1and1 versus Bluehost

ionos versus bluehost


Elke keer dat u denkt aan een prominente en kosteneffectieve hostingprovider, is Bluehost waarschijnlijk het eerste bedrijf dat in u opkomt. Een vertrouwd platform is voor miljoenen website-eigenaren de beste keuze gebleken.

Aan de andere kant: 1&1 IONOS (voorheen bekend als 1and1) komt als een goedkoper alternatief met enkele waardige functies die misschien goed werken voor een kleine website die niet hunkert naar een uitgebreide functieset.

Een snelle momentopname:

1 & 1 IONOS1&1 IONOS is een goedkope webhosting die behoorlijk rijk is aan beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn voor een lage prijs. Het toegangsplan kost gebruikers $ 1 per maand. Natuurlijk mag u voor die prijs geen verbeterde functionaliteit verwachten. Het systeem heeft echter, naast een relatief goede uptime, oplossingen die compatibel zijn met de verschillende besturingssystemen (Windows en Linux). ionos.com

BluehostBluehost is een van de meest vertrouwde hostingproviders met meer dan 23 jaar ervaring. Het bedrijf biedt flexibele serveroplossingen om aan de behoeften van klanten te voldoen, ondanks de complexiteit, grootte of type website. Het platform staat op de lijst van topbedrijven als het gaat om prestaties, wat de cruciale factor is voor uw webprojecten. Bluehost.com

De twee bedrijven hanteren verschillende benaderingen bij het leveren van hun hostingdiensten. Hoewel Bluehost voornamelijk is gericht op het leveren van flexibele serveroplossingen, 1&1 werd gelanceerd om aan de lage budgetverwachtingen te voldoen. Laten we de details van Bluehost versus 1 en 1 eens bekijken.

1. Hostingfuncties

 • 1&1. 1and1 heeft verschillende goede hostingopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Werken met het systeem kan echter vooral voor de eerste keer een gedoe zijn. Het platform is niet zo eenvoudig te gebruiken als sommigen zouden verwachten. Aan de andere kant is het platform behoorlijk schaalbaar naast de back-end-apps die beschikbaar zijn voor installatie. De belangrijkste kenmerken zijn dus als volgt:

  • Talrijke backend-functies – het systeem heeft kant-en-klare backend-functies die geweldig zijn voor populaire CMS-platforms zoals WordPress of Joomla. Dit feit maakt het platform echter erg moeilijk te gebruiken, vooral voor beginners met een gebrek aan ervaring. Websites bouwen en beheren op 1&1 is erg ingewikkeld.
  • cPanel – het bedrijf heeft een aangepast bedieningspaneel. Het is verre van gebruiksvriendelijk, wat een ander obstakel vormt voor de manier om online te gaan. Traditioneel cPanel lijkt misschien een goede uitweg. Het probleem is dat het alleen beschikbaar is voor gebruikers van VPS en cloudhosting, wat niet helemaal eerlijk is.
  • 1 en 1 Cpanel

  • Up-to-date technologieën – het goede nieuws is dat 1&1 gebruikt de nieuwste technologieën om een ​​hoog prestatieniveau te garanderen. Het systeem werkt op de nieuwste PHP-versie met uitgebreide MB-geheugenlimieten.
  • Aangepaste CDN – het systeem heeft een eigen content delivery netwerk, ook bekend onder de naam RailGun. Het zorgt voor een hoge laadsnelheid zonder dat er verschillende datacenters in verschillende delen van de wereld hoeven te zijn.
  • Breed hostingbereik – het platform biedt verschillende hostingoplossingen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Ze omvatten WP-gebaseerde hosting, Linux- en Windows-abonnementen, speciale en VPS-aanbiedingen naast webhosting voor bureaus.
  • Mobiele applicatie – gebruikers zullen de mobiele app van het platform waarderen om websites rechtstreeks vanaf de smartphone of elk ander type mobiel apparaat te beheren. Hosting Manager App is gratis beschikbaar.
  • Website en Store Builder – het systeem heeft tools om vanaf het begin verschillende soorten websites te bouwen. Kies een van de beschikbare sjablonen met ingebouwde functies, geïntegreerde SEO en professioneel ontwerp en ga online met uw producten of services.
 • Bluehost. Bluehost is een vertrouwd platform met alle benodigde functies in het pakket. Het is goed voor populair CMS zoals WordPress. Tegelijkertijd heeft het een aantal geavanceerde technologieën waarmee gebruikers hun eigen websites vanaf nul kunnen bouwen. Het is gemakkelijk te gebruiken en beschikt over onbeperkte aanpassingsfunctionaliteit:

  • Gebruiksvriendelijke interface – in tegenstelling tot 1&1, Bluehost is geweldig voor beginners. Het heeft een gebruiksvriendelijk cPanel met een naadloze manier om over te schakelen naar een WordPress-dashboard.
  • Bluehost Cpanel

  • Bluehost Marketplace – het systeem maakt het gemakkelijk om uw website aan te passen met honderden add-ons en apps. Gebruikers kunnen verschillende services en tools van derden integreren, nieuwe scripts toevoegen, plug-ins downloaden en meer. Bezoek gewoon de marktplaats van het systeem en zoek naar de add-on die u nodig heeft.
  • Bluehost Marketplace

  • Verbeterde schaalbaarheid – Bluehost maakt het voor gebruikers gemakkelijker om hun online bedrijf te laten groeien dankzij een reeks eCommerce-functies. Een digitale winkel opzetten was nog nooit zo eenvoudig. Kies voor geavanceerd WooCommerce app of integreer uw site met services zoals Agora. Om de verkoop te stimuleren.
  • SEO-vriendelijke websites – lanceer SEO-vriendelijke websites en krijg een hogere rang met behulp van op maat gemaakte SEO-strategieën ontwikkeld door Bluehost ervaren SEO-specialisten.
  • Ruime keuze aan hostingoplossingen – gebruikers kunnen kiezen uit speciale hostingaanbiedingen en verlangen naar een uitgebreide functie die beschikbaar is met cloud- en VPS-hostingplannen. Het systeem heeft een apart aanbod of resellers.

1and1 versus Bluehost. Bluehost ziet eruit als een veelzijdiger en flexibeler platform wat betreft hostingopties. Tegelijkertijd is het veel gemakkelijker te gebruiken en zal het ook; werk geweldig voor beginners. 1&1 is iets gecompliceerder voor niet-technici die hunkeren naar verbeterde gebruikersvriendelijkheid.

2. Prestaties

 • 1&1. 1and1 levert goede prestaties, hoewel de laadsnelheid beter zou kunnen zijn. Aan de andere kant maakt het platform gebruik van de nieuwste technologieën en doet het zijn best om een ​​goede uptime en laadsnelheid van de pagina te garanderen.

  • Geweldige uptime – het uptime-percentage is 99,9%, wat helemaal niet slecht is. Het is gelijk aan het gemiddelde tarief over de hele wereld.
  • Hosting snelheid – dit is waar 1&Ik heb zeker geen technologische achtergrond. Volgens de tests is de gemiddelde hostingsnelheid 628 ms als het gaat om de eerste weergave. De snelheid verbetert een beetje met 448 ms voor een herhaalde weergave.
  • Paginasnelheid – 1&1 ziet er hier uit als een hopeloze verliezer met slechts 1 363 ms laadtijd van de pagina, hoewel de bezorgsnelheid van de eerste byte ongeveer 413 ms is.
  • Dual Platform-technologie – om het gebrek aan laadsnelheid te compenseren, 1&1 gebruikt hetzelfde platform om servers en opslag bij elkaar te houden. Het helpt om een ​​snellere websitesnelheid voor de gebruikers te garanderen.
  • HTTP / 2-protocol – de webservers van het platform draaien op het HTTP / 2-protocol met headercompressie en multiplexing om de laadsnelheid te verhogen.
 • Bluehost. Bluehost zit in de hostingproviders ‘ Toplijst met de beste prestaties qua uptime en laadsnelheid. Het bedrijf heeft zijn prestatiekenmerken in de loop der jaren drastisch verbeterd om klanten te laten profiteren van het volgende:

  • Perfecte uptime – de uptime is bijna perfect en vertegenwoordigt 99,99%. Het betekent een stabiele werking van de website ondanks de verkeerspieken of onverwachte storingen.
  • Snelle laadsnelheid – de laadsnelheid van de pagina is 424ms, wat sneller is dan de gemiddelde hostingsnelheid. Met een dergelijk resultaat staat Bluehost al jaren in de top 5 van de snelste hostingproviders.
  • Wereldwijde datacenters – in tegenstelling tot 1&1, Bluehost houdt geen servers en opslag op één platform. Het heeft verschillende datacenters over de hele wereld om bezoekers in Azië, de Verenigde Staten en Europa een betere gebruikerservaring te bieden.

1&1 tegen Bluehost. Hoewel 1&1 doet zijn best om solide hostingprestaties te leveren, Bluehost ziet eruit als een voor de hand liggende winnaar in termen van uptime en laadsnelheid van de pagina. Bovendien zorgen datacenters voor een snellere fysieke toegang.

3. Beveiliging

 • 1&1. 1and1 zorgt voor hosting en website beveiliging. Hier doet het zeker zijn best met behulp van de nieuwste technologieën zoals SiteLock, SSL-codering, enz. Het enige probleem is dat al deze functies niet gratis zijn. Je zult ervoor moeten betalen, dus 1&1 niet zo kosteneffectief als we vanaf het begin dachten:

  1en1 Beveiliging

  • DDoS-beveiliging – het systeem maakt gebruik van gedistribueerde DDoS-beveiligingsmiddelen om klanten online te houden en te beschermen tegen aanvallen van buitenaf en hackers.
  • Herstellen en back-ups – het systeem verwerkt elke 6 dagen automatisch website- en gegevensback-ups, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen kiezen voor recente punten om gegevens te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd of hoe dan ook verloren zijn gegaan.
  • SiteLock-integratie en SSL – gebruikers krijgen een SSL-certificaat en bescherming tegen SiteLock-malware. Ze zijn echter beschikbaar in Expert- en Pro-plannen.
 • Bluehost. Bluehost besteedt veel aandacht aan de beveiligingsfuncties die ze up-to-date en effectief houden. Het platform heeft verschillende beveiligingspakketten die aan verschillende behoeften voldoen. Het antispampakket bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Spam Hammer.
  • Spam-expert.
  • Apache Spam Assassin.

  Wat betreft de digitale bescherming tegen DDoS-aanvallen en andere inkomende bedreigingen, biedt Bluehost de volgende beveiligingsmiddelen:

  Bluehost-beveiliging

  • Toegang tot SSH.
  • DDOS-beveiliging.
  • Toegang tot de site geblokkeerd.
  • IP zwarte lijst.
  • CloudFare-integratie en meer.

1&1 tegen Bluehost. Beide platforms gebruiken geavanceerde beveiligingstechnologieën. Aan de andere kant lijkt Bluehost een nog kosteneffectievere en voordeligere hostingoplossing te zijn, terwijl 1&1 stelt extra kosten in voor zijn beschermingsinstrumenten.

4. Klantenservice

 • 1&1. 1and1 probeert goed voor haar klanten te zorgen. Het platform heeft uitgebreide klantenondersteuning met meerdere manieren om contact op te nemen of verschillende problemen zelf op te lossen. Hier zijn enkele manieren om contact op te nemen met het ondersteuningsteam:

  • Telefonisch voor een direct antwoord.
  • Terugbelfunctie om een ​​oproep te ontvangen van 1&1 specialisten.
  • Online ondersteuning om een ​​onmiddellijke oplossing voor het probleem te krijgen.
  • Helpcentrum met een enorme selectie artikelen en onderwerpen die alle mogelijke aspecten omvatten, van domeinen en hostinginfrastructuur tot eCommerce-instellingen en gegevensbescherming.
 • Bluehost. Bluehost heeft ook een professioneel ondersteuningsteam dat via verschillende kanalen beschikbaar is. U kunt contact opnemen via een traditioneel ticketsysteem of een e-mail schrijven. Het platform heeft een handige Live Chat-functie en een telefoonnummer om direct contact op te nemen met het ondersteuningsteam. Gebruikers zullen ook gedetailleerde tutorials, artikelen, onderwerpen en ander nuttig geschreven materiaal vinden.

Bluehost vs 1&1. Contact opnemen met het ondersteuningsteam van een van de beoordeelde platforms zal nauwelijks een uitdaging zijn., Dit is waar we waarschijnlijk een gelijkspel zullen hebben met zowel Bluehost als 1&1 biedt meerdere manieren om een ​​handje te helpen wanneer dat nodig is.

5. Prijsbeleid

 • 1&1. Zoals eerder vermeld, 1&1 positioneert zich als een goedkope en goedkope hostingprovider. Nou, de waarheid is dat het echt goedkoop is met een lage instapprijs. Maak je echter klaar om voor elke nieuwe extensie te betalen. Vanuit dit oogpunt is een systeem nauwelijks een economische optie.

  De hostingplannen zijn als volgt:

  Prijzen voor 1 en 1

  • Bedrijfsplan – het kost $ 1 per maand en $ 8 / maand verlenging. Het is goed voor één webproject met een gratis domein en 100 GB opslag.
  • Pro Plan – het kost $ 1 per maand en $ 10 / maand verlenging. Het is goed voor grotere webprojecten (tot 5 websites) met gratis domein en 250 GB opslag en SiteLock-bescherming.
  • Expert Plan – het kost $ 1 per maand en $ 14 / maand verlenging. Bouw tot 50 websites met een volledig beveiligingspakket en 500 GB opslagruimte.
 • Bluehost. Bluehost brengt geen extra of verborgen kosten in rekening. Het prijsbeleid is vrij duidelijk. Je weet tenminste altijd wat je krijgt voor het geld dat je betaalt. Dit zijn de plannen die u wellicht op prijs stelt:

  1and1 versus Bluehost

  • Basic – $ 2,95 per maand met 50 GB opslag, onbeperkte bandbreedte, gratis domein en SSL.
  • Plus – $ 5,45 / maand. met basisfunctionaliteit + onbeperkte SSD-opslag en websites, onbeperkte domeinen, spamexperts en advertentietegoed.
  • Keuze – $ 5,45 / mo met Plus-functies + domeinprivacy en siteback-ups.
  • Pro – $ 13,95 / maand met alle onbeperkte en gratis functies in het pakket inclusief beveiliging.

  U kunt ook kiezen voor cloudhostingoplossingen vanaf $ 6,95 / maand. Als je een VPS-hosting nodig hebt, moet je klaar zijn om te betalen vanaf $ 19/99. Een specifiek hostingpakket is de beste keuze voor grotere schaalbare projecten. De toegangsprijs is $ 79,99 per maand.

1and1 versus Bluehost. Hoewel 1&1 beweert een goedkopere optie te zijn, Bluehost ziet er zeker uit als een betere optie in termen van prijseconomie, vooral als u van plan bent een langdurig project te starten in plaats van een eenvoudige kleine website voor de huidige behoeften. Er zijn geen verborgen kosten of te hoge verlengingen, terwijl het basisplan voldoende functies heeft om je veilig te voelen met een nieuwe website.

Het komt neer op

Ondanks dat lijken er meer hostingproviders te zijn er goedkoper uitzien, op het eerste gezicht lijken sommige vertrouwde opties zoals Bluehost onwankelbaar. Het is voornamelijk te wijten aan constante updates van de nieuwste technologische trends die op hun platforms zijn geïmplementeerd.

1 & 1 IONOS1&1 IONOS heeft een goede poging gedaan om een ​​doorbraak te maken en concurrenten achter zich te laten. Het heeft zeker genoeg flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen. Met het systeem kunt u online gaan met verschillende soorten websites met een hoog niveau van beveiliging en prestaties, hoewel sommige plannen te duur zijn als het gaat om langlopende projecten. ionos.com

BluehostBluehost kan zich verzetten tegen elke aanbieding op het internet. Het is gemakkelijk te gebruiken en compatibel met de belangrijkste CMS-platforms. Het levert tonnen add-ons en functies voor het aanpassen van websites. Het systeem biedt betaalbare prijzen en waarschijnlijk de meest uitgebreide selectie serveroplossingen op internet. Bluehost.com

Samenvattend het gerommel van vandaag, 1and1 werkt prima als u eenvoudig een betrouwbare hosting voor een kleine website nodig heeft om uw huidige doelen te bereiken. Aan de andere kant is Bluehost een betere optie voor schaalbare duurzame projecten die u op de lange termijn kunt laten groeien en uitbreiden.

Overzicht vergelijkingstabel

1 en 1 IONOSBluehost
Hostingfuncties:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost
Prestaties:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost
Veiligheid:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost
Klantenservice:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost
Prijsbeleid:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost
Totale score:1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost1and1 versus Bluehost

Probeer Bluehost nu

 30 dagen geld-terug-garantie

Howard Mijn Twitter-profiel Mijn Facebook-profiel e-mail Mijn Linkedin profiel

Over de auteur

Ik ben Howard Steele, de oprichter en hoofdredacteur van deze website. Met meer dan 10 jaar webbuilding weet ik hoe ingewikkeld en vermoeiend deze taak kan zijn voor een niet-IT-persoon. Kunt u niet beslissen welke service u moet kiezen? Vraag me gerust om advies. Beschrijf gewoon de behoeften van uw website en ik help u graag verder.

Home »Vergelijkingen» 1and1 vs Bluehost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map