Ulasan Penanda Buku

Penanda buku – adalah pembangun laman web bertenaga AI berasaskan awan. Ia kelihatan inovatif dan moden, berbanding sistem standard jenis ini pada pandangan pertama. Walaupun terdapat persaingan khusus, ia mengagumkan saya dengan set ciri-ciri seimbang yang ditawarkan oleh pembangun laman web ini.


Ditubuhkan pada tahun 2014 di Toronto oleh David Kosmayer, Bookmark dengan cepat mendapat populariti di seluruh dunia kerana pendekatan inovatifnya dalam proses pengembangan web. The pembantu AIDA maju digabungkan dengan teknologi drag-and-drop yang popular yang digunakan sistem untuk merancang laman web yang unik membantu mengurangkan masa pembuatan laman web baik untuk profesional bukan berteknologi dan reka bentuk laman web.

Perkhidmatan ini bertujuan untuk buat laman web perniagaan, halaman arahan dan kedai dalam talian dengan reka bentuk responsif. Sukar untuk membincangkan ciri-ciri dan kebolehgunaan sistem sejak awal. Apa sebenarnya yang ditawarkannya kepada khalayak yang berpotensi? Adakah perkhidmatan ini benar-benar membawa pengalaman membuat laman web automatik kepada pengisaran? Mari kita cari jawapan untuk soalan ini bersama-sama.

1. Kemudahan Penggunaan

Bookmark menyokong pendaftaran akaun Google dan Facebook. Setelah mendaftar untuk akaun anda, anda boleh mula mengusahakan pembangunan laman web anda dengan menggunakan pembantu AIDA lanjutan.

Setiap langkah proses pembuatan web dilengkapi dengan petua berguna. Selain itu, anda sentiasa boleh melayari sistem untuk mencari maklumat FAQ dan banyak artikel / panduan berharga mengenai pembuatan laman web. Maklumat ini terdapat di bahagian “Bantuan”.

Penyunting Penanda Buku

Papan pemuka kelihatan bergaya dan ringkas. Pemula dapat memahami tujuan kebanyakan tetapan dengan mudah melalui tajuknya. Anda dapat membiasakan diri dengan papan pemuka dalam 10-15 minit.

Penanda buku A.I. Pembantu Reka Bentuk

Pembuatan laman web dengan bantuan ‘kecerdasan buatan’ adalah salah satu trend utama pada masa kini. Bookmark seperti Wix dan beberapa pembangun laman web lain mempunyai pembantu maya sendiri. AIDA terdapat di sudut kanan bawah pembangun laman web untuk menyediakan 10 aspek terpenting dalam perkhidmatan ini.

Susun atur Tapak AIDA

Apa yang anda perlukan hanyalah dengan meminta AIDA TUNJUKKAN SAYA BAGAIMANA dan dia akan segera melakukannya. Cukup pilih niche anda (750 perniagaan ada), masukkan nama perniagaan anda dan kemudian AIDA akan mencari di Web untuk perniagaan anda. Dalam kebanyakan kes yang telah saya uji, AI benar-benar menemui perniagaan yang ingin saya tunjukkan. Selepas itu, AIDA memulakan pembuatan laman web anda dan anda hanya perlu duduk dan menonton prosesnya. AI memenuhi laman web anda dengan blok (Bookmark memanggil mereka fokus) yang paling sesuai, meletakkan kandungan sampel dan menyesuaikan warna reka bentuk. Voila! Sekarang anda hanya perlu menukar teks dan gambar menjadi milik anda dan laman web ini sudah siap. Sangat mudah.

Seluruh proses penyuntingan laman web juga cukup mudah dan intuitif. Pengguna kali pertama akan menghargai ketersediaan petua dan arahan yang dihasilkan oleh sistem sepanjang proses reka bentuk web. Sebaik sahaja anda mengklik butang “Edit Laman Web”, anda akan ditawarkan sekumpulan pertanyaan yang tersedia di kotak pop timbul yang akan membantu memanfaatkan sepenuhnya proses pengembangan laman web anda.

Oleh itu, anda perlu menentukan jenis laman web yang ingin anda lancarkan, gaya, fon dan lain-lain. Apa lagi, anda perlu menambah dan menyesuaikan halaman dan bahagian laman web, menambah / memadam modul atau menyesuaikan kedudukan mereka di halaman, ubah media dan gambar, tetapkan parameter SEO dll. Sebaik sahaja anda selesai dengan itu, anda dipersilakan untuk menerbitkan laman web anda.

Sama seperti majoriti pembangun laman web yang berkualiti yang disertakan dengan pilihan penyuntingan visual, Bookmark intuitif dan mudah difahami. Pada masa yang sama, ia tidak kelihatan primitif. Sistem ini mempunyai semua (atau hampir semua) yang anda perlukan untuk membina laman web yang bagus. Ia pasti akan menarik minat para pemula.

2. Ciri-ciri & Kelenturan

Ruang kerja penanda buku melibatkan dua bahagian, iaitu papan pemuka dan penyunting laman web. Ia disusun dengan bijak, yang menyumbang kepada kemudahan penggunaan.

Papan pemuka menyediakan akses ke semua laman web anda, statistik mereka, peluang untuk menghubungi sokongan teknikal dan pakar, berita sistem, tutorial dan pemberitahuan. Anda boleh membuat laman web percuma tanpa had dan bertukar di antara mereka setiap saat.

Papan Pemuka Bookmark

Editor merangkumi bar sisi dengan kategori tetapan dan kawasan kerja dengan halaman laman web (WYSIWYG-editor). Senarai tetapan akan berbeza berkenaan dengan jenis templat yang dipilih (satu atau berbilang halaman) dengan adanya titik “Halaman” dan peluang untuk bekerja dengan pilihan “Fokus”. Halaman berbeza di laman web satu halaman kerana digabungkan menjadi “Fokus”. Pautan menu (halaman) kini dipanggil Bahagian. Anda boleh menambah bahagian, mengedit nama bahagian dan meletakkan semua bahagian dalam Fokus ketika menggunakan templat halaman tunggal. Oleh itu, mari kita temui menu penyunting laman web:

 1. Pratonton menawarkan peluang untuk melihat versi laman web semasa dalam resolusi skrin yang berbeza (desktop, tablet, telefon pintar);
 2. Reka bentuk mengandungi tetapan reka bentuk laman web, yang akan dijelaskan secara terperinci di bahagian seterusnya ulasan ini;
 3. Fokus menyediakan sekumpulan blok readymade yang dapat ditambahkan ke laman web anda. Anda boleh menyesuaikan blok anda sendiri dengan menggunakan modul;
 4. Fokus Penanda Buku

 5. Modul adalah analog widget dalam sistem yang serupa. Mereka tergolong dalam dua jenis, iaitu standard dan eCommerce. Yang terakhir ini melibatkan peluang untuk menambah jendela tayangan kedai dalam talian, keranjang belanja, pilihan carian dan kategori produk. Set modul standard khas untuk semua sistem jenis ini. Ia melibatkan teks, tajuk, gambar, galeri, tayangan slaid, video / audio, pautan, butang, peta, petikan, pembahagi, penyisipan kod HTML, butang rangkaian sosial, maklum balas dan borang hubungan serta fail untuk dimuat turun;
 6. Modul Penanda Buku

 7. Pemacu Saya adalah penyimpanan fail yang dimuat turun dari komputer atau dengan mengikuti pautan. Secara keseluruhan, terdapat kira-kira 1.5 juta gambar percuma di sini dan juga video percuma;
 8. Tandakan Pemacu Saya

 9. Tetapan adalah bahagian pilihan, yang merangkumi perkara berikut:
  • Umum – pilihan alamat laman web, e-mel, favicon dan data mengenai jumlah ruang simpanan yang tersedia;
  • Blog – menambah, mengedit dan mengurus pos blog anda dengan cepat;
  • E-Commerce – pilihan mata wang, pembayaran dan kedai penghantaran;
  • Analitis – akses ke statistik terperinci mengenai lalu lintas laman web, termasuk sumbernya, populariti halaman berasingan, data mengenai masa yang dihabiskan di laman web dll .;
  • SEO – mengisi bidang nama laman web, tag meta (tajuk, keterangan dan kata kunci), memasukkan kod ke dalam tajuk dan pengaki, penambahan peta laman web dan pembukaan / penutupan halaman untuk indeksasi mesin pencari;
  • Domain – menyediakan domain yang tersedia atau membelinya dari sistem;
  • Media sosial – menambah pautan ke akaun rangkaian sosial anda;
  • E-mel – menghubungkan e-mel anda ke laman web;
  • Acara – menambah acara untuk pelawat laman web. Berikan nama, keterangan, lokasi dan masa acara supaya semua pengguna dapat mendaftar untuk itu.
 10. Tolonglah – bahagian yang memberikan akses kepada sokongan dan tutorial teknologi.

Untuk laman web berbilang halaman di menu “Halaman”, anda dapat menambahkan halaman baru dan menentukan URL, data SEO (tajuk, keterangan, kata kunci), footer dan header code. Anda juga boleh melindungi akses kepada mereka dengan kata laluan.

Kami telah menerangkan keseluruhan pilihan penyuntingan yang terdapat di Bookmark. Cukup mudah. Anda dapat membiasakannya dengan mudah, walaupun kesalahannya juga jelas.

Kami menyukai sistem pengumpulan statistik lanjutan di laman web. Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat terperinci mengenai prestasi laman web anda dan menganalisis faktor-faktor yang memberi kesan kepadanya, masuk ke papan pemuka sistem. Ini adalah tempat di mana anda dapat melihat semua data mengenai laman web anda, termasuk jumlah paparan halaman dan pelawat unik, jumlah lalu lintas, negara dari mana pengunjung datang, penyemak imbas yang mereka gunakan, bahasa dll. Anda boleh memilih tempoh yang anda minati , sama ada seminggu, sebulan, setahun dll.

Analisis Penanda Halaman

Bookmark menawarkan kursus E-learning yang menarik untuk semua orang, yang ingin mendapatkan pengetahuan dan kemahiran tambahan yang diperlukan untuk promosi perniagaan yang berjaya. Terdapat akses ke puluhan kursus khusus, semuanya percuma. Kursus ini dikembangkan oleh pakar industri dan sangat bermaklumat.

Perkhidmatan ini menonjol dari orang ramai dengan pendekatan asal untuk mewujudkan fungsi standard. Ia adalah pesaing yang lebih baik dan lebih baik daripada harga yang serupa.

Enjin eCommerce

Pembangun laman web dilengkapi dengan mesin eCommerce yang baik yang membolehkan anda menjual dalam talian, di kedai atau di media sosial. Bookmark membolehkan mewujudkan sebuah kedai dalam talian yang besar, memungkinkan untuk menambahkan jumlah produk yang tidak terhad. Perkhidmatan ini membolehkan anda menguasai sepenuhnya kedai web anda dan produk yang anda ingin tawarkan untuk dijual.

Bookmark eCommerce

Ini adalah tempat di mana anda dapat menyesuaikan laman web anda, mengeluarkan kod kupon, memilih antara 40 pilihan pembayaran dan integrasi penghantaran masa nyata. Bookmark eCommerce kini menyokong 50 bahasa, sementara semua pembayaran yang anda buat dan transaksi kad kredit dilindungi dengan pasti dengan protokol HTTPS.

Blogging

Dengan Bookmark, anda boleh melancarkan dan menguruskan blog anda sendiri. Ini adalah cara yang pasti untuk menarik perhatian pengguna, meningkatkan kewibawaan anda, memberikan maklumat mengenai perniagaan anda dan niche yang anda mahukan. Terserah anda untuk mengemas kini blog setiap saat sepanjang hari untuk memastikan pembaca anda berminat dengan apa yang anda terbitkan.

Pengoptimuman Enjin Carian

Laman web yang dibuat dengan Bookmark adalah mesra SEO sejak awal. Sistem ini membolehkan mengisi bidang SEO utama yang terdapat di bahagian Tetapan pada menu papan pemuka. Ini memastikan penjanaan lalu lintas yang stabil dan kedudukan projek anda yang lebih tinggi di enjin carian.

Bookmark SEO

Apabila mencapai kategori parameter SEO, anda akan dapat menyesuaikan Struktur Nama Laman untuk menunjukkan bagaimana nama halaman laman web anda akan muncul baik dalam senarai hasil mesin pencari dan di tab penyemak imbas. Anda juga dapat memilih nama laman web anda dan menambahkan keterangan laman web, yang akan dipaparkan dalam hasil mesin pencari untuk memberi tahu pengguna tentang tujuan utama laman web atau projek anda secara umum..

Selain itu, Bookmark membolehkan anda mengisi kata kunci meta, menambah kod footer dan header untuk dapat mengesan analisis laman web. Terlebih lagi, sysem membuat secara automatik dan kemudian mengemas kini peta laman web anda secara berkala setelah anda menyiarkannya. Bahkan ada ciri yang membolehkan anda memuat naik peta laman tersuai pilihan anda.

Demikian juga, Bookmark membuat dan mengemas kini fail robots.txt laman web anda untuk menggerakkan mesin pencari apa yang akan diindeks di laman web anda selepas penerbitannya. Sekiranya projek anda masih dalam pembinaan atau penyelenggaraan, anda boleh mengaktifkan ciri yang memungkinkan untuk menyembunyikannya dari mesin pencari.

Domain

Bookmark memungkinkan untuk menarik perhatian khalayak sasaran anda dengan memilih nama domain khusus untuk projek anda, yang semestinya memberikan penampilan profesional. Cukup daftarkan nama baru untuk laman web anda atau naik taraf ke salah satu langganan berbayar untuk dapat menggunakan nama domain anda sendiri. Semasa menaik taraf ke rancangan Bookmark tahunan, anda akan mendapat domain khusus bonus percuma anda akan dapat menggunakannya selama setahun. Anda juga boleh menggunakan subdomain sistem tanpa sebarang kos dan juga untuk menerbitkan laman web anda secara percuma dalam kes ini.

Domain Penanda Buku

Untuk menyesuaikan tetapan domain, anda harus membuka bahagian Domain di menu papan pemuka terlebih dahulu. Sekiranya anda sudah menggunakan domain khusus, sistem akan membuat subdomain secara automatik untuknya. Begitu juga, anda boleh mengubahnya sendiri. Namun, ingatlah bahawa jika anda memutuskan untuk mengubah domain laman web anda, anda harus menerbitkan laman web tersebut untuk mengaktifkannya. Omong-omong, sistem ini membolehkan anda mencari nama domain yang paling sesuai dengan pengkhususan projek anda. Cukup akses bidang Carian dan masukkan nama laman web yang dikehendaki untuk memeriksa ketersediaannya. Itu cukup mudah, cepat dan menjimatkan masa.

Acara

Bergantung pada pengkhususan laman web anda, anda mungkin mempunyai niat untuk menambahkan acara tertentu untuk meningkatkan promosi projek dan meningkatkan aliran lalu lintas. Untuk tujuan ini, Bookmark membenarkan penambahan sejumlah peristiwa di bahagian “Acara” yang sesuai yang terdapat di menu papan pemuka laman web.

Acara Penanda Buku

Cukup aktifkan butang “Tambah Acara” dan mulailah membuatnya. Terserah anda untuk menambahkan nama, keterangan, lokasi acara (widget Peta Google akan sangat berguna di sini), tarikh dan jangka masa acara serta gambar yang paling sesuai. Sejurus selepas itu, simpan tetapan untuk menambahkan acara ke laman web anda. Itu sahaja!

E-mel Lanjutan

Dengan Bookmark, anda boleh membeli atau menukar e-mel laman web anda dengan menggunakan ciri E-mel Lanjutan. Pembangun laman web membolehkan menghubungkan e-mel ke nama domain laman web anda untuk memberikannya penampilan profesional. E-mel Bookmark Pro akan sepadan dengan nama domain laman web / syarikat anda. Oleh itu, pengguna akan lebih mudah menghafal dan mengaitkannya dengan jenama anda. Di samping itu, anda boleh memilih platform e-mel pilihan anda – bahkan yang pernah anda gunakan sebelumnya. Adalah mungkin untuk menyegerakkan atau meneruskan akaun e-mel percuma yang ada yang sudah Anda miliki dengan yang akan anda buat dengan perkhidmatan. Kos penggunaan peti mel adalah $ 2 / bln.

E-mel Penanda Buku

Apa yang anda juga harus ketahui mengenai e-mel Bookmark Pro ialah ia akan diselaraskan dengan mudah ke semua peranti mudah alih yang anda gunakan, sama ada telefon pintar, tablet atau komputer riba. Sistem ini memastikan perlindungan virus dan spam untuk semua surat keluar dan masuk. Bookmark memberikan ruang 5GB serta peluang untuk menghantar lampiran besar. Ukurannya boleh mencapai hingga 35MB, yang cukup mengagumkan dan berguna untuk kebanyakan pemilik perniagaan.

Anda juga akan senang dengan antara muka interaktif, menarik dan mudah untuk pengurusan e-mel kerana cukup mudah untuk membiasakannya. Ciri ini dilengkapi dengan sokongan e-mel Web pelbagai bahasa dan sepenuhnya dilokalkan untuk mencocokkan pelbagai lokasi di seluruh dunia. Ia juga memastikan keselamatan terbaik untuk semua surat yang anda terima dan hantar, mengikuti tiga kriteria utama – kebolehkesanan, kebolehpercayaan dan prestasi tinggi. Ini tidak boleh memberi kesan positif kepada reputasi dan promosi laman web anda.

Integrasi Latar Belakang Video

Bookmark membolehkan anda mengintegrasikan latar belakang video ke laman web anda untuk menarik perhatian pengunjung anda dari pandangan pertama. Anda boleh memilih dan memuat naik latar belakang video yang unik untuk menceritakan kisah jenama anda. Sekiranya anda tidak memilikinya, jangan ragu untuk memilih antara beratus-ratus video yang disediakan oleh pembangun laman web. Semua video disediakan secara percuma.

Integrasi Media Sosial

Pembangun laman web memudahkan untuk menghubungkan laman web anda ke saluran media sosial yang diperlukan pilihan anda. Sistem ini menawarkan modul “Sosial” yang membolehkan anda dengan cepat menambahkan butang media sosial yang akan dihubungkan ke akaun media sosial. Secara keseluruhan, adalah mungkin untuk mengintegrasikan sekitar 22 saluran. Selain itu, anda boleh mengaktifkan komen dan ulasan Facebook, jika diperlukan.

Program Agensi Penanda Buku

Inovatif Program Agensi Penanda Buku membantu anda mendapatkan laman web agensi reka bentuk laman web anda sendiri untuk mengembangkan perniagaan anda. Dengan menggunakan pembantu AIDA yang hebat, anda memanfaatkan peluang yang sempurna untuk memulakan projek dengan pelaburan masa dan usaha minimum. AIDA secara automatik akan melakukan tugas untuk anda dan ia juga akan membantu anda membuat laman web untuk pelanggan anda. Itu adalah idea hebat yang patut mendapat perhatian pengguna, yang pernah bermimpi memiliki agensi reka bentuk web, tetapi tidak tahu, di mana untuk memulakan.

Mengapa memilih Agensi Penanda Buku? Sebabnya serba boleh. Sebagai permulaan, anda akan dapat mendapatkan laman web agensi responsif dan mudah alih yang lengkap dengan hanya beberapa minit dengan memilih antara 750 jenis perniagaan serba boleh. Terlebih lagi, anda akan berpeluang mempamerkan beberapa laman web di satu tempat untuk membolehkan pelanggan memilih varian yang paling sesuai. Pembangun laman web juga akan menangani semua pengurusan projek dan nuansa penagihan anda, tetapi ini tidak bermakna anda tidak akan dapat menguruskan masalah pembayaran sendiri.

Agensi Penanda Buku

Cuba Agensi Bookmark Sekarang

Anda tidak perlu menjadi perancang yang mahir untuk memulakan dan mengurus agensi reka bentuk web dengan Bookmark. Sama seperti sistem yang memungkinkan untuk membuat jenis projek lain tanpa pengekodan yang diperlukan, ia membolehkan anda memulakan agensi reka bentuk web dengan menggunakan editor seret-dan-lepas yang sesuai. Pada saat yang sama, pengguna, yang memiliki pengetahuan pengaturcaraan yang layak, dapat menggunakannya untuk mengintegrasikan kod khusus ke laman web mereka. Ini adalah kaedah terbaik untuk menjadikan projek anda menonjol daripada orang ramai.

Perkhidmatan ini banyak ditawarkan, termasuk koleksi gambar stok dan video yang tersedia di “Drive Saya” tanpa sebarang kos. Oleh kerana Sijil Keselamatan SSL, laman web anda akan dilindungi dari segala jenis ancaman, penipuan dan penipuan dalam talian. Sekiranya ada masalah yang anda tidak pasti atau anda ingin mendapatkan nasihat profesional mengenai laman web agensi reka bentuk anda, pasukan sokongan pelanggan yang boleh dipercayai ada pada bila-bila masa sepanjang hari.

Di antara kelebihan lain yang akan anda perolehi dari program Bookmark Design Agency, masuk akal untuk menyebut bilangan pelanggan yang tidak terhad, berpotensi memperoleh dan lesen, ruang penyimpanan cakera dan lebar jalur tanpa had, peluang untuk menyambungkan domain anda sendiri, tidak ada jenama Bookmark yang dipaparkan di laman web anda , analitik lanjutan, pilihan penggabungan latar belakang video, jaminan wang dikembalikan 14 hari tanpa mengira sebab dan lain-lain.

Secara keseluruhan, Program Agensi Bookmark bertujuan memanfaatkan kekuatan AI untuk memaksimumkan kadar penglibatan dan penukaran pengguna. Mulai sekarang, anda boleh menjadi Agen Penanda Buku dengan harga hanya $ 99.95 / tahun, mendapatkan pendapatan anda sendiri secara berkala bergantung pada syarat program dan pilihan penagihan yang akan anda pilih. Itu tawaran yang sangat hebat!

3. Reka bentuk

Penanda halaman tidak mempunyai koleksi templat standard. Sebaliknya, AIDA menyediakan pilihan laman web yang luas. Semua tema bersepadu serba boleh: anda tidak akan menemui dua laman web yang serupa strukturnya. Mereka juga responsif, yang merupakan ciri wajib untuk laman web kontemporari.

Tandakan Reka Bentuk AIDA Pilih

AIDA memungkinkan untuk memilih jenis perniagaan anda untuk menghasilkan laman web berdasarkan keperluan anda. Sekiranya anda tidak menyukai projek tersebut kerana sebab tertentu, anda boleh meminta AIDA untuk membuat projek baru untuk anda. Anda boleh mengulangi tindakan berulang kali sehingga anda benar-benar berpuas hati dengan hasilnya. Bekerja dengan AIDA adalah mudah, cepat dan menarik. Pembantu membolehkan membina laman web siap mudah alih yang diperibadikan dalam masa dua minit untuk membantu anda mewujudkan kehadiran web yang boleh dipercayai. Anda boleh membuat sebilangan halaman kecil yang anda perlukan untuk projek anda – sistem ini tidak menetapkan had atau batasan di sini. Selain itu, anda boleh memasukkan kod HTML anda sendiri, jika anda mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan.

Tetapan penyesuaian reka bentuk penanda buku juga serba boleh. Walaupun, AIDA mengurus keseluruhan proses pengembangan web dan memastikan hasil yang mengagumkan, anda juga dapat mengedit reka bentuk laman web anda di bahagian editor yang sesuai. Ini adalah tempat, di mana anda dapat mengedit gaya dan latar belakang laman web anda serta menyesuaikan tetapan umum. Ini sangat sesuai untuk pengguna, yang ingin memperagakan penampilan projek mereka.

4. Sokongan Pelanggan

Bookmark bermaksud memberikan sokongan maksimum kepada penggunanya untuk lebih memperkasakan mereka untuk menawarkan laman web berkualiti tinggi kepada pelanggan mereka. Anda boleh menghubungi pasukan sokongan pelanggan Bookmark pada bila-bila masa sepanjang hari sama ada dengan mengisi borang bertulis atau melalui tetingkap sembang langsung yang terdapat di semua halaman perkhidmatan. Anda juga boleh menghubungi pembangun melalui borang maklum balas di menu “Bantuan”.

Sekiranya masih ada pertanyaan, Anda dapat menghubungi pembangun sistem di bahagian “Tanya Pakar”. Ini adalah bagaimana anda akan mendapat akses ke komuniti sosial yang kuat dari pembangun laman web, di mana anda boleh mengemukakan sebarang pertanyaan berkaitan sistem dan mendapatkan jawapan kepada mereka. Platform ini juga memungkinkan untuk menonton banyak video panduan untuk memahami dengan jelas bagaimana menggunakan sistem.

Bookmark juga memberi peluang untuk mencuba kursus latihan dalam talian secara percuma. Ini akan membolehkan anda mempelajari strategi dan trik bekerja dengan sistem. Anda boleh menggunakan kemahiran ini dengan lebih lanjut semasa melancarkan laman web perniagaan dalam talian. Sistem ini membolehkan menonton tutorial demo langsung di laman web. Walau bagaimanapun, jika anda berhasrat untuk mendapatkan akses ke tutorial lengkap dan kursus dalam talian, perkhidmatan ini akan menawarkan anda untuk menaik taraf ke salah satu langganan berbayarnya – sama ada Perniagaan atau Profesional. Kedua-dua mereka memberikan peluang ini.

5. Dasar Penentuan Harga

Anda boleh menggunakan Bookmark secara percuma dengan sekatan standard. Sistem ini tidak membenarkan menghubungkan domain anda sendiri, membuat lebih dari 10 halaman, menambahkan kedai dan membuang iklannya. Rancangan sedemikian boleh dipilih untuk meneroka dan menguji perkhidmatan sahaja.

Bagi semua orang, yang memerlukan laman web perniagaan yang lengkap, sistem ini menawarkan rancangan berbayar. Sebenarnya, hanya ada dua rancangan yang boleh anda pilih:

 • Profesional ($ 11.99 / bln), yang menawarkan domain percuma setiap tahun, penyimpanan, halaman dan lebar jalur tanpa had, penyingkiran iklan, SEO maju, sokongan premium, perlindungan kata laluan, penyambungan E-mel ke laman web, footer yang dapat disesuaikan;
 • Perniagaan ($ 24.99 / bln), yang melibatkan ciri-ciri yang disebutkan di atas serta peluang untuk membuat kedai dalam talian dengan lebih dari 1000 kad produk, penerimaan pembayaran PayPal dalam talian, sambungan SSL, pilihan untuk menjual di aplikasi pengurusan kedai Ebay, Android dan iOS.

Harga Penanda Buku

Kos Bookmark adalah sederhana dan sepenuhnya mematuhi kualiti dan pelbagai ciri yang ditawarkan. Ini adalah pilihan yang baik untuk membuat laman web yang kelihatan profesional dan berfungsi. Sama seperti dalam kebanyakan pembangun laman web, rancangan percuma tidak mempunyai fungsi kerana sekatan yang tidak sesuai dengan melancarkan laman web yang bagus.

Keberkesanan kos penggunaan Bookmark bergantung pada pilihan dan kesesuaian anda sendiri. Terdapat banyak pesaing khusus yang mengenakan harga yang sama untuk perkhidmatan mereka. Produk ini menonjol dari khalayak ramai kerana penyampaian ciri standard sistem WYSIWYG yang luar biasa, pembantu AIDA canggih dan keunikan antara muka. Secara amnya, ini adalah sistem yang baik dengan harga yang berpatutan. Terserah anda untuk membuat pilihan.

6. Kebaikan dan Kekurangan

Terlepas dari antara muka yang menarik, Bookmark mempunyai beberapa kekurangan. Adalah masuk akal untuk mengetahui kelebihan dan kekurangan yang sebenarnya dimiliki oleh pembangun laman web sebelum menyedari apa yang anda boleh harapkan dari jangka panjang. Mari lihat senarai kebaikan dan keburukan yang disediakan di bawah.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Pembantu AIDA lanjutan yang mencipta pelbagai kombinasi laman web untuk setiap perniagaan;
&# x2714; Tidak memerlukan kemahiran dan pengetahuan pengekodan untuk melancarkan laman web;
&# x2714; Bahan pendidikan yang berkualiti mengenai cara bekerja dengan sistem;
&# x2714; Alat pengumpulan statistik bersepadu yang bagus;
&# x2714; Program Agensi Reka Bentuk Bookmark.
✘ Proses pembuatan blok peribadi yang tidak selesa untuk laman web satu halaman;
Font Fon tandatangan kecil dalam penyunting visual.

Kesimpulannya

Bookmark adalah pembina laman web yang lengkap dan menarik. Ia tidak menawarkan templat laman web, tetapi boleh membanggakan pembantu AIDA yang hebat. Ini memungkinkan untuk melancarkan laman web responsif untuk pelbagai perniagaan dengan menggunakan maklumat yang diberikan. Proses melancarkan laman web tidak memerlukan masa lebih lama daripada beberapa minit, sementara hasilnya selalu mengagumkan.

Antaramuka yang menarik, proses reka bentuk web yang kreatif dan sistem pengumpulan statistik yang unik – jelas bahawa pembangun cuba menjadikan sistem ini menonjol dari orang ramai. Adakah mereka berjaya dalam hal ini? Ya. Fungsi penanda halaman berada di atas rata-rata, yang menjadikannya pilihan yang baik untuk pemula dan juga pakar reka bentuk web.

Bookmark berfungsi paling baik untuk membuat pelbagai jenis laman web perniagaan. Kedai dalam talian yang dibina dengannya menarik secara visual dan menyediakan pelbagai ciri eCommerce. Adakah Bookmark sepadan dengan harganya? Ia adalah. Sekiranya memenuhi keperluan reka bentuk web anda, beli saja rancangan dan mulakan kerja. Anda tidak akan menyesali hasilnya.

Cuba Tandakan Sekarang

 Ianya percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map