Alternatieven voor Adobe Muse

adobe muse alternatieven


Adobe Muse is software voor websitebouwers, die in eerste instantie is gericht op de behoeften van gebruikers met een bepaalde achtergrond voor webdesign, een zekere mate van bewustzijn van codering en ervaring met de ontwikkeling van gecompliceerde projecten. Maar hoe zit het met die gebruikers, die de nieuwkomers in deze niche zijn?

Hoe zit het met degenen die net een besluit hebben genomen om een ​​volledig uitgeruste website te maken en op zoek zijn naar een degelijk Adobe Muse-alternatief om met succes en gemakkelijk aan de slag te gaan? In dit opzicht zult u geen betere oplossing vinden dan websitebouwers. Het meest overtuigende en zinvolle voordeel van deze systemen is dat ze speciaal zijn gemaakt met de behoeften, vaardigheden en inspanningen van beginners in gedachten.

Beste Adobe Muse-alternatieven

Websitebouwers bieden uitzonderlijk gebruiksgemak, gemak, functionaliteit, intuïtieve aard en betaalbaarheid. Dit zijn die factoren die in eerste instantie van invloed zijn op de beslissing van gebruikers, die op zoek zijn naar een waardige vervanger van Adobe Muse. Of u nu een webdesignprofessional bent of een nieuwkomer die geïnteresseerd is in de niche en bereid bent om uw webdesigncapaciteiten te testen en te verbeteren, websitebouwers zullen het beste werken voor het voltooien van uw taken.

Als u een beslissing heeft genomen, is de beoordeling van de beste services die goed werken voor het huidige aantal gebruikers van groot belang. In dit artikel gaan we het hebben over Wix, uKit en WordPress – de systemen die momenteel worden beschouwd als de beste Adobe Muse-alternatieven. Hier is waarom.

1. Wix

Wix website builder

Wix – is een websitebouwer die met recht de titel van het “beste Adobe Muse” -alternatief verdient. Het systeem is verbazingwekkend eenvoudig, begrijpelijk en handig, vooral voor die gebruikers die nog niet eerder bij website-ontwikkeling betrokken waren. Het is niet nodig om programmeerkennis te bezitten om een ​​volledig uitgerust project met Wix te maken – met eenvoudige en gemakkelijke pop-up en geïntegreerde tips of prompts kunt u vanaf het begin een unieke website starten zonder enige codeervaardigheden. Laten we eens kijken wat Wix ons nu precies te bieden heeft:

 • Professionele sjablonen. De ontwerpgalerij van de websitebouwer omvat momenteel meer dan 550 professionele sjablonen van hoge kwaliteit die voor het gebruiksgemak zijn onderverdeeld in thematische groepen. Standaard geleverde websitesjablonen zijn geschikt voor mobiele apparaten en passen zich aan elke desktop en mobiele apparaten aan zonder dat er vooraf wijzigingen moeten worden aangebracht.
 • Aanpassingstools. Welk sjabloon u ook kiest, het zal 100% aanpasbaar zijn, met veel gratis en betaalde functies (zoals grafische elementen, ontwerpinstellingen, integratie van diavoorstellingen, cinemagraphs, mediabestanden en integratie van sociale netwerkknoppen etc.) om voor dit doel te gebruiken.
 • Ontwerp bewerkingsopties. Voor gebruikers die geen ervaring hebben met webdesign, biedt Wix twee belangrijke manieren om aan de slag te gaan met hun projecten: Wix ADI en Standard Wix Editor. Terwijl de innovatieve Wix Artificial Design Intelligence-tool u helpt automatisch een website te ontwerpen met behulp van de eerder ingediende inhoud, kunt u met de Standard Editor uw eigen project helemaal zelf maken door het handmatig te bewerken. Op deze manier kunt u niet alleen uw website unieker maken, maar ook uw eigen codeervaardigheden verbeteren.
 • Mobiele editor. Wix-sjablonen reageren niet, maar met de mobiele editor van de service kunt u zelf hun mobiele versies maken. Dit betekent dat u de mobiele weergave van uw website zelfs onderweg volledig kunt wijzigen, zonder deze wijzigingen zichtbaar te maken in de desktopwebsiteversie. Alle wijzigingen die u in de desktopmodus aanbrengt, worden echter onvermijdelijk weergegeven in de mobiele versie om gebruikers op de hoogte te houden van het laatste nieuws en updates.
 • Bloggen-engine. Wix maakt het mogelijk om 24/7 blogs te lanceren en te beheren. Dankzij de geïntegreerde blog-engine kun je berichten toevoegen en bewerken, nieuwe functies en functies aan de bestaande berichten toewijzen, geplande publicaties plannen, algemene instellingen voor moerassen wijzigen, een sectie met aanbevolen berichten uitlichten, tags toevoegen, selecteren en aanpassen blogsjablonen of feeds enz.
 • eCommerce-opties. Met Wix kan dat creëren en beheren een kleine of middelgrote online winkel. Het systeem maakt het mogelijk om aantrekkelijke en functionele etalages te ontwerpen om de producten die u te koop aanbiedt effectief weer te geven, de webwinkel op elk moment van de dag te beheren en bij te werken, betalings- en verzendgegevens, belastinginstellingen aan te passen, eCommerce-sjablonen te kiezen en aan te passen, zorgen voor veilig en gemakkelijk winkelproces, importeer / exporteer producten uit de CSV-bestanden, zorg voor 24/7 klantenondersteuning en andere meerdere voordelen die klanten zullen waarderen.
 • Wix-code. De websitebouwer is niet gericht op professionele website-ontwikkeling, maar heeft een geweldige tool om zijn gebruikers aan te bieden. Dit is de Wix Code-tool, waarmee u complexe web-apps kunt starten en instellen die er professioneel uitzien en goed functioneren. U hoeft hier niet te vechten met codes en complexe webontwerptools – wat u in plaats daarvan nodig heeft, is het volgen van de tips in de interface om uw eigen toepassingen en effecten te creëren voor de geavanceerde websiteprestaties.

Kosten: Wix is ​​meer dan een betaalbare website-bouwer. Om het systeem te testen, kunt u gebruik maken van het gratis abonnement dat nooit verloopt zolang u dat nodig heeft. Voor gebruikers die besluiten om te upgraden naar hogere abonnementen, biedt het systeem de mogelijkheid om te kiezen tussen vijf betaalde abonnementen, die verschillen in de aangeboden services, tools en voorwaarden en in het prijsaspect. De kosten van de betaalde abonnementen beginnen bij $ 4,50 voor de meest kosteneffectieve oplossing tot $ 24,50 voor de duurste aanbieding. Wix biedt ook regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen voor beginnende en loyale gebruikers.

Probeer Wix gratis

2. uKit

uKit website builder

uKit – is een websitebouwer, wat het beste Adobe Muse-alternatief is voor diegenen die een website voor kleine bedrijven. Ondanks de zakelijke focus van de service, is het mogelijk om er andere soorten volledig uitgeruste projecten mee te maken – zo intuïtief, gemakkelijk en functioneel is de websitebouwer. Zelfs onervaren webmasters kunnen uKit onder de knie krijgen en er binnen een paar uur een website mee lanceren – vanaf het moment dat u zich aanmeldt bij de service en tot het moment dat u het kant-en-klare project publiceert. Klinkt fantastisch? Bekijk de functieset van het systeem om er zeker van te zijn dat het geen grap is:

 • WYSIWYG Website-editor. De websitebouwer is in eerste instantie de aandacht waard vanwege zijn verbazingwekkende eenvoud en gemak. Het wordt geleverd met een handige WYSIWYG-website-editor die alle bewerkingen die u op een pagina aanbrengt weergeeft en u deze op tijd laat herstellen. De drag-and-drop-functie draagt ​​bij aan het gebruiksgemak en gemak.
 • Responsieve sjabloonverzameling. De keuze voor uKit-sjablonen is iets minder uitgebreid dan die van Wix, maar dit betreft het kwaliteitsaspect niet. Vanaf vandaag biedt de website builder meer dan 400 professionele categorie-specifieke sjablonen, die allemaal standaard responsief zijn. Welk sjabloon u ook kiest, u kunt een voorbeeld bekijken van de mobiele en desktopversies om te begrijpen hoe het eruit zal zien op elk apparaat. Sjablonen kunnen in elke fase van het webontwerpproces worden gewijzigd zonder verlies van inhoud.
 • Integreerbare widgets. De websitebouwer heeft een verzameling integreerbare widgets waarmee u het maximale uit uw projectprestaties kunt halen. Het verzamelen van widgets is behoorlijk rijk en bevat meerdere elementen die perfect bij uw project passen (sociale netwerkknoppen, gebruikerscommentaar, online chat, tijdlijn, timer, online servicecalculator – uCalc, terugbelwidget zijn slechts enkele van de beste voorbeelden).
 • eCommerce Engine. uKit verdient de aandacht vanwege de krachtige eCommerce-opties. Bij het gebruik van het systeem kunt u kiezen tussen twee modi waarmee u een webwinkel aan uw website kunt koppelen. U kunt een bestaande eCommerce-widget die op voorraad is aansluiten of een integreren Ecwid plug-in om een ​​volledige eCommerce-website te krijgen.
 • Uitgebreide integratie-opties. Met uKit is het mogelijk om te integreren met andere services van derden (zoals video- en audiospelers, analyse, streaming-apps enz.) Voor een verbeterd klantengeneratieniveau, groei van klantenbestand, verzameling van statistieken en analyse. Zo kunt u met CRM-integratie bijvoorbeeld de hoeveelheid verkopen verhogen, de leadflow, conversiepercentagestatistieken en aspecten die hierop van invloed zijn, verhogen.
 • Gedeelde webbeheerrechten. uKit is een goede keuze voor teamwerk. Een projectmanager kan toegangsrechten voor websites delen met collega’s, die onderling een project ontwerpen. Ze zijn exclusief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en promotie van de website, terwijl de eigenaar van de website toegang heeft tot betalings- en factuurgegevens.

Kosten: uKit is de goedkoopste website builder die je nu kunt vinden in de moderne webdesign niche. De website builder biedt vier betaalde abonnementen. Hun kosten variëren tussen $ 4 / maand en tot $ 12 / maand op basis van de inbegrepen voorwaarden en functies. Dus zelfs het meest geavanceerde en duurste abonnement is voor iedereen meer dan betaalbaar en biedt een breed spectrum aan functies. Welk betaald abonnement u ook kiest, u zult zeker tevreden zijn met het kostenaspect.

Probeer uKit gratis

3. WordPress

WordPress website builder

WordPress – is het beste gratis Adobe Muse-alternatief als u besluit een website met CMS te lanceren. Het systeem is vooral de aandacht waard van ervaren webdesigners, wier vaardigheden en programmeerkennis hen helpen gebruik te maken van de volledige functieset van het platform. WordPress geniet ook populariteit bij die gebruikers, die net beginnen met het verkennen van de webdesign-niche en om een ​​of andere reden geen website builder willen gebruiken. Laten we eens kijken naar de functies die het systeem zo populair maken in de hedendaagse webdesignmarkt:

 • Bloggen-engine. Het CMS kreeg aanvankelijk wereldwijde bekendheid als blogplatform, maar ontwikkelde zich al snel tot een alles-in-één oplossing. Als het echter om blogontwikkeling gaat, is het systeem een ​​van de leiders in de webdesign-niche.
 • Plug-in integratie. Dit is waarschijnlijk het meest onderscheidende voordeel van WordPress – het voordeel waar het echt trots op is. Het is bijna onmogelijk om het exacte aantal gratis en betaalde plug-ins te berekenen dat beschikbaar is in het systeem en op internet. Het aantal integreerbare plug-ins en add-ons is aanzienlijk groter dan het aantal dat op voorraad is. Er is hier maar één nuance waarmee u rekening moet houden: zorg ervoor dat u bij het selecteren van een plug-in met een vertrouwde webontwikkelaar omgaat. Anders loopt de veiligheid en vertrouwelijke informatie van uw gehele website gevaar.
 • Template keuze. De selectie van sjablonen die op voorraad zijn, is niet behoorlijk uitgebreid in WordPress. U kunt er echter veel meer op internet doorzoeken om ze verder naar wens aan te passen. WordPress-sjablonen zijn mogelijk ook gratis en betaald. De selectievoorwaarden en gebruiksaanbevelingen zijn ook bijna hetzelfde, omdat externe WordPress-thema’s ook worden ontwikkeld door webontwerpers die u helemaal niet kent.
 • Code bewerken. Het systeem impliceert het bewustzijn van codeervaardigheden en basisprincipes. Als u de programmeertaal niet beheerst, kan het voor u een uitdaging zijn om een ​​unieke website te maken. Als uw vaardigheden op het gebied van webontwerp echter op een behoorlijk niveau zijn, kunt u ze gebruiken.
 • Uitgebreide gebruikersgemeenschap. Hoewel het CMS niet kan bogen op krachtige klantenondersteuning, worden de behoeften van gebruikers aan kwaliteitsondersteuning volledig gecompenseerd door de informatie die wordt verstrekt door de uitgebreide gebruikersgemeenschap, die enorm is gegroeid sinds de datum van de oprichting van het systeem.
 • Gratis hosting keuze. WordPress heeft geen eigen geïntegreerde hosting, maar elke gebruiker heeft de mogelijkheid om een ​​hosting naar keuze te selecteren.

Kosten: WordPress is een gratis open source Content Management Systeem. Gebruikers kunnen hier helemaal gratis websites maken en beheren. Als je echter de behoefte hebt om volledig uitgeruste projecten te maken met veel functies, plug-ins, widgets en sjablonen van hoge kwaliteit, ga je ze niet kopen op internet. Bovendien moet u voor de hosting zorgen, aangezien WordPress geen geïntegreerde hostingoplossing heeft. Eigenlijk is de beste hostingprovider, wat ook de officiële aanbeveling van het systeem zelf is, dat Bluehost. Afgezien van een breed scala aan services, biedt het drie plannen, waarvan de kosten beginnen met $ 2,95 / maand en oplopen tot $ 5,45 / maand.

Probeer WordPress gratis

Bottom Line

Adobe Muse is een hoogwaardige desktop-applicatie met een visuele editor die het webbouwproces vereenvoudigt. Het systeem is echter niet helemaal eenvoudig te gebruiken voor mensen die geen vaardigheden hebben op het gebied van webontwerp en het impliceert ook de noodzaak om extra acties uit te voeren om een ​​website toegankelijk te maken op het web. De keuze voor het beste Adobe Muse-alternatief is vaak een uitdaging, tenzij u weet waar u op moet letten wanneer u doorgaat met het ontwikkelingsproces van de website.

TOP Adobe Muse-alternatieven:

WixWix is de beste alles-in-één website builder, waarmee verschillende soorten websites kunnen worden gestart. De verbazingwekkende functieset, het uitgebreide webdesign en de aanpassingsmogelijkheden, de eenvoud en de betaalbaarheid hebben van het systeem de onmiskenbare vervanging voor Adobe Muse gemaakt.
Wix.com

uKituKit is een website builder van hoge kwaliteit, die uitstekend werkt voor het lanceren van websites voor kleine bedrijven, maar u kunt het systeem ook gebruiken om andere websites te maken. Het is niet nodig om webdesign of coderingsaspecten te begrijpen, kies hosting en upload uw website ernaar. Alles gebeurt rechtstreeks in het systeem, wat zorgt voor een fatsoenlijk resultaat en een probleemloze webbouwervaring. uKit.com

WordPressWordPress is een gratis open-source CMS, dat wereldwijd populair is vanwege zijn eenvoud, functieset, geen speciale vereisten voor codeerkennis en geweldige resultaten die u uiteindelijk zult benutten. Het systeem staat ook bekend om zijn krachtige integratie-opties die ook bijdragen aan een geweldig resultaat. WordPress.org

Deze systemen zijn speciaal gemaakt met het oog op de behoeften van gebruikers. Ze zijn een goede keuze voor niet-techneuten, maar ze werken ook geweldig voor bekwame webontwikkelaars. Alle platforms zijn gebruiksvriendelijk, handig en super effectief. Ze zorgen voor een soepele en succesvolle webdesignervaring, wat leidt tot een behoorlijk resultaat.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map