteLock dll .;
 • Ahli – untuk pelbagai projek web besar ($ 1 / bulan selama 6 bulan, kemudian $ 14 / bulan) – penyimpanan 500 GB, 500 pangkalan data, 500 akaun e-mel, perlindungan malware SiteLock, rangkaian penghantaran kandungan RailGun dll.

Ketika memilih jenis hosting yang paling sesuai, 1&1 IONOS menyediakan pilihan berikut:

 • Hosting Berkongsi, yang dilengkapi dengan tiga rancangan berskala dengan pelbagai ciri, langkah keselamatan tambahan, sokongan pelanggan 24/7, nama domain percuma diberikan selama 12 bulan dan Penyulitan SSL.
 • Pengehosan VPS yang menawarkan peluang untuk memilih antara empat rancangan dan menyediakan lalu lintas tanpa had, Persijilan SSL, ruang penyimpanan yang cukup, RAM, peruntukan CPU yang bertambah apabila anda menaik taraf ke rancangan yang lebih tinggi.
 • Hosting WordPress, yang menyediakan tiga rancangan yang tersedia, memastikan pembangunan laman web sederhana dan sokongan pelanggan khusus.
 • Pengehosan awan yang memungkinkan untuk memilih antara tujuh rancangan, dapat ditingkatkan / diturunkan bergantung pada jumlah ruang penyimpanan yang anda perlukan dan menawarkan langkah-langkah pengesanan pencerobohan serta keselamatan dan sistem pengurusan acara.
 • Hosting khusus tersedia di 12 pelayan, yang dilengkapi dengan Sijil SSL, sokongan 24/7 dan pelbagai saiz RAM antara 16 dan 192 GB.

Kos 1&1 Pelan pembangun laman web IONOS adalah seperti berikut (termasuk langganan 6/12 bulan dan pemanjangan berasingan dari rancangan yang dipilih):

 • Yang penting ($ 1 / bulan selama 6 bulan, kemudian $ 7 / bulan) – templat profesional dengan kandungan yang telah dirancang sebelumnya, 1 domain dan akaun e-mel percuma, widget media sosial;
 • Perniagaan ($ 1 / bulan selama 12 bulan, kemudian $ 10 / bulan) – templat profesional dengan kandungan yang telah dirancang sebelumnya, 1 domain percuma dan 5 akaun e-mel, media sosial dan widget perniagaan, alat pelbagai bahasa;
 • Pro ($ 1 / bulan selama 6 bulan, kemudian $ 20 / bulan) – templat profesional dengan kandungan yang telah dirancang sebelumnya, 1 domain percuma dan 10 akaun e-mel, media sosial dan widget perniagaan, alat pelbagai bahasa, kandungan yang disesuaikan, tutorial SEO, alat pemasaran e-mel.

Garisan bawah

1&1 IONOS adalah penyedia hosting terbesar di Eropah, yang semestinya pantas dipanggil salah satu yang terbaik dalam ceruknya. Ini melancarkan banyak ciri, alat dan pilihan yang penting bagi pengguna yang mencari perkhidmatan yang boleh dipercayai dan selamat untuk dihoskan di laman web mereka.

Selain menyediakan perkhidmatan hosting, platform ini juga menawarkan pilihan pembangunan laman web yang luas. Ini membolehkan membina pelbagai jenis laman web, mulai dari projek kecil hingga besar.

Penyedia hosting menyediakan pelbagai anggaran, menawarkan beberapa pilihan harga untuk dipilih. Tidak menjadi masalah untuk beralih dari satu rancangan ke yang lain, jika keperluan hosting web anda berubah semasa mengerjakan pengembangan perniagaan anda.

Teknologi mewah yang ditawarkan oleh tuan rumah memastikan keselamatan yang maju, prestasi laman web yang lancar dan luar biasa. Ciri-ciri ini menjadikan 1&1 IONOS pilihan terbaik untuk pengguna yang mencari penyedia hosting yang selamat, berskala dan kuat.

Mulakan dengan 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map