Ulasan Kotak Laman Web

Ulasan Websitebox.com


WebsiteBox – adalah salah satu yang terbaik pembangun laman web harta tanah pada masa kini. Platform ini direka untuk Realtors yang mencari kehadiran web dan peluang untuk menyenaraikan hartanah mereka dalam talian. Dibangunkan pada tahun 2012, perisian ini berjaya dalam bidang perniagaannya yang menampilkan ribuan laman web harta tanah yang dibina dengan WebsiteBox di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada.

Platform ini telah berkembang selama bertahun-tahun. Hari ini, ia memberikan ciri yang lebih maju yang merangkumi tetapan SEO, penyesuaian laman web, hosting, integrasi, dan pilihan lain yang dapat dilaksanakan tanpa kemahiran teknikal. Sekiranya anda baru bermula sebagai broker barang, produk ini mungkin akan berjaya.

Sudah tiba masanya kita mengetahui apakah WebsiteBox patut diberi perhatian dan wang.

Kebaikan dan keburukan

Platform ini mempunyai semua yang anda perlukan untuk memulakan sebagai broker barang. Ia mudah digunakan berkat bersepadu pembangun laman web drag-and-drop. Pengguna dapat memilih mana-mana templat siap dengan ciri-ciri pra-binaan yang diperlukan. Sebaliknya, terdapat kekurangan pilihan penyesuaian yang boleh mengakibatkan beberapa kesulitan dalam jangka masa panjang.

Kelebihan Laman WebBox:
Kekurangan Laman Web:
&# x2714; Kemudahan penggunaan – bukan juruteknik akan senang menggunakan pembangun laman web. Editor dilengkapi dengan fungsi drag-and-drop sementara mockup yang telah dirancang sebelumnya mengandungi elemen yang diperlukan atau bahagian di halaman.
&# x2714; Semua Dalam Satu – selain daripada pembangun laman web itu sendiri, pengguna mendapat hosting yang dikuasakan oleh Amazon Web Services, integrasi penyenaraian MLS, ciri CRM dan ciri Capture Lead
&# x2714; Kesepaduan – pengguna bebas untuk menghubungkan semua perkhidmatan utama Google dengan satu klik.
&# x2714; Peningkatan Perisian – perisian mengikuti perkembangan teknologi moden. Pembangun secara berkala menawarkan kemas kini baru yang diaktifkan secara automatik.
Tiada Percubaan Percuma – untuk mula menggunakan platform, anda perlu memilih mana-mana rancangan tahunan. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
Pilihan Reka Bentuk Terhad – kebanyakan templat kelihatan sama dengan beberapa peluang untuk menyesuaikan atau mengubahnya.

Rasa bingung dengan pembangun laman web? Jangan risau. Kami akan menjelaskan cara yang sesuai untuk anda.

Apa Itu Bagus Untuknya?

Perisian ini adalah pilihan yang baik untuk broker barang yang merancang untuk membina kehadiran web mereka dari awal. WebsiteBox memberikan fungsi yang cukup untuk membolehkan pengguna menyenaraikan harta benda mereka dan juga menyoroti portfolio. Ia dilengkapi dengan sokongan untuk Integrasi MLS / IDX, bersepadu Sistem CRM, Tetapan SEO, dan beberapa keupayaan lain untuk memastikan semua ciri laman web harta tanah asas.

Ciri-ciri Apa yang Perlu dimiliki oleh Tapak Hartanah?

Semasa memasuki ceruk harta tanah dengan laman web baru, anda perlu memastikan bahawa ia mempunyai yang berikut:

 • Navigasi Ringkas – idenya adalah untuk menyediakan akses cepat dan mudah ke semua halaman yang menarik minat pengunjung anda. Semua bahagian mesti diletakkan dengan betul dan mudah dijangkau.
 • Penyenaraian – di sinilah integrasi MLS / IDX sangat penting. Anda sukar menghargai penambahan setiap harta baru secara manual.
 • Gambar Harta – gambar berkualiti tinggi dapat membuat perbezaan. Mempunyai galeri bergaya dan gambar harta tanah dengan format yang berbeza mungkin berfungsi juga (perhatikan: gambar harta tanah tidak berada dalam kawalan WebsiteBox kerana bergantung kepada ejen yang menyenaraikan harta tertentu).
 • Maklumat Perhubungan – memudahkan pengunjung menghubungi pemilik harta tanah. Bentuk dan blok hubungan mudah akan berguna.
 • Pencarian Terperinci – penyatuan penapis untuk maklumat harta tanah terperinci (bilangan katil, kemudahan, infrastruktur, dll.) juga akan meningkatkan kesan pengguna.
 • Mengenai Maklumat – memberitahu beberapa perkataan mengenai diri anda akan meningkatkan kredibiliti laman web.

WebsiteBox mempunyai fungsi yang kuat untuk menangani semua yang disebutkan di atas. Mari kita ke proses pembinaan itu sendiri.

Kemudahan penggunaan

Di sini kita berurusan dengan pembangun laman web drag-and-drop yang biasa. Perisian ini dirancang untuk membantu pemula dan profesional membina laman web harta tanah dari tanah tanpa pengaturcaraan atau pengekodan. Idea ini cukup mudah. Anda memilih templat dengan ciri pra-pemasangan, menambahkan kandungan anda sendiri, gambar harta tanah, dan maklumat hubungan. Maka anda hanya perlu menyambungkan domain, menerbitkan laman web anda dan di sini anda berada! Selamat datang ke Web Global.

Berita buruknya tidak seperti yang lain pembina laman web yang popular, WebsiteBox tidak menawarkan akaun percubaan atau demo percuma. Terdapat jaminan pembayaran balik selama 30 hari. Walau bagaimanapun, anda masih perlu membayar untuk mengakses alat perisian. Walaupun begitu, idea untuk membuat laman web baru dalam masa kurang dari 60 saat kelihatan sangat memberi inspirasi.

Bermula

Untuk menyanyi, pengguna perlu merasakan beberapa maklumat asas terlebih dahulu. Sistem meminta untuk memberikan nama dan nama keluarga sebagai tambahan kepada alamat e-mel. Kemudian anda perlu membuat kata laluan, bersetuju dengan Syarat dan tekan butang “Daftar”.

Daftar Laman WebBox

Pada peringkat seterusnya, anda perlu memberikan maklumat syarikat termasuk nama alamat, bandar, telefon, poskod, dll. Langkah terakhir adalah memilih templat yang anda suka, membeli rancangan, dan memasukkan papan pemuka.

Laman web menambah syarikat

Penyuntingan Laman Web

Seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya, proses penyuntingan difokuskan pada penyesuaian platform yang ada. Editor WebsiteBox membolehkan memuat naik gambar kepala anda, menukar atau menambah bekas gambar baru (ia menyediakan akses kepada gambar stok beresolusi tinggi), menambah bekas video, memuat naik gambar / video anda sendiri, menambah bekas seperti kalkulator gadai janji, penilaian rumah, blog, testimoni , peta, fakta yang menyeronokkan, mengira dan banyak lagi. Sistem ini menawarkan ciri reka bentuk web yang cukup bagus.

Instrumen tambahan termasuk fungsi Muat Naik Logo di mana anda juga boleh menambah dan mengedit favicon tersuai. Satu perkara kelihatan agak pelik, kerana anda perlu memuat naik logo Header dan Footer yang berasingan. Setelah anda mengedit dan menyimpan logo, logo akan muncul secara automatik di halaman.

Penyesuaian kotak laman web

Proses penyesuaian terutamanya bergantung pada blok halaman atau bekas yang disebut. Platform ini menawarkan pilihan elemen yang merangkumi senarai, galeri, peta, blok CTA, kalkulator, Soalan Lazim dan bahagian Harga, dan lain-lain. Untuk menambahkannya, cukup pilih bekas dari senarai di bar sisi kanan dan klik padanya. Yang perlu anda lakukan ialah menukar kandungan, menambahkan foto harta tanah yang unik, dan menambahkan penyenaraian (kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana melakukan ini di bahagian ciri).

Sambungkan Domain

Pengguna WebsiteBox akan mempunyai dua pilihan. Yang pertama adalah menyambungkan anda domain. Yang kedua ialah membeli nama domain tepat di platform. Katakan, anda sudah mempunyai domain yang ingin anda sambungkan dengan laman web. Dalam kes ini, anda hanya perlu memasukkan bahagian Domain dalam tetapan laman web dan memilih “Tambah Yang Ada”.

Domain menghubungkan laman web Box

Kemudian anda perlu menaipnya di tempat yang disediakan. Sistem akan secara automatik memeriksa sama ada ia didaftarkan. Sekiranya semuanya baik-baik saja, pilihan “Tambahkan ke DNS” akan diaktifkan. Klik butang. Setelah anda menyelesaikan prosesnya, nama akan muncul di bahagian Domain. Di sini anda dapat melihat semua tetapan dan rekod yang dapat diubah. Selain itu, anda boleh membaginya, memadam atau menambah yang baru.

Sekarang, anda boleh menyimpan perubahan, menerbitkan laman web anda dan disiarkan secara langsung.

ciri-ciri & Kelenturan

Walaupun WebsiteBox nampaknya tidak begitu kaya dengan ciri seperti yang diharapkan pengguna, ia tetap menyediakan fungsi asas untuk membina dan mempromosikan laman web harta tanah yang siap sedia. Pilihan utama adalah seperti berikut:

Pilihan Penyenaraian

Dari segi sejarah, laman web harta tanah adalah mengenai senarai MLS. Di sinilah WebsiteBox menjalankan tugas dengan baik. Di satu pihak, anda dapat memberikan navigasi tanpa cela kepada pengunjung anda. Sebaliknya, sistem ini dilengkapi dengan penyatuan senarai MLS / IDX yang lancar.

Pilihan penyenaraian BoxBox

Pengguna boleh mendapat keuntungan daripada lebih daripada 300 harta tanah yang sudah diintegrasikan di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada. Anda mendapat papan hartanah yang lengkap dan siap digunakan. Selain itu, pengguna dapat menyesuaikan senarai dengan menambahkan tetapan khas.

Anda boleh menyusun harta mengikut bilangan katil atau tab mandi, dan mengikut ukuran. Realtors boleh menandakan beberapa sifat dengan warna tertentu yang menentukannya sebagai aktif, dibatalkan, belum selesai, dan lain-lain. Yang terakhir tetapi tidak kalah penting ialah paparan peta automatik, perbandingan harta tanah, perbandingan kejiranan, dan banyak lagi.

Integrasi G Suite

Pembangun laman web dilengkapi dengan sokongan untuk semua perkhidmatan dan produk Google utama. Ini termasuk Kalendar Google, Google Drive, Peta, dan Hangouts.

Hosting AWS

Sebagai penyelesaian all-in-one, WebsiteBox menawarkan kemudahan hosting yang sudah termasuk dalam rencana. Platform ini dikuasakan oleh Amazon Web Services yang digunakan oleh pasar besar dan projek harta tanah. Perkhidmatan ini menjanjikan masa operasi dan prestasi keseluruhan yang baik.

CRM tersuai

Alat yang hebat untuk menyimpan dan mengurus semua kenalan dari satu tempat. Terdapat ciri kerja kolaboratif yang membolehkan anda bekerjasama dengan rakan sekerja dan memberi akses kepada pasukan untuk memasuki papan pemuka. CRM memungkinkan untuk menghantar e-mel automatik untuk memelihara petunjuk anda dengan kekerapan harian, mingguan atau bulanan. E-mel akan memberikan senarai harta tanah kepada pelanggan berdasarkan keperluan mereka (anggaran, saiz, tempat tidur, dll.) Anda dapat melihatnya dengan mengklik ikon Kenalan di Papan Pemuka dan kemudian mengklik salah satu kenalan anda, pilih Menyenaraikan di bawah Status Kemas kini dan Pilih Penyenaraian untuk menentukan kriteria. Ia hampir seperti mengadakan kempen e-mel untuk memastikan petunjuk anda dikemas kini dengan hartanah baru yang melanda pasaran yang bertindak balas terhadap permintaan anda.

Crm custom laman webBox

Reka bentuk & Templat

WebsiteBox kini menawarkan 20 templat yang berbeza. Kesemua mereka bergerak pantas. Selain itu, mereka serasi dengan Windows dan Mac. Anda mungkin melihat bagaimana ia muncul di peranti mudah alih semasa proses penyuntingan. Reka bentuk keseluruhannya bagus walaupun kebanyakan susun aturnya hampir sama.

Templat Kotak Laman Web

Kelemahan lain adalah kekurangan alat reka bentuk web. Pengguna hanya dapat menyusun semula beberapa blok, menambah bekas baru dan juga mengubah beberapa tetapan reka bentuk tema.

Sokongan pengguna

Apa yang kami gemari mengenai platform ini adalah sokongan pelanggannya. Pengguna dapat menghubungi wakil WebsiteBox secara langsung melalui telefon. Terdapat widget menghubungi mudah di mana anda boleh mengemukakan sebarang pertanyaan dalam talian.

Sokongan pelanggan WebsiteBox

Selain itu, terdapat pustaka tutorial video yang besar dengan panduan YouTube mengenai sastera setiap isu. Anda akan belajar bagaimana memulakan dengan rancangan yang berbeza. Panduan video menyoroti proses penyuntingan laman web serta masalah yang lebih sempit seperti menyambungkan sijil SSL.

Cara lain untuk mendapatkan bantuan yang diperlukan adalah dengan mengunjungi bahagian Sokongan yang memaparkan puluhan topik yang dibincangkan berkaitan dengan tetapan domain, laman web, pendaftaran, penyatuan, senarai, dll. Terdapat juga blog dengan artikel dan catatan yang berguna.

Rancangan & Harga: Berapa Kos WebsiteBox?

Pembangun laman web menawarkan model pengebilan berasaskan tahunan sebagai tambahan kepada tiga rancangan utamanya:

 • Asas bermula pada $ 99 setiap tahun dengan hosting dan templat percuma termasuk dalam harga.
 • Kos standard $ 199 setahun termasuk integrasi CRM dan senarai MLS / IDX percuma.
 • Tambahan kos kos $ 299 dengan ciri penambahan blog dan penangkapan petunjuk.

Pengguna boleh menuntut bayaran balik selama 30 hari penggunaan. Pelan tambah membolehkan anda membuat hingga 5 halaman arahan. Websitebox juga menawarkan rancangan Office yang membolehkan broker memiliki laman web yang dimenangi dan menyediakan laman web kepada semua ejen mereka (dengan tema, logo dan warna yang sama, seperti pejabat). Perkhidmatan pada masa ini tidak menunjukkan ini di laman web senarai perkhidmatan mereka, tetapi tawaran ini dapat dilaksanakan ketika bertanya melalui sembang dalam talian.

Contoh Laman WebBox Website Sebenar

Realtors Pantai Palm

Realtors Pantai Palm

Agensi hartanah

Agensi hartanah

Laman Web Ejen Harta Tanah

Laman Web Ejen Harta Tanah

Agensi Mencari Rumah

Agensi Mencari Rumah

Profesional Hartanah Tempatan

Profesional Hartanah Tempatan

Laman Web Pencarian Harta

Laman Web Pencarian Harta

Kesimpulan Kajian Websitebox

WebsiteBox adalah pembangun laman web untuk membuat laman web harta tanah yang mudah. Ia baik untuk broker barang yang membuat langkah pertama dalam bidang ini dan ingin mempunyai perwakilan dalam talian dan profesional di pasaran harta tanah. Platform ini sangat mudah digunakan. Ia menawarkan semua ciri yang diperlukan untuk membuat laman web harta tanah termasuk senarai, penapis, integrasi pihak ketiga, dll.

Walau bagaimanapun, ia pasti kurang fleksibiliti dari segi penyesuaian laman web. Selain itu, rancangan pricy membolehkan anda menguruskan satu projek (dengan halaman pendaratan disertakan). Di sinilah anda mungkin ingin mempunyai alternatif yang lebih fleksibel seperti WordPress dengan peluang reka bentuk web yang tidak berkesudahan atau Wix sebagai penyelesaian pembinaan laman web all-in-one utama.

Cuba Laman WebBox Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map