CMS versus Website Builder

cms vs website builder


Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om een ​​nieuwe website te maken. Hoewel nieuwkomers kunnen kiezen voor een eenvoudige websitebouwer met een intuïtieve interface en slepen-en-neerzetten-functionaliteit om sites van letterlijk elk type te maken en te implementeren zonder codeervaardigheden, geven meer ervaren ontwikkelaars over het algemeen de voorkeur aan CMS (content management systems) met meer vrijheid bij het ontwerpen van websites om elke stijl te implementeren en te profiteren van verbeterde flexibiliteit. De keuze hangt voornamelijk af van de doelen en technische achtergrond van de gebruiker.

Een snelle momentopname:

CMSCMS – is een complexer platform dat meestal wordt geleverd als een open source-oplossing. Het betekent geen beperkingen op het gebied van webdesign en maatwerk. Met een goede kennis van HTML en CSS kunt u letterlijk elke webpagina maken met zelfgemaakte elementen en blokken om uw site te onderscheiden van concurrenten. Om je doelen te bereiken, moet je een goede codeerervaring en technische achtergrond hebben. Bluehost.com

Website bouwerWebsite bouwer – is een goed alternatief voor niet-technici en nieuwkomers die niet willen leren. Dergelijke platforms worden meestal geleverd met doe-het-zelf-elementen en slepen-en-neerzetten-functionaliteit om het bouwproces eenvoudig, snel en duidelijk te maken. De software biedt kant-en-klare sjablonen en lay-outs met ingebouwde functies, apps en add-ons, terwijl integratie door derden mogelijk nog steeds beschikbaar is. Wix.com

Dus, wat is de beste optie in termen van functionaliteit, prijs, flexibiliteit en andere cruciale factoren? CMS vs Website Builder is om de belangrijkste hits en missers van beide platforms te benadrukken en degene te definiëren die uw specifieke doelen het meest zal dienen.

1. Gebruiksgemak

 • CMS. Systemen van deze klasse zijn programma’s waarop geïnstalleerd moet worden hosting (externe server, dat wil zeggen een schijf in een speciale computer die is verbonden met internet). Dit is de software, net zoals de software die u op uw computer gebruikt. Het enige verschil is dat deze software op de computer moet worden geïnstalleerd, die 24 uur per dag beschikbaar is en wordt geleverd met specifieke apparatuur en instellingen. Dit is nodig om de websites die met het systeem zijn gemaakt, beschikbaar te maken in het wereldwijde netwerk. Dit is de server die u bij elke hostingprovider kunt kopen.

  Wordpress Editor

  Het proces van het gebruik van CMS is als volgt: download, installatie en basisconfiguratie van het systeem (u moet de database maken en instellen, waar de inhoud van uw website wordt opgeslagen). Vervolgens moet u hosting instellen om aan de behoeften van een bepaald systeem te voldoen (nuances kunnen verschillen).

  Daarna kun je aan je website gaan werken. Dit betekent dat u helemaal niet zonder voorbereidingen gaat. Ja, er zijn hostings met instellingen om te komen tot populair CMS (WordPress of Opencart bijvoorbeeld). Als gevolg hiervan krijgt u een websitedashboard, hostingcontrolepaneel en domeinregisteraccount (u kunt soms een domeinnaam kopen bij de hostingprovider). U krijgt dus 2-3 aanmeldingsparen, wachtwoorden en interfaces die nodig zijn voor het juiste werk van uw website. Dit is teveel en lastig.

 • website bouwer. Het belangrijkste onderscheid van dit type systemen is kant-en-klare functies. Dit betekent dat als de officiële website van de dienst aangeeft dat het systeem kan worden gebruikt om bijvoorbeeld blogs en online winkels te maken, u alle benodigde functionele elementen krijgt om deze websitetypen te realiseren. U hoeft geen extra tools te zoeken / kopen. Hosting (die al is ingesteld), een mogelijkheid om de domeinnaam te registreren en een set sjablonen zijn aanwezig in het complex. Dit is beschikbaar in termen van dezelfde interface en is erg handig voor nieuwkomers. U registreert zich gewoon in het systeem en begint het te gebruiken. Het duurt slechts een paar minuten vanaf het bezoeken van de startpagina van de websitebouwer en tot het moment dat u ermee begint te werken. Dit is handig.
 • Website builder Editor

  Dergelijke systemen waren in eerste instantie bedoeld voor nieuwkomers en zijn gemaakt als alternatief voor gecompliceerde CMS en handmatig geschreven codes. De meeste van hen hebben geen codering, ontwerpvaardigheden en een bepaalde websitestructuur nodig. In de regel worden hun interfaces geleverd met een uitgebreide set tips, veelgestelde vragen, online chat enz. Het belangrijkste hier is dat sjablonen worden geleverd met demo-inhoud. Als je ernaar kijkt, zal een beginner beter begrijpen hoe de website moet worden ontworpen en welke inhoud daar beschikbaar moet zijn.

  Functies die worden aangeboden door hoogwaardige website-bouwers zijn meer dan genoeg om geavanceerde en visueel aantrekkelijke websites te ontwikkelen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zowel door professionals op het gebied van webdesign (voor het sneller maken van standaardprojecten) als nieuwkomers (dit is vaak de enige manier om een ​​website zonder vaardigheden te maken).

CMS versus Website Builder: als u met CMS werkt, bent u verantwoordelijk voor letterlijk elke actie, van het maken van een websitemenu, pagina’s, categorieën, enz. tot het toevoegen en bijwerken van plug-ins, het registreren van een domeinnaam, het zoeken naar een plek om uw toekomstige website te hosten, en meer. De website builder wordt geleverd als een alles-in-één oplossing met gratis of betaalde sjablonen, aangepaste widgets om te integreren, gratis domein en hosting. Hoewel het misschien wat duurder is, bespaart u meer tijd die nodig is om uw site te bouwen en te implementeren.

2. Functieset en flexibiliteit

 • CMS. In de regel worden services van deze klasse geleverd met een basisset van functies. Ze ondersteunen echter allemaal de installatie van extra componenten, zoals modules, plug-ins, applicaties, scripts (de namen kunnen verschillen, maar de essentie blijft hetzelfde), waardoor de functies worden toegevoegd die niet beschikbaar zijn in de standaardversie.

  WordPress Dashboard

  Elk CMS heeft zijn eigen modules, die niet compatibel zijn met andere systemen. Dit betekent dat u voor een effectief gebruik van een dergelijke website-builder het ecosysteem van de modules en algoritmen van hun installatie / gebruik voor dit specifieke geval moet begrijpen. Wat we hier waarnemen is fragmentatie – het gebruik van verschillende modules met een divers kwaliteitsniveau, kosten en gebruiksgemak. Daarom is het zo problematisch om CMS te veranderen en met de systemen te experimenteren bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing.

  WordPress-plug-ins

  De meeste CMS hebben geen duidelijke specialisatie en bieden een frame om modules te installeren, te coderen en de vereiste functies te krijgen. FTP-toegang tot hostingbestanden op de website maakt het mogelijk om alle websitebestanden te bewerken, als je zo’n ervaring hebt. Om CMS te gebruiken, moet u in de regel applicaties installeren om online betalingen, sociale diensten en SEO-optimalisatietools te krijgen (dit is nodig om problemen met dubbele pagina’s op te lossen, met mensvriendelijke URL’s te werken enz.), Het materiaal te bewerken en te kijken voor de elementen die nodig zijn voor een beter ontwerp van webpagina’s (schuifregelaars, tabbladen, extra scripts, galerijen etc.). Alle aangeworven elementen worden gerealiseerd in de standaardcomplectatie op primitief niveau of ze worden helemaal niet gerealiseerd.

 • website bouwer. Instellingen die typisch zijn voor dit systeem, worden duidelijk uiteengezet door zijn specialisatie en kunnen in sommige gevallen worden uitgebreid met merksysteemtoepassingen (bijvoorbeeld in Wix). Dit betekent dat u een set widgets of modules krijgt die nodig zijn om uw specifieke taak op te lossen. In de regel bieden online services nog meer opties dan u misschien nodig heeft, maar hier is niets extra’s.

  Website Builder-effecten

  Overmatige functionaliteit bemoeilijkt het gebruik van het systeem enigszins. U zult het dus helemaal niet vinden of het wordt geleverd als een set optionele applicaties die kunnen worden geïnstalleerd. Een interessante nuance is dat de apps zijn geschreven door de ontwikkelaars van een websitebouwer, die ook hun kwaliteit kan controleren. Dit garandeert uiteindelijk hun compatibiliteit en correct werk.

 • Bij het kiezen van een eCommerce website builder, u krijgt bijvoorbeeld zeker een handige tool om online betalingen, een winkelwagentje met de instellingen te accepteren, een mogelijkheid om verzendparameters, belastingen, valuta te kiezen, instellingen voor etalages en die van een bepaald product, SEO en thematische sjablonen. Dit is de minimum set.

  Wix eCommerce Editor

  Veel populaire services bieden u veel meer opties (extra velden voor producten, formulierinstellingen, import / export van producten uit CSV / XML-bestanden, mogelijkheid om een ​​factuur op te stellen, geïntegreerde CRM enz.). Een bepaalde set opties hangt dus af van de gekozen websitebouwer. Selecteer gewoon een topniche-oplossing en krijg alles wat je nodig hebt. Dit is een trefzekere manier om de juiste keuze te maken.

CMS versus Website Builder: CMS lijkt op het eerste gezicht flexibeler met een enorme selectie aan plug-ins, apps, add-ons en services van derden om te integreren. Bovendien hebben gebruikers toegang tot meer eCommerce, Analytics, gebruikersacquisitie en andere tools die van groot nut kunnen zijn. Het kan echter lastig zijn om ze allemaal af te handelen voor gebruikers met weinig ervaring met het werken met CMS. Tegelijkertijd worden alle plug-ins ontwikkeld door zij-ontwikkelaars, wat kan leiden tot fouten en kwaadaardige codes. Website-builders zijn vanuit dit oogpunt eenvoudiger en bieden widgets en add-ons binnen één pakket. U hoeft zich geen zorgen te maken over updates of te betalen voor premium plug-in versies.

3. Ontwerpen

 • CMS. In de regel krijgt een gebruiker verschillende standaardsjablonen (over het algemeen 3-6 thema’s, maar dit aantal kan soms toenemen) na de installatie van een website op hosting. Deze sjablonen zijn universeel. Ze hebben een zeer eenvoudig ontwerp en werken goed voor handmatige aanpassing door middel van codebewerking. Dit is een grondstof voor een toekomstige website, die een goed geschreven code heeft. Bijna niemand en gebruikt het nooit in de standaardversie.

  CMS (WordPress) -sjablonen

  De meest geschikte oplossing is de aankoop van een uniek ontwerp van CMS-ontwikkelaars of een andere webstudio, die partnerschapsrelaties heeft met het systeem. U kunt ook uw eigen sjabloon maken, maar u moet rekening houden met de eigenaardigheden van de CMS-code die u gebruikt. Deze variant werkt uitsluitend voor professionals.

  Sommige CMS worden geleverd met uitgebreide sjablooncollecties, maar er zijn er niet veel. Over het algemeen moet een gebruiker unieke sjablonen kopen of de standaardsjablonen aanpassen. Hoe populairder het systeem, hoe meer webstudio’s er ontwerpsjablonen voor maken. U kunt ook gratis sjablonen vinden en downloaden in het wereldwijde netwerk, maar dergelijke voorbeelden worden in 99% van de gevallen bedorven door geïntegreerde externe backlinks. Het is beter om een ​​unieke kwaliteitssjabloon te kopen van een vertrouwde webontwikkelaar. Het heeft geen zin om standaardontwerpen te gebruiken zonder de juiste aanpassingen. Over het algemeen heb je geld of geavanceerde webdesignvaardigheden nodig om een ​​mooi CMS-ontwerp te krijgen.

 • website bouwer. Elk systeem van dit type wordt geleverd met een bepaald aantal sjablonen (van een dozijn tot duizend). Hun kwaliteit varieert sterk op verschillende platforms, maar het is nog steeds op een behoorlijk niveau. Sjablonen van de beste services maken indruk op iedereen door hun aantrekkingskracht en veelzijdigheid van ontwerpbenaderingen. In de meeste gevallen zijn ontwerpen gesorteerd op koopthema’s, worden ze geleverd met een handige voorbeeldoptie en kunnen ze snel worden gewijzigd tijdens het ontwerpen van een website. In de regel moet u de sjabloon selecteren na registratie in het systeem. Een gebruiker kan vanaf het begin begrijpen hoe de kant-en-klare website er uiteindelijk uit kan zien.

  Website Builder (Wix) sjablonen

  Een sjabloon wordt geleverd met thematische demo-inhoud, wat erg belangrijk is voor een gebruiker. Als we het voorbeeld bekijken, kunnen nieuwkomers begrijpen hoe en met welke inhoud ze sho4. Vul het in om een ​​visueel aantrekkelijk resultaat te krijgen. Ontwerpaanpassingstools zijn beschikbaar in elke websitebouwer. Ze kunnen met name verschillen in verschillende systemen, maar u krijgt zeker de kans om hun lettertypen, kleurenschema’s en achtergronden in te stellen.

  De opties zijn talrijker in geavanceerde editors en bieden de mogelijkheid om de elementen in elke gewenste volgorde te plaatsen, alinea’s, transparantie, vorm, formaten enz. In te stellen. Topbouwers van cloudwebsites worden geleverd met een uitgebreide set kwaliteitssjablonen die kunnen worden aangepast, ontworpen vanuit kras in de editor of download van het internet zoals ze zijn.

CMS versus Website Builder: Kiezen voor CMS betekent toegang tot een brede selectie van sjablonen. U kunt voor elk type website een lay-out kiezen, hoewel sommige thema’s worden betaald. Website-bouwers bieden ook een set kant-en-klare sjablonen. Hun selectie is echter soms vrij beperkt, terwijl u met CMS-functionaliteit elk thema kunt wijzigen of aanpassen om het ontwerp dat u nodig hebt te implementeren, aangezien u weet hoe u moet coderen of werken met HTML / CSS. Beide opties worden geleverd met mobielvriendelijke sjablonen.

Klantenservice

 • CMS. Betaalde systemen van dit type hebben over het algemeen een betere klantenservice. U krijgt in de tijd beperkte premium technische ondersteuning – net zoals u krijgt wanneer u gelicentieerde software krijgt. Deze periode bedraagt ​​doorgaans één jaar. Voor zover de upgrade naar de volgende productversie over het algemeen wordt betaald, wordt de technische ondersteuning ook verlengd. De situaties verschillen echter en er kunnen hier verschillende opties zijn.

  Gratis CMS heeft geen live online chats, kantoren, brievenbussen, waar de brieven met vragen of klachten te vinden zijn. Dergelijke systemen zijn gebaseerd op de gemeenschappen van enthousiastelingen en ondersteunen thematische blogs en forums. Het spreekt voor zich dat als u problemen ondervindt bij het gebruik van deze informatiebronnen, niemand dit zal compenseren. Bovendien kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om erachter te komen wat er precies met uw website is gebeurd en of dit de schuld is van de hostingprovider, gebruiker, platform of een ontwikkelaar van een module van lage kwaliteit.

 • website bouwer. Voor zover alle componenten van dergelijke systemen in één set zitten (software, hosting, platform), is het voor website-ontwikkelaars veel eenvoudiger om de manier waarop hun product werkt te controleren. Dergelijke diensten worden in de regel betaald. Dankzij deze functie bieden ze vaak technische ondersteuning, zoals livechat, feedback-e-mailformulieren, een mogelijkheid om contact op te nemen met een manager. Ze hebben kantoren, licenties enz. Als u problemen ondervindt, kunt u indien nodig contact met hen opnemen.

  Voor zover onlinediensten klantenondersteuning op abonnementsbasis bieden, is de duur ervan over het algemeen onbeperkt. Tijdens het gebruik geniet u van alle voordelen van het systeem. Dergelijke systemen bieden vaak website-promotiediensten, op maat gemaakte webcreatie enz. Professionele websitebouwers ondersteunen forums, YouTube-kanalen met educatieve video’s, publiceren gedetailleerde veelgestelde vragen, organiseren nieuwsblogs enz..

CMS versus Website Builder: Website-bouwers worden geleverd met meer geavanceerde en professionele ondersteuning. Met CMS sta je eigenlijk alleen voor wat video’s en discussies van derden die je op internet kunt tegenkomen. Met andere woorden, er is geen speciale CMS-ondersteuning, tenzij u kiest voor betaalde platforms. Websitebouwers worden geleverd met volledige ondersteuning, waaronder live chats, telefoons, ticketsystemen, videogidsen, aangepaste blogs en lokale gemeenschappen.

5. Prijsbeleid

De kosten van platforms variëren enorm. Bijna alle bouwers van cloudwebsites zijn op abonnementen gebaseerd, wat vrij logisch is. Ze bieden hosting en fungeren vaak als domeinnaamregisters (ze geven het gewoon als een bonus). Bij gebruik van een gratis CMS moet je ook voor de hosting betalen met inachtneming van de voorwaarden van je abonnement.

 • De kosten van CMS-licenties verschillen ook en kunnen oplopen tot $ 1000 en meer. De meest betaalbare van hen kunnen ongeveer $ 200- $ 300 kosten. Het is ook essentieel om rekening te houden met de kosten voor extra plug-ins en sjablonen, indien deze beschikbaar zijn. Zo kost zelfs het goedkoopste CMS u ongeveer $ 600 (platform, hosting, domeinnaam en sjabloon).

 • De kosten voor het gebruik van websitebouwers beginnen met $ 30-40 per jaar. Webontwikkelaars geven vaak kortingen variërend van 15% tot 50%. Het is dus moeilijker om de exacte kosten te berekenen. Een standaardwebsite kost u ongeveer $ 100 / jaar. Als het een online winkel is, zijn de kosten ongeveer 2-4 keer hoger.

Over het algemeen kunnen de kosten voor het bouwen van een website met CMS hoger of lager zijn in vergelijking met online services. Er zijn veel factoren die de prijs beïnvloeden. U kunt modules / plug-ins, programmeursdiensten, sjablonen, standaard of kopen VPS-hostings. De kosten van platforms verschillen ook. Het is eenvoudiger om voor clouddiensten te betalen, omdat de kosten ervan voorspelbaarder zijn en dit wordt weerspiegeld in de plannen. Bovendien worden de acties uitgevoerd in termen van één account. Je koopt een abonnement en krijgt alles wat je nodig hebt (platform, hosting, domeinnaam). Dit is eenvoudiger, handiger en vaak goedkoper.

CMS versus Website Builder: je hebt het mis als je denkt dat CMS je gratis een website laat bouwen. Overweeg hostingplannen, betaalde sjablonen en premium plug-in-versies. Domeinregistratie en enkele andere kosten die nodig zijn om online te gaan. Het slechte is dat je elk proces apart moet afhandelen. Een websitebouwer is een alles-in-één oplossing. U betaalt slechts één keer en krijgt gratis sjablonen voor hosting, domein, SSS of andere functies, afhankelijk van het abonnement. Daarom hebben we een websitebouwer als een nog kosteneffectievere oplossing.

Lees ook:
Hoeveel kost het om een ​​website te bouwen.
Hoe u een domeinnaam gratis kunt krijgen.

DIY Website Development – Website Builder of CMS?

Laten we om de definitieve conclusie te trekken eens kijken naar de belangrijkste fasen van het webontwerpproces. We gebruiken Wix als een van de meest populaire website-bouwers om het proces van webontwikkeling hier te illustreren:

Een website maken met een Website Builder:

 1. Inschrijven voor de dienst of via de e-mail of sociale accounts.
 2. Een websitethema selecteren uit een rijke verzameling moderne responsieve sjablonen. Elke sjabloon wordt geleverd met een demoversie die een voorbeeld van de website biedt op de schermen van verschillende mobiele apparaten.
 3. Het opzetten van het ontwerp en de inhoud van een website in een visuele editor. Hier is geen programmeerkennis nodig, de widgets worden gesleept en gerangschikt met een muis, de pagina’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd en verwijderd.
 4. Een domeinnaam kiezen. Tijdens de proefperiode wordt een third level domain gebruikt. Nadat u een upgrade naar het premiumplan hebt uitgevoerd, kunt u een domein op het tweede niveau voor uw website selecteren.
 5. SEO-instellingen invullen van webpagina’s voor effectieve online promotie, het publiceren van een website.
 6. Website-ontwerp en inhoudsbewerking, een website publiceren en wijzigingen opslaan.

U hoeft geen programmeertalen te leren of speciale ervaring te hebben om deze 7 stappen te voltooien. Elke gebruiker kan in minder dan een dag een website maken met uKit.

Lees ook:
Een website maken met een Website Builder.

Kosten. De uiteindelijke websitekosten omvatten de kosten van het domein op het tweede niveau (ongeveer $ 11 / jaar) en die van het premiumplan ($ 36 / jaar met een promotiecode). De algemene kosten voor het gebruik van een websitebouwer bedragen $ 47 / jaar.

Een website maken met een CMS:

Laten we eens kijken naar de stadia van het bouwen van een website met WordPess CMS nu.

 1. Een domeinnaam kopen – u moet in eerste instantie een goede en betrouwbare registrar vinden.
 2. Hosting kiezen – u moet kiezen uit duizenden hostingproviders en tientallen hostingplannen.
 3. CMS installeren (handmatig of automatisch, afhankelijk van de hostingfuncties).
 4. Een database aanmaken en verbinden.
 5. Een thema selecteren en installeren.
 6. Het thema opzetten in het dashboard, inclusief de achtergrond, titels, lettertypen, menu, widgets.
 7. CMS opzetten. Dit omvat het invullen van de naam en beschrijving van de website, het wijzigen van het normale linktype, het installeren van een plug-in om SEO-instellingen toe te voegen, het maken van back-ups, ongeautoriseerde toegangsbeveiliging, antispamfuncties en andere belangrijke functies.
 8. Webpagina’s maken.
 9. Inhoud publiceren.

Het kost meer tijd om CMS in te stellen, zeker als je dat voor de eerste keer doet. Je moet de tutorial bekijken, handleidingen en forums lezen om te begrijpen hoe je aantrekkelijke posts of een dynamische startpagina kunt maken. U kunt niet alleen de posities van blokken op de webpagina innemen en wijzigen. Je hebt een sjabloon en je kunt widgets toevoegen in de zijbalk, een menu in een dashboard maken, maar je moet de code in de CSS-editor bewerken om het opmerkingenformulier te wijzigen of een andere eenvoudige bewerking uit te voeren.

Lees ook:
Een website maken met een CMS.

Kosten. De kosten voor het maken van een website met CMS omvatten een domeinnaam ($ 11 / jaar), hosting (kwaliteitshosting kost ongeveer $ 60 / jaar), websitethema ($ 50), een set plug-ins ($ 50- $ 150). De algemene kosten van een eenvoudige WordPress-website bedragen dus ongeveer $ 170- $ 250, mits u deze zelf ontwikkelt.

Voors en tegens van gebruik van CMS en Website Builder

Onderhoud:website bouwerCMS
Voordelen: &# x2714; Makkelijk te gebruiken.
&# x2714; Snelheid van het maken van websites in een visuele editor (van enkele uren tot een paar dagen).
&# x2714; Technische ondersteuning door webontwikkelaars.
&# x2714; Uitgebreide mogelijkheden voor het maken van verschillende soorten websites, variërend van blogs en tot online winkels.
&# x2714; Uitgebreide keuze aan extensies voor geavanceerde functionaliteit.
&# x2714; Website-editor beschikbaar in visuele en HTML-regimes, waarmee gebruikers HTML-basisprincipes kunnen leren.
Nadelen ✘ Ernstige beperkingen bij het bewerken van de codestructuur van de website.
✘ Inadequate multifunctionaliteit (in vergelijking met CMS).
✘ Onmogelijkheid om een ​​website over te dragen naar een andere hosting- of websitebouwer.
✘ Noodzaak om programmeertalen te leren voor interactie met het systeem, inclusief sjabloonwijziging, toevoeging van nieuwe widgets enz.
✘ Het is een gebruiker die verantwoordelijk is voor de toestand van het systeem, de veiligheid en updates.

Conclusie

Zowel CMS- als website-builders zijn misschien goed voor een site helemaal opnieuw starten. U moet echter duidelijk de doelen en doelen van uw website realiseren die deze zou moeten dienen. U moet vooruit nadenken over de manier waarop u met het publiek wilt communiceren en de tools die u daarvoor nodig heeft. In dit geval zal het duidelijk zijn welk platform een ​​betere optie is en waarom.

CMSCMS is een beter alternatief voor ervaren webdesigners en programmeurs die niet bang zijn voor complexiteit en een uniek webproject willen creëren met custom made design. Het is geweldig voor degenen die verschillende processen afzonderlijk kunnen afhandelen, geen kant-en-klare oplossing nodig hebben en hunkeren naar maximale vrijheid op het gebied van flexibiliteit, integratie of webdesign. Bluehost.com

Website bouwerWebsite bouwer is een eenvoudigere, snellere en goedkopere manier voor nieuwkomers om hun nieuwe webprojecten te implementeren. Het is supergemakkelijk te gebruiken. Het levert alle noodzakelijke functies en kenmerken uit de doos, afhankelijk van het type site. U betaalt slechts één keer en krijgt een kant-en-klare tool zonder u zorgen te hoeven maken over updates, domein of hosting. Wix.com

Samenvattend, websitebouwers veroveren de digitale arena stormenderhand en bieden een groeiend aantal nieuwkomers geweldige bouwtools om op minimale tijd een kant-en-klaar project te bedenken. CMS is nog steeds behoorlijk populair, hoewel nieuw AI-gebaseerd en andere instrumenten voor het bouwen van websites duwen brick-to-mortar-software terug.

Overzicht vergelijkingstabel

Software:website bouwerCMS
Best voor:Klein bedrijf, portefeuilles, lokale online winkelsGrote projecten, portals, online hypermarkten
GemakBeste voor niet-techneutenLeer, leer en leer opnieuw – te moeilijk voor nieuwkomers
Website sjablonen:Vooraf ontworpen gratis sjablonen, die gemakkelijk kunnen worden aangepastVeel sjablonen, maar u moet deze zorgvuldig selecteren – sommige zijn van lage kwaliteit
Technische ondersteuning:Sterk ondersteuningsteamGratis CMS heeft geen officiële ondersteuning, behalve de community van gebruikers
SEO-opties:Krachtige SEO-toolsU moet externe plug-ins installeren om de SEO van de website op de juiste manier te beheren

Probeer Website Builder nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map