Ulasan Pembangun Laman Web Yahoo

Pembangun Laman Web Yahoo – adalah alat membina web, yang memungkinkan untuk membuat laman web yang mempunyai fokus perniagaan yang kuat dan dilengkapi dengan pelbagai ciri yang berkaitan dengan perniagaan. Perkhidmatan ini telah tersedia dengan nama yang berlainan selama 20 tahun dan ia tetap diminati oleh peniaga kecil, pengusaha dan jenama terkenal.


Platform ini disediakan sebagai sebahagian daripada produk Yahoo, walaupun pada awalnya, sistem itu sendiri telah membezakan dirinya sebagai mesin carian yang dipercayai dan kuat. Pembangun laman web dilengkapi dengan hosting bersepadu dan set ciri yang sangat lemah. Oleh kerana editor drag-and-drop bawaan, sistem ini cukup mudah digunakan baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web.

Adakah anda betul untuk memulakan laman web perniagaan kecil dan memerlukan perkhidmatan yang akan memenuhi keperluan pembinaan laman web anda? Maka sudah tiba masanya untuk mengetahui lebih lanjut mengenai platform untuk membandingkannya dengan alat pembinaan web lain yang bersaing. Itulah yang akan kita lakukan sekarang. Oleh itu, mari kita pergi ke tinjauan Yahoo Small Business terperinci untuk melihat ciri dan pilihan apa yang siap ditawarkan.

1. Kemudahan Penggunaan

Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Yahoo adalah platform yang mudah digunakan, yang merangkumi kesederhanaan, kemudahan dan kemampuan. Pada mulanya disesuaikan untuk pemula, sistem ini tidak semestinya memerlukan latar belakang reka bentuk teknikal atau web. Semuanya cukup difahami di sini, walaupun, antara muka sistem mungkin kelihatan agak berantakan pada pandangan pertama. Pembangun laman web menyokong pengeditan drag-and-drop dan tidak sukar untuk memulakannya.

Editor Yahoo

Salah satu perkara pertama yang diperhatikan oleh pengguna, ketika bekerja dengan pembangun laman web, adalah kemudahan proses pendaftaran. Mendaftar dengan sistem tidak memerlukan banyak usaha dan masa – pantas, mudah dan hanya memerlukan beberapa minit sahaja. Cukup isi borang pendaftaran untuk memberikan nama depan dan belakang, e-mel dan kata laluan anda untuk mendapatkan akses ke papan pemuka.

Pendaftaran Yahoo

Setelah itu, anda akan ditawarkan untuk memilih templat dan meneruskan penyesuaiannya. Perlu diingat bahawa setelah mendaftar, anda secara automatik akan mengikuti rancangan percuma dan anda tidak perlu memberikan maklumat hubungan atau kad kredit untuk memulakan. Itu adalah pilihan yang sangat berguna oleh kebanyakan pemula kerana peluang untuk meneroka set ciri sistem dan meningkatkan kemahiran mereka tanpa tergesa-gesa dan membuang-buang usaha / masa / belanjawan.

2. Ciri-ciri & Kelenturan

Set ciri pembangun laman web Perniagaan Kecil Yahoo tidak kompetitif – tidak apa-apa sebagai produk yang berdiri sendiri, tetapi ia benar-benar hilang jika dibandingkan dengan perkhidmatan web lain seperti Wix atau uKit.

Ciri-ciri Yahoo

Dengan banyak reka bentuk yang dapat disesuaikan, alat bina laman web, tema mesra mudah alih dan banyak pilihan yang menyumbang kepada keberkesanan dan kemudahan proses pembinaan web, pembangun laman web semestinya mendapat perhatian bukan teknisi dan juga kelebihan reka bentuk web.

Apa sahaja jenis laman web yang akan anda lancarkan, Yahoo Small Business adalah destinasi utama untuk memulakan. Laman web, hosting, domain dan set ciri hebat – pembangun laman web mempunyai semua yang diperlukan oleh perniagaan anda untuk memperoleh kejayaan dalam talian.

Namun, perlu diingatkan bahawa pembangun laman web Perniagaan Kecil Yahoo masih menawarkan satu set ciri khas, yang cukup untuk memenuhi keperluan reka bentuk web utama pemula yang bersedia melancarkan projek perniagaan mereka.

Sistem ini menawarkan banyak ciri fleksibel untuk perniagaan kecil hingga sederhana, yang membolehkan melancarkan dan mengurus laman web yang berkualiti. Mari kita ikhtisar ringkas mengenai ciri-ciri paling bermanfaat yang perlu mendapat perhatian semua orang, yang akan menggunakan pembangun laman web:

 • Penyunting laman web WYSIWYG, yang menyumbang kepada kesederhanaan pembuatan laman web dan tidak termasuk keperluan untuk menggunakan pengetahuan pengekodan;
 • Galeri Aplikasi Mengagumkan, yang menawarkan puluhan aplikasi berkualiti untuk disatukan ke laman web anda;
 • Pilihan domain yang kaya ditawarkan dengan harga yang kompetitif;
 • Pengehosan web yang boleh dipercayai yang membenarkan hosting laman web di pelayan sistem. Sistem hosting dilengkapi dengan alat pembinaan web yang disertakan. Ini tidak termasuk keperluan mencari penyedia hosting pihak ketiga, menjimatkan wang, usaha dan masa;
 • Peluang untuk mendaftar perniagaan anda dengan lebih dari 60 direktori tempatan dalam papan pemuka tunggal. Ini adalah bagaimana anda dapat mengawal senarai perniagaan anda, membiarkan calon pelanggan yang terdapat di lokasi anda menemui syarikat anda;
 • Pengguna Perniagaan Kecil Yahoo boleh mendapatkan e-mel korporat dengan nama domain mereka, yang membantu meningkatkan kredibiliti laman web dan kepercayaan pelanggan;
 • Platform blogging, di mana anda boleh melancarkan blog yang baik dan menghubungkannya ke laman web anda dengan beberapa langkah mudah. Anda hanya perlu menambahkan bahagian yang sesuai ke laman web, yang sedang dalam pengembangan, pilih susun atur untuk blog anda dan sesuaikan mengikut keinginan anda.

Sistem menggunakan Penyelesaian Label Putih ditawarkan oleh Pencipta IM, yang membolehkan memanfaatkan sepenuhnya set ciri pembangun laman web yang hebat ini.

Kumpulan fitur memungkinkan untuk membangun dan menerbitkan laman web yang berkualiti dengan sistem, tetapi masih kekurangan penyesuaian dan fleksibilitas yang lebih dalam. Walau bagaimanapun, pembangun perkhidmatan terus berusaha untuk memajukan fungsinya, kerana set ciri menjadi lebih luas.

Pembangun laman web Perniagaan Kecil Yahoo baru-baru ini memperkenalkan penyelesaian Pembuat Perniagaan. Ini adalah pusat sehenti bagi pemilik perniagaan kecil yang mencari peluang hebat untuk memulakan, mengurus dan mengembangkan usaha dalam talian mereka. Ciri ini membolehkan semua alat perniagaan anda berada di satu tempat.

Pembuat perniagaan Yahoo

Business Maker membantu memanfaatkan sepenuhnya pengalaman membina web anda dan, dengan itu, menawarkan set alat bersepadu untuk menguruskan semua aspek berkaitan perniagaan yang ditangani. Apa yang anda perlukan adalah menjawab beberapa soalan mengenai syarikat anda yang diminta oleh sistem untuk membiarkannya mengesyorkan anda rancangan pembangunan laman web yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Jawapannya akan digunakan untuk membiarkan sistem memahami, sama ada anda memerlukan penyenaraian tempatan, tempat penjualan, rancangan perniagaan terperinci dll. Dan bukan itu. Anda akan dibimbing melalui semua peringkat proses reka bentuk laman web sehingga anda dapat mengatasinya dengan mudah.

Satu lagi kelebihan platform yang terkenal ialah Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web canggihnya, yang membuka peluang untuk memulakan dan mengurus laman web profesional untuk perniagaan kecil. Pasukan dari WordPress pakar yang bekerja untuk perkhidmatan ini akan membuat laman web berasaskan CMS berkenaan dengan keperluan anda untuk menunjukkan identiti jenama anda dan mempromosikan perniagaan anda dengan cara yang terbaik.

Harga Ahli Reka Bentuk Yahoo

Yang perlu anda lakukan untuk memesan projek dari Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web Yahoo adalah membincangkan pilihan dan kehendak anda dengan pereka web pakar untuk berkongsi visi projek anda, memberikan semua maklumat berkaitan perniagaan yang anda miliki (logo, kandungan, fail media , kenalan dll), bincangkan reka bentuk dan tunggu sehingga profesional perkhidmatan akan membuat laman web untuk anda. Apa yang penting, perkhidmatan pasukan tidak terhad kepada pembangunan projek sahaja. Sebaliknya, mereka memantau dengan teliti cara laman web anda berfungsi agar tetap berfungsi dan terkini.

Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web menawarkan dua langganan yang berbeza dari segi, hosting / penyimpanan, perkhidmatan, alat dan ciri yang disertakan. Ini adalah rancangan Standard dan Premium, yang kosnya merangkumi $ 99 dan $ 299 sebulan dengan rancangan enam bulan yang tersirat.

Proses promosi perniagaan tidak terhad kepada pembangunan laman web sahaja. Anda harus dapat memantau prestasi projek anda selepas itu untuk mendapatkan hasil yang diinginkan dan dapat bertahan dalam persaingan yang khusus. Di sinilah sistem Localworks akan sangat membantu.

Ciri Localworks memungkinkan untuk mendaftarkan perniagaan anda dengan lebih daripada 70 senarai dan mengkaji lebih lanjut dan menganalisis prestasi perniagaan anda melalui imbasan Perniagaan Tempatan. Perkhidmatan ini pada masa ini berlaku untuk perniagaan yang berpusat di AS. Apa yang anda perlukan adalah memasukkan nama perniagaan anda dan tunggu sehingga sistem menghasilkan data yang diperlukan.

Sekiranya anda ingin mengemas kini atau mengedit data laman web anda, anda dapat melakukannya secara bebas dalam sistem dan maklumatnya akan diperbaharui secara automatik dalam semua daftar yang dikirimkan. Selain itu, anda akan dapat melihat laporan mengenai aktiviti pengguna dan turun naik lalu lintas, melihat laporan yang ditulis oleh pelanggan anda secara langsung di papan pemuka sistem dan melakukan tindakan penting lain. Kos penggunaan ciri bergantung pada rancangan yang dipilih. Oleh itu, anda perlu membayar $ 23.25 / bln untuk Pelan Standard atau $ 33.25 / bln untuk Pelan Premium yang diberikan bahawa anda membuat pembayaran tahunan sekali.

3. Reka bentuk

Sehingga hari ini, pembangun laman web Perniagaan Kecil Yahoo menawarkan koleksi templat yang agak terhad, yang merangkumi 36 tema bersih yang telah dirancang sebelumnya yang dapat melakukan pekerjaan untuk anda. Untuk kemudahan penggunaan dan ekonomi waktu carian, templat dibahagikan kepada beberapa kategori berdasarkan niche yang mereka fokuskan.

Templat Yahoo

Ini termasuk Perniagaan, Perkhidmatan, Reka Bentuk, Kesihatan dan Kecergasan, Fotografi, Restoran dan Makanan, Katalog dan Runcit, Portofolio dan CV, Fesyen dan Kecantikan, Perkahwinan, Muzik dan Video, Penginapan dan Semua. Cukup semak kategori yang anda minati, pilih tema untuk memulakan dan memperibadikannya tanpa pengekodan sama sekali. Tema dioptimumkan untuk mudah alih dan kelihatan hebat di mana-mana peranti. Mereka dibuat untuk membina laman web yang menakjubkan dengan prestasi tinggi.

Sekiranya diperlukan, anda boleh meningkatkan reka bentuknya dengan pelbagai ciri multimedia yang ditawarkan oleh sistem. Secara keseluruhan, templat Perniagaan Kecil Yahoo moden, bergaya dan kemas – inilah yang perlu anda cuba untuk promosi perniagaan anda.

Adakah anda berhasrat untuk memulakan satu projek dengan reka bentuk yang diperibadikan? Kemudian sistem memberi peluang untuk memilih dan menyesuaikan tema kosong dari awal. Setelah anda mendaftar ke sistem, anda akan mendapat akses ke papan pemuka dan kemudian ke panel kawalan, di mana anda akan ditawarkan untuk menyesuaikan gaya halaman web melalui mengedit warna dan fon, menambah / mengedit / menghapus blok dan bahagian kandungan. Sebenarnya, pilihan pilihan penyesuaian reka bentuk agak terhad di sini, yang agak menyekat kebebasan membuat reka bentuk.

4. Sokongan Pelanggan

Perniagaan Kecil Yahoo mempunyai kekuatan pusat bantuan masyarakat, di mana pengguna yang tidak berpengalaman dapat mengetahui jawapan untuk soalan mereka dan menyelesaikan masalah yang mereka hadapi, ketika menggunakan sistem. Ini adalah destinasi dalam talian utama untuk berhubung dengan pengguna lain, membincangkan masalah pembakaran, melihat banyak artikel, tutorial dan menghubungi pasukan sokongan, jika diperlukan.

Untuk mempermudah melayari, pembangun perkhidmatan telah memilih kategori utama, yang mengandungi semua soalan yang berkaitan. Sama ada anda mempunyai masalah dengan akaun, perkhidmatan, penyelesaian pedagang, hosting web, domain, pembangun laman web, pemasaran tempatan dan lain-lain, mencari jalan keluar tidak sukar. Cukup tentukan perkhidmatan atau masalah yang anda hadapi untuk mendapatkan pilihan sokongan yang relevan.

Pusat Bantuan Pembangun Laman Web Yahoo

Penapis carian yang mudah membolehkan melayari bahagian untuk mencari artikel dan perbincangan yang mungkin terbukti menjadi sumber maklumat yang berharga.

Terdapat juga peluang untuk mencari info yang diperlukan dalam blog komuniti, di mana anda dapat memperoleh trik dan petua tentang cara menjalankan perniagaan anda dengan berkesan. Perkara yang sama adalah mengenai forum komuniti. Ini adalah tempat di mana anda boleh menemui banyak cabang dan topik, sertai perbualan di dalamnya untuk membincangkan cabaran perniagaan anda, berkongsi pengalaman anda dan membantu pengguna lain menyelesaikan masalah mereka.

Pembangun laman web juga mempunyai saluran YouTube, di mana mereka memuat naik kandungan video yang menarik dan bermaklumat, yang juga dapat membantu anda memulakan dan mengurus laman web anda. Terlebih lagi, pembangun laman web menawarkan sokongan pelanggan panggilan telefon 24/7, sembang langsung dan bantuan dalam talian profesional yang tersedia untuk semua pengguna pelan premium.

5. Dasar Penentuan Harga

Pembangun laman web perniagaan Yahoo Small kini mempunyai 3 pilihan harga dan versi percubaan percuma, yang berlangsung selama sebulan. Setelah berakhirnya percubaan, anda perlu meningkatkan ke salah satu rancangan berikut:

Dasar Harga Yahoo

 • Pelan Permulaan (percuma), yang menawarkan domain yahoosites.com percuma, ruang penyimpanan cakera 3 GB, templat khusus industri, lebar jalur dan halaman web tanpa had, sembang 24/7, sokongan telefon dan dalam talian, SEO terbina dalam, sambungan Sijil SSL percuma;
 • Pelan Asas ($ 4.99 / bln ditagih setiap tahun), yang merangkumi ciri-ciri yang tersirat oleh Pelan Permulaan serta domain percuma yang termasuk dalam rancangan tahunan, ruang penyimpanan cakera 5 GB, satu peti mel e-mel dan pelbagai alias e-mel, aplikasi mudah alih YSB Insights, jaminan kepuasan 30 hari;
 • Pelan Profesional ($ 9.49 / bln setiap tahun) yang menyediakan semua ciri rancangan yang disebutkan di atas serta pilihan lanjutan seperti pendaftaran domain peribadi, ruang penyimpanan cakera 10 GB, 5 peti masuk e-mel dan pelbagai alias e-mel.

Apa sahaja rancangan yang akan anda jalankan, sistem ini menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Ini adalah faktor penting bagi banyak pengguna, yang meningkatkan kepercayaan dan kesetiaan pelanggan.

6. Kebaikan dan Kekurangan

Perniagaan Kecil Yahoo menawarkan ciri-ciri terkenal untuk perniagaan kecil dan sederhana yang diperlukan untuk memulakan dan mengurus laman web yang baik. Di antara kelebihan dan kekurangan sistem, masuk akal untuk menyebut perkara berikut:

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Fokus pada perniagaan kecil dan sederhana;
&# x2714; Domain, laman web khusus, hosting, dan e-mel perniagaan termasuk;
&# x2714; Label putih;
&# x2714; Pembuat Perniagaan;
&# x2714; Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web;
&# x2714; Sistem Kerja Tempatan;
&# x2714; Senarai perniagaan kecil dll.
✘ Ketiadaan mesin eCommerce, yang tidak termasuk kemungkinan untuk melancarkan dan menguruskan kedai dalam talian;
Set Set dan fleksibiliti yang terhad berbanding dengan pembangun laman web yang mempunyai reputasi baik
✘ Tidak adanya widget perniagaan (seperti panggilan balik dan sambungan livechat), yang sangat penting bagi pembangun laman web perniagaan;
✘ Kekurangan templat (sistem pada masa ini menawarkan 36 tema, yang tidak mencukupi untuk pembangun laman web kontemporari);
✘ Papan pemuka yang mengelirukan untuk bukan teknisi.

Kesimpulannya

Perniagaan Kecil Yahoo adalah pembangun laman web, yang menyediakan fungsi luar kotak yang luas. Kedudukannya tinggi dari segi kebolehgunaan, menyediakan senarai lengkap ciri untuk perniagaan kecil dan sederhana. Perkhidmatan ini membolehkan membina laman web, yang mudah dikendalikan dan disesuaikan, walaupun, bukan teknisi mungkin agak membingungkan.

Pembangun laman web menyediakan nama domain, hosting dan e-mel perniagaan untuk merangkumi semua keperluan perniagaan pelanggan. Terdapat juga peluang untuk mempromosikan penyenaraian syarikat anda di berpuluh-puluh direktori tempatan untuk memastikan pendedahan dalam talian dan penjanaan trafik sepenuhnya. Semua laman web yang dibuat dengan sistem dilengkapi dengan pensijilan SSL, yang memastikan prestasi mereka yang lancar dan selamat.

Templat laman web adalah dioptimumkan untuk mudah alih secara lalai dan dapat disesuaikan dengan mudah kerana pelbagai jenis alat pembinaan web bersepadu. Perniagaan Kecil Yahoo mempunyai platform blogging, tetapi tidak memiliki mesin eCommerce, yang merupakan kerugian bagi banyak pemilik perniagaan. Bagi pengguna yang lain, pembangun laman web berfungsi dan berpatutan. Sekiranya anda belum mencubanya, sudah tiba masanya untuk melakukannya.

Cuba Yahoo secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map