Kajian uKit

Kajian uKit


uKit – adalah pembangun laman web, yang biasa melancarkan dan mengurus laman web perniagaan kecil dan jenis projek lain untuk kegunaan peribadi dan komersial. Sistem ini telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana sistemnya kesederhanaan yang luar biasa yang tidak berkompromi dengan pendekatan reka bentuk web yang berkualiti dan profesional. Ini adalah penyelesaian yang sangat diperlukan untuk pemula dan profesional reka bentuk web yang bersedia untuk mewujudkan kehadiran web profesional untuk perniagaan mereka. Pembina laman web ini akan berfungsi dengan baik untuk semua wakil perniagaan kecil dan sederhana, yang tidak mempunyai pengalaman reka bentuk web dan tidak ingin membayar sejumlah besar wang ke studio web.

Anda tidak perlu menguasai asas pengaturcaraan untuk bekerjasama dengan uKit – sistemnya ringkas dan fleksibel dan menyelesaikan sekitar 70% kerja sendiri. Tidak ada reka bentuk susun atur, carta gaya, Photoshop dan masalah harian lain yang sering dihadapi oleh pembangun web di sini. Kemas kini yang kerap menjadikan perkhidmatan lebih senang dan berfungsi.

Berdasarkan salah satu contoh editor visual terbaik, uKit memberi pengguna peluang untuk mereka bentuk laman web yang menarik dari awal tanpa sebarang peringkat persediaan dalam 1-2 jam sahaja. Inilah faedah utama pembangun laman web: mana-mana orang dapat memperoleh hasil yang baik ketika bekerja dengannya. Ini dapat dibandingkan dengan karya pereka web profesional.

Kebaikan dan keburukan

uKit berfungsi dengan baik untuk proses pembangunan laman web yang mudah dan selesa. Oleh itu, ia dapat digunakan untuk memulakan dan mengurus laman web perniagaan kecil, blog, portfolio, laman web promo, halaman arahan dan bahkan kedai dalam talian kecil hingga menengah. Memandangkan kos sistem yang berpatutan, nampaknya tidak ada kekurangan sama sekali. Namun, semasa anda mula melayari platform, anda akhirnya akan menemui beberapa kekurangannya. Itulah sebabnya, masuk akal untuk menyenaraikan semua kebaikan dan keburukan perkhidmatan sekarang untuk melihat apa yang ditawarkannya.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Keluk pembelajaran yang sedikit untuk pemula;
&# x2714; Koleksi pelbagai reka bentuk khusus khusus yang responsif;
&# x2714; Sijil SSL Percuma;
&# x2714; Pilihan integrasi yang luas;
&# x2714; Pelbagai widget berfungsi;
&# x2714; Pembuatan sandaran percuma;
&# x2714; Akses pengurusan laman web sementara.
✘ Tidak berfungsi dengan baik untuk laman web dan kedai web yang mempunyai ciri lengkap;
✘ Laman web yang dilancarkan dengan sistem kelihatan serupa kerana format bahagian yang disatukan;
✘ Tiada rancangan percuma.

Apa Itu Bagus Untuknya?

uKit adalah pembangun laman web kontemporari, mudah dan ringkas, yang pada awalnya mensasarkan pemilik perniagaan kecil dan sederhana. Set fiturnya cukup kuat untuk memenuhi kebutuhan setiap pengguna, yang mempunyai niat untuk memulai dan menguruskan projek profesional dengan berkesan. Yang paling penting ialah pembangun laman web tidak memerlukan kemahiran pengkodan dan reka bentuk web untuk menjalankan projek yang berkualiti. Semua orang dapat menguasai antara muka visual intuitifnya untuk dapat merancang projek daripada widget dan blok kandungan siap pakai.

Pembangun laman web dilengkapi dengan koleksi pelbagai reka bentuk responsif yang dapat disesuaikan sepenuhnya yang dibuat untuk keperluan komersial dan bukan komersial tertentu. Kerana bersepadu fungsi drag-and-drop, adalah mungkin untuk memulakan projek dari tahap kerumitan tanpa kemahiran pengekodan sama sekali. Ini hanyalah beberapa sebab yang paling jelas mengapa platform ini mendapat populariti dengan usahawan, kreatif, pelajar, artis, jurugambar, model, stylist dan pengguna lain.

Kemudahan penggunaan

Apa sahaja tindakan yang ingin anda selesaikan – sama ada penyatuan widget, penciptaan catatan blog, sambungan nama domain dan lain-lain, ia akan menjadi mudah dan senang. uKit secara logik dibahagikan kepada dua bidang: Papan Pemuka dan Pembina. Yang terakhir ini mempunyai empat bidang kerja: Laman Laman, Pembina, Reka Bentuk dan Paparan Laman Adaptif.

Pembina dilengkapi dengan pilihan pratonton, yang membolehkan anda melihat semua perubahan tindakan anda dengan segera. Selain itu, anda boleh melihat kerja anda pada bila-bila masa dengan mengklik butang Pratonton. Semasa melihat pratonton laman web anda, anda boleh beralih antara pelbagai peranti: desktop, tablet dan mudah alih. Ini akan memberi anda gambaran yang realistis mengenai rupa bentuk laman web anda di pelbagai peranti.

Papan Pemuka membolehkan anda mengurus tetapan utama laman web anda: sambungkan analitik, lihat statistik pelawat, dapatkan nasihat promosi, aktifkan mod ‘dalam pembinaan’, muat naik favicon, lihat pemberitahuan, dapatkan bantuan dan banyak lagi.

Bermula

Sebelum anda benar-benar meneruskan proses pembangunan laman web, anda perlu mendaftar ke platform tersebut. Nasib baik, pembangun laman web menyediakan prosedur pendaftaran yang mudah, cepat dan bebas dari masalah. Anda boleh memilih dari dua pilihan pendaftaran di sini. Yang pertama menyiratkan penggunaan akaun sosial anda (ini boleh menjadi Facebook, Google+, uID atau LinkedInjika anda sudah memilikinya. Pilihan pendaftaran kedua adalah dengan mengisi borang pendaftaran, memberikan maklumat e-mel dan kata laluan anda.

Setelah menyelesaikan langkah ini, anda akan ditawarkan untuk melengkapkan pendaftaran dengan mengaktifkan pautan yang terdapat dalam e-mel. Setelah itu, anda akan diarahkan ke halaman pemilihan templat untuk memilih salah satu reka bentuk yang disenaraikan di sana. Begitu juga, anda akan berpeluang membuat nama domain sementara di sini sendiri atau menghasilkan nama domain secara rawak. Sebaik sahaja anda selesai dengan langkah ini, anda akan ditawarkan untuk menyelesaikan beberapa langkah lain yang mudah dan cepat, termasuk membuat nama laman web, mengatur data hubungan, menambahkan pautan ke akaun rangkaian sosial dll..

Akhirnya, anda akan melihat penyunting laman web, di mana anda boleh mengklik blok, bereksperimen dengan gambar, kombinasi warna, penyatuan elemen baru. Secara keseluruhan, memerlukan beberapa minit untuk meneroka dan menguasai editor yang terdiri daripada empat bahagian yang disebutkan di atas (ini termasuk “Reka Bentuk”, “Pembangun”, “Halaman” dan “Paparan Laman Adaptif”). Mari kita periksa ciri masing-masing secara terperinci:

Catatan: Paparan Tapak Adaptif disemak di bahagian Reka Bentuk.

 • Mod “Reka Bentuk”. Ini membolehkan anda mengubah reka bentuk laman web anda dengan memilih skema warna dan latar belakang laman web. Anda boleh menggunakan palet warna sederhana, gambar yang dimuat naik dan bahkan peta Google sebagai latar belakang.
  Mod Reka Bentuk uKit
  Selain itu, masuk akal untuk menyebut peluang untuk mengaktifkan kesan paralaks untuk setiap gambar. Ini dapat meningkatkan kesan pengguna terhadap laman web dan kandungannya. Anda juga boleh menukar templat ke tema lain yang terdapat di sini.
 • Mod “Pembina”. Editor WYSIWYG dan pembangun laman web drag-and-drop digunakan sebagai kaedah penyuntingan laman web utama di sini. Kombinasi kaedah ini membolehkan pengguna menyelesaikan tindakan utama dengan elemen dan blok laman web dengan menambahkan, membuang, mengubah atau mengubahnya hanya dalam beberapa klik sahaja. Hasil tindakan anda segera dipaparkan dalam mod dalam talian.
  Mod Pembangun uKit
  Anda mesti bekerja dengan widget – elemen fungsional yang ditambahkan ke halaman laman web dengan menyeret sederhana. Terdapat banyak dari mereka di sini, termasuk kad produk, pemain audio, carian Google, sembang langsung, bar sosial dengan perkhidmatan popular, pesanan panggilan balik, slaid, senarai harga, pemberi maklumat (yang sebenarnya blog) dan banyak lagi. Anda juga boleh menggunakan kombinasi blok siap pakai yang diperlukan untuk menyelesaikan fungsi tertentu, seperti header / footer, spesifikasi, produk, kenalan, portfolio, ulasan dan lain-lain.
 • Mod “Halaman”. Oleh kerana mod ini, pengguna dapat menyelesaikan pelbagai tindakan dengan halaman laman web: menambah halaman baru, membuang halaman yang ada, mengubah susunan halaman di menu, mengedit kandungan halaman web, pendua, mengisi meta tag.
  Mod Halaman uKit
  Semua elemen yang anda tambahkan ke laman web juga boleh disiapkan: anda boleh mengubah komposisi blok dalaman, memilih pilihan reka bentuk visual, bilangan dan format elemen yang dipaparkan, latar belakang dll..

Setelah menguasai bahagian-bahagian ini dan keseluruhan proses pembangunan laman web, akan lebih mudah bagi anda untuk mula mengedit projek anda.

Penyuntingan Laman Web

uKit menggunakan salah satu editor visual terbaik di ceruk. Semua langkah di sini dapat diselesaikan dengan beberapa klik sahaja. Apa yang mengagumkan, adalah mungkin untuk memulakan laman web siap dalam 1-2 jam sahaja, dengan hanya menyeret elemen dari panel kawalan ke halaman laman web dan juga dengan membuat / menyesuaikan kedudukan blok kandungan. Dalam jumlah kes yang berlaku, Anda hanya perlu mengedit kandungan demo yang disediakan secara lalai, menyesuaikan warna, fon, susun atur, latar belakang dll untuk mendapatkan hasil yang diinginkan.

Semua elemen yang boleh anda pilih dan tambahkan ke halaman mempunyai tetapan terperinci. Ada kemungkinan untuk memilih pilihan reka bentuk yang berasingan dan mengedit kandungan blok untuk kebanyakannya. Begitu juga, anda boleh menetapkan struktur blok dan latar belakang untuk setiap blok. Sekiranya anda ingin menambahkan gambar untuk galeri dan fon, anda tidak perlu memuat naiknya ke pelayan. Sebagai gantinya, anda hanya boleh memberikan pautan ke gambar yang diperlukan untuk membiarkannya dimuat secara automatik.

Bersama dengan blok siap pakai, sistem ini membolehkan penyatuan dan penyesuaian blok kosong untuk memberi mereka reka bentuk yang unik. Terdapat juga peluang untuk menyalin blok yang diperlukan dari satu halaman ke halaman lain. Ini memungkinkan untuk menambahkan blok / widget yang telah anda sesuaikan ke halaman lain dengan mengklik anak panah pada ikon blok dan memilih halaman yang ingin anda salin. Akhirnya, anda boleh menambahkan blok ke “Kegemaran” bahagian untuk akses pantas sekiranya perlu kerap menerbitkan borang yang sama.

Selain integrasi blok, uKit memungkinkan anda beralih ke bahagian Widget, di mana anda akan mendapat akses ke pelbagai widget. Pemilihan mereka cukup luas, sementara proses memilih barang yang diperlukan adalah mudah dan cepat. Bahkan ada pilihan penapis carian yang mudah di sini yang membolehkan anda menyusun widget yang tersedia dan memilih widget yang ingin anda gabungkan. Kategori widget utama adalah seperti berikut:

 • Asas (Tajuk, Teks, Gambar, Galeri, Gelangsar, Butang, Ikon);
 • Struktur (Pemisah, Ruang);
 • Kandungan (Petikan, Kad, Jadual, Jadual PRO, Ulasan, Langkah, Garis Masa, Senarai Harga, Pemasa, Kod HTML, Carian Google, Widget Berita, Galeri);
 • Kedai atas talian (Produk);
 • Luar (Ecwid, AddThis Sidebar, Kalkulator Kos);
 • Media (Fail, Video, SoundCloud, SlideShare);
 • Hubungi (Maklumat Perhubungan, Borang Perhubungan, Panggilan Balik, Peta, MailChimp, LiveChat, JivoChat);
 • Sosial (Kongsi Butang, Rangkaian Sosial, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit mempunyai semua yang mungkin diperlukan oleh pengguna untuk memulakan laman web yang mempunyai ciri lengkap – cukup pilih blok / widget yang diperlukan untuk mendapatkan yang sesuai dengan keperluan reka bentuk web anda. Set alat yang bersepadu dari perkhidmatan ini akan cukup untuk memulakan laman web promosi moden dan kedai web kecil.

Berlangsung

Semasa membuat reka bentuk laman web anda, anda boleh membuat versi cadangan projek anda untuk dapat memulihkan yang sebelumnya. Sebaik sahaja anda selesai dengan penyesuaian laman web anda, anda dapat melihat hasilnya sebelum penerbitan. Ini akan membolehkan anda melihat perincian laman web serta bug / ralat yang ada untuk dapat memperbaikinya tepat pada waktunya. Akhirnya, klik “Menerbitkan” butang untuk disiarkan.

ciri-ciri & Kelenturan

Pembina laman web uKit dilengkapi dengan antara muka intuitif dan moden. Ia tidak mempunyai fungsi dan tahap yang tidak perlu yang memperlambat proses reka bentuk web. Ini menjadikan perkhidmatan ini sangat berkesan.

Widget uKit

Blog dan Halaman Pendaratan

Selain dari laman web perniagaan, uKit membolehkan membuat blog dan halaman arahan dengan keberkesanan maksimum. Pilihan pertama dilaksanakan di sini dengan menambahkan “Pemberi Maklumat BeritaWidget ke laman web. Anda hanya menyediakan format paparan berita dalam beberapa klik (mungkin juga menjadikan halaman blog sebagai halaman utama, tentu saja). Sejurus selepas itu, semua catatan dari “Berita“Bahagian akan diterbitkan di sini dalam format persediaan.

Widget Berita uKit

Semua templat uKit berfungsi dengan baik untuk halaman arahan: mereka berskala lebar, dibahagikan kepada blok dan menarik secara visual. Terdapat peluang untuk mengaktifkan menu sauh di sini (pautan menu akan merujuk kepada blok halaman web yang dipilih). Terlebih lagi, adalah mungkin untuk memperbaiki kedudukan menu untuk menjadikannya statik, ketika menatal halaman. Jelas sekali, butang “Naik” tersedia di sini juga seperti widget pemasa laman web satu halaman yang tidak dapat difikirkan tanpa. Penyediaan pemasa tidak memerlukan banyak usaha dan masa juga.

Penerbitan berita berjadual adalah satu lagi pilihan menarik. Anda boleh menyiapkan berita, menjadualkan penerbitan dan bercuti, misalnya. Bahan akan ditambahkan secara automatik ke laman web mengikut jadual, semasa anda tiada. Pemilik blog pastinya akan melihat nilai sebenar ciri ini.

e-dagang

Selain daripada ciri-ciri lain, jangan lupa peluang untuk membuat kedai web di uKit dengan menggunakan bersepadu Kedai Ecwid kefungsian. Untuk menggunakannya, anda perlu mendaftar di laman web modul. Tingkap pertunjukan kelihatan jelas dan kemas di sini.

Anda tidak akan berjaya melancarkan pasar raya besar. Perkara ini tidak begitu selesa kerana anda perlu membuat laman web baru untuk setiap kategori, menyusun reka bentuknya, dll. Sekiranya anda mempunyai masa dan keinginan, tentu saja, anda dapat memperoleh hasil yang lumayan.

Widget Ecwid uKit

Namun, anda tidak akan menghadapi masalah ketika melancarkan kedai Internet mini yang comel. Terdapat peluang untuk menambah butang pesanan balik, senarai harga, sepanduk iklan, “Tambah ini” panel yang membolehkan pengguna berkongsi pautan ke laman web yang diperlukan melalui pelbagai rangkaian sosial. Begitu juga, ada peluang untuk memanfaatkan “USocial.pro” panel digunakan sebagai pembentuk butang. Ini membolehkan anda membuat susun atur panel yang akan merangkumi semua perkhidmatan yang diperlukan untuk menambahkannya ke laman web di tempat yang anda perlukan untuk mengumpulkan statistik berkaitan klik laman web. Ini adalah salah satu alat yang paling kuat yang akan membantu anda meningkatkan kedudukan mesin pencari projek anda bersama dengan aplikasi alat SEO.

Selain daripada plugin Ecwid, uKit mempunyai alat bersepadu untuk pembuatan kedai web. Ia disediakan di luar kotak dan pastinya akan menarik minat banyak pengguna. Ini adalah “Produk” widget. Anda boleh menambahkan jumlah produk atau perkhidmatan yang tidak terhad dengan keterangan dan foto berkualiti. Kedai web terdiri daripada tiga bahagian, iaitu keranjang belanja dan produk, tetingkap pop timbul yang digunakan untuk mendaftarkan pesanan dan pengaturan reka bentuk kad produk di papan pemuka. Beginilah rupanya: tab dengan foto produk, keterangan dan butang pesanan.

Kedai dalam talian uKit

Anda juga boleh menambah 3 pilihan dengan jumlah nilai yang tidak terhad untuk setiap produk. Anda boleh menetapkan margin runcit anda sendiri dalam bentuk peratusan atau jumlah tetap untuk setiap pilihan. Sekiranya anda meletakkan tanda «-» sebelum nilai margin runcit, maka kosnya akan dipotong dengan peratus atau jumlah yang ditentukan berbanding dengan kadar asas. Ciri ini boleh didapati di tetapan setiap produk yang terpisah, yaitu di “Tambah Pilihan” bahagian.

Anda boleh memilih mata wang (semua mata wang yang diperlukan boleh didapati di sini), pembangun borang pesanan dalam talian (set bidang dan isipadu mereka), pilihan penghantaran dan pembayaran dalam tetapan keranjang belanja. Reka bentuk keranjang belanja boleh disesuaikan juga (warna, kapsyen lalai, warna). Pemberitahuan mengenai pesanan baru akan dihantar ke e-mel yang ditentukan. Mulai sekarang, tidak perlu melaburkan banyak wang ke dalam pembuatan kedai dalam talian untuk mula menjual di web.

Kalkulator Dalam Talian

Sistem ini menawarkan sangat berguna “Kalkulator Dalam Talian” widget berdasarkan kefungsian uCalc. Setelah menambahkan kalkulator dalam talian untuk menentukan kos perkhidmatan di laman web anda, anda akan mendapat alat yang berkesan untuk pengumpulan pesanan. Pengguna biasanya menyukai perkara seperti itu: seseorang dapat menyesuaikan pesanan dan mengetahui kos akhirnya pada satu masa. Ini mendorong pengguna untuk membuat pembelian.

kalkulator dalam talian percuma uKit

Helaian Meja

uKit menawarkan widget Jadual PRO yang lebih maju, yang jauh lebih berfungsi daripada alternatif standardnya dan memungkinkan untuk membuat dan menyempurnakan jadual dengan menunjukkan / menyembunyikan sempadan / tajuk, menggabungkan / menyalin sel, memilih warna khusus untuk elemen jadual, menyesuaikan saiz medan dll. Lebih-lebih lagi, anda juga boleh memilih jenis sel yang disukai – sama ada butang teks biasa atau gaya. Terserah anda sekarang untuk mengkonfigurasi parameter butang utama dan mengatur paparannya dengan menyesuaikan reka bentuk, ukuran dan konfigurasi lain yang tersedia.

Sama ada anda perlu menambah dan mengubah jadual, menyediakan gambar pratonton untuk rangkaian sosial atau utusan popular, widget jadual lanjutan akan membantu anda melakukannya dengan mudah. Ia juga akan mempercepat keseluruhan prestasi uKit. Bekerja dengan widget semudah dan secepat menggunakan spreadsheet Google atau Excel biasa. Sekiranya anda pernah melakukannya sebelum ini, anda akan menguasai prosesnya dalam beberapa minit.

Fon

Editor uKit membenarkan penyediaan pasangan fon untuk laman web dan memotong gambar yang dimuat naik. Pengguna boleh memilih 2 fon secara manual (untuk tajuk dan teks yang selebihnya) dan tetapkan pilihan paparan mereka secara terperinci (jarak antara baris, ukuran, jenis fon, jarak antara huruf). Tetapan ini tersedia di bahagian “Reka Bentuk”.

Mengapa dibenarkan menggunakan 2 fon sahaja? Bukan rahsia lagi bahawa campuran huruf yang direka dengan cara yang berbeza merosakkan keseluruhan kesan laman web. Jadi, sekatan ini akan memberikan hasil yang baik – apa sahaja yang anda pilih, ia akan kelihatan baik. Jangan gunakan slaid tetapan yang terlalu banyak dan menyeretnya ke kedudukan akhir. Dengan alat seperti itu, anda akan dapat meningkatkan reka bentuk laman web dalam beberapa klik – fon memberi kesan yang besar terhadap kesan yang dibuat halaman.

Imej dan Video

Peluang untuk memotong gambar ketika menambahkannya ke galeri atau slaid, misalnya, memungkinkan untuk memaparkan elemen yang diperlukan, mengelakkan tanda air dan perincian lain yang tidak diperlukan. Ini adalah ciri kecil tetapi cukup berguna. Grafik laman web anda akan menjadi lebih menarik dengannya.

Widget “Video” bersepadu juga menarik bagi banyak pengguna. Dengan menggunakannya, anda akan dapat menambahkan pautan video, mengatur mod paparan automatik, paparan video serupa pada akhirnya, persembahan tajuk video dan panel kawalan pemain. Ciri-ciri ini dapat diaktifkan / dinonaktifkan dalam beberapa klik hanya dengan menggunakan slider dalam pengaturan widget.

Dengan uKit, anda boleh mengatur latar belakang video untuk mana-mana blok yang ada. Tidak perlu pemasangan skrip pihak ketiga atau penyatuan kod yang rumit untuk melakukannya – semua orang dapat menyelesaikan tugas dalam beberapa minit. Beberapa klik akan mencukupi untuk menjadikan laman web anda lebih menghiburkan, interaktif dan dinamik. Latar belakang video akan dipaparkan dengan jelas di belakang blok maklumat, sehingga menarik perhatian pengguna terhadap kandungan yang diperlukan.

Untuk mengatur latar belakang video, anda hanya perlu mengakses tab Latar belakang yang tersedia dalam tetapan blok, tambahkan pautan dari sumber video yang anda gunakan (sama ada YouTube atau Vimeo) dan konfigurasikan parameter paparan utama (overlay, intensiti, penjajaran, zoom, kelajuan main video, kesan dll.).

Blok yang disemat

Ciri ini membolehkan memilih dan menyematkan blok kandungan di tempat laman web tertentu di bahagian atas halaman atau di bahagian bawahnya. Anda dapat menggunakan fitur ini pada blok apa pun yang terdapat di laman web anda, kecuali footer dan header. Proses penyematan blok adalah mudah dan cukup mudah untuk diselesaikan oleh pengguna akan kepakaran reka bentuk web yang pelbagai. Namun, ingatlah bahawa anda tidak boleh memasang blok, jika dimensinya melebihi ketinggian keseluruhan skrin atau terdapat menu tetap di laman web anda yang bergerak ke bawah ketika anda menatal ke bawah halaman. Jika tidak, ini mungkin memberi kesan negatif terhadap pengalaman menyemak imbas pengguna.

Animasi Ikon

uKit sekarang memungkinkan untuk menggunakan widget Ikon yang disertakan dengan sekumpulan kesan animasi untuk persembahan laman web yang lebih menarik. Secara keseluruhan, pembangun sistem telah menambahkan 4 kesan animasi baru yang dapat anda pilih dan terapkan pada ikon halaman web anda. Setiap kesan, pada gilirannya, dilengkapi dengan senarai tetapan untuk membolehkan anda bereksperimen dengan paparan laman web anda. Sekiranya terdapat keperluan seperti itu, anda dapat memilih dan menggunakan beberapa kesan pada ikon yang sama sekaligus untuk menyatakan kreativiti anda dan meningkatkan kadar penglibatan pelanggan. Kelajuan animasi serta pilihan paparan dapat disesuaikan secara berasingan berdasarkan keperluan reka bentuk web anda.

Widget Berguna

“Garis Masa” dan “Langkah-langkah” adalah contoh terbaik widget uKit yang menarik. Mereka membantu memaparkan maklumat mengenai urutan tindakan apa pun dalam keadaan yang paling baik, sama ada jadual acara, langkah-langkah yang diperlukan untuk mencapai hasil tertentu, poster acara dll..

Widget Langkah uKit

Perbezaan antara widget adalah dalam orientasi kandungan, yang boleh menjadi menegak atau mendatar. Pengaturannya memungkinkan untuk memilih reka bentuk ikon untuk menandai langkah, pembahagi, tandatangan dan lain-lain. Elemen seperti itu kelihatan sangat semula jadi di laman web perniagaan, yang sangat penting, kerana kebanyakan orang menilai infografik berkualiti.

Pembangun laman web juga telah mengemas kini Widget Rangkaian Sosial dengan memperluasnya dengan sekumpulan perkhidmatan bergaya baru, termasuk WhatsApp, Telegram, Viber dan banyak lagi. Aplikasi ini akan sangat berguna bagi kebanyakan pengguna, yang akan menghadapi keperluan untuk menentukan pautan ke sistem pemesejan dan media sosial terkenal ini, semasa membuat laman web mereka.

Integrasi SendPulse

uKit telah mengumumkan penyatuannya dengan SendPulse. Widget yang popular kini dapat diakses oleh semua orang, yang ingin menambah dan menyesuaikan pemberitahuan push web yang mudah untuk pengunjung laman web dengan hanya beberapa klik. Menyambungkan widget SendPulse adalah mudah dan cepat. Cukup sampai di papan pemuka, pilih elemen yang sesuai dan aktifkan pemberitahuan tolak anda. Seluruh proses mengambil masa kurang dari satu minit.

Hosting

Ruang penyimpanan fail yang tidak terhad dan pengoptimuman automatik foto pengguna adalah kelebihan perkhidmatan yang ketara. Tidak banyak pemula, yang memahami pentingnya pemampatan gambar, yang akan digunakan di laman web. Semua gambar 6 MB dari pelayan cermin akan menghancurkan prestasi laman web yang akan mereka siarkan.

Kelajuan memuatkan laman web adalah faktor peringkat yang terkenal untuk mesin pencari. Ini bermaksud bahawa laman web, yang memuat dengan perlahan, mempunyai hasil mesin pencari yang lebih buruk berbanding dengan laman web yang memuat lebih cepat, walaupun ciri-ciri selebihnya tetap sama. Walau bagaimanapun, gambar adalah elemen halaman web paling banyak dan terdiri daripada jumlah megabite halaman web utama.

Ketika datang ke uKit, sistem membuat beberapa salinan foto tepat setelah ia dimuat naik dengan menggunakan algoritma Progressive JPEG dan Progressive PNG. Salinannya berlainan ukuran agar sesuai dengan ruangan Bootstrap yang akan dimuat dalam pelbagai dimensi dan pada pelbagai peranti. Ini bermaksud bahawa sistem mengoptimumkan gambar secara automatik, yang dapat meningkatkan pemuatan halaman web. Ini adalah bagaimana salah satu masalah yang paling baru dihadapi oleh pemula pada masa ini. Laman web akan berfungsi dengan pantas, tanpa mengira kekuatan kamera anda.

Promosi

Pilihan promosi laman web uKit direalisasikan dengan cara yang menarik. Dengan melancarkan papan pemuka, anda boleh menyemak cadangan sistem mengenai pengoptimuman enjin carian projek yang berkesan. Pemula akan menghargai bantuan tersebut.

uKit SEO - Pembina Laman Web uKit

SEO hebat di sini: anda boleh mengisi meta tag untuk setiap laman web. Penyegerakan Google Analytics akan membantu mengesan statistik dan menguruskan strategi promosi dengan berkesan. Pilihan yang memungkinkan untuk menambahkan organisasi anda ke peta Google juga akan menyumbang kepada promosi mesin pencari dan sikap pengguna.

uKit juga memungkinkan untuk menyesuaikan halaman 404 sesuai dengan keperluan anda. Apa yang boleh anda lakukan di sini ialah menambahkan mesej teks atau gambar yang unik, misalnya, yang akan menunjukkan identiti jenama anda. Untuk mempermudah proses penyesuaian, anda boleh menggunakan salah satu daripada tiga templat buatan pereka yang ada. Pilihan ini terdapat di bahagian Halaman / Perkhidmatan.

Alat Servis

Peluang untuk mengaktifkan versi laman web untuk orang cacat penglihatan dalam satu klik adalah satu lagi kelebihan perkhidmatan ini. Anda boleh mendapatkan pilihan ini di bahagian “Reka Bentuk”. Ia akan berfungsi dengan baik untuk pengguna yang memerlukannya buat laman web pendidikan (sekolah, universiti dll.atau projek untuk mana-mana institusi kerajaan yang lain. Terdapat syarat undang-undang khusus untuk jenis laman web ini: mereka pasti menawarkan versi khas untuk pengguna cacat penglihatan. uKit memungkinkan melakukannya dengan mudah: pengunjung laman web anda akan dapat memilih fon, skema warna dan pilihan paparan gambar di panel yang terdapat di bawah tajuk laman web.

Terdapat juga ciri uKit lain yang anda akan kagum. Sebagai contoh, anda akan dapat membuat reka bentuk laman web 404 yang menarik dan menarik anda sendiri (“Halaman” / “Perkhidmatan”), aktifkan blok animasi semasa menatal (paparan kandungan utama semasa menatalatau memasang banyak tanda peta (sehingga 10), sekiranya syarikat anda mempunyai cawangan di lokasi lain. Akan lebih mudah untuk mempercepat reka bentuk blok serupa di berbagai halaman laman web dengan menyalin dan menambahkannya ke bahagian “Favorite” untuk mendapatkan akses cepat ke mereka. Ini adalah cara kerjanya: anda hanya memilih blok, klik anak panah pada ikon parameternya dan kemudian pilih halaman web, di mana ia harus diletakkan. Itu sahaja!

Tetingkap Pop-Up

Terdapat satu lagi ciri berguna yang ditawarkan oleh uKit: ini adalah peluang untuk mengatur cara tetingkap pop timbul akan muncul. Anda harus mengakses menu “Pages” dan pilih titik “Pop-Up Window”. Tetingkap pop timbul mungkin muncul tepat setelah anda mengklik butang, mengikut jadual pemasa, semasa menatal (sejurus 75% tatal selesai) atau semasa menutup halaman. Anda boleh menambahkan tawaran khas, iklan atau elemen lain ke kandungan tetingkap pop timbul.

Integrasi CRM

uKit juga menawarkan integrasi AmoCRM, yang boleh didapati di peringkat teras pilihan papan pemuka. AmoCRM adalah sistem mudah dan intuitif perakaunan dan pelanggan berpotensi perakaunan, yang akan membantu mengawal dan meningkatkan penjualan anda. Untuk melancarkan penyegerakan data, anda memerlukan akaun yang akan didaftarkan di laman web rasmi perkhidmatan. Penyediaan CRM akan membantu mengadakan kempen promosi yang lebih berkesan.

uKit SSL CRM Integrasi

Sistem akan mengumpulkan data mengenai setiap pelanggan (nama, alamat, e-mel, telefon), menghantar pemberitahuan mengenai acara baru ke e-mel anda. Ini diselaraskan dengan borang di tetingkap pop timbul, borang panggilan balik dan widget kedai web. Anda boleh menyemak statistik melalui e-mel atau langsung di papan pemuka AmoCRM. Pilihan ini sangat berguna bagi pemilik kedai dalam talian yang dibina dengan uKit.

Pelanggan korporat akan menilai peluang untuk melampirkan e-mel perniagaan tepat di papan pemuka. Anda hanya perlu menyambungkan domain ke laman web. Sejurus selepas itu, anda berpeluang untuk mendaftarkan e-mel yang kelihatan seperti «nama @ domain anda». Ini cukup bagus dan ringkas.

Domain

Mari bercakap sedikit mengenai domain. Subdomain percuma seperti youwebsite.ukit [dot] saya pada mulanya akan ditugaskan ke laman web anda yang baru didaftarkan. Ia berfungsi dengan baik untuk tempoh percubaan, ketika anda meneroka / menguji sistem. Tidak perlu dikatakan bahawa anda harus mengubahnya selepas itu, jika anda memutuskan untuk terus menggunakan uKit dan merancang laman web dengannya.

Tepat setelah anda melanggan Pelan “Premium”, anda dapat menghubungkan domain yang anda inginkan atau membeli yang baru melalui antara muka pembangun laman web (di zon mana pun yang anda mahukan). Ini memerlukan beberapa klik di “Dashboard”. Domain akan berubah sekitar 15 minit setelah anda membuat pesanan.

Keselamatan SSL

Anda juga boleh menyambungkan Sijil SSL ke domain anda secara percuma. Untuk menyambungkan HTTPS, anda hanya perlu mengakses papan pemuka, pilih widget dan nama domain yang sesuai dari senarai. Dalam setengah jam, anda akan mendapat pemberitahuan mengenai proses yang berjaya diselesaikan. Secara amnya, anda mengklik 2 butang dan laman web anda berfungsi pada protokol HTTPS selamat tanpa pelaburan wang tambahan!

SSL pada mulanya adalah suatu keharusan untuk laman web, yang menerima pembayaran dalam talian. Google, misalnya, sudah menandakan laman web tanpa sijil ini sebagai tidak selamat. Ketersediaan protokol HTTPS yang terjamin juga mempengaruhi kedudukan mesin carian laman web dan juga tahap kepercayaan pelanggan. Bagaimanapun, menggunakan sijil lebih baik daripada menjalankan laman web tanpanya. Lebih-lebih lagi, percuma – tidak ada yang perlu difikirkan di sini. Hanya gunakannya!

Akses Pengurusan Laman Web Sementara

uKit memungkinkan untuk memberikan akses sementara ke laman web anda kepada semua orang, yang mungkin terlibat dalam pengurusannya. Dengan menggunakan fitur tersebut, pemegang hak dapat mengedit / mengemas kini reka bentuk laman web, menambah / membuang halaman dan widget, mengakses Google Analytics untuk melihat-lihat statistik laman web, mengkonfigurasi parameter SEOnya. Hak seperti melihat sejarah penagihan dan pengurusan pembayaran tidak akan dapat diakses oleh orang yang pernah anda kongsi akses laman web sementara.

Yang penting, sistem membuat salinan sandaran laman web secara automatik sebaik sahaja anda memberi akses sementara. Pengguna pihak ketiga tidak akan dapat menghapusnya. Sekiranya sesuatu berlaku semasa proses pengurusan laman web, pemilik akan dapat memulihkan versi laman web awal. Anda juga boleh membatalkan hak akses pada bila-bila masa. Tempoh akses sementara maksimum berlangsung selama 999 hari.

Set ciri uKit akan benar-benar membolehkan pengguna yang tidak berpengalaman melancarkan laman web yang berkesan (dan ini bukan slogan promosi). Tidak ada keraguan sama sekali di sini.

Reka bentuk & Templat

Pilihan penyesuaian reka bentuk uKit juga cukup luas. Pembina laman web membolehkan memilih dari pelbagai reka bentuk yang mempunyai penampilan moden dan bergaya. Terserah anda untuk memilih tema yang paling anda sukai dan memberikan tarikan yang unik. Apa yang anda harus ketahui ialah templat uKit berbeza bukan hanya pada skema warna dan gambar tajuk, tetapi juga dalam strukturnya dan juga pendekatan reka bentuk.

Templat Halaman

Kualiti dan fleksibiliti templat adalah perkara yang diperhatikan oleh pengguna terlebih dahulu semasa meneroka uKit. Semua templat dibahagikan kepada 40 topik dan ceruk, yang mengandungi lebih dari 500 tema responsif untuk memenuhi selera. Reka bentuk setiap tema tidak muktamad. Anda boleh menyusun semula, membuat dan menghapus blok siap pakai, menukar gambar slaid, warna elemen apa pun, fon, urutan menu dan lain-lain. Sekiranya diperlukan, anda akan dapat menukar templat yang dipilih kepada yang lain.

uKit menyediakan pengguna dengan bahan yang fleksibel dan berkualiti. Setelah bekerja dengannya, akhirnya anda boleh mendapatkan laman web yang menakjubkan dengan semua ciri yang diperlukan (lihat yang sebenarnya contoh laman web uKit). Untuk mempermudah proses reka bentuk web, adalah wajar untuk memilih templat khusus. Ini boleh fotografi, pembinaan, undang-undang, pengangkutan barang, pelancongan, kewangan, pendidikan (ini adalah kategori templat yang baru ditambahkan) dan banyak lagi. Ini adalah kaedah pasti untuk mendapatkan struktur laman web dan kandungan demo yang sesuai. Dengan menyunting kandungan, anda dapat merancang separuh laman web dalam masa kurang dari 20 minit, menyesuaikan latar belakang, warna dan, mungkin, kedudukan lalai blok dan widget.

Templat Percuma uKit

Sekiranya anda mahu, anda boleh menukar templat semasa proses reka bentuk web. Tidak kira kategori mana templat baru akan dirujuk, ia akan disertakan dengan kandungan demo dari sampel yang dipilih awalnya. Ini mudah kerana anda tidak akan merosakkan apa-apa dalam topik laman web anda, walaupun anda menggunakan templat pembinaan untuk laman web fotografi. Ini juga merupakan alasan tambahan untuk memilih reka bentuk dari kategori anda.

Tindak balas templat adalah satu lagi sorotan sistem – tema fleksibel dan secara automatik dapat menyesuaikan diri dengan mana-mana skrin telefon pintar, tablet atau buku panduan Menu “Sandwich” kelihatan hebat di mana-mana skrin, sementara blok mengubah ukurannya secara fleksibel.

Penyesuaian Reka Bentuk Dalam

Tidak ada cara penting untuk menyesuaikan templat uKit kerana semuanya kelihatan serupa dari segi struktur dan susun aturnya. Ini disebabkan oleh fakta bahawa sistem ini kebanyakannya berorientasi pada keperluan pemula, yang sering kekurangan pengetahuan reka bentuk web dan kemahiran pengekodan. Keserbagunaan dan kesesuaian blok adalah apa yang memberikan setiap templat kelihatan diperibadikan.

Walau bagaimanapun, dalam hal penyesuaian reka bentuk yang mendalam, anda dapat memulai dengan pengaturan latar belakang yang tersedia untuk setiap blok. Apa yang mengagumkan, anda boleh memilih dan mengintegrasikan peta Google / Bing sebagai latar belakang. Tetapan overlay dan opacity memungkinkan untuk menyusun peta berkenaan dengan keseluruhan reka bentuk laman web sehingga dapat dibaca dan jelas.

Jelas sekali, anda juga boleh menggunakan gambar standard untuk membuat latar belakang blok yang diinginkan. uKit memungkinkan untuk mengaktifkan kesan paralaks latar belakang untuk memberikan paparan indah laman web anda. Ingat bahawa akses Depositphotos diberikan di sini secara lalai. Selain itu, anda boleh mengatur struktur untuk setiap blok dengan mengklik butang yang sesuai di sudut laman web atas. Yang dapat anda lakukan di sini adalah memilih lebar layar berkenaan dengan isi yang diserahkan, menyesuaikan parameter penjajaran untuk elemen yang terpisah serta memilih jenis blok yang paling sesuai.

Paparan Laman Adaptive

Untuk meningkatkan pengalaman menyemak imbas pengguna, uKit memungkinkan untuk memperbaik rupa laman web mudah alih dan tablet. Anda akan dapat menyembunyikan blok yang tidak mahu ditampilkan dalam mod mudah alih, mengubah jumlah lajur widget dan latar belakang blok. Anda juga dapat mengkonfigurasi posisi widget untuk menjadikannya terbahagi kepada 2 lajur, jika dilihat pada tablet.

Perlu diingat bahawa versi laman web mudah alih diselaraskan secara automatik dengan tampilan laman web desktop awal. Walau bagaimanapun, tetapan desktop latar belakang blok akan kehilangan penyegerakan dengan versi mudah alih sebaik sahaja anda mengaktifkan ciri khusus untuk penyemakan imbas mudah alih sahaja.

Sokongan pengguna

Pilihan sokongan pelanggan uKit cukup serba boleh untuk memenuhi keperluan kebanyakan pengguna sistem. Apa sahaja masalah yang anda hadapi semasa meneroka dan menguasai sistem, anda dapat memilih dari penyelesaian sokongan berikut:

 • Pangkalan pengetahuan yang kuat – ini adalah destinasi terbaik untuk semua pengguna, yang menghadapi masalah reka bentuk web atau pengurusan laman web, ketika bekerja dengan sistem. uKit menawarkan berpuluh-puluh soalan dan jawapan yang paling meluas yang dibahagikan kepada topik untuk memudahkan carian pengguna. Ini juga tempat di mana anda dapat membaca artikel bermaklumat yang merangkumi masalah yang paling kerap diminati pengguna;
 • Skype dan e-mel – jika anda tidak menemui jawapan untuk soalan berkaitan sistem anda di pangkalan pengetahuan, luangkan masa anda untuk menghubungi pakar uKit melalui Skype atau e-mel menggunakan borang maklum balas di laman web rasmi;
 • Blog – anda juga boleh melihat blog rasmi uKit untuk melayari artikel mengenai pembangunan laman web yang akan membantu anda mengetahui trend industri moden;
 • Sembang langsung – Sokongan sembang langsung uKit tersedia 24/7 untuk memberikan pelanggan tepat pada masanya setiap kali mereka menghadapi masalah, ketika mengerjakan pengembangan, pengurusan atau promosi projek mereka.

Seperti yang anda lihat, pengguna uKit mempunyai banyak pilihan sokongan untuk dipilih. Semuanya bergantung pada kerumitan masalah yang mereka hadapi serta tahap kesedaran reka bentuk web mereka.

Rancangan & Harga: Berapa Kos uKit?

Ketika datang ke dasar harga, sistem ini banyak ditawarkan – rancangan berbayar sangat berpatutan di sini. Apabila membayar selama 3, 6 bulan atau 1-2 tahun pada satu masa, anda juga akan mendapat potongan harga yang bagus – -5%, -10%, -20% dan -30%. Oleh itu, semakin lama tempoh langganan, semakin besar potongannya. By the way, sistem ini juga memberikan potongan kepada pengguna tersebut, yang menjalankan beberapa laman web sekaligus dengan salah satu rancangannya.

Pada masa ini, uKit mempunyai 4 langganan berbayar:

Harga uKit

 • “Yang minimum” ($ 5 / bln) – menawarkan semua alat dan ciri yang diperlukan yang boleh anda gunakan untuk melancarkan laman web yang hebat. Rancangan ini dilengkapi dengan pilihan sambungan nama domain tersuai, jumlah halaman tanpa had, pengunjung dan ruang cakera, pemberitahuan SMS tanpa had, sokongan 24/7, hosting percuma, pilihan sandaran dan lebih dari 200 reka bentuk profesional.
 • “Asas” (10 $ / bln) – memberikan statistik lanjutan dan akses tanpa had ke templat premium. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri yang disediakan oleh Pelan Minimal, langganan Asas dilengkapi dengan sokongan sembang langsung, ketiadaan hak cipta sistem, alat pelacakan statistik yang kuat, tujuan Google Analytics dan akses ke reka bentuk premium. Ini adalah pilihan terbaik untuk perniagaan anda!
 • “ECommerce” (12 $) – membolehkan membuat kedai web dengan troli beli-belah bersepadu dan pelbagai pilihan pembayaran. Pelan ini menawarkan percubaan 14 hari percuma serta pelbagai ciri khusus khusus. Ini termasuk pilihan penghantaran dan pembayaran yang serba boleh, tetapan keranjang belanja, pilihan mata wang, penerimaan pembayaran dalam talian (PayPal, Wallet One dll.).
 • “Pro” (15 $) – memperkenalkan banyak pengekodan dan kelebihan kreatif untuk profesional, seperti penyatuan kod tersuai atau aplikasi skema warna tersuai. Fungsi eCommerce juga terdapat di sini

Pembangun laman web tidak mempunyai pilihan percuma, tetapi dilengkapi dengan percubaan percuma 14 hari yang memberikan akses tanpa had ke set ciri yang termasuk dalam Pelan Minimal. Sebaik sahaja percubaan tamat, laman web anda akan disimpan di pelayan sistem selama satu tahun. Selama ini, anda akan dapat meningkatkan ke rancangan yang paling sesuai dengan keperluan anda dan kemudian menerbitkan laman web pada bila-bila masa.

Selain itu, uKit mempunyai tawaran, yang merangkumi keinginan semasa perniagaan untuk memiliki laman web. Sekiranya anda memerlukan laman web perniagaan yang lebih profesional, tetapi anda tidak mempunyai masa atau keinginan untuk mengembangkannya sendiri, anda boleh memesan projek giliran siap dengan harga $ 100 dari pembangun sistem. Ini adalah tawaran yang sangat mencuba bagi orang-orang, yang sibuk menyelesaikan tugas perniagaan mereka dan memperoleh keuntungan.

Kesimpulan Kajian uKit

uKit tidak diragukan lagi adalah pembangun laman web teratas untuk perniagaan kecil. Sistem ini dilengkapi dengan set fitur yang diperlukan untuk membuat laman web perniagaan, laman promosi peribadi, portfolio, kedai dalam talian kecil atau halaman arahan yang menarik. Perkhidmatan ini telah mendapat kepercayaan banyak peminat, yang sebahagian besarnya adalah usahawan muda dan pemilik perniagaan berpengalaman yang bersedia mengembangkan perniagaan mereka dalam talian. Kita dapat menjumpai laman web uKit lebih kerap sekarang dan terdapat banyak sampel yang baik di luar sana.

Memandangkan fokus perniagaan utama pembangun laman web dan set ciri yang disusun dengan senang, uKit pasti bernilai. Sistem ini sering memberikan potongan yang bermanfaat sehingga 50%. Pemaju menawarkannya pada hampir semua cuti. Hasilnya, anda boleh menggunakan platform dengan kos minimum.

Pembangunan yang sedang berjalan, pelaksanaan teknologi baru, penyatuan dengan perkhidmatan yang berguna adalah titik kuat projek ini. Sehingga hari ini, secara aktif terus mengembangkan rangkaian fitur baru. Lihat sahaja di peluang menukar halaman Facebook ke laman web uKit. Sekiranya anda mula bekerja dengan perkhidmatan ini, anda akan mendapat pilihan yang lebih mengagumkan dalam masa lebih kurang satu tahun. Perhatian pemaju sistem terhadap projek tersebut adalah faedah serius bagi pelanggan. Laman web anda akan terus dibangunkan. Begitu juga perniagaan anda.

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map