Alternatieven voor Adobe Dreamweaver

Alternatieven voor Adobe Dreamweaver


Adobe Dreamweaver – is een krachtige visuele editor ontwikkeld voor ervaren professionals. Het biedt een set verbeterde webontwerptools die beschikbaar zijn binnen het downloadbare softwarepakket. Het product wordt geleverd als onderdeel van het commerciële Adobe-pakket en biedt verschillende functies om unieke website-mockups te maken.

Ondanks alle voordelen die Dreamweaver heeft, is de software nogal complex. Bovendien is het door de jaren heen behoorlijk verouderd. Bovendien is het platform eerder een visuele editor dan een volledige websitebouwer. Het biedt geen hosting of domein binnen zijn pakket. Het is voornamelijk gericht op het bouwen van mobielvriendelijke thema’s met diepgaande codeervaardigheden.

Om deze reden willen gebruikers misschien profiteren van eenvoudigere en flexibelere oplossingen met alle opties die al in het plan zijn opgenomen. Sommige populaire websitebouwers komen met uitgebreide functionaliteit, zelfs voor een lagere of nulprijs. Laten we dus eens kijken naar Dreamweaver-alternatieven die mogelijk een betere optie blijken te zijn.

De beste alternatieven voor Adobe Dreamweaver:

 1. WIX – Het beste gratis Adobe Dreamweaver-alternatief
 2. WordPress – Gratis Dreamweaver-alternatief (CMS)
 3. Webflow – Responsive Web Design Tool
 4. Mobirise – Gratis webdesignsoftware zoals Dreamweaver
 5. Pinegrow – Een professionele visuele editor
 6. Haakjes – Lichtgewicht, open source teksteditor
 7. Aptana Studio – Open-source ID voor webontwikkeling
 8. BlueGriffon – Moderne en gratis HTML-editor
 9. Apache NetBeans – Open Source IDE voor Windows, Mac, Linux
 10. openElement – Krachtig & Intuïtieve editor
 11. Google Web Designer – Programma voor Windows, Mac en Linux
 12. TOWeb – Responsieve website en software voor het maken van online winkels
 13. CoffeeCup – Responsive Web Design Tools en HTML-software
 14. Microsoft Expression Web – Professionele tool met alle functies

Wix – Het beste gratis Adobe Dreamweaver-alternatief

Wix - Het beste gratis Adobe Dreamweaver-alternatief

Wix – is een ultieme website builder met miljoenen actieve gebruikers en ondersteunde online projecten. Het is de meest flexibele oplossing voor nieuwkomers die geweldige sites willen maken zonder codering. Het platform wordt geleverd met voldoende tools waarmee u letterlijk elk type website kunt maken op basis van bestemmingspagina’s en websites voor kleine bedrijven naar digitale winkels en meer.

 • Eenvoudige maar krachtige editor – Wix vertrouwt er volledig op functionaliteit voor slepen en neerzetten waardoor het super eenvoudig is om websites en pagina’s te maken ondanks de structuur en complexiteit. Bovendien zullen ervaren gebruikers hun websites kunnen aanpassen met een aantal unieke en op maat ontworpen elementen.
 • Kunstmatige intelligentie – het systeem gebruikt zijn Wix ADI-platform dat automatisch websites maakt op basis van de voorkeuren, projecttypen en functies van gebruikers die u mogelijk nodig heeft. U krijgt een kant-en-klare site met alle benodigde tools en opties al geïntegreerd.
 • Wix Corvid – de tool voor geavanceerde ontwikkeling van webapplicaties. Met een intuïtieve visuele bouwer kunnen gebruikers omgaan met front-end ontwikkeling of meer dan 100 UI-elementen wijzigen. Het instrument kan worden gebruikt om enkele blokken en de hele website aan te passen en aan te passen.

Wix prijs: het platform is in eerste instantie gratis te gebruiken. Je kunt het testen zonder een dollar uit te geven. Maar als u wilt profiteren van de alles-in-één oplossing met een gratis domein, een volledige set stijlvolle platforms en toegang tot alle apps, het Combo-plan is een geweldig idee om mee te beginnen. Het kost $ 13 per maand als er jaarlijks wordt gefactureerd. Wix biedt ook afzonderlijke plannen voor e-commerceprojecten vanaf $ 23 per maand.

Probeer Wix gratis

WordPress – Gratis Dreamweaver-alternatief (CMS)

Wordpress - Gratis Dreamweaver-alternatief (CMS)

WordPress – is de # 1 CMS-platform die maximale flexibiliteit en vrijheid in webdesign biedt. Het platform is absoluut gratis te gebruiken, hoewel u voor domein en hosting moet zorgen. Gelukkig bieden verschillende hostingproviders aan WP-geoptimaliseerde serveroplossingen die van WordPress een volledig cyclisch en multifunctioneel platform voor het bouwen van websites maken.

 • Open-source CMS – u bent vrij om uw websites aan te passen wat u maar nodig heeft. Het systeem vereist geen speciale vaardigheden. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje HTML-kennis. Zelfs als je die vaardigheden niet hebt, is WordPress nog steeds een goede optie om verschillende soorten websites te maken.
 • Eindeloze plug-ins – WordPress is waarschijnlijk het beste platform wat betreft maatwerk. Het wordt geleverd met duizenden verschillende plug-ins om uw project te optimaliseren, promoten, beschermen, verbeteren of wijzigen. Alle plug-ins zijn eenvoudig in te stellen en te installeren. Oh, en de meeste zijn gratis te gebruiken.
 • Duizenden responsieve thema’s – enorme sjabloonverzameling bevat zowel gratis als betaalde premium-thema’s om aan de eisen van gebruikers te voldoen. Bovendien zijn gebruikers vrij om elke lay-out aan te passen of zelfs de broncode te bewerken.

WordPress prijs: het CMS zelf is geheel gratis te gebruiken. U moet echter wel betalen voor het domein en de hosting. De beste manier is om te kiezen voor WordPress-geoptimaliseerde providers zoals Bluehost. Het biedt naadloze WP-integratie, automatische updates, back-ups, een domein van 1 jaar en krachtige WP-hosting vanaf $ 2,95 per maand, terwijl het Choice Plus-abonnement met onbeperkte bandbreedte voor onbeperkte websites u slechts $ 5,45 per maand kost.

Probeer WordPress nu

Webflow – Responsive Web Design Tool

Webflow - Responsive Web Design Tool

Webflow – is een software waarmee u professionele en responsieve websites. Het platform is behoorlijk complex omdat het zich voornamelijk richt op ervaren webontwikkelaars en ontwerpers. Tegelijkertijd heeft het een krachtige visuele editor die het mogelijk maakt om webpagina’s en zelfs digitale winkels te maken zonder codering of typische sjablonen.

 • Webflow CMS voor ontwerpers – de tool maakt het mogelijk om elke inhoudsstructuur te ontwerpen. Met behulp van CMS kunnen gebruikers inhoud handmatig of met behulp van API toevoegen en deze vervolgens aanpassen in samenwerking met editors, inhoudmanagers, enz.
 • Krachtige webeditor – het systeem levert de kracht van CSS- en HTML-codering in het visuele canvas. Bovendien kunt u verschillende interactie-elementen, animaties en andere dingen maken om bezoekers betrokken te houden. Bovendien kunt u een kant-en-klaar thema kiezen en dit ook bewerken.
 • Inline bewerken – voel je vrij om je websitepagina’s op elk moment bij te werken of aan te passen zonder tussen verschillende schermen te hoeven schakelen. Alle wijzigingen worden automatisch in realtime opgeslagen.

Webflow prijs: gebruikers kunnen momenteel kiezen uit drie grote plannen. Ze omvatten Basic, CMS en Business die respectievelijk $ 12, $ 16 en $ 36 per maand kosten. De prijs is afhankelijk van het type website en de complexiteit.

Probeer Webflow gratis

Mobirise – Gratis webdesignsoftware zoals Dreamweaver

Mobirise - Gratis webdesignsoftware zoals Dreamweaver

Mobirise – is een offline website builder. Het betekent dat u het kunt gebruiken, of u nu een internetverbinding heeft of niet. Gebruikers moeten de software hebben gedownload en geïnstalleerd om volledige toegang te krijgen tot de functies. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en laat je verschillende technische taken uitvoeren.

 • Intuïtieve editor – de editor gebruikt slepen-en-neerzetten-functionaliteit. De paginastructuur bestaat uit blokken die u gemakkelijk kunt verplaatsen, herschikken of bewerken met geavanceerde instellingen.
 • Bootstrap-aangedreven software – Mobirise maakt het mogelijk om responsieve en mobielvriendelijke projecten te creëren die even goed draaien op verschillende apparaten ondanks de provider en het besturingssysteem.
 • 100% compatibiliteit – het downloadbare pakket kan worden gebruikt met Mac of Windows OS.
 • AMP Builder – de functie introduceert de AMP (Versnelde mobiele pagina) bouwer. Het helpt om op inhoud gebaseerde websites te maken die sneller op verschillende apparaten worden geladen. Elk artikel krijgt een AMP-pictogram van Google, terwijl de zoekmachine ervoor kiest ze als eerste weer te geven.

Mobirise prijs: de websitebouwer zelf is gratis. U zult echter niet alle functies kunnen gebruiken en ook geen toegang hebben tot de selectie van sjablonen. De geprijsde levenslange licentie bevat alle voordelen van Mobirise. De standaardprijs voor de Full Website Builder Kit is $ 4019. Het systeem biedt momenteel echter 97% kortingen met een kans op maar het volledige pakket voor slechts $ 99.

Probeer Mobrise gratis

Pinegrow – Een professionele visuele editor

Pinegrow - Een professionele visuele editor

Pinegrow – is een geavanceerde website-editor ontwikkeld voor professionele webdesigners en programmeurs. Het platform wordt geleverd als downloadbare software met een heleboel geweldige functies om responsieve websites op Mac, Windows of Linux te maken.

 • Krachtige visuele tools – u krijgt een set tools om nieuwe HTML- en CSS-elementen te verplaatsen, bewerken, wijzigen of toe te voegen. Kies voor de repeater om een ​​gekozen element in te voegen om de hele lay-out met een paar bewegingen te wijzigen.
 • Multi Review en bewerkingsmodus – gebruikers hebben de kans om te controleren hoe de website op verschillende apparaten draait. Het systeem analyseert automatisch alle stylesheets om mogelijke breekpunten te detecteren.
 • Aangepast CMS – het systeem kan worden gebruikt als een aangepast CMS-platform voor statische HTML-pagina’s. Het maakt het beheer van inhoud en website-elementen eenvoudiger.

Pinegrow prijs: Pinegrow biedt verschillende factureringsmodellen. Ze omvatten maandelijkse en jaarlijkse abonnementen en levenslange licenties. De tweede optie is waarschijnlijk de beste, terwijl de prijs voor een Pro-licentie begint bij $ 99. Het pakket is momenteel beschikbaar met 50% korting.

Probeer Pinegrow gratis

Haakjes – Lichtgewicht, open source teksteditor

Haakjes - Lichtgewicht, open source teksteditor

Beugels – is een superlichte en eenvoudige teksteditor. De software is ontworpen en gebouwd voor programmeurs en webdesigners, maar ook voor front-end developers. Het biedt een reeks eenvoudig te gebruiken visuele tools om de broncode te wijzigen en om helemaal nieuwe scripts of elementen te maken.

 • Lichtgewicht maar krachtig – je kunt werken met meerdere stukjes code in een enkel venster. Pas uw persoonlijke ID toe om te coderen zonder pop-ups. Gebruik de CSS-kiezer om op elk element in uw browser toe te passen. Het systeem heeft ook ondersteuning voor inline bewerking.
 • Gebruikers van Brackets kunnen gratis verschillende extensies downloaden. Ze worden geleverd met meertalige Brackets-ondersteuning, commentaargeneratoren, aangepaste kleurenthema’s, enz.
 • Live Preview-modus – uw project kan in realtime naadloos worden verbonden met de browser. Hiermee kunt u alle wijzigingen live doorvoeren en zien hoe deze het algehele project beïnvloeden.

Prijs beugels: de software is gratis te gebruiken. U kunt het downloaden van de officiële website en van alle beschikbare extensies.

Probeer gratis beugels

Aptana Studio – Open-source ID voor webontwikkeling

Aptana Studio - Open-source ID voor webontwikkeling

Aptana Studio – is een krachtige en snelle ID voor webontwikkeling. Het open-sourceplatform is opnieuw opgebouwd. Het biedt nu een reeks nieuwe functies nadat de nieuwste versie van Studio 3 is uitgerold. Het systeem heeft meer dan 6.000.000 downloads. Het is voornamelijk ontworpen om ontwikkelaars zo snel mogelijk webapplicaties te laten maken.

 • Uitgebreide coderingshulp – de software wordt geleverd met geïntegreerde EHBO-kits voor codering in het licht van HTML-, CSS-, PHP- en JS-ondersteuning.
 • Ingebouwde debugger – een geweldige functie voor het geautomatiseerde foutopsporingsproces. Het systeem heeft Ruby geïntegreerd & Rails en JavaScript debugger om mogelijke breekpunten te detecteren en te elimineren.
 • Aanpasbare IDE – gebruikers zijn vrij om de IDE-app aan te passen en een toepasselijk ontwikkelingsecosysteem te creëren met behulp van de scripts uit de lijst met aangepaste opdrachten.

Aptana Studio prijs: de software is volledig gratis te gebruiken.

Probeer Aptana Studio gratis

BlueGriffon – Moderne en gratis HTML-editor

BlueGriffon - Moderne en gratis HTML-editor

BlueGriffon – is een platform voor slepen en neerzetten dat is gemaakt om webontwerpers en ontwikkelaars PUB-documenten en webpagina’s helemaal opnieuw te laten maken. Het systeem maakt gebruik van WYSIWYG-functionaliteit. De downloadbare licentie bevat sjablonen voor webpagina’s, stylesheets en andere functies.

 • Automatische updates – u hoeft niet voor systeemupdates te zorgen. Alle functies zullen worden gewijzigd zodra de nieuwe versie is uitgerold.
 • Bestemmingspagina’s & Webformulieren – gebruikers kunnen vanaf het begin hun eigen formulieren maken, kant-en-klare sjablonen voor bestemmingspagina’s gebruiken en de mockup aanpassen.
 • Importeren / exporteren – het systeem wordt geleverd met een functie voor het exporteren / importeren van inhoud om uw eigen sjablonen en elementen te downloaden of webpagina-bestanden te uploaden.

BlueGriffon prijs: het product is beschikbaar in twee grote downloadbare licenties met levenslange prijzen. Ze bevatten de basislicentie die $ 75 dollar kost en de EPUB-licentie die $ 195 kost. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kosten exclusief btw zijn die tijdens de aankoop wordt terugbetaald.

Probeer BlueGriffon gratis

Apache NetBeans – Open Source IDE voor Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans - Open Source IDE voor Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans – is een open source platform voor het bouwen van websites dat helpt bij het ontwikkelen van mobiele en webapplicaties. Het wordt geleverd met geïntegreerde foutopsporingsfunctionaliteit naast implementatiebeheer, codebewerkingstools, enz. Het systeem ondersteunt verschillende talen en heeft een geavanceerde ontwikkelingsinterface.

 • Geavanceerde code-editor – de redacteur kan verschillende delen van de broncode zowel semantisch als syntactisch markeren.
 • Meertalige apps – NetBeans biedt kant-en-klare sjablonen naast coderingswizards en editors om mobiele en desktop-apps te ontwikkelen in Java, PHP en andere programmeertalen.
 • Plug-ins – de software kan worden uitgebreid met behulp van aangepaste plug-ins. De lijst met add-ons en widgets is beschikbaar op de Apache NetBeans-pluginportal.

Apache NetBeans prijs: de software is gratis te gebruiken en te downloaden. Het verwijst niet alleen naar oudere, maar ook naar recent bijgewerkte versies.

Probeer Apache NetBeans gratis

openElement – Krachtig & Intuïtieve editor

openElement - Krachtige en intuïtieve editor

openElement – is een multifunctioneel webplatform. Het helpt website-eigenaren om hun websites aan te passen, effectieve SEO-optimalisatietactieken te implementeren, de broncode te wijzigen en sommige website-elementen te wijzigen met een krachtige code-editor. Bovendien levert het instrumenten voor databasebeheer en enkele andere handige functies:

 • Drag-and-drop-technologie – de website-editor wordt geleverd met een ingebouwde functionaliteit voor slepen en neerzetten, waardoor het aanpassingsproces eenvoudiger wordt.
 • Reagerend ontwerp – maak mobielvriendelijke webpagina’s en lay-outs. Bekijk projecten vanaf meerdere apparaten.
 • SEO – de software maakt het mogelijk om de code te minimaliseren en media-inhoud te optimaliseren (afbeeldingen en video’s). Het resulteert in verbeterde gebruikerservaring en hogere rangschikking van zoekmachines.

openElement prijs: gebruikers kunnen de software absoluut gratis downloaden zonder kosten of verlengingskosten.

Probeer gratis openElement

Google Web Designer – Programma voor Windows, Mac en Linux

Google Web Designer - Programma voor Windows, Mac en Linux

Google Web Designer – is een visuele tool ontwikkeld voor beginners die visueel willen werken zonder echt diep in de broncode te duiken. Het platform is vooral geschikt voor het ontwerpen van advertentiebanners of eenvoudige HTML5-websites. Hoewel het niet werkt voor grotere projecten, kan het toch handig zijn gezien de volgende functies.

 • Zelfstandige software – Web Designer is een afzonderlijk Google-product dat volledig compatibel is met alle belangrijke besturingssystemen. Het kan worden gebruikt met Windows, Mac of Linux op hetzelfde productiviteitsniveau.
 • Vloeiende lay-outs – een eenvoudig hulpmiddel om met dimensies van elementen te werken. Hiermee kunt u de breedte, hoogte of andere parameters in procenten instellen. Dezelfde technologie is van toepassing op de positionering van sommige elementen.
 • 3D-ontwerp – een geweldige tool om te controleren hoe elk van de elementen er van alle kanten uitziet. Met de functie kunt u de elementen in 3D vanuit verschillende hoeken bekijken.

Prijs van Google Web Developer: het programma is gratis te downloaden en te gebruiken zonder beperkingen.

Probeer Google Web Designer gratis

TOWeb – Responsieve website en software voor het maken van online winkels

TOWeb - Responsieve website en software voor het maken van online winkels

TOWeb – is een eenvoudige website builder die speciaal is ontworpen voor nieuwkomers. De software is vrij eenvoudig, wat een pluspunt is voor niet-technici. Om aan de slag te gaan en online te gaan, hoeft u het alleen te installeren, een sjabloon te kiezen, inhoud toe te voegen en live te gaan. Bovendien zullen gebruikers enkele handige extra’s waarderen.

 • Responsieve websites – TOWeb maakt het gemakkelijk om een ​​enkele HTML5- of CSS3-website te maken die even goed werkt op elk mobiel apparaat. Het systeem wordt geleverd met een geïntegreerde RWD-benadering die de mobiele toegankelijkheid verbetert.
 • Gratis sjablonen – kies een van de beschikbare gratis sjablonen die hier nu kunnen worden gebruikt of die vóór de implementatie kunnen worden gewijzigd. Elke lay-out kan worden aangepast met behulp van WYSIWYG-technologie.
 • eCommerce-functionaliteit – het systeem biedt een aantal basisopties om uw digitale winkel te creëren en online te verkopen zonder complexe configuraties. Voeg eenvoudig een winkelwagentje toe, toon producten en integreer alle beschikbare betalingsopties.

TOWeb prijs: het platform biedt naast zijn gratis pakket drie betaalde abonnementen. De prijs voor een toegangsplan begint bij $ 49 per licentie, terwijl de meest geavanceerde eCommerce-functionaliteit van het pakket u $ 199 per licentie kost.

Probeer TOWeb gratis

CoffeeCup – Responsive Web Design Tools en HTML-software

CoffeeCup - Responsive Web Design Tools en HTML-software

Koffiekop – is een bewezen veteraan op de website-bouwarena. De software debuteerde in 1996. Duizenden site-eigenaren gebruiken de software om eenvoudig mobielvriendelijke projecten te maken. Hoewel het systeem er wat gedateerd uitziet, evenals sommige van zijn sjablonen, is het misschien nog steeds een goedkoper alternatief voor Dreamweaver gezien enkele van zijn functies.

 • Geavanceerde technologieën – de software wordt geleverd met ondersteuning voor HTML5 en CSS3, zodat u responsieve pagina’s kunt maken die goed werken op meerdere apparaten.
 • Responsieve thema’s – CoffeeCup heeft een eigen themawinkel met responsieve sjablonen. Hoewel sommige lay-outs er wat ouderwets uitzien, vindt u mogelijk enkele goede opties die gratis te gebruiken zijn. Sommige sjablonen zijn betaald, dus houd de prijs in de gaten wanneer je door alle thema’s kijkt.
 • App Winkel – gebruikers kunnen extra apps krijgen, waaronder Form Builders, responsieve e-mailontwerpers of zelfs Bootstrap-builders. Het slechte nieuws is dat alle apps worden betaald.

CoffeeCup prijs: gebruikers kunnen afzonderlijke licenties downloaden voor Mac en Windows. De prijs is hetzelfde en begint bij $ 199 per licentie. Als we ‘start’ zeggen, bedoelen we dat u mogelijk extra moet betalen voor sommige van de thema’s en apps die beschikbaar zijn in de lokale winkel.

Probeer CoffeeCup gratis

Microsoft Expression Web – Professionele tool met alle functies

Microsoft Expression Web - Professionele tool met alle functies

Microsoft Expression Web – is een professionele webdesign tool ontwikkeld voor ervaren gebruikers. Het werkt geweldig voor het maken van websites vanaf de grond met behulp van de nieuwste ontwikkelingstechnologieën. De downloadbare software wordt geleverd met meertalige ondersteuning, een gratis versie om het systeem te testen en een reeks extra functies.

 • Meerdere programmeertalen – Expression Web komt erachter of u websites en pagina’s bouwt met HTML, JavaScript, PHP, CSS of andere programmeertalen. Het systeem voldoet aan alle noodzakelijke technische normen.
 • Flexibiliteit – het platform kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere Microsoft-producten, waaronder Visual en Expression Studio.
 • Uitgebreide ondersteuning – hoewel Expression Web vrijwel hetzelfde is als Dreamweaver, zal het springen naar nieuwe software nauwelijks een gedoe zijn. U zult een enorme informatiehub vinden met documentatie, details, tutorials, handleidingen en andere bronnen om het meeste uit de software te halen.

Microsoft Expression Web-prijs: Net als Dreamweaver maakt Expression Web deel uit van de Microsoft-productkit. Het kan afzonderlijk worden gekocht voor $ 299 of samen met alle andere Microsoft Studios voor $ 599. Zoals we eerder hebben vermeld, is er een gratis licentie. Maar het komt zonder ondersteuning.

Probeer gratis Microsoft Expression Web

FAQ

Gebruikt iemand nog Dreamweaver?

Het aantal Dreamweaver-gebruikers daalt drastisch. Het systeem is erg verouderd, hoewel sommige toegewijde gebruikers er nog steeds gebruik van kunnen maken.

Is Dreamweaver achterhaald?

Jazeker. Terwijl nieuwe platforms geavanceerde ontwikkelingstechnologieën krijgen, lijkt Dreamweaver op hetzelfde niveau vast te zitten.

Is er een gratis versie van Dreamweaver?

Nee er is geen. U kunt het alleen kopen als afzonderlijke software of als onderdeel van het Adobe-productpakket. Er is echter een gratis proefperiode van 7 dagen.

Wat kan ik gebruiken in plaats van Dreamweaver?

Dat hangt af van je technische achtergrond en doelen. Nieuwkomers zullen Wix of WordPress waarderen als een eenvoudigere en flexibelere oplossing, terwijl toegewijde fans Microsoft Expression Web zullen waarderen dat gratis is en over het algemeen vergelijkbaar is met Dreamweaver.

Kan ik Dreamweaver gebruiken zonder codering?

Ja, dat kan. Maar het belangrijkste softwarevoordeel is de volledige vrijheid van webdesign die alleen kan worden geïmplementeerd met behulp van codering en programmering. Anders heeft het geen zin om het te gebruiken.

Is Dreamweaver een WYSIWYG?

Nee dat is het niet. Dreamweaver is voornamelijk een code-editor met enkele kleine hints over de WYSIWYG-functionaliteit.

Conclusie

Adobe Dreamweaver is een webbouwsoftware die ooit extreem populair was. Maar de technologieën evolueren snel. Sommige nieuwe websitebouwers ontstaan ​​met meer geavanceerde functionaliteit en verbeterde flexibiliteit.

Ze bieden up-to-date sjablonen en ontwerptools naast een reeks aanpassingsfuncties die Dreamweaver simpelweg niet heeft. De belangrijkste vraag hier: “Is het dat geld echt waard?”. Natuurlijk niet. Als je in de fase van bent het kiezen van het platform, u kunt beter kiezen voor een tool die past bij uw technische achtergrond en projectdoelen.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map