Bladwijzer versus WordPress

Bookmark en WordPress zijn twee behoorlijk verschillende webbouwplatforms, waarmee kwaliteitsprojecten met behoorlijke prestaties kunnen worden gemaakt. De services gebruiken veelzijdige benaderingen voor het proces van het maken van websites, hoewel ze één gemeenschappelijk doel hebben: gebruikers met verschillende webdesign-achtergronden helpen bij het maken en beheren van professionele websites. De platforms bieden een uitgebreide functieset en geavanceerde tools om de onovertroffen webbouwervaring te garanderen.


BladwijzerBladwijzer – is een cloud website builder, die kan bogen op een geavanceerde AI-tool. De service is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het heeft een modern innovatief uiterlijk en een logisch gestructureerde interface om begrijpelijk te zijn voor nieuwkomers. bookmark.com

WordPressWordPress – is een wereldberoemd platform dat geen presentatie vereist. Dit is het Content Management Systeem, dat aanvankelijk werd gelanceerd als een blogplatform, maar nu wordt toegepast voor verschillende webbouwbehoeften. WordPress.org

Het lijkt een beetje raar om WordPress vs Bookmark op het eerste gezicht te vergelijken. Dit komt omdat de systemen heel anders zijn als het gaat om gebruiksgemak, functionaliteit, webdesignbenaderingen, gebruikte technieken en tools.

Tegelijkertijd kan deze vergelijking van groot belang zijn voor beginners en webdesignprofessionals die op zoek zijn naar een degelijke en complete service om hun projecten te starten. Het is nu hoog tijd om beide systemen in detail te bekijken om hun functiesets, gebruiksgemak, gemak en werkzaamheid te vergelijken. Laten we beginnen!

1. Gebruiksgemak

 • Bladwijzer. De websitebouwer is vrij eenvoudig te gebruiken omdat het systeem u begrijpelijke en gedetailleerde instructies geeft. Registratie duurt slechts enkele minuten – Met Bookmark kunt u zich aanmelden voor de service via Facebook- en Google+ accounts. Zodra u daarmee klaar bent, kunt u doorgaan met werken aan de ontwikkeling van uw website door gebruik te maken van de geavanceerde AIDA-tool, wat absoluut het hoogtepunt van het systeem is.

  Bladwijzereditor

  AIDA is de Artificial Intelligence Design Assistant, die u gemakkelijk door het webbouwproces leidt en automatisch een website voor u ontwerpt op basis van de informatie die u indient.

  Het dashboard van de websitebouwer is ook eenvoudig en stijlvol. Zelfs een beginner kan de implicatie van de meeste instellingen gemakkelijk begrijpen. Hierdoor wordt de tijd voor webontwikkeling verkort en het gewenste resultaat gegarandeerd.

  Bookmark Dashboard

 • WordPress. Dit is de open source software, die er op het eerste gezicht relatief eenvoudig uitziet, maar problemen kan veroorzaken als het gaat om het proces van het maken van een website. Het CMS vereist specifieke voorbereiding op het webontwerpproces en het is bijna onmogelijk om hier te gaan zonder programmeerkennis. Als gevolg hiervan kost het meer tijd om het webontwerpproces aan te kunnen en een fatsoenlijk project met WordPress te voltooien.

  WordPress-pagina-editor

  Het systeem staat bekend om zijn plug-in integratie-opties, die het mogelijk maken om bijna elk type project te creëren, waardoor het geavanceerde functionaliteit krijgt. Het heersende aantal plug-ins is beschikbaar op internet, hoewel het systeem zijn eigen geïntegreerde plug-inverzameling heeft. Hetzelfde geldt voor sjablonen. U kunt meerdere thema’s tegenkomen die beschikbaar zijn op internet, die meestal zijn ontwikkeld door externe gebruikers en die met name kunnen bijdragen aan het ontwerp en de prestaties van uw website.

Bladwijzer versus WordPress. Het is eenvoudiger en handiger om Bookmark te gebruiken in vergelijking met WordPress. De website builder is intuïtief, gebruiksvriendelijk en flexibel. Je hoeft geen professional te zijn om er aantrekkelijke projecten mee te maken – de Artificial Intelligence-tool brengt het gedoe met webdesign tot een minimum.

Wat WordPress betreft, dit is een Content Management Systeem en dit feit spreekt voor zich. Het platform is moeilijker te beheersen omdat het een achtergrond voor webdesign en soms zelfs codeervaardigheden vereist. Het vereist ook extra plug-inintegratie voor betere websiteprestaties. Dit is dus een ingewikkelder hulpmiddel voor onervaren webontwerpers.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Bladwijzer. De websitebouwer biedt een indrukwekkende functieset die nodig is om een ​​fatsoenlijke website te lanceren en te beheren. Zodra u bij het werkgebied van het systeem komt, zult u zien dat het uit twee delen bestaat: het dashboard en de website-editor. In het dashboard kunt u toegang krijgen tot uw websites, hun statistische gegevens, systeemnieuws, updates, meldingen, tutorials en verbinding met de systeemexperts. Het is mogelijk om hier gratis een onbeperkt aantal websites te lanceren en ertussen te schakelen als u wijzigingen wilt aanbrengen.

  De WYSIWYG-website-editor bevat de instellingen die kunnen verschillen op basis van de sjabloon waarvoor u kiest. Dit is de plek waar u een voorbeeld van de website in verschillende modi kunt bekijken, kant-en-klare inhoudsblokken en modules (standaard of e-commerce) kunt selecteren, de gedownloade bestanden kunt opslaan, het ontwerp en de instellingen van de website kunt aanpassen, enz..

  Bladwijzer Focus

  Bookmark biedt ook een geavanceerde Focus-functie, die bestaat uit een reeks uniek ontworpen en functionele webpagina’s die u met een paar klikken in elk deel van uw website kunt integreren. Elke bladwijzersjabloon bevat 20 focussecties, die allemaal overeenkomen met de stijl en het thema.

  De eCommerce-module van Bookmark maakt het mogelijk om een ​​online winkel te maken en te beheren van elke grootte die u nodig heeft om de producten verder te verkopen op het web of via de sociale media.

  Bookmark e-commerce

  Het hoogtepunt van de websitebouwer is echter de AIDA-assistent. Met deze functie onderscheidt Bookmark zich van de massa omdat het de noodzaak uitsluit om over webdesignvaardigheden te beschikken om een ​​website te maken. In plaats daarvan doet het systeem automatisch alles voor u – vanaf de sjabloonkeuze tot en met de publicatie van het kant-en-klare project.

  Wat u nodig heeft, is om uw eigen inhoud aan te bieden en het systeem genereert een website voor u. Het hele proces duurt niet langer dan enkele minuten, terwijl het resultaat werkelijk verbluffend is – u krijgt in een verbazingwekkend korte tijd een volledige website. Is dat niet indrukwekkend?

 • WordPress. Het systeem wordt geleverd met een breed scala aan ontwerpaanpassingstools en -functies, die het mogelijk maken om functionele en opvallende websites te lanceren. Het CMS is oorspronkelijk gemaakt als blogsysteem en kan nu dus worden gebruikt om verschillende soorten projecten te bouwen. U kunt hier gemakkelijk inhoud uploaden en beheren, maar u moet klaar zijn om codeervaardigheden te gebruiken als u van plan bent een volledig uitgeruste website te maken. Als u deze kennis niet heeft, zal het tijd en moeite kosten om deze te verkrijgen.

  De functionaliteit van het platform hangt grotendeels af van integratie-opties. Het systeem heeft een aantal ingebouwde plug-ins en thema’s, die echter niet voldoende zijn als je de intentie hebt om een ​​grootschalig project te krijgen. Om de prestaties van uw website te verbeteren, gaat u niet zonder het downloaden en integreren van externe plug-ins en sjablonen.

  WordPress-plug-ins

  Er zijn er duizenden op het web en er worden er nog veel meer ontwikkeld door externe gebruikers. Plug-in-integratie is een trefzekere manier om het vertrouwen van klanten op te bouwen en de prestaties van uw website te verbeteren. Maar u moet heel voorzichtig zijn bij het selecteren ervan. Dit komt omdat u niet 100% zeker kunt zijn over de geloofwaardigheid van webontwerpers die ze hebben gemaakt. Het is dus redelijk om te kiezen voor betaalde en veilige plug-ins.

  Wat u ook moet onthouden, is dat plug-inintegratie van invloed is op de frequentie van website-updates die u moet doorvoeren. Hoe meer plug-ins u gebruikt, hoe vaker u uw website moet bijwerken en beheren. Dit doen is een uitdaging als u niet over de vereiste vaardigheden voor webontwerp beschikt.

  Een ander belangrijk probleem met WordPress-flexibiliteit is de noodzaak om hosting aan te schaffen. In tegenstelling tot Bookmark met zijn geïntegreerde hosting, impliceert WordPress de noodzaak om zelf hosting te selecteren.

Bladwijzer versus WordPress. Over flexibiliteit en functies gesproken, we moeten constateren dat Bookmark de volledige functionaliteit biedt die nodig is om vanaf het begin een kant-en-klare website te lanceren. U hoeft niet te zoeken naar extra integraties – AIDA heeft een kant-en-klare functionaliteit bij de hand.

Wat WordPress betreft, het kost tijd en moeite om al zijn opties en integratietools onder de knie te krijgen. Niet alle gebruikers zijn daar klaar voor vanwege de onvoldoende kennis van webdesign. Als u toch besluit om WordPress te proberen, vergeet dan niet de verhoogde frauderisico’s, die uiteindelijk gevaar kunnen opleveren voor uw project. Als je geen risico wilt nemen, ga dan voor Bookmark omdat het een veel eenvoudigere oplossing is.

3. Ontwerpen

BladwijzerWordPress
Aantal thema’s:Onbeperkt10000
Gratis thema’s&# x2714; JA&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:VrijGratis tot $ 299
Reagerend ontwerp&# x2714; JA&# x2714; JA NEE
Sorteren op branche:&# x2714; JA&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE&# x2714; JA
 • Bladwijzer. In tegenstelling tot de meeste populaire website-bouwers, biedt Bookmark geen standaard designcollectie. Dit doet echter niets af aan de voordelen. Het is AIDA, die het hele ontwerpproces van de website voor u doet. U heeft geen sjablonen of ontwerpaanpassingstools nodig om uw website de gewenste look te geven. Zodra u uw bedrijfsinformatie en inhoud indient, selecteert AIDA automatisch de meest geschikte sjabloon voor u om deze verder te vullen met gerelateerde inhoud.

  Sjablonen die AIDA maakt zijn veelzijdig en interessant – er zijn hier geen twee vergelijkbare thema’s, aangezien elke sjabloon zijn eigen structuur en lay-out heeft. De thema’s zijn responsive, wat een must is voor elke moderne website en voor hedendaagse gebruikers.

  Als u de sjabloon die het platform standaard biedt niet leuk vindt, kunt u AIDA vragen om een ​​andere te selecteren totdat deze het thema biedt dat ideaal aansluit bij uw behoeften. Het hele proces van het maken van websites met Bookmark duurt slechts een paar minuten, terwijl het systeem een ​​veilige en boeiende webbouwervaring garandeert.

  Hoewel AIDA websiteontwerp in de automatische modus maakt, is het ook mogelijk om de vereiste bewerkingen uit te voeren, als u dat nodig hebt. Ga gewoon naar het gedeelte Instellingen in het dashboard en ga je gang om de achtergrond, stijl en andere elementen van je project te bewerken!

 • WordPress. Het CMS biedt een verzameling gratis en premium sjablonen die passen bij uw stijl en onderwerpvoorkeuren. Deze thema’s lijken echter behoorlijk op elkaar. Gelukkig biedt WordPress CSS-bestandstoegang om u het website-ontwerp te laten aanpassen aan uw behoeften.

  Als je voldoende programmeerkennis en -vaardigheden hebt, kun je websitetitels, typografie, stijl, kleurenpalet, achtergrond en andere instellingen wijzigen. Het is ook mogelijk om op internet te surfen en daar op maat gemaakte WordPress-thema’s te selecteren om ze verder te integreren in uw website. Net als bij plug-inintegratie, moet u echter zeer aandachtig zijn om veilige en hoogwaardige sjablonen te selecteren die geen gevaar vormen voor uw website.

Bladwijzer versus WordPress. Als het gaat om ontwerpaanpassing, is Bookmark absoluut de leider. U hoeft zich hier helemaal geen zorgen te maken over het aanpassen van sjablonen, aangezien de Artificial Intelligence-tool dat voor u regelt. Dit is een opmerkelijk voordeel voor beginners. WordPress is ook goed in ontwerp, maar alleen voor die gebruikers die over codeervaardigheden beschikken en deze voordelen op een goede manier kunnen gebruiken. Bookmark is op zijn beurt ook goed in design.

4. Klantenservice

 • Bladwijzer. Het klantenserviceteam van de service is 24/7 beschikbaar. Om contact met hen op te nemen, moet u een schriftelijk formulier invullen of het livechatvenster gebruiken. Dit laatste is te vinden op alle pagina’s van het systeem. Een andere manier om contact op te nemen met de klantenservice is door gebruik te maken van het feedbackformulier in het menu “Help”.

 • WordPress. Dit open-source CMS kan helemaal geen klantenondersteuning bieden. In plaats daarvan heeft het een uitgebreide gebruikersgemeenschap, die behoorlijk krachtig is en u alle antwoorden op uw vragen kan geven. WordPress-forums zijn beschikbaar op internet en u kunt al uw vragen daar binnen de kortst mogelijke tijd afhandelen.

WordPress versus bladwijzer. Noch Bookmark noch WordPress bieden uitgebreide opties voor klantenondersteuning. Die van Bookmark zijn echter gedetailleerder omdat het systeem een ​​klantenondersteuningsteam heeft waarmee gebruikers op elk moment van de dag op verschillende manieren contact kunnen opnemen.

5. Prijzen

 • Bladwijzer. De websitebouwer heeft een oneindig gratis abonnement Als u een volledig uitgeruste website nodig heeft, kunt u kiezen tussen verschillende abonnementen. Dit zijn persoonlijke, professionele en zakelijke plannen. Hun kosten variëren tussen $ 4,99 en $ 24,99 per maand op basis van het abonnement en de voorwaarden die het biedt. Het prijsbeleid is gematigd en redelijk als het gaat om langetermijndoelen voor webbouw.

  BladwijzerWordPress
  Prijsplannen:&# x2714; Vrij;
  &# x2714; Professioneel ($ 11,99 / maand);
  &# x2714; Zakelijk ($ 24,99 / maand).
  &# x2714; Hosting ($ 10-15 / maand);
  &# x2714; Plug-ins ($ 20- $ 50 / maand).
  Kenmerken:&# x2714; Onbeperkte bandbreedte en opslag;
  &# x2714; Gratis domein;
  &# x2714; Onbeperkte winkelproducten;
  &# x2714; Gratis SSL.
  &# x2714; Talrijke plug-ins;
  &# x2714; Gratis te downloaden;
  &# x2714; Volledige aanpassing.
 • WordPress. Het systeem zelf is gratis te downloaden voor elke gebruiker. Dit betreft de kosten van het maken van websites in het algemeen. Om een ​​volledig uitgerust project te krijgen, moet je investeren in premium thema’s, plug-ins en extensies. Zodra u klaar bent met het ontwerpen van uw website, moet u hosting en domeinnaam kopen. Anders bereikt u geen fatsoenlijk resultaat zonder deze financiële uitgaven.

Bladwijzer versus WordPress. Als het gaat om de prijsaspectvergelijking, maakt Bookmark alles vanaf het begin duidelijk. Als je een eenvoudige website nodig hebt, ga dan voor een gratis abonnement. Heb je een ingewikkelder project nodig? Ga je gang om te upgraden naar een van de premium-abonnementen. Dat is simpel. Met een brede functieset zijn WordPress-websites meestal duurder. Houd daar rekening mee bij het maken van de uiteindelijke keuze.

Bottom Line

Bookmark en WordPress zijn degelijke tools voor het bouwen van websites voor gebruikers, die de intentie hebben om een ​​volledig uitgeruste, informatieve en schaalbare website te maken met een uitstekend ontwerp en uitstekende prestaties. De services gebruiken echter verschillende benaderingen voor het proces van het maken van websites, wat uiteindelijk tot uiting komt in hun kenmerken, toepassingsgebied, parameters en mate van bewustzijn van webdesign.

BladwijzerBladwijzer is een intuïtieve website builder, die het mogelijk maakt om fatsoenlijke websites te maken dankzij de geïntegreerde Artificial Intelligence tool genaamd AIDA. Projecten bouwen met het systeem is verbluffend eenvoudig omdat het dit letterlijk voor u doet. bookmark.com

WordPressWordPress is een gerenommeerd Content Management Systeem, dat zowel voor grootschalige projecten als voor professionals uitstekend werkt. Nieuwkomers zullen het moeilijk vinden om het systeem onder de knie te krijgen en er websites mee te maken. Je zult je ook zorgen moeten maken over hosting en domeinkeuze, integreerbare plug-ins en sjablonen voor effectievere SEO-promotie, het opzetten van analyses en andere soortgelijke nuances. WordPress.org

Samenvattend zijn beide systemen de aandacht waard. Het zijn degelijke concurrenten, die geweldig werken in hun eigen niches. Als u een snel maar kwalitatief resultaat nodig heeft en niet kunt bogen op programmeerkennis, dan is Bookmark de beste oplossing voor u.

Overzicht vergelijkingstabel

BladwijzerWordPress
Makkelijk te gebruiken:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress
Kenmerken:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress
Ontwerpen:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress
Klantenservice:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress
Prijzen:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress
Totale score:Bladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPressBladwijzer versus WordPress

Maak een website met bladwijzer

 Het is gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map