Kajian Web Cecair

Kajian Web Cecair


Liquid Web – adalah platform hosting yang sempurna untuk mengurus satu laman web atau beberapa projek pada masa yang sama. Syarikat ini menyediakan penyelesaian pelayan yang diuruskan sepenuhnya yang menampilkan waktu operasi dan prestasi keseluruhan yang hampir sempurna. Perkhidmatan ini sesuai dengan kedua-dua laman web dan aplikasi. Sistem ini serasi dengan CMS utama persembahan WordPress-pakej yang dioptimumkan, WooCommerce pilihan pelayan terurus dan banyak lagi. Pelbagai rancangan yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan individu dan perusahaan.

Platform ini menyediakan sekumpulan ciri yang tersedia di setiap kelompok pelayannya. Berita baiknya adalah bahawa sistem secara automatik menangani masalah teknikal tanpa perlu menguruskannya secara manual. Konfigurasi pelayan tambahan atau penyempurnaan tidak perlu juga. Satu-satunya kelemahan adalah kekurangan penyelesaian hosting bersama. Sebaliknya, pelanggan akan mendapat keuntungan daripada pelayan cloud dan VPS yang berdedikasi, selain keupayaan CMS, penghijrahan laman web, dll.

Baca juga: Penyedia Perkhidmatan Cloud Hosting Terbaik.

Kebaikan dan keburukan

Syarikat ini menawarkan pelbagai penyelesaian untuk pelbagai projek. Sekiranya anda ingin menjual secara dalam talian, sistem ini mempunyai pilihan pelayan WooCommerce yang dikendalikan. Selain itu, ia serasi dengan aplikasi utama dan platform CMS termasuk pelbagai rancangan dioptimumkan WP yang dikendalikan.

Walaupun begitu, tidak ada pembangun laman web khusus seperti penyedia hosting lain, pengguna akan menghargai ciri-ciri laman web yang berpeluang untuk membuat projek ujian dan melihat bagaimana ia akan berjalan dalam kehidupan nyata. Untuk menguruskan alat hosting, anda boleh menggunakan panel kawalan khusus yang juga dikenali sebagai Plesk. Ia cukup intuitif dan cukup mesra pengguna walaupun menyesuaikan pelayan dan aset mungkin memerlukan sedikit masa.

Manfaat utama di sini ialah anda mendapatkan hosting tanpa had lalu lintas selain waktu operasi yang sempurna, tindak balas pelayan yang cepat, dan kelajuan pemuatan yang cukup tinggi.

Kelebihan Web Cecair:
Kekurangan Web Cecair:
&# x2714; Persembahan bagus – platform menjamin masa operasi 99.9% selain trafik tanpa had untuk semua projek yang dihoskan.
&# x2714; Kelajuan cemerlang – Web Cecair dibangun di atas PHP 7 dan Nginx dengan tujuan memberikan kelajuan dan prestasi laman web maksimum.
&# x2714; Hosting Terurus – ini bermaksud bahawa platform ini hanya mengurus kemas kini, pemasangan, konfigurasi dan lain-lain sistem dan pemalam.
&# x2714; Hosting yang Dioptimumkan WP – ciri ini dilengkapi dengan pemasangan WordPress yang lancar, panel kawalan tersuai, kemas kini pemalam automatik, dan pelayan yang dioptimumkan.
&# x2714; Pementasan Laman – uji laman web anda sebelum penyebaran. Periksa semua ciri menggunakan pilihan laman pementasan dalam portal yang dikendalikan WP.
Pilihan Hosting Berkongsi Terhad – platform ini terutama tertumpu pada penyampaian cloud, VPS, dan penyelesaian pelayan khusus untuk prestasi maksimum.
Tanpa Pembina Laman Web Tersuai – terutamanya kelemahan bagi mereka yang mencari penyelesaian all-in-one. Yang lain akan mendapat keuntungan daripada 100% keserasian WordPress dan CMS yang lain.
Harga – beberapa rancangan nampaknya sedikit lebih mahal daripada rata-rata.

Walaupun terdapat beberapa kekurangan, Web Cecair tentunya merupakan penyelesaian yang baik bagi mereka yang mencari kapasiti maksimum dan prestasi laman web. Sekarang, mari kita perhatikan lebih dekat beberapa ciri teras yang dimiliki platform ini.

Ciri Hosting

Semua ciri platform tertumpu pada pengoptimuman WordPress. Syarikat ini telah mengembangkan ekosistem hosting terkelola khas yang direka khas untuk projek yang dikuasakan oleh WP dan beberapa CMS lain. Oleh itu, ciri-ciri tersebut terutama berkaitan dengan kemas kini pemalam automatik, sandaran sistem, peningkatan prestasi, kelajuan, dan parameter penting yang lain.

 • Penyelesaian WordPress Semua dalam Satu – integrasi tersebut merangkumi bukan sahaja pemasangan CMS yang lancar tetapi juga beberapa tema yang telah dipasang sebelumnya, kemas kini pemalam automatik, dan fungsi tambahan. Dengan kata lain, anda hanya perlu memilih rancangan yang tepat, memilih tema, dan mula membuat catatan, halaman, dll. Sistem akan memberi anda versi Plugin dan PHP terbaru secara automatik.
 • Plugin dan PHP

 • Persembahan Hebat – Liquid Web menggunakan Nexcess – platform berprestasi tinggi yang dibangunkan untuk meningkatkan kelajuan laman web. Selain itu, platform hosting itu sendiri menggunakan versi PHP 7 bersama dengan Nginx. Pengguna juga akan menghargai beberapa tambahan penting yang merangkumi pemampatan gambar, konfigurasi prestasi, dan banyak lagi.
 • Pelayan Mesra Pembangun – Liquid Web memastikan akses pemaju secara langsung melalui alat yang merangkumi WP-CLI, Git, dan SSH.
 • iThemes Sync Pro – ciri ini memudahkan pengguna menguruskan semua projek mereka dari satu lokasi. Sistem ini memberitahu mengenai status laman web, statistik SEO, dan analisis. Selain itu, anda akan sentiasa dapat mengesan kadar waktu operasi dan kemungkinan penurunan langsung dari papan pemuka.
 • Hosting WooCommerce Terurus – penyelesaiannya dirancang untuk memenuhi keperluan eCommerce dengan kedai memuat cepat, ujian prestasi, dan Jilt yang telah dipasang sebelumnya – salah satu alat yang paling berkesan untuk mencegah peninggalan troli.

Kita juga harus menambahkan sokongan migrasi laman web, pemindahan domain percuma, sistem pengurusan kedai digital untuk projek eCommerce, sokongan untuk tema responsif, dan banyak lagi. Walaupun begitu, beberapa rancangan nampaknya mahal, ia benar-benar penuh dengan ciri-ciri luar biasa yang pasti anda perlukan dalam jangka masa panjang.

Persembahan

Ujian terbaru menunjukkan bahawa Liquid Web lebih pantas daripada 91% platform lain yang terdapat di web. Kami telah menyatakan hakikat bahawa syarikat itu menjamin 99,999% masa operasi selain 2X RAM untuk pengguna pelayan yang berdedikasi.

Ujian Pingdom telah menunjukkan prestasi A-level membiarkan sistem mendapat 99 dari 100. Hasil tersebut dicapai terutama berkat teknologi penyimpanan SSD dan pengoptimuman pelayan yang berkesan. Masa muat purata ialah 220 ms tanpa memasang plugin atau aplikasi caching tambahan. Liquid Web adalah platform yang dibina menggunakan teknologi canggih yang merangkumi PHP 7, Nginx, SSL, dll.

Pembinaan laman web

Selain dari beberapa penyedia hosting lain, Web Cecair tidak mempunyai pembina laman web tersuai untuk membuat dan menghoskan laman web pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, ia mempunyai ciri pementasan laman web eksklusif yang sebenarnya membolehkan anda menjalankan laman web anda dalam mod ujian dan memeriksa bagaimana ia akan berjalan.

Pilihan itu boleh diaktifkan dalam portal WordPress di mana pengguna berpeluang membuat versi laman web ujian. Ini merangkumi bukan sahaja pemasangan tema tetapi juga pengaktifan plugin, penyesuaian reka bentuk web, tetapan add-ons, dll. Dengan kata lain, anda boleh membuat projek dengan ciri penuh dan disiarkan secara langsung untuk melihat bagaimana pengguna akan terlibat.

Aplikasi WP

Sebagai pembangun, anda sebenarnya mempunyai fungsi yang sama seperti dengan laman web yang sudah digunakan. Sistem ini memungkinkan untuk membuat perubahan yang diperlukan. Pengguna dapat mengubahsuai projek dengan akses ke laluan pengurusan fail SFTP / SSH. Hasilnya, anda akan melihat semua kemas kini dan perubahan dalam masa nyata sebelum laman web ini dilancarkan.

Untuk menggunakan ciri penargetan laman web, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Masukkan portal Urus WordPress.
 2. Klik pada butang “Urus Laman”.
 3. Pilih salinan laman web yang ingin anda pentas.
 4. Salin laman langsung ke proses pementasan.
 5. Pautkan domain ke salinan laman web dan siarkan.

Sekarang, anda bebas untuk bekerja di laman pementasan dan membuat semua perubahan yang diperlukan dalam masa nyata. Perlu diingat bahawa pasukan tempatan juga mengendalikan perkhidmatan pemindahan laman web dan pemindahan domain secara percuma.

Keselamatan

Liquid Web telah membangunkan sistem keselamatan kitaran penuh yang merangkumi semua masalah laman web. Dari perlindungan CDN dan pencegahan serangan DDoS hingga sandaran automatik, kemas kini, dan perlindungan data – semua ciri keselamatan disertakan dalam setiap paket tanpa biaya tambahan.

Pakej keselamatan platform merangkumi:

 • VPN dan Integrasi Firewall – pelayan dilindungi dari sebarang ancaman digital. Sistem ini sentiasa berfungsi pada pengesanan dan pencegahan kod yang berniat jahat.
 • Perlindungan DDoS – Web Cecair menggunakan alat canggih untuk mengurangkan lalu lintas dan mencegah pelayan daripada serangan DDoS yang tidak dijangka.
 • Perlindungan Data – ciri ini merangkumi perlindungan data pengguna yang sensitif jika anda membuat laman web untuk pelanggan. Selain itu, konfigurasi yang diperkuat memastikan pengubahsuaian OS di samping keserasian dan pengoptimuman pelayan.

Tidak seperti kebanyakan pesaing utama syarikat, Liquid Web juga memberikan penyimpanan log dan Storage Area Network (SAN) untuk memastikan aset laman web anda selamat.

Sokongan pengguna

Pasukan pakar tempatan menjanjikan bantuan pada semua peringkat proses hosting bermula dari migrasi laman web hingga penyelenggaraan dan sokongan laman web. Pengurus tersedia sepanjang masa. Selain itu, syarikat ini menjamin bantuan awal 60 saat dengan sokongan terperinci lebih lanjut ketika menggunakan cara segera untuk menghubungi.

Pelanggan boleh memilih beberapa cara utama untuk menghubungi:

 • Sembang Langsung – terdapat dua jenis Live Chat untuk diakses. Yang pertama adalah cara terpantas untuk berhubung. Walau bagaimanapun, pada mulanya anda akan bercakap dengan bot ketika menentukan masalahnya. Yang kedua ialah pilihan “Chat to Human”. Ia memerlukan lebih banyak masa untuk mendapatkan jawapannya walaupun anda akan dapat menentukan soalannya sekaligus. Itu boleh menjimatkan masa anda.
 • Telefon – pengguna boleh memilih dua nombor telefon yang tersedia untuk penduduk AS dan antarabangsa.
 • Meja bantuan – cara mudah untuk menghantar tiket dengan penerangan terperinci mengenai masalah ini.

Selain daripada hubungan langsung, pelanggan Web Cecair dapat memanfaatkan pelbagai sumber maklumat. Mereka merangkumi kajian kes, pangkalan pengetahuan yang luas, blog tersuai, pandangan, dan banyak lagi. Anda juga bebas untuk mengunjungi webinar syarikat dalam talian.

Rancangan & Harga

Web Cecair mempunyai banyak pakej pelayan yang ditawarkan. Harganya bergantung terutamanya pada jumlah projek yang ingin anda uruskan serta prestasi yang diperlukan. Kami mengesyorkan bermula dengan 3 hosting WordPress yang diuruskan untuk memeriksa bagaimana sistem ini berfungsi. Rancangannya adalah seperti berikut:

 • Kos percikan $ 19 sebulan untuk satu laman web dengan storan 15 GB dan lebar jalur 5 TB.
 • Kos pembuat $ 79 sebulan sehingga 5 laman web dan lebar jalur 3 T.
 • Kos pembina $ 149 sebulan untuk menguruskan sehingga 25 projek serentak dengan storan 100 GB dan lebar jalur 5 TB.

Syarikat yang mencari lebih banyak sumber boleh memilih rancangan pelayan WordPress diperluas tingkatan 3: Producer ($ 299 / bln, Eksekutif ($ 549 / bln), dan Perusahaan ($ 999 / bln). Penyelesaian pelayan khusus bermula dari $ 119 sebulan dan mungkin akan mencapai $ 549 untuk langganan bulanan.

Kesimpulannya

Liquid Web – adalah penyedia hosting terurus yang memastikan peningkatan prestasi dan kelajuan laman web. Ini tentunya bukan penyelesaian peringkat awal. Dengan kata lain, jika anda ingin menjadi tuan rumah blog, portfolio atau laman perniagaan satu halaman, anda lebih baik memilih platform yang lebih sederhana dan lebih murah.

Sebaliknya, berkualiti tinggi selalu datang dengan harga yang tinggi. Dengan Web Cecair, anda mungkin bergantung pada sekumpulan ciri keselamatan dan prestasi untuk memastikan kepekaan maksimum. Platform ini mungkin merupakan pilihan yang baik untuk syarikat besar dengan pelbagai projek serta pemaju profesional yang membuat laman web untuk pelanggan mereka. Pasaran dalam talian yang besar dan kedai digital yang kompleks juga akan menghargai penyelesaian pelayan yang diuruskan.

Cuba Web Cecair Sekarang!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map