Kajian Jenama Tailor

Kajian Jenama Tailor


Tailor Brands adalah platform yang direka untuk membina dan mempromosikan jenama anda dari awal. Ia pada mulanya dibuat untuk boneka dan orang yang tidak pernah berurusan dengan promosi perniagaan sebelumnya. Sistem ini menyediakan kit alat khusus untuk menangani beberapa proses pada masa yang sama tanpa pengetahuan atau kemahiran khas. Pengguna akan menghargai pembuat logo berasaskan AI di samping pembuat laman web khusus, alat perniagaan dan pemasaran, peluang menjual barang, dan banyak lagi.

Alat menggunakan maju Teknologi berasaskan AI untuk memastikan proses yang cepat dan mudah ketika membina laman web dari awal. Pada masa yang sama, pengguna akan menghargai ciri eCommerce yang maju dengan kemampuan untuk menjual secara langsung dan dalam talian. Anda akan mendapat manfaat daripada instrumen penjualan media sosial, alat pembuatan logo yang komprehensif, dan instrumen lain yang diperlukan untuk setiap peniaga membuat langkah pertama dalam perjalanan untuk menjana nama jenama yang kukuh.

1. Kemudahan Penggunaan

Walaupun tinjauan kami terutamanya tertumpu pada kemampuan membina laman web platform, kami akan bermula dengan melihat secara terperinci fungsinya drag-and-drop. Kemudian kita akan beralih ke ciri tambahan yang disampaikan oleh Tailor Brands. Oleh itu, untuk memulakan dengan laman web baru dari awal, anda perlu mengakses editor khas sistem berdasarkan teknologi WYSIWYG.

Ia tidak memerlukan kemahiran pengekodan dan menjadikannya mudah untuk membuat kad perniagaan untuk mewakili syarikat anda dalam talian atau kedai digital yang berfungsi dengan gerbang pembayaran bersepadu, sistem pengurusan produk, dll..

Penyunting Jenama Tailor

Bermula

Seperti banyak platform lain, anda perlu log masuk untuk menggunakan aset Tailor Brand. Anda boleh mendaftar dengan bantuan media sosial atau akaun Google anda serta hanya memasukkan e-mel dan kata laluan anda. Berita buruk di sini adalah bahawa produk ini tidak menawarkan percubaan percuma. Ini bermaksud bahawa anda perlu memilih rancangan langganan dari awal. Itu mungkin kelemahan terutamanya jika anda baru menggunakan sistem ini.

Kelemahan lain ialah pengguna tidak akan dapat memilih perkhidmatan yang berasingan dan hanya membayarnya. Sebagai contoh, anda tidak boleh menggunakan Tailor Brand hanya untuk membuat dan membayar logo syarikat sahaja. Anda masih perlu membeli mana-mana pakej yang ada sejak awal. Berita baiknya adalah bahawa harga rendah. Kami akan mengetengahkan setiap kos dengan harga lebih jauh dalam perenggan harga.

Setelah anda log masuk, sistem akan secara automatik menolong logo jenama anda. Anda hanya perlu memasukkan nama syarikat dan mengikuti beberapa langkah untuk menyelesaikan prosesnya dan beralih ke peringkat pembinaan laman web. Anda boleh melangkau langkah ini dan kembali ke penciptaan logo kemudian. Sekarang, klik “Buat Baru” dan mulailah membina projek perniagaan anda.

Penyuntingan dan Penyesuaian Laman Web

Tailor Brands adalah platform untuk pemula tanpa kemahiran teknikal atau pemasaran. Hasilnya, di sini kita mempunyai editor yang sangat mudah dan mudah. Gunakan untuk membuat laman web dalam beberapa minit dengan bantuan teknologi drag-and-drop intuitif. Papan pemuka kelihatan jelas dan ringkas. Pengguna akan melihat semua pilihan yang ada di bar sisi di sebelah kiri.

Reka Bentuk Jenama Tailor

Alat tersebut merangkumi instrumen untuk menyesuaikan reka bentuk halaman dan juga mengubah beberapa bahagian. Di sini kita mempunyai pilihan widget untuk ditambahkan. Mereka termasuk blok yang berbeza yang dirancang untuk membolehkan pengunjung berinteraksi dengan laman web anda. Anda boleh memilih dari blok CTA, butang, ikon, borang kontak, galeri foto, blok gambar dan teks, dan lain-lain. Cukup pilih satu dari senarai dan pindahkan ke kawasan yang anda mahu paparkan. Pengguna berpeluang menyusun semula struktur halaman bila diperlukan.

Setiap elemen halaman boleh diubahsuai. Klik pada blok yang anda perlukan dan buka panel dengan tetapan lanjutan. Ia mengandungi beberapa alat penyuntingan asas. Ini merangkumi jenis fon, format, dan ukuran. Di sini anda juga boleh menetapkan arah teks yang diperlukan serta mengubah teks pautan, melakukan pemformatan tajuk, dan banyak lagi.

Edit Reka Bentuk Jenama Tailor

Dalam tetapan laman web, anda akan dapat menambahkan alamat fizikal, menghubungkan laman web anda dengan platform media sosial, mengatur SEO halaman, memilih bahasa, mengedit URL, dll. Terdapat mod pratonton yang membolehkan anda melihat keseluruhan halaman di desktop dan peranti mudah alih. Sekiranya semuanya berjalan lancar, tekan butang “Terbitkan” untuk disiarkan. Tailor Brands adalah platform all-in-one untuk perniagaan. Hosting sudah termasuk dalam harga, jadi anda tidak perlu membayarnya secara berasingan.

2. Ciri-ciri & Kelenturan

Platform ini bukan hanya pembina laman web. Ia hadir sebagai penyelesaian perniagaan kitaran penuh untuk mengembangkan dan memasarkan jenama anda dalam talian. Anda boleh memanfaatkannya untuk mewakili syarikat anda dalam talian atau menjual produk. Sebagai tambahan, pelanggan juga akan menghargai peluang pemasaran dan penjualan barang.

Fungsi eCommerce

Kedai Penjual Jenama

Menambah kedai ke laman web anda sangat mudah. Sistem ini dilengkapi dengan papan pemuka eCommerce yang komprehensif di mana anda boleh menambahkan produk baru dan memuat naik gambarnya. Pengguna boleh menetapkan harga, mengedit nama dan keterangan produk, mengatur kaedah penghantaran, mengintegrasikan pilihan pembayaran, dan banyak lagi. Anda mendapat kawalan penuh terhadap item serta analisis dan statistik penjualan. Buat katalog produk, urutkan mengikut kategori, aktifkan carian item mudah untuk membolehkan pelanggan mencari produk yang mereka perlukan dengan cepat.

Jual melalui Media Sosial

Jual Penjual Jenama

Platform ini memungkinkan untuk menjual produk melalui sumber media sosial teratas termasuk Facebook dan Instagram. Yang anda perlukan hanyalah menyambung halaman Facebook anda. Lebih-lebih lagi, sistem ini memungkinkan untuk mengedarkan barang melalui Amazon dan eBay. Pengguna akan menghargai automatik iklan Google yang tersedia di menu Google Shopping.

Pemasaran dan Promosi

Tailor Brands SEO

Tailor Brands membolehkan pengguna mengaktifkan Iklan Google dan Facebook untuk membawa lebih banyak lalu lintas ke laman web menggunakan pelbagai sumber dan saluran. Anda boleh membuat program kesetiaan baru, menetapkan kupon diskaun atau membolehkan penjualan untuk kategori produk tertentu. Terdapat peluang untuk mengembangkan senarai mel anda dan menghasilkan e-mel menggunakan buletin.

Alat Pemperibadian

Pemperibadian Jenama Tailor

Kaedah terbaik untuk mewujudkan pendekatan inTailorbrandsdual kepada sebilangan pelanggan anda. Ciri pemperibadian membolehkan anda memberikan pengalaman pengguna yang unik dengan bantuan:

 • Bar Pemberitahuan – ia memaparkan pemberitahuan untuk khalayak khusus laman web bergantung pada pilihan unik mereka.
 • Penyasaran berdasarkan lokasi – jangkau khalayak sasaran tempatan anda berdasarkan lokasinya menggunakan fungsi Pelawat Berdekatan.
 • Popup yang Disesuaikan – meningkatkan keterlibatan pengguna dan membuat borang pop timbul untuk menjana pendapatan yang lebih tinggi dan berinteraksi dengan pengunjung anda.

Pencipta Logo Berasaskan AI

Jenama Penjahit Buat Logo

Tailor Brands mempunyai penjana logo fleksibel sendiri yang membuat susun atur logo berdasarkan pilihan gaya pengguna. Untuk mendapatkan beberapa contoh logo, anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah asas pada peringkat log masuk. Sistem akan meminta anda untuk menunjukkan nama syarikat dan niche perniagaan. Kemudian anda perlu memilih gaya fon yang disukai dan mendapatkan contoh logo anda. Penjana mempunyai ciri bermusim. Ini memungkinkan untuk membuat logo untuk majlis atau percutian tertentu.

Merchandising

Ciri hebat yang disampaikan kepada pemilik perniagaan yang memerlukan logo mereka dicetak pada sehelai pakaian (T-Shirt, topi, dll.) Atau barang lain seperti cawan, misalnya. Tailor Brands bekerjasama dengan Zazzle yang menangani percetakan dengan semua cara yang mungkin. Di samping itu, pengguna boleh memesan kad nama.

3. Reka bentuk & Templat

Pembangun laman web platform tidak menawarkan banyak reka bentuk web. Tidak ada alat visual canggih atau kemampuan pengkodan mengingat fakta bahawa alat itu sendiri dibuat untuk pemula. Pengguna tidak akan menemui koleksi templat siap pakai. Sebaliknya, anda bebas membuat susun atur dari awal.

Telefon Jenama Tailor

Apa yang lebih penting, Tailor Brands membolehkan anda membuat 100% laman web mudah alih. Selain daripada mod pratonton telefon pintar dan tablet, pengguna dapat menggunakan versi mudah alih laman web mereka. Anda hanya perlu beralih antara mod, menambah atau membuang beberapa elemen halaman atau mengubah keseluruhan struktur laman web.

Bagi penjana logo, anda akan menghargai beberapa reka bentuk reka bentuk yang ditawarkannya. Alat ini menghasilkan logo dalam 5 bahasa berbeza dalam bahasa Latin sahaja. Itu mungkin kelemahan bagi pelanggan Asia. Sebaliknya, ia mempunyai koleksi besar ikon yang terdapat di perpustakaan tersuai. Sekiranya anda tidak menyukai susun atur yang ditawarkan, anda mungkin terus menghasilkan gaya baru sehingga anda dapat menjumpai gaya yang sesuai dengan pilihan anda.

4. Sokongan Pelanggan

Walaupun terdapat sebilangan besar ciri yang disampaikan oleh platform, pemilihan kaedah menghubungi kelihatan agak terhad. Pengguna hanya boleh menggunakan teknologi Live Chat dan e-mel untuk mengemukakan masalah atau tuntutan.

Sokongan Penjual Jenama

Sebaliknya, terdapat pangkalan pengetahuan yang luas dengan banyak artikel dan bahan termasuk Soalan Lazim, soalan umum, harga atau beberapa topik yang lebih sempit termasuk logo vektor, integrasi analitik, dan banyak lagi. Tidak ada sokongan telefon atau tutorial video. Jadi, kesan sokongan pelanggan agak bertentangan.

5. Harga & Kod promosi

Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, pengguna tidak akan dapat menguji sistem, kerana tidak ada percubaan percuma. Ini tidak baik. Walau bagaimanapun, tanda harga cukup berpatutan untuk terlibat dalam proses tersebut. Platform ini pada awalnya menawarkan tiga rancangan utama. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan Tailor Brands, kami mengesyorkan bermula dengan langganan tahunan atau 2 tahun, kerana mereka mempunyai potongan harga yang besar. Di samping itu, rancangan kemasukan tidak tersedia untuk pelanggan yang melanggan pakej bulanan.

Nota: Anda mungkin mendapat diskaun 30% Tailor Brands menggunakan superbwebsitebuilders30 Kod Kupon!

Harga Jenama Jahitan

Jadi, rancangan dan harga adalah seperti berikut:

 • Bintang asas di $ 3.99 dengan ciri yang hanya merujuk kepada penjana logo.
 • Kos standard $ 5.99 dengan semua ciri membentuk pelan Asas ditambah alat reka bentuk web dan penyimpanan tanpa had.
 • Harga premium adalah $ 12.99 dengan semua ciri dari rancangan sebelumnya selain analisis media sosial dan pengoptimum.

Anda harus perhatikan, bahawa langganan Asas hanya tersedia apabila memilih rancangan 1 atau 2 tahun.

6. Kelebihan & Keburukan

Platform ini bagus untuk membangun dan mengembangkan perniagaan dalam talian anda tanpa kemahiran khas. Ia mudah digunakan sementara pemilihan ciri cukup kaya untuk menjalankan projek yang berjaya. Sebaliknya, beberapa kelemahan jelas masih berlaku.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Bagus untuk pemula.
&# x2714; Pakej penjenamaan kitaran penuh.
&# x2714; Penjana logo AI.
&# x2714; Pembina laman web tersuai.
&# x2714; Alat pemasaran dan promosi.
&# x2714; fungsi eCommerce.
&# x2714; Perkhidmatan menjual barang dan mencetak.
✘ Pilihan penyesuaian terhad.
✘ Tiada percubaan percuma.
✘ Tanpa langganan bulanan untuk pelan asas.

Kesimpulannya

Tailor Brands adalah penyelesaian menyeluruh untuk mewujudkan jenama baru dari awal. Ia akan berfungsi dengan baik untuk individu yang tidak mempunyai latar belakang pemasaran atau perniagaan. Pemula akan menghargai kemudahan penggunaan dan kesederhanaan ketika membuat laman web atau menggunakan penjana logo. Sistem ini menyediakan banyak alat pemasaran tambahan untuk mengembangkan jenama anda dalam talian dan memastikan pelanggan terus terlibat. Fungsi eCommerce cukup maju untuk mula menjual secara dalam talian.

Sebaliknya, ia tidak akan pernah berfungsi untuk syarikat-syarikat mapan yang mencari kepelbagaian. Organisasi dan perusahaan mungkin memerlukan beberapa alat yang lebih maju. Pada masa yang sama, jika anda lebih mengutamakan penjualan produk secara dalam talian, Shopify atau Wix mungkin merupakan penyelesaian yang lebih baik dengan mempertimbangkan instrumen dan alat pengurusan produk canggih mereka untuk pemasaran dan promosi.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map