Menyenaraikan Ulasan Desa

Menyenaraikan Ulasan Desa


Listing Village – adalah platform pembinaan laman web yang direka untuk broker barang profesional. Platform ini tidak memerlukan kemahiran teknikal khas. Ia menawarkan pelbagai templat responsif harta tanah yang mudah diedit dan disesuaikan tanpa pengekodan. Realtors akan mendapat peluang untuk mewujudkan kehadiran dalam talian mereka, menghubungkan domain, dan menggunakan beberapa alat ejen penting untuk membuat kad harta tanah, senarai, dll..

Selain daripada pembangun laman web jenis yang sama, Listing Village dilengkapi dengan pilihan lanjutan seperti pengurusan Pembeli Rumah untuk tetap berhubungan dengan pelanggan yang ada atau yang berpotensi atau bahkan membuat rangkaian rujukan untuk mempromosikan perniagaan anda. Instrumen tambahan merangkumi bersepadu CRM, Facebook menyasarkan kempen iklan, menyenaraikan amaran, peta harta tanah yang mudah alih, dan banyak lagi.

Perisian ini seolah-olah menjadi penyelesaian utama bagi broker barang. Tetapi adakah ia benar-benar baik? Sudah tiba masanya kita mengetahuinya.

Kebaikan dan keburukan

Di satu pihak, di sini kita mempunyai platform all-in-one yang membolehkan Realtors membuat dan melancarkan laman web dari awal. Sebaliknya, ciri-ciri Penyenaraian Desa tertumpu terutamanya di kawasan hartanah. Templat kelihatan serupa dan ada beberapa daripadanya. Pilihan penyesuaian juga terhad.

Walau bagaimanapun, perisian berfungsi dengan baik semasa mengintegrasikan atau menguruskan senarai harta tanah. Dengan Village Village, anda mendapat platform carian dalam talian berskala penuh dengan algoritma penjenamaan dan iklan moden.

Menyenaraikan Kelebihan Desa:
Menyenaraikan Kekurangan Desa:
&# x2714; Perkhidmatan All-in-One – langganan merangkumi semua instrumen untuk membuat laman web harta tanah yang lengkap. Anda hanya perlu menyambungkan domain.
&# x2714; CRM bersepadu – CRM yang intuitif dan mudah digunakan dilengkapi dengan amaran penyenaraian, alat pengurusan pembeli rumah, pilihan rangkaian rujukan, dll..
&# x2714; Kemas kini MLS – pengguna dapat memanfaatkan kemas kini MLS automatik setiap 10 minit untuk menyampaikan data yang paling tepat di luar kotak.
&# x2714; Hosting Percuma – ia termasuk dalam harga langganan tanpa bayaran tambahan.
&# x2714; Pilihan Pengiklanan – Realtors akan dapat mempromosikan laman web mereka melalui kempen iklan Facebook.
✘ Dasar harga yang mengelirukan.
Template Pilihan templat terhad.
Lack Kekurangan penyesuaian dan alat reka bentuk web.
✘ Tidak ada aplikasi atau tambahan.

Apa Itu Bagus untuknya?

Sekiranya anda melihat senarai instrumen, menjadi jelas bahawa List Village adalah untuk Realtors profesional yang mencari keupayaan penyenaraian MLS canggih dan cara untuk mempromosikan jenama mereka.

Sebaliknya, pengguna mungkin tidak menghabiskan berjam-jam untuk mencari tahu bagaimana semuanya berfungsi. Mereka dapat membuat dan menyebarkan laman web siap sedia dalam masa kurang dari 15 minit. Hasilnya, kami mempunyai perisian yang ringkas namun profesional untuk ejen yang tidak hanya membina kehadiran web tetapi juga menguruskan aset perniagaan dan mempromosikan jenama dalam talian.

Kemudahan penggunaan

Listing Village sangat hebat mudah untuk digunakan. Walau bagaimanapun, kesederhanaan seperti ini menjadi kelemahan utama di sini. Di satu pihak, proses penyuntingan sangat mudah. Anda memilih templat, membuat beberapa perubahan, menambah senarai, dan disiarkan secara langsung.

Sebaliknya, setiap tema hanya mempunyai tiga pilihan utama yang merangkumi halaman utama itu sendiri, bahagian Kad Harta, dan tetapan peta. Dengan kata lain, tidak ada yang dapat disesuaikan. Pengguna harus berurusan dengan susun atur yang telah dirancang sebelumnya yang kelihatan sama. Yang boleh anda lakukan hanyalah menukar kandungan dan menambahkan gambar anda sendiri tanpa berpeluang menyusun semula struktur usia atau bahkan menambahkan widget. Berita baiknya ialah terdapat percubaan 14 percuma untuk mencuba pembangun laman web dan memutuskan apakah ia sesuai dengan anda.

Bermula

Anehnya, pengguna memerlukan lebih banyak masa untuk log masuk daripada membina laman web yang siap digunakan. Untuk memulakan dengan Village Village, anda perlu menambahkan butiran yang diperlukan yang merangkumi nama pertama, terakhir, dan broker pengguna. Anda juga harus menunjukkan e-mel anda dan memilih kata laluan.

Pendaftaran penyenaraian desa

Cabaran utama di sini adalah untuk mengesahkan diri anda sebagai Realtor. Pengguna mesti memilih penyenaraian MLS dari pilihan yang ada atau menghubungi pasukan sokongan jika anda gagal menemui penyenaraian anda. Itu mungkin memerlukan masa juga. Pada peringkat seterusnya, pengguna akan mempunyai alasan lain untuk kecewa.

Walaupun anda boleh memulakan dengan percubaan percuma 14 hari (borang log masuk mengesahkan fakta ini), anda masih perlu menunjukkan maklumat pengebilan anda. Bayaran langganan akan ditebus secara automatik apabila percubaan tamat. Mungkin ada yang berfikir “Ah, akhirnya! Pendaftaran sudah selesai! ”. Tidak! Sekarang anda perlu mengesahkan akaun broker barang anda. Apabila sistem memadankan pengguna dengan senarai MLS yang sesuai, surat pengesahan akan dihantar. Ikuti pautan di dalamnya untuk beralih ke peringkat seterusnya.

Memilih Domain

Anda tidak akan dapat memilih atau mengedit susun atur sehingga anda memilih a nama domain. Ini juga kelihatan sangat aneh jika dibandingkan dengan pembangun laman web lain, yang memungkinkan pengguna menyelami proses penyuntingan dan menghubungkan domain hanya ketika menerbitkan laman web.

Sistem akan menghasilkan beberapa pilihan nama secara automatik berdasarkan maklumat yang diberikan (nama, bandar dan data lain). Sebaik sahaja anda menjumpai yang paling sesuai dengan anda, klik pada “Make it Mine!” butang dan tunggu sehingga domain didaftarkan.

Anda mungkin berfikir, “Ini dia! Sekarang saya boleh membuat laman web! ”. Sekali lagi, tidak. Setelah pendaftaran domain selesai, anda akan menerima surat pengesahan dengan pautan yang akhirnya akan membawa anda ke dalam Pembangun Laman Web. Prosesnya sangat luar biasa dan memakan masa kerana kedengarannya. Tetapi adakah ia berbaloi? Mari kita lihat pembangun laman web.

Penyuntingan Tema

Memilih tema adalah langkah pertama dan utama proses pembinaan laman web. Anda akan melihat semua pilihan susun atur di dalam papan pemuka di bar sisi kiri. Setiap tema dilengkapi dengan pratonton segera, yang cukup mudah walaupun pemilihan templat sangat terhad. Selain itu, semuanya mempunyai struktur dan elemen yang hampir serupa.

Penyuntingan tema listingvillage

Setelah memilih tema, anda boleh mengedit bidang tersuai halaman utama. Tidak banyak yang boleh anda lakukan mengenai reka bentuk laman web. Pengguna boleh memuat naik logo, memasukkan nama laman web, menukar ukuran spanduk, mengedit warna teks, menunjukkan data hubungan yang akan dipaparkan di laman web, dll. Kemudian anda boleh pergi ke kad harta tanah dan menambahkan sifat di sana.

Menambah sifat sama seperti bekerja dengan halaman produk asas. Untuk memaparkan objek, pengguna perlu menunjukkan maklumat hubungan ejen, memuat turun profil harta tanah, dan menambahkan blok CTA. Terdapat galeri di mana anda boleh menambah bahagian gambar, arah, dan pemetaan. Semuanya sangat sederhana di sini.

Medan penyuntingan penyenaraian desa

Laman web anda hampir siap digunakan. Peringkat terakhir adalah bekerja dengan tetapan peta dan menambahkan lokasi tersuai. Kedua-dua proses tersebut akan dijelaskan dalam Fitur & Bahagian fleksibiliti.

Ciri dan Kelenturan

Seperti yang telah kita sebutkan sebelumnya, List Village adalah pembangun laman web harta tanah berorientasikan sempit. Pengguna tidak boleh mengharapkan maju (atau sekurang-kurangnya di bawah umur) Tetapan SEO, widget tersuai, keupayaan integrasi tanpa henti, dan lain-lain. Platform ini mempunyai sekumpulan alat berorientasi khusus. Tetapi alat-alat itu berfungsi dengan baik.

Tetapan Peta

Ciri penting untuk laman web harta tanah. Pengguna mungkin tidak hanya mengintegrasikan peta mesra mudah alih dengan sifat yang disenaraikan di menu dropdown tetapi juga mengatur lokasi memilih lokasi untuk memulakan senarai. Realtors boleh memilih bandar yang mereka mahu menjadi titik permulaan serta cara semua harta tanah dipaparkan (dengan atau tanpa tanda harga).

Tetapan peta penyenaraian desa

Selain itu, pengguna akan memiliki akses ke koleksi besar ikon khusus. Mereka boleh digunakan untuk menandakan beberapa sifat dan elemen laman web lain, mengenal pasti kawasan dan zon tertentu di peta, menyoroti infrastruktur di sekitar harta benda, dll.

Tetapan peta penyenaraian desa

Menambah Lokasi Tersuai

Listing Village mempermudah untuk menambahkan lokasi tersuai yang tidak ditentukan oleh senarai MLS. Fungsinya sangat mudah. Anda hanya perlu menentukan zon dalam lingkungan tertentu, menarik kawasan itu, dan menambahkannya ke dalam senarai. Pengguna akan menemui alat yang diperlukan untuk menguruskan lokasi tersuai (tambah, padam, tetapkan semula atau simpan).

Listingvillage menambah lokasi tersuai

Papan Pemuka Realtor

Satu ciri untuk mengesan statistik bulanan atau mingguan termasuk penglibatan pelanggan, jumlah tontonan dan pengunjung. Realtors dapat memantau setiap harta tanah secara berasingan dan juga memerhatikan jumlah statistik dalam jangka masa yang diperlukan. Papan pemuka menggambarkan pelanggan yang telah berinteraksi dengan harta benda tertentu yang menampilkan maklumat hubungan mereka dan kemampuan untuk berkongsi beberapa lokasi secara langsung dari papan pemuka.

Papan pemuka realtors listingvillage

Pengurusan Pembeli Rumah

Alat ini hadir sebagai sebahagian daripada CRM bersepadu. Ini meningkatkan pengurusan hubungan dan menjadikannya mudah untuk membuat rangkaian rujukan pelanggan. Semuanya bermula dengan menambahkan pembeli rumah baru – yang pernah terlibat dengan laman web atau harta tanah anda.

Kad ini merangkumi maklumat hubungan, perincian, dan cara mudah untuk terus berhubung. Pemilik laman web dapat melacak sesi lawatan pembeli rumah, mengesan amaran, dan melihat rumah yang ditambahkan ke kegemaran mereka.

Pengurusan homebuyer listingvillage

Perkongsian Media Sosial

Dengan platform ini, Realtors dapat berkongsi harta tanah di media sosial. Manfaat utama di sini ialah pengguna dapat berkongsi bukan hanya satu lokasi tetapi senarai sekitar 4 hartanah pilihan yang memenuhi pilihan pembeli rumah. Perisian ini secara automatik akan menghasilkan pratonton sosial harta tanah dan juga membolehkan anda membagikannya di platform sosial lain termasuk Twitter, Pinterest, dll.

Perkongsian media sosial penyenaraian

Reka bentuk & Templat

Tidak banyak yang dapat kita tentukan mengenai reka bentuk Village Village. Ia mempunyai beberapa templat yang cantik. Tetapi semuanya hampir sama. Kelemahan utama adalah pengguna tidak dapat menanganinya. Anda tidak boleh mengharapkan reka bentuk web canggih atau alat penyesuaian. Platform ini dibangunkan untuk membuat laman web harta tanah dalam beberapa minit (tidak menyebutkan proses pendaftaran).

Templat penyenaraian desa

Sejujurnya, ejekan tidaklah seburuk itu. Setiap tema merujuk kepada gaya reka bentuk tertentu. Mereka mudah alih dengan semua ciri yang diperlukan sudah ada di halaman. Siapa yang harus disalahkan bahawa Realtors tidak memerlukan banyak dari mereka? Tentunya, bukan Village Penyenaraian.

Sokongan pengguna

Listing Village menawarkan sokongan pelanggan yang hebat. Walaupun tidak ada versi demo untuk menguji platform, tutorial video mengajarkan pengguna secara harfiah setiap perkara kecil dari cara masuk ke langkah-langkah ketika menambahkan lokasi tersuai. Pangkalan pengetahuan video sangat hebat dengan pelbagai bahagian termasuk:

 • Penyuntingan Laman Web;
 • Papan Pemuka dan Penyenaraian Pilihan;
 • Perkongsian sosial, pengurusan pembeli rumah dan banyak lagi.

Ciri Sembang Langsung adalah cara kedua untuk berhubung. Selain itu, pengguna boleh menghubungi pasukan sokongan melalui telefon atau e-mel. Platform ini mempunyai komuniti Facebook yang semakin meningkat

Sokongan pelanggan listingvillage

Rancangan & Harga: Berapa Kos Pendaftaran Desa?

Adakah List Village mempunyai percubaan percuma? Ya, memang begitu. Tetapi percubaan percuma sebenarnya tidak percuma, kerana anda masih perlu memberikan maklumat pengebilan anda. Jadi, sistem akan menebus dana dari kad tanpa memberitahu. Untuk versi berbayar, langganan akan dikenakan biaya $ 49 termasuk semua ciri perisian, domain, hosting + $ 10 untuk kempen iklan Facebook.

Contoh Laman Web Desa Penyenaraian Sebenar

Agensi hartanah

Agensi hartanah

Laman Web Pencarian Harta

Laman Web Pencarian Harta

Menyenaraikan Kesimpulan Kajian Desa

Listing Village adalah pembangun laman web sempit. Ia melayan realtors semasa membuat pembangun laman web harta tanah yang mesra pengguna dan berfungsi. Walaupun perisian tidak menyediakan instrumen SEO, reka bentuk web atau alat penyesuaian yang mencukupi kepada pengguna, ia berfungsi dengan baik.

Pengguna akan menghargai proses penyuntingan yang mudah tanpa kemahiran mengekod. Sistem ini menjadikan penambahan dan pengurusan harta tanah sementara CRM bersepadu dapat memungkinkan anda memanfaatkan sebahagian besar senarai kenalan dan rangkaian rujukan anda. Harganya kelihatan sangat berpatutan jika kita membandingkan Village Village dengan pembangun laman web harta tanah yang lain. Walau bagaimanapun, anda mungkin masih nampak lebih fleksibel dan penyelesaian yang lebih murah di muka Wix (pembina laman web paling mudah untuk tujuan apa punatau WordPress (CMS sumber terbuka dengan keupayaan reka bentuk dan integrasi web yang tidak berkesudahan).

Cuba Cantumkan Desa Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map