Pautan Whisper Review

Pautan Ulasan Whisper Plugin


Paut Bisikan – ialah WordPress plugin untuk menjadikan pengurusan pautan dalaman lebih cepat dan mudah. Alat yang didorong oleh AI mampu membuat pautan dalaman secara automatik untuk siaran untuk membiarkan laman web mendapat kelebihan dari enjin carian. Plugin ini hadir sebagai penyelesaian mudah dan intuitif untuk melaksanakan penambahbaikan SEO yang hebat tanpa kemahiran atau pengetahuan khas.

Pemalam menggunakan kecerdasan buatan untuk memberikan cadangan kontekstual di mana untuk menambah jangkar. Dengan kata lain, ia dapat menganalisis kandungan siaran dan menentukan cara terbaik untuk membuat pautan dalaman yang akan berguna untuk pembaca dan bot mesin pencari. Selain daripada cadangan segera dan penambahan automatik, alat ini dilengkapi dengan instrumen penyuntingan dan pengurusan pautan.

Adakah ia benar-benar bernilai digunakan? Bagaimana ia dapat membantu meningkatkan SEO laman web? Nantikan maklumat lanjut daripada ulasan kami.

Kebaikan dan keburukan

Link Whisper adalah plugin yang hebat tetapi ia bukanlah tongkat ajaib atau penyelesaian utama untuk semua masalah SEO dalaman. Selain itu, anda tidak seharusnya menggunakannya sebagai alat pengoptimuman yang tersendiri walaupun terdapat ciri-ciri yang ada. Tetapi ia pasti masuk akal apabila digunakan bersama dengan instrumen penting lain.

Pautan profesional Whisper:
Paut Kekurangan Bisikan:
&# x2714; Bangunan Pautan Automatik – sistem secara automatik menambah pautan masuk dalaman, menganalisis kandungan siaran, dan memberikan cadangan.
&# x2714; Teknologi yang Didorong oleh AI – pemalam menggunakan kecerdasan buatan untuk meneroka kandungan dan mengemukakan cadangan jangkar generik.

&# x2714; Peringkat yang ditingkatkan – menggunakan pautan dalaman adalah penting untuk meningkatkan kedudukan mesin pencari. Dengan Link Whisper, prosesnya lebih pantas dan lebih mudah untuk pemula.
&# x2714; Keserasian 100% – alat ini boleh digunakan dengan tema WP yang berbeza. Juga berfungsi dengan baik bersama WooCommerce, Gutenberg, Kadence Blocks, dan banyak lagi.
&# x2714; Kemudahan penggunaan – dari proses pemasangan hingga pengurusan pautan dalaman, pemilik laman web sukar untuk menggunakan pemalam.
&# x2714; Analisis & Laporan – pemalam disertakan dengan papan pemuka untuk mengesan semua statistik pautan penting di satu tempat.

✘ Dalam beberapa kes, pemalam mungkin mencadangkan pautan kandungan pada usia yang anda tidak mahu memilikinya. Contohnya, sauh mungkin muncul di laman utama.
✘ Kadang kala, cadangan automatik tidak begitu umum dan relevan seperti yang anda mahukan.
Ability Tidak dapat menambahkan pautan ke cadangan secara manual.
Issues Masalah teknikal apabila digunakan dengan beberapa pembangun halaman berorientasikan WP seperti Thrive Architect dan beberapa yang lain.

Apa itu Link Whisper?

Oleh itu, pemalam membantu menambah pautan dalaman dan menjadikan kandungan lebih mesra pengguna dan SEO. Tetapi siapa sebenarnya yang memerlukannya?

Pertama sekali, Link Whisper akan berfungsi dengan baik untuk pemilik perniagaan kecil dan pemasar kandungan yang ingin mendorong lebih banyak lalu lintas ke laman web mereka. Kedua, mungkin berguna bagi blogger dan pemilik laman web berasaskan kandungan yang menggunakan pengoptimuman enjin carian untuk meningkatkan lalu lintas untuk pengewangan selanjutnya.

Manfaat utama adalah anda tidak seharusnya menjadi guru SEO atau mempunyai kepakaran dalam bekerja dengan mesin pencari. Plugin ini sangat mudah dipasang, dikonfigurasikan dan dikendalikan. Kami mempunyai alat yang mungkin baik untuk pemula yang melancarkan laman web baru dari awal atau ingin memperbaiki yang sedia ada dengan bantuan pautan dalaman.

Bagaimana Pautan Dalaman Membantu Memperbaiki Laman Web Anda

Apakah pautan dalaman dan bagaimana ia dapat membantu? Sesiapa sahaja telah mendengar istilah itu walaupun mempunyai latar belakang SEO. Pautan dalaman nampaknya merupakan salah satu alat yang paling kuat untuk pengoptimuman laman web. Ini menjadikan kandungan lebih berguna untuk pembaca dan berfungsi secara praktikal dengan cara yang sama seperti yang kita sebutkan sumber di bahagian bibliografi untuk pelbagai tugas akademik di sekolah menengah atau kolej.

Oleh itu, apabila kita menyebut “pautan dalaman” kita bermaksud pautan yang dimasukkan ke dalam laman web anda. Dengan kata lain, kami mempunyai halaman yang mengandungi hyperlink ke halaman lain yang terletak di laman web yang sama domain. Walaupun pautan balik adalah instrumen utama untuk sebahagian besar projek dalam talian hari ini, pautan dalaman sering kurang digunakan dan dipandang rendah, yang salah, dan inilah sebabnya:

 • Navigasi yang Lebih Baik untuk Pembaca – pautan dalaman membantu membuat jalan pembaca yang membimbing mereka dari satu halaman sasaran ke halaman yang lain. Selain itu, membawa pembaca ke halaman lain yang relevan akan meningkatkan metrik SEO utama
 • Senibina Laman Web – pautan dalaman mungkin menjadi asas yang kuat untuk laman web. Mereka menawarkan garis besar kepada pengguna dengan semua maklumat yang diperlukan untuk mencari di satu tempat.
 • Kedudukan SERP Google yang lebih baik – katakanlah, anda mempunyai satu halaman yang mempunyai kedudukan SERP yang tinggi. Pautan dalaman akan membolehkan anda menyebarkan ekuiti ke halaman lain juga.
 • Merangkak Google yang lebih baik – jika anda mempunyai laman web yang kompleks dengan banyak bahagian dan kandungan yang sentiasa dikemas kini, Google bot cam akan kehilangan sebahagian halaman (atau jarang mengunjunginya). Pautan dalaman membantu mereka memahami kandungan laman web dengan lebih baik dan mencari halaman yang tersembunyi lebih dalam struktur laman web.

Sekarang apabila kita mengetahui bagaimana pautan dalaman dapat membantu, mari kembali ke plugin Link Whisper dan lihat bagaimana ia berfungsi.

Kemudahan penggunaan

Alat ini tidak memerlukan pengetahuan khas. Pengguna tanpa kemahiran SEO atau teknikal dapat memanfaatkan bangunan pautan dalaman automatik. Untuk mula menggunakan pemalam, anda hanya perlu membeli lesen rasmi dan mengaktifkannya di papan pemuka WordPress anda.

Pengaktifan Plugin

Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah membeli lesen berbayar. Malangnya, Link Whisper tidak menawarkan versi percubaan langganan percuma. Anda mesti melalui proses pembayaran sekaligus. Cukup pilih rancangan yang memenuhi keperluan anda dan tekan “Bermula”.

Bermula

Pada usia pembayaran, anda akan diminta untuk memberikan maklumat peribadi dan bil. Pengguna boleh memilih dari kad debit / kredit atau pilihan PayPal untuk menyelesaikan pembelian. Setelah selesai dengan tahap itu, anda akan mendapat akses ke fail zip. Muat turunnya. Kami memerlukannya lebih jauh bersama dengan kunci lesen.

Peringkat seterusnya adalah memasang dan mengaktifkan pemalam. Pergi ke papan pemuka WordPress anda dan klik pada “Plugin” – “Upload Plugin”. Sekarang, anda perlu memuat naik fail zip yang telah kami muat turun lebih awal. Untuk menyelesaikan persediaan, masukkan kunci lesen pengaktifan. Sekarang anda boleh memasukkan bahagian Laporan dan Tetapan pemalam di papan pemuka WP anda.

Tambah Pemalam

Menambah Pautan Dalaman

Sedia? Mulai sekarang, anda mungkin menggunakan pemalam untuk menambahkan pautan dalaman. Yang anda perlukan adalah:

 1. Buat siaran atau halaman baru. Nota: jangan terbitkan! Anda seharusnya hanya menambah kandungan dan menyimpan halaman sebagai Draf.
 2. Sistem akan memeriksa kandungan laman web anda secara automatik dan menghasilkan cadangan. Tatal halaman ke bawah ke bahagian dengan cadangan Link Whisper dan pilih pautan yang anda mahu ada di halaman tersebut.
 3. Terbitkan siaran atau halaman.

Prosesnya sangat intuitif dan mudah. Tidak perlu tetapan manual sementara beberapa ciri mungkin memerlukan pertunangan yang lebih mendalam.

Set Ciri

Seperti yang kami katakan sebelumnya, Link Whisper bukanlah plugin ajaib yang akan menguruskan semua pengoptimuman dalaman untuk anda. Ia mempunyai beberapa ciri yang memfokuskan terutamanya pada pembuatan dan pelaporan pautan automatik. Pengguna yang berpengalaman juga akan menghargai beberapa pilihan tambahan yang mungkin berguna.

Cadangan Automatik

Plugin hadir sebagai instrumen berasaskan AI pintar menganalisis kandungan halaman dan mula mencadangkan pautan yang relevan sebaik sahaja anda mula menulis catatan atau artikel. Jumlah pautan yang dicadangkan akan bergantung pada jumlah isi kandungan jumlah halaman laman web, kaitannya, dan lain-lain. Semua cadangan akan muncul di kotak berasingan. Anda boleh memilih pautan yang anda suka dan tekan “Simpan”.

Ciri Pautan automatik

Pautan Auto

Alat yang bagus untuk mereka yang ingin membuat pautan dalaman berdasarkan kata kunci yang diperlukan. Yang anda perlukan hanyalah menaip frasa utama untuk pautan masa depan dan menentukan halaman yang akan dikemukakan oleh pembaca. Pemalam akan menemui semua kata kunci sebelumnya yang disebut dan menghasilkan pautan secara automatik.

Melapor & Statistik

Pelaporan dan Statistik

Plugin ini dilengkapi dengan papan pemuka cepat di mana anda boleh mengesan semua statistik dan memastikan semua pautan dalaman terkawal. Lebih-lebih lagi, ciri ini memberikan gambaran keseluruhan laman web selain jumlah pautan dalaman dan luaran untuk setiap halaman artikel atau catatan blog yang berasingan. Pelaporan merangkumi pandangan mengenai kemungkinan kesalahan serta pautan yang terputus.

Penyuntingan Pautan Rosak

Selain mengesan pautan yang rosak dan 404 halaman, plugin ini membolehkan anda mengedit atau membuangnya dengan mudah.

Sokongan pengguna

Link Whisper mempunyai pasukan sokongan pelanggannya. Pengguna akan mendapat manfaat daripada pusat bantuan yang komprehensif dengan berpuluh-puluh tutorial video. Mereka merangkumi setiap aspek penggunaan plugin dari mengaktifkannya di WordPress hingga kaedah tinjauan keseluruhan, cara menambahkan pautan dengan kata kunci, dll..

Pautkan Sokong Bisikan

Selain itu, terdapat halaman sokongan yang berasingan di mana anda boleh menghubungi wakil Link Whisper secara langsung. Di halaman ini, anda juga dapati bahagian FAQ ringkas dengan soalan yang sering diajukan. Laman web pemalam rasmi mempunyai blog dengan beberapa maklumat berharga yang mungkin juga membantu.

Rancangan & Harga: Berapa Banyak Mengaitkan Kos Berbisik?

Pengguna boleh memilih dari 3 pakej yang berbeza. Semuanya dilengkapi dengan set ciri yang sama. Harganya akan berbeza bergantung pada jumlah laman web yang perlu anda gunakan. Pakej merangkumi:

 • Lesen Tapak Tunggal berharga $ 52 setahun.
 • 3 Lesen Tapak berharga $ 92 setahun.
 • 10 Lesen Tapak berharga $ 142 setahun.

Pengguna dikenakan setiap tahun sehingga lesen dibatalkan. Semua rancangan dilengkapi dengan pelaporan pintar dan cadangan pautan automatik.

Harga

Pautkan Kesimpulan Kajian Whisper

Link Whisper adalah plugin yang layak untuk meningkatkan SEO laman web. Ia hadir sebagai alat yang cepat dan sederhana untuk menambah pautan dalaman tanpa pengetahuan atau kemahiran khas. Di satu pihak, ia membantu membuat kandungan yang mesra pengguna dan menarik. Sebaliknya, laman web anda lebih baik diperingkat mesin pencari.

Selain daripada ciri-ciri hebat yang disediakan oleh plugin, ia bukan penyelesaian utama. Ia harus digunakan dengan tepat, kerana beberapa kelemahan kecil masih berlaku. Selain itu, terlalu banyak bangunan pautan dalaman tidak bagus. Pastikan pautan anda tetap relevan dan jangan tambahkan terlalu banyak untuk mengelakkan halaman spam.

Cuba Paut Bisikan Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map