Alternatieven voor BigCommerce

BigCommerce-alternatieven


BigCommerce – is ongetwijfeld een gerenommeerde leider in de eCommerce niche. Deze gespecialiseerde websitebouwer is gemaakt met de behoeften van eigenaren van online winkels in gedachten en biedt dus de vereiste set functies en tools die nodig zijn om een ​​krachtige, functionele en aantrekkelijke webwinkel te lanceren. Het systeem heeft veel fans, die het regelmatig blijven gebruiken om hun e-commerce-taken op te lossen.

Er zijn echter ook gebruikers die BigCommerce om de een of andere reden niet leuk vinden, of het nu gaat om de complexiteit van het systeem, de kosten etc. Ze gaan op zoek naar betere alternatieven voor de website builder.

Gelukkig zijn er veel websitebouwers, CMS of eCommerce-plug-ins dat kan tegenwoordig een mooie vervanging zijn voor BigCommerce. We hebben tientallen systemen getest en de zeven beste platforms geselecteerd die het beste werken voor verschillende soorten online winkels – van grote online hypermarkten tot kleine etalages met een paar tientallen productposities. Laten we nu een overzicht van deze services hebben.

De beste BigCommerce-alternatieven:

 1. Shopify – Het beste BigCommerce-alternatief
 2. Wix – # 1 eCommerce-ready Website Builder
 3. WooCommerce – eCommerce-plug-in voor WordPress
 4. Volusion – Shopping Cart Software Alternative
 5. 3dcart – Alternatieve eCommerce-software
 6. Squarespace – All-in-One SaaS Website Builder
 7. Magento – eCommerce Platform voor kleine bedrijven

Shopify – Het beste BigCommerce-alternatief

Shopify - Het beste BigCommerce-alternatief

Shopify – is het beste alternatief voor BigCommerce. De websitebouwer is uitsluitend gemaakt met de behoeften van online retailers en hun klanten in gedachten.
Het platform kan worden gebruikt om verschillende soorten webwinkels te bouwen, afhankelijk van de behoeften en vereisten van een gebruiker. De service zit boordevol tools en functies die dat kunnen breng uw eCommerce webbouwervaringen naar een geheel nieuw niveau en zorg voor een fatsoenlijk resultaat.

Shopify-functies zijn onder meer:

 • Niche-specifieke sjablonen – als gespecialiseerde websitebouwer kan Shopify bogen op een indrukwekkende verzameling nichespecifieke eCommerce-sjablonen. Zij zijn vanaf het begin responsief en je kunt kiezen tussen gratis en betaalde thema’s, die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Het systeem biedt een reeks aanpassingshulpmiddelen waarmee u het ontwerp van uw online winkel kunt aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften (kijk eens naar echte Shopify-webwinkels).
 • Software voor verkooppunten – een van de functies waar Shopify bekend om staat, is de Point of Sale-software, die het mogelijk maakt om de beschikbare externe kaartterminal te gebruiken, verschillende veilige personeelsaccounts aan te maken, bestellingen in de offline modus te accepteren, snel te integreren met alle boekhoudsoftware die u gebruikt te gebruiken etc.
 • Amazon-integratie – als u van plan bent om met de Amazon Marketplace te werken, dan is Shopify absoluut de beste optie voor u. Het systeem heeft onlangs Amazon-integratie aangekondigd, waarmee u uw Shopify-webwinkel kunt synchroniseren met een Amazon-account om het aantal verkopen te vergroten en het vertrouwen van klanten te vergroten.
 • Bloggen platform – Shopify heeft een eigen blogplatform, wat een handig hulpmiddel is als het gaat om interactie met klanten. De beschikbaarheid van een blog maakt het voor klanten en webwinkeliers mogelijk om met elkaar te communiceren, berichten te plaatsen en nieuwe informatie te vinden over het winkelproces, lookbooks te maken en andere acties uit te voeren.
 • App Winkel – Shopify App Store biedt een reeks gratis en betaalde applicaties die de prestaties van uw website kunnen verbeteren. Alle apps zijn hier op categorieën gesorteerd om het zoeken van gebruikers te vereenvoudigen. De meest populaire categorieën zijn Marketing, Verkoop, Tools, Magazijn, Synchronisatie met externe services, Productzoekactie te koop, Sociale diensten, Klantenservice, Statistiekenverzameling enz..
 • Ondersteuning voor meerdere talen – de software wordt geleverd met meertalige ondersteuning, een handige functie voor alle webwinkels. Ongeacht het type online winkel dat u nodig heeft – u zult er zeker baat bij hebben om er verschillende taalversies van te maken om klanten en zakenpartners wereldwijd te zoeken.

Shopify-prijs: het platform is een alles-in-één oplossing voor eCommerce, wat inhoudt dat domein en hosting naast de website builder zelf al in het plan zijn inbegrepen. Er is een gratis proefversie om te testen hoe het systeem werkt. Vervolgens moet u een van de drie beschikbare abonnementen kiezen. Elk van hen laat je onbeperkte producten verkopen. Maar ze verschillen als het gaat om het aantal personeelsaccounts, transactiekosten en wat extra’s. Basic Shopify kost $ 29 per maand voor een kleine winkel. Een geweldige optie om aan de slag te gaan. Shopify kost $ 79 per maand met professionele rapporten en lagere transactiekosten. Advanced Shopify is voor groeiende marktplaatsen die $ 299 per maand kosten met de laagste kosten naast een geavanceerde reporter en services van derden voor geautomatiseerde berekening van verzendkosten.

Probeer Shopify gratis

Wix – # 1 eCommerce-ready Website Builder

Wix - # 1 eCommerce-ready Website Builder

Wix – is de beste alles-in-één oplossing, die wereldwijd populair is en wordt gebruikt om professionele, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke websites van verschillende typen te maken, waaronder online winkels.

Het systeem kan als prettig worden beschouwd Alternatief voor BigCommerce vanwege de rijke functieset, functionaliteit voor slepen en neerzetten, gebruiksvriendelijke interface en andere functies die het mogelijk maken om kwalitatieve websites te lanceren tegen betaalbare kosten.

De kernfuncties van Wix zijn als volgt:

 • eCommerce-sjablonen – als universele website builder heeft Wix een uitgebreide sjabloongalerij, die is onderverdeeld in verschillende secties op basis van de geselecteerde thema’s. eCommerce-sjablonen zijn hier ook beschikbaar en ze onderscheiden zich van de massa vanwege hun hoogwaardige, stijlvolle en moderne uitstraling. De website builder biedt ook een set ontwerpaanpassingstools, die zorgen voor een soepel webbouwproces en het mogelijk maken maak een ontwerp van een webwinkel die u momenteel nodig heeft. Alle sjablonen die de service biedt, zijn vanaf het begin mobiel-klaar, wat een cruciaal aspect is voor elke webwinkel.
 • Makkelijk te gebruiken – Wix staat bekend om zijn gebruiksgemak en intuïtieve karakter. Zelfs een nieuweling kan hier een online winkel starten en beheren – zo eenvoudig en begrijpelijk het proces is. Er is hier een Store Manager, die het mogelijk maakt de status en details van alle bestellingen te volgen, de voorraadlijsten te beheren, productparameters en afbeeldingen in te stellen, ShoutOut-nieuwsbrieven naar klanten te sturen om hen op de hoogte te houden van alle productaanbiedingen, updates, promo-acties, verkoop, evenementen enz.
 • Kunstmatige intelligentie – het platform heeft de geavanceerde ADI-tool, wat een echte bonus is voor gebruikers met weinig of geen webdesignvaardigheden. Met de functie Artificial Design Intelligence kunt u vanaf het begin een webwinkel bouwen door de eenvoudige stappen te volgen die de service biedt. U hoeft alleen maar de vragen te beantwoorden die het systeem automatisch genereert, de belangrijkste informatie over uw bedrijf, links naar sociale netwerkaccounts en andere gerelateerde gegevens te verstrekken en het resultaat te bekijken.
 • Wix App Market – gebruikers hebben toegang tot de App Market, waar ze gratis en betaalde applicaties kunnen vinden voor effectief winkelbeheer. Hier vindt u gespecialiseerde eCommerce-applicaties die eenvoudig in uw online winkel kunnen worden geïntegreerd om de prestaties te verbeteren.
 • Forum- en blogopties – Wix wordt geleverd met krachtige blog- en forumfunctionaliteit. Dit is een voordeel voor elke online winkel, omdat het je de kans geeft een forum opzetten en verbinden of een blog naar uw kant-en-klare e-commerce website. Dit zorgt voor een productievere communicatie tussen u en uw klanten en vereenvoudigt het zoeken naar de vereiste informatie voor nieuwkomers.
 • Productgalerijen – de juiste productpresentatie is van groot belang voor de effectiviteit van het verkoopproces. Hoe beter het je lukt om je producten aan de doelgroep te presenteren, hoe groter de kans dat ze ze aanspreken. Wanneer u een webwinkel met Wix bouwt, heeft u de mogelijkheid om productgalerijen te creëren, toe te voegen en te beheren om de te koop aangeboden producten en hun gedetailleerde kenmerken te tonen. Alle afbeeldingen die aan de galerij zijn toegevoegd, worden op volledige grootte bekeken en u kunt zoveel foto’s uploaden als u nodig heeft voor een betere productpresentatie.
 • Beschikbaarheid van betalingsopties – klanten hebben een mooie keuze aan betalingsopties om uit te kiezen, waaronder de meest populaire PayPal, creditcard etc. Alle betalingen zijn veilig, wat een must is voor alle klanten. Het is mogelijk om verzend- en belastingregels in te stellen, de prijzen bij te werken en andere acties uit te voeren die u nodig heeft om het winkelproces veilig en effectief te maken.

Wix prijs: Om producten online te verkopen, heeft u elk plan van het bedrijf nodig & Handel sectie. Hier hebben we vier abonnementen met Business Basic die $ 23 per maand kost om online betalingen te accepteren, Business Unlimited kost $ 27 per maand met professionele logo-functie, Google Analytics-integratie en meer. Zakelijk VIP-abonnement is voor de volledig uitgeruste digitale winkel die $ 35 per maand kost met onbeperkte bandbreedte en 50 GB opslag. Enterprise-plan is voor grote bedrijven met internationale vertegenwoordiging die klaar zijn om maandelijks $ 500 te betalen.

Probeer Wix gratis

WooCommerce – eCommerce-plug-in voor WordPress

WooCommerce - eCommerce-plug-in voor WordPress

WooCommerce – is gratis WordPress plugin ontwikkeld voor gebruikers die willen vasthouden het meest populaire CMS en gebruik het om producten online te verkopen. Gebruikers moeten duidelijk begrijpen dat het niet kan worden gebruikt als een apart platform voor het bouwen van online winkels. Het komt als een add-on op een bestaand WP-gebaseerd platform. De plug-in wordt geleverd met een eenvoudig productbeheersysteem naast extensies en premium services om uw bedrijf online te promoten.

Hier zijn enkele basisfuncties waarnaar u moet zoeken in WooCommerce:

 • Makkelijk te gebruiken – deze specifieke functie verwijst naar het beheer van de plug-in zelf. Het vereist geen speciale vaardigheden of kennis. U hoeft het alleen te installeren en te activeren, net als elke andere WP-plug-in. Het installatieproces omvat verschillende eenvoudige stappen waarin u de valuta kunt specificeren, betalingsopties kunt kiezen om verbinding mee te maken, verzendvereisten kunt instellen, enz.
 • Product management – het beheren van producten met WooCommerce is eigenlijk hetzelfde als het toevoegen van een nieuw artikel in WordPress. U kunt itembeschrijvingen toevoegen, foto’s downloaden, nieuwe productcategorieën en collecties maken, SEO-instellingen instellen voor elke productpagina en meer. Als u niet nieuw bent in het CMS, zult u het productbeheersysteem heel eenvoudig vinden.
 • Plug-ins en integraties – in combinatie met WordPress is WooCommerce compatibel met duizenden andere plug-ins, waaronder rapportagetools, SEO-instrumenten, checkout-tools en meer. Het kan worden verbonden met MailChimp en andere e-mailmarketingservices. Bovendien wordt de plug-in geleverd met zijn eigen extensies om producten te promoten met beloningen, promotiecodes, WooCommerce-punten en andere betaalde services.

WooCommerce prijs: gebruikers kunnen de plug-in gratis installeren en gebruiken. De gratis versie biedt echter alleen basisfunctionaliteit om goederen online te verkopen. Als u extra marketinginstrumenten nodig heeft, moet u betalen voor afzonderlijke extensies en services van derden. De prijs kan variëren van $ 40 tot $ 300. Bovendien zou je een domein en hosting moeten hebben. Kiezen voor WP-geoptimaliseerde serveroplossingen zoals Bluehost is de beste gok. Ze beginnen bij $ 2,95 per maand. Bovendien heb je misschien een premium WP-thema nodig om op te vallen.

Probeer WooCommerce gratis

Volusion – Shopping Cart Software Alternative

Volusion - Shopping Cart Software Alternative

Volusion – is een bekende websitebouwer die is gemaakt om gebruikers te helpen bij het bouwen van e-commerce websites. Het voordeel van het belangrijkste platform is dat het goed werkt voor nieuwkomers en ervaren ontwikkelaars. U kunt een sjabloon selecteren, een paar kleine instellingen doen en live gaan of diep in het webontwerp- en aanpassingsproces duiken. Wat u ook kiest, het systeem biedt voldoende functies om vanaf het begin een kant-en-klare site te ontwikkelen (zie echt Voorbeelden van Volusion-websites).

Volusion-functies zijn als volgt:

 • Online Shop Builder – de website-editor is een ultieme online winkelbouwer waarmee gebruikers productpagina’s kunnen maken, goederen in categorieën kunnen verdelen, voorkeuren kunnen instellen, afbeeldingen kunnen uploaden en meer.
 • SEO en rapportage – gebruikers hebben toegang tot het aangepaste dashboard van Volusion waar ze SEO en andere instellingen kunnen bewerken. Ze omvatten aangepaste URL’s, SEO-titels en beschrijvingen, metatags voor productpagina’s en meer. Met het platform kunt u ook alt-attributen bewerken en productafbeeldingen SEO-vriendelijker maken, evenals de online winkel in het algemeen.
 • Intuïtief productbeheer – producten beheren met Volusion is heel eenvoudig. Platformontwikkelaars hebben een aparte pagina gemaakt waar gebruikers nieuwe categorieën en subcategorieën kunnen maken en bestaande kunnen bewerken. Elk veld is aanpasbaar en bewerkbaar – van SEO-instellingen en foto’s van producten tot tekstinhoud, productopties, records, enz.
 • Verbeterde flexibiliteit – als u een groeiend en schaalbaar bedrijf wilt starten, zult u gretig zijn om enkele van de grootste wereldwijde marktplaatsen te betreden. Volusion kan worden geïntegreerd met eBay en Amazon voor maximale blootstelling. Bovendien zullen gebruikers meer dan 30 verschillende betalingsopties waarderen die beschikbaar zijn voor naadloze integratie naast traditionele betalingsgateways zoals Paypal en Stripe.

Volusion prijs: het platform biedt vier verschillende plannen om uit te kiezen, afhankelijk van de winkelgrootte, het aantal producten dat u wilt verkopen en andere functies. Die plannen omvatten Persona ($ 29 per maand), Professioneel ($ 79 per maand), Zakelijk ($ 299 per maand), en Prime (bespreekbaar). Hoe meer verkopen u per jaar verwacht, hoe hoger het plan dat u nodig heeft. Elk plan bevat ingebouwde SEO-tools, voorraadbeheer en meer. Premium-abonnementen worden bovendien geleverd met verlaten van de winkelwagen, telefonische bestellingen en andere functies.

Probeer Volusion gratis

3dcart – Alternatieve eCommerce-software

3dcart - Alternatieve eCommerce-software

3dcart – is een van de langstlopende eCommerce-websitebouwers die in 1997 werd gelanceerd. Het platform is de veteraan in de branche die kant-en-klare verkoop-, marketing- en promotietools levert. Het wordt geleverd met gebruiksgemak dat de software goed maakt voor nieuwkomers.

Hier zijn enkele redenen waarom 3dcart een goede optie is:

 • Aanpassing van productpagina – gebruikers kunnen kiezen uit drie belangrijke producttypes om toe te voegen. Ze omvatten digitale, fysieke goederen en cadeaubonnen / certificaten. Er is een mogelijkheid om ze op categorieën te sorteren, voorraadlijsten van producten te beheren, verzendgegevens te bewerken, afbeeldingen te uploaden en beschrijvingen te bewerken.
 • Marketing – de software heeft ingebouwde services en marketinginstrumenten. Uw toekomstige winkel heeft geïntegreerde winkelplug-ins zoals Nextag, Feed Export, Shopzilla en meer. Elke plug-in kan handmatig worden ingesteld. Er is ook een Promotion Manager-tool om speciale deals, verkopen en gepersonaliseerde aanbiedingen te maken op basis van specifieke algoritmen.
 • Statistieken & Analytics – 3dcart biedt een krachtige rapportagefunctie die verschillende soorten grafieken en statistieken biedt. Gebruikers kunnen de activiteit en online sessies van kopers volgen. Analytische instrumenten benadrukken de favoriete en best verkochte producten van de klant. Het systeem maakt het mogelijk om verzendbestemmingen en de meest gebruikte betalingsgateways te bekijken.
 • SEO-instellingen – om uw site-gelederen te verbeteren, biedt het platform geavanceerde SEO-optimalisatietools waarmee gebruikers sitemap- en robotbestanden kunnen bewerken, 301-omleidingen naar de doelpagina kunnen instellen, kunnen werken met Open Graph-waarden en meer.

3dcart prijs: elk van de vijf beschikbare 3dcart-abonnementen biedt domeinregistratie, geïntegreerde winkelwagenfunctie, onbeperkte bestellingen en bandbreedte, ingebouwde blogfunctionaliteit en meer. De plannen zijn als volgt: Startup Store ($ 19 per maand), Basic Store ($ 29 per maand), Plus Store ($ 79 per maand), Power Store ($ 129 per maand) en Pro Store ($ 229 per maand). Alle abonnementen hebben geen transactiekosten.

Probeer gratis 3dcart

Squarespace – All-in-One SaaS Website Builder

Squarespace - All-in-One SaaS Website Builder

Squarespace – is een alles-in-één websitebouwer met een verzameling stijlvolle thema’s met de nadruk op e-commerce. Alle sjablonen hebben geïntegreerde verkoopopties waardoor nieuwelingen binnen enkele minuten live kunnen gaan met hun nieuwe en volledig uitgeruste digitale winkels (zie echt Squarespace-winkels). U zult een reeks hulpmiddelen voor inventaris en productbeheer waarderen, naast de intuïtieve inhoudbeheerder, promotietools en meer.

 • Kant-en-klare sjablonen – wanneer u een digitale winkel wilt starten die is gebouwd met Squarespace, hoeft u alleen een sjabloon te selecteren en inhoud te bewerken. De selectie van blokken en componenten heeft alles wat je nodig hebt, inclusief CTA-blokken, acquisitieformulieren, productgalerijen, contactgegevens en meer. Er zijn geen technische vaardigheden of handmatige instellingen nodig.
 • Inhoud beheer – een productbeheerfunctie wordt geïmplementeerd via de aangepaste Content Manager. De tool maakt het gemakkelijk om elk product te bewerken. Naast het bewerken van teksten en het uploaden van afbeeldingen, kunnen gebruikers afzonderlijke productcategorieën maken, prijzen wijzigen, verschillende productvariaties en wijzigingen aanbieden.
 • Ingebouwde functies – hoewel de software niet afhankelijk is van diensten of widgets van derden, biedt het een aantal ingebouwde instrumenten. Er is bijvoorbeeld een automatisch waarschuwingssysteem dat een gebruiker waarschuwt wanneer het product niet op voorraad is.
 • Geïntegreerde betalingsgateways – u hoeft de betaalmethoden niet handmatig aan te sluiten wanneer u Squarespace gebruikt. Ze zijn al ingesteld en klaar voor gebruik. Hoewel het systeem geen erg rijke optie biedt, kunt u toch het meeste halen uit de beschikbare Paypal, Stripe of Apple Pay. Dankzij een samenwerking met Stripe bestaat de kans om direct betaald te worden. Maar u zou een geldige bankrekening moeten hebben om de functie te gebruiken.
 • Promotietools – profiteer van verbeterde klantenloyaliteit en maak speciale deals voor uw klanten met promotiecodes, coupons, pop-ups van advertenties, aankondigingsbalken en meer. U kunt uw eigen advertentiecampagne maken en aanpassen.

Squarespace prijs: de vier belangrijkste Squarespace-abonnementen omvatten Personal ($ 12 per maand), Zakelijk ($ 18 per maand), Basis ($ 26 per maand) en Geavanceerd ($ 40 per maand). Gratis SSL, domein, sjablonen, SEO en andere functies zijn bij de prijs inbegrepen. Premium-abonnementen bieden bovendien een verkooppuntoplossing, cadeaubonnen, eCommerce-analyses en andere handige tools.

Probeer Squarespace gratis

Magento – eCommerce Platform voor kleine bedrijven

Magento - eCommerce Platform voor kleine bedrijven

Magento – is waarschijnlijk het meest robuuste en krachtige eCommerce CMS dat op de markt te vinden is. Hoewel het een beetje een leercurve vereist om te beginnen, is de software perfect om elke digitale winkel te bouwen en te beheren, ondanks de grootte of specialisatie. Het systeem biedt verschillende add-ons en uitbreidingen om een ​​winkel te runnen en producten wereldwijd te distribueren.

Hier zijn enkele belangrijke functies die Magento biedt:

 • Producten beheren – de software is een CMS. Het betekent maximale flexibiliteit in termen van productpagina’s en inhoudsbewerking. Gebruikers kunnen eenvoudig nieuwe items toevoegen, basisproductinformatie zoals titel of beschrijving wijzigen en bijwerken, verschillende categorieën maken en kiezen, de SEO-instellingen voor elke productpagina uitvoeren.
 • Marketinghulpmiddelen – met Magento krijgen gebruikers een aantal unieke promotiemogelijkheden, zoals het maken van een wensenlijstje voor klanten om specifieke goederen te promoten, ook met behulp van promotiecodes die fysiek of online worden verspreid. Ook kunnen winkeleigenaars een lijst met topproducten maken, vergelijkingen maken met meer gedetailleerde beschrijvingen en representaties.
 • Betaalmethoden – platformgebruikers kunnen kiezen uit gratis en betaalde betalingsgateways. Aan de ene kant is er een kans om Paypal, Stripe of Braintree gratis aan te sluiten. Aan de andere kant kunt u extra tools koppelen om debetkaarten te verwerken. Maar dat zijn alleen betaalde opties.
 • Afrekenproces – producten kopen is eenvoudig met Magento. Door geregistreerde gebruikers of gasten kan het afrekenproces afhandelen, wat tijd bespaart. Ze zien de uiteindelijke prijs inclusief btw en verzendkosten en worden automatisch berekend.

Magento prijs: het open source platform is gratis te gebruiken. Om een ​​volledig uitgeruste winkel te lanceren, hebt u echter extra extensies nodig. Je moet ook zorgen voor domein en hosting. Beide kosten u mogelijk van $ 10 tot $ 50 en meer per maand. Bovendien wil je misschien opvallen met een exclusieve Magento-sjabloon uit de premiumlijst. Maak u in dit geval klaar om nog eens $ 20- $ 400 te betalen.

Probeer Magento gratis

Conclusie

BigCommerce – is absoluut een goed SaaS-platform voor eCommerce-behoeften. Het is een goede keuze voor verkopers die zowel digitale als fysieke goederen willen verkopen. Bovendien is het systeem extreem eenvoudig te gebruiken, waardoor het een perfecte keuze is voor nieuwkomers die toegang willen tot de aangepaste productbibliotheek, geïntegreerde verzendopties, ingebouwde uitcheckfunctionaliteit en meer.

Tegelijkertijd mist BigCommerce zeker geen geavanceerde tools om producten te beheren en te promoten. Een beperkte verzameling thema’s en minimale aanpassingsfuncties kunnen een cruciaal nadeel zijn voor veeleisende ondernemers. Dit is waar u mogelijk een meer flexibele en toegewijde eCommerce-oplossing nodig heeft voor de bovenstaande lijst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map