Ulasan Webydo

Webydo – adalah pembangun laman web yang menonjol dari kerumunan kerana fungsi canggihnya, pelbagai pilihan penyesuaian reka bentuk dan fleksibiliti alat yang ditawarkan. Sistem ini telah membezakan dirinya sebagai alat yang disesuaikan dengan keperluan pemaju web profesional.


Walaupun pesaing khusus yang ada pada umumnya berfungsi dengan baik baik untuk peminat dan pakar reka bentuk web, Webydo hadir dengan set ciri yang dibuat terutamanya untuk profesional, yang berhasrat melancarkan laman web responsif tanpa kod untuk pelanggan mereka.

Dilancarkan pada tahun 2013 oleh Shmulik Grizim dan Tzvika Steinmetz, yang benar-benar memerlukan sistem untuk keperluan reka bentuk web mereka sendiri, platform ini dengan cepat berkembang menjadi salah satu pemimpin utama dari segi fungsi dan fleksibiliti. Pembangun laman web merangkumi pelbagai keperluan reka bentuk web dan dilengkapi dengan set ciri, yang membolehkan menyelesaikan semua jenis projek, tanpa mengira tahap kerumitannya.

Jadi, apa yang menjadikan Webydo unik? Adakah sesuai untuk pengguna biasa? Cara terbaik untuk menilai sama ada perkhidmatan sesuai dengan keperluan anda adalah dengan mencubanya. Oleh itu, sertai kami menguji pembina laman web Webydo.

1. Kemudahan Penggunaan

Memandangkan pengkhususan khusus dan sasaran pengguna platform, mustahil untuk memanggil Webydo a pembina laman web sederhana. Penyunting sistem begitu dibebani dengan ciri, bahagian, alat dan tetapan sehingga pemula mudah tersesat di sana. Walau bagaimanapun, mendaftar dengan perkhidmatan ini cukup pantas dan mudah untuk semua orang. Cukup berikan butiran log masuk dan kata laluan anda untuk mendapatkan akses ke papan pemuka. Perlu diingat bahawa pasti memerlukan masa untuk menguasainya, terutamanya jika anda seorang pemula.

Papan pemuka Webydo

Sama seperti mana-mana pembangun laman web moden, Webydo menyediakan editor drag-and-drop yang intuitif. Digabungkan dengan antara muka minimalis, ia mewujudkan persekitaran bangunan laman web yang selesa dan mudah dilayari. Sesiapa yang biasa dengan Ekosistem Adobe akan menjumpai Webydo yang intuitif dan berstruktur dengan baik, tetapi mereka yang tidak mempunyai pengalaman bekerja di Photoshop atau InDesign akan dibanjiri dengan editor.

Webydo menawarkan sekurang-kurangnya empat bar alat yang masing-masing menyembunyikan lebih banyak pilihan sehingga sukar untuk memahami di mana hendak bermula. Bagi seorang pemula, tentu ada keluk pembelajaran yang curam. Pembangunnya dibahagikan dengan senang menjadi Dashboard dan Design Studio. Yang terakhir ini mempunyai tiga mod kerja: Reka Bentuk, Kandungan dan Pratonton.

 • Mod Reka Bentuk memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap reka bentuk: anda boleh menambah halaman baru, mengedit yang ada, menyusun semula objek di kanvas, mengedit gaya teks dan banyak lagi. Walaupun anda seorang pereka, pastikan anda menonton video pengenalan Webydo dan mengikuti lawatan interaktif pantas – yang akan menjimatkan banyak masa dan usaha anda, dan membantu memanfaatkan sepenuhnya platform.

  Contohnya, anda mungkin tidak melihat beberapa ciri automasi tersembunyi, seperti Pengelompokan Elemen Cecair yang membolehkan anda mengubah saiz dan memindahkan kumpulan elemen, dan mengubah tetapannya; atau Automatik Tata letak yang membolehkan anda menyusun semula susun atur dan menyusun elemen ke dalam lajur dengan pelbagai saiz peranti dengan mudah. Tetapi yang lebih menarik adalah kenyataan bahawa anda dapat menyesuaikan persekitaran Studio anda: Webydo membolehkan anda mengatur elemen panel kawalan mengikut pilihan anda.

 • Dengan beralih ke Kandungan mod anda akan melihat laman web anda sebagai pengguna CMS: anda akan dapat mengemas kini kandungan, tetapi tidak mempunyai kawalan terhadap reka bentuknya. Perlu diperhatikan bahawa semasa berada dalam mod Reka Bentuk, anda dapat menjadikan elemen tertentu tidak dapat diedit oleh pengguna CMS hanya dengan mencentang kotak yang sesuai (lihat tangkapan skrin).

  Penyunting Teks pintar Webydo patut diberi perhatian khusus. Ia menjadikan mod Reka bentuk menjadi lebih cekap dengan mengautomasikan banyak operasi, menghasilkan kod yang lebih bersih dan menjimatkan banyak masa. Khususnya, anda boleh menetapkan untuk menerapkan perubahan baru di seluruh laman web. Sebagai contoh, anda boleh mengubah semua sari kata di laman web anda dengan satu klik, tanpa perlu mengubahnya secara manual di setiap halaman.

 • Mod Pratonton membolehkan anda melihat dengan tepat bagaimana kandungan yang anda terbitkan akan kelihatan dan bertindak di pelbagai peranti. Ciri lain yang perlu disebutkan ialah tetingkap Kemas Kini yang muncul setiap kali anda memasuki panel kawalan. Ini menunjukkan kepada anda apa yang baru di Webydo, jadi anda tidak akan terlepas daripada mengemas kini.

 • Sejarah Penyemakan ciri. Dengan itu anda kini boleh melihat versi lama laman web dan memulihkan versi yang paling anda sukai. Bagus!

Semasa anda terus meneroka sistem, anda akan memahami dengan jelas apa yang membezakannya daripada pembangun laman web DIY standard. Fokus profesional perkhidmatan dikesan dalam susun atur dan fungsi editor laman web, yang banyak terdapat dalam perincian dan elemen. Webydo bukanlah platform yang mudah untuk pemula, tetapi alat yang berguna dan berkesan untuk profesional reka bentuk web, yang tidak ingin mengambil berat tentang nuansa penyuntingan kod.

2. Ciri-ciri & Kelenturan

Webydo membolehkan membuat laman web responsif sempurna piksel yang sama sekali tidak menunjukkan kesedaran pengekodan namun kelihatan canggih dan penuh dengan ciri. Apa sahaja jenis projek yang anda rancangkan untuk dilancarkan, sistem akan secara automatik menukar reka bentuk menjadi projek kod HTML lanjutan yang merangkumi ciri-ciri CMS canggih. Sudah tiba masanya untuk melihat di bawah pembangun laman web untuk melihat apa sebenarnya yang ditawarkannya dan bagaimana ia berbeza dengan sistem standard.

 • e-dagang
 • Webydo mempunyai fungsi eCommerce dalaman yang kuat. Sistemnya mengandungi semua ciri yang diperlukan di kedai web dan lebih banyak lagi. Untuk mengaktifkan kedai anda, cukup klik butang ‘Store’ di menu utama dan anda akan dipindahkan ke antara muka kedai.

  Dengan mod percubaan, anda boleh menjual sehingga 5 produk. Untuk mengaktifkan ciri lengkap instrumen Kedai Webydo, anda harus melanggan salah satu pelan berbayar. Selain itu, Webydo mempunyai pasaran aplikasinya sendiri di mana anda boleh memasang banyak item yang boleh menjadikan kedai anda lebih menarik.

  Selain itu, sistem bekerjasama dengan Ecwid. Oleh itu, adalah mungkin untuk membuat kedai dalam talian melalui penyatuan widget eCommerce Ecwid. Ecwid juga menerima pelbagai jenis pembayaran, memungkinkan menambahkan perihalan dan konfigurasi produk yang mengagumkan, mengintegrasikan dan menguruskan kategori kaya media dan mengawal pilihan saham kedai web anda.

 • Penciptaan Artikel
 • Pembangun laman web memungkinkan untuk membuat dan menerbitkan semua jenis artikel, catatan blog, suapan berita, koleksi produk dll. Sekiranya pendekatan pengurusan laman web dikongsi, rakan sekerja anda akan dapat mengemas kini dan menambahkan catatan baru secara bebas dari papan pemuka CMS tanpa menjejaskan reka bentuk laman web. Yang penting, setiap siaran baru akan dipaparkan dalam format dan reka bentuk yang sama seperti yang diterbitkan sebelumnya.

 • Pilihan Pengurusan Laman Web
 • Webydo bukan hanya untuk pembangunan laman web, tetapi juga mengenai pengurusan kandungan lanjutan. Apabila anda mula mengusahakan reka bentuk laman web anda, sistem secara automatik akan membuat CMS yang mudah digunakan dan dapat dikendalikan oleh anda dan pelanggan atau ahli pasukan anda, yang mempunyai akses ke projek ini. Oleh itu, anda akan dapat mengedit, menghapus, mengubah dan mengemas kini kandungan laman web kami dan juga menunjukkan elemen-elemen projek anda yang akan terkunci dari akses yang tidak dibenarkan untuk keselamatan projek yang dipertingkatkan.

 • Galakan Pengundian Pengguna
 • Pembangun Webydo sangat berminat dengan pendapat pengguna mereka mengenai produk dan ciri yang ditawarkan oleh pembangun laman web. Mereka mendorong setiap pengguna yang terdaftar untuk memberi suara dan mengambil bahagian melalui aktie dengan menawarkan cadangan mereka, melaporkan bug dan menyatakan pendapat / mengundi untuk ciri-ciri yang ingin mereka tambahkan ke sistem.

 • Pilihan Penerbitan Lanjutan
 • Pembangun laman web menawarkan sambungan domain khusus individu yang dilengkapi dengan pengurusan laman web canggih dan alat hosting awan. Pembangun sistem telah menggabungkan langkah-langkah keselamatan pangkalan data peringkat perusahaan yang selamat di seluruh rangkaian hosting mereka untuk mencegah serangan penggodam dan kehilangan kerahsiaan data. Oleh kerana perkongsian Google Cloud, pelayan Webydo cepat, boleh dipercayai dan stabil dalam satu masa. Ini membuat anda merasa selamat mengenai perlindungan projek anda. Pilihan sandaran automatik juga membolehkan anda menyimpan data laman web anda, yang merupakan kelebihan lain dari sistem.

 • Integrasi Kuat dan Tambah
 • Selain daripada integrasi plugin Ecwid, Webydo juga terkenal dengan alat tambah dan widget pihak ketiga yang boleh anda gunakan untuk menambahkan fungsi ke projek anda. Beberapa yang paling luar biasa dari mereka termasuk kotak carian dari Swiftype, komen Disqus, sembang langsung Olark dan Tidio, borang Wufoo, persembahan animasi Powtoon, tempahan janji temu dari SimplyBook, carta dan grafik dari BandingkanNinja, alat pertunangan pelawat dari GetSiteControl, suapan media sosial dari Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine, dan Pinterest, streaming langsung Meerkat, galeri YouTube dan Vimeo serta Blogging, Form Builder dan eCommerce dari POWr.

 • Panel Kawalan Terperinci
 • Webydo mempunyai panel kawalan seperti Photoshop yang dilengkapi dengan alat reka bentuk web canggih yang membolehkan anda menyesuaikan laman web anda dengan ketepatan piksel. Oleh itu, elemen apa yang boleh anda seret ke halaman? Webydo merangkumi kebanyakan elemen konvensional: bentuk, gambar, teks, video, fail Flash, galeri, menu, dan pelbagai widget.

  Penyunting Webydo

  Apa yang saya dapati dengan segera ketika meninjau Webydo adalah fokus mereka pada reka bentuk yang responsif. Pereka boleh mudah diuruskan semua versi laman web mereka dari papan pemuka tunggal dengan membuat titik putus untuk skrin dan peranti yang berbeza. Pengguna boleh bersembunyi dan tidak bersembunyi elemen di halaman, menyesuaikan tipografi dan navigasi untuk mencipta pengalaman yang berbeza untuk semua pelawat mereka.

  Webydo adaptif

 • Tipografi Tersuai
 • Walaupun kebanyakan pembangun laman web membatasi anda untuk menggunakan perpustakaan fon dalaman mereka sahaja, Webydo membolehkan pengguna memuat naik fon khusus dengan mudah. Di studio Webydo, klik pada elemen teks mana pun dan pilih ‘Tambah fon‘Di panel reka bentuk. Kemudian, dalam ‘Uruskan Font AndaTetingkap, klik ‘Muat Naik Fon AndaTab untuk memuat naik fon dari PC anda dengan mudah.

  Selain itu, anda boleh menyambung ke akaun Adobe Typekit anda untuk menggunakan fon yang disimpan di Webydo Studio. Di dalam ‘Tambah Fon, Pilih ‘Sambungkan Font Typekit‘Dan ikuti petunjuk untuk menambahkan token Typekit API anda dengan pantas.

 • Blogging
 • Webydo mempunyai sistem blog dengan ciri lengkap yang disebut ‘Mod Kandungan Blog‘. Dengan menggunakan ciri ini, pereka dapat membuat templat untuk membolehkan pengguna CMS menambah dan menerbitkan artikel baru dengan format reka bentuk yang sama. Ciri Blog juga berfungsi untuk membuat koleksi produk, suapan berita dan elemen berulang yang lain.

  Blogging Webydo

  Anda tidak akan menemui banyak aplikasi dan widget di Webydo. Tidak seperti Wix atau Jimdo yang memiliki keseluruhan pasar aplikasi, Webydo lebih tertumpu pada tampilan laman web anda, dan bukannya operasinya dan menawarkan aplikasi untuk e-store sahaja. Sekiranya anda perlu memasukkan beberapa kod tersuai, anda boleh menggunakan widget Kod tersuai atau mengeksport kod laman web anda dan membaginya dengan pembangun jika ada perubahan serius yang perlu dilakukan.

 • Pilihan Berkaitan Perniagaan
 • Sejauh Webydo terutama ditujukan untuk pereka dan agensi bebas, ia dilengkapi dengan sekumpulan pilihan yang berkaitan dengan perniagaan yang tidak dapat dijumpai di pembangun laman web lain. Ini termasuk Bil pelanggan saya dan Bina pilihan jenama anda.

  • Perkhidmatan pelanggan saya memberikan kemampuan kepada pereka untuk menagih pelanggan mereka terus dari papan pemuka. Webydo mengenakan bayaran 5% bagi setiap transaksi yang berjaya.
  • Ciri Bina jenama saya membolehkan anda mengganti logo Webydo dengan jenama anda sendiri, termasuk halaman log masuk dan CMS pelanggan anda. Ciri ini membolehkan para pereka mempersembahkan antara muka Webydo sebagai milik mereka. Mereka juga dapat menghubungkan domain khusus untuk menerbitkan projek mereka di bawah subdomain mereka sendiri.
  • Tetapan laman web web

 • SEO
 • Dari segi SEO, Webydo menawarkan set alat asas:

  • Pertama, pengguna dapat menentukan tag meta (Tajuk, Huraian, dan Kata Kunci) untuk setiap halaman.
  • Kedua, ada cara mudah untuk menghubungkan Analitis Google dan Google Search Console.
  • Ketiga, pengguna dapat menetapkan pengalihan 301 untuk memindahkan halaman dari laman web lama mereka dengan selamat.
  • Webydo SEO

  Apabila laman web anda siap, anda boleh mengeksport kod CSS dan HTMLnya atau menghoskan laman web anda dengan Webydo. Sejak akhir-akhir ini, anda bahkan boleh membeli nama domain secara langsung melalui panel kawalan.

Peluang Label Putih

Webydo untuk Agensi

Webydo untuk Agensi

Salah satu sorotan pembangun laman web yang tidak dapat dinafikan adalah platform Webydo untuk agensi yang tersendiri. Ini adalah penyelesaian reka bentuk web canggih yang membolehkan anda mulakan dan kembangkan agensi reka bentuk web anda tanpa halangan teknologi sama sekali. Anda, yang mempunyai kawalan kreatif sepenuhnya terhadap projek ini dan terserah anda untuk menguruskannya dengan mengambil kira keperluan reka bentuk web anda.

Di antara kelebihan yang akan anda perolehi, ketika bekerja dengan platform, pada mulanya masuk akal untuk menyebutkan peningkatan parameter ROI dan SEO, bantuan sokongan lanjutan dengan pakar akaun khusus yang diberikan secara individu kepada anda, pilihan pelanggan dan pilihan CMS, jenama Label Putih dan kod laman web , penjana templat pelanggan dan hak istimewa lain.

Satu lagi ciri khas program Webydo for Agencies adalah hakikat bahawa ia membolehkan kerjasama pasukan. Ini bermaksud bahawa anda dan ahli pasukan anda dapat mengerjakan beberapa projek pada satu masa, berkongsi akses laman web dan hak pengurusan.

Label putih

Webydo menawarkan ciri Label Putih kelas atas yang membolehkan anda memanfaatkan set ciri lengkap perkhidmatan tersebut, menggunakannya dengan nama jenama anda sendiri. Ini adalah kelebihan dengan sendirinya kerana pembangun laman web pasti menonjol daripada orang ramai kerana fungsi dan set fiturnya. Apa yang boleh anda lakukan di sini ialah memuat naik logo perniagaan anda (atau membuatnya, jika anda belum memilikinya), menguruskan laman web dari papan pemuka dan juga membuat laman web untuk pelanggan anda. Terlebih lagi, anda akan dapat menagih pelanggan anda di sini tanpa menggunakan perkhidmatan pihak ketiga.

3. Reka bentuk

Bilangan Tema:32
Tema Percuma&# x2714; YA
Reka bentuk responsif&# x2714; YA
Susun mengikut Industri:✘ TIDAK
Penyuntingan Kod CSS:&# x2714; YA

Terdapat tiga pilihan mengenai reka bentuk: anda boleh memilih reka bentuk siap (ini boleh disesuaikan sepenuhnya, jangan risau); mulakan dengan susun atur yang menentukan struktur laman web masa depan anda; atau bermula dari awal.

Koleksi templat Webydo tidak besar, namun ia membolehkan anda melihat seperti apa laman web Webydo ketika diterbitkan. Pada masa ini, jumlah tema yang ditawarkan sistem untuk penyesuaian merangkumi 32 reka bentuk. Kesemuanya percuma dan responsif secara lalai. Walau bagaimanapun, templat tersebut tidak disusun berdasarkan industri, yang mungkin sedikit menyulitkan pilihan tema yang diperlukan. Ketika datang ke proses penyuntingan reka bentuk, anda ditawarkan banyak pilihan dan kebebasan kreatif – sistem benar-benar banyak ditawarkan dalam hal ini untuk membolehkan anda membuat reka bentuk laman web yang benar-benar unik.

Selain koleksi reka bentuk yang luas, pembangun laman web menawarkan sekumpulan pilihan berkaitan reka bentuk yang memungkinkan untuk membuat dan menguruskan projek yang menarik. Sudah tiba masanya untuk mendaftar mereka sekarang.

 • Titik Pecah Responsif
 • Webydo membolehkan anda membuat laman web dengan reka bentuk unik tanpa pengekodan sama sekali. Anda boleh menguruskan semua versi laman web dari papan pemuka tunggal dengan mudah dengan membuat titik putus untuk pelbagai peranti, saiz dan resolusi skrin.

 • Animator Tatal Parallax
 • Pembina laman web membenarkan penggunaan kesan tatal paralaks pada elemen laman web anda untuk memberikan rupa projek terkini dan fokus animasi yang maju. Anda dapat memperkayakan reka bentuk laman web anda dengan elemen grafik peralihan, peralihan, jalur dan kelajuan yang unik melalui penggunaan antara muka WYSIWYG sempurna piksel.

 • Alat Reka Bentuk Web Profesional
 • Sistem ini memberikan akses ke rangkaian alat reka bentuk web canggih yang memungkinkan untuk membuat reka bentuk yang anda perlukan berkaitan dengan pengkhususan, objektif dan keperluan khusus anda. Antara alat yang anda boleh akses, layari dan gunakan banyak fon web sumber terbuka percuma yang dioptimumkan dengan sempurna untuk penggunaan dalam talian, panduan pintar dan snap, kawalan seret dan lepas untuk memuat naik elemen laman web dengan mudah (teks, fail media, borang dalam talian, menu, widget dll.) serta alat video kuat yang dimaksudkan untuk pengguna tersebut, yang ingin memuat naik fail video ke projek mereka.

4. Sokongan Pelanggan

Webydo menonjol dari orang ramai kerana banyak pilihan sokongan pelanggannya. Sistem ini mempunyai komuniti yang luas dan mesra pengguna serta pusat sokongan profesional, yang siap membantu anda menyelesaikan semua masalah berkaitan reka bentuk web 24/7. Platform ini dilengkapi dengan ciri sembang langsung yang terdapat di akaun Webydo, Pangkalan Pengetahuan yang mengagumkan yang terdiri daripada tutorial video dan teks.

Setiap pemula ditawarkan panduan terperinci mengenai cara menggunakan sistem. Terdapat juga kemungkinan untuk menghubungi pasukan sokongan sistem melalui telefon atau dengan mengisi borang maklum balas yang tersedia di bahagian yang sesuai. Seperti yang disebutkan di atas, pembangun laman web berinteraksi dengan pelanggan tidak hanya melalui halaman Sokongan, tetapi juga melalui Cadangkan Ciri, Laporkan Bug dan Undi! Halaman. Itulah ciri yang tidak disediakan oleh pembangun laman web lain dan yang menjadikan Webydo sebagai sistem yang berfokus pada pelanggan. Oleh itu, jika anda merasakan bahawa Webydo tidak mempunyai pilihan tertentu – cadangkan sahaja. Ianya berfungsi! Ngomong-ngomong, animator paralaks yang disebutkan di atas, editor responsif, label putih, halaman ralat 404 tersuai dan banyak lagi merupakan ciri yang pernah dicadangkan.

Di antara pilihan sokongan pelanggan lain yang ditawarkan Webydo, masuk akal untuk menyebut bahagian FAQ yang luas, bantuan e-mel, forum komuniti dan lain-lain. Secara keseluruhannya, sistem sokongan pelanggan Webydo benar-benar hebat dan bermanfaat yang sebahagiannya dijelaskan oleh kerumitan perkhidmatan dan fokus profesional.

5. Dasar Penentuan Harga

Pilihan HargaKosciri-ciri
Pro:$ 90 / bln✓ Hosting + CMS;
✓ Hingga 10 Laman Web.
Pasukan:$ 180 / blnSebagai tambahan kepada sebelumnya:
✓ Hingga 30 Laman Web;
✓ Label Putih.
Agensi:$ 480 / blnSebagai tambahan kepada sebelumnya:
✓ Pengurus yang berdedikasi;
✓ Kod Tersuai.

Terdapat empat pilihan berbayar, masing-masing dilengkapi dengan percubaan 30 hari percuma. Tetapi sebelum anda menerima percubaan, anda harus mengisi data kad anda. Ini adalah amalan biasa, selama 30 hari percubaan, anda boleh membatalkan langganan pada bila-bila masa tanpa sebarang bayaran.

Versi berbayar termasuk Pro ($ 90 / bln), Pasukan ($ 180 / bln) dan Agensi ($ 480 / bln). Pilihan anda bergantung terutamanya pada berapa banyak laman web yang anda rancangkan untuk membina, sama ada anda memerlukan ciri ‘eksport laman web’, dan rakan kerjasama. Rancangan Webydo ketiga (disebut Agensi) dilengkapi dengan tambahan berikut: sub-domain berjenama, latihan profesional, 10 ahli pasukan, wizard pelanggan DIY dan apa lagi – pengurus akaun khusus. Sekiranya anda memerlukan lebih daripada tawaran rancangan ini, ada penyelesaian ‘Perusahaan’. Selain itu, anda boleh mendapat diskaun 20%, setelah membuat pembayaran tahunan sekali.

Harga webydo

Terdapat juga rancangan potongan untuk pelajar dan perusahaan. Hubungi salah seorang pakar Webydo secara langsung untuk mengetahui lebih lanjut mengenai potongan harga.

6. Kebaikan dan Kekurangan

Webydo adalah pembangun laman web lengkap yang ditujukan untuk profesional. Ini bermaksud agak sukar untuk bekerja dengan perkhidmatan untuk pemula dan juga pengguna, yang hanya kekurangan kepakaran reka bentuk web. Oleh itu, timbul keperluan untuk menentukan keseluruhan kebaikan dan keburukan yang disertakan Webydo untuk memberi tahu pengguna dengan tepat apa yang dapat mereka harapkan dari sistem.

Kelebihan:
Keburukan:
&# x2714; Kelebihan ciri penyesuaian reka bentuk;
&# x2714; Blogging dan eCommerce;
&# x2714; Bantuan sokongan pelanggan profesional dan serba boleh;
&# x2714; Templat responsif;
&# x2714; Peluang Label Putih;
&# x2714; Galakan pengundian pengguna;
&# x2714; Banyak integrasi dan tambahan dll.
Template Pilihan templat terhad;
✘ Langganan mahal;
✘ Memerlukan keluk pembelajaran yang curam untuk pemula;
✘ Pembangun laman web “Statik” yang lebih memfokuskan pada reka bentuk daripada fungsi dll.

7. Pesaing

Walaupun Webydo memposisikan dirinya sebagai perkhidmatan yang benar-benar unik, ia mempunyai banyak pesaing dalam bidang pembinaan laman web. Kami sentiasa menguji dan membandingkan ciri pembangun laman web untuk mencari penyelesaian yang lebih baik untuk tugas pengguna. Lihat perbandingan Webydo secara langsung:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

Kesimpulannya

Webydo adalah nama terhormat di pasaran pembinaan laman web. Sistem ini telah membina komuniti pengguna yang kuat, yang terus meningkat setiap bulan. Ia berfungsi dengan baik untuk membina hampir semua jenis projek, tanpa mengira tahap kerumitannya. Anda boleh menggunakan sistem untuk memulakan dan menguruskan portfolio, kedai dan laman perniagaan yang mempunyai ciri lengkap.

Platform ini pasti unggul dalam fungsi kerana dilengkapi dengan sekumpulan alat dan pilihan yang luar biasa yang boleh anda gunakan untuk merancang projek peribadi atau perniagaan. Sistem ini menonjol dari orang ramai kerana keupayaan eCommerce dan blogging, penyelesaian Label Putih, platform Webydo untuk Agensi, templat responsif profesional dan alat penyesuaian mewah yang diperlukan untuk memberikan reka bentuk yang diperibadikan laman web. Walau bagaimanapun, bersiaplah untuk melaburkan usaha dan masa anda untuk menguasai platform kerana ia benar-benar banyak yang ditawarkan dan dipelajari.

Pembina laman web ini sangat sesuai untuk pereka web kerana antara muka dan ciri utamanya berorientasikan pereka. Harga langganan Webydo juga menunjukkan kita dapat digunakan oleh profesional yang mengendalikan puluhan laman web setiap bulan. Secara keseluruhan, Webydo bukanlah pembina laman web lain yang mudah, dan jika anda merancang untuk memulakan perniagaan anda dengan pembuatan laman web, perkhidmatan ini akan sangat berguna.

Cuba Webydo Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map