Ulasan Bandzoogle.com

Bandzoogle – adalah pembangun laman web khusus, yang memfokuskan pada pengembangan laman web untuk pemuzik. Dilancarkan pada tahun 2003 oleh pakar muzik, yang telah mengumpulkan pasukan pemikir bersama dengan latar belakang reka bentuk web, sistem ini telah mendapat popularitas bagi semua orang, yang bermaksud untuk membuat laman web yang lengkap dan unik untuk mempamerkan bakat muzik dan mempersembahkannya kepada penonton.


Moto sistem ini berbunyi seperti: “Dari Pemuzik untuk Pemuzik” dan ini yang perlu anda ketahui mengenai implikasi sistem dan pengkhususan utama.

Mari kita hadapi kebenaran: bilangan pembangun laman web khusus digunakan untuk membuat laman web pemuzik hampir dengan sifar. Selalu menyenangkan untuk melihat penyelesaian khusus yang baik. Bandzoogle adalah perkhidmatan yang sesuai dengan keperluan penonton pemuzik. Ia dilengkapi dengan maklumat berkaitan muzik, fungsi khusus dan persembahan gaya yang sesuai.

Perkhidmatan ini jelas mengambil risiko, apabila hanya menumpukan pada khalayak sasaran khusus. Sekiranya tidak dapat menawarkan sesuatu yang istimewa dalam proses pengujian yang akan membuatnya menonjol daripada orang ramai berbanding dengan laman web muzik lain, maka penggunaannya sama sekali tidak masuk akal.

Jadi, apa itu Bandzoogle? Apa yang membuatnya menonjol dari orang ramai dan apa yang membezakan sistem daripada perkhidmatan berkualiti lain yang digunakan untuk membina laman web perniagaan? Adakah aplikasi praktikal bernilai atau ada alternatif lain yang serupa di antara sistem standard lain? Mari kita cari sekarang!

1. Kemudahan Penggunaan

Sistem ini kelihatan menarik pada pandangan pertama. Suasana dan persembahan sistem merangkumi nuansa khusus dan ini adalah salah satu sorotan pembangun laman web khusus ini. Selepas pendaftaran standard (nama, e-mel, kata laluan), prosesnya menjadi cukup dinamik – sama seperti irama muzik pemacu. Semasa memilih templat, anda akan diberi peluang untuk memilih beberapa tajuk utama dan teks, gambar tajuk latar, menetapkan logo anda dan menangani beberapa nuansa lain. Pada saat anda mendapat akses ke editor, laman web akan sedikit disesuaikan untuk membuat kesan yang diperibadikan. Anda pada awalnya akan ditunjukkan video pengenalan mengenai peluang sistem. Maka anda boleh mula bekerja dengan sistem anda sendiri.

Penyunting Tema Bandzoogle

Panel kawalan merangkumi pautan yang mengarahkan anda ke video dengan contoh menggunakan bahagian penyunting semasa. Secara amnya, senang dan cukup mudah menguasai Bandzoogle, tanpa keterlaluan. Semua pilihan disajikan secara intuitif dalam sistem. Sekiranya ada yang tidak kena kerana sebab tertentu, terdapat video pendidik, bahagian Komuniti dan Bantuan serta Soalan Lazim mengenai topik yang anda minati. Antara muka juga sangat penting di sini. Ia kelihatan seperti seorang pemuzik mengharapkannya. Ia ringkas dan dilengkapi dengan skema warna, fon dan pilihan / tetapan yang dipastikan secara logik. Anda boleh menggunakannya tanpa persiapan khas sama sekali.

Elemen ringkas seperti gambar atau teks boleh diedit secara langsung di halaman dengan menggunakan penyunting yang tidak mengganggu. Sekiranya anda menghadapi keperluan untuk membuat pengeditan yang lebih kompleks, anda harus mengakses antara muka skrin penuh, yang menjadikan blok laman web utama tidak dapat dilihat tetapi memungkinkan untuk membuat pengeditan yang lebih rumit, jika diperlukan.

Namun, ini tidak menimbulkan masalah bagi pengguna Bandzoogle, bahkan bagi mereka, yang melayari sistem untuk pertama kalinya. Sejauh pembangun laman web pada mulanya dibuat untuk pemuzik yang tidak berpengalaman, ia pasti layak dianggap sebagai perkhidmatan yang mudah digunakan dan intuitif.

2. Set Ciri dan Kelenturan

Bandzoogle memungkinkan untuk membuat laman web pemuzik, yang menggabungkan ciri-ciri laman web perniagaan, blog, poster, kedai dalam talian untuk menjual trek muzik dan lain-lain. Semua ciri fungsional direalisasikan dengan betul dan mudah untuk menyesuaikannya dengan keperluan anda sendiri. Anda mendapat akses ke alat penyegerakan dengan serangkaian perkhidmatan media sosial yang kaya, peluang untuk menerbitkan halaman dan kandungan dengan akses tertutup. Perlu juga disebutkan bahawa semua laman web yang dibuat dengan sistem kelihatan menarik pada peranti mudah alih.

Panel Kawalan Bandzoogle

Panel kawalan Bandzoogle terdiri daripada dua bahagian utama untuk mengatur struktur, fungsi dan reka bentuk laman web anda, iaitu “Edit Kandungan” dan “Edit Tema“. Parameter surat, akaun pengguna dan ulasan yang dibentuk oleh nuansa sistem (jumlah lalu lintas, paparan halaman, penjualan, peminat dll) serta Google Analitis (anda perlu menyiapkan akaun Google anda secara manual untuk menggunakan pilihan ini) tersedia di panel kawalan juga. Terdapat juga sistem forum komuniti dan bahagian “Bantuan” yang mengandungi keterangan teks terperinci mengenai semua pilihan perkhidmatan.

The “Edit KandunganBahagian memungkinkan untuk menambahkan halaman dan ciri baru (widget) ke laman web anda. Anda boleh menggabungkan titik menu laman web dan membuat submenu tahap 2 pada bila-bila masa yang anda perlukan. Semasa menambahkan halaman baru ke laman web anda, anda dapat mengubah jenisnya: Kosong, Rumah, Muzik, Kit Akhbar Elektronik, Tayangan, Kedai, Blog, Kenalan, Pautan Luar, Pengenalan, Foto, Tentang Halaman. Nama laman web dengan jelas menggambarkan inti kandungan dan fungsi, yang akan tersedia di sana. Anda juga boleh menyesuaikan tetapan keterlihatan di sini.

Penyunting Kandungan Bandzoogle

Semasa membuat laman web jenis ini atau jenis itu, anda akan ditawarkan susun atur untuk memenuhi keperluan khusus anda. Halaman web akan dilengkapi dengan blok widget yang diperlukan, yang harus diisi lebih jauh dengan foto, teks, trek muzik, album, acara dll. Ini adalah pendekatan yang wajar, yang akan menarik bagi semua orang. Anda mendapat templat, yang akan berfungsi sebagai contoh untuk pemula dan bukannya menghadapi keperluan untuk menambahkan widget ke halaman baru secara manual. Ini mudah dan praktikal dari sudut pandangan mana pun.

Tidak perlu dikatakan bahawa anda akan dapat menguruskan blok-blok yang anda perlukan dengan mengubah kedudukan mereka, membuang atau menambahkannya. Dengan mengklik salah satu blok ini, anda akan mendapat akses ke senarai tetapan bergantung pada jenis yang dipilih. Sebagai contoh, blok “Acara” membolehkan memilih format yang memaparkan pertunjukan, pertemuan dengan peminat dll. Anda juga dapat mengatur proses penjualan tiket secara dalam talian di sini. Untuk melakukannya, kehendak anda perlu memberikan maklumat PayPal anda dan kos tiket ke rancangan anda.

Bandzoogle Tambah Trek

Blok dengan trek muzik membolehkan memilih jenis kandungan (album, senarai trek, pemain muzik), mengisi data siaran umum (tahun, keterangan, sampul, tajuk), memberikan atau mengehadkan akses ke ciri muat turun (berbayar, pembelian awal atau percuma ) dan tambahkan fail bonus untuk pelanggan. Inilah yang berkaitan dengan tetapan paparan album. Jumlah tetapan untuk senarai lagu lebih mengagumkan dan merangkumi kod diskaun, kualiti dan panjang sampel demo, senarai paparan, surat pengguna dll.

Detalisasi tetapan yang serupa berlaku untuk semua jenis halaman web dan blok yang disajikan di sana. Semua dilakukan dengan cara yang berkualiti dan mudah. Di bahagian “Halaman”, anda akan menemui tetapan SEO umum (kata kunci, tag meta) dan peluang untuk memasukkan kod anda sendiri ke dalam (CSS, javascript dll). Penyimpanan fail terdapat di bawah senarai dan termasuk muzik dan foto, jumlah yang tersedia bergantung pada jenis pelan berbayar yang dipilih.

Pilihan Halaman SEO Bandzoogle

Ketika menambahkan konten ke halaman, fitur (yang juga disebut “widget” dalam sistem lain) membuat blok yang dapat disesuaikan, contohnya telah dijelaskan di atas. Mari kita sertakan semua ciri Bandzoogle yang ada. Kesemuanya tergolong dalam kategori berikut:

 • Ciri-ciri Asas – tajuk, teks, gambar dengan / tanpa teks, petikan, video, acara, galeri foto, blog, laman web saya (senarai ikon dengan pautan ke laman web anda yang lain), tajuk ajakan bertindak, kod HTML;
 • Seluas Laman web – laman web saya dan pemain luas laman web (pemain laman global);
 • Komuniti – buku tamu dan forum;
 • E-Dagang – kedai, muzik, sumbangan;
 • Alat Maklum Balas – borang pendaftaran, borang undian, senarai mel;
 • Luaran – Galeri Instagram, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review dan Airbit;
 • Yang lain – senarai fail, flash (untuk memasukkan video flash ke laman web anda) dan tekan counter.

Widget (ciri) ini lebih dari cukup untuk merangkumi keseluruhan spektrum keperluan reka bentuk web pemuzik. Senarai widget jelas menunjukkan pilihan perkhidmatan tersebut. Pada asasnya, ini adalah senarai ciri fungsi sistem. Terdapat juga tetapan laman web umum dan juga tetapan SEO, laman web dan reka bentuk. Kandungannya akan merangkumi semua ciri yang disebutkan di atas. Jenis halaman web yang disenaraikan berbeza berkaitan dengan set widget dan kedudukannya di laman web.

Ciri Kandungan Bandzoogle

Perlu juga disebutkan bahawa ada peluang pembuatan bahagian percuma dan pembahagiannya ke dalam jumlah lajur yang diperlukan, yang memungkinkan untuk meletakkan beberapa ciri pada satu permukaan mendatar. Anda boleh mengubah kedudukan elemen (pemain, bentuk, tab dll) di dalam bahagian berkenaan dengan keinginan anda, sehingga mewujudkan struktur templat yang unik.

Mari kita jelaskan semua yang ada Pilihan penyesuaian reka bentuk Bandzoogle sekarang. Mereka bergantung pada tetapan yang terdapat di bahagian “Edit Tema”. Anda akan melihat tanda-tanda versi skrin mudah alih yang berbeza dari laman web anda di sudut kanan atasnya. Anda selalu dapat melihat bagaimana versi laman web semasa anda akan dipaparkan di telefon pintar, tablet atau komputer desktop anda. Anda juga boleh menukar templat pada bila-bila masa sekiranya diperlukan.

Editor reka bentuk menawarkan tetapan global untuk keseluruhan laman web, yang juga dibahagikan kepada beberapa bahagian:

 • Kepala membolehkan menyesuaikan dimensi tajuk untuk laman utama dan laman web dalaman, penapis gambar, kesan paralaks dan paparan gambar semasa proses memuatkan;
 • Tajuk / Logo memungkinkan untuk memilih jenis logo (teks, logo, tidak ada), serta fon dan warna untuk tajuk laman web;
 • Menu membolehkan menetapkan fon menu umum (submenu), warna dan fon menu untuk halaman desktop dan peranti mudah alih;
 • Tajuk Ajakan Bertindak membolehkan anda menukar warna, dimensi, latar belakang dan butang tajuk. Tetapan penjajaran, kedudukan dan elemen fon juga terdapat di sini.
 • Kandungan memberi anda kebebasan memilih, ketika memilih fon kandungan dan tajuk H1 / H2;
 • Gaya Bahagian ½ membolehkan mengatur warna semua elemen (tajuk, butang, pautan, latar belakang, kandungan) di bahagian halaman web;
 • Butang memungkinkan untuk mengatur reka bentuk semua butang di laman web (bentuk dan gaya).
 • Pemain Muzik Seluruh Tapak membolehkan anda menerapkan warna tersuai, memilih warna latar dan teks;
 • Seluruh Laman Web Saya membenarkan tetapan saiz butang, warna, warna hover, penjajaran.

Anda juga boleh menambahkan kod CSS anda sendiri ke laman web. Secara amnya, tetapan reka bentuk cukup mudah difahami dan mudah untuk menggunakannya. Mereka adalah standard untuk jenis perkhidmatan ini, meskipun, mereka disediakan dalam format yang mudah dengan antarmuka yang menarik. Ini adalah fungsi standard yang diperlukan untuk membuat laman web.

Penyunting CSS Bandzoogle

Akhirnya, penting untuk menyebutkan peluang untuk mengaktifkan / mematikan setiap halaman, tetapan akses (melalui kata laluan, setelah pendaftaran atau tersedia untuk semua orang), SEO (tajuk, keterangan) dan 301 hala tuju.

Senarai Mel

Bahagian lain yang terdapat di papan pemuka adalah Bahagian Daftar Mel. Ini adalah tempat di mana anda dapat mengatur dan menguruskan kempen e-mel, memilih antara beberapa pilihan templat e-mel. Anda juga dapat menjadwalkan buletin terlebih dahulu dan melacak keberkesanannya di bahagian “Laporan” berikut. Ini adalah bagaimana anda dapat menghubungi khalayak sasaran dengan berkesan, membuat mereka mengetahui semua peristiwa dan berita yang berlaku dalam hidup dan karier anda.

Analisis dan Laporan

Bercakap mengenai Bahagian Laporan, ia membolehkan anda mengesan prestasi laman web anda dan menganalisis nuansa terpenting seperti sumber lalu lintas, bilangan pelawat dan lokasi yang mereka datangi, bilangan pelawat tetap dan unik, paparan halaman dan parameter statistik serupa lainnya. Di subkategori “Mainkan”, Anda dapat menambahkan dan mengurus trek baru, sementara di bidang “Penjualan” Anda dapat mengatur perincian pembayaran.

Anda boleh membuat senarai peminat anda sendiri dengan menambahkan dan mengurus ahli dan / atau kempen baru. Anda boleh mengesan statistik laman web untuk selang waktu yang ditentukan untuk dapat membandingkan hasilnya. Perkara ini juga cukup senang dan senang dilakukan. Untuk mendapatkan statistik laman web lanjutan, adalah mungkin untuk menghubungkan Analitis Google ke akaun laman web anda.

e-dagang

Salah satu sorotan Bandzoogle yang tidak dapat dinafikan adalah peluang untuk mengatur dan mengurus ciri lengkap dan, yang penting bagi kebanyakan pemuzik, etalase percuma. Ini dilakukan dengan beberapa klik sahaja. Sehingga hari ini, platform ini bertanggungjawab untuk mengadakan urus niaga kewangan yang melebihi $ 32 juta dalam penjualan tanpa mengambil sebarang kos transaksi atau komisen. Bergantung pada syarat rancangan anda, ada kemungkinan menjual pelbagai produk, seperti lagu, album, tiket, kod muat turun, video, barang dagangan fizikal dan fail lain yang anda siap tawarkan kepada peminat anda dengan harga anda sendiri.

ECommerce Bandzoogle

Apa yang penting, anda boleh memilih antara 25 jenis mata wang, menghubungkan kedai web anda ke akaun PayPal yang tersedia untuk membuat transaksi. Sekiranya anda mempunyai niat untuk berintegrasi dengan platform pengedaran luaran yang popular, anda boleh menyematkan widget pihak ketiga pilihan anda. Pilihan eCommerce Bandzoogle yang fleksibel memberikan beberapa pilihan harga. Oleh itu, anda boleh memilih untuk menawarkan muzik anda secara percuma, membiarkan peminat menetapkan harga mereka atau mengenakan sejumlah wang. Itu adalah ciri yang mudah juga.

Sebagai kesimpulannya, Bandzoogle dilengkapi dengan fungsi yang standard untuk sebahagian besar sistem WYSIWYG, tetapi juga merangkumi sejumlah pilihan khusus (trek muzik kedai dalam talian, pemain, penyegerakan dengan perkhidmatan muzik dll.). Reka bentuk antara muka adalah perbezaan utama sistem daripada pesaingnya. Walaupun begitu, ciri-ciri ini dikumpulkan dengan senang di satu tempat dan senang digunakan. Peluang untuk membuat forum dan blog pastinya akan menarik minat sebahagian besar pelanggan. Hasilnya, seorang pemuzik mendapat semua alat yang diperlukan untuk membuat laman web yang berkesan.

3. Reka bentuk

Bilangan Tema:116
Templat Profesional:&# x2714; YA
Tema Percuma:&# x2714; YA
Susun mengikut Industri:&# x2714; YA
Penyuntingan Kod CSS:&# x2714; YA

Satu lagi perbezaan Bandzoogle adalah perpustakaan templat muziknya yang mengagumkan. Secara keseluruhan, terdapat lebih daripada 100 tema di sini. Kesemuanya responsif dan kelihatan mengagumkan (bergantung pada pilihan anda). Sukar untuk membayangkan seorang pemuzik, yang tidak akan dapat memperoleh reka bentuk yang baik dalam pilihan yang serba boleh ini. Itulah sebabnya, perkhidmatan ini semestinya mendapat pengiktirafan dalam aspek ini.

Pelbagai struktur, reka bentuk, warna dan tema yang mengagumkan menghasilkan kesan yang cukup bagus. Memandangkan pengkhususan khusus pembangun laman web, jumlah dan kualiti templat yang ada di sini cukup mengejutkan. Tema adalah seperti berikut: rock, folk / country, jazz / blues, penyanyi / penulis lagu, klasik, urban / hip hop, dunia, EDM / DJ / Produser, perniagaan / lain-lain, rentak.

Templat Bandzoogle

Terdapat pilihan pratonton yang memungkinkan untuk meneroka semua butiran tema yang anda minati. Walaupun ada sesuatu yang anda tidak berpuas hati, namun, sistem ini menawarkan peluang untuk menukar templat semasa proses reka bentuk web tanpa kehilangan kandungan yang dihantar. Terlepas dari templat siap pakai, ada peluang untuk memilih tema kosong untuk menyesuaikannya secara bebas. Ini akan memberikan penampilan unik laman web anda dalam jangka masa panjang.

Peluang untuk menyimpan rekaan anda sendiri di perpustakaan perlu diberi perhatian yang terpisah di sini. Oleh itu, anda boleh membuat beberapa varian reka bentuk untuk laman web anda dengan mengedit templat yang ada atau / dan pengekodan CSS agar dapat mengubahnya lebih jauh bergantung pada situasi dalam satu klik sahaja. Aspek yang jelas ini menjadikan penggunaan Bandzoogle cukup mengagumkan. Ini mungkin kelihatan pelik, tetapi peluang seperti itu jarang berlaku (kami tidak menyebutkan perubahan reka bentuk standard pada varian stok di sini).

Secara amnya, kami berpuas hati dengan aspek reka bentuk Bandzoogle. Ya, semua templat dibahagikan kepada beberapa kategori berdasarkan prinsip dan strukturnya. Ini adalah amalan biasa untuk sistem lain. Perkara yang sangat menarik perhatian kami adalah bagaimana ini dapat dilakukan dengan teliti. Di satu pihak, semua templat siap boleh disebut bagus di sini, tidak ada yang maju secara teknikal di dalamnya. Walau bagaimanapun, mereka dibuat dengan mempertimbangkan kualiti yang tinggi (ini menyangkut suasana umum, kandungan demo, fleksibiliti) dan pilihan sebenarnya menakjubkan.

4. Sokongan Pelanggan

Bandzoogle dilengkapi dengan sekumpulan standard pilihan sokongan pelanggan, termasuk sembang langsung, sokongan e-mel, Soalan Lazim, forum komuniti. Sebaik sahaja anda mendaftar dengan sistem atau memilih templat, anda akan ditawarkan panduan video mengenai cara menyesuaikan laman web anda dan bekerja dengan platform. Kualiti sokongan teknikal juga baik di sini. Semuanya berfungsi dengan baik, forum ini disiarkan secara langsung, bahagian Soalan Lazim adalah berkualiti. Tidak ada kekurangan yang jelas di sini. Tidak ada yang perlu ditambahkan pada titik ini juga.

5. Dasar Penentuan Harga

Bandzoogle menonjol dari orang ramai kerana tempoh percubaan, yang berlangsung selama 30 hari. Anda mungkin dapat mempelajari semua ciri sistem dengan hati-hati selama ini, belum lagi penerokaan standard perkhidmatan ini. Sistem ini menawarkan 3 rancangan berbayar, salah satunya harus dipilih setelah berakhirnya percubaan atau anda hanya perlu menolak untuk menggunakan perkhidmatan ini sama sekali. Versi percuma tidak tersedia di sini. Mari kita perhatikan kos bulanan rancangan berbayar, dengan syarat anda membuat pembayaran sekali setahun (pilihan pembayaran bulanan akan lebih mahal sekitar 12%). Jadi, rancangan berbayar adalah seperti berikut:

RancangKosciri-ciri
Lite:$ 8.29 / bln✓ 10 halaman, trek dan gambar,
✓ 100 ahli senarai mel;
✓ Kedai muzik tanpa komisen;
✓ Kit Akhbar Elektronik.
Standart:$ 12.46 / bln✓ 20 halaman, 50 trek, 500 foto;
✓ 1000 ahli senarai mel;
✓ Jual barangan fizikal.
PRO:$ 16.63 / bln✓ Halaman, trek, gambar dan ahli senarai mel yang tidak terhad;
✓ Jual video dan fail media lain, penjejakan inventori automatik, pra-pesanan album, kod diskaun;
✓ Pelaporan SoundScan, fon tersuai, tajuk video.

Perlu dinyatakan bahawa rancangan yang lebih mahal merangkumi semua ciri rancangan yang lebih murah dan yang baru. Anda jelas memperhatikan faedah senarai fungsi yang terdapat dalam Rancangan PRO. Ini adalah satu-satunya rancangan yang dapat membantu anda memanfaatkan sepenuhnya fungsi Bandzoogle. Dengan membaca senarai perkhidmatan yang ditawarkannya, anda menyedari apa yang anda kekurangan, jika anda memilih salah satu rancangan yang lebih murah. Itu sangat buruk kerana perbezaannya terlalu ketara di sini.

Pemaju perkhidmatan ini jelas mendorong bakal pelanggan untuk memilih Pelan PRO, yang harganya berjumlah $ 204 per tahun. Memandangkan fakta bahawa pembangun laman web menggabungkan ciri-ciri blog, platform eCommerce, forum dan laman web perniagaan standard, kos ini sepadan dengan fungsi sistem.

Sistem ini menjamin jaminan pengembalian wang kepada pengguna tersebut, yang tidak berpuas hati dengan fungsinya atas sebab tertentu. Ia juga menawarkan nama domain percuma yang tidak pernah habis, ruang cakera tanpa had dan pilihan hosting bersepadu.

6. Kebaikan dan Kekurangan

Bandzoogle adalah pembangun laman web khusus yang kaya dengan ciri, yang tentunya akan memenuhi keperluan pemuzik yang bersedia membuat laman web berkualiti untuk menunjukkan bakat mereka. Sama seperti perkhidmatan lain, namun, ia dilengkapi dengan senarai kelebihan dan kekurangan yang mungkin memberi kesan besar kepada pilihan pengguna. Sudah tiba masanya untuk mengetahui kebaikan dan keburukan sistem sekarang.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Fokus muzik yang kuat;
&# x2714; Pelbagai perkhidmatan, alat dan ciri
yang mesti dimiliki untuk laman web pemuzik;
&# x2714; Kemudahan penggunaan dan penyuntingan WYSIWYG;
&# x2714; Pilihan khusus templat responsif berkualiti;
&# x2714; Sokongan pelanggan yang layak;
&# x2714; Penyuntingan kod dibenarkan;
&# x2714; Fungsi eCommerce bersepadu.
Ability Ketidakupayaan untuk membuat laman web jenis lain;
✘ Pelan Mahal.

7. Perbandingan dengan Pesaing

Agak sukar untuk membandingkan Bandzoogle dengan pesaing khusus kerana tumpuan muziknya yang kuat. Masalahnya adalah bahawa tidak ada banyak sistem, yang dapat menawarkan fungsi dan set ciri yang sama. Satu-satunya pesaing yang layak dalam hal ini adalah Wix. Pembangun laman web all-in-one ini mempunyai populariti di seluruh dunia dan menawarkan rangkaian ciri kuat yang diperlukan untuk membuat laman web yang layak untuk pemuzik.

Bandzoogle vs Wix

Kedua-dua sistem ini dilengkapi dengan editor laman web WYSIWYG, pelbagai templat siap mudah alih, blogging bersepadu dan ciri eCommerce. Mereka juga menawarkan pelbagai pilihan alat penyesuaian reka bentuk yang memungkinkan anda membuat reka bentuk yang luar biasa untuk menarik perhatian pengguna. Pelan Wix agak murah berbanding yang ditawarkan oleh Bandzoogle. Ini, bagaimanapun, tidak menjadi masalah, dalam hal pengembangan laman web berkualiti untuk pemuzik. Oleh itu, tidak ada pemimpin yang berbeza dalam perbandingan ini – Wix dan Bandzoogle patut diuji!

Pokoknya

Kemudahan penggunaan:7/10
Ciri-ciri:8/10
Reka bentuk:8/10
Sokongan teknikal:10/10
Harga:8/10
Markah keseluruhan:8.2 / 10

Bandzoogle adalah perkhidmatan yang bagus untuk membuat laman web pemuzik. Sekiranya anda menganalisis komponennya, anda akan melihat bahawa semua pilihannya dapat direalisasikan dengan kuat pada tahap yang baik, tetapi sama sekali tidak unik. Manfaat utama perkhidmatan ini adalah bahawa semua ciri yang diperlukan untuk merealisasikan tugas utama sistem terdapat dalam satu tempat. Terdapat koleksi templat dan reka bentuk tematik yang berkesan menyumbang kepada penciptaan suasana yang tepat. Sekiranya anda seorang pemuzik, anda mungkin akan menyukai sistem kerana antara muka dan kemudahannya.

Sudah tentu anda juga berjaya membuat laman web pemuzik di banyak pembangun laman web WYSIWYG lain tanpa menggunakan Bandzoogle sama sekali. Yang paling penting di sini ialah ketersediaan komponen eCommerce dan blog. Selebihnya tidak biasa. Tetapi … Sistem lain tidak mempunyai suasana, templat muzik, dan anda perlu mencari fungsi yang diperlukan di luar sana dengan menggunakan perkhidmatan luaran dan pemalam.

Semua elemen penting dikumpulkan dalam satu tempat di Bandzoogle dan anda tidak perlu mencari unsur tambahan. Pembina laman web tidak revolusioner, tetapi ia pasti mendapat perhatian kerana persembahan dan kemudahan fungsinya. Kosnya sederhana. Terdapat alternatif yang bagus untuk sistem ini di luar sana.

Adakah kami mengesyorkan menggunakannya? Ya. Mengapa tidak – perkhidmatan ini cukup baik, walaupun ia tidak mempunyai ciri teknikal yang unik. Ia semestinya layak untuk diuji. Sekiranya anda menyukainya, teruskan untuk membuat pembayaran. Tidak ada perangkap di sini dan terserah anda untuk membuat pilihan.

Cuba Bandzoogle Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map