Adobe Muse versus Webflow

adobe muse vs webflow


Als het gaat om het verkennen van de beschikbare opties voor webbouw, realiseert u zich dat de keuze aan services vrij uitgebreid is. Niet alle systemen voldoen echter aan uw webontwerpbehoeften. Sommige zijn bijvoorbeeld te eenvoudig om indrukwekkende klantwebsites te bouwen, terwijl andere uitsluitend bedoeld zijn voor professionals en daarom veel tijd nodig hebben om goed onder de knie te worden.

Gelukkig zijn er websitebouwers, die het gemak en de hoogste functionaliteit bieden, passend bij de behoeften van alle gebruikerscategorieën. Maak u klaar om Adobe Muse en Webflow nu te ontmoeten – twee populaire en veelzijdige platforms.

Een snelle momentopname:

Adobe MuseAdobe Muse – is de downloadbare websitebouwer, die een voorlopige installatie vereist en voornamelijk gericht is op professionele webontwerpers. Het heeft een vrij gecompliceerde werkbalk, terwijl de functieset die het biedt verwarrend lijkt voor gewone gebruikers, die helemaal geen idee hebben van website-ontwikkeling. De websitebouwer maakt het mogelijk om responsieve websites te maken en blijft momenteel in trek bij professionals. muse.adobe.com

WebflowWebflow – is een websitebouwer voor de cloud, die ook is gelanceerd met de behoeften van ervaren gebruikers in gedachten. De reeks functies en aanpassingsopties gaat veel verder dan de opties die door standaardsystemen worden geboden. Tegelijkertijd zorgt Webflow voor gemak en intuïtieve aard die helpen om het meeste uit de functionaliteit te halen. Webflow.com

Beide services zijn afgestemd op de behoeften van ervaren ontwerpers, bureaus en teams, die betrokken zijn bij het maken van op maat gemaakte klantwebsites. Tegelijkertijd maken ze het bouwen van websites vanaf nul mogelijk, wat een essentiële factor is voor niet-technisch onderlegde gebruikers.

In tegenstelling tot de meeste websitebouwers, zijn de systemen niet gemakkelijk te beheersen en zijn ze misschien niet helemaal begrijpelijk voor nieuwkomers. Ze zullen echter een echte vondst zijn voor die gebruikers, die erin slagen ze te verkennen om de tools verder te gebruiken om persoonlijke of zakelijke websites te maken. Het is hoog tijd om Webflow en Adobe Muse te vergelijken om te begrijpen welke van hen het meest voldoet aan de behoeften van gebruikers.

1. Gebruiksgemak

 • Adobe Muse. Ontwikkeld voor professionele ontwerpers, die websites willen lanceren zonder te vechten met ingewikkelde codes, lijkt Adobe Muse misschien een beetje ingewikkeld voor onervaren gebruikers die gewend zijn te werken met eenvoudigere tools als Squarespace bijvoorbeeld. Het impliceert een grafische ontwerpachtergrond en wordt geleverd met een complexe werkbalk, die echter vol zit met functies en opties die nodig zijn om een ​​functionele website te bouwen.

  Adobe Muse Editor

  Adobe Muse vereist voorlopig downloaden en installeren, maar dit is nauwelijks een serieus nadeel voor webdesigners, die de website builder gaan gebruiken om er meerdere projecten mee te maken.

  Voor degenen onder u die ooit met Photoshop, Illustrator of InDesign hebben gewerkt, lijkt de Adobe Muse-interface niet verwarrend of ingewikkeld. Als je deze ervaring echter niet hebt, zal het veel meer tijd kosten om het te verkennen.

  Het systeem biedt bewerkingsopties voor slepen en neerzetten, wat het webbouwproces een beetje vereenvoudigt. Als je het dashboard onder de knie hebt, lanceer je er in minder dan een paar dagen gemakkelijk een geweldige professionele website mee.

  Muse Widget invoegen

  Het heeft geen zin om de service onder de knie te krijgen om er slechts één website mee te maken. Als je eenmaal hebt besloten om Adobe Muse te leren en daar tijd voor te besteden, maak je dan klaar om de website builder regelmatig te gebruiken om er krachtige projecten mee te maken. Dit is precies waarvoor het bedoeld is.

 • Webflow. Webflow is een cloud website builder, die wordt gebruikt om grootschalige projecten te starten. Het is niet helemaal gemakkelijk om het onder de knie te krijgen belangrijkste alternatieven, maar als het je lukt, kun je het platform gebruiken om meerdere professionele websites te bouwen voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

  Het systeem is codevrij, maar het biedt de mogelijkheid om met CSS / HTML-codes te werken voor degenen die met deze behoefte te maken hebben en over de vereiste vaardigheden of expertise beschikken.

  Webflow-editor

  Webflow wordt geleverd met een intuïtieve interface met een reeks tools en aanpasbare widgets. Het systeem heeft een visuele editor met slepen en neerzetten, waarmee u in een mum van tijd nieuwe inhoud kunt toevoegen, bewerken en publiceren.

  De website builder maakt het mogelijk om vanaf het begin responsive websites van hoge kwaliteit te lanceren. Alle stappen van het webontwerpproces kunnen worden voltooid in het dashboard, waarbij alle wijzigingen onmiddellijk op de pagina worden weergegeven.

Adobe Muse versus Webflow. Adobe Muse en Webflow zijn twee websitebouwers, die goed werken voor webdesignprofessionals. De platforms zijn codevrij, maar dit betekent niet dat er geen ervaring nodig is om ze te verkennen en te gebruiken. Integendeel, hoe meer ervaring u heeft, hoe gemakkelijker het zal zijn om alle functies van deze websitebouwers in het voordeel te gebruiken.

Zowel Adobe Muse als Webflow worden geleverd met bewerkingsopties voor slepen en neerzetten, wat het webbouwproces tot op zekere hoogte vereenvoudigt. Webflow is echter handiger en begrijpelijker.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Adobe Muse. De software wordt geleverd met een interface, waar u uw eigen website-indeling kunt maken, afbeeldingen, teksten, menu’s, knoppen en andere elementen kunt toevoegen om uw website een persoonlijk uiterlijk te geven. Nadat u het project heeft voltooid, kunt u de code opslaan om deze indien nodig achteraf te bewerken of uploaden naar de hosting om uw website toegankelijk te maken op internet.

  Adobe Muse versus Webflow

  In tegenstelling tot de meeste cloud-websitebouwers, waar de wijzigingen worden aangebracht in het online regime, maakt de software het mogelijk om de bewerkingen rechtstreeks in het programma aan te brengen en een website via FTP bij te werken. Dit vereist ook specifieke vaardigheden, ervaring en hosting. Wat belangrijk is, Adobe Muse maakt het mogelijk om zowel responsieve websites als websites met een vaste breedte te maken. De keuze hangt af van uw webbouwdoeleinden en voorkeuren.

  Muse biedt ook functies zoals automatische tekstsynchronisatie, taalondersteuning van rechts naar links, Typekit premium weblettertypen en zelf gehoste weblettertypen, nieuwe eigentijdse widgets van derden die het mogelijk maken om blogs en online winkels op uw websites te integreren enzovoort.

  Adobe Muse Sitemap Editor

  Al met al kan de editor van het systeem in combinatie met de Photoshop-functionaliteit niet anders dan zorgen voor een behoorlijk resultaat. U hoeft alleen maar te weten hoe u alle tools en functies van het platform kunt gebruiken.

 • Webflow. Webflow is tegelijkertijd een visueel CMS en een blogplatform. Het systeem biedt momenteel aanpasbare formulieren, vervolgkeuzemenu’s, meerdere webontwerpcomponenten, tabbladen, HTML / CSS-schuifregelaars en carrousels, HTML-insluitoptie, Google maps-integratie, optie voor het delen van sociale media, lightbox-elementen, responsieve websitenavigatie en meer. Deze functies zijn meer dan voldoende om een ​​flexibel en gemakkelijk webbouwproces te garanderen.

  Webflow CMS-collecties

  Bovendien biedt Webflow integratie van motion graphics-websites, die zich manifesteert door de creatie van 3D CSS-transformaties en ontwerp- en animatie-integratie, wat helemaal geen codeervaardigheden impliceert.

  Webflow wordt nu geleverd met indrukwekkende eCommerce-functionaliteit. Met de websitebouwer kunnen online winkels worden gestart en aangepast om daar allerlei producten te verkopen. Om het verkoopbedrag te verhogen en uw doelgroep te laten groeien, stelt het platform gebruikers in staat om volledige controle te krijgen over alle fasen van het ontwikkelingsproces van de webwinkel. Het is aan jou om te beslissen welke producten je wilt uploaden (inclusief hun aantal en kenmerken). U kunt productverzamelingen maken en deze bijwerken met nieuwe artikelen die te koop worden aangeboden. Het is ook mogelijk om specifieke productparameters, prijsdetails, afbeeldingen en unieke kenmerken te benadrukken waar gebruikers mogelijk in geïnteresseerd zijn. U bent ook verantwoordelijk voor het aanpassen van de startpagina en galerielay-outs om ze te onderscheiden van de massa..

  Webflow eCommerce

  Om uw bestellingen en notificatie-e-mails actief en interessant te houden voor gebruikers, kunt u uw eigen merklogo uploaden, geschikte kleuren kiezen en andere vereiste instellingen maken. Professionele webontwerpers zullen zeker merken dat het gebruik van een Webflow white label is veel gemakkelijker dan die van Webydo. Zapier-integratie maakt het mogelijk om de prestaties van uw webshop uit te breiden, door verbinding te maken met honderden applicaties voor het automatisch maken van verzendlabels, het instellen van boekhoudfuncties en andere voordelen. Om verschillende nuances aan te kunnen, kan Webflow worden geïntegreerd met ShipStation, QuickBooks, MailChimp en andere populaire externe services. Ten slotte maakt de websitebouwer het mogelijk om instellingen voor betaling, verzending en belasting in te stellen voor een betere klantbetrokkenheid.

  Een eigentijds CMS zijn zoiets als WordPress, Webflow maakt gebruik van dynamische inhoudssortering en -filtering, beoordeling van formulierinzending, aanpassing van sjablonen enz. Het systeem maakt het mogelijk om klanten toe te voegen om website-inhoud in onderlinge samenwerking te bewerken en bij te werken. Er is ook een optie voor white labeling, waarmee een klant het systeem onder een uniek merk kan gebruiken, waardoor het vertrouwen en de loyaliteit van de klant wordt vergroot.

Adobe Muse versus Webflow. Beide systemen kunnen worden gebruikt om verschillende soorten websites te lanceren, waaronder zakelijke websites, bestemmingspagina’s, portfolio’s en wat niet. Webflow is een beetje eenvoudiger voor nieuwkomers, hoewel het ook basisprincipes van codering vereist. Net als Adobe Muse wordt Webflow gebruikt door professionele teams en webdesignbureaus die betrokken zijn bij de ontwikkeling van klantprojecten. Gezien alle bovengenoemde feiten kunnen we concluderen dat Webflow vanaf vandaag flexibeler is dan Adobe Muse.

3. Ontwerpen

Adobe MuseWebflow
Aantal thema’s:Honderden200
Gratis thema’s&# x2714; JA&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:$ 30+$ 19- $ 79
Reagerend ontwerp&# x2714; JA&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA&# x2714; JA
 • Adobe Muse. Het systeem heeft geen kant-en-klare sjablonen. In plaats daarvan wordt een gebruiker een leeg canvas aangeboden, waar hij / zij creativiteit kan uitdrukken om een ​​unieke persoonlijke of zakelijke website te ontwerpen.

  Dit vormt vaak een probleem voor onervaren gebruikers. Er kan hier niets worden aangepast. Of je het nu wilt of niet, je moet alle website-elementen helemaal zelf ontwerpen.

  Maar aan de andere kant is het een voordeel op zich voor webontwikkelaars, die websites met een uniek ontwerp willen lanceren. U kunt uw eigen thema bouwen door ontwerpelementen toe te voegen die u essentieel acht, zoals schuifregelaars, video’s, tekstblokken, handtekeningen, kop- en voetteksten, menu’s, formulieren, knoppen en wat niet.

  Bovendien is het mogelijk om kant-en-klare sjablonen van internet te downloaden. Ze zijn betaald en gratis en het is aan jou om de keuze te maken. Gelukkig zijn er veel vertrouwde, getalenteerde webontwerpers en -services die hun op maat gemaakte Adobe Muse-sjablonen te koop aanbieden.

 • Webflow. Webflow wordt geleverd met een rijke verzameling kant-en-klare sjablonen. Voor het gebruiksgemak zijn de thema’s onderverdeeld in categorieën op basis van de niche waartoe ze behoren, evenals op de typen websites. Alle Webflow-sjablonen reageren standaard. Welk sjabloon u ook kiest, het wordt geleverd met een gedetailleerde informatieve beschrijving om u te laten weten of het ontwerp dat u heeft gekozen, daadwerkelijk aan uw behoeften voldoet. Al met al heeft het systeem meer dan 200 gratis en betaalde sjablonen.

Webflow versus Adobe Muse. Beide websitebouwers hebben verschillende benaderingen voor webdesign. Webflow heeft een rijke verzameling vooraf ontworpen responsieve sjablonen, terwijl Adobe Muse helemaal geen sjablonen heeft. Vanaf deze beurt werkt Webflow geweldig voor webdesigners, die veel projecten in de wachtrij hebben staan.

4. Klantenservice

 • Adobe Muse. Adobe Muse biedt professionele officiële technische ondersteuning. Het systeem heeft een Customer Care Page, waar men de nodige assistentie kan krijgen. Afgezien daarvan bieden ze krachtige ondersteuning van de gebruikersgemeenschap, die wordt aangeboden in forums.
 • Webflow. Omdat Webflow aanvankelijk op de gebruiker was gericht, biedt het een informatief Helpcentrum dat bestaat uit verschillende soorten hulpprogramma’s voor gebruikers. Het is mogelijk om gebruik te maken van tekst- en videohandleidingen, handleidingen en andere informatiebronnen van Webflow University om het meeste uit de systeemfuncties te halen. E-mail klantenondersteuning is hier ook beschikbaar.

Adobe Muse versus Webflow. Zowel Adobe Muse als Webflow biedt een reeks klantenservices. Adobe Muse biedt live ondersteuning aan zijn vaste gebruikers, terwijl Webflow het mogelijk maakt om alleen via e-mail in contact te komen met de systeemexperts. Het is wenselijk dat de systeemontwikkelaars live ondersteuning introduceren om de kwaliteit van het webcreatieproces te verbeteren.

5. Prijsbeleid

 • Adobe Muse wordt betaald binnen het Creative Cloud-pakket. Het is mogelijk om het hele pakket te krijgen of om apart voor de websitebouwer te betalen. Het jaarlijkse abonnement kost $ 179,88, terwijl het maandelijkse pakket $ 24,99 kost. Welke optie u ook kiest, er is een kans om de functies ervan te testen door de proefperiode te gebruiken, die 30 dagen duurt en helemaal gratis is voor iedereen.

  Naast het betalen voor het plan, moet u ook investeren in de domeinnaam en hosting, die respectievelijk $ 5- $ 10 / maand en $ 12 / jaar kosten. Als u besluit extra Adobe Muse-widgets te gebruiken, kunt u deze ook op internet vinden. Houd er echter rekening mee dat ze niet allemaal gratis zijn. Er zijn ook betaalde widgets, waarvan de kwaliteit de kosten waard is. Nadat je het abonnement hebt gekocht, kun je zoveel websites maken als je nodig hebt.

  Adobe MuseWebflow
  Prijsopties:&# 10004; Jaarmodel, maandelijks tarief ($ 14,99 / maand);
  &# 10004; Jaarplan,
  prepaid ($ 179,88 / jr);
  &# 10004; Maandelijks plan ($ 24,99 / maand).
  ✓ Licht ($ 15 / maand);
  ✓ Pro ($ 35 / maand);
  ✓ Team ($ 35 / gebruiker).
  Kenmerken:✓ Het is Adobe !;
  ✓ Premium lettertypen;
  ✓ Cloud Storage – 20 GB.
  ✓ Team dashboard;
  ✓ Code-export;
  ✓ White label oplossing.
 • Webflow is technisch gratis. Maar u moet betalen voor de hosting, die tegen extra kosten wordt aangeboden. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal websites dat u met het systeem gaat lanceren. U krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende betaalde pakketten, ongeacht of u een individuele gebruiker bent of deel uitmaakt van een webontwerpteam dat werkt aan de ontwikkeling van websites van klanten.

Adobe Muse versus Webflow. Als het op het kostenaspect aankomt, is Adobe Muse duurder dan Webflow. Het aanbod aan functies dat u aangeboden krijgt, is hier ook uitgebreider. Hetzelfde geldt voor het resultaat en de kwaliteit van het kant-en-klare project. Webflow is goedkoper omdat u alleen voor de hosting hoeft te betalen en daarom is het een goede keuze voor alle gebruikerscategorieën.

6. Nadelen

 • Adobe Muse. Adobe Muse lijkt op het eerste gezicht geen nadelen te hebben. Het platform is een goede keuze voor ervaren webontwikkelaars, die een geweldig resultaat verwachten zonder codeervaardigheden en kennis. Wanneer u echter de basis van het webbouwproces begint te leren, realiseert u zich dat het systeem niet de juiste gebruikersbasis heeft. Je moet bewegings- en grafische ontwerpvaardigheden kennen, evenals basisprincipes van coderen om het resultaat te krijgen waar je op hoopt. Anders heeft het geen zin om het systeem te gebruiken. Dit kan nauwelijks als een opvallend nadeel worden beschouwd, maar dit is absoluut het aspect waar u op moet letten bij het kiezen van het platform.
 • Webflow. Webflow is veel eenvoudiger en begrijpelijker voor mensen zonder coderingsvaardigheden. Tegelijkertijd is het systeem een ​​goede keuze voor webontwerpers, die hun vaardigheden voor het bewerken van code kunnen toepassen om de functies van het systeem in het voordeel te gebruiken om hun persoonlijke of zakelijke websites te bouwen. Het nadeel van het systeem is het ontbreken van de ingebouwde meertalige tool. In de wereld van vandaag moeten gebruikers de mogelijkheid hebben maak verschillende taalversies van hun websites om hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Webflow versus Adobe Muse.Hoewel Adobe Muse een hoge autoriteit heeft, mist het de functionaliteit die nodig is om professionele projecten te starten. Het systeem loopt achter op Webflow, wat problemen kan opleveren voor webdesignexperts.

Bottom Line

Beide platforms zijn niet helemaal gemakkelijk te gebruiken voor mensen die geen vaardigheden hebben op het gebied van webbouw. Ze vereisen een voorbereidende voorbereiding en een achtergrond voor webdesign en dit is het belangrijkste feit dat niet mag worden onderschat bij het maken van de keuze.

Adobe MuseAdobe Muse is de websitebouwer, die moet worden gedownload en geïnstalleerd voordat deze wordt gebruikt voor website-ontwikkelingsdoeleinden. Het platform is in eerste instantie bedoeld voor krachtige, krachtige webontwerpprojecten en werkt dus uitstekend voor professionele webontwikkelaars, die ervaring hebben met het werken met grafische ontwerpprogramma’s zoals Photoshop of Illustrator. muse.adobe.com

WebflowWebflow is een cloud-website builder, die ook is gelanceerd met de behoeften en verwachtingen van bekwame gebruikers in gedachten. Het systeem biedt een uitzonderlijke webbouwervaring en wordt geleverd met uitgebreide eCommerce- en integratieopties. Webflow.com

Het definiëren van de duidelijke leider van de vergelijking is geen gemakkelijke taak. Als u kunt bogen op ervaring met webdesign en voldoende tijd heeft om de systemen onder de knie te krijgen, kunt u ze gemakkelijk aan. Houd er echter rekening mee dat zowel Adobe Muse als Webflow niet goed werken voor algemene doeleinden voor het maken van websites. Ze zijn in eerste instantie bedoeld voor professionele projectontwikkeling.

Webflow is logisch gestructureerd en biedt krachtigere functionaliteit in tegenstelling tot Adobe Muse. Dit is een van de belangrijkste aspecten waardoor het systeem de overhand krijgt op zijn concurrent. Websites gemaakt met deze service zijn van hogere kwaliteit, zowel qua ontwerp als qua prestaties. Als je ervaring hebt met webdesign en momenteel op zoek bent naar een dienst om websites voor commercieel gebruik te bouwen, dan is Webflow zeker een betere keuze.

Overzicht vergelijkingstabel

Adobe MuseWebflow
Makkelijk te gebruiken:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow
Kenmerken:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow
Ontwerpen:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow
Klantenservice:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow
Prijzen:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow
Totale score:Adobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus WebflowAdobe Muse versus Webflow

Probeer Webflow nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map