Ulasan Pencipta IM (XPRS)

Ulasan Pencipta IM (XPRS)


IM Creator (XPRS) – adalah pembangun laman web percuma, yang dilengkapi dengan editor WYSIWYG yang mudah digunakan dan menyediakan pelbagai ciri canggih yang diperlukan untuk melancarkan dan menguruskan pelbagai jenis projek. Sistem ini terutama ditujukan untuk keperluan seniman, yang memerlukan portfolio profesional, pengusaha yang bersedia untuk mewujudkan kehadiran perniagaan yang dapat dipercayai dan pereka web yang terlibat dalam pengembangan laman web untuk penggunaan komersial dan bukan komersial. Ia juga berfungsi dengan baik untuk pembuatan laman web eCommerce, halaman arahan dan blog.

Dilancarkan pada tahun 2011 di New York oleh Jonathan Saragossi, pembangun laman web sekarang adalah salah satu platform SaaS terbaik dengan penyunting visual. Salah satu ciri menarik sistem ini adalah akaun premium percuma untuk organisasi, pelajar dan artis bukan komersial. Orang lain juga dapat menggunakan IM Creator secara percuma, tetapi mereka tidak berpeluang menghubungkan domain mereka sendiri ke laman web yang dibuat. Juga mengejutkan ialah fungsi eCommerce disertakan dengan akaun Percuma. Ini agak luar biasa. Mana-mana orang boleh mula menjual produk atau perkhidmatan dari segi platform tanpa melaburkan wang sama sekali.

IM Creator pada mulanya kelihatan seperti pembina laman web yang sangat menarik. Ia adalah matang, menarik dan menawarkan penyelesaian yang tidak standard untuk niche. Nampaknya kami mempunyai peneraju ceruk WYSIWYG pada tahun 2019.

Sehingga hari ini, lebih daripada 17 juta laman web telah dilancarkan dengannya dan banyak lagi yang sedang dibangunkan. Keputusan akhir mengenai penggunaan platform masih bergantung pada kualiti realisasi, kedalaman fungsi dan kemudahan penggunaan yang anda harapkan untuk jangka panjang. Sekarang, kita dapat menganalisis semua ciri perkhidmatan untuk membuat kesimpulan konkrit.

Ulasan Pencipta IM (XPRS) imcreator.comIsi kandungan:

Cubalah secara PERCUMA Tinggalkan pesanan

Kebaikan dan Keburukan Pembuat Laman Web IM Creator (XPRS)

IM Creator adalah pembina laman web dengan salah satu editor visual yang paling mudah. Salah satu sorotan sistem yang tidak dapat disangkal adalah “Stripes” & Teknologi Polydoms yang kelihatan cukup maju dan bahkan agak futuristik bagi pengguna, yang belum pernah menemui pendekatan reka bentuk laman web seperti ini sebelumnya. Semua projek yang dilancarkan dengan IM Creator dibuat daripada blok responsif – struktur dan fungsi serba boleh. Dengan menukar jalur yang diperlukan dan menyusunnya, anda mendapat laman web siap pakai.

Tidak ada yang lebih sederhana daripada itu kerana prosesnya agak mengingatkan drag standard & pendekatan reka bentuk web drop. Bahkan tidak ada widget (elemen terpisah) di sini, yang sering dianggap terlalu rumit untuk digabungkan oleh banyak pengguna. Oleh kerana ketersediaan blok siap pakai, sistem memastikan automasi lengkap. Mustahil untuk merosakkan apa-apa di sini.

Editor Pencipta IM

Apabila anda mendaftar dengan sistem, anda hanya perlu memberikan e-mel, kata laluan dan nama panggilan anda untuk memulakan. Setelah itu, anda akan diarahkan ke papan pemuka, di mana anda harus memilih templat dan mula menyesuaikannya. Antaramuka perkhidmatannya menyenangkan, ergonomiknya berada di kedudukan tertinggi. Walaupun begitu, editor banyak menggunakan pilihan, ikon dan elemen lain. Cukup sederhana dan anda harus prihatin semasa bekerja dengannya. Jika tidak, anda berisiko mengabaikan akses menu, pilihan beralih atau seumpamanya. Sebilangan besar panel tetapan dilengkapi dengan tab. Pencipta IM sedikit lebih mendalam dan lebih rumit daripada yang anda fikirkan pada pandangan pertama.

Secara amnya, ini adalah salah satu sistem yang paling mudah dan berstruktur logik. Ia adalah pilihan yang tepat untuk pemula. Hanya memerlukan masa 1-2 jam untuk menerokainya. Yang paling penting, Pencipta IM membolehkan mendapatkan hasil yang diperlukan dengan cepat dan berkesan.

Sekiranya anda mahu, anda boleh menerbitkan laman web anda pada hari yang sama anda mula membina. Oleh kerana pendekatannya terhadap reka bentuk halaman web, sistem memastikan perlindungan yang dapat dipercayai dari sebarang kesalahan. Apa sahaja yang anda lakukan, ini akan kelihatan baik pada mulanya.

IM Creator adalah pembangun laman web WYSIWYG berkualiti yang menampilkan gaya jenama dan pendekatan untuk proses pembinaan web. Semasa menguji perkhidmatan, kami telah menentukan titik kuat dan lemah sistem dan sudah tiba masanya untuk menyebutnya sekarang.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Anda boleh mula membina laman web walaupun tanpa mendaftar dengan sistem.
&# x2714; Menarik templat responsif, peluang untuk menambahkan kod anda ke laman web.
&# x2714; Kelimpahan jalur, penyesuaian bahagian yang mudah.
&# x2714; Model Label Putih yang praktikal dan berpatutan.
&# x2714; Peluang untuk mendapatkan lesen premium percuma untuk projek bukan komersial.
&# x2714; Pusat Pengetahuan Berkualiti.
&# x2714; Enjin e-dagang yang kuat.
✘ Anda tidak boleh memuat naik fon anda sendiri.
✘ Anda hanya boleh menjual satu item pada satu masa untuk eCommerce.

Seperti parameter yang lain, IM Creator menciptakan kesan lebih daripada sistem yang baik. Ini benar terutamanya, memandangkan kos perkhidmatan yang rendah dan peluang untuk membuka kedai web dengan harga $ 100 / tahun.

ciri-ciri & Kelenturan

IM Creator unggul pada fungsi, fleksibiliti dan set ciri yang disediakan. Seperti yang dinyatakan di atas, elemen fungsi utama pembangun laman web ini adalah garis. Setiap halaman terdiri daripada blok responsif yang boleh ditukar dengan kandungan serbaguna. Bergantung pada tujuannya, setiap jalur mempunyai tetapannya sendiri. Inti membina laman web dengan Pencipta IM menunjukkan kesesuaian dan reka bentuk blok yang betul. Kombinasi dan pengeditan reka bentuknya memungkinkan untuk memberi kelenturan maksimum.

Laman web yang dibuat dengan sistem akan kelihatan serupa dan mempunyai konsep yang sama kerana proses kerja yang mudah. Itu tidak buruk kerana mereka mempunyai penampilan moden, cukup berfungsi dan boleh mempunyai reka bentuk yang menarik pada mana-mana peranti. Penyatuan proses pembuatan web mempermudah dan mempercepat kerja, terutama untuk pemula. Secara amnya, IM Creator adalah pilihan yang tepat dari segi organisasi ruang kerja dan pendekatan yang lancar.

Ciri Pencipta IM

Hampir semua tindakan dalam editor boleh dilakukan dengan tetikus sahaja. Batas setiap blok dapat dilihat dengan jelas dan anda boleh menggerakkannya untuk menyempitkan dan memanjangkan kawasan kerja bekas. Anda juga boleh menukar tempat blok, menyalin dan menghapusnya. Selain itu, anda boleh mengatur lebar blok maksimum, ruang, kedudukan elemen dalaman secara manual serta mengatur format paparan. Sistem banyak terdapat dalam pilihan dan ciri.

Versi pembangun laman web yang diperbaharui telah memperkenalkan format menu baru yang lebih baik yang menjadikan penyuntingan laman web menjadi lebih pantas dan mudah. Pembangun sistem telah menyusun editor untuk memastikan pengalaman membina web yang cepat dan bebas dari masalah. Untuk mendapatkannya, anda perlu mengklik elemen yang dipaparkan di menu.

Sistem akan memberikan akses ke menu mini yang dikemas kini, di mana anda dapat menambahkan kandungan baru, mengedit catatan dan elemen laman web yang ada, menambah gambar, bahagian, pautan dan elemen lain semuanya di satu tempat. Anda juga akan mendapat akses ke koleksi alat penyuntingan yang lebih kuat yang tersedia di tangan yang hanya dipaparkan dengan klik tetikus.

Menu Mini baru diseragamkan untuk kemudahan dan kesederhanaan. Ini bermaksud bahawa ia sangat berkesan ketika menyunting elemen, pautan, bahagian dan item laman web. Penyuntingan kontekstual juga mudah dengan Menu Mini. Alat yang ada di sana memberi anda kebebasan penyesuaian reka bentuk web. Selain menambah / mengedit elemen laman web, anda juga dapat mengawal kesan warna, gambar dan tetapan latar belakang dll.

Lebih-lebih lagi, peningkatan baru dapat meningkatkan kelajuan prestasi laman web sebanyak 30%. Yang anda perlukan untuk meningkatkan prestasi kelajuan laman web anda ialah menerbitkan projek tersebut. Itu sahaja.

Untuk menambah jalur baru, anda harus mengaktifkan butang “+” di antara blok yang berdekatan. Anda akan melihat animasi yang indah dan senarai jalur yang tersedia, yang disusun mengikut kategori berdasarkan tujuannya: tajuk, projek, perkhidmatan, ciri, galeri, harga, pasukan, artikel, blok teks, bio / cv, blog , borang, tayangan slaid, sosial, ajakan bertindak, testimoni, logo, peta, widget, elemen. Setiap kategori mengandungi sekitar 5-10 pilihan realisasi blok.

Jalur Baru Pencipta IM

Perlu disebutkan bahawa kategori «widget» jalur membolehkan penambahan senarai jadual acara Google, pemain audio SoundCloud, borang tempahan OpenTable (yang menjadikan IM Creator sebagai penyelesaian menarik untuk restoran), penampil PDF dan menghubungkan komen Facebook. Dengan kata lain, anda boleh menambahkan blok di sini, fungsinya yang berbeza dari gabungan elemen standard (teks, gambar, video dll.).

«Unsur»Bahagian memungkinkan untuk menambahkan elemen asas ke laman web, sehingga menyumbang kepada fungsi setiap jalur: tajuk, gambar, sari kata, video, isi, petikan, pautan, ikon, peta, mentah (diperlukan untuk menambahkan kod HTML anda sendiri , Javascript, CSS dan Embed Codes). Maksudnya, anda boleh membuat blok kandungan berasingan yang rumit secara struktur dengan menggunakan elemen-elemen ini.

Prinsip asasnya adalah seperti berikut: kawasan editor dibahagikan kepada beberapa bahagian, dengan mengklik mana anda mendapat menu alat, pilihan dll. Item yang akan anda tawarkan bergantung pada blok dan jenis elemen yang akan anda klik. Terdapat beberapa varian di sini. Lihat contohnya: beberapa blok dilengkapi dengan ikon “+” kecil, dengan mengklik yang mana anda akan ditawarkan menu «Tambahkan elemen atau item baru» untuk menambahkan video, ikon, pautan, pembahagi atau bekas kosong.

Dengan mengklik elemen tertentu (seperti tayangan slaid), anda akan melihat menu yang membolehkan memilih warna hamparan, menambahkan pautan atau masuk ke tetapan bahagian – menu dengan banyak pilihan pilihan di bahagian, iaitu:

 • Tetapan“Menawarkan pilihan elemen bahagian yang dapat dilihat (butang, tajuk, subtitle, badan), peluang untuk mengatur kedudukan penjajaran dan blok menegak atau mengaktifkan ketinggian skrin penuhnya;
 • Tayangan slaid”Membolehkan menetapkan jangka masa tayangan slaid dan main automatik;
 • “F / X” memberikan pilihan salah satu daripada 11 kesan untuk elemen pasif dan arahkan tetikus. Anda juga boleh memilih faktor penapis dan bayangan;
 • Pro“Memungkinkan untuk memilih jalur maksimum dan lebar kawasan kandungan serta nilai ruang (padding / margin, px) untuk setiap elemen di dalam bahagian.

Tetapan Tayangan Tayangan Pembuat IM

Perlu dinyatakan bahawa Tetapan Bahagian untuk jalur yang berbeza mungkin berbeza dari segi watak dan struktur tetapan. Itulah sebabnya, anda harus sangat prihatin, ketika bekerja dengan editor IM Creator: tidak ada banyak pilihan di sini pada pandangan pertama, tetapi menu baru akan mula muncul sebaik sahaja anda mula mengklik elemen dan kawasan skrin yang berbeza. Ini adalah ketika editor yang agak sederhana berubah di depan mata anda menjadi alat yang hebat dengan banyak pilihan yang lebih maju.

Selain itu, terdapat juga menu peringkat tinggi di sini, tetapannya mempengaruhi keseluruhan laman web atau halaman berasingan. Di bahagian tengah kiri skrin, anda akan menemui «Gaya Laman WebIkon tetapan yang membolehkan membuat laman web baru dan memilih yang ada untuk penyuntingan selanjutnya. Terdapat beberapa bahagian tetapan di sini, iaitu:

 • Gaya“Yang membolehkan memilih jenis templat laman web (lebar atau sempit), fon lalai dan latar belakang laman web;
 • Menu“, Yang menawarkan pilihan salah satu daripada 9 jenis susun atur menu (berorientasikan tengah, bar sisi, hamburger, tersembunyi dll);
 • Tatal f / x”Memberikan pilihan salah satu daripada 3 kesan tatal (slaid, tumbuh, pudar);
 • Widget halaman“Yang membolehkan penambahan widget halaman web (chat, share, feedback, loader, topper, ribbon, snow atau custom code).

Tetapan Tapak Pencipta IM

Bukan begitu. Terdapat juga bar alat di bahagian atas layar, yang memberikan akses ke pembuatan sandaran, bahagian rujukan, pilihan menyimpan salinan laman web, membatalkan fitur, pratonton, penerbitan. Anda juga akan menemui menu pengurusan halaman web di sini (pembuatan, penyalinan, mengisi parameter SEO) dan peluang untuk menambah / mengatur elemen popup (bidang, teks, kedudukan, lebar dan tinggi, istilah paparan).

IM Creator menawarkan pilihan integrasi sosial yang luas, yang membolehkan anda memilih dan menghubungkan profil media sosial ke laman web yang anda kerjakan. Bahkan ada peluang untuk menyesuaikan butang media sosial agar sesuai dengan keseluruhan reka bentuk dan gaya projek anda.

Pembangun laman web juga dilengkapi dengan alat sokongan pelbagai bahasa, yang memungkinkan untuk membuat beberapa versi laman web anda dalam bahasa pilihan anda. Tidak perlu mengintegrasikan plugin atau widget khas untuk mencapai matlamat ini – tentukan saja bahasa yang ingin anda pilih untuk projek anda dan teruskan untuk membuatnya! Omong-omong, jika anda mempunyai keraguan atau tidak pasti bagaimana memulakannya, IM Creator menawarkan tutorial maklumat yang akan membantu anda melancarkan dan menyesuaikan laman web berbilang bahasa..

SEO Pencipta IM

Laman web yang dilancarkan dengan IM Creator mempunyai kod kualiti yang jelas dan diindeks dengan baik oleh mesin pencari. Setelah membuat laman web dengan perkhidmatan ini, anda boleh bergantung pada perspektif promosi yang baik dari segi faktor-faktor tersebut, yang bergantung pada sistem itu sendiri (kelajuan kerja, kesahan kod halaman web, tetapan luar kotak yang betul, dll.).

Tetapan SEO Pencipta IM

Anda secara peribadi dapat mengatur keterlihatan mesin pencari untuk setiap halaman web, menambah tajuk, keterangan dan kata kunci, memuat naik favicon dan gambar sosial, menghubungkan Google Analytics dan Facebook Pixel. Jelas sekali, anda boleh menyambungkan nama domain ke laman web, tetapi hanya setelah anda menaik taraf langganan premium.

Selain dari bahagian, yang hanya berbeza dengan jenis kandungan yang dipaparkan, Blog dan Kedai sangat menarik. Ini adalah garis-garis, penggunaannya boleh mengubah jenis laman web anda. Pada asasnya, ini adalah unit fungsional bebas, yang lebih luas daripada yang lain. Adalah masuk akal untuk membincangkan ciri mereka secara terperinci.

Blog Pencipta IM

Anda boleh memilih salah satu daripada 5 varian struktur suapan berita. Kesemuanya kelihatan menarik: tajuk, keterangan, butang penerbitan penuh. Mereka boleh dirancang dengan pelbagai kombinasi kedudukan dan jarak pandang. Selain itu, adalah mungkin untuk memasukkan video atau sesuatu yang lain ke dalam bidang kandungan (bahagian, di mana gambar dimasukkan secara lalai).

Penyunting Catatan Blog Pencipta IM

Sama seperti bahagian lain, blog dilengkapi dengan blok tetapannya sendiri, iaitu:

 • Tetapan“, Di mana anda boleh memilih jenis struktur blog, bilangan elemen dan ruang dalam satu baris serta ketinggian setiap elemen tersebut. Anda juga boleh membuang tajuk bahagian dan tajuk dengan keterangan di sini;
 • Latar belakang“, Di mana anda boleh memilih warna yang disukai, gambar anda sendiri atau gambar dari pusat media perkhidmatan;
 • Susun atur“, Di mana anda dapat mengatur output templat penerbitan (format, penjajaran, kotak atau regangan);
 • Kesan“, Yang membolehkan mengatur kesan ketika bahagian muncul di skrin atau ketika anda mengarahkan tetikus ke atasnya, memilih penapis dan tahap kelegapan pada gambar tajuk;
 • Pro“Yang memungkinkan untuk mengatur lebar bahagian, bahagian kandungan, ruang antara elemen dan bahagian yang berdekatan serta untuk mengaktifkan pilihan larangan muat turun gambar.

Anda boleh melihat senarai catatan dalam menu ini, mengubah penyusunnya dan menambah yang baru. Untuk mengedit catatan, anda harus memilih teks dan bahagian «Edit Post» di menu yang dibuka. Anda akan melihat editor, di mana anda boleh menyiapkan artikel, menggunakan semua elemen IM Creator yang ada.

Fungsi blog disusun dengan cara yang pelik di sini. Mudah digunakan, tetapi pilihannya jelas ketinggalan berbanding perkhidmatan khusus. Set ciri-cirinya akan cukup untuk laman web perniagaan, laman web peribadi atau persembahan berita.

ECommerce Pencipta IM

Untuk menambah kedai dalam talian, anda harus memilih jalur yang sesuai dan menambahkannya ke halaman. Perkhidmatan ini menawarkan 9 varian reka bentuk tetingkap pameran yang dapat disiapkan seperti bahagian lain. Untuk mengaktifkan Tetapan Kedai, anda harus mengklik mana-mana kawasan jalur – prinsipnya tetap sama seperti di bahagian IM Creator yang lain. Anda akan mendapat akses ke bahagian berikut:

 • Tetapan“, Di mana anda boleh memilih jenis galeri (biasa, sesuai, mazonite), jumlah produk yang dipaparkan dalam satu baris, jarak di antara mereka dan ketinggian setiap item;
 • Latar belakang“Menawarkan pilihan warna susun atur yang dapat dilihat antara kad produk;
 • Susun atur“Menyediakan pilihan templat kad produk dan jenis penjajaran kandungan di dalamnya;
 • Kesan“, Yang membolehkan mengatur kesan ketika blok muncul di halaman atau ketika anda mengarahkan tetikus di atasnya;
 • Pro“, Di mana anda dapat mengatur lebar maksimum bahagian kedai web, memisahkan item, bahagian kandungan dan ruang antara elemen.

ECommerce Pencipta IM

Penyediaan tetingkap tayangan visual disusun dengan cara yang sama seperti jalur yang lain. Anda boleh mengakses Papan Pemuka Stor dari menu bahagian. Papan pemuka mengandungi bahagian parameter utama, termasuk:

 • Ringkasan”Dengan maklumat umum mengenai jumlah bahagian, produk, pesanan dan keuntungan kedai web yang aktif;
 • Bahagian“, Di mana anda boleh mendapatkan akses ke semua bahagian yang diterbitkan dengan produk dan tetapannya: pilihan jenis produk (fizikal, digital atau perkhidmatan), pilihan suntingan kos, SKU, nama, sari kata, keterangan dan muat naik produk baru ke yang dipilih bahagian. Anda juga boleh menukar pesanan paparan produk, menambahkan potongan dalam peratusan, kos penghantaran atau memberikan status «habis dijual».
 • Semua produk“, Yang menawarkan senarai produk dari semua bahagian kedai web yang diterbitkan. Tetapannya sama seperti yang digunakan untuk produk bahagian berasingan;
 • Pesanan“Membuat pesanan dengan data pelanggan, tarikh dan lain-lain;
 • Komunikasi“Menawarkan tetapan format e-mel yang dihantar secara automatik kepada pelanggan dari kedai web;
 • Pemindahan“, Di mana anda boleh menambahkan butiran pembayaran untuk menerima pembayaran dalam talian. Akaun bank, PayPal dan Stripe terdapat di sini. Anda juga boleh melihat kadar perolehan kedai web anda;
 • Tetapan“, Di mana anda boleh mencari bidang untuk memberikan nama, mata wang, kos penghantaran dan e-mel kedai anda untuk pemberitahuan.

Adalah masuk akal untuk menunjukkan nuansa penting: setiap item mempunyai butang «beli» lalai, yang disertakan dengan pautan ke pop timbul. Iaitu, tetingkap pop timbul akan muncul setelah anda mengkliknya, yang akan menawarkan anda untuk memberikan data kad kredit dan e-mel anda untuk mengesahkan pembayaran serta kesempatan untuk mengirim pemberitahuan mengenai status pesanan.

Petua Berguna: jika anda ingin membuka halaman berasingan dengan keterangan produk, anda harus menandakan kotak «keterangan» di bahagian «Produk». Anda juga boleh menambah atau mengganti gambar di sana. Data ini akan dipaparkan di halaman produk yang berasingan.

Kedai dalam talian IM Creator agak mudah. Tunjukkan tingkap kelihatan menarik, mudah untuk mengeditnya dan menambahkan produk. Mereka menawarkan tetapan mata wang, pembayaran dan penghantaran asas. Penyelesaian ini akan muncul untuk platform perdagangan dengan senarai produk terhad. Sebagai contoh, anda boleh membuat beberapa halaman dan menambah kategori produk dengan 2-3 tetingkap tetingkap paparan pada setiap halaman tersebut. E-store seperti ini akan berfungsi dan kelihatan baik.

Label putih

Bagi alat Label Putih – berfungsi sangat baik untuk pereka web, penjual semula, syarikat hosting dan label putih – iaitu, untuk semua pengguna tersebut, yang merancang untuk menerapkan keseluruhan rangkaian ciri pembangun laman web untuk memulakan perniagaan mereka sendiri. Model lesen Label Putih memberi pengguna penggunaan semua sumber pembangun laman web tanpa had.

Anda boleh menggunakan perkhidmatan dengan nama jenama anda sendiri tanpa menyebut wakil pihak ketiga dan melancarkan projek SaaS anda sendiri untuk menjana keuntungan. Ini boleh bermanfaat bagi pereka web bebas, yang memerlukan akses tanpa had ke pembangun laman web, studio web, syarikat hosting yang bersedia melancarkan pembangun laman web mereka sendiri atau pelanggan korporat, yang mempunyai niat untuk mewujudkan kehadiran perniagaan mereka di web.

IM Creator mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 14 hari untuk pengguna tersebut, yang memutuskan bahawa Label Putih bukan untuk mereka dengan alasan apa pun. Sistem ini juga menjamin pembayaran yang selamat kerana Sijil SSL yang digabungkan.

Support Sokongan Pelanggan

Terdapat pautan “Bantuan” di tajuk editor Pencipta IM, di mana anda boleh mengaktifkan petua, melihat video berinformasi pendek mengenai cara bekerja dengan sistem, kunjungi Pusat Pengetahuan (Soalan Lazim terperinci dengan bahagian dan pilihan carian) atau hubungi pasukan sokongan teknikal, meninggalkan E-mel anda untuk maklum balas.

Untuk sokongan pelanggan, perkhidmatan ini mempunyai standard untuk tahap projek kelas pertama: sokongan sembang langsung, sokongan e-mel 24 \ 7; semua yang anda perlukan ada di sini dan berfungsi pada tahap yang baik.

IM Creator menggunakan sistem tiket, yang memungkinkan pengguna mengirimkan tiket sokongan kepada pembangun sistem, ketika mereka menghadapi masalah atau ingin menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan sistem mereka. Setelah mengkaji pertanyaan, ejen sokongan menghubungi pengguna yang memberikan penyelesaian terbaik untuk masalah tersebut. Purata masa tindak balas sistem adalah sekitar 12 jam. Ini adalah hasil yang cukup mengagumkan, mengingat fakta bahawa IM Creator pada masa ini memperkasakan lebih dari 11 juta laman web di seluruh dunia.

Selain itu, sistem ini membolehkan memuat turun panduan pengguna yang berguna dan berinformasi yang memberikan maklumat terperinci mengenai nuansa sistem yang paling penting. Sebilangan besar pembangun laman web kontemporari belum mempunyai pilihan seperti itu.

Templat Reka Bentuk dalam Pencipta IM (XPRS)

Bilangan Tema:Lebih daripada 100
Templat Profesional:&# x2714; YA
Tema Percuma:&# x2714; YA
Reka bentuk responsif:&# x2714; YA
Susun mengikut Industri:&# x2714; YA
Penyuntingan Kod CSS:✘ TIDAK

Templat mungkin merupakan antara titik Pencipta IM terkuat ketika datang ke generasi pelanggan. Pembangun laman web pada masa ini menawarkan tema moden, menarik secara visual dan profesional agar sesuai dengan pelbagai bidang. Platform ini bekerjasama dengan beberapa pereka web terbaik, yang bertanggungjawab untuk pembangunan templat dan, dengan itu, ia memberi penekanan yang kuat pada laman web kontemporari dan trend reka bentuk grafik.

Templat IM Creator terdiri daripada alat yang berkaitan dengan jalur yang anda gunakan bersama dengan editor. Jelas sekali, reka bentuk akan menjadi sangat penting di sini. Reka bentuk yang sudah siap kelihatan sangat bagus.

Anda tidak boleh menyebutnya menakjubkan kerana kami masih menangani struktur responsif yang tipikal, yang mempunyai kecenderungan dan konsistensi standard. Walaupun demikian, pilihan templat menarik kerana kualiti dan fleksibiliti pendekatan reka bentuk bahagian.

Perlu dinyatakan bahawa anda tidak dapat mengubah templat ketika bekerja dengannya. Sekiranya anda mengedit kandungan dan menyimpannya, anda perlu membuat laman web baru untuk menukar templat. Oleh itu, masuk akal untuk memilih reka bentuk yang akan hampir mencapai matlamat anda sejak awal.

Kategori templat adalah seperti berikut: perniagaan, perkhidmatan, seni / reka bentuk, kesehatan / kesejahteraan, fotografi, restoran / makanan, e-dagang / runcit, fesyen / kecantikan, perkahwinan, muzik / video, penginapan, teknologi, penjual semula.

Nama kategori memberi petunjuk mengenai ceruk yang paling sesuai untuk Pencipta IM. Masuk akal untuk menonjolkan restoran, perkahwinan dan perniagaan. By the way, reka bentuk eCommerce juga kelihatan cantik. Anda tidak mungkin mencari pelanggan, yang akan menolak untuk membuat pesanan di kedai web seperti itu, dengan anggapan produk sesuai dengan kehendak dan pilihan mereka. Kami juga menyukai templat muzik: mereka menarik dan memungkinkan bukan sahaja untuk mempersembahkan kreativiti anda, tetapi juga untuk menjual muzik atau video.

Templat Pencipta IM

Semua templat IM Creator boleh diskalakan dan responsif, sementara pilihan penyesuaian reka bentuk serba boleh dan hebat. Pembina laman web menawarkan alat reka bentuk yang menarik seperti menatal, masuk dan kesan tetikus, misalnya, yang menjadikan projek anda kelihatan moden dan mewah. Ada kemungkinan untuk menambah atau menghapus bahagian, mengubah kedudukan mereka, mengatur struktur masing-masing, ruang, kandungan dalaman dll, ketika merancang susun atur laman web anda.

Sistem ini terdapat dalam font dan ikon percuma yang dapat anda pilih berkenaan dengan gaya projek anda. Pilihan penyuntingan gambar juga luas. Anda boleh memotong dan mengedit gambar mengikut kehendak anda, memilih kelegapan dan warnanya, menggunakan kesan animasi dll.

Ada juga kesempatan untuk menambahkan widget anda sendiri sebagai kod. Untuk melakukan itu, anda harus memilih «Mentah” di dalam “Gaya Laman Web»Blok pilihan dan kemudian akses tab« Kod »dalam menu yang anda tawarkan. Di sinilah anda boleh menulis kod HTML, JS dan CSS. Anda juga boleh memilih widget «Raw» di «Unsur»Bahagian dan lakukan perkara yang sama.

Secara amnya, laman web IM Creator kelihatan moden dan menarik. Mod pratonton animasi pasti menarik minat banyak pengguna. Walaupun begitu, anda tidak dapat mengubah templat dalam perjalanan dan mengedit kod garis atau item yang tersedia.

Namun, anda boleh menambahkan kod HTML ke tajuk atau mengintegrasikan widget anda sendiri ke laman web. Ini semestinya memerlukan kemahiran pengekodan dan tidak semua orang memerlukannya. Sebilangan besar pengguna akan berpuas hati dengan alat dan hasil penyuntingan reka bentuk visual.

Contoh Laman Web Pencipta IM Sebenar

Laman web Pembuat Filem dan Jurugambar

Laman web Pembuat Filem dan Jurugambar

Laman web Agensi Filem

Laman web Agensi Filem

Laman web Pengurusan Projek dan Jurugambar

Laman web Pengurusan Projek dan Jurugambar

Laman web Jurugambar Perkahwinan

Laman web Jurugambar Perkahwinan

Laman web Portfolio Pengarah

Laman web Portfolio Pengarah

Laman web Yoga Teacher

Laman web Yoga Teacher

Harga Pencipta IM Disemak: Percuma & Premium

Pelajar, artis dan laman web bukan komersial boleh mendapatkan IM Creator premium secara percuma. Dengan tujuan ini, mereka harus menghubungi pasukan sokongan teknikal perkhidmatan dengan bentuk khas, telah memberikan alasan dan bukti kepatuhan terhadap syarat penggunaan lesen percuma.

Orang lain mungkin menggunakan sistem ini secara percuma untuk jangka masa yang tidak terhad, setelah menggunakan semua ciri penyunting. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, mustahil untuk menghubungkan domain anda sendiri. Sekatan ini dikeluarkan setelah pembelian lesen premium.

Sebaiknya pertimbangkan IM Creator sebagai perkhidmatan berbayar kepada semua pengguna tersebut, yang berhasrat memperoleh keuntungan dari laman web mereka. Akaun percuma tidak akan berfungsi dengan baik untuk pengurusan perniagaan bukan sahaja dalam sistem ini, tetapi juga pesaing lain. Ia boleh digunakan untuk menguji fungsi perkhidmatan sahaja atau membuat laman web, tetapi kemudian anda perlu membeli lesen yang diperlukan:

 • Lesen Tahunan ($ 8 / bulan) – satu kali pembayaran tahunan ($ 96 / tahun), 1 domain, 1 laman web, lebar jalur tanpa had, ruang penyimpanan, sokongan teknologi premium, eCommerce;
 • Lesen Dua Tahun ($ 11 / bulan) – satu kali pembayaran setengah tahun ($ 66 / setengah tahun), 1 domain, 1 laman web, lebar jalur tanpa had, ruang penyimpanan, sokongan teknologi premium, eCommerce;
 • SSL Dilindungi ($ 21 / bulan) – ciri rancangan yang disebutkan di atas ditambah peluang untuk menghubungkan sijil SSL ke satu nama domain.

Berkaitan dengan fungsi, IM Creator tidak mempunyai perbezaan rancangan harga. Soalannya adalah mengenai tempoh yang ingin anda bayar dan keperluan untuk SSL. Sebagai peraturan, sewa jangka panjang akhirnya lebih bermanfaat.

Juga penting untuk menentukan nuansa penagihan eCommerce. Semua keuntungan penjualan dikumpulkan pada akaun dalaman rancangan anda. Wang tersebut dapat ditransfer lebih lanjut melalui Stripe dengan bayaran komisen IM Creator 5% untuk transaksi pembayaran.

Kos Label Putih

IM Creator menawarkan 3 jenis lesen Label Putih:

 • Label Putih Standard ($ 350 / tahun) – Lesen tanpa had, Keluarkan jenama IM Creator & ganti dengan milik anda, Pengebilan penuh & kawalan harga, Kawalan penuh ke atas pengguna, Tunjukkan templat anda sendiri.
 • Hoskan Sendiri ($ 2500 / tahun) – menawarkan ciri yang disediakan oleh Standard White Label plus cPanel Integration, Dapatkan versi yang boleh dimuat turun, Host laman web di pelayan anda, kawalan CSS Editor, API domain anda sendiri.
 • Kawalan Pelayan (25K / tahun) – menyediakan ciri-ciri yang disebutkan di atas serta Login API, cPanel & API, pemilikan pelayan.

Pembelian versi lesen standard memungkinkan pengguna biasa membuat bilangan laman web dalam sistem yang tidak terhad. Anda akan ditawarkan ciri yang ditetapkan dengan kos sewa 3.5 tahun dengan syarat lesen premium standard. Ini pasti akan bermanfaat bagi pereka web.

Secara amnya, kos penggunaan IM Creator lebih daripada yang berpatutan. Dengan harga sekitar $ 100 / tahun, anda boleh menjalankan laman web perniagaan yang menarik atau bahkan kedai web. Ini adalah salah satu penyelesaian khusus yang bermanfaat yang mempunyai korelasi harga / kualiti yang baik.

Kesimpulan Ulasan: Siapa Yang Harus Menggunakan Pencipta IM?

IM Creator adalah pembangun laman web WYSIWYG yang maju, yang merupakan nilai terbaik untuk wang anda. Perkhidmatan ini pada awalnya akan memenuhi keperluan perniagaan kecil dan sederhana dan juga akan berfungsi dengan baik untuk artis, pelajar dan bukan keuntungan, yang akan mendapat peluang untuk menjalankan laman web tanpa kos di sini. Platform ini dilengkapi dengan mesin eCommerce yang kuat, pilihan blog, banyak templat responsif dan alat penyesuaian reka bentuk yang luas.

Sistem ini akan menarik minat orang praktikal, yang menghargai hasilnya. Ya, model membuat laman web secara garis besar menunjukkan kesamaan laman web tertentu. Oleh itu, mudah untuk melancarkannya, reka bentuknya menarik dan laman web dipaparkan dengan sempurna di mana-mana peranti mudah alih.

Pada pendapat kami, IM Creator adalah produk yang sangat baik dan mungkin menarik minat banyak pengguna. Ia juga masuk akal untuk mempertimbangkan penyelesaian Standard Label Putih, yang menawarkan syarat yang bermanfaat bagi pembangun laman web pelanggan. Kelemahan perkhidmatan ini kecil, sementara kelebihannya besar. Kami pasti mengesyorkannya.

Cubalah Pencipta IM secara PERCUMA

 Ianya percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map